ONSDAG den 28 oktober!

Det märks att lovet förvirrar en, det var ju TISDAG igår och inte måndag som jag skrev i inlägget igår.. Haha! Nu är det iallafall onsdag och jag har inte hoppat över en dag, eller? Haha.

Idag vaknade jag vid ett ungefär, fixade mig och sen åkte jag och Lina ner på stan vid tre och träffade Sara. Vi gick runt och fixade klart våra outfits tills på Lördag, kommer bli great! Träffade Adde ett tag också som gick runt med oss en stund innan han åkte hem. Kom hem strax efter sex och här hemma har jag bara ätit. Ska lägga mig ett tag i sängen nu tänkte jag för att läsa lite, sen bär det av till stugan vid nio! Lääänge sen. Uppdaterar nog mer imorgon.

/Becka.




Måndagen den 27e oktober!

Idag på dagen låg jag och lina framför tvn och kollade film i flera timmar. Vid kvart över tre åkte jag ner på stan för att kolla synen vid fyra. Gick först runt lite på stan och sen var det optikern som väntade. Gjorde syntestet och jag hade inte så jätte dålig syn, men glasögon ska det bli! Beställde två par och dem är klara om tio dagar ungefär, passade rätt bra i dem faktiskt. Inget måste att jag måste ha dem på mig, men klart jag vill se bättre.. När jag var klar hos optikern åkte jag snabbt hem och hämtade addes present för att sedan åka ner på stan igen och äta på Ming med Sara, Evelina och Amanda. Vi pratade om allt möjligt och såg en lite rolig person haha. Åkte med bussen ut till Sara och tog sen samma buss in till stan igen för att hinna träffa Adde. Åkte alltså bara fram och tillbaka. Adde fick en tröja, ett kort på mig och en energidryck av mig haha. Väntade på bussen hem med Adde och sen åkte jag hem. Här hemma har jag inte gjort mycket alls. Det har väl i stortsätt varit min dag idag. Blir strax att lägga sig i sängen och läsa Nikki Sixxs självbiologi, köpte boken idag! Kommer inte kunna sluta läsa. Uppdaterar mer imorgon!

"när man mår bra så är det bra för det är det man vill när man dricker"
- citat från en snubbe med en ölburk i handen på stan.

/Becka.

Nikki Sixx, snygg? Oh Yes!




Andreas Schultz Dag! ♥

Idag är det min bästa väns dag, Andreas Schultz. 17 år blir pojken. Han är nog bland det viktigaste som finns för mig, han ställer upp i alla lägen och finns där för en, vad det än gäller. Det finns så enormt mycket minnen med människan, allt från skratt till gråt. Vi har inte känt varandra speciellt länge, men vi har verkligen kommit varandra sjukt nära och det är något jag är såååå stolt över. Om det är någon jag litar 100% på är det han, världens bästa vän.
Jag älskar dig Andreas Schultz! ♥




fredag/lördag/söndag

Tänkte att det skulle bli bättre uppdatering men det har ju blivit som det har blivit helt enkelt..

I Fredags var det Nyby som gällde, hoppade för Lotta Björe. Gick väl sådär, full fart på galoppen! (Y) Haha. Kom hem och var en massa trött och åkte till stallet igen lite senare. Sara kom till vilsta är jag slutade lektionen och då hade även Lina kommit! ♥ Riktigt roligt att träffa henne igen. Lina = Min "syster" från Öland för dem som inte vet. Vi kollade idol och sen skjutsade vi hem Sara. Somnade vid fem någongång skulle jag tro.

Igår(Lördag) vaknade jag vid halv tio för jag skulle ut till stallet tidigt. Jag och Sara tog en promenix med hästarna och sen åkte vi snabbt hem till henne för att byta om och fixa oss. När vi var klara åkte vi till TunaPark där det blev shopping på hög nivå! Köpte blanka leggins, ett rött längre linne och sen en mindre "cirkus"kavaj. Där rök det 600:- spänn... Snål som man är! Men kändes bra att komma hem med påsar för en gångs skull faktiskt. När jag kom hem fixade jag och Lina oss och sen kom Sara hit. Vi förkrökade lite här hemma innan vi drog till Jerre & Tobbe vid halv tio tiden. Hade en grym kväll och jag lärde känna en massa nytt folk, sjukt underbara människor som befann sig där! Me likes ♥ Även fast den inte var fullt lika underbar för alla hela kvällen igenom ;) Haha. Kvällen kom med många förutsägelser kan jag iallafall meddela. Kom hem fem på natten/morgonen(?) ungefär. Bilder kommer.

