-

Sitter här vid datorn och lyssnar på musik. Ska strax ta och hoppa in i duschen tänkte jag. Ja, vad har jag att skriva? Inte så mycket faktiskt.. Träffade Amanda & Hampus på bussen påväg hem iallafall och sen har jag & lina bara varit hemma, sov ett tag när jag kom hem också, riktigt skönt var det. Ringde älskling direkt när han var klar med spelningen och det hade tydligen gått jättebra men det förstår man ju! :) Verkar som det är helt klart att han kommer in, riktigt roligt!!! :) Imorgon är det onsdag, fast känns som Torsdag. Lina ska med till skolan sen ska jag träffa älsklingen efter skolan och får se om jag beger mig till Karolina lite snabbt för att fotas. Det återstår och ser! Förresten är det sista dagen det är lagligt att ladda ner massa saker, så passa på!! Skriver mer imorgon.

/Becka.



tuesday

Sitter i skolan med Lina & Smurfen. Det är bara vi och sen lärarna här, haha. Vi gick runt på stan för ett tag sen men det var inget roligt och då köpte vi Spicy som vi precis ätit, smarrigt!!! (Y) Just nu är Niklas i Stockholm, hoppas det går bra för han, men det tror jag allt att det gör! :) Vet inte när vi slutar idag.. Inte så sent hoppas jag. Inget planerat inför ikväll, så får se vad vi hittar på! Nej, nu har jag inget mer att skriva. Skriver mer senare!

/Becka.



the evening

Sv. Smurf: Haha, jadu eve, det är inte så ovanligt som du tror att man inte hört ett par pökande hamstrar! Men jag förstår din frustration.

Ska ta och berätta lite kort om kvällen, åkte ner på stan och köpte godis. På vägen blev mamma stoppad av polisen och fick blåsa + visa körkort. Precis när vi hade pratat om det här hemma. Sen åkte vi ut till Hållsta, på vägen stannade vi hos älsklingen och sa hej :) Inte träffats på hela dagen så det var efterlängtat (a) Vi åkte vidare till Martin där vi kollade tv och bara tog det lugnt. På vägen hem stannade vi igen hos Niklas och jag kollade på hans nya fotbollsskor, riktigt nice var dem (Y) Stod och pratade ett tag & önskade även han lycka till för imorgon då han ska till stockholm och till rytmus för att se om han kommer in där, men såklart han gör! :) Lycka till igen älskling! <3 Nu sitter vi här hemma och ska strax sova, Lina ska med till skolan imorgon :) Blir alltså hon, jag & eve. Kommer nog bli great! Skriver mer imorgon.

/Becka.



trevligt samtal vid matbordet

Rebecka(jag): CP du är Pär.
Pär: Vadå cp? Jag är ju inte så cp att jag klår dig iallafall!

Haha, stört skön kommentar! 




piff & puff

Jag och Evelina är piff och puff, vi låter som ekorrar och helt plötsligt lät vi som hamstrar som pökade tydligen enligt Eve.. Hon är ju lite speciell den flickan! HAHA



ny vecka

Sitter här i skolan och ska snart ha projekt.. Jobbigt att gå upp en timme tidigare idag eftersom klockan var 05.45 för någon dag sedan, jaja, lite svårt att förklara men jag tror ni förstår! :) Skulle egentligen ha fikat idag efter skolan med flickorna men både Jen & Julia är sjuka så vi tar det någon annan dag. Får se vad jag & Lina hittar på att göra ikväll, hon är och praktiserar på mammas jobb den här veckan! :) Imorgon blir det visst ingen praktik för mig utan hit till skolan att jobba, jobbigt samtidigt som man får lite sovmorgon vilket absolut inte skadar. Inte så mycket mer att skriva just nu, skriver mer senare.

Krya på dig älskling! <3

/Becka.



Helgen

Igår var det tänkt att jag och Lina skulle iväg på fest i Nyfors. Vi kom dit runt tio, var ett antal poliser där eftersom någon hade brytit upp dörren bredvid festlokalen... Träffade lite folk utanför festen men gick aldrig in, så vi promenerade runt lite i Nyfors innan mamma kom och hämtade upp oss. Hämtade även Niklas efter fotbollen och sen sov pojken här. <3 Annars hände det inte så mycker mer igår..

Idag vaknade vid ett ungefär, egentligen vid tolv men eftersom det är sommartid så har man dragit fram klockan en timme för dem som inte vet. Fixade mig snabbt och åkte till stan, jag & niklas satte oss inne på Corner medans mamma & Lina gick för att köpa skor till Lina. Mamma köpte även en väska till mig! Happy, behövdes verkligen. Tack! Sen skjutsade vi hem Niklas och jag åkte till stallet. Jag var själv i stallet och skulle sätta igång radion, stod säkert i en kvart och försökte få igång den och sen såg jag att sladden inte var i, smart Rebecka, smart! Haha. Gick jättebra att rida, han var superfin. Nu sitter jag här hemma och tar det lugnt medans vi väntar på maten. Skriver kanske mer senare.

/Becka.




Igår/Idag

Inte skrivit blogg på ett tag, men har varit upptagen med att vara social mot folket som har varit här men nu bestämde jag mig för att ta och skriva ett litet inlägg iallafall. I torsdags var jag i stallet sen åkte jag hem till älskling och var där tills pappa, lina och annika hämtade upp mig.

Igår(fredag):
Jag & Lina var på stan och fikade på Café Smak, självklart blev det kladdkaka med vatten, smarrigt! Träffade även babe ett tag! :) Hade ridning senare på kvällen, hade Trevor och det gick inte bra alls, eller hoppningen gick skapligt men inte framridningen.. Sen när jag kom hem duschade jag snabbt innan niklas kom hit för att sova här. Vi somnade runt fem inatt. Inte så mycket att skriva om gårdagen.

