Gaaaalet!


KÄRLEK!!!!




Helgerna försvinner!

Söndagen blev som sagt händelserik, började dagen att åka ut till Aida en sväng, anneli och alice fick rida ett litet tag också. Jag åkte hem för att vara hemma i någon timme innan det var dags att åka till Hållsta för att påbörja mitt och saras projekt, jag kan säga att det blev mycket skratt i stallet, men några mål i planeringen uppnådde vi iallafall, haha! Resten av kvällen spenderade jag hemma med släkten.

Idag är det en ny vecka och jag började med att gå upp 06.30 för att ha en lektion på körskolan 7.45, kändes lite sådär att behöva gå upp så pass tidigt när jag börjar skolan 12.30 och kunde fått världens längsta sovmorgon... Men körningen gick bra & jag stannade kvar på bilskolan tills min vanliga lektion började. Slutade skolan vid 16.00 och då hämtade mamma upp mig, sen körde jag runt lite och tränade på några övningar och nu sitter jag här och är helt slut, maten jag precis åt gjorde verkligen sitt. Snart är det idol, wohoo.




tänker bara på midsommar när jag hör texten!




the first night on harry's

Igår gjorde man sin första debut på Harry's! På dagen gick jag en sväng med Jennie på stan och köpte ett par skor, sen var vi och hälsade på Julia lite snabbt. Senare på kvällen kom släkten från Öland hit, dem ska vara här hela helgen. Efter idol hämtade Amanda upp mig & vi åkte på förkrök för att sedan bege oss ut, kvällen innehöll mycket dans på scenen, träffade massa roligt folk och mycket skratt, så den blev lyckad!

Idag kom jag hem vid tolv ungefär, gick och la mig direkt och sov till två. Vid 18 hade vi bokat bort på Papas Tapas, så jag fixade iordning mig lite snabbt och sen begav vi oss dit. Maten var jättegod & promenaden hem efter behövdes. Ikväll har jag bara varit hemma och kollat på tv samt myst med godis. Snart är det dags att krypa ner i sängen & ladda inför en händelserik söndag, godnatt!



saker och ting går framåt!

Imorgon är det återigen fredag, den här veckan har verkligen försvunnit!

Igår spenderade jag början av dagen på körskolan, sen promenerade jag ner på stan & träffade frugan och mami, vi gick runt ett tag på stan och sen åkte vi hem hit. Kvällen spenderade jag med Sara, vi kollade idol och tog det bara lugnt.

Idag är det torsdag och början av dagen spenderades återigen på körskolan, Julia var med mig dit. Jag klarade den sista fasen på teorin, så nu är det bara repetion och sånt som gäller! När jag var klar på körskolan promenerade jag ner på stan och gick runt med Sara, jag köpte en klänning till imorgon och sen var jag och klippte mig, vilket verkligen behövdes med tanke på att jag inte gjort det på över 1år, så nu är håret mjukt men kort. Körde en sväng till Tunapark och sen skjutsade vi hem Sara. Jag har precis bokat teoriprov & uppkörning, men eftersom Amanda inte berättade när hon skulle göra det, så tänker jag också vara hemlighetsfull! Mohaha. Om en kvart börjar idol, sen blir det att ta det lugnt så jag kan ösa gärnet imorgon på Harrys!

peace



Helg från en tisdag? Oh yes!

Nu har det gått två hela dagar då jag varit 18, känns inte som någon skillnad alls faktiskt!

Igår var det måndag och det var hoppning för Lotta Björe i vilsta, jag hade Legolas och det gick helt okej. Efter skolan övningskörde jag till coop och sen resten av kvällen spenderade jag här hemma.

Idag(tisdag) gick jag upp 05.40 för att åka till St. Ekeby, där borta var allt som vanligt och vi slutade vid halv tre, hade tänkt åka till körskolan men orkade aldrig, så följde med Sara hem till henne istället. Vi var i stallet & sen tog vi det bara lugnt och skrattade så man fick ont i magen, som vanligt med min fru♥ Mamma kom efter Idol och sen körde jag hem, nu har jag kollat igenom facebook och snart blir det sängen, känner hur kroppen vill krypa ner under täcket och hur ögonen vill stänga sig. Resten av veckan ska det vara praktik egentligen, men eftersom jag ringt runt som en tok överallt utan att hitta något så blir jag hemma veckan ut, så nu jävlar är det helg igen, det är såhär veckorna borde se ut!



