fotografering

Var ute hos Aida idag med Karolina, började med att rida i paddocken lite och efter det gick vi ner till vattnet och fotade där. Hade bara en vit klänning på mig och det var hur mycket myggor som helst så är myggbiten överallt!! Aida var lite bråkig sådär men är man envis så går allt. :) Hon älskade att bada till slut och var verkligen jätte söt, haha. Blev många fina bilder tillsammans, tog även upp på land. Jätte fint! Tack för hjälpen Karolina. Bilder från idag kommer på min bilddagbok snart. Kom hem därifrån vid halv nio ungefär så jag har inte gjort så mycket mer idag faktiskt.. Imorgon blir det skolan först och under lunchen besöka odlarn med tjejerna. Justeja, jag har inte skrivit om Sucken igår. Den var helt underbar iallafall, tack amanda för fantastisk kväll. Jag älskar dig något otroligt! <3 Träffade massor med folk och sådär. Fortfarande lika förvånad över saker och ting men iallafall, massa med kärlek till kvällen. <3 Har ont i halsen idag, haha, skrek nog lite för mycket igår kanske (a) hehe men vad gör man? Kvällen var ju perfekt <3 Det var väl lite om helgen/idag. Skriver mer imorgon eller ikväll om jag kommer på något. Ni får ha det bäst så länge.

/Becka



Lördag!

Idag var det att jobba på tävlingarna i vilsta som gällde. Vaknade kvart i åtta och var i stallet till halv nio, jobbade till kvart över tre så jag var i stallet ca 7timmar. Tanken var att jag bara skulle jobba i första klassen men alla som skulle jobba var borta så jag stannade hela dagen, hade ändå inget för mig. Var kul där borta förutom att jag har skit ont i fötterna och mina vader.. haha! Promenerade hem och satte mig vid datorn. Ska snart äta mat och sedan fixa mig inför sucken idag igen. :) Igår var jag där med Amanda, träffade lite folk och sådär :) Kollade självklart på Lillasyster och Operation Nothing! Stog längst fram ;) hehe. Mycket bra!!! Mamma kom och hämtade mig senare på kvällen. Idag blir det raj som ränner runt på stan, så bara att hojta till om ni ser oss.  Är det någon mer än jag som längtar till den 7 September?! haha. Då börjar äntligen oth igen <3 lääängtar massor. Nej, nu är maten klar. Skriver mer ikväll kanske eller imorgon. Imorgon ska jag & karolina ut till Aida och hon ska fota oss lite :) blir nog bra.

/Becka



citat

Var dig själv! Alla andra är redan upptagna.




Fredag återigen.

Veckorna bara försvinner nu när man börjat ny skola, det är helt underbart! :)
Idag började vi halv nio. Vi skulle iväg och kolla på lite olika APU-Platser (praktikplatser) som vi kanske kommer vara på. Åkte bil med Sofie, Sara & Maja. Åkte först ut mot st. sundby och kollade på ett ställe med islänningar. Var jätte fint verkligen :) Var där ute ett tag och flummade med Amanda, Eve och Sara! Haha fyfan underbara tjejer <3 När vi hade varit där ett tag så åkte vi till Hjälmaresund och åt lunch, därifrån åkte jag med Sofie, Sara, Maja & Erika ut till Kungsör där vi besökte ett dressyr, verkligen skit fint!!! En aning långt ut kanske. Fick även reda på våra ridgrupper och jag hamnade ute på st. Ekeby varje fredag. Kommer nog bli jätte bra!! :) Vi slutade vid två och fick skjuts tillbaks till stan av sofie. Tog bussen hem från stan och nu sitter jag här.. Funderar på att sova lite innan ridningen som börjar 19,30 men får se hur jag gör. Efter ridningen iallafall så ska jag iväg till sucken. Kolla på Operation Nothing som spelar 23.00 och även Lillasyster som spelar 22.15 så det blir att fixa sig snabbt efter stallet! Som ni märkt så har jag ändrat om lite på min blogg, är inte helt klar ännu, lite till ska fixas hade jag tänkt. Kom gärna med idéer. Skriver antagligen inte mer ikväll då jag kommer ha stessigt men blir nog ett inlägg imorgon efter jag jobbat på tävlingen i Vilsta.

