27 Februari.

Inte skrivit på ett tag så jag får ta och sätta mig här nu och skriva ett litet inlägg..

Har inte hänt så mycket sen senast. Var på hotellet igår och åt mat, jätte gott. Det var ett liveband som spelade musik till och man kände sig som man var utomlands. Härligt! Idag har jag väl bara varit i skolan och sen tänkte jag åka till Aida men såklart ska det regna som fan när man slutar?! Så det vart bara hem. Skolan var helt sjuk idag.. Micke var inte där och klassrådet var inställt och då fick de som hade träslöjd sluta 11.25 medans vi som hade syslöjd fick sluta 13.50.... Inte speciellt roligt med tanke på att de knappt varit på någon lektion sedan vi började nian liksom? Egentligen borde vi som har syslöjd få vara lediga minst tre hela skoldagar, det är tiden de missat! Fast det var rätt roligt på syslöjden ändå.. haha. Sen nyss när jag tänkte plugga har jag ingen aning om vad jag ska plugga på så det gick ju jätte bra det också.. ååh hatar det här just nu. Jävla skola!

Får se vad som händer imorgon, först skola och lite sånt. Sen tror jag att jag åker ut till Aida en sväng imorgon istället :) Men ni får ha det bäst ni som läser det här! Jag vet iallafall att Karin läser det (: Tack Tack hehe.

xoxo gossip girl



Sjuk dag!!

Hade ridning igår och red Faramir. Hade hoppning och det gick helt okej. Sen åkte jag ut till Karolina, vi kollade på Let's Dance och lite sånt.

Idag:
haha världens bästa dag ever!!!! :) Först så fixade vi oss för vi skulle ut och ta kort men vi åkte till stan istället och där gick vi runt lite och när vi kom in på Gallerian han som arbetar där vid tre, ni vet ni som bor i stan, han ville att Karolina skulle ta kort på honom för hon gick runt med hennes kamera runt halsen så då gjorde hon det och sen alla bara; vadå? kändisar här? vardå? helt sjukt. Sen gick vi vidare till 21:an och där var det två snubbar som kom till mig och Karolina. Han bara; can you speak english? Jag orkade inte med dem så jag gick in i en affär och lämnade Karolina själv. Haha, han ville att hon skulle ta kort på han och henne tillsammans men då sa hon att jag var borta och hon var tvungen att leta efter mig. Vi drog och köpte Subway och sen gick vi till bussen som vi trodde skulle gå 15.42 men Karolina hade tittat fel den här gången och inte jag ;D Sen var det en gammal gubbe där som började snacka med mig om att han alltid tog 3:an från den busshållsplatsen när han var liten... intressant liksom? haha. Eftersom det var långt till bussen gick och det var kallt ute gick vi hem till Sandra och åt halva våran macka där. Sen gick vi till bussen som skulle gå 16.16... Vi stog där till halv och alla hade typ hets för det var skit kallt. Då gick vi in ett tag och värmde oss, vi gick tillbaka vid 20 i 5 och frågade om de som stod där hade hört någonting och det hade de inte så vi stog och väntade till 10 i fem.. Kallt!! Bussen kom inte och då hade vi stått där i mer än en timme!! Sen kom det en taxi och hämtade upp oss istället, för bussen hade åkt förbi utan att svänga in på gatan? vafan liksom? Men då fick vi åka taxi hem iallafall.. När vi kom hem så fixade vi oss och tog massor av kort :) Imorgon blir det mer, ute då också när det är ljust. Men en bild var helt sär, det är på mig och Karolina, vi är topless och min tumme ser ut som min bröstvårta och sen min hand ser ut som Karolinas så det ser ut som hon håller på mitt bröst, helt sjukt. Aldrig skrattat så mycket typ, haha <3 bäst ever <3 Älska dagen :) <333

Loooooooove Becka!




Onsdag & Torsdag.

Onsdag:
Jag vaknar vid tio och går upp för jag fryser massor och lägger mig i min säng där uppe. Pappa kommer en halvtimme senare och då säger jag att jag fryser massor men han säger att det inte är kallt alls. Jag var tydligen helt röd i ansiktet enligt honom och jag hade jätte ont i huvudet och hade jätte ont i ögonen som jag knappt kunde öppna för det gjorde så ont. Jag tog tempen och jag hade 39.1 graders feber.. Så jag fick fortsätta sova och jag sov till klockan 15. Jag var tvungen att gå upp så jag gick och la mig i soffan och tittade på Big Mommas House 2 och sen OC. <3 Var bara hemma hela dagen och mådde piss.