Idag(lördag):
Vaknade vid halv elva idag för att Niklas skulle hem innan sin fotbollsmatch vid två. Har ätit frukost och nu sitter jag & lina här i soffan och tittar på tv. Tomt utan mitt halsband :( saknar det redan<3 thihi. Får se vad jag och lina hittar på idag, senare ikväll runt tolv kommer älskling hit igen iallafall! :) Skriver mer senare!

/Becka.




saknad

Många har frågat mig om jag inte tröttnar på att träffa Niklas så pass ofta jag gör, vi har setts i 23 dagar i rad nu. Många tycker kanske att man ska sakna varandra och så för att det är det bästa för förhållandet men jag anser att under den tiden jag går i skolan och nätterna när jag inte sover med pojken är tillräckligt med saknad. Varje sekund jag får spendera med Niklas varje dag är den bästa, så för mig gör det ingenting alls att vi ses så pass ofta! Så fort jag ser han gå blir saknaden lika stor igen. Så det är bara underbart att kunna ses så pass ofta! :)

/Becka.



mysigt!

Hittade ett par ljus man kan ha i vattnet och det är dessutom sugproppar på så man kan fästa dem överallt =D Sjukt mysigt!!!


 




duschdrapperi

Nu när jag lagt in lite saker till badet så passar det väl in att ett det ska komma ett duschdrapperi! Lääääskigt, men grymt! \m/ haha.




dusch

Nu hittade jag en mycket fin sak som jag vill ha, en lampa som man sätter på munstycket i duschen. Den ändrar färg beroende på vattentemperaturen. VILL HA =D förstå, ha helt mörkt i badrumet sen bara vattnet från slangen som är färgat, fiiiiint =D




anka

Sitter och kollar runt på lite roliga saker, hittade bland annat en anka som man kan ha i vattnet när man badar/duschar. Det är radio samt en termometer i ankan så då skulle jag inte behöva ta med min mobil in i badrummet varje gång jag ska duscha för att lyssna på musik. Riktigt smart! (Y) Sen är den muscho gusto söt!




Tooooorsdag

GRATTIS EVELINA SMURF EMOTRAPPAN MUCHMAT GUSTAVSSON! <333

Sitter här i skolan, har haft en föreläsning tidigare och snart är det engelska. Träffade Amanda på bussen till skolan, länge sen! Sen träffade jag mannen när jag kom till torget. Gick en bit med pojken innan vi skiljdes åt. Jag älskar dig! <3 Ska träffa älsklingen igen på lunchen! =D awie! Efter skolan ska jag hem och sen får jag skjuts till stallet då Saras lilla totto är på Strömsholm och ska opereras :/ Efter stallet ska jag till babe vid åtta ungefär efter hans träning och vid nio ungefär kommer Pappa, Annika & Lina och plockar upp mig eftersom dem kommer från Öland och ska våldgästa oss en natt. :) Nej, nu börjar engelskan.

/Becka.



Pannkakor

Sitter här hemma hos Karolina. Hon och jag håller på och lagar pannkakor och baguetter! 8 pannkakor var kommer vi få, haha! Lycka till att jag kommer äta upp alla. Ska vara här ikväll tänkte jag och hålla flickan sällskap när hennes pojke är i Stockholm. Just nu säger hon att hon inte kommer överleva för hon är så hungrig! Haha. Ska ett tag till Julia vid åtta ungefär tänkte jag, måste prata med henne, eller, hon ska prata med mig! :) Nej, nu ska jag gå och hjälpa Karolina med våra pancakes! Heipa.




Klippning

Blev inget inlägg igår, åkte direkt hem till älskling efter "hårvisningen" var klar.

Dagen började igår vid halv nio på Eski. Jag såg helt hemsk ut men jag hade en helt underbar dag. Jag var den första dem började klippa vid tio ungefär sen fick jag vänta i sex timmar innan hon färgade mitt hår vid fyra, dock inte allt då jag skulle färga och slinga luggen uppe på scen. Senare på kvällen hade vi uppvisning av håret på mammas jobb där ett ca 60 tal frisörer var och tittade. Fick gå in genom en gång mellan publiken till musik och allt, kändes som man gick på en catwalk eller någt haha. Hade en otroligt underbar dag med lång väntan men lärde känna massa nytt folk som var otroligt underbara!! :) Resultatet blev: Kort hår, ungefär till axlarna, något längre där bak. En kopparfärgad mörkare ton med rött inslag i håret + ljusare slingor. Helt okej, börjar vänja mig nu men tycker fortfarande att det är för kort :( Haha. När showen var slut åkte jag först förbi till Karolina där mamma skämde ut sig och sen fick jag skjuts till älskling där jag sov inatt.

Började halv elva idag, var uppe tidigt hemma hos Niklas och var faktiskt jättepigg. Vi tog bussen in till stan och sen har jag bara varit i skolan, får se vad som händer idag, ska kanske iväg till Karolina ett tag senare. Känner att denna dag inte har varit den perfekta precis.. Har inte så värst mycket att skriva.. Får väl se om jag är på humör för att skriva sen.

/Becka.



