Dagen

Tänkte skriva lite om dagen nu.

Började med skola som vanligt. Började med fall 2 i projektarbetet och vi kom långt faktiskt! :) Sen efter skolan träffade jag Karolina. Bjöd henne & mig på kladdkaka på café smak :) Supersmarrigt! Satt där ett tag och det var äkta diskot där! Shit vad högt ljud dom hade på musiken. haha, jag och karolina fick oss iallafall ett gott skratt! Sen efter det åkte vi hem till mig. Här gjorde vi inte mycket alls. Annars har det inte hänt så mycket idag faktiskt, kollat tv och lite sånt där. Justeja! Var inne hos min frisör idag också, klippte luggen. Blev en aning kortare sådär, bild kommer i slutet på inlägget. Imorgon är det Louise Haaga som gäller och sen ska jag kanske iväg på match med Amanda. Annars blir det nog lite plugg också. Nu ska jag ta och sussa, men skriver mer imorgon!







silikonmuskler?

Före ---->
Efter ----->

En ny och kontroversiell form av plastikkirurgi har kommit till Sverige. Flera plastikkirurger är kritiska, men plastikkirurgen Per-Gunnar Opitz i Malmö ser inga problem i att operera in silikon som biceps­implantat.

Man kan ju fråga sig själv vad man tycker ser snyggast ut, före eller efter?
 Helt klart före för min del iallafall. Kom gärna med kommentarer om detta.



skor



Hur fult är inte detta på en skala mellan 1-10? Visst, det kanske är ny mode?
Men man borde ändå tänka på hur det ser ut och vad som passar?
Kan verkligen inte vara bekvämt för både fötter och rygg!
En stor MISS enligt mig där Victoria Beckham.
Värt 22 000? Bestäm själv.



Vanessa & Zac i Stockholm.





Nu är Vanessa och Zac här i Stockholm. Huvudpersonerna i High School Musical filmerna är här för att göra reklam för den tredje filmen som snart kommer att komma. Fans, det kanske är dags att bege er till Stockholm?



Stockholm

Varit i stockholm i helgen. Orkar inte skriva så mycket förutom att jag och amanda fick åka VIP med tåget och att vi gick runt och letade efter en varsin skinnjacka i 6 timmar!!! Träffade även Alex :) Sen åkte jag med han hem och sov över där. Kollade på film och lite sånt :) Trivdes massa där! Flytta? haha. Hans mamma hade sagt sen när jag hade åkt hem att hon tyckte jag var jätte söt, modell söt! och hon hade dessutom bara sett mig utan smink! haha. Sen när jag skulle åka hem från Kungsängen till Stockholm C så visade jag upp en biljett han bara; rebecka va? jag bara: Aa? Sen gick jag och funderade hela dagen på hur han kunde veta mitt namn men sen när jag träffade Karolina & Martin på tåget hem så förstog jag ju! Jag har ju ett R som halsband. haha, trög jag är. På kvällen igår träffade jag Amanda & Jennie, satt och snackade skit hemma hos Amanda. Alltid lika mys :) Älskar er tjejer <3

Nu sitter jag i skolan och har rast. Ska träffa Karolina på lunchen och fixa lite saker. :) Nej, nu är rasten snart slut så ska nog ta och avsluta det här inlägget nu. Skriver lite senare!

puss på helgen!



imorgon

stockholm med amanda imorgon. Kommer därför inte bli någon uppdatering imorgon, får se om det blir något litet inlägg på söndag istället. Ha en underbar helg nu allesammans! Det ska allt jag ha :) Köpa skinnjacka och lite sånt!

PUSS



längtar

2 år, 251 dagar, 13 timmar & 9 minuter



today

Sitter i skolan och har lunchrast :) började som sagt halv elva med Engelska och sen har jag hunnit träffa Karolina ett tag också, fixade en sak på stan & var även en snabbis inne på eskil. Annars har vi inte hunnit gjort så mycket ännu. Snart ska vi ha en genomgång om något jag inte vet (a) haha. Bra koll man har alltså, ingen visste heller så ;) Slutar halv fem och sen blir det hem ett litet tag och sen kommer Amanda efter träningen. Ska samtala lite om sthlm och lite sånt mys. Nej, nu ska jag ta och avsluta, skriver mer ikväll!