/ Becka.



fortsättning från dagen

justeja, glömde berätta om den söta lilla tjejen på donken. Hon satt och väntade på sin mat och var tydligen jätte hungrig för hon satt och petade snorkråkor med båda händerna och sedan smaskade hon upp dem. Måste varit jätte gott, man blev nästan lite sugen själv! haha :)

Jag håller med Jennie om hennes kommentarer från förra inlägget. Det är ju bättre att vi tjejer drar upp till Odlarn under lunchen då allt folk är där. Det är väl bara att man tar ledigt från de sista lektionerna eller iallafall från en lektion, det får man ju. För man vill ju som sagt se lite folk och självklart vill man ju träffa lite femmor, eller hur? ;) haha. Men jag vet inte, vad tycker ni tjejer?



möte med människor.

Skola idag. Missade bussen så fick promera till stan, hann i tid iallafall. :) Hade matte diagnos första lektionen, kom ihåg rätt mycket men en del hade man väl glömt bort över sommaren. Fast min nya lärare i matte som även är rektor är jätte bra på att lära ut så allt fastnade jätte fort! Det är verkligen annorlunda mot Odlarn med utlärandet, här är mycket mycket bättre. Började även med lite engelska idag. På lunchen träffade jag min förra lärare Jenny, som vi hade i no, på Åhléns. Hon hade klippt sig och var jätte fin! Hennes bäbis var nio dagar gammal och det blev en flicka vid namn Linnea. Såg även Jennie våran musiklärare men hälsade dock inte på henne. Såg även mycket folk från 9b <3 Slutade halv fyra idag, Amanda kom till stan och gick runt med henne på stan ett tag. Träffade Elin, satt och snackade lite med henne på Donken, trevligt trevligt! :) Mamma kom och hämtade mig vid american när hon hade slutat. Berättade för henne att jag hade träffat allt folk och då sa jag eric & viktor och då trodde hon att jag menade en annan erik så hon bara: var han snygg då? HAHA trög är ju hon! Men det är min mamma det <3 hehe. Här hemma har jag inte gjort så mycket, setat här vid datorn och lite sånt bara. Ska snart in i duschen och sen får vi se vad som händer. Imorgon är det redan fredag, ridning & sucken på kvällen! Hoppas man inte missar Operation Nothing bara, vill se :) Ska även besöka lite olika APU-platser med klassen imorgon, så ingen skola inte. Skönt! Skriver mer imorgon, tror inte det blir mer ikväll iallafall om jag inte kommer på något speciellt. Ska även säga att min pappa är bra, deras lag vann korpen serien, duktig målvakt! :)<3 Nej, nu är det duschen som gäller.

justeja, tjejer i 9b, tror ni att vi skulle kunna fara upp till Odlarn på Måndag nästa vecka? Hade ni tänkt åka dit under lunchen eller efter skolan? :)

