Drömtydning

Jag skrev tidigare att jag drömde att jag hade åkt båt och båten sjönk, men jag klarade mig alltid. Jag sökte upp vad det kunde betyda och fick det här svaret:

Båten symboliserar den kvinnliga principen, men är även en bild av kroppen, den kan alltså representera drömmaren själv, jämför "huset"! Båtens naturliga element är vattnet, vilket associerar till känslolivet. Drömmaren har inte baserat sitt liv på solid grund, känslorna styr och bestämmer hans framtida färdriktning. En båtdröm kan tyda på ett känslomässigt äventyr, en utforskning av det okända i personligheten. Är man antingen under fritid eller i yrket sysselsatt med båtar är den individuella symboliken avgörande.

Den andra svaret jag fick var:

Båt som sjunker -- Rädsla för att en relation ska ska upphöra - kan vara barn som lämnar modern, så den kollektiva "båtresan" upphör; sjukdom; död. Svårt att svara på varför du alltid klarar dig men kan vara att du "överlever" det som händer tex att du skulle klara av att relationen ska upphöra?

Det läskiga är att jag tror att allt det där stämmer in rätt bra på hur allt är omkring mig just nu, rätt häftigt sånt där faktiskt!




Nedräkningen börjar!

Jag måste ju även meddela att det är 20 dagar kvar tills en söt liten flicka blir 18! Wohoo.

Något jag även glömt nämna är att jag ramlade idag när vi gick till lunchen... Jag & Evelina skulle springa upp för en backe och jag faller ner på knä och Evelina slänger sig bredvid och asgarvar, det var roligt.

Nu ikväll har jag varit ute och brummat, gick mutcho gusto bra! Haha, läste igenom gamla inlägg från min blogg för ett tag sen, skrev mutcho gusto och en massa konstiga ord hela tiden i mina inlägg, därför var jag tvungen att lägga in ett av dem orden. Förövrigt har jag drömt att jag åkt båt och den har sjunkit, vilket jag gjort ungefär 7 gånger den här månaden? Vad kan det betyda.. Nu måste vi forska!



Bussar♥

Idag har det varit en låååång dag. Började med att gå upp 06.15 för att bege mig ut till Stora Ekeby, dagen där ute har faktiskt gått fort, men jag var ju med mina gullungar, så inte så konstigt♥ Ridningen gick superbra dessutom. Vi slutade 14.10 och jag var hemma vid halv fem? Som Evelina tidigare sa, våran tid går åt till buss eller liknande i skolan. Åkte med mami hem från stan och sen här hemma har jag sovit i ungefär två timmar & snart ska vi ut och brumma lite med bilen igen. Imorgon är det iallafall en dag i skolan, skönt det.



-

Det var inte meningen att det skulle bli såhär.



The Evening

Min kväll har bestått utav övningskörning och sen en kväll hemma hos Martin där adam & mange även befann sig, vi spelade/sjöng guitar hero world tour och hade det allmänt roligt. Nu sitter jag här hemma igen och har precis packat väskan till imorgon och lagt fram kläderna, har även hunnit duscha lite snabbt. Imorgon blir det att gå upp 06.15 för att åka till stallet, lovely? Tror inte det.



A New Life

Idag vaknade jag strax efter 11 och kunde gå runt här hemma och ta det lugnt ett tag innan jag bytte om till ridkläder och cyklade iväg till vilsta där jag hade min enda lektion för dagen, vilket jag även kommer ha hela våren, otroligt skönt! Jag red Brutus och det superbra, han är såå fin. När vi var klara i vilsta cyklade jag hem (på min cykel med punka!!!). Dessutom har min ena nagel gått av, känns hur konstigt som helst och är jättefult. Just nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik & snart kommer mamma hem, hon och jag börjar våra nya liv idag, vi ska bli nyttiga i veckorna och börja gå ut och gå några dagar i veckan + att jag ska antagligen börja simma igen. Ikväll blir det antagligen ut och övningsköra, sen får vi se hur resten av kvällen planerar sig.

Jag har så mycket tankar i huvudet, även fast jag inte vill ha dem där. Jag vill gråta ut allt & bara känna mig tom och glad igen. Varför kan inte bara 3an gå fortfare så jag kommer iväg från den här staden och så jag kan leva livet med Sara? Allt skulle bli så mycket enklare. Är det tomheten i mig eller är det närheten jag saknar?



pictures

lite bilder från sommaren som gått














Feelgood

Nu har ännu en helg passerat, det kändes som den precis började!

I fredags var det ridlektion på kvällen, gick sjukt bra! Senare på kvällen plingade det på dörren och jag fick en väldigt bra överraskning som gjorde mig glaaaad, Sara Carlsson stod utanför och sa att hon skulle sova här! Så jag spenderade resten av kvällen med sötkorven.