18år, grattis till mig!

Så har ännu en helg gått och jag har hunnit blivit 18 på köpet!

I fredags var det lokalfest i Mesta för Lina. Kvällen innehöll mycket dans och många skratt, så tycker kvällen blev lyckad. Har inte så mycket mer att skriva om fredagen.

Igår var det lördag och det var 18 års fest för mig här hemma, kvällen tycker jag blev lyckad, även fast vissa människor/händelser skulle man kunnat skippa. Men det var min födelsedagsfest, så jag öste gärnet och hade galet roligt! Tack alla människor som gjorde min födelsedag oglömbar!♥

Idag är det den 19e september, alltså min födelsedaaaag!!!! Helt plötsligt får man göra allt man tidigare inte har fått, så nu kanske man ska adoptera en liten bäbis från kina eller något? Jag har mått otroligt dåligt och varit allmänt seg hela dagen, så har sovit och försökt städa lite innan släkten kom hit för att fira mig. Jag har hunnit rösta för första gången och sen har jag ätit underbart god kebab. Klockan är halv tolv och jag kollar på valet, snart blir det sängen vilket kommer bli otroligt skönt. Jahapp, då har man fyllt 18.



Äntligen Fredag!

Äntligen fredag!!! Den här helgen kommer bli gaaaalen.

Igår var det torsdag, hände ingenting speciellt, skola som vanligt och därefter direkt till körskolan för att köra en lektion, tränade att stå still i backar med kopplingen och sen klarade jag även det tredje delprovet på datorn, känns bra! På eftermiddagen/kvällen umgicks jag med Andreas, vi lagade mat och kollade film.

Idag är det fredag, gick upp tidigt idag för att hinna duscha/fixa mig inför skolfotot som var 8.30 imorse, kändes som bilderna blev total katastrof.... Aja, får hoppas på det bästa! Vi tog även spexfoto idag, vi hade klassens..., vi fyra girls var rockers, får hoppas den bilden blir bättre! Jag har spenderat tiden efter skolan med Sara som precis åkte härifrån, snart är det ridning och ikväll blir det 18års fest för Lina.

Jag kan även meddela att håret blev superbra!
2 dagar




sanning? think so!

"Som kronan på verket infinner sig möjligtvis även Rebecka Bex, lokalkändis i Eskilstuna. Kommer hon på en fest, så kan man lita på att det grymmaste gäng av tjejer, killar, män och kvinnor också infinner sig i samma lokaler, och ser till att njuta av festen! Vill man ha drag, vill man ha bex! Ryktet går att självaste karl-gustav den 16e ska ha försökt "boka" henne på några bjudningar, men en sak ska man ha klar för sig om bex! Bex bokar man inte, hon kommer självmant, och ser till att festen blir en success ;)"

Inte allt för ofta man hör sånt där om sig själv!




15 september

Idag är det onsdag, jag skrev aldrig något inlägg igår för hade aldrig tid.

Igår var vi på st. ekeby hela dagen iallafall, sen när vi slutade fick jag skjuts till bilskolan av Amanda, jag satt där i några timmar innan det var dags för första körlektionen! Lektionen gick superbra och det jag skulle tänka mer på var att kolla döda vinkeln och våga mer i trafiken, men annars gick det finfint. Jag & mamma promenerade hem från bilskolan och sen sprang jag en sväng till vilsta där jag träffade Sara som skulle sova här.

Idag är det onsdag och jag har varit ledig eftersom några knappt har hittat en praktikplats, så jag & sara har ringt runt överallt i stort sätt, men ändå inte funnit oss någon plats... Vid två promenerade vi ner på stan där jag köpte hårfärg samt träffade Andreas, sen har jag suttit på bilskolan resten av dagen. Jag har bokat halkbana och resten av mina 10 lektioner nu. Sen när jag kom hem var jag duktig och dammsög i mitt rum + vattnade alla blommor. Just nu sitter jag med hårfärgen i håret och ska sätta mig och kolla på idol.