PUSS



övernattningen

HELT UNDERBAR KVÄLL SÄGER JAG BARA! tack så jätte mycket tjejer! <3

Vi åt tacos, sjöng singstar, kollade film, ringde heta linjen och var allmänt flum. Älskar verkligen klassen! Alla är helt underbara, dock finns det personer som är lite annorlunda och sådär. Men man får sig verkligen ett gott skratt när man är med er, inte skrattat sådär mycket på jätte länge. Kan ju påminna om att Alexandra var en expert på det där med att sjunga och snacka i telefon ;) HAHAHA! Bara tjejerna i klassen som förstår. Vi somnade efter tre, iallafall några av oss tjejer medans några gick runt och ritade på folk som sov. haha, och jag hade tydligen satt mig upp imorse när Erika kom in och frågade efter sin kudde och skrikit: vaaa?! har jag en gubbe i ansiktet!? minns jag verkligen inte, men var lite roligt att höra när hon berättade det. Hade ingen gubbe i ansiktet men iallafall :) Idag vaknade vi vid halv nio ungefär och åt då frukost för att sedan få sluta. Jag tog bussen hem och sov i ca 2timmar, skönt! Sen åkte jag iväg till vårdcentralen och gjorde lite saker där. Nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik & ska strax dammsuga, kommer lite folk hit ikväll, ska fira Pär, blir nog riktigt trevligt det också. :) Nej, nu måste jag dammsuga, tiden bara flyger iväg! Saknar skolan + klassen (a) måste vara störd! haha. Läste även på Amandas blogg att vi tjejer i gamla klassen ska upp till Odlaren snart? Ingen som har informerat mig om det.. Någon som vet något? Säg gärna till! haha. Skriver kanske mer ikväll eller imorgon.

Justeja, glömde berätta om dagen i stallet igår när vi hade "ridprov". Var jobbigt att gå upp 05,45 men det funkade. Åkte till stan med mamma och tog bussen med klassen ut till St. Ekeby. Där ute var det rundvandring först och sen blev vi indelade i fyra olika grupper, jag hamnade i den sista som skulle rida så vi fick sitta och titta på medans de andra red. När det var min tur fick jag en jäääätte seg häst, inte fick man rida med sprorrar heller, men det funkade väl. Gick helt okej mot vad det gick för andra som inte hade turen på sin sida den dagen kanske. När vi var klara promenerade vi till bussen och satt där ett tag och väntade, skit kul hade vi iallafall! haha, dagarna med klassen blir bara bättre och bättre <3 Träffade även Karolina snabbt på stan innan mamma kom och hämtade mig på stan. Åkte hem och duschade snabbt och sedan tillbaks till skolan och det har jag ju redan skrivit om där uppe så tar det i lite omvänd ordning, men vem bryr sig? haha. Jag som bestämmer här! ;) Oj, jag skulle ju dammsuga, måste avsluta!

PUSS på allt med klassen <3333



övernattning

sover över på skolan med klassen.
finns på mobilen, skicka gärna sms eller ring!
0708410353, skriver mer om dagen/kvällen imorgon.
PUSS



helgen

Här sitter man på sitt rum, lyssnar på musik & dricker cider. 0,7% är det också ;) mohaha. Tänkte berätta lite kort om helgen.. I lördags kom victor till Eskilstuna. Amanda följde med mig och träffade honom sen drog hon hem och vi köpte läsk innan vi gick hem till mig. Här hemma började vi kolla på film, what happens in vegas blev det :) Älskar den filmen, kan se den hur mycket som hellst utan att tröttna! När filmen var slut så hörde jag skrik utanför fönstret då var det Jennie & Erica som kom och hälsade på. Snackade lite snabbt med dom och sedan blev det sängen. Vi snackade och lite sådär :) Somnade runt tre och vaknade första gången vid elva men gick upp vid två. Åt frukost och hade lite roligt ^^ haha! Sen skjutsade vi han till tåget vid tre. Kom hem och gick för att möta Amanda & Jennie, var ett tag med dem och snackade skit. raj <3 Annars har jag inte gjort så mycket mer. Hur har eran helg varit? :) Imorgon är det skola igen, mattediagnos, går nog bra, ingen betygsättning på det så. Nu ska jag ta och avsluta det här inlägget.. Skriver mer imorgon!

/Becka



3 dagars blogg..

