nationella/valborg

Sv. Andreas: Haha jadu, den var lite fail, men samtidigt trevlig! :)

Sitter i skolan, gjorde precis nationella prov i Engelska, gick super faktiskt! (Y) Man fick skriva max 600 ord och min blev på 597 ord! :) Känns great och hoppas på ett bra resultat. Slutar vid halv tre idag, en timme tidigare, skönt det iallafall! :) Superfint väder så hoppas på en great kväll ute med gänget, det blir det ju alltid så. Sen har allt löst sig för mig till ikväll så det känns muchu gusto bra det också. Ska på släktmiddag vid fem idag som sagt och sen blir det till vilsta med gänget. Skriver antagligen en gång till ikväll! Nu ska jag ta och avsluta här.

/Becka.



kvällen

Jag och Jennie begav oss till dansuppvisningen på eskil. Vi satt med Andreas, mormor, marita & olle, kollade på dansen till klockan åtta. Dem var riktigt duktiga faktiskt, önskar man kunde dansa.. Suck! Vid åtta åkte vi hem till Jen för hon skulle käka och sånt så jag var där till 20 i nio då Kaj kom och plockade upp mig för att skjutsa ut mig till Eriks Place. Jen orkade inte följa med så det blev en Erik, Adde & Rebecka kväll haha. När jag kom dit började vi våran vackra promenad från Erik (typ tunapark) till Nyfors. En mycket underhållande kvällspromenad om jag får säga det själv haha. Vi gick på vår promenad i ungefär 1,5 timme sen när vi kom tillbaks till Eriks stuga kom mamma och hämtade upp mig. Kom nyligen hem och ska strax krypa ner under täcket, nationella prov i engelska imorgon.. wish me good luck!

Valborg imorgon iallafall, hoppas på en great kväll men blir det alltid med gänget (Y) Vi ska göra den bäst och det kan vi göra tillsammans, vad som än händer! :) Ska även på släktmiddag typ, vid fem. Sen kommer även min släkt från Öland (en del av dem), Zeta(min farbror), Alice(min kusin) och Anneli. Skriver mer imorgon!

/Becka.



summer nights

Det är läskigt vad vissa saker stämmer. 09,09, det funkade och blev verklighet, samma sak under midsommar när 20,20 blev verklighet, det är grymt när det väl inträffar, då börjar man tänka efter lite...

Hände inte så mycket mer i skolan idag, var en lång och seg dag tyckte jag.. Slutade halv fem och mamma hämtade upp mig, ska strax åka till eskil för att kolla på Karolinas dansuppvisning, får se när vi beger oss ut till Erik vilket jag verkligen hoppas att vi kommer göra. Dock lär vi inte bli så många, men äsch, bättre än att vara hemma. Uppdaterar mer ikväll om jag hinner.

/Becka.



svar

Sv. Anonym: Ursäkta mig, vem är du? :)

Onödigt inlägg, men var bara tvungen att fråga..



Skolan

Sitter i skolan, har precis haft mentortid.. Har inte gjort så mycket idag än men jag & smurf satt på torget på lunchen och såg lite trevligt folk (eller inte) haha. Ska hem vid halv fem när jag slutar, blir nog inte att springa för mig idag då jag ska vara på eskil vid sex igen. Blir att jag &  Jen far dit. Efter åtta ska vi ut till Erik för att träffas hela gänget (hoppas jag). Får se hur länge vi blir ute där eftersom jag har skola imorgon.. suck! Måste fixa lite inför imorgon idag också om jag hinner, vilket jag inte lär göra. Nu ska jag ha matte, skriver mer ikväll om jag hinner.


/Becka.




hurtiga becka

Sv. Amanda; Du, det var faktiskt till mig dem vinkade och inte till någon annan! Haha.<3

Idag har Becka varit hurtig. Först gick jag och mamma på stan, hittade ingenting speciellt köpte bara hårspray & mjukgöringskräm till ansiktet. Vi åt på donken också innan vi begav oss hemåt. Mamma släppte bara av mig sen åkte hon iväg till Coop. Ringde henne runt åtta och frågade om vi skulle ut och gå/springa när hon kom hem och det gjorde vi också. Var ute i ungefär en timme, riktigt skönt att röra på sig faktiskt. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, men tycker allt att jag varit riktigt duktig! :)

Imorgon är det skola som vanligt, sen hem snabbt för att springa med mamma för att sedan bege mig till eskil och kolla på dansuppvisning som Karolina ska vara med på, efter det blir det en tur ut till Erik med gänget verkar det som (Y) Skriver mer om det imorgon. Nu ska jag borsta klart tänderna och kolla klart på fotbollen.

/Becka.



Tisdag 28 April

Har varit i stallet idag på praktik som vanligt. Vi tog hand om fölet, red, mockade, sopade, krattade, fodrade, fixade påsar och allt vad vi nu gjorde. Vi var klara tidigt och fick sluta vid tolv, när vi hade slutat satte vi oss ute ett tag och solade medan vi väntade på Smurfs mamma. Fick skjuts hem & var hemma strax innan ett, riktigt skönt. Ska strax hoppa in i duschen sen ska jag iväg till stan vid fyra för att kolla runt lite med mami. Uppdaterar mer senare ikväll.

Man kan ju inget annat än att älska dem gröna träden! <3

/Becka.



lår

Glömde skriva i det tidigare inlägget att mitt lår gör något otroligt ont.. När jag går så sträcker det och drar i baksidan på låret, smärta kallas det, verkligen. Säkert Dennis som har bytit lår med mig:( elak isåfall! haha. Bara för han vill ha ett lår och kunna spela sin fotboll, men jag då? Haha! Nja, inte så troligt att det är så men det gör ont iallafall..

HAHA! Nödvändigt inlägg märkte jag!

