hemmakväll

Blir ingen cykling till brottsta ikväll, Amanda orkade inte så ska bara vara hemma. Ska umgås med mamma och kolla tv bara. Nu ska jag & mamma iväg till affären, uppdaterar kanske mer senare.

/Becka.



stek

Har legat i vilsta hela dagen med trevligt sällskap, det var adde, erik i, hampus, amanda och jennie. Sen kom även gurr ett tag i slutet. Vi har legat och stekt och spelat kort. Sen rullade jag runt och bönrullade, haha. Låg där från halv ett till fyra, ryggen har börjat gett resultat iallafall. Ikväll bär det antagligen av till brottsta igen, får se. Uppdaterar mer senare!

/Becka.



-

DELICIOUS ♥




Måndag

Idag har jag varit i vilsta under dagen med Adde, Erik F, Amanda, Jennie & Karolina. Vi låg där i några timmar tills klockan var fyra, då åkte vi till laluna och åt kebab<3 Smarrigt till tusen. Vi satt där ett tag och det var verkligen sjukt varmt, efter det promenerade jag hemåt och var hemma ett tag innan jag åkte till Vilsta igen för att bada med Amanda & Sara. Vi tog ett dopp sen åkte vi hemåt igen, här hemma duschade jag snabbt sen promenerade jag med mamma till Statiol där jag träffade Amanda sen cyklade hon och jag ut till stugan i brottsta där Erik I, Adde och självaste Erik F befann sig. Vi kollade på beck och hade sjukt roligt, skrattade något enormt. Men älskar man att bönrulla så gör man! Mohaha. Cyklade hemåt vid kvart i tolv då filmen var slut, nu tar jag det bara lugnt här hemma. Ska fixa med lite bilder och sen blir det sängen.

Imorgon blir det solning i vilsta igen! Trevlans.

/Becka.



RÖSTA!

RÖSTA PÅ AMANDA!! HEJA HEJA HEJA!

http://fridasjoblom.blogg.se/2009/june/utkast-har-kommer-3.html



kvällsdopp

Ikväll har jag varit i vilsta med Karolina, Erik Inge, Jennie, Adde & Sara. Badade två gånger, riktigt skönt i vattnet faktiskt. Adde den badkrukan som han är badade bara en gång. Var där i 1,5 timme ungefär och gick hemåt strax efter halv nio. Adde & Erik skulle och köpa kebab men smarta som dem är så hade dem inga pengar, mohaha. Här hemma åt jag och karolina glass med varma björnbär och sen skjutsade mamma hem Karolina. Det är väl det mesta som hänt ikväll.

Imorgon är det solning som gäller i vilsta. Får se vilka som kommer dit. :) Ska vara där vid ett iallafall. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.



utflykt

Var iväg till Hjälmaren med Karolina, mamma och pär idag. Vi tog en varsin glass där och mamma gick runt och lekte turist med kameran. Vi var där ute ett tag och sen åkte vi hemåt igen, stannade på willys och sen åkte vi hem till karolina snabbt för att gå ut med söthunden. När vi var klara där så åkte vi hem hit och nu har vi precis ätit tacos. Ikväll hoppas jag på ett kvällsdopp! :) Ska ta kontakt med folket nu. Uppdaterar mer sen.

/Becka.




Söndag

Idag vaknade jag vid tolv ungefär, har inte sovit bra alls inatt, vaknat ofta pga värmen.. Vatten<3 Underbart. Ska strax fixa mig för att se om det händer något idag under dagen och sen lite senare ska jag iväg till stallet. Får se annars vad för planer som dyker upp! Sjukt varmt ute 33+ grader och solen lyser på den klarblåa himlen. Uppdaterar mer senare!

/Becka.



underbar kväll!

Igår var vi samlade alla i Rothoffsparken, det började med att jag, amanda & jennie kom dit, efter ett tag kom erik inge, niklas, amanda widin, evelina och sara. Efter ungefär 45 minuter kom sven, adde & erik. Vi satt på filtar, lyssnade på musik, umgicks och hade det allmänt trevligt. Lekte under-höken-svingarkom, eller hur det nu stavas, också mogna som vi är. Jag & Amanda åkte cab för första gången också, vilken känsla, underbart! :) När kvällen började lida mot sitt slut gick jag, eve och sara och köpte corner. Jag kom hem strax innan tre. Tack för en grym kväll verkligen, den var sjukt underbar. Lyckad som fan om man frågar mig. Ni är bäst! <3

/Becka.



varmare tider

9 JULI, OFF WE GO!
två underbara veckor.





sol

Idag har jag som sagt varit i vilsta och solat med a.j. Karolina kom även med Sascha. Riktigt skönt att sola, tog även första doppet för i år! Hoppade från vattentornet och rev upp knät, så kan det vara. Var varmt i vattnet faktiskt, även fast jag inte gillar vattnet här i E-Tuna. Vi solade i 3,5 timme och kom hem vid fem ungefär. Här hemma har jag duschat och ska strax äta, ikväll blir det att träffa massa folk, love it. Har fixat med högtalare och allt så blir nog great. Uppdaterar mer senare!