Igår var det lördag & jag gick upp halv nio för att komma iväg tidigt till Stockholm med mamma där vi gick runt i flera timmar och kollade runt. Jag hittade ett par svarta jeans, men inga converse som jag verkligen behöver. Senare på kvällen åkte jag hem till Sara där det var fest, kvällen var rolig och innehöll mycket skratt! Jag hatar att min kamera är sönder så det aldrig blir några bilder nuförtiden...

Idag har jag varit med Sara i stallet och nu på kvällen har jag bara suttit här hemma. Förövrigt känner jag mig så annorlunda, på ett bra sätt, jag mår verkligen superbra, i love it!



Återigen är det helg!

Hade verkligen svårt att somna igår, somnade inte förän runt 1 och då hade jag ändå knappt sovit något natten innan, jag hatar verkligen att försöka somna! Idag har jag varit i skolan igen, känns inte alls som fredag eftersom vi började skolan igår. Skoldagen gick snabbt & rasterna vi hade var allt lite söta! Efter skolan gick jag & sara runt på stan ett tag och sen tog vi bussen hem, klockan är nu 17 och jag ska iväg till stallet om en timme ungefär, för att ha den första ridlektionen för terminen, jag lovar att jag kommer ha träningsvärk imorgon! Uppdaterar kanske mer senare.



Sista uppropet i mitt liv

Sista sommarlovskvällen blev väldigt lyckad och väldigt oförutsägbar! Jag & Sara träffade masa folk på stan och sen satte vi oss på Royal och drack några öl. Vi fick både trevligt & otrevligt sällskap som slutade i en catfight. Sen cyklade jag hem så jag var hemma vid 3. Kvällen vart iallafall lyckad som sagt!

Idag var det första skoldagen, jag vaknade en kvart innan jag skulle gå upp efter ungefär fyra timmars sömn. Jag begav mig till skolan så jag var där till 10 när vi började. Väl i skolan fick vi alla sitta på golvet eftersom vi inte har några möbler än, lyckat. Tydligen ska vi ha så i några veckor? Sen fick vi reda på att vi kommer sluta 11.30 varje fredag fram till höstlovet! Love it. Vi var i skolan i en timme ungefär och sen gick jag runt på stan med Sara, resten av kvällen har jag spenderat med Andreas, vi, eller snarare jag, bakade världens godaste kladdkaka♥ Snart är klockan 22 och jag känner hur ögonen vill stänga sig, så blir sängen strax. Skriver mer imorgon!



Nu var sommarlovet slut för alltid...

Efter fyra bestämde jag mig för att åka till Aida, hon gnäggade när jag kom dit :') Jag red ett tag i paddocken och sen skrittade jag ut en sväng, sen snyggade jag till henne lite också! Jag kom hem kvart i åtta och sen dess har jag hunnit duscha snabbt, ätit och fixat mig och just nu väntar jag på att Sara ska höra av sig att hon är i fröslunda så jag kan cykla ner mot stan. Sista sommarlovsdagen blev som jag hade planerat minus alkoholen.



the summer is gone

Så har den sista dagen på sommarlovet kommit, den sista dagen i mitt liv på ett sommarlov!!! Känns konstigt faktiskt, att man äntligen ska börja sista året som man så länge väntat efter. Jag minns när jag precis hade börjat högstadiet, då kändes det som man hade halva tiden kvar i skolan, men tiden har bara flygit iväg!

Jaha, hur ska man spendera den sista dagen? Jag somnade vid fem ungefär inatt och vaknade vid två, det är ungefär som en vanlig sommarlovsdag. Det har regnat största delen av dagen, ska man bege sig till Aida? Om vädret tillåter. Festa sista kvällen? Vi måste ju ösa sista sommarlovsdagen i vårat liv, så det kanske sker ikväll. Vi får se hur denna dag planerar sig för mig.

Nu är det som sagt sista året & nu jävlar ger vi gärnet!



Akustiskt & Pianokärlek

Jag såg den här videon på Emmelist blogg & jag fastnade direkt för den! Han sjunger otroligt bra, sen när dem sjunger tillsammans och sen när man spelar piano till, åh så fint det är!! ♥




Träningsvärk

Dem två senaste dagarna/nätterna har jag spenderat hemma hos Sara. Vi har skrattat & varit dampiga som bara hon och jag kan vara! Haha. Vi har även varit i stallet & jag red en kvart och har redan träningsvärk idag? Hm.. Det känns inte lockande med ett riktigt ridpass på fredag även fast jag älskar träningsvärk så är det inte världens roligaste när man knappt kan gå.. Idag är det tisdag och det är sista natten man kan vara uppe skapligt länge, för på torsdag börjar skolan igen. Har inte så mycket mer att uppdatera om, så ska kolla på fångarna på fortet istället, heipa!



the last weekend before school

Igårkväll var det lördag och Sara kom hit vid sex ungefär, vi lyssnade på musik och dansade runt här hemma ett tag innan Andreas kom och vi tre gick ner på stan till Rothoffsparken där Adam, Fredde, Mange, Martin, Emmy, Malin, Wille, Tobbe, Oskar & några fler var. Vi spenderade hela kvällen där & sen runt tolv drog alla till krogen så då blev jag och sara lämnade ensamma, men vi hade roligt och tog oss en promenad till stan där vi träffade Martin & Oskar, sen bestämde vi oss för att gå hem och sova, här hemma tog det ett tag innan vi somnade för vi var helt craaaazy!