/Becka.



tomorrow

Nu har jag fått det förklarat för mig om Amandas kommentar :)
Hon kommer hit imorgon efter sin träning så ska vi fika lite och kolla idol på kvällen :D
Awie. Snart ska jag krypa ner under täcket med nyrakade ben (a) det bästa som finns, speciellt om det är nybäddat i sängen. hehe

Godnatt <3



Dagen

till amandas kommentar: vadå? kommer du hit på fika imorgon? =) <3

Idag var det tidig morgon igen för att ta tåget till västerås och sen med taxin ut till Skästa Gård :) Gjorde det vanliga där men löshoppade även en av hingstarna. Roligt! Åt lunch halv två :O hade bara ätit frukost vid klockan sex innan så var en aning hungrig sådär (a) hehe. Alexandra var sjuk så jag var där ute ensam idag igen. Mamma kom och hämtade mig vid tågstationen när jag kom till stan återigen. Väl hemma har jag tittat på oth & gg <3 Tisdag idag :) Sen har jag tittat på tv och lite sånt. Har även pluggat lite glosor som vi har till imorgon, 13st. Man ska bara sätta in dem i meningar man jag tränade så jag kan dem också :) *stolt*

Imorgon är det sovmorgon till halv elva som vanligt, skönt! Sen vet jag ju inte om Amanda skulle komma över på en fika? oj, vuxen jag kände mig där!! haha. Annars är det inget direkt planerat. Alex har piercat sig i bröstvårtan idag också =O GALEN! ont ont ont säger jag bara. Han är crazy! :) Nej, nu är det sängen för min del, skönt att sova ut lite. Skriver säkert imorgon när jag sitter i skolan.

/Becka.



Helgen

Hej Bloggen!
Sitter i skolan och jobbar med projektet vi håller på med..
Missade bussen imorse och fick springa till nästa busshållsplats som vanligt! haha.
När jag väl kom till skolan så hade jag självklart glömt skåpnyckeln hemma.. Suck!! Men som tur var hade jag
alla skolböcker i väskan. :)


I helgen har jag blivit firad lite till och igår var Karolina, Martin, Marita och Olle hos oss och fikade. Fick
halsband med ett R, armband, 500kr & mascara :) tacktack! Jag var även hos Aida igår ett tag på förmiddagen, tömkörde
och lite sånt mysigt. Underbar häst där!! <3 Kom precis hem när folket kom (a) haha. Ibland har man tur. Jobbade
även lite med naturkunskapen på kvällen och sen var det säsongsstart på Andra Avenyn :D äntligen!

Nej, nu ska jag fortsätta med projektet, skriver lite mer ikväll kanske :)


Svar till Amandas kommentar: Du kan få många biskvier om du kommer hem till mig :D haha <3

/Becka.




födelsedagen/idag

Igår var det då min dag! :)
Var först i skolan, fick skjuts dit och vi var bara 7st i klassen, skönt! :) Hade lite teori och lite sånt där, jobbade även klart med matten, så ligger en vecka före planeringen!! Kom hem & sedan iväg till ridningen på kvällen. Hade Trevor, gick helt okej faktiskt, aldrig setat på hästen innan så :) På kvällen blev jag firad med tårta och lite sånt där smarrigt, fick pengar, jacka, biskvier<3, biljetter till footloose, sjal, parfym och kläder som jag ska få pengar för istället. På Söndag kommer resten av släkten och firar mig :) Men min födelsedag var iallafall bra, tack för alla gratulationer förresten!! <3

Idag blev jag väckt halvtio för vi skulle såklart lösa melodikrysset klockan tio som vanligt när pappa är här! Gick superbra ;) Klarade allt! haha. Sen åkte farmor, farfar och pappa hem efter det så nu är jag ensam hemma igen, mamma slutar vid tre. Ikväll ska jag iväg till Martin med Amanda, Jennie, Niklas och Frida, får se om Elin kanske kommer också. Har saknat allt det där med er! <3 Nu är det duschen som gäller och efter det är det tv :) Jag har dessutom beslutsångest, skulle behöva lite hjälp med ett alternativ som jag har.. Ska jag vara med på KlubbMästerskapet i Hoppning på Boromir nästa helg, eller inte? Skulle vara tacksamt med svar! haha. Duschen nu så jag inte missar tvprogrammet sen.