Måndag

Idag då.. Kan börja och berätta om vad som hände efter skolan! Träffade Niklas vid fyra då han slutade och sen tog vi bussen till han. Han sjöng sin otroligt vackra sång hela tiden och var allmänt dryg haha. Idag var han otroligt flum iallafall, sjukt glad var pojken men det är ju aldrig fel! :) Vi var hemma hos han i en halvtimme kanske innan vi fick skjuts till munktell arenan då han skulle träna vid halv sex. Tittade på hans träning i en halvtimme ungefär innan jag gick en promenad till mammas jobb för hårgrejsen var där. Jag blev utvald till en av de åtta dem skulle ha med, dem ska inte klippa håret kort utan färga det istället, på scenen inför alla. Hoppas det blir bra! :) Så imorgon blir det ingen praktik för mig då hårsaken håller på från 08,30 till ca 21,30 imorgon. Vi kommer bli sminkade, klippta och färgade. Kommer befinna mig på Eskil hela dagen imorgon alltså och sen på mammas jobb för uppvisning. Plus att jag måste åka HELT utan smink imorgon till eskil för dem ska sminka oss.. Självklart ska jag åka bussen då de flesta åker.. :( Men hoppas på en kanon dag imorgon! Blir inget inlägg under dagen imorgon, senare på kvällen hoppas jag på. 

Jag Älskar Dig Niklas Hillman! <3

/Becka.



nyförälskelse

Här med förklarar jag, Niklas Hillman, mig på nytt förälskad i Rebecka Johansson.
Här med förklarar jag, Rebecka Johansson, mig på nytt förälskad i Niklas Hillman.
<3




Skolan

Sitter här i skolan och har föreläsning om ekonomi.. Sjuuuuukt tråkigt är det! :( Sitter brevid smurf iallafall och jag är mucho gusto glad för hennes skull hehe. Lunchen säger jag bara! ;) Haha! Sarabanana är sjuk den jäveln.. Ska träffa babe på lunchen =D Sen ska pojken med mig hem efter skolan. Ikväll är det hårgrejsen och får se om jag blir utvald och vad dem tycker jag passar i.. Bara dem inte vill klippa mig kort! Nej, nu ska jag fortsätta lyssna här. Blev visst rast nu!

/Becka.




uttråkad?

Jag och Sara har kommit på den bästa idéen om man är uttråkad. Saker man måste "ha" för att detta ska fungera är: en kompis, pennor och en hjärna! Sitt mitt emot varandra, den ena håller upp en penna och låter nu den andra gissa vad det är för penna, alltså vad den heter. Sen håller man på sådär tills personen man "förhör" kan alla pennor utantill! Där, har du en lek som är otroligt rolig och tidsfördrivande!!



Sunday, Bloody Sunday

Sitter här hemma och tar det lugnt bara. Det enda jag har gjort idag är att ha varit i stallet i 5 timmar.. Jag & Sara red ut en liten sväng och var väl klar efter ungefär 2,5 timme men mor min var självklart i västerås så jag fick sitta där och vänta med Sara tills mamma kom och hämtade mig. Hade tänkt träffa Julia idag också men det har inte blivit av och nu är det så pass sent så vi får ta det någon annan dag helt enkelt! :) Blir nog att försöka lägga sig tidigt ikväll så man kommer upp imorgon. Tror inte det blir något mer inlägg ikväll.. Skriver mer imorgon annars.

Niklas Hillman, Jag älskar dig! <3




Sunday

Sitter här hemma hos älsk, gick precis upp ur sängen och det var tomt utan pojken min. Niklas är iväg och spelar match så jag fick sova kvar ett tag själv här, det funkade eftersom det luktade underbart i sängen (a) thihi. Sara är påväg hit och sen ska vi iväg till stallet. Tydligen jätte skönt ute sa mamma så hoppas på det! :) Nej, nu ska jag nog ta och gå ut för att sara är påväg hit! Skriver mer när jag kommer hem.

/Becka.



21 Mars

Sitter hemma hos Niklas. Julia, Sven, Erik & Braf är här också! :) Jag tog bussen ner på stan vid halv sju för att egentligen åka direkt hit men sen följde Julia med hit också så gick ett tag till Karolina och var där. Hade det riktigt trevligt där. :) Tog en liten promenad till sveaplan för att ta bussen ut hit sen. Jen var med ett tag på bussen men hon träffade Linn sen så hon försvann och Amanda orkade inte :( tråkiga! Haha. Inte mycker mer att skriva nu, skriver imorgon! 

Niklas<3

/Becka.



Lördag

Sitter här och har precis fixat mig. Bussen går om 10 minuter till stan där jag ska byta buss för att åka ut till babe. Får se om jag hinner träffa Jen snabbt på stan också. Blir nog inget mer inlägg ikväll, skriver mer imorgon efter stallet! :) Hoppas alla får en great lördag! :)

/Becka.



PARTY!

Sv. Julia: Tills midsommar bruden! =D Läääängtar! 

Nu tänkte jag ta och berätta lite kortfattat om gårdagen. Jag var först på stan ett tag och träffade Niklas<3. Sen åkte jag hem och fixade mig snabbt för att sedan ta sju bussen ut till Evelina. Vid åtta fick vi skjuts ut till västermo och festen. Saras namn hittade dem först inte på namnlistan så vi fick lite panik men sen kom vi in. Träffade massa med barndomsvänner och annat trevligt folk, hade det hur roligt som helst. Man kan ju säga att jag är slut i benen efter allt dansande!!! Musik på högsta volym + rök + lampor som blinkade överallt! Lärde känna lite nytt folk och det är ju alltid trevligt. Blev tyvärr inga bilder från festen.. Men minnet sitter i hjärnan (Y) Kom hem till Sara runt halv två och somnade direkt. Kvällen var perfekt förutom att världens underbaraste person saknades, men får ju träffa älsk ikväll iallafall! :)<3 TACK ALLA FÖR EN UNDERBAR KVÄLL! <3

Kom nyligen hem från Sara, nu sitter jag här och lyssnar på musik. Blir inte Stockholm idag, tar det nästa helg istället så vi kommer iväg tidigt. Idag är det inte så mycket planerat på dagen, blir antagligen bara hemma och sen ikväll beger jag mig ut till Niklas för att sova där inatt. Inte så mycket mer att skriva just nu, skriver mer senare!

