Positiva och Negativa nyheter!

Då har man varit på Sweden Rock Festival! Kom hem därifrån i söndags, och fyfan vilken jävla grym festival!!! Blir att befinna sig där nästa år igen. Allt folk, alla band och helt allmänt. Stod dessutom längst fram på Mötley Crue av 35.000 pers, dock stod vi på samma plats i 10 timmar, men vem klagar? Ett minne för livet, helt klart.

Nu är jag hemma på vanlig mark igen, vilket mobilen bevisar. Mamma är iväg och jobbar så jag är hemma själv, har idag varit nere på stan på en fika och ikväll blir det en utgång med Jennie & Sara. Superfint väder för en gångs skull! Nu till något negativt, vi var iväg till Strömsholm djurklinik med lilla Lizzie, det visade sig att hon hade 3 fel på hjärtat, så den underbara lilla svissen kommer inte bli gammal.. Dock vet man inte hur länge hon kommer klara sig, kan vara allt från någon månad till några år.

Bort från det negativa till något positivt, om en vecka bär det ner till Öland för midsommar!! Det märks att åren går fort, känns som vi nyligen var där och räknade ner till nästa midsommar, men nu är vi där, helt sjukt! Nehepp, nu ska jag fortsätta med min iskalla öl i värmen så får ni ha det helt underbart!

/R.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!