Idag(Söndag) har det varit en seg dag här hemma, jag, sara och lina gick och käkade pizza runt lunch och där satt vi ett bra tag och pratade om allt möjligt. På kvällen strax innan halv åtta åkte vi ner på stan där jag träffade lito, felix och sarabanana. Vi kollade på en vatten-/laserkonsert, var sjukt mycket folk och det var en upplevelse faktiskt. Promenerade hem från stan och sen har jag inte gjort mycket här hemma. Hade tänkt kolla på Orphan, men lina sover så vi får ta det imorgon istället. Känner att ögonen börjar somna, så kanske dags att krypa ner för mig också.. Inte mycket sömn inatt precis! Uppdaterar mer imorgon!

/Bex.




you are my saviour

Har inte uppdaterat på ett tag..

Om min tur vände på kvällen i Tisdags? Det gjorde den verkligen inte.. Liverpool förlorade. Matchspelet ska vi inte ens prata om.. Somnade efter fotbollen helt tom i kroppen.

Igår (onsdag) var det en heldag ute på St. Ekeby. Inte världens roligaste, satt och kollade när några från klassen red för Mads och frös ihjäl, det var typ min dag. Efter St. Ekeby åkte jag hem till Sara och sen med henne ut till Tuna Park där vi kollade runt lite. Fick skjuts hem sen. Pappa kom senare på kvällen, tänkte att jag skulle köra lite bil så sprang ner och då stod han precis utanför trapphuset och började sjunga för mig, tro mig att jag blev rädd!!! Visste inte att han stod där. Fick Budapesttårta♥ och 500:- Tack! ♥

Idag är det Torsdag och det har varit den sista dagen i själva skolan innan lovet, riktigt skönt. Har skrattat en hel del idag, hissen och sen på stan när Sara trodde en bäbis var en hund!! Haha. Haft kramp i magen och tårarna har rullat ner för kinderna hela dagen känns det som. Slutade vid fyra, såg en massa trevligt folk på stan och sen träffade jag Mami. Vi gick och hämtade mitt ID-kort och fixade mitt bankkort, så om ni vill sätta in pengar, säg bara till ;). Gick även och bokade en tid för synundersökning. Köpte även en present till Lito som jag även träffade på stan en snabbis. Alltid lika trevligt! ♥ Har skrivit klart en riddagbok här hemma och nu ska jag fortsätta skriva på min ras som jag ska redovisa imorgon. Uppdaterar mer imorgon gott folk.

/Becka.




är du jagad?

Mamma hämtade upp mig strax efter fyra och berättade då att Mix Megapol hade en som var "jagad" i Eskilstuna idag. Med hjälp av ledtrådarna ska man finna han som är jagad och när vi hört vilka ledtrådar det var åkte vi till Stenby Gård för att se om han var där, men vi hittade han inte :( Så blev aldrig 25,000:- rikare.. Åkte till stallet där jag red ut, gick super faktiskt! Han var snäll och gjorde så min dag blev lite mer positiv! :) Ska strax hoppa in i duschen sen blir det plugg tills fotbollen börjar 20,45. Liverpool mot Olympique Lyon, får hoppas jag har lite mer tur när det gäller fotbollen än resten av dagen. Nu är det plugg och sen duschen som gäller! Heipa.

/Becka.




otursdag?

Har varit på praktiken hela dagen, allt har gått jätte bra förutom när vi red ut och jag red rakt in i ett träd med benet + foten, så har bulor lite överallt och det svider.. Slutade 12,40 och när jag satt på bussen påväg hem rök det från bussen så chauffören fick stanna och kolla flera gånger men han körde bara vidare ändå, tänk så hade det hänt något? ;o När jag kom hem hade jag fått skolfotot, slet verkligen upp kuvertet och fann till min fasa en väldigt ful Rebecka på kortet.. Är nöjd med det enskilda, men klassfotot? Nej tror inte det va! Kommer bilder på det, ska bara scanna in allt. Ringde Sara och berättade hur fin hon blev och då berättade hon att hon inte kommer till stallet, jahapp, då blev det ännu en sak på min oturlista idag. Nu ska jag ta och byta om till ridkläder och åka till stallet igen, ovanligt? Nepp!