/Becka.



spelning

Kom nyligen hem från Niklas spelning. Var & kollade med Jen och Felix. Självklart var Niklas grymmast av alla, ingen tvekan! :) Det höll på i två timmar ungefär, dock spelade han bara fyra låtar, men bättre än inget så att säga. Jag & Felix rockade helt klart bäst av publiken \m/. Mamma kom och hämtade upp mig när det var slut och när vi hade åkt en bit och stannade vid stoppljusen är det typ en arbetsbil med två killar i som står på trottoaren bredvid oss, den börjar sakta backa bakåt för att komma förbi oss och när dem har insyn i våran bil så börjar dem vinka till mig och göra slängkyssar och allt, stört sköna snubbar det där! Gjorde verkligen min dag haha. Just nu gör jag inte mycket alls, min feber har tydligen gått upp igen och ligger på 37,8 och har världens huvudvärk, hoppas det går över till imorgon. Uppdaterar inte mer ikväll, skriver mer imorgon!

/Becka.



27 April

Igår hände inget speciellt, var bara hemma med mamma och tog det lungt.

Idag var det skola som vanligt. Vi började med ett nytt projekt "utställning", verkar faktiskt rätt roligt! Fast är dock jättemånga inlämningar kändes det som. Fick även tillbaka våra matteprov, jag fick 1 poäng från G.. Suck! Det var bara 2 av alla 18 som gör A-matten som klarade sig, så måste ju vara något wierd haha. Slutade vid halv fyra som vanligt, tog bussen hem och nu sitter jag och äter kiwi, tänker alltid på Farmor när jag äter det, för när jag var liten satt hon alltid och plockade bort "kärnorna" för hon trodde inte man kunde äta dem, haha, farmor är söt! :) Ska iväg inom två timmar igen för ska kolla på Niklas spelning på Eskil. Den börjar sex sen vet jag inte hur länge det håller på faktiskt. Jen ska följa med mig som sällskap iallafall. Uppdaterar mer senare!

/Becka.




-

Inte mycket alls att skriva just nu faktiskt. Var i stallet & red ut, annars har jag inte hunnit med så mycket mer idag.. Vädret har varit sjukt varmt och det har kännts som åskväder hela tiden och det skulle absolut inte förvåna mig om det började regna/åska nu. Äsch, tråkigt inlägg.

/Becka.



25-26 April

Igår så var vi ute i Hållsta jag och mamma. Vi åkte dit vid åtta, stannade på vägen och åt pizza i skogstorp innan vi åkte hela vägen till Hållsta haha. Vi var där strax innan nio och vi kollade tv/film och bara umgicks. Vi åkte hem strax efter elva någongång. När jag kom hem kollade jag & mamma klart filmen innan jag satte mig här ett tag, somnade strax efter två.

Idag vaknade jag vid nio typ, ovanligt för att vara mig!!! Första gången jag vaknade imorse var klockan bara sju också, wierd. Jättefint väder så ska iväg till stallet vid ett ungefär tror jag, senare ikväll verkar det som jag får besök här. Inte så mycket mer att skriva just nu. Uppdaterar mer senare!

/Becka.



-

If you loved me as much as you said you did
Then you wouldn't have hurt me like I ain't shit
Now you pushed me away like
you never even knew me
I loved you with my heart, really and truly

I guess you forgot about the
times that we shared
I don't know how I could do you so wrong

I really wanna show you I
really need to hold you
I really wanna know you like no
one else could know you
You're number one, always in my heart
And now I can't believe that
our friendship has torn apart

We hit it off, I knew it was real
But now I can't take all the pain that I feel
Reach in your heart, I know I'm still there
I don't wanna hear that you no longer care

I didn't think you would ever do me like this
I didn't think you'd wanna see me depressed
I thought you'd be there for me, this I confess

And I do miss you I just thought we were meant to be
I guess now, we'll never know
The only thing I want is for you to be happy
Whether it be with me, or without me
I just want you to be happy



yesterday/today

Sv. Andreas: Jaaaa, den är verkligen kanon! Brukar inte gilla slipknot precis annars, men den låten har jag fastnat för.

Förresten, vem är anonym? :)

Igår bar det av till Vilsta runt sju, blev stressad eftersom min ridning började halv och jag kom till stallet vid 20 över typ om inte senare tillochmed. Men jag hann! :) Hade Hilton och det gick superbra! (Y) När lektionen var slut bytte jag om snabbt för att sedan gå till vilsta där Jen, Erik, Sven, Adde & Hampus befann sig. När jag kom dit satte vi igång grillen och grillade korv! Haha. Hade verkligen en supertrevlig kväll, tack alla! <3 Satt på en filt vid vattnet & lyssnade på musik och bara umgicks, me loves it<3. Vid ett åkte alla hem och jag & jennie tog cykeln, haha. Kom hem runt halv två, somnade direkt.

Idag vaknade jag vid halv tre, skönt att sova ut! Har inte hunnit gjort så mycket och vet inte vad som händer idag riktigt. Får se om jag & mamma går ut och går om ett tag annars kanske vi åker till Hållsta för att äta där. Ikväll vet jag inte om jag & julia ska ut till Erik med allt folk, får se! Vet inte vad amanda gör heller..? Ska ta kontakt med folket. Uppdaterar mer senare!

/Becka.



-



<3



Freeeedag!

Var med Julia på stan ett tag runt tre. Vi gick runt och kollade på kläder, hittade massor som jag vill haaaaa! Vid fyra åkte julia med bussen hem och jag gick till mammas jobb. Hon slutade när jag kom och sen åkte vi till Ica Maxi. Nu sitter jag här och väntar på maten, ikväll ska jag, jennie, julia, hampus, sven, erik och kanske gustav & cim till vilsta för att grilla och bara umgås, kommer nog bli en great kväll (Y) Har ridning också så jag går iväg till stallet och sen tillbaka. Man kan inget annat än att älska vädret! <3 Uppdaterar senare ikväll.

/Becka.



trött unge

Sitter här & har precis kommit ur duschen. Ögonen slocknar när som helst känns det som, blir att lägga sig strax faktiskt. Satt kvar ett tag efter skolan med smurf för att vänta på Julia, gick med henne ett tag på stan och pratade om allt möjligt, alltid lika mys<3. Tog bussen hem vid fem och var hemma en timme innan jag åkte till stallet, fick hjälp av mamma idag också :) Red & lite sånt, gick super!!! (Y) Kom hem strax efter nio och nu har jag inte gjort någonting. Imorgon är det äntligen fredag! Blir först nyby sen vilsta på kvällen, inget annat planerat vad jag vet iallafall... Nej, nu ska jag ta och stänga ner här. Skriver mer imorgon!