/Becka.



planer för idag

Ska iväg med a.j snart, vi ska till vilsta och sola. Ska träffas vid ett ungefär så det är 20 minuter kvar. Ska ligga där och steka till fyra ungefär lär det nog bli och efter det ska jag hem och fixa mig för att träffa det älskade folket vid sju i någon park. Tror det kommer bli en lyckad kväll faktiskt, känns som alla är på topp! :) Sitter och lyssnar på peppmusik här hemma och jag blir inte mindre taggad för det, wohooo! Nu ska jag ta och fixa allt så jag är klar till ett. Uppdaterar mer sen!

/Becka.



Jennie

Fan vad jag har upplevet med dig, min bästavän. Du har funnits med mig i 11 år och de åren kommer jag aldrig att glömma, så många minnen. Det är omöjligt att förklara hur mycket jag älskar dig, du är den som alltid har funnits för mig, alltid när jag behöver hjälp eller stöd har du funnits vid min sida. Jag lovar att jag kommer alltid att finnas för dig, precis everytime. Det är du som har gjort mig till den person jag är nu och utan dig vore varken jag eller mitt liv det samma som det är nu. Gumman det är helt sjukt vad vi har gått igenom, sånt som andra inte får gå igenom. Alla borde få ha en bästavän som du, för du är verkligen underbar. Du lyser upp alla dagar som går. Vi skrattar sjukt mycket och det är så kul för vi har samma humor och skrattar typ alltid. Det är bara så skönt att vara med dig, man behöver aldrig fejka något, man kan vara sig själv till 110%. Du är som en syster för mig, dig kan man berätta precis allt för. om man tänker efter är det nästan ingenting som jag vet och inte du. Utan dig skulle det bli så tomt, som ett stort hav utan en endaste liten våg. Du är lixom min sol, och utan en sol kan man inte leva, det är omöjligt, allt skulle bara bli svart och kallt och så hemskt dåligt utan min sol. Att se dig må dåligt är det värsta som finns det är värre än att få tiotusen knivar i ryggen. Ingen ska någonsin få såra dig, för du är det finaste som finns helt enkelt. Du kommer alltid att vara älskad av mig. Om du mår dåligt mår jag dåligt, om du är ledsen kommer jag också att vara det, om du är glad är jag glad och när vi är tillsammans är jag lyckligast i världen. Jag kommer alltid att finnas för dig om du får något problem, jag kommer alltid att ställa upp för dig. Det är du som finns inutti mitt hjärta och det är låst föralltid, bara du har en nyckel dit och den kan du göra precis vad du vill med men jag hoppas att du stannar där. Jag älskar dig Jennie, du har alltid en del i mitt hjärta vad som än händer! <3




skogstorp

Jag åkte ner på stan och gick runt där ett tag själv innan Amanda & Sara kom ner. Vi satte oss på ming och dem käkade medan jag tog en efterrätt bara. Satt där i 1,5 timme ungefär och pratade om allt som hänt under midsommar. Vid åtta tog vi bussen till skogstorp, kollade straffarna på matchen och jag säger bara vilken ooootrolig match! Synd att dem inte vann, det hade dem verkligen förtjänat! När matchen var slut träffade vi Sven & Adde, vi gick runt överallt i skogstorp & sen kom även erik ett tag i slutet. Hade en lugn och mysig kväll ute, skönt att bara ta det lugnt också. Mamma hämtade mig vid elva ungefär och här hemma har vi kollat på resor och lite sånt, nu sitter jag här och käkar pizza, smarrigt.

Imorgon blir det solning med Amanda & Jen, vi ska träffas i vilsta vid ett ungefär. Ska nog inte sola så värst mycket med tanke på hur jävla ont jag har i hela kroppen.. Suck! Uppdaterar mer imorgon.

Uppdatering om Metaltown; Nu är kvällen slut där nere, kvällen har tydligen varit grym och enormt bra, Martin har även ringt mig två gånger så har fått hört volbeat och disturbed, underbart säger jag bara, varför är inte jag där? :( Men grattis till alla som är där iallafall, förstår att ni har det bäst!

/Becka.



ändrade planer

Blir inte att se fotboll med pojkarna, det blev tydligen inställt. Ska ner på stan och träffade Amanda & Sara, dem ska käka på ming så ska hålla dem sällskap tänkte jag. Sen åker jag ut till Skogstorp efter det och träffar pojkarna där ute, vi ska väl försöka hitta på något roligt.

Ännu mer uppdateringar från metaltown; dead by april var sämst och drog ned festivalens kvalité tydligen, dem fick inte ens med loosing you under deras speltid.. hm låter konstigt med tanke på att dem är dem! Men bara glad ifall det hände just där ;) mohaha.