Torsdag:
Går upp klockan 9 för jag ska åka hem vid klockan 10. Fixar mig snabbt och sen sätter jag mig i bilen. Åkte hem med Stickan, Kikki och Cristian. Fick skjuts till Södertälje där mamma hämtade mig och sen åkte hon och jag och handlade och så. Var hemma till halv fyra - fyra där någon gång. :) Gick ganska fort faktiskt!! Nu sitter jag här hemma och bara tar det lugnt. Skönt att vara hemma igen, fast kul på Öland också. :) Får se vad som händer ikväll, inte så mycket antar jag.. Dessutom har jag ingen mobil just nu för jag håller på och byter operatör till Comviq så ingen mobil på 1 - 2 veckor för mig då. Fuck off säger jag :( ååh, ingen är hemma idag heller :( och alla som är hemma är sjuka :( suck :( Krya på dig Jennie <3

Bex.



Grattis Karolina!! <3

Grattis älskade kusin!!! 18 år! :) Fan vad nice. Puben och Tatueringar nu då! :D Du betyder allt Karolina <333 Hoppas du får den bästa dagen i ditt liv :)<3

Igår:
Var i Kalmar på badhuset. Jag, Annika, My, Pappa, Lina och Vincent. Det var skojjsigt :) stog uppe på femman och skulle hoppa men vågade inte och då kom det två små barn och pratade med mig. haha, modiga filurer alltså... Men sen så lovade jag dem att hoppa så då var jag väl tvungen ^^ hehe. Skrek typ hela vägen ner.. Konstigt för jag har ju hoppat från tian så. Men man blir fegare genom åren säger vi :) Åkte hem sen och gjorde ingenting. Tittade på tv och så. Sen på kvällen när jag skulle sova hade jag jätte ont i huvudet och det spände i hela ansiktet på mig. Käkarna gjorde jätte ont.. Skickade ett sms till karolina vid 00,00 också (: Fast det kom inte fram förän 00.01 :( fan! Det var min dag iallafall.

Idag:
Vaknar med att jag har världens huvudvärk!!! Trodde ärligt att min hjärna skulle sprängas. Jag bara sa till my; nu dör jag, nu dör jag. haha ;P men det var skit jobbigt. Sen låg jag kvar i sängen jätte länge för jag orkade inte gå upp. Det gjorde sååå ont i ögonen, halsen, huvudet och sen hade jag hosta.. Jag som aldrig brukar vara sjuk.. Eller inte så ofta iallafall!! Hoppas det blir bättre över dagen. Skulle egentligen åkt och bowlat för att kvala in till någon tävling men jag orkade verkligen inte.. Men jag får krya på mig :D Amanda åkte till Alperna idag också, hoppas du får det jätte roligt där borta!! Kommer sakna dig i skolan sen <3 Fast jag hoppas jag står ut en vecka till! :) <33 Ha det bäst alla & hoppas ni håller er friska!

Love en sjuk becka.



14 - 16 Februari.

Grattis på namnsdagen Julia <33

Alla Hjärtans Dag:
Grattis Annika!! 35 år gamla tanten :) hehe. Grattis på alla hjärtans dag till alla också, lite efteråt men iallafall. Idag var jag bara hemma och firade Annika som fyllde år. Åt lite tårta och så, :) Annars hände väl inget speciellt.. Alla hjärtans dag är ändå inget speciellt, varför inte visa sin kärlek varje dag istället? hm aja.

Fredag:
Idag så var jag först barnvakt ett tag till Alice min kusin. Vi lekte lite med hästar och så haha :) Sen åkte jag, pappa, Annika, Alice och Anneli och bowlade! Jag lovar, jag ska aldrig ställa mig på en bowlingbana igen!!! Aldrig spelat så dåligt i hela mitt liv.. Det verkligen sög haha. Eller iallafall, jag gjorde ^^ Sen åkte vi och hämtade maten vi hade beställt och sedan vidare till Farmor och Farfar. Här åt alla vi som bowlade + farmor, farfar och Zeta mat. Det var jätte gott med massor av olika saker, snacka om att bli mätt!!! På kvällen tittade vi på Let's Dance och sen spelade vi kort och hade det trevligt hehe :) Sov sedan över hos farmor & farfar.