/Becka.



rockstar

blir man kallad av sin lärare att man ser ut som en riktig rockstjärna, då jävlar! rock on \m/




23 April

Vaknade idag hos Karolina vid sju ungefär. När jag väl tog mig upp ur sängen blev jag pigg faktiskt men det var lite jobbigt sådär haha. Vi fixade oss och lyssnade på musik innan vi promenerade iväg till skolan. Är verkligen jättefint väder idag, loves it! <3 På lunchen hade jag & amanda lite trevligt medan eve var och åt med sin syster. Satt på emotrappan för att titta på folk och såg några man känner iallafall, dock ingen jag hälsade på förutom Karolina på Gina. Efter skolan ska jag snabbt gå med babe på stan innan jag ska iväg till stallet, får se annars vad som händer ikväll, antagligen ingenting. Skönt med fredag imorgon igen!

/Becka.



GRYM!



SJUKT GRYM! (Y)
Finns på youtube under namnet Grease Nykterhetsdans by Sven.



22 April

Hade matteprov idag, gick faktiskt helt okej. Vid två åkte Evelina hem och då blev det bara jag kvar av oss flickor, var lite tomt sådär :( Fikade även med flicksen, Amanda, Jen & Julia. Välbehövligt! Samtalade lite om midsommar och så, verkar lösa sig faktiskt, super! (Y) Efter skolan hämtade mamma upp mig sen åkte jag hem. Var hemma till halv sju ungefär då Karolina, Mikael & Natalie hämtade upp mig, sen åkte vi till mikael och käkade. Åt kebab från la luna<3 kärlek. Sen satt vi och arbetade med Karolinas uppsats, hon blev klar iallafall. Strax innan elva började hon & jag att bege oss hit och nu sitter jag här i Karolinas lägenhet vid datan medans hon springer runt och packar. Nej, ska kolla runt lite på nätet nu innan vi lägger oss. Skola imorgon!

/Becka.




skolan

Sitter i skolan, Smurf gör prov just nu och både Amanda & Sara är sjuka.. Krya! Hann precis tillbaks till skolan när jag gjort klart håret, blev helnöjd faktiskt. Nu är jag ljusare igen, me likes. Ska försöka lägga ut en bild senare ikväll när jag är hemma, fast kom på att jag inte är hemma ikväll, ska sova hos Karolina. Efter skolan ska jag fika med Amanda & sen blir det hem snabbt innan jag beger mig till Karolina. Vi ska göra fruktsallad och bara umgås, trevlans!

Håller på och skriver  en novell om döden, tydligen så är det någon som skrivit på den? Haha, undra vem det kan vara... Amanda? Hade skrivit en halv sida och nu är det en sida ungefär, jaja, jag klagar inte alls för det är verkligen bra skrivet! Nu ska jag börja lektionen igen. Uppdaterar mer senare.

/Becka.



match

Matchen slutade med 4-4. Gillar att jag kollade på matchen på både spanska, grekiska, engelska & en hel del andra språk som jag inte ens vet vad det va. Haha! Men matchen fick jag se iallafall, det var det värt. Nu är det sängen som gäller, egentligen sovmorgon till halv elva men bara till 09,15 imorgon då det blir ljusare tider i mitt hår igen (Y) Haha. Uppdaterar mer imorgon! Godnatt.

/Becka.



Liverpool - Arsenal

Blir att följa matchen genom en länk på nätet. Får iallafall se matchen, då är jag nöjd. Sak samma om man har sällskap eller inte. Klarar mig allt bra! :)

/Becka.



pinsamt

Fick precis reda på att Karolina har blivit uttagen i en tävling hon anmält sig till. Bilden hon valde är självklart en på mig när jag är uppe på taket från vår senaste fotografering. Men både hon & jag ska vara stolta iofs eftersom bilden blev utvald. Nu ska bilden visas upp på en storskärm på Lokomotivet inför fotografer, tidningar och liknande så får vi se hur långt vi kan gå med den. Karolina vinner isåfall pengar, äran & lite sånt. Roligt samtidigt som det är en aning pinsamt sådär. Haha! 

Vill kolla på Liverpoolmatchen idag, lär bli en sjukt grym match.. Får se hur det blir! :)

/Becka.

Lägg märke till kan.



Karolinas Place

Sitter här hemma hos Karolina. Sascha blev glad med lite sällskap! Hämtade nycklarna på Eskil hos Karolina sen promenerade jag hitåt. Gick förbi tingsgården så passade på att hälsa på Jennie, när jag promenerade därifrån träffade jag Julia också, så på typ fyra meter träffade jag två av mina flicks, inte illa! Nej, nu ska jag ta en promenix med flickan. Uppdaterar mer senare.

/Becka.



Tisdag

Kom precis hem från praktiken. Har haft det riktigt mysigt haha, vi red ut en sväng ner till vattnet och lite sånt. Jag ska strax hoppa in i duschen och fixa mig snabbt för att sedan bege mig till st. eskil för att hämta nyckeln hem till Karolina. Ska vara hundvakt ett tag nu när hon har en redovisning i skolan som håller på till sju ikväll. Ska börja med att ta en lååång promenad tror jag! Lite senare ska jag försöka hinna se Karolinas redovisning och sen får vi se om jag & mamma ska iväg till travet då Aidas föl (det tidigare) ska kvala idag. Hoppas det går bra. Nu ska jag in i duschen. Skriver mer senare.