/Becka.




fredag

Vaknade vid kvart över två idag, riktigt skönt! Har sovit i 12 timmar ungefär så ska inte klaga alls. Har fått uppdatering om vad som händer nere i göteborg, tydligen enormt med folk så man får stå i kön i flera timmar.. Åh, ta mig dit! :( Men hoppas dem som är där får det grymt iallafall! :) Ikväll bär det av till Sven där jag ska kolla fotbollen med pojkarna, får se om jag får med mig amanda eller jennie också. U21 Sverige - England spelar, tror england vinner men ska hoppas på det bästa. Nu ska jag äta frukost. Uppdaterar mer sen!

/Becka.



eriks place

Jag & Amanda cyklade ut till erik. Vi kom fram dit strax efter nio någongång. På vägen stannade vi och köpte dipp också eftersom killarna ringde och frågade oss om vi kunde det, självklart ställde vi upp ;). Hemma hos Erik var sjävklart Erik, Adde & sen kom även Sven. Vi satt och pratade/planerade om helgen och åt chips. Adde drog hem vid halv elva och jag & Amanda cyklade hem vid kvart i tolv ungefär, Sven skulle antagligen sova där. På vägen hem när vi cyklar får vi ett meddelande att Michael Jackson är död, han hade fått hjärtstillestånd.. RIP säger jag bara, mannen är den han är/var.. Är fortfarande i chock. Han dog bara några dagar före hans sista turné. Sen vet man inte om det är sant eller inte, men man får väl tro att det är sanning. rip michael jackson.

/Becka.



radio

Yeey, finns en räddning iallafall, man kan lyssna på bandit som sänder från metaltown i helgen. Fast om man lyssnar på det blir man väl säkert mer avundsjuk istället.. =( För att komma dit, klicka här.



värme

Sv. Anonym; Det var om metaltown, att det fanns plats i bilen och allt om jag ville med.. Suck..

Kom precis in, har som sagt varit och solat med Amanda i vilsta. Var verkligen varmt och hoppas jag fått någon färg iallafall. Vi låg där i ungefär tre timmar, man kan inte klaga på utsikten heller precis.. (a) Träffade även Frida & Elin där nere, så satt och pratade med dem ett tag. Just nu lyssnar jag på musik och tar det lugnt, ska iväg till stallet om en timme ungefär, i denna värme!!! Tyck synd om mig.. Ikväll bär det av till Eriks Place, verkar som många ska dit, så hoppas på den great kväll. Uppdaterar mer sen!

/Becka.



solning

Ställde klockan på tio imorse för jag ska iväg och sola med Amanda, somnade om och sov till kvart i elva istället. Amanda kommer förbi här om en kvart då klockan är kvart i tolv och sen ska vi cykla till vilsta för att sola. Ska försöka att sola ryggen mest idag, men lär bli att jag solar magen istället som vanligt och blir ännu rödare.. Nej, nu måste jag ta och fixa här innan jag ska iväg. Senare ikväll är det stallet som gäller.

tack för det glädjande samtalet imorse.. eller inte :(

/Becka.



flickorna

Kom precis hem från Amanda. Jag, Jennie & Amanda satt ute och pratade om allt som hade hänt, mys att ses bara vi tre igen, länge sen. Har försökt hitta någon lösning att ta sig till metaltown men det har inte löst sig, hade en idé men det krånglade sig det också.. Aja, får väl vara ute hela helgen med folket här hemma. Får försöka peppa varandra att inte gråta sönder.. Typ.

/Becka.



bye

hejdå metaltown



hemma

Då var men hemma igen! Vaknade vid elva & sen satte vi oss i bilen vid tolv. Har knappt sovit något alls inatt, somnade sent pga att jag var ensam där nere i källaren (a). Kom hem strax efter halv sex. Nu har jag packat inför imorgon och bokat biljett. Mina betyg har även kommit idag, men dem ska vi inte prata om. Ska strax iväg och träffa flicksen, underbart säger jag. Uppdaterar säkert mer ikväll.

/Becka.



inte länge alls

då var det exakt 6 månader till julafton, inte länge alls...



städning och packning

Har mest kollat tv ikväll med pappa och umgåtts med han. Vi har även badat i poolen. Kollade precis klart på fotbollen, Sverige vann, hääärligt! Har städat rummet här nere eftersom jag ska hem imorgon, det blev två fyllda påsar med skräp, ni skulle ha sett hur det såg ut här nere, det var som vi hade bott här nere i ett år ungefär och inte gått utanför rummets dörr. Nu är det iallafall fint och rent och jag har även packat alla kläder. Nu ligger jag utsträckt i dubbelsängen och saknar Jennie.. Blir tomt att inte ha någon söt flicka att titta på inatt innan jag somnar, speciellt våra flumstunder i sängen..

Imorgon ska vi åka hem vid tolv, kommer vara hemma strax halv fem någongång skulle jag tro. Onödigt att packa upp kläderna för ska bara sova hemma en natt och sen beger jag mig mot Göteborg! Yeey. Uppdaterar mer imorgon när jag kommit hem.