/Becka.



Joshua Radin - Winter


lyssna på den flera gånger, blir bättre och bättre!




19 Oktober

Hade simning i skolan imorse, underbart skönt var det! Älskar verkligen att simma, ska nog ta tag i det där igen. Efter simningen fixade vi oss och sen var det en vanlig skoldag. Fick våra kakor idag i skolan, så om det är någon som vill köpa är det bara att höra av sig, finns fyra olika sorter. Hade även prov sista lektionen, gick bra. Jordgubb/chili-loka, kan bara säga en sak: love it! ♥ haha. Slutade vid fem och då plockade mamma upp mig. Händer inte mycket alls idag, bara plugg som gäller.. Imorgon är det praktik som gäller.

/Becka
                                                                                                 You can’t learn to tell the truth 
                                                                                                               Until you learn to lie




the helg!

I fredags kom Sara till stallet och följde med hem hit, vi satt uppe rätt sent och skrattade så vi grät. Som vanligt med oss två! Ska försöka ta allt kort så det får duga för fredagen..

I lördags åkte jag och sara till stallet vid tre ungefär, var där ett kort tag innan vi åkte hem. Sara åkte till sig och jag hem hit. Åt mat, duschade och packade för att åka till Sara igen där jag fixade mig. Vi lyssnade på musik och pratade om allt möjligt innan vi promenerade till Sven vid åtta tiden. Folk rullade in hela tiden hemma hos Sven. Kvällen blev riktigt lyckad! Sara och min bugg, oj oj, den måste ni bara se!! Vi var väl omkring 25 pers skulle jag tro. Kom hem till Sara vid halv tre och somnade nästan direkt.

Idag vaknade vi vid elva ungefär, vi gick upp och åt frukost och kollade på film. Vid halv två ungefär hämtade mamma mig och jag åkte ut till Aida. Hon fick sin nya grimma och sen borstade jag i några timmar. Åkte hem och sen har jag suttit här.

Imorgon är det skola till fem.. Har simning på idrotten imorgon som första lektion, love it! Uppdaterar mer imorgon. Bilder från helgen finns HÄR.

/Becka.




världens finaste par ♥


det där kallas äkta kärlek!! ♥ 




hästdag

Har varit på nyby hela dagen, när jag kom dit imorse somnade jag sittande med huvudet lutat mot Amandas väska, trött människa!! Dagen har väl rullat på utan några större omständigheter. Hade hoppning efter lunch, hoppade Fröken Fräken, gosh vad hästen kunde hoppa!! Otroligt. Hade skummkrig precis innan vi slutade, haha! Pär hämtade upp mig och Amanda, som vi släppte av i Slagsta. Kom hem hit och har precis ätit och om 50 minuter är det stallet som gäller igen! Får se vad som händer efter, ska nog ta mig ut till Skogstorp och sen får vi se om det dyker upp några planer! Uppdaterar mer imorgon skulle jag tro.

/Becka.

                                                                          Got nothing against you and surely I'll miss you
                                                              This place full of peace and light, and I’d hope you might
                                                                                   Take me back inside when the time is right




"speldag"

Dagen börjades med prov i skolan. Var om föreningar inom ridsporten.. Gick bra faktiskt! Efter provet höll vi på med våra spel fram till lunch och direkt efter lunchen fortsatte vi med spelen till halv två då vi hade matte. Har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde under den lektionen, var inte ens något speciellt vi skrattade åt? Haha. Ja som sagt, det är ju tur att man har kul under lektionerna iallafall som Fredrik sa! Efter matten provspelade vi alla spel och sen slutade vi. Rätt skön dag i skolan faktiskt! Efter skolan gick jag runt ett tag på stan med Amanda och sen plockade mamma upp mig vid Corner. Åkte snabbt hem och bytte om och sen till stallet. Red ut en sväng på Walle, RIKTIGT fin var han! ♥ Kom hem strax efter sju, har ätit och pluggat. Skrivit klart en riddagbok och nu sitter jag med uppsatsen om växt- och djurliv... So fun... Not!