PUSS becka.



19 September, Grattis till mig!



Idag är det min dag! Min egna dag, Rebecka Johansson! F16, äntligen!!




skolfoto m.m

Vaknade först halv sex och var hur pigg som helst men när jag såg vad klockan var gick jag direkt till sängen och somnade om, inte kan man väl gå upp så tidigt även fast man är hur pigg som en lärka, omöjligt! Missade bussen hemifrån så sprang till en busshållplats längre bort och kom precis i tid. den stod där och tänkte precis åka iväg när den såg att jag kom springandes runt hörnet. Ibland har man tur!! Träffade även Frida på bussen, snackade lite smått och märkte en stor skillnad på hur det var förut.. :( saknar det ju, det blir aldrig som förut, det vet jag nu, hur mycket vi än försöker! I skolan så har vi haft två föreläsningar och arbetat vidare med projektet, hade även skolfoto mitt på torget!! haha, alla stannade och tittade, men varför inte? :) Jag fixade även lite folk innan fotot och alla tyckte jag skulle gå frisör istället ^^ haha. tröga! Skolfotot blev rätt bra tror jag, hoppas det iallafall. Hade lite kul på rasterna som vanligt och allt det där som händer varje dag i min klass <3 underbart! Gick till mammas jobb efter skolan och där busade vi lite, haha, tröga är ju vi! Men men. haha! Annars har jag inte gjort så mycket idag, städat lite och så. Snart är det idol 2008 och efter det kommer det folk :D wie! Imorgon är det min dag, F16.

/becka fortfarande 15




Dagen

två dagar kvar! snart snart snart

Helt galet underbar dag! Började halv elva och slutade halv fem. haha, sjukt har det varit iallafall! :D Började med ett nytt projekt idag, "projekt natur" heter det :) Vi fick plantera sex olika växter som vi ska ta hand om och se om alla växer lika bra eller om det är någon skillnad, alla hade alltså sex olika burkar för sin grupp. Vi fick även en hel del böcker idag, äntligen! Men vi har inte börjat göra något ännu, bara läst ett kapitel i naturkunskapsboken och engelskaboken. Fick även reda på att det föds 3 barn i sekunden vilket blir 95 milj per år!! Sjukt.. Även att när man är 80år gammal har man ätit 60ton mat! Gaaalet säger jag bara. Våra datorer kom idag också, wiee :) Fick en varsin dator och mitt användarnamn är: EskHG08rajo lätt eftersom det bästa namnet finns med <3 På rasten så var det ju sjukt underbart! Vi satt i upphållsrummet i soffan och satte igång radion på högsta volym, öppnade fönstret ut mot torget och satt där! Alla vände sig om och kollade och allting, har nog inte skrattat så mycket på jätte länge, underbara flickor säger jag bara!!! <3 Efter skolan åkte jag med mamma ut till Ica Maxi och kollade vilken tårta jag ska ha och köpte även massor med godis + kakor. Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik, snart är det idol också. Justeja, imorgon har vi skolfoto, först var det meningen att vi skulle ha med två hästar men vi vägrade!!! haha. Men det blir nog bra, ska ta kort någonstans i stan :) Nej, märker att det här inlägget blev rätt långt, försökte göra det kort men aja, struntar i att berätta resten :) Imorgon kommer farmor, farfar och pappa iallafall. Ta hand om er där ute!