/Becka.



låt



så jävla passande låt till midsommar på öland



ensam

Nu sitter jag här nere i sängen för mig själv.. Jennie åkte hem vid halv ett idag :( Har solat i två timmar ungefär och sen gick jag ner hit för att svalka ner mig lite eftersom det är svalt här nere. Idag händer inte mycket alls, ska packa lite och städa eftersom jag & pappa beger oss mot Eskilstuna imorgon. Uppdaterar mer senare kanske.

METALTOWN NÄSTA!!! WOHOOO!

/Becka.



händelser under midsommar

Ett 60-tal omhändertaganden,
vilket bland annat är 40 fyllerister, 9 misstänkta rattfyllor, 6 narkotikabrott, 33 misshandelsfall, 1 grov våldtäkt och 54 tillgreppsbrott. Sen under kvällen skedde även ett mord..



ändrade planer

Nu har det blivit ändrade planer för oss här nere.. Det finns tydligen ingen bil pappa kan hyra imorgon så vi kunde inte åka förrän på Onsdag vid lunch. Jen har bråttom hem så hon tar bussen hem imorgon vid halv ett och jag stannar kvar en natt till. Kommer bli ensamt här nere i den stora sängen och i det mörka rummet :( Kommer sakna min sovkompis.. Men en natt hit och dit är ju inte så värst mycket, tur det inte var längre.

Min bränna ska vi inte prata om, är röd över hela kroppen och snacka om att det svider. Det enda som är positivt är ju att man ser att solen tagit iallafall. Hoppas det röda går ner till imorgon så jag kan steka imorgon igen.

/Becka.



måndag och kanon väder

Sv. Andreas: nej jag är inte med på klippet alls.

Idag vaknade jag redan vid elva för att jag fick sms. Gick upp vid tolv och började sola, riktigt varmt var det. Spelade kubb med my och badade även i poolen, var 19 grader, riktigt svalkande men det var sjukt kallt samtidigt. Låg ute och solade på studsmattan i fyra timmar tills maten var klar, nu är jag helt röd i facet och på armarna... När vi käkat åkte vi till Farmor & Farfar och hälsade på, fikade där och sen åkte vi hemåt igen. Nu sitter vi nere i sängen igen och gör inget speciellt. Ska städa här nere senare ikväll för imorgon vid fyra beger vi oss hemåt. Inget mer att skriva just nu förutom att jag är ledsen på alla som ska till metaltown :( Heipa.

/Becka.



händelsen på nyheterna


http://www.youtube.com/watch?v=m6OihWYkCjY




tomt

Måste bara tacka allt folk som befunnit sig här på Öland under midsommar. Ni har gjort midsommar till den bästa, like always här på Öland.

Idag vaknade vi vid halv fyra ungefär, folket är borta och vi sitter nere i källaren och bara tar det lugnt, helt slut efter veckan som varit, men den har varit så jävla underbar. Idag lär vi bara sitta inne och inte göra någonting, men det lär behövas. Just nu är vi hemma själva och dem andra kommer hem runt sex ungefär. Vädret är på topp som det varit hela veckan.

Jag kan inte annat än att tacka Jennie för att hon varit med mig här nere, världens bästa.
Jag älskar dig.<3
miss everything already

/Becka.




midsommarfirande

Igår drog vi ut på campingen ett tag, var massa folk och man blir helt pepp av att bara se alla. Dansade under partytält med sjukt mycket folk och satt även nere på stranden ett tag. Umgicks mest med Thompa (som tältade på grannens tomt) och sen var det jag, jennie och petra. Vi kom hem till ett ungefär. En massa som hänt inatt, våldtäkter, mordfall och en massa slagsmål. När mordet skedde befann vi oss bara 50 m från platsen.. Hemskt när något sånt här händer.. Men min midsommar var mer än lyckad! Vädret var även kanon. Hoppas alla hade en bra midsommar!

Idag har jag inte gjort så mycket, sovit och sen har vi umgåtts lite med killarna som tältar hos grannen för dem skulle hem idag och nu har dem även åkt. Det är en hel del folk som har åkt, men det finns fortfarande några ungdomar kvar. Får se om vi ska ner till campingen om ett tag också. Hoppas det händer något roligt ikväll iallafall. Uppdaterar mer senare.

/Becka.



Midsommar

Glad midsommar till alla er där ute!!!

Träffade massa nytt folk igår nere på campingen, riktigt trevligt faktiskt. Becka blev kär vid första ögonkastet kan man säga, damn vad söt pojken är. Var nere hela kvällen igår och röjde, härlig känsla verkligen. Älskart! Midsommar, finns fan inget bättre. Annars gjorde vi inte så mycket mer igår.

Idag är det midsommar och vi har ätit nypotatis, köttbullar, gräddfil och gräslök till frukost. Riktigt gott. Vi fixade oss snabbt för att sedan bege oss till dansen. Var där ett tag sen gick vi hem och åt jordgubbstårta. Just nu ligger vi nere i sängen, Jen försöker sova och jag nördar cs till tusen haha. Världens liv där ute, hör det ända hit. Man blir verkligen pepp! Åh vad jag kommer sakna Öland när vi åker hem på Tisdag, vill verkligen inte bort härifrån allt folk. Love it! Nu ska jag göra annat, uppdaterar säkert imorgon. Ha en grym midsommar och ta hand om er.