Ja.. vart ska man börja? Berätta om Onsdagen kanske? Nu gäller det bara att minnas allt man gjorde då.. Skolan först, gick rund vandring genom hela stan på tipspromenad och sen var det lite tävlingar/lekar i klassrummet. Trevligt! Slutade vid halv tre och tog då bussen hem. Var hemma i 40 min ungefär sedan satte jag mig på bussen till stan återigen och väl där bytte jag buss till 215 för att fara iväg till Hållsta nu även kallat Holsta! HAHAHA, bara Karolina och jag som fattar. Hände världens äckligaste sak när jag var där borta, hoppade av bussen och började promenera mot Karolina. Pratar i telefon med Victor och sedan ser jag en padda på vägen som hade blivit påkörd och såg lite lustig ut så jag tänkte ta kort. Grodan var verkligen jätte stor och då menar jag stor. När jag precis tänkte ta kort så kommer det en bil så jag tänkte att jag skulle vänta tills den hade åkt förbi och då kör den rakt över paddan som då mosas och man hör det verkligen! Det flyger massor med inälvor och allt rakt på mina fötter och helt plötsligt har jag lila fötter pga alla inälvor! SJUKT ÄCKLIGT! Jag började skrika och sprang säkert flera meter. haha, måste sätt roligt ut!!! Fortsatte att gå till Karolina och när jag kom fram så fick jag börja med att locka hennes hår och lite sånt där :) Sedan tog vi en buss efter en halvtimme, lång tid jag var där, onödigt? nejdå, inte alls! Jag hoppade av vid Vilsta och gick till stallet och hälsade på min man Hilton <3 Stackarn är halt.. igen! tittade även lite på en träning där med Sara & Linda =) Fick skjuts hem och tog det bara lugnt här hemma efter.

Ska man börja på gårdagen nu då? Orkar ni läsa? haha, struntar jag i. Annars är det bara att sluta läsa nu om ni vill!
Torsdagen: Skola återigen, gör då inget alls då jag älskar det! haha, nörd? Alltid!  Vi fyllde i lite papper om oss själv och började smått med ett fall som det heter och spelade även upp en liten teater för att redovisa det vi hade kommit fram till. Våran teater var ju bäst, jag & erika ägde alla ;) haha. Och våra repliker slår ju ingen! Träffade lite folk på stan också och hade även en rundvandring för Karolina på skolan. Skåpen kom också, självklart får jag längst ner.. Dock är jag en av de kortare i klassen!! haha. Satt kvar ett tag i skolan efter vi slutat och tog sedan bussen hem. Var ute och gick senare på kvällen och var självklart tvungen att gå till min man idag igen och pussa på älsklingen :) <3

Idag då? Orkar ni med? haha. Ska försöka att inte skriva så mycket om dagen. Vaknade vid åtta ungefär och fixade mig lite snabbt. Sara, Linda & hennes pappa kom och hämtade mig här utanför så vi fick skjuts ut till Nyby Ridklubb där vi skulle vara idag. Där borta satt vi först och väntade ett tag innan vi väl började. Kollade när ridlärarna red och fick lite information. Vi hann även med en kort rundvandring. Innan vi drog och käkade på en resturang där borta fick vi reda på lite olika APU-platser vi kommer få vara på. Massor med tävlings/tränings ryttare, bland annat, Lotta Björe, hon kommenterar alla tävlingar i tv och är expertkommentator & sen Peter Markne som Malin Baryard har som tränare kommer vi även kunna vara hos. Kommer nog bli jätte bra!! Käkade som sagt på en resturang där borta, äkta lyxen man har!! Ska verkligen inte klaga på maten iallafall ;) Fick skjuts av Christinas mamma till stan efter skolan som slutade 12.30 och från stan tog jag bussen hem. Somnade direkt när jag kom hem och sov i ca 3 timmar innan det var dags att åka till stallet för ridning. Ridningen gick jätte bra & fick Dollar. Både han och jag blev helt svettiga så man får väl se om det blir någon träningsvärk imorgon, älskar det! :) Imorgon blir det att fara iväg till Aida en sväng sen får man se om en viss person kommer senare på dagen/kvällen. Nej, nu är det nog dags att avsluta eller vad säger ni? haha. Skriver antagligen mer imorgon om jag får någon tid över för det som sagt. Hoppas förresten alla har det bra i sina nya skolor/klasser, jag har det iallafall helt underbart! HG1A <3<3

/Becka



Upprop!