/Becka.



lotta björe

Idag var det hoppträning för lotta björe (expertkommentator på tv) med skolan. Gick helt okej faktiskt :) Hon sa att jag vann i min grupp med min första ridning, haha så det var ju bra! Det gick ju mindre bra för den andra gruppen.. Äsch, det ska vi inte ens tala om! haha. Tidningen var även där och fotade :D Ikväll är det invigning av skolan, vi ska få ett eget gymnasienamn och det kommer heta "real gymnasiet" hur jävla fult är inte det då?! Så nästa år kommer det finnas linjer så som: IT, Naturbruk & Handelsprogrammet. Om man väljer naturbruk så får man välja inrikting bland: Djurvård, Hästhållning, Miljö & Naturvård eller Turism. Så vi kommer nog bli ett antal fler nästa år när vi byter lokaler och allt. :) Men ikväll så ska jag servera iallafall tillsammans med Sara vet jag, vi ska ha vita skjortor på oss och svart nertill. hehe, politiker, föräldrar & tidningen kommer vara där så vi ska klippa band och allt. Blir nog kul. Skriver mer om det senare ikväll när jag kommit hem kanske.

Helgen då? Tar det lite snabbt. Varit med jennie största delen av helgen faktikst :) Sen var jag med Karolina ett tag igår på kvällen och fotade. Såg ut som catwomen ;) rawr! haha. Blev super häftiga bilder faktiskt som kommer ut på bdb sen, klicka här för att komma dit. Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite snabbt inför ikväll.

/bex



minnen

kollar igenom bilder från 9b, ni var fan allt! Kärleken & Lyckan hos varandra, vart tog den vägen? den finns inte längre.. Kramarna varje dag, allt skratt och allt flum. Det är inte vi längre, ni är bara några personer som jag upplevt mest med i mitt liv och jag kommer alltid minnas er för dem ni var. Ni är några andra nu som jag inte känner, det är inte ni.. fan, vad hände?




gångstil

Vad har du för gångstil?

Ny studie från sexologer i Skottland: En avslappnad och fri gångstil tyder på att kvinnan har lätt att få vaginala orgasmer. haha, sjuk undersökning!



Melodifestivalen 2009

Artisterna inför Melodifestivalen 2009:
  • Lena Philipsson & Orup
  • Måns Zelmerlöw
  • Timbuktu
  • Brolle Jr
  • Alcazar
  • Sonja Aldén
  • Lotta Engberg
  • The Poodles
  • Hannah Graaf
  • Linda Lampenius
  • Lasse Stefanz
  • Nordman
  • Agnes
  • Darin
  • EMD
  • Danny
  • Babsan
  • Peter Jöback
  • Veronica Maggio
  • Björn Skifs
  • Markus Fagervall
  • Josefin Nilsson
  • Dan Ekborg
  • Caracola
  • Marie Picasso
  • Frida Muranius
  • Pernilla Wahlgren
  • Niclas Wahlgren
  • Arash
  • Sara Löfgren
  • Style
  • Molly Zandén
  • Nina Söderquist
  • Sandra Dahlström
  • Lili och Susie
  • Malena Laslo
  • Niclas Andersson
  • Jan Johansen
  • Anders Johansson
  • Jessica Andersson
  • Magnus Bäcklund

En sak jag funderar på är, ska Danny vara med två gånger? :o Vi märker väl och ser, är ju ändå några månader kvar sådär! haha. Finns även jokrar med som man håller hemligt. Tuff tävling kommer det bli i år! Kommer verkligen inte veta vem jag ska heja på! Både brolle, markus, nina & the poodles ska ju vara med.. hm :/ blir låten som får avgöra :) Tänkte bara uppdatera er lite. haha, har inget att göra så! :)




ingen rubrik.

inget blir som man tänkt sig.. var vi verkligen dem vi trodde vi skulle vara? under en sommar, hur kunde det förändras så mycket? vi lovade, vi älskade varandra, men vi har ingenting kvar.. ni var mitt allt, min familj, nu är ni bara några människor som inte ens finns vid min sida. saknar er..



minnet kom tillbaks!

Kom på en sak direkt som jag ska skriva ner. Åkte fyrhjuling igår i full fart och sen hade vi ett släp där bak med massor med hö på som jag satt på :D haha. Var jätte roligt och natta körde helt galet!! Oj, hinner inte skriva mer!



taxin

jag hatar taxin! har fått vänta varenda dag på den och idag sket den fullständigt i mig.. Satt en halvtimme och väntade men den kom aldrig, missade tåget som gick och jag gick tillbaks till stallet där jag ringde till taxibolaget som ljög och sa att det inte gick att fixa så mamma fick ta och hämta mig för jag orkade inte vänta 2 timmar på taxin sen 40 min på tåget och sen en halvtimme på tåg.. nej verkligen inte!