/Becka.



-


3 månader, 90 dagar!




Fredag!

Äntligen fredag igen, skönt!
Inatt sov babe här, hade massa mysigt, du är det bästa som finns! Jag älskar dig.<3

Tänkte bege mig till skolan idag istället för att åka till stallet då jag måste göra klart alla mina uppsatser så anser att det är viktigast just nu, men vi försov oss lite och då kändes det onödigt att åka till skolan så pass sent så jobbar här hemma lite istället. Har precis tittat klart på oth vilket var great och nu sitter jag och sniffar på mitt hår som luktar världens underbaraste. Ska strax ta och börja fixa mig lite smått för att åka ner på stan till fyra för att träffa Niklas ett litet tag. Sen bär det av hemåt för att fixa sig inför ikväll, party!
Taggad, verkligen.

Imorgon bär det av till Stockholm för att bo på hotell en natt. Det blir jag, mamma, pär och min niklas såklart<3. (hoppas på att det blir av iallafall) Annars blir det en natt hemma hos babe. Inte så mycket mer att skriva just nu, skriver senare!

/Becka.



19 Mars

Har inte blivit något inlägg idag då jag inte haft tid och lite sånt.

Skola som vanligt först, träffade babe på lunchen och även efter skolan<3. Minns inte om det hände något speciellt i skolan men tror inte det? Eller jo justeja, Smurf pratade med sin arbetare!!! Can you believe it? I Can't! Haha. Sen åkte barret iväg med ambulans (trodde vi) haha. Lunchen var helt klart underbar, mycket skratt med smurf. Vi hittade massor med saker vi ska ha med oss på partyt imorgon och sen våra danser (Y) haha! Hittade även min dröm gitarr (a) lila och vacker var den<3. Gjorde även klart en uppsats i skolan (Y) Stolt! Efter skolan åkte jag med Sara hem och därefter till stallet med henne. Red i paddocken och hade lite upphöjda bommar, hästen var galen.. Just nu sitter jag här och har precis duschat, mannen är på väg hit och han ska sussa här inatt! Wieee =D Happy. Sitter i hans mjukisar och ett linne + lockigt hår, haha!

Imorgon är det ääääntligen fredag! Paaaarty som gäller!!! Med flicksen, AmandaMan, Smurf och SaraBanana. Kommer bli great (Y) taggad!!! Tror verkligen den här helgen kommer bli bäst, ser fram emot den så otroligt mycket. Inte så mycket mer att skriva just nu. Skriver mer imorgon antar jag!

/Becka.



<3

Niklas åkte precis hem :( sakna redan! <3 

Träffade Niklas direkt efter skolan, tog bussen hem till mig och här har vi inte gjort så mycket. Vi pratade och myste :)<3 Nu har han åkt hem och man saknar den underbaraste människan på jorden redan<3! Blev inte att jag sov där, får bli i helgen istället om vi nu inte ska iväg och bo på hotell, men då ska pojken min med såklart! :) Kommer bli en underbar helg, lääängtar!!! Ska strax ta och titta på oth som äntligen har börjat igen, fixade hem det igår men hade ingen tid att kolla. Blir nog inget mer inlägg idag. 

NIKLAS HILLMAN<3

/Becka.



18 Mars

Sv. Pappa: Visst pappa, vi säger så.. Haha! Låter dig få tro det iallafall :)

Sv. Smurf: Nej jag vet faktiskt inte själv vad som händer, blir helt flum. Vi är typ helt döda eller något så våra krafter övergår till skrattanfall.


Tänkte börja att skriva lite om gårdagen. Jag var på den där hårsaken och ska till bolinder på måndag vid 18 för att dem ska kolla hur dem vill klippa/färga mitt hår och sen får jag se om jag går med på det eller inte. Vill ju inte bli korthårig.. Sen efter det gick jag snabbt hem till Karolina och var där en timme innan bussen till Skogstorp gick. Kom hem till Niklas vid kvart i nio ungefär. Vi pratade och hade det mysigt<3. Missade båda bussarna hem så fick skjuts hem av Niklas far, mycket snällt! Gick och la mig direkt när jag kom hem.

Idag har det varit skola som vanligt. Träffade även Niklas på lunchen. :) Slutar tio minuter tidigare idag då vi gick över tio minuter igår, niklas kommer till skolan och möter upp mig sen tar vi bussen hem till mig för att vara där ett tag innan vi beger oss ut till han tror jag. Får se om jag sover där eller hur det blir! :) Har inte så mycket mer att skriva just nu, kommer ett inlägg senare!

/Becka.



Happy Face

Niklas kom hit snabbt ett tag innan han var tvungen att åka hem. 
Varje sekund är det värt! <3 Världens underbaraste, du är bäst! <3

Just nu lagar jag lite mat till mig själv, blir spagetti och cevapcici, smarrigt!!! (Y) Mästerkocken kan sitt, verkligen! Hehe. När jag ätit ska jag snabbt bege mig mot Karolina hade jag tänkt. Får se om jag hinner dit eller om vi ses vid frisören. Sen följer jag nog med Karolina hem till henne ett tag! :) Skriver mer senare antar jag. 

HAPPY FACE
Niklas<3

/Becka.



17 Mars

GRATTIS PAPPA! <3

Idag har det varit praktik som vanligt, vi hoppade bana och det gick helt okej, hade en ny häst som heter Bella. Stackars Smurf ramlade av :( annars var hon också duktig!! :) Som vanligt hade vi en mycket rolig lunch, haha! Mycket skratt, me loves it! <3 Fick skjuts hem efter praktiken och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Har duschat för ett tag sen och ska strax fixa mig lite smått. Vet inte om Niklas kommer hit efter skolan eller om det inte blir av, skriver mer om det senare. Vid halv sju ska jag iväg på hårgrejsen, blir nog great (Y) Skriver mer senare.