/Becka.



rysningar


Show me the way to your heart
I am searching
But i'm drifting apart

Everything`s gone, far away
Here we're standing now
With no words left to say

Gave you power
Fell on the floor
Silence, never thought you hurt so bad
In darkest hours
Slept at your door
Wishing all would be just like before

Let me find my piece of heaven
Let me find my way back home
I want this love to last forever
And back together,rise once again
From the ashes to the sky

Has someone taken my place
Am i falling
Was it our last embrace

Now you're asking me for some more time
I am trying to survive
Victim of my desire

I keep on running
I'm up all night
Times , i never thought they hurt so bad
In darkest hours
Stand by your door
Wishing all would be just like before

Cuz i need it so bad



girltalk

Var iväg till la luna med Julia & Jennie. Vi satt där i över en timme iallafall, riktigt trevligt att bara sitta och prata. Blev mycket skratt, ni är bäst! <3 Mamma kom och hämtade upp mig sen åkte vi hem bara. Kan ju säga att kvällen har bjudit på överraskningar och positiva saker (a) thihi. Min kväll har iallafall blivit räddad ;D happyface

/Becka.



fortsättning

Hade en redovisning idag i skolan, gick bra faktiskt. Hade stödord och lite sånt med så var ganska lätt. Jag presenterade Kina & vi satt som i ett möte. Sista lektionen hade vi föreläsning, några från banken kom till skolan. När vi slutat satt jag kvar ett tag för att göra klart en inlämning. Åkte hem vid fyra och när jag kom hem gick jag & mamma ut och gick. Vi promenerad i ungefär en timme, riktigt skönt var det. Ska strax iväg och träffa flicksen, julia & jennie, amanda hade läxor :( blir massa prat som vanligt, ni är guldvärda, ni är mitt liv! <3 Nu var visst julia klart så ska bege mig mot la luna. Skriver säkert senare igen.

Julia Tufvesson, jag älskar dig något enormt! <3

/Becka.




måndag 20 april

Sitter här i skolan. Hade sovmorgon till nio imorse, skönt. Har inte gjort mycket alls i skolan utan vi har mest bara setat och läst typ haha. Fick tacos idag till lunch, smarrigt!! På lunchen gick jag till Hallberts och bokade tid för slingning/färgning så nu blir man ljusare igen (Y) Fick tid på onsdag, så bara två dagar kvar ;o nervöst samtidigt ju haha. Idag får vi se vad som händer, ingenting planerat direkt... Uppdaterar mer ikväll.

/Becka.



19 April

Idag åkte jag & mami ut till TunaPark. Var jääättemycket folk där ute! Köpte en foundation och åkte vidare till stallet. Mamma hjälpte till så det gick på en halvtimme ungefär. När vi var klara där åkte vi ut till Hållsta ett tag innan vi begav oss vidare till Karolina för att vara där ett tag. Kollade ett tag på "bondgården" där det även blev skratt och tårar haha. Kom precis hem & tog tempen, ligger på 38,4 nu också.. Suck! Den går visst aldrig ner helt... Är väl för mycket just nu bara.. Ska strax ta och plugga lite tänkte jag, sen får vi se om det blir av eller inte men ska verkligen försöka iallafall. Sovmorgon till nio imorgon också, skönt! Uppdaterar mer senare ikväll eller imorgon.

/Bex' the One and Only!



yeeesterday

Ska berätta lite kort om gårdagen. Julia kom till mig mitt på dagen, behövdes verkligen. Tack för att du finns älskling! <3 Vi satt och pratade ett tag här och åt choklad haha. Vi bestämde oss för att åka ut till Erik senare på kvällen och det gjorde vi. Där ute var det jag, sven, erik, niklas larsson, jennie & julia. Hillman & Felix kom ut en sväng också men åkte hem lika fort igen. Vi var till bron och pratade, girltalk, behövdes verkligen! Haha, vilken syn det måste ha varit att se oss tre sitta där under bron, tur ingen såg oss.. Mamma kom och hämtade oss vid två ungefär sen åkte jag bara hem och somnade på en gång. Tack alla för en underbar kväll, ni betyder något enormt! <3

Idag då.. Har precis duschat, kände mig inte speciellt fräsch sen igår haha. Kanske lite onödigt eftersom jag ska till stallet senare och måste duscha sen ikväll igen. Får se om jag & mami åker ut en sväng till TunaPark innan jag beger mig till stallet. Har 38 graders feber igen så blir ingen ridning men ska dit iallafall. Mina krafter ligger på 0 nu alltså.. Det ena på det andra.. Näsblod, tårar, förkylning, feber.. ja säg något som gör saken bättre? Uppdaterar mer senare.

/Becka.



lördag

Sitter här i Eriks stuga. Det är jag, niklas larsson, sven, jennie, julia & erik här. Vi har spelat fifa och haft trevligt. Ska hem sen, mamma kommer och hämtar oss. Skriver mer när jag kommer hem tror jag.

/Becka.



Fredag/Lördag

Igår var det körkurs ute hos Nadja hela dagen. Började med att vi fick tömköra två hästar, jag hade Xet, gick riktigt bra faktiskt. På eftermiddagen fick vi köra dem puttesmå hästarna, jättesöta är dem! Jag & Eve hade en som heter Power. Vi körde mellan koner och massa sånt. Var riktigt fint väder så dagen blev lyckad ändå tycker jag. Kom hem till fyra. Skulle egentligen ha en Rebecka/Niklas-kväll igår men han skulle iväg på spelning i Strängnäs så det blev inte av. Trodde inte jag skulle hinna träffa pojken alls men han kom förbi här snabbt innan tåget gick :)<3. När han åkte iväg till tåget åkte jag och mamma och käkade kebab<3 sen vidare till Hållsta. Var där ute till halv elva ungefär. När jag kom hem gick jag och la mig direkt.

Idag vaknade jag vid elva ungefär med en otrolig träningsvärk? i rumpan haha. Sittknölarna tog nog rejält med stryk igår i vagnen. Har inte gjort så mycket hittills, har liiite feber fortfarande men den ligger på 38,0 så det är lugnt haha. Ska strax hoppa in i duschen och sen höra av mig till Niklas för att se när han kommer hem. Planerat att vi ska ha våran Rebecka/Niklas-kväll idag istället med film, godis och massa :) blir nog great! Uppdaterar mer senare.

/Becka.



lyckad dag

Idag var det skola som gälde även fast jag hade 38.9 grader imorse. I skolan var det riktigt lugnt på morgonen, efter lunch gick vi runt på stan och tittade på folk, kan ju säga att jag i stortsätt träffade allt och alla. När vi skulle gå ut på stan så kramades jag och amanda sen tappar vi balansen och jag ramlar in i stenväggen med huvudet före. Världens smäll och min bula på huvudet ska vi inte prata om.. Haha! Gick runt på stan till halv fyra då slutade vi sen har jag bara varit hemma. Somnade direkt när jag kom hem och sov till åtta ungefär. Tittat på tv och tagit det lugnt bara.