Idag var iallafall sista praktikdagen för en hel vecka, vi kommer ju vara där på Tisdagar men inte hela veckor. Alla var jätte stolta över mig och har fått massor med beröm. Dem sa att jag tar egna initiativ och kommer alltid och frågar om det finns något att göra istället för att bara stå och vänta. Men det är ju jag i stallet det! :) Vill alltid göra mitt bästa & noggrant ska det vara! Ska strax iväg till Vilsta och ha teori.. suck! Men får träffa mannen min <3 Hilton. Ikväll blir det bara hemma, är verkligen jätte trött efter veckan som varit. Kämpat som tusan och tidiga mornar, men så det är att vara häst människa tyvärr :/ haha. Nej, nu måste jag iväg :) Skriver kanske mer ikväll.

Becka.



Grattis Mats!

jag måste bara få säga, grattis mats! hahahaha




10 September.

Hej Bloggen!

Vaknade som vanligt 05,45. Låg kvar ett tag och var allmänt seg, haha. Åkte själv ut till Louise Haaga idag också eftersom Alexandra fortfarande är sjuk :( Jag har kommit på att jag älskar att åka tåg iallafall :D <3 haha. Ute i stallet så mockade jag, fixade ca 90höpåsar, kollade på Pether Marknes träningar också. När jag stog och höll på med höet som det var mögel i, så rymde en häst, sprang rakt genom staketet! Helt galen! Det var en galen dag iallafall och jag är helt slut.. Börjar få ont i huvudet nu också :/ Åkte med taxin som hämtade mig 15,05 från stallet och Inanlou Shadlou Mohammad skjutsade mig till tågstationen där jag tog tåget hem till stan. Här hemma kom Amanda till stationen och vi snackade om lite allt möjligt innan jag skjutsade henne på pakethållaren till Lidl där jag stannade och hon fortsatte till sin träning, mamma hämtade upp mig där. Ikväll ska jag väl inte göra så mycket, kolla på Idol 2008 och bara ta det lugnt. 9 dagar kvar tills jag fyller :) inte alls länge! Nu är det mat. Skriver kanske mer senare.
/beckhoe




Markus Fagervall

Markus Fagervall - If you don't mean it.




Så jävla snygg! Blir galen ;) rawr! Gillar låten skarpt och den blir bara bättre och bättre. :)



dagen <3

haha sjuk dag!

Var själv borta hos Lousie Haaga idag för Alexandra var sjuk.. :/ Men det var hur kul som helst där idag!! HAHA. Alla som jobbar i stallet + stallchefen är ju rätt unga och när vi hade lunch så satte vi oss i bilen och sen Marie hoppade upp på biltaket och låg där uppe medans vi körde. hahahaha! Så jävla sköna. Sen när vi satt inne hos Karin så satte vi igång äkta musiken med bas och dem sprang runt och sjöng, dansade och allt möjligt, jag vet inte vad! haha. Sen satt marie och gjorde en sång också. haha, ett gott skratt har man fått sig idag iallafall!! Annars har jag väl gjort det vanliga där borta bara. När jag satt på tåget hem så var det en läskig snubbe som satt och kollade på mig hela tiden med en mördarblick, läskig typ.. Så blev en massa sms till alla (a) hehe. Nu ikväll har jag bara kollat på oth som kom ut idag, älska! <3 Ska snart ta och kolla på Gossip Girl också tänkte jag. :) Nu var Gossip Girl nerladdat. Ska kolla på det, kanske skriver ett till inlägg lite senare ikväll.

/Rebecka Johansson.



Sammanfattning av allt möjligt!

Kan ju börja med att skriva lite om helgen kanske. OJ, märkte att jag inte skrivit om fredagen heller.. haha suck! Blir nog ett långt inlägg här, men ska försöka göra det kort!