/Becka.



IKEA

Slutade skolan vid halv fyra, hade föreläsning hela sista timmen.. Suck! Satt kvar med AmandaMan Mackan Widin till fyra då jag mötte Niklas på stan<3. Vi satt på Subway med hans homies innan mamma kom och hämtade upp mig för att bege oss mot Västerås och IKEA. Där köpte vi deo, toaborste & glödlampor till mig, nödvändigt att åka dit? Haha. Men mysigt var det :) Åt även på Donken efter det. Smarrigt! 

Här hemma har jag inte gjort så mycket, ska strax krypa ner under täcket, upp tidigt imorgon till praktiken. Efter praktiken ska jag hem snabbt och duscha innan Niklas kommer hit när han slutat. :) Sen ska jag iväg och anmäla mig till någon hårgrejs där man ska vara hårmodell och sånt, hoppas det blir bra & låter bra! :) Nej, nu ska jag ta och avsluta det här inlägget. Skriver mer imorgon på fars födelsedag, gubben blir gammal...! Haha.

/Becka.



ny vecka

Sitter här i skolan och har rast. Träffade Niklas förut ett tag på lunchen :) <3 Träffade även Karolina och Sascha ett tag och gick med henne en bit och pratade om allt möjligt. Sara gick hem för ett tag sen den skolkarn, fyfan :( Haha. Efter skolan ska jag träffa Niklas snabbt tror jag och sedan hämtar mamma upp mig då vi ska iväg till IKEA :) Något ryck jag fick igår och bara frågade helt plötsligt, men blir nog massa bra! Får se om jag hittar något skojjsigt. Har inte så mycket mer att skriva just nu, skriver nog mer ikväll.

/Becka.




1 vecka

Svar till Niklas(anonym): Om det är någon som är bäst här är det du, ingen annan! Förresten var frukosten fruktansvärt god, så shy! =D Haha.

Igår var det tjejkväll hemma hos Julia. Vi kollade på melodifestivalen och pratade, hade det allmänt trevligt. :) Gav även flickorna en varsin present som jag tyckte dem var värda, finns inga bättre vänner än dessa flickor, om du nu letar så är det meningslöst, för jag vet att jag hittat dem. Senare vid tolv ungefär kom mamma och hämtade upp mig innan vi åkte ut till brottsta och hämtade Niklas. Sen fick vi skjuts hem till han där vi sov. :) Hade det massa mysigt och du är helt underbar! <3 Världens bästa. <3

Idag skulle jag åkt med Sara till stallet men mamma skjutsade ut mig istället. Var jättefint väder och supervarmt så jag red ut en liten sväng för mig själv. Var mysigt förutom att hästen är ett nervvrak men men. :) När jag kom hem från stallet fixade jag mig och lite sånt innan jag träffade Jen vid la luna för att äta kebeb! Smarrigt. Vi satt där i lite mer än en timme och bara pratade innan vi gick till Linn och träffade henne ett tag. Promenerade hem efter det och nu sitter jag här, har precis ätit hallon/fläderpaj med vaniljglass och jag spricker nog snart.. Så otroligt mätt! Haha. Ska strax ta och lägga mig, har inte fått sova ut riktigt ordentligt i helgen så ska bli skönt att sova tidigt. Skriver mer imorgon i skolan antar jag! 

Förresten, Niklas var tvungen att ladda ner Google Chrome eftersom han anser att det är sååå mycket bättre, och jag ska erkänna, det är det enda jag använder just nu (a) istället för Internet alltså. Jag som sa att jag absolut inte skulle börja använda det :( fan.

världens underbaraste och bästa vecka<3

/Becka.



Natten/Lördag

Igår kom Niklas hit runt halv nio, vi åt tacos och lite sånt innan vi började kolla film. Hade det otroligt mysigt! Tack för en superkväll, du är bäst! <3 Vi kollade på The Unborn, och flera filmer men jag rekommenderar den verkligen! Riktigt bra faktiskt. Dessutom är "Volchok" från O.C. med i filmen och då blev den genast lite bättre haha. Vi somnade runt sex ungefär.

Idag vaknade vi vid halv tolv ungefär, låg kvar ett tag i sängen innan vi gick upp. Jag gjorde självklart den godaste frukosten till oss båda med toast (köttfärs + gräddfil i). Niklas åkte vid halv två ungefär då han skulle iväg och kolla på fotbollen hos Sven. Liverpool vann med 4-1, då är det en glad niklas man träffar ikväll iallafall! :) Jag har varit nere på stan snabbt med Jen precis, var och köpte lite godis till ikväll då vi ska ha en mysig tjejkväll hemma hos Julia med Melodifestivalen och lite sånt, final idag. Kommer nog bli mys. När jag varit hemma hos Julia ett tag ska jag ta bussen till stan där jag ska träffa Niklas och sedan ta bussen hem till han för att sova där. Massa mys! <3

Imorgon är det stallet som gäller annars är det inte så mycket planerat, får se vad som dyker upp. Skriver säkert mer ikväll efter melodifestivalen annars blir det ett inlägg imorgon!

Niklas<3

/Becka.



Fredag den 13:e

Usel uppdatering jag veeet! Fy skäms Rebecka!

Svar till anonym: nej.. inget pluggande har det blivit för min del..

Kan berätta kort om dagen igår, var i skolan först. Sen åkte jag med Sara hem till henne. Min Niklas var på bussen också :) När vi kom hem till Sara åt vi och så innan vi begav oss till stallet. Red i paddocken, hästen var lite galen som vanligt men fortfarande lugnare än förut iallafall. Han blev svettig hästkraken haha. Efter vi varit i stallet fick jag skjuts hem till Niklas (stinkande häst!!!) där jag var till tio ungefär. Supermys som vanligt <3. Gick och la mig direkt när jag kom hem.