Lördag:
Vaknade av att Alice kommer och väcker mig vid kvar över tio ungefär. Hon häller iskallt vatten i nacken på mig men jag går inte upp ändå haha. Alltid jag (a) Sen gick jag upp när Anneli, Zeta och Alice åkte till badhuset. Sen så gick farmor och farfar iväg till stan och då satte jag mig vid datorn ett tag. Sen har jag bara tittat på tv hela dagen. Snart är det Melodifestivalen... Orka skriva något om det, man vet ju redan innan vilka som kommer gå vidare så.. Men men.. Svenska folket är som de är så jag ska inte säga något haha. Skriver väl antagligen när det är slut ett nytt inlägg.. ;P

Peace Becka!



Tisdag & Onsdag

Tjeeena. Nu är man på Öland! :)

Tisdag:
Först skola, skriver inte så mycket om den idag. Men den var väl som vanligt. Gav Amanda och Jennie varsitt halsband som det stod Love, Faith, Hope och Believe på tror jag? haha. Amanda fick ett i guld och jennie fick ett i silver. Det skulle vara tills alla hjärtans dag men eftersom jag skulle åka till Öland idag efter skolan så fick det bli idag. Älskar er tjejer <3 Jag kom hem och packade lite sen drog jag till Öland. Kom fram till klockan 21.30 ungefär. Vi stannade hos farmor och farfar och jag bestämde mig för att sova där. Jag spelade lite kort med farmor och sen läste vi lite, annars gjorde vi inte så mycket.

Onsdag:
Vaknade 11.15 när alla andra va i skolan. Skönt med sovmorgon hehe :) Jag åt frukost och kollade lite på tv innan jag åkte hit till pappa. Nu sitter jag här och kom nyss hit typ. Det är hur varmt som hellst ute, 10+ grader iallafall. Inget moln på himmlen heller. Super skönt :) Kan typ gå ute i t-shirt utan att behöva frysa! Händer väl inte så mycket idag, blir väl mest datorn eller något sånt. Men ni får ha det bäst <3

Heipa.



Oups (a) Ursäkta!!!

Ursäkta mig, inte skrivit på fyra dagar (a) Ingen som bryr sig men ändå haha.
Kan ju skriva om vad som hänt de senaste dagarna! :)

Fredag:
Först skolan, hände inte så mycket? eller? haha, dåligt minne jag vet ^^ Sen på kvällen åkte jag till stallet. Fick Faramir som Amanda gissade på ;) Red barbacka (utan sadel) och det gick superbra! Så fin så :) Sen stack jag hem en snabbis. Duschade & åt mat. Fixade mig lite och kollade när Karl-Petter dansade på Let's Dance. :) När jag var klar drog jag till Martin. Träffade Amanda på vägen och vi gick tillsammans. När vi kom dit var jennie redan där och satt i martins rum med martin ;D haha nejdå. Niklas kom strax efter. Jag spelade lite Guitar Hero sen snackade vi typ bara :) alltid lika roligt att vara med er gullebarn <3

Lördag:
Först åkte jag, mamma och Pär ut till tunapark för att köpa paket till martin eftersom Martin fyllde 16 år!! :) Grattis Grattis!! :) Köpte Adam Brody kallingar. Någon som vill köpa till mig ? (a) hehe. Sen drog vi till hållsta. Åt mat och pratade lite och sånt mysigt :D Mormor, Morfar, Mikael, Natalie, Simon och Kari var också där. :) Simon och jag sov över där och vi satt och spelade Frets On Fire, GuitarHero till datorn, hela natten. Klockan hann väll bli fyra tror jag.. :) Men grattis Martin iallafall :) <3

Söndag:
Vaknade klockan tolv ungefär av att andrea ringde och väckte oss. Vi åt frukost och sen spelade jag, martin och simon frets on fire igen haha. Simon är typ bäst? han klår alla, looovar! körde på Amazing och klarar allt ju? hm, dum :( nejdå :) Pappa kom till mig så han hämtade upp mig och simon klockan halv nio i hållsta. Sen åkte jag hem och gjorde ingenting. Duschade och lite sånt.