Fredags kväll: Ridning på kvällen på Dollar, gick jätte bra och han var superfin! Amanda & Jennie blev attackerade av mygg :) Åkte hem hit efter ridningen och kollade på Honey. Sett den förut men inte tjejerna så blev den. Sen for a.j hem vid halv tolv - tolv någon gång där. Jag satt vid datorn ett tag och räknade ut att jag hade varit vaken 19 timmar den dagen :o knasigt. 

Lördag: Vaknade runt kvart över två. Åt dalapannkakor till frukost ;) haha. Mycket smarrigt! Åkte med mamma ut till Hållsta vid tre när hon slutade. Mamma provkörde bilen där ute och nu äntligen har vi en ny bil :D Awiee! Jag stannade där över natten. Vi sminkade mig och så för att ta kort eftersom Karolina hade tagit hem en liten studio men blev bara att vi fixade mig utan att ta kort. haha. Blev så sent för vi gick och mötte Jossan vid handlarn också. Jag, Jossan och Karolina kollade på Eurovision Dance Contest och smarrade i oss massor med godis på kvällen sen stannade även Jossan kvar där. Vi somnade någon gång runt tre.

Söndag: Vaknade vid halv tolv ungefär. Letade efter mobilen i sängen då jag sov med den i handen och hittade den efter mycket letande! haha. Åt frukost och lite sånt där, var allmänt sega. Jossan åkte hem direkt efter vi käkat. Karolina och jag fixade mig och tänkte ta lite kort. Stressade som satan då det var meningen att vi skulle åka in till stan med 14,10 bussen och vi hade typ 20 min på oss att fixa mig + fota! Blev att vi inte hann med bussen, som vanligt.. Så vi bestämde oss för att ta lite kort och sånt där :) Blev väl helt okej, kommer nog någon bild på bdb sen. Tog några tillsammans också för ovanlighetens skull ;) hehe. Marita kom ut och hämtade oss och vi åkte in till stan för att fira Natalie, Mikael min kusins tjej. Hon fyller egentligen den 11:e men vi firade henne igår. Sen åkte jag hem och var sjuuuukt seg men blev ändå att jag höll mig uppe till elva ändå.

Idag: Så, nu börjar det här inlägget leda mot sitt slut, skönt va? Idag har jag varit på praktik ute hos Louise Haaga som bor en bit utanför Västerås. Var där med Alexandra i min klass. Gick upp 05,45 och tåget gick 06,52 från stationen. När vi kom fram till stationen i västerås så stod det en taxi och väntade på oss för att därifrån kunna ta oss ut till gården som ligger en kvart ifrån tåget. Det var jätte fint där ute iallafall, med plats för ca 70 hästar om inte mer? Jätte stort ridhus och sen var det hur många stall som helst! Alla var verkligen super trevliga där ute. Vi fick mocka 3boxar var, ta ut/in hästar, borsta, fixa iordning hästar, fodra, städa, sopa m.m var roligt :) Dom var supernöjda med oss iallafall och ville behålla oss för alltid, planerade till och med att låsa in oss i en box! haha. Roliga filurer där ;) Slutade vid tre iallafall. På Tågstationen i västerås satt lilla Julia och väntade, hon skulle till victor som fyller år. Grattis till han! Roligt att träffa henne igen, blev dock en snabbis då vi hade 3 min på oss innan tåget gick. STRESSIGT! Mamma kom och hämtade mig vid stationen och sen nu ikväll har jag inte gjort så mycket. Om 10min ska jag väcka mamma och då är det Kristallen på Kanal5 som väntar, även duschen efter det. Annars har jag väl inte så mycket att berätta? Isåfall om jag kommer på något så kommer det in i ett nytt inlägg.

/en trött rebecka.



Uppdatering

Ska uppdatera er lite om vad som hänt de senaste dagarna.