4 dagar kvar



Kör Becka Köööör!

Idag gick jag upp 11.30, sjuuuukt skönt med sovmorgon! Det var mindre roligt att gå förbi hela eskil när dem var i vilsta iförd i ridkläder och en otrolig söt bulle på huvudet... Hade hoppning i vilsta på brutus och det gick superbra, han var riktigt fin. Jag & Sara satt och kollade när ettorna red, sen såg vi även när en duva flög in i spegeln i ridhuset med världens smäll och hur Stina vallade ut duvan samtidigt som Ella stod och var livrädd för en bäbisorm, det är vanliga dagar för oss på realgymnasiet. Mamma hämtade mig när jag slutat och sen körde jag hem, kvällen har spenderats med teoriplugg och skrivit ett arbete som jag precis skickade in. Det känns som jag är på topp just nu faktiskt, men vad är inte perfekt just nu? Inget. Wooohoooo.

Grattis till körkortet Amanda Mackan Widin♥

6 dagar.



Underbar söndag!

Den här dagen har varit helt underbar! Den har rullat på i lagom takt och jag har hunnit med otroligt mycket. På morgonen/dagen har jag & andreas kollat tv och bara tagit det lugnt.

Senare på dagen övningskörde jag ut till Aida där jag var i några timmar. När jag kom ut dit var hennes hovar fixade och när jag såg det visste jag att dagen inte kunde bli bättre, så jag gick runt med ett leende där borta idag, sen hoppade jag lite med henne också och det gick super, så då fick jag ett ännu större leende på läpparna eftersom hon tidigare har varit rädd för bommar, sen galopperade hon helt avslappnat i båda varven av sig själv och då fick jag det största leendet! Så hela dagen har varit ett stort leende. Mamma & Karolina kom dit lite senare och sen övningskörde jag hem.

Här hemma har jag tittat på ensam mamma söker då Robin (limpan) är med. Sen bestämde jag mig för att skriva två riddagböcker som jag nu har skickat in, sen är jag snart klar med en uppgift som ska in på onsdag, men behöver ett papper Sara har bara. Nu kollar jag mamma mia och imorgon börjar jag 14,00.

Jag älskar söndagar! ♥

me löööve this horsie




Lugn helg

Igår var Sara här hela kvällen, vi kollade film och hade det mysigt. Vi hade köpt godis på godisland som vi även satt och moffade! Vi somnade inte sådär jätte sent.

Idag är det lördag, och jag ska ta en lugn dag idag också! Ibland är det kanske bra att ta det lugnt också... Jag ska snart iväg med mamma och fira Natalie som fyller år, efter det ska vi hem igen och senare kommer Andreas hit. Finns inte så mycket att skriva om den här helgen, men nästa, då jävlar.


Här är min, saras och mammas godisskålar!

Mitt goda godis!
Jag förstår varför det heter godis, god som i gott, mums!




Deprimerad flicka

Kom precis hem från bilskolan, har varit på risk 1an. Just nu sitter jag här hemma och är deprimerad, hela vägen hem från bilskolan gick jag och tänkte på allt och var nästan rädd att vistas ute bland bilarna. Sannolikheten att man möter en alkoholpåverkad är större än att du möter en taxi när du är ute? Det är helt jävla sjukt. Alla videon, bilder och exempel dem pratade om gjorde inte allt bättre direkt, usch, det känns som hela kvällen är förstörd. Att dem lyckas förmedla något, det är iallafall rätt.

Snart kommer Sara hit, hoppas hon får mig på bättre tankar! Vi ska åka till godisland & köpa godis, sen blir det antagligen en myskväll hemma bara, ovanligt? Ja, men skönt. Vi peppar för nästa helg!



Bokat och klart!

Jaha, så var det återigen en vanlig torsdag. Dagen har spenderats i skolan där vi har fixat klart flak och liknande till studenten & bestämt oss för vad vi ska ha för spextema nästa vecka, det blir Fjortisar vs. Hårdrockare! \m/ Efter skolan åkte jag & Amanda till bilskolan där jag sedan satt och pluggade i 3 timmar innan mamma hämtade upp mig och vi åkte förbi Karolina en sväng. Om en kvart börjar ännu ett avsnitt av Idol, men idag får jag titta utan min Sara... Det gillas inte! Jag frågade precis Sara om det var något speciellt jag skulle skriva med i bloggen och hon svarade "det var väl inget speciellt, förutom att du varit allmänt störd hela dagen:)", jag tar det positivt.



