Nyårsafton!

Gott Nytt År! <3

Idag vaknade jag först halv tio kanske klockan var... Annika tror jag det var som väckte mig! Här får man inte sova hur länge man vill! :/ haha. Men jag somnade om och vaknade inte förrän kl. 12,30 för då kom alla hem från affären! Jag gick upp och åt frukost som jag var tvungen att fixa själv idag så det var lite ovant haha skojja :) Sen har jag setat och skickat sms till många haha, körde smssaken med syskonen också :) Sen har jag inte gjort så mycket mer. Klockan är ju bara 14.07 så man har inte varit vaken så länge. Ikväll så kommer farmor och farfar hit och vi ska öppna paket! :) Kan skriva lite mer ikväll när det hänt saker och ting! Förresten! Det Snöar och är vitt här på Öland :D

Gott Nytt År iallafall :)
Love.



30 December

Tjena! :)

Tänkte skriva lite blogg innan jag drar till Öland, som tydligen blev idag istället! Skriver mer om det lite längre ner i bloggen.. Vaknade 12.30 idag för mamma väckte mig och sa att jag måste gå upp om jag ska hinna vara ute hos Aida medans det är ljust. Jag gick upp och åt frukost och bytte om. Ute hos Aida så var det 20cm lera i hagen jag lovar!!! Fastnade med fötterna när jag skulle hämta henne och allt haha, såg säkert jätte roligt ut! Jag tog in henne och hon var intorkad i lera. Det var säkert 2 ton eller nått haha. Tog ca 1,5 timmar att borsta henne med bara en piggborste!!!! Tänk er hur smutsig hon var då!  Efter det så fick hon lite mat innan jag tömkörde. För de som inte vet så är det att man går bakom hästen liksom... Kanske inte fattar men ändå haha! Gick en liten sväng i skogen när det var jätte mörkt. Lite läskigt var det men jag hade ju Aida med mig så :)



Hej!
Nu är det nyårsafton men jag tänkte skriva lite om gårdagen nu istället för nu har jag tid! Jag är iallafall på Öland nu! Kom igår natt kl. 00.15 ungefär! :) Jag fortsätter där jag var... Juste, jag var hos Aida!  När vi hade varit ute och gått en sväng i mörkret så gick vi till paddocken. Då ringde mamma och sa att Uffe skulle komma och hämta mig om 1-2 timmar!!! Fick stressa lite men jag hann. Jag åkte hem och packade fort och duschade m.m och sen hann jag till och med sitta vid datorn ett tag! :) haha. Men något jag inte hann var att vara med Jennie <3 :( Fan asså... Jag som ville träffa henne innan jag åkte ! Men vi ses om en vecka gumman :) <3 Det var lite som hände igår! Ett nytt inlägg kommer snart! :)

Love Becka. 



29 December

Måste bara tilläga en sak..
Nu är det bevisat.. Jag har Tinnitus... =/




Hello!


Igår sov jag hos Sara! Vi tittade på HighSchool Musical 1! Älskar de filmerna! Man kan ju inte förneka att Zac Efron är snygg heller. Haha :) Vi gick och la oss ungefär vid ett kanske. Först körde vi en smslek, man kör stensaxpåse och den som förlorar får skicka ett sms till någon person på sin kontakt lista och man vet inte vem det blir! Så de som fick sms bli inte oroliga haha! Sara blev jätte trött sen och somnade på en gång typ... Jag var jätte pigg och försökte hitta någon rolig att skicka sms till men ingen svarade förutom martin i klassen då! Någon social iallafall haha! Sen blev jag trött och somnade. Vaknade vid halv tolv, gick upp och åt frukost. Sedan bytte vi om och åkte till Albro. Jag var där i ca en timme innan mamma kom och hämtade mig för jag skulle till Vilsta och Hilton <3 Jag fixade honom och började rida lite. Mamma var där och tog kort! Gick super bra!! Gjorde några galoppombyten bara det att bakbenen inte riktigt hängde med, men han är väl inte tränad för det heller... Men han var duktig duktig! =) Svettig blev han också! Kolla lite bilder när jag rider på min bilddagbok: beckajohansson.bilddagboken.se :) Titta nu, och kommentera också!! Sista dagen på lovet idag med Hilton. Tråkigt Tråkigt :( Men det börjar ju en ny termin snart så :) Bara Stina är lite snällare det här året haha! När jag kom hem ringde jag älsklingen Jennie, skulle leka med henne idag men blev inget. Jag skulle inte åka till Öland förrän på Måndag morgon så då hinner vi vara imorgon istället så tyckte det var bättre då jag är lite trött och så nu. Imorgon blir det Aida tror jag.. Får se, har inte varit där på hela lovet och typ inte på en vecka innan det heller. Känner mig lite elak ? (a)  Nu är det bdb och musik som gäller. Sen är det tv ikväll!

Love Becka.



28 December

Hej Hej ! =)

Wieeee jag har hittat vanten jag tappade bort igår!!! :) Den låg visst i en påse som jag hade hemma ^^.
Idag så vaknade jag kl. 10.00 av att Sara ringde på min mobil, vilket var tur eftersom jag hade försovit mig... Skulle egentligen upp kl. 9,00 men jag hann iallafall till stallet! När jag kom dit så var det så få som jobbade så jag hjälpte till lite i stallet innan vi red ut. Det var jag på Hilton, Malin på Sixten och sen Camilla på Champis. Det gick jätte bra och Hilton var super fin som vanligt =) <3 Vi travade rätt mycket och när vi kommit in i skogen så tyckte Hilton det var roligt att komma ut så han sparkade bakut men det var bara skojj eftersom han blir så glad! :) När vi var på väg tillbaks till stallet kom den en jävla hund från skogen i världens fart! Sixten gick först och blev rädd så han backade ner i diket och gick ner på magen. Men det gick bra! Sär hund säger jag bara. Dumma ägare också som inte har koll på sin hund... 