Har varit skola som vanligt, underbart! <3 Var ute hos Karolina i förregår också, anledningen till varför jag inte skrev den dagen och sen igår fikade jag med Amanda efter skolan på Café Smak som har öppnat under min skola. Vårat nya fika stället, stammisar! :D haha. Åkte med mamma till Västerås igår och köpte ett par stövlar till mig. :) Tack mamma! Sen åkte vi hem och kollade på idol. Orkade inte sätta igång datorn efter det därav att det inte blev ett inlägg igår heller. Tänkte skriva men så blev det inte.

Idag var det att gå upp tidigt och åka ut till St. Ekeby. Där ute var det ridning och lite sånt. Gick bra, seg häst men fick MASSOR med beröm. Verkligen jätte roligt att höra! :) Ridläraren verkligen älskade mig. haha! Var så jävla svettig efter det, fräscht? haha nej verkligen inte. Var helt slut och typ somnade där borta. haha. Jag, Erika och Maja hittade även ett litet rum ovanför stallet med hur mycket öl som hellst, fanns även Whisky och Vin. Fest där? Antar det! haha. Vi tänkte planera in en klassfest där men får se hur det blir med den saken. ;) Nu ikväll så är det ridning, haha, får se hur det går! Är verkligen jätte slut i kroppen, men blir nog bra. Hoppning! Roligt Roligt. Amanda och Jennie ska även komma ut och kolla när jag rider sen ska de följa med mig hem hit så det blir en raj kväll. <3 Skit snack och massor med skratt. Kommer bli underbart! Älskar er tjejer <3 Ni är verkligen allt, hela mitt liv! <3 Nej, nu måste jag ta och byta om så jag hinner iväg till ridningen i tid. Hoppas även flickorna hinner hit så vi åker tillsammans. Amanda fick lite tajt men det ska nog funka. haha, alltid jag att fortsätta skriva när jag sagt att jag ska sluta? nej. NU slutar jag! Bäst att avsluta så ;) hehe.

/BECKA!



myggbett

jag bara älskar mina 22 myggbett <3 Hur kan man göra något annat än allt älska dem? <3



aida

justeja, glömde skriva en sak om Aida förut. haha helt sjukt. Men Aida är iallafall kär i Hilton även fast dom inte har träffats! Hur jag kan veta det? Jo det var såhär att hilton hade kliat sig mot min tröja dagen innan jag var ute hos aida och sen när jag gick med aida så luktade hon på min tröja och började gnägga och blev helt galen. Jätte söt! Sen gick hon och luktade på den hela tiden, haha störd <3 Så nu vet ni det iallafall :)

Aida <3 Hilton = SANT!



Gårdagen/Idag

orkade inte skriva igår så skriver lite om gårdagen först.

Började med vanlig skoldag och det var första dagen vi följde schemat. Fick reda på våra praktik platser också, hamnade ute hos Lousie Haaga. Blir nog bra, även fast jag får pendla till Västerås en gång i veckan och hela v.37. Men jag är inte ensam iallafall, har ju alexandra :) Besökte även odlarn på lunchen, träffade gamla lärare och lite sådär. Hade byggt om och man kände sig verkligen inte hemma där... Jätte tråkigt faktiskt! Tessan var ju inte där eftersom hennes dotter var sjuk som vanligt.. Sen åkte jag tillbaks till skolan och fortsatte med projekt arbetet. Våran redovisning kommer nog bli super! :) På kvällen cyklade jag och amanda ut till årby och kollade på tjejernas fotbolls match. Annars gjorde jag inte så mycket.

Idag då. Vaknade när klockan ringde, hade precis somnat då. Har hostat hela natten och har jätte ont i halsen så blev hemma idag.. Tråkigt eftersom vi skulle iväg till stallet... :/ Verkar som alla hade det bra där iallafall. Så idag har jag bara varit hemma och setat här vid datorn. Sen har oth kommit ut :D <3 ÄNTLIGEN!! Så kollade på det och även på Gossip Girl <3 Verkligen underbart bra! Grät till oth som vanligt. Kärlek till det programmet, <3 Ikväll händer väl inte så mycket, blir nog bara hemma och tar det lugnt. Imorgon får vi se vad som händer, har sovmorgon iallafall. Skönt. Ja, det var väl lite från min dag iallafall. Skriver mer sen kanske om det händer något!

/Becka




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!