Måndag:
Skola idag igen. Hände typ ingenting? Det var lite bråk mellan några små plutt elever bara. haha. Först så slogs de och Emelie gjorde typ illa sig. Men hon kunde fortfarande dampa och lite sånt men när hon väl skulle gå på toa så va Fia tvungen att hjälpa henne? vafan? Ofta man inte klarar att gå på toa själv liksom? Hon ville säkert något annat ;) Jag lovar. Efter skolan åkte jag hem och bytte om direkt. Åkte ut till Aida ett tag. Jätte fint väder så jag borstade henne ute och sen red jag lite i paddocken och där var hon damp i mellan åt men jag är van haha. Hon sparkade bakut några gånger för hon inte vill göra det jag säger och då blir jag arg tillbaka och då sparkar hon lite till, man måste ha bra sits ;) haha. Sen när vi hade ridit klart i paddocken och hon var duktig så red jag ut en liten sväng. Kom till en äng eller åker eller vad man nu ska säga. Red en liten bit i trav sen vände jag om och galopperade så fort jag bara kunde, ställde mig upp och gav långa tyglar typ. Super kul! :) <3 Sen skrittade jag i skogen en sväng. Myste lite i stallet innan jag åkte hem igen. Hemma har jag inte gjort så mycket och nu orkar jag inte skriva mer förutom att jag åker till Öland imorgon så är ledig Onsdag, Torsdag & Fredag. Kommer sakna er tjejer <3 Men ha det bäst älsklingar :)

Looooove Becka.



jag som klagar (a)

Det var jag som klagade att inte ni skrev, nu har jag inte skrivit på ett tag jag heller! haha. <3

Onsdag:
Härlig dag har jag för mig.. Eller, minns inte änns vad jag gjorde? Jag hann rätt långt på Slöjden, jobbade på som sjutton!!! :) *diplom till mig* Efter skolan var jag med Amanda. <3 Vi satt vid datorn och så. Vi tänkte baka men det hann vi inte göra så det får vi ta någon annan gång :) Annars tror jag inte att jag gjorde någonting faktiskt?

Torsdag/Idag:
Skolan först. Hade nationella prov idag igen. Den här gången skulle vi skriva en uppsats. När jag satte mig där så trodde jag att jag aldrig skulle klara det, har jätte svårt att komma på vad jag ska skriva om... Men efter ca 20 min tror jag så började jag skriva iallafall. Det fanns 4 olika saker man kunde skriva om. Jag valde att skriva om "rädda vår jord"  Jag skulle skriva ett debattinlägg om klimathotningen typ? Det gick faktiskt helt okej. Det blev 4 sidor totalt sen när jag hade skrivit rent. Hade bara matte efter lunch så vi hade rast i några timmar, super skönt! Låg i soffan och sov lite som vanligt haha. :) När vi låg där i soffan kom Tessan och berömde oss, särskildt mig för att jag har sagt att jag har svårt att komma på idéer att skriva om och så! Hoppas det gick bra iallafall! :)

haha, jag kan visst inte klockan såg jag nu (a) Först kollade jag och då stog den på 19.23 typ, jag bara: nu är det lite mindre än 20 min innan Gay-galan börjar så måste typ duscha nu. Sen kollade jag nu igen och då var den 19.32 jag bara.. Hm, jag måste ha kollat fel? Den är ju halv nu, eller har jag setat i en timme? haha. Jag är lite trög (a) ursäkta mig.. Men nu förstår jag iallafall att det är en halvtimme kvar!!! Ska väl ta och hoppa i duschen så jag hinner se hela galan. :) 

Bex.




5 februari.

Hade inget att göra så skriver lite blogg. :)