Imorgon är det körkurs ute hos nadja som gäller, även fast jag är sjuk måste jag iväg dit för annars får man inte godkänt i körning.. konstigt det där faktiskt, men bara att palla sig dit. Får se om det blir någon ridning imorgon, sen på kvällen ska jag hem till älskling och sova där. Massa mys<3 Nej, nu lockar sängen. Skriver mer imorgon!

/Becka.




konsert

Igår var jag på 9Ks avslutningskonsert på Stålfors. Dem var riktigt duktiga fast skulle varit lite mer "musik" haha. Lite hårdare tyckte jag, är inte så stort fan av olika slags flöjter m.m. Men Simon var grym iallafall! (Y) Det var jag, mamma, mormor, kaj, mikael, nathalie, morfar, olle, marita, karolina & martin som gick tillsammans, i stort sätt hela släkten sen var det massa andra från släkten där också. Träffade älskling och var med han 45 minuter ungefär efter spelningen, sen gick vi tillbaks till Nyfors och hämtade bilen. Marita och dem höll på att glömma martin haha. Kom hem runt tio, gick och la mig nästan direkt när jag kom hem.

Just nu sitter jag i skolan. Vaknade med 38.5 graders feber och när jag skulle promenera iväg till bussen hade jag 38.9 grader. Men ville verkligen iväg till skolan för det är antivåldsak på stan idag med band och sånt, alla skolor ska dit så blir trevligt att träffa massa folk! :) Nu ska jag avsluta här. Uppdaterar mer senare!

/Becka.



14-15 April

Igår kväll åkte jag hem till Niklas med kvart över åtta bussen. När jag kom dit kollade vi på Liverpool-Chelsea, en riktigt spännande match faktiskt, tyvärr blev det 4-4 så Liverpool åkte ut då dem var tvugna att vinna med två mål. Mamma kom och hämtade mig när matchen var slut. Var hemma strax innan elva.

Imorse vaknade jag och hade 38.5 graders feber, mådde inte dåligt så började fixa mig inför skolan och så. När jag skulle åka tog jag tempen igen och då hade jag 38.9 men jag begav mig till skolan ändå. Träffade Niklas snabbt vid busshållsplatsen. Han har spelning senare vid fyra, hoppas det går bra, men det är ju klart det gör, niklas som spelar ju! :) Efter skolan ska mamma hämta upp mig här så ska hon, jag och karolina iväg till mormor & morfar för att äta innan det är Stålfors vid sju för att kolla på Simons sista spelning med sin klass. Hela släkten ska iväg dit typ haha. Hoppas älskling hinner dit också. Uppdaterar mer senare!

/Becka.



Karolinas Place

Sitter här hemma hos Karolina. Just nu är det bara jag och Sascha(hunden) här, Karolina är ute och springer. Vi har tagit en promenad till Svea Plan och sen gick jag runt där borta med Sascha när Karolina var inne och handlade, sen har vi inte gjort så mycket. Ska iväg med kvart över åtta bussen ut till älskling för att vara där i ungefär en timme haha, men det är det hel klart värt! :) Kommer inte skriva något mer ikväll. Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa med Sascha ett tag tänkte jag.

/Becka.



skola..

Sitter här i skolan med Evelina Smurf Emotrappan Muchmatt Gustavsson. Vi har precis ätit Spicy <3 Träffade även Kenneth på stan och Karolina snabbt. Får se när vi slutar idag men tror vi går hem strax innan tre. Ska gå med Julia snabbt på stan sen får vi se om jag åker till älsklingen innan hans träning eller om jag åker dit efter, ska försöka hinna förbi Karolina också. Mycket att göra, får se om jag lyckas med allt (Y) Nu ska jag.. plugga! Haha.

/Becka.



Måndag 13 April

Idag vaknade jag runt halv ett tror jag.. Febern låg på 37,9 när jag vaknade. Satt vid datorn ett tag innan jag hoppade in i duschen för vi skulle ut till hållsta och fira Mikael. Vid halv fyra åkte vi och hämtade upp Karolina, Sascha & Kaj innan vi begav oss ut till Hållsta. Där ute spelade dem kubb och sen åt vi mat, super smarrigt var det!! Var trevligt att träffa hela släkten igen, var ett tag sen faktiskt. Vid sju skjutsade mamma hem mig till älskling där jag var till kvart över nio då mamma & befolkningen åkte hem från hållsta. Massa mysigt hade jag det där iallafall<3 Du gör mina dagar Niklas<3!
Jag kom hem för en timme sen ungefär och nu har jag bara ätit ananas så det svider på tungan, men det är så fruktansvärt gott!! (a) haha. När jag kom hem så tog jag tempen och den ligger på 38,4 just nu. Men blir skola imorgon ändå, har ju gjort massa annat nu när jag haft feber, så skola med Evelina gör ingenting haha. Nu ska jag strax ta och krypa ner under täcket, ska bara skriva klart här först.

Imorgon är det skola igen.. Suck! Blir en dag i skolan för mig & smurf då det är körkurs på våran praktikplats. Men det är massa mys att bara vara hon och jag i skolan. Ska även försöka träffa älskling en stund på lunchen. Efter skolan ska jag gå ett tag med Julia på stan sen får vi se vad som händer. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.



....

Sitter här hemma och gör ingenting... Hade en trevlig kväll hemma hos Erik, men mitt humör var inte på topp i slutet men men, det löser sig.. Vet inte om det är på topp just nu heller faktiskt. Dock har min feber sjunkit till 38,0 grader, så det känns great (Y) Enda som är bra just nu kanske? Haha, nejdå... Orka skriva mer. Peace out and rock on! \m/

/Becka.



Söööndag

Vaknade imorse vid sju ungefär för jag frös som en tok, skakade verkligen i hela kroppen. Somnade inte om på två timmar så låg och tittade runt lite i rummet och på älskling. En mycket fin syn där!<3 Vid halv elva vaknade vi och gick upp, fixade mig lite smått innan vi tog bussen in till stan. Jag & Niklas gick till strömsholmen och satte oss ett tag innan Erik kom dit, då skulle dem och äta kebab, men det var stängt så vi satte oss vid eskil i en halvtimme innan bussen gick. Riktigt varmt var det!!! Något otroligt, men samtidigt skönt att värmen har kommit. Tog bussen hem, packade ner ridkläderna innan jag och mamma begav oss till TunaPark. Jag köpte sunglasses, skor, hårgrejs och lite småsaker! :) Tack mami! <3 Åkte till stallet och mådde verkligen hur dåligt som helst.. Jag & Sara red ut en sväng och sen åkte jag hem. När jag kom hem tog jag tempen och jag hade 39,2 graders feber :/ Men det hindrade mig inte, så mamma skjutsade ut mig hit till Erik och nu är jag, amanda, hampus, cim, gustav & erik här. Senare ikväll ska jag hem till älsklingen och sova där, mamma skjutsar ut mig. Nej, nu ska jag vara social här! Skriver mer imorgon.