När jag kom hem så hoppade jag in i duschen och mamma fixade några mackor till mig. Jag åt mackorna och började göra i ordning mig. Skulle träffa Sara kl. 14 hos Stefan men hon kom till mig istället så fick vi skjuts dit av mamma. Sara köpte ett jätte fint täcke till A'Capella. :) Sen var vi tvungna att gå tillbaks till mig för jag glömt min mobil hemma.. haha! Sen så satt vi vid datorn ett tag och sen sprang vi till bussen! Men vi missade den!!! HAHA. Lyckad dag alltså! Men vi gick bort dit där Julia bor och tog samma buss därifrån. Sen när vi satt på Skogstorpbussen lyssnade vi på radio haha. Det var en rolig snubbe där han bara: glöm inte att sortera raketerna sen så att de inte fastnar i rulatorn som de gamla har haha! Våran nya favoritkanal ;) (Y) Nu sitter jag här hemma hos Sara och spelar lite biljard. Första gången höll jag på att vinna men fick ner den svarta bollen då! duktig jag vet! Sen så spelade jag mot Linda och då fick jag också ner den haha xD Men då räknade vi inte med det.. Men iallafall!! Nej nu måste jag sluta för nu ska vi till saras damp häst! Ha det bäst, får se om jag kommer tillbaka eller om det händer något i stallet skojja :) 

Love Becka.  



26-27 December

Hejsan!
Blev aldrig något inlägg igår. Satt aldrig vid datorn! Stolt haha!
Tänkte skriva lite om gårdagen först och sen lite om vad som hänt idag.

Onsdag:
Jobbade först hela dagen i stallet från kl. 8.00 - 18.00. Fick rida Asti, Dollar och Hilton.
Det gick jätte bra =) Aja det får räcka om stallet, ni kan ju inte läsa om bara det då blir det ju tråkigt för de som inte är intresserade!! Efter stallet åkte jag hem. Åt lite mat och packade. Sen bar det av till Karolina, sov över där! Sanna och Pine var också där! När jag kom dit så hade de fixat fruktsallad som vi skulle äta ute vid bastun plus att vi hade glass till, det var smarr smarr!! =) Vi bastade i ca 2 timmar och det var jätte skön!! Efteråt så åkte Pine och Sanna hem till Pine och då började jag och Karro kolla på film. Somnade efter 10 min kanske? haha! Sen vaknade jag till och då la karolina sin telefon mot mitt öra och spelade upp när jag snarkade som hon hade spelat in! Ursäkta mig att jag är förkyld då! Haha! Sen somnade jag om och sen vaknade jag igen, då stog plötsligt martin framför mig och tittade på mig!! Sen så bytte vi film till kocken och tänkte hålla mig vaken då jag blev pigg men nej nej somnade efter 20 min kanske och sov då hela natten! Tydligen så hade jag pratat i sömnen också. Satte mig upp och sa; bra där och gjorde något med handen haha! Det var lite från gårdagen =)

Torsdag:
Marita väckte mig 09.30 för jag skulle till Vilsta och rida Hilton. Jag var seg och hon var typ tvungen att väcka mig 100 gånger innan jag kom upp! Åt lite frukost och fixade mig lite där borta innan jag åkte iväg. Kom till stallet och tog in Hilton och red i ca 1 timme! fyfan vad fin han var alltså <3 Så underbart. Verkligen roligt var det idag! Mjuk och allt =) <3 Skulle kunna skriva massor om det för är så himla glad över det! Imorgon ska han få komma ut lite i skogen så han inte behöver gå inne hela tiden, får se hur det går haha! Gick tydligen inte så bra för de som red ut idag... Jossan ramlade av och allt. Tur du inte gjorde illa dig :) Sen så har jag tappat bort min ena ridvante IGEN! asså alltid jag!!!! Får se om jag hittar den. Nu sitter jag hemma och har precis kollat klart på en film som gick på 5:an den hette Frank McKlusky - Försäkringsdetektiv. Den var faktiskt bra, något jag kan rekommendera faktiskt! Innan det så sov jag i ca 3 timmar, Skönt! Det var väl allt för idag! Om jag kommer på något mer så skriver jag det lite senare!

Heipa.



blogg.se

Hej Alla !
Tänka sig, nu skapar jag en blogg också!  =)
Alla andra har det så varför inte jag också? hehe

Tänkte egentligen skriva om julafton men jag slår vad om att
ni inte orkar läsa allt om jag skulle göra det haha!
Kan väl berätta lite om dagen istället =)

Började med att jag vaknade kl. 14.00 för jag ställt klockan då.
Jag går upp och fixar mig lite medans mamma fixar frukost till mig <3
Äter lite julfrukost och fixar mig sedan för stallet. Åker iväg kl 15 och
rider i en timme på bästa Hilton <3 Hoppning var det idag. Gick åt helvete
ska jag säga er ! Aldrig ridit så dåligt i hela mitt liv, usch och fy! Har bästa
kortet när han vägrar och jag håller på att flyga av! det ända kortet som blev
bra såklart!! Jag kom hem till kl 17.30 ungefär och åt det som blev kvar sen
igår ute i Hållsta! Smarrigt Smarrigt! Sen har jag setat vid datorn resten av
dagen, ville göra något men ska upp sju imorgon för jag ska jobba i stallet
fan asså.. =/ Men sista gången nu under lovet som jag jobbar iallafall!
Det får räcka för idag, kommer kanske ett nytt inlägg imorgon! =)

Love Becka.




Välkommen till min nya blogg!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!