another weekend has gone bye

Nu har ännu en helg paserat, tänk vad många man har varit med om redan i sitt liv!

Helgen har jag spenderat den största delen med Sara, vi har umgåtts med roligt folk & det var gamla minnen som kom tillbaka, eller snarare dem gamla tiderna. Jag har även varit hemma hos Kari där vi grillade och hade det allmänt mysigt. Sen har det inte hänt så mycket mer, det har väl helt enkelt inte fått plats att hända något mer. Idag är det söndag & jag har legat här i sängen hela dagen, får se om man orkar sig upp senare.

/Becka.



besvikelse

Idag är det torsdag, så det har gått fyra dagar sen jag skrev sist.

I måndags var jag ute hos Aida och mös, red ut barbacka och lite sånt mysigt♥ På kvällen gjorde jag inget speciellt. I tisdags åkte jag runt lite med Karolina & Mamma på dagen, senare på kvällen åkte jag hem till Julia där även Jennie var, vi åt carbonara och blåbärspaj och hade en riktigt mysig tjejkväll. I onsdags var jag i västerås med mamma & Karolina, vi gick runt inne på Media Markt i 1,5 timme vilket resulterade i en hårspray... På kvällen promenerade jag hem till Julia, så vi tre tjejer hade en myskväll igen, känns verkligen att dem här dagarna har behövts! Idag (torsdag) har vi varit på stan tidigare och ikväll var vi i Hållsta och firade Marita som fyllde år. Jag har precis färgat håret som skulle bli intensiv röd, men blev snarare mer brunt än innan... Besviken Rebecka som befinner sig här hemma just nu.

/Becka.


bild från kryssningen.




underbara veckor!

2 veckor och 2 dagar sen jag skrev sist.

Jag har hunnit med att vara en vecka på Öland med Andreas, vi åkte runt och kollade överallt och hade det allmänt mysigt där borta, det var en helt underbar tid♥

Jag har även hunnit varit på kryssning med Jennie, Julia, Jocke, Gurr & Adde, jag kom hem därifrån idag. Vi var borta över en natt och det var en helt GALEN kväll, men jag hade det sjukt roligt, tack allihopa! Sen har man ju mått som man gjort hela den här dagen, men det var det fan värt.

Imorgon är det måndag igen, mamma börjar semestern och Adde börjar jobba, så vi får se hur tiden framöver planerar sig, en sak vet jag iallafall, jag ska leva livet!

/Becka.




the story of my life

Dålig uppdatering känner jag!

Det som har hänt här hemma är väl att jag umgåtts mycket med Sara & Jennie. Här om dagen sov jag hos Sara och på kvällen blev vi sugna på glass så vi gick 6km fram och tillbaka, så 1,2 mil sådär på kvällen är ju inte fy skam! Det roliga var att det fanns glass i frysen hemma, men vi får ju våra ideér.. Jag har även varit hos Aida♥.

Idag är det fredag och vi får se hur helgen planerar sig!

/Becka.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!