/Becka.



the gang

Sv. Tack själv malin! :)<3

Just nu sitter jag hemma hos erik, det är bara jag och amanda här =) de ärnad är inne tror jag:) Vi har varit vid bron och sen har vi spelat in titanic, riktigt trevlgt. Har även hoppat studsmatta haha. Tack alla för en underbar kväll! <3 Ikväll blir det att sova hemma hos älskling. Blir massa mys<3. Nej, nu ska ag vara socvial med amanda:) puss på en underbar kväll! Skriver mer imorgon!

Jag älskar Nils Niklas Hillman<3 Du är det bästa i mitt liv! <3

/becka



yesterday/saturday

Igår... Vid halv nio begav sig jag, victor, viktor, omar och jennie ut till Amanda. Vi körde först en aning för långt sådär haha, innan vi äntligen hittade till henne. Hos Amanda bytte Jennie snabbt om innan vi begav oss ut till festen hos Emma. Mitt ute på landet ska jag säga att det var iallafall! Haha. Träffade en hel del folk som man kände, hade det rätt trevligt! :) Blev lite segt på slutet när folk slutade dansa och gick över till något helt annat, haha! Mamma kom och hämtade oss strax innan två. Skjutsade hem allt folk och sen for jag hem. Här hemma satt jag ett tag vid datan innan jag gick och la mig, somnade nästan direkt.

Idag vaknade jag vid ett av att älskling skickade ett sms till mig så jag ringde upp han, dem var på väg hem! :) Jag hoppade snabbt in i duschen och sen fixade jag mig lite fort. Älsklingen är äntligen hemma! Happyface :). Hade tänkt åka ut dit innan vi ska till Erik ikväll men han ska iväg till sina kusiner och äta påskbord :) Jag skulle egentligen iväg till mormor&morfar idag för att äta jag också men det skulle vi ta imorgon istället. Ikväll då, hem till erik är det planerat iallafall med allt folk. Dock inte Hampus & Julia som inte är hemma :( Hoppas på en great kväll, men det kommer det helt klart bli eftersom älsklingen är hemma! =D Nej, nu ska jag göra annat. Uppdaterar mer ikväll.

/Becka.



plans for tonight

Kom nyligen hem från stallet, är heeeelt slut! Hade Hilton och det gick super (Y) Riktigt, riktigt bra faktiskt! Ska snart äta mat och sen blir det att fixa sig för ikväll. Vid halv nio ska jag vara ute hos Amanda ikväll dit alla flicks kommer innan vi åker iväg till festen. Får se vad det blir för folk som kommer! Hoppas på trevligt umgänge iallafall. :) Skriver nog inte mer ikväll, isåfall bara när jag kommer hem! Hoppas ni får en helt underbar kväll alla där ute, för det kommer jag ha!

/Becka.



yesterday/today

Igår begav jag mig ut till Hållsta ändå för Elin & Eve kunde tydligen komma ut ändå. Jag kom dit strax efter tio och stod ute ett tag innan vi gick in. Träffade massa med folk som det var länge sen man såg, riktigt trevligt! Dansade, gick runt, var ute och hade roligt ändå tycker jag! :) Mamma kom och hämtade mig runt ett sen åkte jag hem och satt här en timme ungefär innan jag gick och la mig. När jag skulle somna var det läskigt, för jag typ slutade andas kändes det som, så fick panik och satte mig ett tag men sen gick det över haha.

Idag vaknade jag runt ett, åt frukost och satte mig här. Ska ta och läsa lite nu innan ridningen som är framflyttad till klockan fyra istället för halv åtta, skönt! Jennie ska följa med mig till stallet idag också, trevlans! :) Man kan ju inte än annat att älska vädret!! Ikväll blir det party, hoppas på en great kväll och tror verkligen att den blir bra också! :) Uppdaterar mer senare.

Imorgon är det lördag, då kommer älskling hem, happyface! <3

/Becka.



-

Kom hem från stallet nyligen. Jag red ut en sväng i det soliga vädret, var riktigt mysigt faktiskt. Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar och sen får vi se vad som händer ikväll, ingen som kan ta sig ut till Hållsta så blir ingen ferre ikväll, eller inte där iallafall. Får se om Jen orkar hitta på något kanske, uppdaterar mer senare.

/Becka.



Toooorsdag

Vaknade vid två ungefär idag, har setat här, pluggat lite och ätit frukost eller lunch kanske man ska säga! Ska snart ta och byta om för att åka iväg till stallet. Får se om jag rider, kanske om jag hinner. Ikväll tror jag att det blir fest i Hållsta för min del. Eve kunde kanske inte komma, så ska försöka få med mig Sara iallafall & hoppas på att Jen kan följa med. Vill ju inte åka själv.. haha! Får se hur det blir, hoppas på det bästa! :) Pratade med älsklingen förut, dem hade dåligt väder där uppe så idag satt dem bara inne i stugan och tog det lugnt. Inte länge kvar tills han kommer hem<3. Nej, nu ska jag ta och byta om. Skriver mer senare!