Idag är det då fredag den 13:e, tycker dock inte den har haft så mycket otur med sig faktiskt. Gick helt okej på ridningen idag och snart kommer niklas och då blir den ännu bättre! :) Hm.. Var något roligt som hände idag som jag skulle skriva om men självklart har jag glömt det som vanligt. "hårsprayen som gör mig senil" citat av Rebecka Johansson. Skriver mer ikväll, eller nej gör jag nog inte, ska kolla film och så hela kvällen! Så skriver imorgon. :)

/Becka.




11-12 Mars

Tänkte börja med att skriva om dagen igår..

Först var det skola som vanligt, träffade niklas på en rast och sen träffade jag han efter skolan också då jag gick till ming där julia, erik och niklas var. Massa mys <3 Sen gick jag & Niklas runt ett tag på stan innan vi gick till Hallberts där mamma klippte sig, även niklas mamma :) Rätt roligt faktiskt. Niklas begav sig hem och jag tog en liten promenad till Karolina där jag var tills mamma var klar och då åkte vi till mormor & morfar för att äta mat. Fick skjuts direkt ut till skogstorp efter maten. Vi lyssnade på musik och hade det mys. <3 Jag lärde mig själv spela idas sommarvisa, lät hur bra som helst, du måste hålla med niklas, visst var det grymt? =D (Y) Erik kom lite senare och då kollade vi på fotboll och efter det fick jag skjuts hem av erik och hans mamma. Gick och la mig direkt när jag kom hem.

Torsdag idag så vanlig skoldag. Har haft ett engelska prov, gick väl sådär men fattade typ ingenting och det var det inte bara jag som inte gjorde haha. Pancakes till mat som vanligt, smarrigt! Gick runt ett tag på stan också. :) Slutar vid halv fyra och då bär det av ut till Sara för att sedan åka ut till stallet. :) Får se vad som händer sen, om jag åker hem till niklas eller om jag far hemmåt, det märker vi och ser! Skriver mer senare!

/Becka.




the evening

När jag kom hem från praktiken duschade jag som sagt och sen somnade jag. Var helt slut och det var fruktansvärt skönt att sova. Skulle åka ner på stan och träffa jen men hon tyckte det var onödigt så stannade hemma. Efter ett tag promenerade jag iväg till Julia där jag spenderade hela kvällen, hade det massa mys och låg och pratade bara. Jag älskar dig gumman! <3 Kom hem runt halv tio ungefär. Ska strax ta och sova, sovmorgon men skönt att sova ut vilket kan behövas. Börjar 10 imorgon istället för 10,30 men får sluta 15,30 istället för 16,30 så vi tjänar på det! :) Sängen nu, godnatt!

Niklas Hillman<3

/Becka.



10 Mars

GRATTIS FARMOR! <3

Hallå där! Idag har jag varit på praktiken som vanligt, halkade på vägen dit och evelina var tvungen att sätta sig när för hon skrattade så mycket, jag hade tydligen skrikit höööögt och konstigt haha. Sen höll jag på att ramla ett antal gånger till.. Hade roligt i stallet som vanligt och sprang i vattenspridare och lite sånt haha. Blev ingen ridning idag så vi hann klart redan till halv tolv så då fick vi sluta, riktigt skönt. Satt kvar där till halv ett ungefär, åt tårta & lite sånt som vi blev bjudna på. Riktigt smarrigt! Fick skjuts hem av smurfs mamma, tack! :) Har precis duschat och nu lyssnar jag på musik, ska nog strax ta och sova ett tag, somnade i badkaret som vanligt så är trött.

Senare ska jag iväg till TunaPark med mami tror jag och sen ska jag träffa Jen efter hennes dans och gå med henne på stan snabbt. Hade tänkt träffa Julia ikväll men har ingen aning om när dem kommer hem från Romme men får se hur det blir. Skriver mer sen! Hatar förresten denna snö som kommer just nu.. vitt överallt...

/Becka.



9 Mars

Hej!

Det känns som jag är riktigt dåligt på att uppdatera nu för tiden, men är varken hemma eller har tid. Idag var det skola som vanligt, roligt att träffa flicksen igen! :) Vi hade någon slags lek(?) i början på dagen, man skulle typ förhandla och tjäna pengar som man hade på banken, min grupp vann iallafall! ;D Började med ett nytt projekt idag också... Suck! Efter skolan träffade jag Niklas och vi var på stan ett tag för att vänta på bussen som vi tog hem till mig. Här hemma gjorde vi inte så mycket, kollade film och lite sånt där. :) Riktigt mys var det iallafall! <3 Han tog bussen till träningen sen runt halv sex. Annars har det inte hänt så mycket mer idag..

Imorgon är det praktik som gäller, sen får vi se om jag beger mig till Karolina efter skolan. Länge sedan vi fotade så känns som det är dags igen! Lite bilder sitter aldrig fel hehe. Annars får vi se vad som dyker upp! Kanske blir ett till inlägg senare annars skriver jag mer imorgon.

/Becka.



Helgen

Jaaa, var ska man börja? Haha.