Så var den första "skoldagen" avklarad. Vaknade vid halv elva idag för att ta bussen 12.15 till stan, träffade lite folk från klassen vid fontänen på stan och sedan gick vi in till skolan. Fick prata lite om oss själva och sen höra lite information om vad som händer resten av veckan. Verkligen supernöjd med klassen, lärarna & den mysiga skolan. :) 27st tjejer, varför inte? haha. Schemat är jag väl helt nöjd med också, börjar 11 varje onsdag, slutar dock rätt sent varje dag.. Runt fyra nästan varje dag.. Fast vad gör det? :) Tisdagar kommer vi antingen var på APU eller ridskolan och sedan på Fredagar är man på det andra stället alltså APU eller Ridskolan även där. Blev även intervjuad av E-kuriren så imorgon är man då med i tidningen också ;) hehe. Efter uppropet träffade jag Amanda på stan & vi drog till Subway och käkade, verkligen super smarrigt som vanligt. Åt Chicken Tikka like always! Följde sedan med Amanda hem och promenerade därifrån hem till mig. Här hemma har jag inte gjort så mycket, musik & tagit det lugnt bara. Imorgon börjar jag skolan 08.30 fast imorgon kommer vi bara gå runt på stan och kolla runt lite tror jag, vet inte riktigt varför men det får jag väl se imorgon. Kan även säga att vi kommer äta lunch på Åhléns varje dag. Mums! Det var väl lite om min dag, orkar inte skriva om precis allt, ni får veta mer efter hand :) 

/ Becka. 



18 Augusti

Snart börjar skolan.. 13 timmar kvar. Längtar faktiskt lite (a) eller lite och lite :D haha. Spännande och roligt! Ska väl snart ta och lägga mig även fast jag vaknade 16.50 idag.. haha! Somnade iofs inte förrän efter sju så kanske inte så konstigt. Igår var jag och kollade på Brolle med Karolina & mamma. :) Riktigt bra var det, dock stod vi och väntade i onödan för att ta ett kort i över 40min!! Efter det skjutsade vi hem Karolina och jag åkte med hem igen. Varit åfesten här i stan nu i helgen, gick med Jennie varje dag & även Amanda nästan varje dag. :) Annars har det väl inte hänt så mycket sedan sist... Iallafall inte vad jag minns, minnet är kort som sagt ;) hehe. Nej, nu måste jag nog ta och avsluta så jag kommer upp imorgon! Får se hur det går att vända tillbaks dygnet, det måste bara funka helt enkelt. Ska även äta med Amanda & antagligen jennie på Subway efter uppropet. Smarrigt! haha titta, nu blir det bara mer och mer. Så NU avslutar jag!

PUSS, becka



Raggnings repliker!

Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse. Jag har precis ätit 5 påsar, vad gör du ikväll?!


Tänk om livet va ett spel å du va tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla dig runt på bordet å hoppas på sex.



Skulle jag kunna få låna din mobil? Jag lovade mamma att ringa när jag blivit kär.



12 Augusti

Vaknade av att hästgymnasiet ringde hem till mig och informerade lite. Somnade om och vaknade vid två för att Karolina ringde mig. Gick upp, åt frukost och lite sånt där innan jag åkte till RixVideo och träffade Jennie. Solade solarium i 20 min och efter det följde jag med henne hem ett tag innan jag drog hem och duschade. Senare på kvällen kom jennie över hit och vi satt här ett tag, följde med henne hem och mor min kom och hämtade mig där. Väl hemma har jag väl inte gjort något speciellt, setat här vid datorn bara. Musik som gäller <3 Tv:n som gäller nu! Skriver mer imorgon antar jag :)

Pussss Becka!




..

