Kärlek.

Idag kom den här älsklingen hem till mig!



22 Augusti, ett inlägg som aldrig blev publicerat.

Var ett tag sen jag skrev, har inte blivit av att jag suttit mig ner och skrivit helt enkelt. Jag har hunnit med en veckas jobb, haft myskväll med frugan och utgångar. Tycker den senaste veckan har varit riktigt bra faktiskt! Det enda är väl att jag haft ont i fötterna varje dag efter jobbet, plus feber måndag, tisdag & onsdagkväll som däremot gick över till morgonen, så jobbet har inte blivit lidande. Idag är det måndag & jag är ledig. Ska snart ta tag i mitt rum tänkte jag, ska slänga ut det mesta. Annars är det väl inte så mycket nytt som har hänt, det gamla vanliga bara.


Bild från Öland.




Första jobbdagen!

Idag var det första riktiga jobbdagen i mitt liv, och jag är helt slut.

Började 7 imorse, så det var bara att kliva upp ur sängen 05.30 imorse. Borta på H&M-lagret hade vi först "utbildning" och satt och diskuterade, därefter fick vi prova på att vara på två olika avdelningar där vi hade en fadder som visade oss hur vi skulle göra & senare under dagen gjorde man allt själv. Tiden gick riktigt fort och man kom in i det fort. Det man fick göra var att fixa iordning varor och sånt till rätt lådor och sen plocka till sig varor som skulle iväg runt om i landet.

Slutade vid 16 och sen var det möte inne i stan, efter det följde jag med hem till Karolina där jag färgade hennes hår och nu sitter jag här hemma och kollar på American Pie, snart är det sängen och jag håller på att somna fast att klockan bara snart är halv tio, jobblivet är nog rätt bra för mig ändå.



Å-festen, Jobb och allt där emellan.

Jag hade rätt när jag skrev det tidigare inlägget, det blev hemfärd till helgen som har varit. Under resten av tiden på Öland var jag ute på söndagen och sen tog jag det mest lugnt hemma. Tog tåg hem och det krånglade så fick åka lite extra, men tiden höll dem iallafall.

Här hemma här det varit Å-festen under helgen, så det har varit mycket folk ute på gatorna. I fredags var jag, Sara & Martin ute, men vi gick aldrig till Strömsholmen eller Brasses utan var bara på Å-bryggan samt Royal. I lördags var jag nere med Jennie, vi körde en nostalgikväll och placerade oss där vi tidigare suttit när vi varit mindre, haha. Vi pratade en massa minnen där & sen senare på kvällen åkte vi några karuseller och var på strömsholmen samt brasses.

Jag har även varit på arbetsintervju, vilket resulterade i att jag nu har ett deltidsjobb på H&M-lagret. Känns skönt att ha något att göra om dagarna, samt att tjäna pengar dem dagar jag nu får jobba. Imorgon är det iallafall provjobb, tror det kommer bli jättebra!

Nej, nu ska jag ta något att äta, ni får ha det så bra där ute. Heipa.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!