/Becka.



folket rullar in

Blev inget badande igår, det var för kallt i poolen, sen kom inte farmor och farfar hit heller för dem skulle iväg till nisse istället. Så jag & jennie fixade oss och gick ner på campingen ett tag. Det hade kommit en hel del mot vad jag trodde att det skulle och vi var där ett tag innan vi gick hem igen. Här hemma gjorde vi inte mycket alls, tog det mest lugnt.

Idag rullar folket in, är tydligen världens drag nere på campingen så ska strax hoppa in i duschen för att sedan bege oss ner dit. Hoppas på att en viss Joakim är mer social idag bara haha. Jennie ligger nere i sängen och sover, lust med det också men klockan är redan tre och jag måste duscha innan. Ska duscha nu! Uppdaterar kanske mer imorgon om jag får tid över. Vädret här är uppehåll men mulet, solen ska komma vid fyra enligt nätet och pappa. Heipa!

/Becka.




17 Juni På Öland.

Har sovit till och från inatt, haft olika anledningar varför vi blivit väckta hela natten. Det var massa mys igår att sova i sängen med Jen igen, skrattade och allt sånt :) Lovely. Gick upp halv två och åt frukost sen gick vi ner till sängen igen och har legat där hela dagen. Har precis ätit mat och ska börja fixa oss för att bege oss ner till campingen dit våra vänner har kommit idag. Ska bli roligt att träffa alla igen, så det blir en kväll med dem ikväll antar jag och sen kommer farmor & farfar hit för att fika också. Nu ska jag ut och bada i poolen tror jag :) Riktigt fint väder här, känns som man inte kan andas. Älskart!

/Becka.




ÖLAND!

Vaknade vid elva idag, gick upp och satte mig vid datan. Grannen sa att vi skulle åka vid halv sex så trodde jag hade all tid i världen men sen ringde dem tio minuter senare och sa att vi skulle åka om 40 minuter. Stressade som satan men hann. Kom ut till St. Sundby vid halv två ungefär och kom därifrån vid två. Efter sex ungefär kom vi fram till Öland! Wihooo. När vi kom fram gick vi ner till sängen<3 och sen ner på campingen för att kolla läget. Var typ ett partytält bara, men det kommer imorgon! Yeeey. Taggad som fan! Resten av kvällen har vi setat ute och umgåtts med grannarna och pratat. Riktigt mysigt. En aning varmare här än hemma kan man ju säga iallafall. Snart ska vi ta och gå ner till sängen och bara mysa, miss it<3. Får se om det blir någon uppdatering imorgon, blir dåligt med det här nere. Men ni får ha en underbar Midsommar om jag inte skriver innan dess, för det tänker jag ha!

i still miss you

/Becka.




nya saker

Justeja, har glömt att skriva att mamma har köpt ett par nya skor åt mig och sen har hon köpt som en slags tavla fast det är i gardintyg. Jag ska hänga upp det på en gardinstång och bakom sängen så den hänger ända uppe från taket och ner på golvet, blir väl typ som en bit tapet på väggen eller hur man ska förklara... Tyget är svartvit med bilder på gamla kändisar! Tror det blir riktigt bra faktiskt.

/Becka.



om mig

Rebecka Johansson

Är en så himla rolig människa xD Du gör verkligen tvärtom när någon säger till dig.. haha du och din mobil är ett par. Går aldrig att skillja på er två xD Du är verkligen en jättesnäll och gullig tjej.<3

Fick precis den kommentaren om mig av Lina på bilddagboken.
Tror verkligen det stämmer faktiskt!
Eller vad tycker du? ;)



Måndag

Idag vaknade jag vid två ungefär. Satt vid datan till fyra ungefär då jag fixade mig snabbt och promenerade till stan. Leta efter "Lilla Bus" för att köpa Kiss & Bajs men affären fanns inte så satte mig i Jens trapp och väntade på henne. Pratade ett tag med flickan sen gick jag och träffade Karolina. Fixade lite till imorgon och sen gick vi till Ming där vi träffade fluff, dem skulle äta där och mamma & Pär hämtade upp mig. Här hemma har jag packat och är klar med det nu iallafall. Ska strax iväg till Amanda för att hämta en kofta hon har lånat av mig. Så allt är strax klart, skönt. Mobilen är laddad med ny musik också! Yeey. Nej, nu ska jag avsluta här och fortsätta fixa lite här. Uppdaterar mer ikväll kanske eller imorgon.

/Becka.




header

Har setat och fifflat med en ny header inatt, vad tycker ni?
Kom gärna med positiva och negativa saker,
dock om ni skriver negativa saker, skriv med vad som ska förbättras!
Själv blev jag rätt nöjd faktiskt.