Imorgon är det nyby som gäller, blir att gå upp tidigt, åka buss och ta en fin morgonpromenad! Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.




SARAS DAG! ♥

Grattis till världens bästa Sarabanana! ♥

Idag var det skola som vanligt till lunch, sen begav vi oss ut till nyby som veeerkligen var nödvändigt! Knoppade manen och lindade benen och efter det fick vi sluta. Skönt att sluta tidigt iofs.. Tog bussen ner på stan och träffade Julia. Vi gick runt och kollade presenter till Sara, köpte två armband, som vänskapsband typ, ett till henne och ett till mig alltså och sen ett ljus till hennes rum. Hoppas det dög! :) När jag hade köpt allt träffade jag Sara igen och vi tog en cheeseburgare på donken där vi även träffade Jen och Julia snabbt igen. Saras pappa hämtade upp oss och vi åkte ut till Sara där hennes mormor, morfar och farmor var. Vi åt äppelkaka med vaniljsås och tårta, tro mig att jag blev mätt!! Sara öppnade paket och sen spelade vi lite wii innan jag åkte hem. Här hemma har jag suttit och pluggat en halv åtta... snart fyra timmar alltså.. trött på skiten! Men skönt att jag snart är klar.. Imorgon är det vanlig skola och sen walle som gäller! Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.

jag vet att du älskar mig sara! ♥




13 oktober

Känner att mina rubriker är otroligt fantasifulla!

Idag gick jag upp 06,10.. Fixade mig och tog bussen till Skogstorp där Amanda plockade upp mig. Har varit på praktiken hela dagen och det har gått super like always. Slutade vid tolv och var hemma till ett. Måste berätta om min bussresa hem från Skogstorp, busschaufören stannar vid skolan ungefär och tutar på några tjejer, verkade som dem hade lagt något framför bussen, tjejerna springer iväg och busschaufören börjar skrika på mig som sitter ensam i bussen, jag fattar ingenting eftersom jag lyssnar på musik och jag kommer nog aldrig förstå vad han menade.. När jag lyssnade fattade jag inte ens vad han sa.. Sen efter ett tag körde han iväg i full fart! Galen... Aja, var hemma till ett iallafall, åt mat och sen kröp jag ner under täcket och sov till fem. Har ätit mat och pluggat, det är väl i stort sätt hela min dag!

Imorgon är det onsdag, den 14e, en väldigt VÄLDIGT speciell dag!

/Becka.



12 oktober

Började dagen med att sara kom hit halv nio, inte fel alls. Vi åt frukost och sen fixade jag mig, hade idrott första lektionen, ett medelpass på friskis, riktigt roligt faktiskt! Dagen annars har väl rullat på som vanligt. Lunchen är alltid höjdpunkten på dagen, alla dessa skratt! Sista lektionen kollade vi klart på Odyssén, riktigt bra faktiskt. Slutade vid fem och då hämtade mamma upp mig, vi åkte till Biderman och jag köpte ett par ridbyxor och det blev även en ny grimma till Aida! :) När vi kom hem ställde jag mig och lekte kock, gjorde spagetti och köttfärssås, riktigt smarrigt!! Klockan blev sju och jag satt här ett tag och nu har jag pluggat i snart två timmar.. Duktigt Becka, jag vet! Nej, nu ska jag plugga klart och sen packa väskan inför imorgon då det är praktik som gäller! Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.



lördag/söndag

Igår sov jag till ett ungefär, satt vid datan och väntade på att mamma skulle sluta. Åkte snabbt till stallet där jag bara fixade i stallet och sen åkte jag direkt till Sara. Vi åkte snabbt till Willys och handlade godis och chips innan vi åkte tillbaka till Sara för att färga hennes hår. Håret blev precis klart till fotbollen och det blev riktigt snyggt faktiskt! Fotbollen.. Ja.. vad ska man säga? Domarjävel är det enda rätta ordet.. Efter fotbollen gick vi och la oss i sängen och snackade skit innan vi somnade.

