2 dagar innan tomten knackar på dörren.

Två dagar kvar till julafton.

Veckan har gått riktigt fort. I tisdags gjorde jag & mamma knäck här hemma på kvällen, eller snarare jag gjorde. Dem blev liiite för mjuka, men bättre det än hårda och sen får jag tänka på att det var första gången jag fixade knäck dessutom.


Igår (onsdag) slutade jag 14 och åkte direkt ut till Aida efter jobbet och när jag kom hem visade det sig att jag hade tappat min ring där ute, fick panik eftersom jag har den på mig hela tiden, så hämtade upp Sara, åkte tillbaka, och började att leta efter en silverring i snön. Vi letade ett bra tag & skulle ge upp, var tillbaka påväg till bilen och lyste vägen framför mig med mobilen och vips, där var den! Helt sjukt. Åkte även förbi mormor & morfar snabbt för att hämta lite julmat.


Idag (torsdag) har jag bara varit på jobbet, vår grupp fick godis av vår gruppledare så har ätit mååånga skumtomtar idag. Ikväll ska jag bara fixa här hemma inför julen, försöka mig på lite städning också tänkte jag. Dammsugaren ligger redo innanför dörren, så kanske dags att börja.... Snart.


/R.



Lyckad Helg!

Helgen har varit riktigt lyckad! I fredags blev det en utgång på Filial med Amanda, Jennie och Sara. Daniel skjutsade ner oss på stan och kvällen där var galen, hade sjukt roligt, något vi måste göra om! Kom hem vid tre och kröp ner i sängen bredvid Daniel.

I lördags åkte vi till Stockholm & hem till Daniels mamma där även hans bror och sambo var, vi åt julmat & hade julklappsutdelning, en riktigt mysig lördag helt enkelt! Vi åkte hem därifrån vid 23tiden ungefär.


I söndags åkte vi en snabb sväng förbi Åsa igen för att äta rester, sen var vi bara hemma & på kvällen tog jag tåget hem. Idag är det måndag, den sista måndagen på H&M för den här gången & dagen har gått otroligt fort, hoppas hela veckan går lika fort så jag får träffa min man igen!


R.





Helg & en reunionkväll.

Då var det återigen helg. Veckan har innehållit jobb & sen köpte jag en hel del när vi var i Västerås. Idag har jag haft ridning & snart kommer Jennie och Amanda hit med Spicy, gott. Därefter ska vi ha förpärla vi tre här hemma, sen ska vi hitta någonstans att gå ut, verkar vara dött i stan eller bara gamlingar, haha. Daniel kommer hit ikväll också, så blir att spendera helgen med han, då vi åker till Stockholm imorgon och firar en tidig jul med hans familj, ska bli riktigt mysigt.

/Rebecka.



Luciafirande

Har återigen gått en vecka sen jag skrev sist. Har haft fullt upp helt enkelt.

Den senaste veckan har innehållit besök från Öland, Alice, Anneli och Zeta har varit här från i torsdags till i söndags, så jag har umgåtts med dem & i lördags var vi på Ming och åt, supergott & trevligt var det. Jag har även hunnit varit uppe i Stockholm och Daniel har även varit här, dessutom har jag hunnit med en utgång & självklart jobbat.

Idag är det den 13e December, alltså Lucia. Så det har varit luciafirande på jobbet med luciatåg, pepparkakor & lussebullar, mumsigt värre. Har även haft gruppmöte på jobbet och sen slutade jag 14, så har varit en lugn dag. Ska strax åka och hämta upp mamma när hon slutat, sen ska vi till Erikslund i Västerås och kolla runt.


/Rebecka.



Myshelg!


Då var man tillbaka i vardagen igen.

Helgen har spenderats i Stockholm, som jag skrev i tidigare inlägg. Jag & Daniel har inte gjort speciellt mycket, tagit vara på tiden tillsammans och även varit hemma hos hans mamma på middag, vi kollade gamla kort & hade det allmänt mysigt.

Kom hem igår vid åtta ungefär, gjorde ingenting alls igår & idag har jag bara jobbat.

D♥



Updates

Oj, har visst inte skrivit på ett tag! Dags för uppdatering.

Helgen bjöd på utgång i fredags med Kaj, Martin, Mange & Sara, var en riktigt lyckad utgång & det blev efterfest till klockan 6. I lördags hade jag besök här hemma och i söndags hade jag hästarna. Det var väl i stortsätt min helg.

I måndags så började jag jobbet igen, så nu är det bara att gå upp 05.50 på morgnarna. Igår var jag på stan med Jennie, vi kollade runt lite överallt och testade en hel del kläder, fast blev bara en BH för min del, hittade en klänning också, men självklart fanns inte rätt storlek!

Jaha, det var väl lite vad som hänt sen senast, imorgon är det fredag igen & helgen kommer spenderas i Stockholm.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!