/Becka.




Söndag

Har inte gjort mycket alls idag, bara varit hemma till fem då jag åkte till stallet för att ta in hästarna då det spöregnade. Fixade lite i stallet så dem fick mat ikväll och sen till imorgon också. När jag kom hem från stallet gjorde jag inte mycket alls, har mest bara setat här idag. Ätit äpplepaj med glass också, smarrigt! Just nu sitter jag och rensar min musik lite, kan behövas.

Imorgon är det packning som gäller och sen ska jag fixa lite under dagen också! För på Tisdag bär det av mot Öland. Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.




Lördag

Har inte blivit någon uppdatering idag.. Men ska väl berätta lite kort om vad som har hänt.

Träffade Karolina nere på stan strax innan två, vi käkade på eriksson och gick runt lite på stan innan jag åkte med mamma och pär till vilsta för att kolla på DressyrSM som är där den här helgen, kollade ett tag och sen gick vi på marknaden där snabbt också innan vi åkte hem. Här hemma käkade jag och så innan jag tog bussen till Skogstorp. Var hemma hos Sara ett tag innan Sven kom förbi och vi promenerade till Braf där även Mandy befann sig. Vi kollade på Rocky 1 och sen blev jag hämtad av mamma. Nu sitter jag här hemma och ska strax lägga mig. Imorgon har jag inte mycket planerat förutom stallet, får se vad som händer! Goodnight people.

/Becka.



SOMMARLOV!

Sv. Evelina & Amanda; Sucken kommer bli grymt! GALET! <3

Idag är det fredag, eller det var igår, för nu är klockan över tolv.. Skit samma!

Var bara hemma hela dagen och tog det lugnt, vid åtta ungefär begav jag mig till Linn där Jennie, Erica & Caroline befann sig. Hade en sjukt mysig kväll och pratade minnen och lyssnade på musik. Tack flickor! <3 Pratade även ett tag med Jen innan jag gick hem, mysigt att bara prata<3. Tisdag baby, tisdag!

Kom hem vid halv ett ungefär och nu sitter jag här. Ska strax lägga mig hade jag tänkt. Imorgon ska jag träffa Karolina på dagen sen Sara & Jennie på kvällen :) Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.



kärlek!

Kom nyligen hem från Stockholm. Kan säga att resan blev mer än lyckad! Galen kväll.
Tog tåget vid fyra och var där till fem. Promenerade till grönan där vi placerade oss längst fram vid scenen och laddade inför dead by april. En i bandet gick precis förbi oss!! Dem var mer än grymma, synd att dem bara spelade två låtar, men det var det värt! Hade knappt någon röst kvar efter, men så det ska vara. Dem andra artisterna var Milow, Janet, Swingfly, Flipsyde (som dessutom höll i min hand), Måns & Mando Diao. Tack Evelina & Amanda för en underbar kväll! <3 Nu är det bara att längta till Sucken, då kommer dem hit!! Wieeee. Då vet ni vem ni kommer se längst fram iallafall. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.



dead by april

Sv. Andreas; Du, det blev faktiskt mer än 37 timmar ;) Haha.

Stockholm idag igen, tåget går om en timme ungefär, lite mer. Kolla på NRJ in the park, dead by april! <3
Finns på mobilen hela kvällen! Uppdaterar mer senare.

/Becka.



Stockholm

Åkte med halv åtta tåget till stockholm, promenerade med klassen till polisstallet där vi satt i några timmar och sen kollade vi även runt lite där. När vi var klara där runt tolv fick vi gå på stan ett tag eller vart man nu ville ta vägen, det var planerat att jag & eve skulle stannat till elva ikväll men det regnade och var dåligt väder så vi åkte hem med två tåget. Man kan ju säga att vi letade läääänge efter någonstans att äta, men till slut hittade vi något ställe. När vi satt på tåget hem fick jag ont i magen, kunde knappt andas eller gå så trodde jag skulle behöva åka till akuten men nu har det gått över, skönt det. Har inte gjort så mycket annat idag, bara varit hemma, min förkylning är ju inte den bästa kan man ju säga.. Har kollat på fotboll ikväll och sverige vann med 4-0, var en riktigt bra match faktiskt och Safari gjorde hela matchen. Hade dock hoppats på 5-0. Nej, nu ska jag ta och lägga mig, skolavslutning imorgon!

36 timmar, sömnlöst.

/Becka.




one week

1 vecka ♥




sömnlös natt

Klockan är 05.23 och jag har precis kollat klart på yes man, den var riktigt bra faktiskt.
Har inte sovit något alls inatt, har hostat som en dåre så gick upp strax efter halv tre, orkade inte ligga kvar i sängen längre då. Om två timmar ska jag vara vid tågstationen sen bär det av till Stockholm! Har regnat hela natten och regnar fortfarande, hoppas det avtar senare på dagen. Får se när nästa inlägg kommer.

grattis på namnsdagen svante.

/Becka.



