take me back

Hemma igen.
Det enda jag tänker säga är, ta mig tillbaka!
Nu åker jag till Sara och drömmer mig bort.

/Becka.




party like a rockstar

Är fortfarande på öland och folket är fortfarande nere på campingen. Vi har umgåtts mycket med David och hans människor som jag lärde känna förra året, igår(midsommar) hade det kommit mycket folk och vi har samtalat med många nya människor, alla är lika trevliga! Det är en underbar stämning där nere.

På midsommar åt vi massa god mat och jordgubbar, vi var även och kollade på dans runt midsommarstången. Tiden här nere har varit otrolig! Imorgon blir det hemfärd...

tänker på dig♥

/Becka.



2 days left

Okej, vi struntar i att uppdatera vad som har hänt och skriver istället från detta ögonblick(typ).

Jag & Sara kom till Öland igår 18.40 och resan var kaotisk men samtidigt en lugn resa. Bussarna gick inte som vanligt hemifrån mig så hade 10 minuter från stan till tåget, men jag hann. Sen löste sig allt bra efter det, däremot fick vi inte sitta bredvid varandra halva resan, men sen löste sig det också. När vi kom fram blev vi upphämtade av Alice och Anneli och begav oss för att kolla på fotboll, sen var vi hos farmor till tio när pappa hämtade oss.

Idag (tisdag) har vi solat, tagit första doppet för i år, suttit på stranden och gjort allmänt mysiga saker. Första doppet var ju speciellt, en skrikande sara som inte vågar röra sig för hon tror det är massa giftiga rockor och allt som ska göra illa henne, stackars liten... Imorgon blir det att fixa lite här hemma och sen fixa allt inför torsdagen! Haha. Tänka sig, senast jag skrev var den en vecka kvar, nu är det bara 2 dagar!!! GALET. Kan även meddela att vi har det sjukt bra här borta.

/Becka.



bokat och klart!

Igår var det onsdag och jag gick upp vid tio för att ta en tidig buss ut till Sara för att sola hela dagen hos henne. Vi solade ett tag och sen gick vi ner och delade på en kebabpizza, riktigt smarrigt. Vid fem åkte vi till stallet där jag knoppade jag figges man och gjorde han jättefin, bara för en longering, haha! Måste sett roligt ut. Spenderade resten av kvällen hos Sara och jag sov även över där. På kvällen såg vi en film som heter timberfalls, sevärd film.

Idag(torsdag) är det exakt en vecka kvar tills allt folk kommer inrullandes till campingarna på öland, woho. Dagen har spenderats hemma hos Sara där vi har solat hela dagen, badat i poolen, spelat kubb och bara umgåtts. Vid fem åkte jag med mamma till Karolina där jag, karolina, mamma, martin, marita och olle åt jordgubbar med glass, mums! Sen har jag spenderat kvällen här hemma. Har beställt bussbiljetter ner till Öland också, så nu är allt bokat och klart, känns bra. Älskling ringde precis♥ Helt underbart att höra hans röst!
I miss him.♥

/Becka.




hon som njuter av ledigheten

Igår åkte jag ner på stan tidigt för att träffa sara. Vi gick runt på stan ett tag och sen promenerade jag till Karolina där jag spenderade hela dagen, vi kollade en massa filmer och reste oss knappt ur soffan något alls, bara när vi gick ut med söthunden. När jag skulle hem träffade jag Sara igen på stan och hon följde med hit och sov över här, länge sen det bara var vi två en hel kväll, riktigt mys var det.

Idag(tisdag) vaknade vi halv två av att mamma väckte oss. Under dagen har vi kollat film och varit allmänt sega, vilket jag fortfarande är. Jag har gått runt i morgonrock hela dagen och nu på kvällen tog jag ett långt varmt bad, så jag gottar mig för fullt här hemma med att vara ledig. Halsen är fullt bra nu också, jag har ätit som vanligt och har inte ont alls, vilket är skönt. Just nu sitter jag här själv och får se om jag vågar sova ensam eller om jag kryper ner hos mamma ikväll, är van med andreas trygghet..