/Becka.



kvällen

Jag tog bussen ner till gamla stan för att träffa Jen där. Vi cyklade sedan till Donken och åt, fick en gratis cheeseburgare!!! Dem gjorde världens miss, för jag fick en hamburgare av ena tjejen och sen kom killen och gav mig en för han trodde inte jag hade fått någon eftersom jag lagt hamburgaren på Jennies bricka, men inte tackade jag nej precis! :) Vi satt där ett tag innan vi begav oss till Martin. Vi kollade på Hockey, spelade kort & bara pratade, trevligt att träffas igen, lääänge sen kändes det som. Mamma kom och hämtade mig strax innan tolv och nu sitter jag här. Pratade precis med älskling som var lite ledsen att liverpool förlorade :( stackars liten<3. Han kommer förresten hem snart, yeey! =D <3

Åh vad jag önskar att jag vore rik.. Sitter och tittar på kläder & skor.. vill verkligen ha ALLT! Blir galen! Skulle behöva inhandla lite nytt till imorgon då det blir party med flicksen! (Y) Men vet redan vad jag ska ha på mig, bra att planera i tid ;) haha. Nej, nu ska jag fortsätta titta kläder. Skriver mer imorgon!

åh vad gott med american pie - jennie manassis

/Becka.




föl

Kom nyligen hem från Aida. Tänkte att jag skulle vara där ett tag men när jag kom ut dit så såg jag världens sötaste levande varelse ligga i gräset. Hon hade fått sitt föl i lördags, så han blev en vecka förtidigt född, så han är lite smal för tillfället. Det blev exakt som jag hade trott, jag måste vara synsk! Han blev en fux med en stor stjärn i pannan, liiite blyg men samtidigt framåt. JÄTTESÖT! <3 Så jag var där ute ett tag och tog kort på mammas mobil, därför blev det tyvärr dålig kvalite. Bilder finns på min bilddagbok, klicka här. Åkte hem efter en halvtimme ungefär. Mamma stannade på Ica Maxi och handlade sen har jag bara varit hemma här. Vädret är ju så otroligt underbart.. Eller inte! Usch. Får se vad som händer ikväll.

/Becka.








plugg

Sv. Amanda: Du vet, det var en konstig fluga, ingen vanlig. Den var låååång och smal, kroppen alltså! Liknade dig helt enkelt :) Saknar dig babe! <3

plugg, plugg, plugg och återigen plugg! 

Blev åtminstonde klar med min uppsats om katastrofer! Så det känns ju bra iallafall! :) (Y) Nu ska jag ta och göra nästa, sen nästa, sen nästa osv... Får ta en break runt fyra iallafall då jag ska bege mig ut till Aida, var länge sen man var där ute. Antar att hon är riktigt tjock då hennes bäbis ska komma på fredag är det planerat. Annars händer det nog ingenting idag, får se om jag hittar på något ikväll med Jen, kanske åker ut till pojkarna. Får se hur det blir! Skriver mer sen.

/Becka.



Kärlek

1 Månad, världens bästa månad.
 Jag älskar dig!





svar

Sv. Anonym (Amanda): tro mig, det var du! :)



Lager 157

Jahapp, och vad hittade man på Lager 157 om.... INGENTING! Som vanligt för min del alltså :) Testade ett par riktigt snygga jeans men dem var för långa istället.. Suck! Kaj (min morbror) följde även med oss ut till Hälleforsnäs så det blev påskmust & kakor i bilen på vägen ut, haha. Vi kom tillbaks till Eskilstuna runt åtta, då åkte vi och beställde kebab i pita bröd :) smarrigt! Sara följde med mig hem hit och vi hade ett mycket trevligt sällskap i bilen, en fluga(?) som vi döpte till Amanda, tyckte det passade mycket bra! Här hemma spelade jag & sara ett veterinär spel på datorn, men demoversionen tog slut för ett tag sen så nu har jag tråkigt :(. Men laddar ner ett "hitta"spel som jag alltid spelade förut, man ska hitta gömda föremål och liknande, man lär sig faktiskt av det då det är på Engelska! (Y) Haha. Blir väl att nörda hela natten för mig alltså! :) Imorgon ska jag plugga heeeela dagen och på kvällen när mamma slutat ska jag iväg till Aida. Skriver mer imorgon!

/Becka.



7 April

Yeeey, roligt med två IG varningar hem i brevlådan.. Eller inte! Måste verkligen sätta igång och skriva klart mina uppsatser, fast dem flesta är faktiskt nästan klara så det kommer gå fort när jag väl sätter igång!

Vaknade precis, världens otäckaste dröm inatt :( Vaknade imorse och trodde det var verklighet så var tvungen att skicka sms till älsklingen. Har fortfarande ont i kroppen som om det vore verklighet.. Haha! Men det hoppas vi verkligen inte att det är!! Just nu håller jag på och värmer pizza i ungen och sen ska jag in i duschen så jag är klar när mamma slutar. Vi ska iväg till Hälleforsnäs för att gå på Lager 157, Sara ska även följa med oss :) Blir nog en trevlig liten tur och hoppas på att köpa ett par skor iallafall. Ikväll antar jag att det blir plugg för min del, behövs kanske.. Haha! Annars vet jag inte om jag hittar på något med Sara eller hur vi gör. Skriver mer senare när vi kommit hem!

/Becka.



telefon

Pratade precis med min älskling i telefon, underbart att höra hans röst.
Ont i magen med ett leende på läpparna, love it! <3



Niklas<3

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna
<3





underbart



Jag älskar även deras tolkning på låten:




-

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad
Jag skulle låta blicken möta andra ögon, i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
Jag är rätt mycket med mig själv, precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
Jag skulle få den tiden över för mig själv, som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa, om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns


Jag kanske skulle leta upp nån yngre, som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu



svar

Sv. Smurf: Toooorsdag, jag är på!!! (Y) Får se om jag gör något på Lördag, annars är jag helt klart på där också! Då händer det något iallafall =D Haha. Jag älskar dig <3




tråkigt

Jahapp, det blir en intressant och rolig Måndag det här, första dagen på lovet! Yeey... (Y)
Tråkig hemmakväll som igår verkar det som.. Aja, den här veckan blir nog.. intressant...



Måndag 6 April

Jaa... vart ska man börja? Jag vaknade runt ett idag, av sms från älsklingen. Sen fixade jag mig och lite innan jag träffade Jen. Vi cyklade ner på stan och delade på en kebabtallrik innan vi cyklade och köpte glass, haha tjocka! Vi satte oss i Eskilsparken där vi träffade Erica & Linn.  Trevlans! Det blev kallt så jag och Jennie åkte hem till henne och satt i trappen ett tag innan jag tog bussen hem. Tror jag ska ta bussen om tio minuter ut till Brottsta för att vara med Hampus, Erik & Gustav. Blir bara vi fyra isåfall, haha. Men får se hur det blir! :) Nej, inte mycket mer att skriva nu. Skriver senare!