Idag gick vi upp halv fyra ungefär, så har inte varit vaken så länge än. Snart blir det att fixa till sig lite någorlunda och sen bär det av hem till sara för att spendera natten med henne igen, för det är svårt att klara sig utan henne, så det så!

/Becka.

säg något den här mannen inte har?




hjärnan är fri

Resten av kvällen igår var lika speciell, Sara lekte pilot och låtsades att hon jobbade på Mc Donalds, hon är lite... speciell! Sen strax efter två bestämde vi oss för att gå till statiol för att köpa korv, så vi promenerade dit där vi även träffade Dan. På vägen hem satte vi oss ute på en bänk och pratade till halv fyra, det var mys.

Idag har jag gjort klart det sista provet jag hade kvar, så nu är jag äntligen klar med allt. Jag & Sara gick runt på stan ett tag efter och såg en massa roligt folk, plus att vi blev utpekade av en viss person, sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här vid datan och lyssnar på örongodis som kommer från högtalarna♥ Kvällen är än så länge oplanerad.

/Becka.



sjuk dag med bex and sex

Idag var första dagen i skolan, var bara där och gjorde ett prov, men ändå. Provet gick bra, skolan var stor så jag kommer tappa bort mig och jag & sara blev Paymans gullegrisar. Efter skolan gick jag och sara runt på stan och kollade i skyltfönster, mohaha. Sara tror att hennes öde blev bestämt precis då det kom AC/DC ur högtalarna när jag hade skrivit skyltfönster, hon är söt. Vi hann även med en sväng på donken där en söt unge klättrade på mitt ryggstöd och retade mig att han hade kvar sin cheeseburgare, typ. Sara följde med mig hem där adde satt i bara kalsonger... Vi kollade film och nu ikväll har vi varit och köpt Kinder Milk Slice, då kom en bil och körde sakta bredvid oss och gasade en massa, dem var söta.

Sara & Rebeckas tankar/humor = harkrankar på väggen, vid namn Dan & Evelina. Evelina letade efter Dan och skrek hans namn och Dan satt kvar på samma plats och ropade vart han var, men dem fann aldrig varandra... Evelina flög ut ur rummet med tårar längs kinderna.. Nu måste vi döda Dan...

Förresten, hur ser ni mina bilder i headern? Är dem under strecket eller är dem i själva ramen?

/Becka.




förnyelse

Sådärja, kände att det behövdes en ny uppdatering! Bilderna vet jag inte vilka jag ska ha än i headern, men tog dem som fanns på datorn just nu, får se om det blir ändringar på dem om ett tag. Annars blev jag skapligt nöjd iallafall, så får duga såhär just nu.

Klockan är över 00.00 så det är den 19e augusti, vilket betyder att skolan börjar om en vecka och jag fyller 18 om en månad, wohoo. Snart är jag ute och gör staden ännu mer osäker än jag redan gör! Nehe, om man ska ta och ta bort sminket medan jag inväntar en viss Andreas som ska sova här.

Goodnight people!




händelserikdag

Händelserikdag? Nej, tror knappast det. Har umgåtts med Andreas den större delen av dagen, sen på kvällen har min hjärna fått arbeta för att behålla allt jag pluggat in om kretslopp som är sååå intressant.. Just nu sitter jag och läser igenom min blogg och skrattar för mig själv här hemma, vilket bara är patetiskt. Tur man har Sara som förstår mig och gör likadant. Nej, imorgon är jag av med kretsloppet för alltid, tack.

                                                      fler bilder från fotograferingen






im alive

Tre veckor sen jag uppdaterade sist, så får väl ta en snabb uppdatering, annars orkar ni inte läsa.

Sommarlovet börjar lida mot sitt slut, men dem senaste tre veckorna har jag hunnit med att vara på Öland, varit på Å-festen, partat, umgåtts med folk och mått allmänt bra! Däremot saknar jag sommaren -09 så otroligt mycket, tänk vad mycket som kan ändras på bara ett år.. Men jag ska inte klaga, sommaren 2010 har varit riktigt bra den med!

Idag har jag varit nere på stan med Sara & Andreas, vi åt på Spicy och sen följde jag med när adde klippte/färgade håret, han blev mörkhårig, riktigt snyggt blev det! Ikväll blir det att plugga kretslopp... Suck!

/Becka.

  Några bilder från senaste fotograferingen på mig & andreas, Karolina Haaparanta har tagit bilderna.







RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!