/Becka.



nothing good about goodbyes

Fem dagar sen jag skrev... Haha, känns som jag börjar varje inlägg ungefär likadant.

Okej, vi börjar att ta allt från i onsdags. Jag var hemma eftersom jag hade opererats dagen innan, halsen kändes som vanligt ont i halsen fast lite värre, men gjorde inte alls så ont som jag hade förvänat mig, vilket var skönt. På kvällen var jag och kollade på älskling när han spelade fotboll och därefter sov han även här eftersom dem var lediga på torsdagen.

I torsdags umgicks jag med Lina, mamma & älskling. Mamma var hemma resten av veckan för hon har haft jätteont i ryggen. Vi kollade film och lite sånt. Senare på kvällen begav sig jag, andreas och sara till djurgårdsparken där vi träffade en del av klassen, gick hem därifrån vid tolv ungefär.

I fredags var det skolavslutning. Vi började med en trerättersmiddag uppe på Åhléns och sen hade vi en liten avslutning i skolan. Efter skolan gick jag runt på stan ett tag med Sara & Amanda, sen träffade jag även älskling ett tag innan jag tog bussen hem. På kvällen åkte jag ut till Hanna där det var folk, därefter vidare till Hällby och sen hem hit. Lina åkte även hem i fredags... Sadface.

I lördags(igår) hände inte speciellt mycket under dagen, på kvällen åkte jag hem till Sara där det var folk. Kvällen var rolig och innehöll mycket skratt och glada människor. Jag & älskling kom hem till han vid två ungefär.

Idag(söndag) vaknade jag hos älskling vid elva ungefär. Vi åt frukost och hade det allmänt mysigt, det har varit den sista natten vi sovit med varandra på tre veckor... ♥ jag fick skjuts hem och sen kom sarabanana hit ett tag. Vid halv elva åkte jag till stålfors för att säga hejdå till andreas som just nu sitter på en buss påväg till Italien. När jag satt i bilen påväg hem föll tårarna och dem kommer med mellanrum här hemma också.. Jag saknar han redan♥ Han ringde precis och sa godnatt, ligger här i sängen med ett leende på läpparna fortfarande! Tänkte somna med det, så godnatt.

/Becka.



operation

1 vecka och 1 dag sen jag skrev senast? Inte okej.

Den senaste veckan har innehållit festande, skolarbeten, solande, hårfärgning (rödare), umgåtts med dem jag älskar. mamma har fyllt, jag och älskling har firat 5 månader & allt vad jag nu har gjort, sen ska vi ju inte glömma operationen idag(tisdag).

En rolig sak att ta upp är när jag i söndags skulle ta ut hästarna till sommarhagen skulle jag springa en bit och sen när jag sprang snubblade jag på walles ben som hamnade framför mig, sara höll på att garva ihjäl sig!! Haha, kan tänka mig att det såg roligt ut när jag låg där i sanden och typ skrek.

Operationen? Ja. Idag, tisdag opererade jag bort en del av halsmandlarna. Dem ringde igår och sa att dem hade en avbokning som jag fick istället, så det var bara att bege sig till Katrineholm imorse 07.45. Vi var där runt nio och sen fick jag vänta där i 1,5 timme innan det var min tur. Har otroligt mycket minnesluckor av vad jag sagt men operationen gick superfint. Låg kvar på sjukhuset till fem ungefär, hela tiden låg jag och sov, riktigt skönt var det. Just nu är klockan elva och jag har inte fått ont alls än *peppar peppar*. Tungan är jättesvullen men halsen känns bara som vanlig "halsont". Har levt på en drickyoghurt idag, lär bli likadant imorgon. Ska snart ta och lägga mig, får se hur jag mår när jag vaknar.

/Becka.


Min nya outfit.


världens finaste "pappa" ♥





Minst 10 dagar kvar tills dem här 4 delarna kommer till mitt liv igen.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!