Lördag: Vaknade runt tolv, fixade mig lite snabbt och träffade Julia för att bege oss ner på stan för att lämna mina ridkläder till niklas. Vi tog en promenad ner på stan och träffade han och sen gick vi alla tre till donken där vi satt ett tag. Träffade även Sara på stan! :) När vi setat på donken ett tag kom även erik dit. Jag & Julia tog bussen hem och sen fixade jag mig lite innan jag åkte ner på stan igen för att äta på Ming med flickorna. Massa mys med Julia, Amanda, Jennie och sen jag då :) Fick pojkarnas plats som hade ätit precis innan haha. AmandaMan och Sarabanana kom också dit senare så hälsade snabbt på dem. När vi ätit klart på Ming begav vi oss till puben (krogen enligt evelina) och kollade på Niklas spelning, självklart var han grym, like always! :) Blev lite spänning där när en tjej låste in sig på toan, var lite panik sådär. När spelningen var klar runt tio så åkte vi hem till Niklas för att sova där, det var jag, julia, sven, erik och niklas. Jag hade en sjukt mysig och underbar kväll, tack alla! <3

Söndag/Idag: Vaknade vid tio ungefär, och då hade jag endast sovit i max 2 timmar.. Så var en aning trött sådär haha. Julia och Sven begav sig hem rätt tidigt, jag, niklas och erik låg kvar i sängen till halv ett då Sara kom och hämtade upp mig för vi skulle iväg till stallet. Jag & Sara red ut en sväng, vi kom fram till att Walle är Hitlers häst i helvetet, haha! Vi har våra sjuka tankar och ideér, inget att bry sig om, bara att vänja sig! :) Annars gick allt bra där ute. När jag kom hem duschade jag och somnade i badkaret som vanligt. Nu sitter jag här och har precis ätit ananas och lyssnar på musik. Blir att sova tidigt ikväll tänkte jag, imorgon blir det att träffa niklas igen, sjätte dagen i rad vi ses hehe. :) Oj, blev ett långt inlägg, så avlutar nu. Hoppas alla haft en underbar helg!

/Becka.



fredag kväll

Amanda: Ja, så himla otroligt bra! Förstå vad avundsjuk jag var :( usch! haha.

Började med ridningen, fick HILTON! =D Yeeey, förstå någon som blev glaaaaad! Gick bra på ridningen, hade dock träningsvärk direkt efter, men så det ska va! När jag kom hem duschade jag och så snabbt innan jag tog en promenad hem till Julia. Kom dit runt tio och stannade där till ett. Vi kollade i skolkatalogen, pratade och åt glass tillsammans :) Massa mys var det, tack gumman för en underbar kväll<3 Just nu sitter jag här och lyssnar på musik, ska strax ta och krypa ner under täcket. Imorgon blir det att träffa julia rätt tidigt för att bege sig till krogen för att lämna min väska med ridkläder till niklas så han tar hem den till han och sen ska vi fixa oss hemma hos Julia innan vi far iväg och äter på ming med flicksen. Skriver mer om vad som händer imorgon/idag senare. 

/Becka. 



fredag

Äntligen fredag igen! Superskönt verkligen.

Började dagen med att åka ut till Rekarne där jag & eve först promenerade runt lite innan filmvisningen började. Jag tyckte själv att våran nyhetssändning var helt klart bäst! Vi satt i aulan från nio till halv elva sen gick jag för att träffa Julia :) <3 Hälsade även på erik, sven & hampus! :) Såg även en hel del folk man kände. Vill verkligen gå i en stor skola :( haha. Sedan tog vi bussen ut till Nyby där vi hade en lektion typ, nödvändigt? Nej, verkligen inte! Efter stallet tog jag bussen ner på stan och träffade Niklas & Julia, följde även med eve snabbt till godisland innan hon försvann till bussen. Sen gick n, jag och j till donken och satt där ett tag, Julia försvann till akropolis och niklas skulle till eskil och repa så jag tog bussen hem. Nu sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på maten, sen blir det ridning ikväll. Efter det får vi se om det blir flicksen. Skriver mer sen!

/Becka.



5 mars

Hej!

Kom nyligen hem, har varit ute på promenad med jen. Vi pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt, jätteskönt verkligen och länge sen det var hon och jag ensamma. Idag annars gick det helt okej på provet, hoppas på ett vg iallafall. Sen åkte jag och sara hem till henne efter skolan & sedan vidare till stallet. LÄNGE sen verkligen och det var massa mys att rida ut med sara igen, blev dock inget äventyr idag men en riktig härlig tur istället. Mamma hämtade upp oss och sen fixade jag mig lite snabbt innan jag träffade jen. Det har väl i stortsätt varit min dag. Fruktansvärt avundsjuk på evelina som har varit på volbeat, ville också!! Hoppas hon hade det bäst iallafall.

Imorgon är det Rekarne som gäller, ska visa upp våran nyhetssändning. Vi börjar 08,50 och sen vet jag inte hur länge det håller på där. Ska passa på att träffa lite folk också tänkte jag. Efter nyhetssändningen ska min ridgrupp bege sig ut till nyby för att rida och sen slutar jag. Ridning på kvällen sen får vi se vad som händer! Skriver mer imorgon, godnatt!

/Becka.



baaaad

Har varit dålig på att uppdatera känns det som..  Men har inte haft tid då jag inte var hemma igår förrän vid elva, åkte direkt ut till niklas efter skolan och var där. Har inte så mycket mer att skriva om gårdagen just nu tror jag..

Idag så är det skola igen samt torsdag, snart helg! Längtar. Vid tio idag var jag hos läkaren, kollade mina ben och fötter då jag har ont lite överallt, hon kände och tröck på benen och jag ska vidare till ortopeden senare där dem ska kolla benen och fötterna lite mer. Kom precis tillbaks till lunch och sen gick vi runt på stan, shoppade en hel del. Blev två t-shirtar från Carlings (en mötley crue tröja och en rolling stones tröja), hårspray och gummi till ögonfransböjaren. (Y) Bilder kanske kommer senare! Ska strax ha hästkunskapsprov.. Lycka till, tack, kan behövas.. Efter skolan ska jag ta bussen ut till sara och sen bär det av till Rossvik och walle, yeeey, äntligen! Var länge sen :) Äventyr senare med Sara alltså. Skriver mer senare!