Idag när vi vaknade kollade vi på Idol och åt frukost. Mamma hämtade mig och jag åkte ut till Aida! Med ett leende på läpparna klev jag ur bilen och hälsade på världens finaste djur. Otroligt vad jag saknat hästen!! Tog med Aida och fölis in i stallet och stod och borstade på dem i några timmar. Sen hämtade mamma mig och jag slängde ut lunchhöet till hästarna i hagen. Åkte hem och sen har jag inte gjort mycket alls. Ska strax ta och krypa ner under täcket. Börjar 09,40 imorgon, skönt med lite sovmorgon! Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.

lika på mittersta bilden eller vad!



före/efter, någon skillnad?




fredagsmys?

Dagen började med ridning ute i Torshälla på Nyby. Har pluggat in hela skelettet på hästen och alla leder i kroppen, det är inte lite kan jag berätta. Hade ridning efter lunch, red fröken fräken och det gick helt okej faktiskt. Slutade vid tre och blev då hämtad av Pär, vi åkte till Willys och handlade lite där och jag borde få dagens ros tack vare att jag hjälpte han som jobbade där när han tappade kartonger på golvet, han blev glad iallafall. Var hemma ett tag innan jag åkte till stallet igen (vilsta) och hade ridlektion, red Lord, gick väl sådär haha. Kom hem strax efter åtta och tittade klart på idol, slängde mig in i duschen och tänkte börja fixa mig för fest, men blev det något? Nej.. Vad gör alla om helgerna nu för tiden? Sitter inne för sig själv och har "fredagsmys"? trevligt isåfall. Min kväll har väl inte varit någon höjdare direkt, dessutom har jag inte träffat Sara idag.. :( Men men, får ta nya tag imorgon, då jävlar!

/Becka.




KÄRLEK! ♥



världens världens bästa! ♥




happyface

Igår var det skola, har för mig att det inte hände något speciellt.. Hade specialidrott efter lunch, gick super! Efter skolan åkte jag med Sara hem och sen till stallet, red i paddocken, gick även där super! Var kvar i stallet till åtta ungefär sen åkte jag och sara moppe hem, mina moppeskills har kommit tillbaka!! ;) Mamma hämtade mig hos Sara och sen kollade jag på tv bara när jag kom hem.

Idag har det varit skola som vanligt, rätt skön dag faktiskt. Tror inte det hände något speciellt idag heller faktiskt.. Efter skolan gick jag runt ett tag med Amanda och Sara, sen träffade jag mamma på JC, bytte en skjorta och sen gick jag och fixade IDkort. Gick vidare till banken och fixade en massa där också. Har träffat en massa folk idag, Adde, Erik I, Cim, Karolina, Joppa, the man on the bus och sen några fler har jag sett.

Varför är jag happyface? Jo det är såhär, världens finaste häst står fortfarande kvar i samma stall. Började gråta av glädje när jag läste det.
OM jag saknar henne, gosh! ♥


Hata Tele2.. Vadå 3000 sms på en vecka? Knappast..
Så klaga inte på mig om jag inte svarar på sms jämt!


/Becka.




tisdag, snart helg!

Hade praktik idag, kom dit vid sju redan så väntade en timme innan jag började. Dagen var väl allmänt seg även fast jag slutade vid ett ungefär, promenerade ensam till bussen, tur man har musiken! När jag kom hem arbetade jag med min uppsats om växt- och djurliv and guess what? jag är snart klar! Hoppade in i duschen snabbt och åkte ner på stan till fyra. Träffade Karolina och gick runt med henne ett tag på stan innan vi promenerade hem till henne. Vi satte igång en film, fingerprints, och mumsade i oss godis och chips. Filmen var riktigt bra faktiskt! Rekommenderas. Tog bussen hem kvart i åtta och nu har jag bara suttit här. Har väl inte så mycket mer att skriva..

Imorgon är det skola och på eftermiddagen är det specialidrott på nyby. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.




otroligt skön dag...