9 Juni.

Igårkväll var jag hemma hos Julia med Jen. Vi spelade Wii och åt massa smarrigt. Kollade även på sex and the city the movie, satt och pratade om vem som var vem i filmen och allt. Gick hemåt vid halv elva ungefär, gick och la mig när jag kom hem.

Har sovit jättedåligt inatt för har hostat och haft mig. Stallet idag med skolan, hade någon slags hoppning, orkar inte skriva om det. När jag kom hem åkte jag snabbt ner på stan igen för att fixa håret hos frisören. Fick avfärga håret två gånger och sen färga det två gånger för att det skulle bli en jämn färg haha. Men det blev ett bra resultat iallafall. Just nu är det lite lila men det försvinner nästa gång jag duschar. Efter frisören åkte jag ut till skogstorp med mamma & pär, vi kollade på hus. Sen har jag bara varit hemma.

Imorgon är det Stockholm som gäller med klassen. Samling halv åtta utanför stationen så måste gå upp senast halv sex imorgon :( suck.. Hoppas på en rolig dag imorgon iallafall! :) Kommer hem sent imorgon, vid elva skulle jag tro, så är borta hela dagen. Blir antagligen inget inlägg imorgon, men finns på mobilen hela dagen!

/Becka.



7 & 8 Juni.

Igår var jag & sara här hemma under hela dagen, åkte till stallet vid sex ungefär. Red ut en sväng i skogen och sen promenerade jag med hästarna ut i hagen igen. Kom hem till åtta ungefär, Sara följde med mig hem igen och här fixade jag mig snabbt innan vi åkte ner på stan där vi träffade Adde & Felix. Adde drog till Brottsta så det blev bara jag, felix och sara. Vi träffade även Mandy. Kollade en låt med Anna Ternheim och sen tog jag bussen hem.

Idag var det skola först, men vi var ute hela dagen och gjorde ingenting, slutade efter lunch. När jag kom hem satt jag ett tag vid datan och sen drog jag ner på stan och träffade Jen & Julia, dem åkte hem när jag kom ner och då träffade jag mamma. Gick runt ett tag på stan och sen åkte vi ut till TunaPark där jag köpte ett par blåa converse! :) äntligen säger jag bara. Tack mami! <3 Just nu gör jag inte mycket alls, lyssnar på Mötley Crüe och ska strax ta och träffa Jen tror jag. Uppdaterar mer senare eller imorgon!

/Becka.



5 & 6 Juni

I Fredags var jag nere på stan med Sara, Jennie, Julia, Erik, Erik, Sven, Adde, Hampus & Mandy. Jag & Sara kollade snabbt på rixfm innan vi träffade dem andra. Vi stod på torget mest, kollade på pain of salvation & hade lite roligt. Träffade Eve & Amanda också :). Dansade en vacker tango och gjorde vissa personers dag tack vare det ;) haha. Mamma hämtade upp mig vid halv ett.

Igår började dagen med att jag gick upp klockan sju för att jobba i stallet. Det gick bara bra förutom att en liten unge ramlade av, men hon gjorde inte illa sig iallafall. Slutade vid halv ett ungefär, åkte snabbt hem och fixade mig för att åka ner på Karolinas student. Stod mitt i fontänen vid statt och kollade när dem åkte runt, hon var helt galen, men vilken känsla!!! Åkte till Hållsta ett tag och firade henne, riktigt god mat och allt var det. Tog bussen in till stan med Sara & där träffade vi Adde, Erik, Gustav, Erik, Sven, Hampus, Felix & Mandy. Eve & Amanda kom sen också. Vi kollade fotbollen sen tog vi en vacker promenad mot brottsta. Jag, Erik Inge & Sara skulle försöka komma först och ta en genväg, visst att det blev haha. Vi klättrade över staket, gick i savannen, genom träsk, över järnvägen, kändes exakt som robinson! Blod, Svett & Tårar verkligen. Det var en intressant safaritur iallafall haha. Dyngsur, svullet knä och brännässlor över hela fötterna. Kom till erik efter en timme eller mer. Hade massa roligt hemma i stugan på kvällen och blev hämtad vid halv två.

Nu har jag och sara vaknat, ska precis äta frukost. Har en hel del planerat idag, uppdaterar mer senare!

/Becka.



5 Juni

Igår var jag ute i skogstorp som sagt. På kvällen var jag hemma hos adde ett tag tills alla träffades vid halv nio ungefär. Det var jag, adde, sven, braf, mandy, niklas & johanna. Dem satt mest och planerade inför i sommar så jag lyssnade väl mest. Blev hämtad efter tio.

Idag har jag varit i stallet bara, slutade tidigt så har precis duschat och ska ner på stan om ett tag och träffa Sara. Ikväll blir det party! Yeeey. Hoppas på en great kväll, verkligen taggad. Uppdaterar mer senare.