Var några dagar sedan man skrev igen. Senaste tiden har jag varit ute i Hållsta och sovit hos Karolina några nätter. Har fotat lite nya bilder ute på åkern i endast en filt, bilder finns på min bdb för att komma dit, klicka här. Inatt när jag sov hos Karolina började det spöka när vi skulle sova, det var en sak i taket som började snurra och sen stannade den upp & sen ökade den takten igen! När den väl hade slutat så var det en knapp på tangentbordet som började låta.. Usch vad läskigt det var! haha. Karolina hade visst legat och kramat mig hela den natten ^^ mys. Idag, eller ska man säga igår? Så åkte jag hem, duschade och lite sånt. Fixade även mitt rum. :) Rensat bort massa onödiga saker! Blev riktigt bra faktiskt, eller ja, iallafall lite bättre :) Senare på kvällen så kom Thomas, Pierre, Tim, Jennie & Linn hit. Vi kollade på The Tattooist och lite sånt mysigt. Folket drog väl hem runt ett någon gång. Nu sitter jag här för mig själv & tittar när Tindra springer runt och luktar överallt! haha, hon är knas <3 Börjar få ont i huvudet också :/ usch! Imorgon åker Karolina iväg till Sundsvall och är borta resten av veckan.. Hon missar Å-Festen och allt, kommer inte klara mig utan henne ju :( tomt redan nu! Undra vad man ska ta och hitta på imorgon.. Ingen aning faktiskt! Kom gärna med förslag :) Märker att detta inlägg börjar bli ganska långt så ska nog ta och avrunda det här... Skriver kanske mer imorgon!

Puss Puss, Becka!



...

inte skrivit nu på ett tag igen men har haft fullt upp. Idag åker Lina hem, tråkigt, kommer sakna henne. :( Igår kom vi hem från sthlm också och där borta sov vi ingenting så jag var uppe exakt 40 timmar den kvällen/natten/dagen och egentligen var man inte trött ett dugg heller!! Hade det lite roligt och mysigt sådär i stockholm med eget hotellrum. Träffade även Dogge Doggelito där utanför hotellet när Lina var ute och rökte :) Igår när vi kom hem så kom även Karolina hit och vi kollade på lite filmer. Barnhemmet började vi kolla på igår och såg klart idag, den var bra faktiskt!! Sen såg vi the notebook idag också, gråter lika mycket varje gång.. Grät säkert tusen gånger under filmen, den är så himla bra!! Idag har jag namnsdag förresten så säg grattis till mig! Denise, mitt andra namn. Dennis har även namnsdag, grattis till han. :) Ikväll ska jag stanna en natt hos Karolina, blir väl lite film och lite sånt kan jag tänka mig. Alltid lika mysigt <3 Nu ska vi väl ta och åka iväg så måste avsluta. Men skriver kanske mer imorgon om jag orkar.. haha som vanligt (a)

/Rebecka Denice Johansson

D E NICE



oups!

Märkte att det var exakt två veckor sedan jag skrev. Har varit på Öland under den tiden och har inte kännt för att skriva och tänkte då att jag gör det när jag väl är hemma igen vilket jag är nu, kom hem i Lördags. :) På Öland har det varit mysigt faktiskt med mycket folk och skit fint väder varje dag, lite färg har man nog fått även fast jag flagnat bort allt :/ Kom som sagt hem i Lördags och Lina följde även med mig hem, vi drog iväg till en kompis på kvällen ett tag och sedan drog vi hem igen. Igår, Söndag, var vi på stan ett tag först och köpte godis innan vi drog hem och kollade på film. Träffade även Erica, Linn, Cilla & Jennie på kvällen och sen får man inte glömma tanten med hunden <3 haha. Idag kanske vi drar iväg till huvudstaden och bor på hotell en natt annars vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.. Men roligt har vi haft hittills iallafall & videon på mig och mamma slår ju nästan allt! hahahaha. Hemfärd för Lina på Torsdag btw. Nej, nu ska jag in i duschen eller iallafall fixa mig så man blir klar någon gång idag.. Seg som vanligt! (a) Skriver kanske mer imorgon om jag nu inte är i stockholm hela dagen.

Love Becka.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!