Skolan idag var riktigt lugn faktiskt, började ett nytt projekt idag och lektionen bestod endast av ett spel och att vi lyssnade på abbamusik, mer sånna lektioner tack! På historian började vi även kolla på film och sen hade jag utvecklingssamtal också. Vid fem slutade vi och då träffade jag Karolina, Martin och lilla Sascha utanför skolan och sen promenerade vi till mormor & morfar som äntligen kommit hem från Finland. Kvällen bjöd på en massa skratt som vanligt och en massa god mat!! Först världens största portion med korv, kyckling m.m, sen blev det en finsk efterrätt och sen hade olle köpt med sig tårta vilket vi inte visste om så blev en bit av den också, kan säga att jag är skapligt mätt nu! Kom hem till åtta och nu har jag inte gjort så mycket, pratar med Sara i telefonen just nu, hon ligger i badet, vi har väl pratat i ca 40 minuter eller något sånt. Nej, nu ska jag vara social i telefonen. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.



morgonpigga människor?

Det blev en hemma kväll igår, satt uppe till tre och redigerade lite bilder och sen somnade jag runt halv fyra. Sara var trött och somnade vid ett ungefär skulle jag tro.. Klockan sex på morgonen får jag ett samtal och plötsligt var både jag och sara helt pigga, även fast jag bara sovit tre timmar. Vi kämpade oss upp från den varma sängen och begav oss ut i kylan. Väl framme vid slutstationen kom vi inte in pga att en viss person hade somnat.. Suck! Men som tur är så är Tobbe morgonpigg och tycker om kaffe på morgonen så han kom ner och öppnade åt oss. Förstår inte hur en person kan sova så djupt, stod och ringde på ringklockan i 20 år och han vaknade inte ens av brandalarmet.. Haha aja, är man slut så är man! När vi kom in iallafall somnade vi och sen vaknade vi runt tolv ungefär, låg och pratade i några timmar och sen vid fyra åkte jag och Sara till stallet. Har varit där och sen inte gjort så mycket mer. När jag kom hem kollade jag i gamla album från flera år tillbaka, jag, mamma och pär fick oss ett gott skratt kan jag säga! Nej, nu är det sängen, med tanke på att jag bara sovit ca 7 timmar den här helgen. Godnatt!

jag rekommenderar INTE absint

/Bex.



akta igelkotten!

Torsdags.. Skola först, inget speciellt där. Jag & Sara gick till Willys och där fanns det gulliga telefoner som jag pratade i, hon som svarade blev nog lite chockad, fick oss ett gott skratt där iallafall. Stallet efter det, Walle var damp som vanligt och sen tränade vi bugningar, wohoo! (Y) Följde med Sara hem och höll på att dö av skräck för min ridhjälm som sara sa att det var en igelkott... Ja, ibland är hon lite speciell... på ett bra sätt! Mamma hämtade mig efter Idol, hade lite speciella tankar där på kvällen också, Sara blev rädd.

Fredags.. Var hemma och hade pluggdag, fick en hel del gjort faktiskt. På kvällen var det ridning dit Sara och Smurfi kom. Åkte hem hit och fixade oss för att sedan bege oss till Nyfors där det var fest hos Nidas igen, grymt like always! Stannade kvar där till två ungefär och sen blev det efterfest med Jerre, Tobbe, Sara och Emma. Sara var glad att äntligen få åka taxi. Spelade Guitarhero och hade trevliga diskutioner i köket. Tiden när vi kom hem behöver inte nämnas, men vi hade en rolig promenad hem kan jag berätta iallafall! Vi har våra ideér jag och Sara hahaha. Korv är ju heller aldrig fel! Somnade direkt när vi kom hem.

Lördag(idag).. Har kollat på A Walk To Remember och Sydney White med Sara, skönt att bara ta det lugnt eftersom man mått som man förtjänat idag.. Har bara varit hemma och tagit det lugnt, sen kan man ju undra om man hunnit nyktra till eller om man aldrig gör det! Haha. Sara åkte hem vid fyra ungefär och nu är hon här igen.. Att jag står ut!!! Nejdå, såklart jag gör. Får se vad kvällen bjuder på, just nu har det väl inte hänt så mycket...



"åååh vilka fina lökar"
- Maj-Britt Mamma Haaparanta på Ica.


/Bex.





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!