/Becka.



yesterday/today

Igår firade vi mamma, var massa folk hemma hos oss så orkar inte skriva upp alla. Jag & Sara åkte med bussen ut till Skogstorp senare på kvällen, där träffade vi Adde, Felix, Niklas och vi promenerade hem till Braf där vi satt hela kvällen. Skulle med bussen hem men failade då den inte gick den tiden jag trodde.. Mamma hämtade mig från Sara och när jag kom hem somnade jag direkt.

Idag har det varit skola som vanligt förutom att det i slutet var det typ bara jag, sara och eve kvar. Får VG som slutbetyg i engelska =D Yeey! Slutade vid fyra ungefär och nu är jag där jag är. Ska iväg och träffa Adde, Sven, Braf & Mandy sen. Vi ska kolla film. Ska ta kvart i tio bussen hem. Blir inget mer inlägg ikväll tror jag, skriver mer imorgon.

/Becka.



Grattis Mamma!

Grattis Mamma! <3

Idag började vi halv elva, såg massa roligt folk på bussen in till stan ;). Har fått tillbaks massa saker vi gjort under det här året, chockad över resultatet på allt ungefär. MVG, VG+ och allt vad det nu är, happyface. Nu ska vi ha mentortid, uppdaterar mer sen.

/Becka.




skogstorpsvandring med supersnällasilversara!

Jag, mamma, pär & Sara åkte ut till Tunapark ett tag igår, köpte ett par shorts och sen en klänning. När vi var klara där åkte jag snabbt hem och packade sen tog jag och sara bussen till Skogstorp. Träffade Sven & Adde och gick runt i Skogstorp, fick en rundvandring till ställen där jag aldrig varit, riktigt trevligt var det :). Ristade in mitt namn nere vid bryggan också. Kom hem till Sara runt elva, sen gick vi och la oss. Jävla kråka säger jag bara:( Jättesvårt att somna.. Suck! Kvällen igår var riktigt mysig, som vanligt.

/Becka.




2 Juni

Idag har det varit praktik som vanligt. Sista dagen så var lite tråkigt :( Fick massa beröm för våran tid där och hon vill ha kvar oss längre egentligen, men vi ska jobba där lite i sommar och helger och sånt! :) Red ut en sväng och sen var vi ute i regnet hela dagen, hade en massa skrattstunder, fick jätte ont i magen haha. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, Sara kom hit och nu har jag färgat håret på henne, blev kopparrött med ljusare slingor i. Riktigt snyggt! *avundsjuk*. Mitt silverschampo funkade faktiskt och nu är inte mitt hår lika gult, skönt. Ska strax äta och sen bär det av till skogstorp ikväll igen! =D Yeeey. Uppdaterar mer senare!

/Becka.



1 Juni

Efter lunch kom adde upp till skolan, det var som ingen i klassen hade sett en kille förut, var lite roligt faktiskt haha. Sen hans beskrivning om vår skola alltså, det gav mig ett gott skratt! Efter skolan fikade jag med Sara, Filip och Adde på Café Smak & efter det gick jag och Sara en sväng på stan. Köpte silverschampo så hoppas mitt gula i håret försvinner nu! :) Åkte hem efter det, här hemma somnade jag i 1,5 timme ungefär, riktigt skönt var det. Sen har jag gjort klart en uppsats och även fortsatt lite på några andra som jag har. Ska strax krypa ner under täcket.

Imorgon är det sista praktiken för den här terminen.. Tråkigt. :( Men ska jobba lite extra där då och då så det är bra, sen ska jag se om jag ska försöka hamna där nästa termin också. Nej, nu ska jag packa väskan inför imorgon och sen sova. Efter praktiken imorgon ska jag färga håret på Sara sen ska jag iväg och bada med adde & sara, får se om några andra hänger med. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.



resultat

Fick precis reda på nationella i matte. Fick VG+, var två i klassen som fick vg, jag var den enda med vg+. Visst det är riktigt bra, men hade hoppats på ett mvg :( hade tydligen varit riktigt riktigt nära, ska kolla poängen sen. Nu ska jag skriva en massa uppsatser, får iallafall hjälp av en viss adde sen efter lunch. Uppdaterar sen.

Kan uppdatera med att jag fick tillbaks min novell precis om döden. Fick MVG!!! Yeeeey. Happyface. 1 Juni, min nationaldag haha.

/Becka.



Söndag

Igår började vi alla med att käka kebab<3. Somnade runt sju på morgonen och vi gjorde nudlar fem på natten, natten var iallafall sjukt rolig, haha! Fyfan säger jag bara. Åkte till stallet runt tre och red lektion för sara :) och sen snabbt hem för att duscha innan vi åkte till mormor och morfar för att fira mors dag, satte i halsen och trodde jag skulle få åka ambulans, hade panik & satt och grät, sjukt rädd blev jag. När jag kom hem åkte jag till Sara runt nio, hon hämtade mig i vilsta med moppen. Träffade en Sven med handduk och sen träffade vi Adde i någon timme. Pluggade när vi kom hem till Sara sen somnade vi runt tolv.

Just nu är jag i skolan, börjar om två minuter. Inte så mycket mer att skriva just nu, skriver mer senare.

/Becka.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!