/Becka.



skolan

Sitter här i skolan och har lunch. Har gått runt lite på stan och kollat, även skämt ut mig lite :) Dock inget ovanligt om jag säger så.. Började halv elva som vanligt och kom i tid, vilket jag gjort varje dag sedan lovet, grattis till mig. Har bara jobbat med datakunskap och lite sånt så har varit en rätt skön dag hittills, ska strax ha matte. Inte så mycket mer att skriva nu, skriver senare ikväll.

/Becka.



tjejkväll

Kom nyligen hem från Julia där jag & jen har varit ett tag. Vi pratade, myste & allt sånt där underbart som bara går med dem man älskar mest! Jag tog bussen hem och hon som körde var sjukt tjurig, jag hade tydligen inga resor kvar på mitt busskort och då snäste hon åt mig och sa att jag inte hade några resor kvar så var tvungen att betala... Sen körde hon som en jävla dåre, helt galen tant.. Usch, om man ska vara busschaufför ska man allt vara trevlig tycker jag!! Snart dags för sängen, sovmorgon som vanligt imorgon, skönt.
Skriver mer imorgon! Godnatt.

/Becka.



3 Mars

Hej!

Nu ääääntligen har jag hämtat hem mobilen! Saknad har den varit<3 Åkte till rixvideo och träffade Julia & Amanda som solade och sen åkte jag och julia med bussen ut till bussgrejen. När vi varit där åkte vi ner på stan och fikade på Smak, satt där i 1,5 timme ungefär och pratade om allt möjligt, massa mys<3. Jag älskar dig! Tog bussen hem och snart ska jag äta sen bär det av till Julia igen, jen kommer även dit. Tjejsnack, behövs! :) Jag har ont.. :( överallt i kroppen, verkligen överallt.. :( Skriver mer senare tror jag!

/Becka.



otursdag samt turdag

Idag har Evelina Smurf Emotrappan Gustavsson bestigit Mount Everest (ca 1 meter hög kant), grattis till henne!

Började dagen med att jag tappade bort min mobil på bussen ut till praktiken, så gick hem till Martin för att vänta tills bussen kom tillbaka, var massa folk på bussen men jag hittade den inte, trodde jag hade tappat bort den för alltid.. Ringde till bussgrejsen och dem sa att dem hade fått in den, happy blev jag! Så alla som har skickat sms eller ringt, så har jag inte kunnat svara då jag inte har min mobil, ska strax iväg och hämta den med Julia.

Vi kom en halvtimme försent till praktiken men hade ringt och sagt att vi hade en anledning, när vi väl kom dit var det ridning som gälde på en gång. Gick helt okej faktiskt, testade även lite galoppombyten på xet, funkade finfint! Annars har jag och evelina haft en händelserik dag, haha, med mycket skratt som vanligt! Vi blev sena till bussen så fick halvspringa dit så mina ben är heeeelt slut :( Sen stod jag på stan med eve vid hennes buss för att vänta ett tag med henne och då kommer en viss person gående och ställer sig nääära mig, trodde jag skulle vara tvungen att gå förbi denna person påväg till min buss men personen försvann strax innan, puh! Såg verkligen ut som stryk gjorde jag..

Så denna dag har varit en otursdag från början när det hänt något men sedan visat sig bli en turdag! :) Nu ska jag in i duschen snabbt sen iväg och träffa Julia & Amanda.

/Becka.



Måndag och ny vecka

Hej!

Sitter här hemma hos Sara :) Vi har sjungit lite singstar och sådär, massa mys! Vi är helt klart bäst på singstar, mohaha. Eller? HAHA!

Var i skolan idag, fick tillbaka matteprovet, MVG TILL MIG =D =D =D Happy blev ju jag, första mvg:et i matte, yeeey (Y) Annars så hade jag en trevlig dag med mina flickor som vanligt <3 Träffade Amanda & Julia på stan och fixade en sak, åt även på subway, smarrigt!! Jag har även kommit fram till att Sara brukar sitta hemma och prata med sig själv ibland, men hon är ju lite speciell så det är ju inte så konstigt, ingen blir överraskad! :) Haha. Fast.... Jag ska nog inte säga så  mycket själv! :) men det behöver vi ju inte ta upp här haha. Nej, nu ska jag vara lite social här, skriver mer senare!

/Becka.



grattis

Grattis Amanda & Hampus till 2 Månader!



1 Mars

Blev ingen kebab igår :( Jag som var så otroligt sugen! haha. Fick skjuts hem direkt iallafall, jättesnällt! :) När jag kom hem satt jag här vid datorn och fixade med lite bilder och sådär. Somnade vid fyra ungefär.

Idag gick jag upp vid ett ungefär, fixade mig lite snabbt och åkte ut till Aida. Där ute var allt folk så var fullt i paddocken när jag red. Men gick superbra, älskar hästen alltså! <3 Bara lite mer än en månad tills fölisen kommer, läängtar! Annars har det inte hänt så mycket idag faktiskt. 1 Mars vilket betyder en ny månad närmare sommaren & midsommar, yeeey! (Y) Ska försöka plugga lite nu om det går... Hur har eran helg varit?

/Becka.



filmkväll

Hej!

Sitter här hemma hos Niklas. Just nu är det jag, jennie, erik och niklas kvar, ska strax in till stan och äta kebab, mums! Alla andra har redan åkt hem. Det har varit jag, jennie, erik, sven, niklas, amanda, hampus & julia. Kollade på barnhemmet tidigare, sett den innan men gillar den faktiskt. Annars har vi bara setat och umgåtts, pratat och sådär. :) Ni betyder <3 Ska hem sen när vi varit på stan, skriver säkert ett inlägg då eller imorgon. Förresten, vem är anonym som kommenterade förra inlägget? :)

/Becka.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!