Idag var det nationella i skolan. Det var läsförståelse. Jag tyckte det var lätt, gjorde allt och tror att nästan allt är rätt faktiskt :) Super nöjd över min insats!! :) Hoppas det går lika bra när vi ska skriva uppsats på Torsdag, tror inte det.. Men possetiva tankar nu!! Vi hade ingen bild och ingen Sv/So så vi slutade ett idag. Superskönt! När vi hade matte sista lektionen så gick brandalarmet igång, tog typ fem minuter innan vi fattade va det var. Eric bara; marie är det brandalarmet? haha. Så jävla roligt. Tänk skulle det brinna på riktigt liksom? aja. Alla stog ute på skolgården och frös iallafall. Jennie stog utan skor stackarn, men jag gick och hämtade mina skor i skåpet först haha. Det var väl lite om skolan. :) När jag kom hem så satt jag vid datorn och har väl gjort det i 5 timmar nu haha, seriöst, jag har nog inget liv? (a) Men jag kom inte på något att göra, tänkte åka ut till Sara men hon var inte hemma så. Nu vill jag bara spela GuitarHero! Håller på att få tuppjuck för jag inte kan spela det!!! Åååh! Men mamma sa att vi ska köpa det så :) Hoppas verkligen!! Tänkte att jag, Amanda och Jennie skulle dra till Martin men Amanda hade match och jennie skulle vara med alex så då blev jag ensam kvar haha nejdå. <3 Ni ska såklart få ha kul :) Aja, nu ska jag väl titta på lite mera videon från när andra spelar GuitarHero på youtube. :) Eller varför inte på Chris Crocker? haha <3 Sök på hans namn! Rolig snubbe :) Min idol fan <3 Andra Avenyn och ska väl kolla på Gossip Girl också tror jag :) Annars ingenting. Mamma och Pär drog nyss på bio så jag är ensam och har tråkigt också haha. Men finns alltid på mobilen som sagt! :) Ha det bäst!

PS. Tjejer!!! Skriv blogg fan! Ingen uppdaterar nu för tiden!! D.S

Becka.



4 Februari.

Hej alla där ute! :)

Idag var det skola som vanligt. Hade vikare i Sv/So så vi gjorde typ ingenting, han var kulig han haha. :) Allt annat var som vanligt förut om att Jennie inte var där. Men det var en kort dag så jag klarade mig iallafall :) När vi gick hem från skolan sen, jag, Amanda, Cilla & Erica så gick vi bakom två stycken. Jag lovar, hon hade verkligen anorexia, shit vad smal hon va =| Hennes ben var som våra handleder liksom? Skit smala, var jätte läskigt!!! När jag kom hem så satte jag mig vid datorn ett tag och sen spelade jag tetris och jag slog mitt rekord igen! wiee, har 62041 nu! Något för Karro att slå ;) hehe. Mamma kom och hämtade mig och vi åkte ut till TunaPark. Ska jag säga en sak? :D Jag hittade ett par Jeans!!! Grattis till mig!!! Sen var vi och tittade på en lägenhet. Den var fin, det var bara ett rum som var lite litet men det var helt okej annars.

Imorgon är det Nationella prov.. Suck! Var nyss och köpte vindruvor, mineralvatten och en liten marabouchoklad som jag ska ha till imorgon. Det kommer nog gå rätt bra ändå! Man kan ju inte sänka sig så det är lugnt så jag är inte nervös. :) Skriver med imorgon om det och så.

Love Becka.



Grattis Morfar!

Helluu :)

Idag fyllde morfar 78 år! Grattis!! :) <3
Sov till 13.30 idag och fixade mig sedan. Åkte till Mormor & Morfar vid halv fyra ungefär. Karolina, Martin, Marita & Olle var där redan när vi kom. Det var först mackor, kycklingsallad och gummiost som vi kallar det <3 Älskar det! <3
Sen var det tårta, glass och sånt till efterrätt. Smarrigt Smarrigt. Åkte hem därifrån vid halv sex ungefär. Tittat på tv och lite sånt. Bara tagit det lugnt :) Dagen har gått jätte sakta även fast jag vaknade vid halv 2.. Men det gör inget :)
Imorgon är det skola igen. Ha det bäst!

Love Becka.



2 Februari.

orka snö nu?! Snöar för fullt ute och redan helt vitt. Säkert 1-2 cm, och mer lär det ju bli!!  Har inte hållt på så länge men det kommer bara mer mer mer. Trodde vi skulle slippa någon snö i år men nej nej, absolut inte! :(

Igår var det först skolan. Lärarna var damp och de tål ju ingenting, nej verkligen ingenting!
Efter skolan åkte jag och Amanda ut till Hållsta. Vi tittade på Saw 4, åt mat och såg let's dance. Saw 4 var bra faktiskt. Jag tycker inte filmerna är läskiga, snarare äckliga. Inte så fräscht precis haha. :) Mamma kom och hämtade oss efter Let's Dance. Vi skjutsade hem Amanda först. Hände inte så speciellt mycket på kvällen.

Får se vad som händer ikväll. Kom gärna med förslag! Finns alltid på mobilen. :)

Heipa.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!