Devil's Child

I lördags blev det en utgång på Nybron med trevligt folk. Först var vi några här hemma & kollade melodifestivalen och lite sånt, därefter åkte några ner på stan direkt medan jag, jennie, julia & sara åkte hem till Julia ett tag innan jag & Sara gick ut. Det blev efterfest här hemma och sen sov folket kvar.

Igår (söndag) blev det kebab och därefter filmmys med Johan, Simon, Klas & Sara. På kvällen åkte jag hem till Sara och spenderade natten där.

Idag (måndag) har jag haft studiedag, tränat och nyligen lagade jag mat. Får se om jag beger mig till Skogstorp ikväll igen eller om jag blir kvar hemma.

när allt var bra, varför ska allt då bli så fel?




Sömn existerar inte!

Igårkväll åkte jag hem till Adam vid halv nio ungefär, Martin & Mange befann sig även där. Pojkarna lanade & jag satt i sängen och tjockade mig hela natten. Vid sju kollade vi på film och därefter var åt vi frukost innan jag tog bussen hem vid tolv, direkt när jag kom hem somnade jag & sov i några timmar, tycker synd om pojkarna som fortfarande är vakna! Just nu umgås jag med min fru, hade planerat en utgång, men brist på sömn & pengar fick mig att stanna hemma.

/Bex.



My Weekend!

I fredags var det 50årsfest hemma hos Sara & senare under kvällen kom det folk jag inte träffat på jättelänge, så det var riktigt trevligt.

I lördags var det 18årsfest hemma hos Simon, det var mycket folk hemma hos Simon & runt elva åkte folk ner till Nybron och därefter taxi tillbaka till Simon för att sedan ha en liten efterfest här hemma. Kvällen var riktigt rolig!

I söndags spenderade jag morgonen/eftermiddagen hemma hos Simon där alla satt och tittade rakt fram haha. Senare på kvällen åkte jag hem till frugan och sov där.

Igår (måndag) umgicks jag med Sara & senare på kvällen kom även Adam hit ett tag. Vid halv två fick Sara och jag ett ryck och åkte till Donken, mumsigt var det iallafall.

Idag har det inte hänt något speciellt än, ska snart ta och fixa mig lite och åka till Friskis & ikväll ska jag antagligen till Adam.

Där var en snabb uppdatering vad som hänt i helgen, måste bli bättre med uppdateringen!



Livsnjutare!

Har egentligen tänkt skriva lite varje dag, då jag alltid haft något i tankarna som jag velat skriva ner här. Men har inte blivit av helt enkelt.

Helgen var både lugn & galen, och den här veckan har hittills inte varit speciell. Igår fyllde Simon 18, så vi var där och firade han och idag är det lill-lördag och det blir utgång ikväll. Tror kvällen blir riktigt bra faktiskt! Har väl inte så mycket mer att skriva just nu, heipa.



Studiebesök!

Idag har vi varit på studiebesök med klassen där Kokko Luomala jobbar, det är en tränings- och rehabanläggning. Vi var där i två timmar ungefär och bilresan hem var spännande, först körde vi fast i snön så alla i bilen var tvugna att putta på & därefter var det något fel på bommarna vid järnvägen, så vi blev stilla där ett bra tag, men till slut kom jag hem. Jag har precis tagit ett bad i 1timme & 45minuter, riktigt skönt! Ikväll blir det att fira Martin med dem närmsta vännerna, kommer bli awesome.




Sara är klantig

Hade Yoga tidigare idag, galet vad stel man är. Senare hade vi lunch & då var Sara klantig och tappade både sitt glas och sin tallrik i matsalen, riktigt söt är hon. Just nu sitter vi och har religion, favoritämnet, eller inte.



Födelsedagsfirande!

Idag (onsdag) har jag varit & firat min kusin Martin som fyller 19. Där borta fikade vi en massa onyttigt & spelade guitar hero, mamma och marita spelade för första gången mot varandra dessutom! Nu under kvällen har jag bara varit ego och tittat igenom en massa bilder på mig som finns på datorn. Skola imorgon igen, torsdag, gillar att veckorna går fort!



Onödigt Inlägg

Har inget alls att skriva om, allt har varit precis som vanligt och inget speciellt har direkt hänt. Under dagarna är det skola som gäller och därefter träning, däremot inte idag då jag varit helt slut, så blev en promenad med mamma istället. Nej, har ingenting alls att skriva, skriver när det händer något speciellt istället.



Over The Hills

Igår blev det utgång på Nybron. Det var förpärla hemma hos Sara, där vi kollade melodifestivalen dessutom. Fick skjuts ner på stan av mamma runt halv tolv och sen blev det rockbaren hela kvällen. Hade en riktigt rolig kväll, galet mycket folk var det ute. Tog bussen till skogstorp med Sara vid två.

Idag blev jag hämtad av mamma runt tolv, när jag kom hem sov jag till fem och då var det Liverpool mot Chelsea, har bara en sak att säga, synd Torres! Ska ta och kolla One Tree Hill på datorn nu tänkte jag, imorgon är det skola igen.

Rest In Peace, Gary Moore.




temakväll

Igår var jag på temakväll på mammas jobb med Sara & Karolina. Det var schlagerkväll, så det fanns karaoke och sen var självklart filmteamet och filmade. Blir väldigt spännande att se i vår när man går runt och tar mat och sen när dem stod mitt framför vårat bord och filmade när vi åt mat & diskuterade haha. Sara sov hos mig på kvällen.

Just nu sitter jag i skolan och har haft religion, annars har det väl inte hänt så mycket. Ikväll ska vi och fira morfar som fyller år, så blir fika där och träffa släkten, sen får vi se hur kvällen slutar!



Highway To Hell

Blev för ett tag sen deprimerad. Det fanns ett jättefint Slashlinne på Tradera som jag velat ha riktigt länge, igårkväll la jag ett bud och idag hade det höjts, jag ville verkligen ha linnet så jag höjde, men självklart kommer det någon söt liten människa som lägger ett högt bud minuten innan auktionen är slut, så nu kommer någon annan bära runt på linnet som skulle vara mitt. Hoppas det kommer ut ett likadant snart igen! Förövrigt så är Tradera.se min nya favoritsida, riktigt roligt att kolla igenom allt som finns där.

kolla bara vad vackert!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!