/Becka.



När du är trött på skräpmat

HAHA!



Söndag

Tänkte börja med att berätta kort om igår. Vi åkte hem till Erik runt nio, det var jag, julia, jen, erik, hampus och gustav. Vi var hemma i Eriks stuga och sen var vi ute vid bron och hade det roligt. Mamma hämtade oss vid halv två, sen sov Julia över här. Hade en otroligt underbar kväll! Tack alla! <3

Idag vaknade vi runt tolv, gick upp och åt frukost och bytte om till ridkläder. Vi skjutsade hem Julia och sen åkte jag till stallet, red ut en sväng. Sen kom mamma och hämtade upp mig och nu sitter jag här.. Var planerat att vi tjejer skulle hitta på något ikväll men får se om folket orkar det eller inte... Annars blir det antagligen bara en hemmakväll. Inget mer att skriva just nu.

/Becka.




roligt

du och ajg :D jag ichust gustacv :) 
forst thing in the mordning
det är ajg och hamps, det måste vara vu som inte är nyktra och konstiga :O
hur kan de tkomma sig piojkar ? 
jag saknar min älskling :<3



varöfr

ingen lärser min blog G:( det är jennies fel :( allt är hennes fek



Hem

Jag ska hem snart :) haha. sova min in minsätn :D trelvigt med julia på vfolvet istäälllet för Lina.. Saknr min syster <3



Jennie

Jennie är söt =) hon kan pussa mig om  hon vill, men hon vill inte :( jhag gråter mig till söms inatt ;( haha. Godfnatt puss på dig ditt lilla fjun huvud :D



Jag ehter

Jag heter Rebecka Denise Johansson:) trevligt va?



Gustav

Hej, gustav står här brevids vmig =) jag har teebvligt :) heipa



midsommar

snart är det midsommar, då ska jag ha roligt, så ni vet!




the gang

Sitter här h emam hso erik =D vi har precis varit ute =) haft en otroligt rolig kväll. Ska hem vid ahlv två då kommer min mamma :) Julia ska sova hos mig =D awie. Skriver mier imorovn =) puss påkvälene:D 



Kvällen/Idag

Hade Hilton igår på ridningen, det gick super (Y) Han var verkligen jättefin! När jag kom hem kollade jag på Talang 2009 och sen fick jag sms av pojken min som sa att jag skulle komma ut till Sven för att sova där med älsklingen. Så jag hoppade snabbt in i duschen, sen kom Jen förbi en sväng och hälsade på. Vid elva begav jag mig ut till Skogstorp och hem till Sven där Hampus, Erik & Niklas befann sig. Hampus & Erik åkte hem runt tolv, sen gick vi och la oss. Blev happy att sova med älsklingen då jag trodde att jag inte skulle få se han på över en vecka, men nu behöver jag bara vänta en vecka! 

Imorse vaknade jag vid halv åtta då jag hade planerat att ta kvart över åtta bussen hem, men vi somnade om igen så jag tog kvart i nio bussen hem. Sa hejdå och lite sånt, gonna miss my love so much<3 När jag kom hem runt halv tio gick jag och la mig och vaknade 15,45 riktigt skönt att sova ut! :) Snart ska jag hoppa in i duschen tror jag, sen blir det ut till Erik ikväll med Julia, Jennie, Hampus & kanske Gustav. Hoppas på en great kväll (Y). Nu borde pojken min ha kommit fram iallafall, hoppas dem får det underbart där uppe i Idre! Älska vädret, runt +17 grader! Riktigt häääärligt! Skriver mer senare.

/Becka.



2-3 April

Har inte skrivit på ett tag men har helt enkelt inte haft tid..

Igår var jag sjuk.. Så jag var hemma hela dagen, var även i stallet eftersom jag var tvungen att åka dit och fixa lite, men det gjorde inget att komma ut dit. Mamma hjälpte mig i stallet så det gick på 25 minuter bara! :) Tack för hjälpen mami. Åkte hem snabbt och duschade innan jag begav mig ut till Niklas där jag sov inatt. Hade det massa mys eftersom det var sista natten tillsammans inom en vecka :(<3 Jag älskar dig Niklas Hillman! <3

Idag har jag varit på stan där jag träffat massa med folk! Verkligen alla haha. Gick först runt med älsklingen ett tag innan han träffade Erik och jag träffade Julia + Amanda men amanda gick sen. Var tvungen att säga hejdå till babe eftersom han åker till Idre imorgon och blir borta i en vecka, kommer sakna honom något enormt känner jag. Saknar han redan när vi säger hejdå så kommer bli tufft men jag vet att vi klarar det :) Kan ju prata i telefon varje dag iallafall! :) Gick runt med Julia på stan, det var uppträdanden på stan så vi kollade även lite på det innan Jen kom ner. Hon köpte glases, vill också! Även pojken köpte sig ett par idag. Snart ska jag iväg till stallet, hoppas jag får Hilton! :) Skriver mer senare!

/Becka.



1 April

Första april.. Har faktiskt lurat en person, och personen gick även på det! Lurade Niklas att jag skulle flytta till Öland, han blev inte ens ledsen :( haha! Men han gick på det! ;D Idag har jag träffat Niklas lääänge, hela lunchrasten =) <3 Skolan var inte så mycket att skriva om... Efter skolan fick jag skjuts till Karolina för hon skulle fota mig :) Blev riktigt bra faktiskt, grymt nöjd! Jag hade en jätteklarblå ögonskugga, eyeliner, kajal, sen en massa guld i pannan och ett streck på kinden, riktigt snyggt var det!!! Ska försöka lägga ut lite bilder imorgon redan tänkte jag. Vi höll på och fotade i två timmar ungefär om inte mer. Sen har jag bara varit hemma, kom hem runt halv nio. Inte så mycket mer att skriva om dagen.. 

Imorgon är det skola som vanligt sen stallet. Ska antagligen sova hemma hos älskling imorgon eftersom det är sista natten vi kan sova tillsammans inom en vecka :( Då pojken är borta hela lovet, gonna miss him so much! <3 Skriver mer imorgon!

/Becka.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!