Myspysdag

Onsdag, bara några dagar kvar till helgen! Skolan idag var lugn och vi slutade tidigt, Sara följde med mig hem och vi har kollat film och tagit det lugnt, vi har även kollat på en söt kinapojke i 40års åldern som gick runt i lekparken hela eftermiddagen, han var söt. Ikväll är det Idol igen, sen kommer pappsen hit och Sara ska sova här inatt igen. Jag gillar även Saras anteckningar hon skrivit ner om vårat "projekt" som vi inte ska ha.



Idol 2010

Vaknade inatt vid 4 och kunde inte somna om, så har varit vaken sen dess. Dagen har spenderats ute på Stora Ekeby där vi till lunch gick runt med en veterinär som visade en besiktning, sen testade jag även på att ge en häst vaccin genom en spruta rakt in i halsen. På eftermiddagen red vi och sen slutade vi. Vi åkte med Kent in till stan där jag & sara gick runt till fyra, nu sitter jag här hemma och har precis ätit, jag ska snart plugga teori och sen blir det att hämta Sara som ska sova här, sen ikväll börjar även Idol 2010, äntligen!

Jag måste även rikta ett stort grattis till Amanda som klarade teoriprovet idag, nu är det bara körningen kvar!



Ordinary Day

Anonym; Jag drack inte mycket alls och dessutom inte sent heller, jag övningskörde på kvällen, så det var ingen fara alls.

Idag gick jag upp 11.30, riktigt skönt! Jag tog det lugnt här hemma, gick runt och sjöng medan jag fixade mig & samtalade i telefon med bananen som var sjuk idag. Jag promenerade till vilsta och hade hoppning där en timme på Bruttus, sen promenerade jag hem igen, det var min skoldag. Här hemma har jag pluggat teori & suttit här hela dagen, så jag har verkligen haft en speciell dag, or not.

Imorgon är det Stora Ekeby som gäller hela dagen, att gå upp tidigt är verkligen inte min specialitet.



Trevligt folk, gillas!

Gårdagen (lördag) spenderades med Sara, vi åkte ut till Hällberga på kvällen där det var fest och satt där ute till 00,30 ungefär? Mamma hämtade oss och vi fick skjuts till Fröslunda där vi träffade Prodell ett tag innan jag & sara insåg att bussen vi skulle åka till stan med precis hade åkt förbi oss på vägen bredvid, så vi satt en busshållsplats för långt bort... Så vi bestämde att promenera ner på stan där vi satte oss ett tag på Corner innan vi promenerade hemåt, på väg hem träffade vi på två killar i 30åldern som kom från Oskarshamn, vi hjälpte dem att hitta i staden & sen satt vi ute och pratade med dem i någon timme, galet underbara människor var dem! Vi var hemma runt fyra tror jag.

Idag har jag och Sara sovit bort halva dagen och sen övningskörde jag hem henne. Nu ikväll har jag och mamma varit ute och gått en sväng & sen har vi ätit äppelpaj, mumma! Jag måste även berätta, vi satt och gjorde körkortsprov på nätet, jag fick 45rätt och mamma 40rätt, man kan ju undra vem som borde ha körkort egentligen... Haha! Imorgon börjar jag 13.00, riktigt skönt.

2 veckor kvar!



Fredagsmys

Sådär, då har ännu en fredag i mitt liv passerat! Denna fredag bestod av ridning på Rio, gick finfint! Därefter åkte jag hem och åt lite och sånt, sen körde jag till Hållsta där jag, mamma, Karolina, Andreas, Martin, Marita och Olle hade en trevlig kväll, bland annat spelade vi guitar hero rock band. Vi kom precis hem & jag ska ta och krypa ner under täcket och sova helt underbart för att veta att ingen klocka kommer ringa imorgon, godnatt partypeople!



Finally helg igen!

Idag har jag spenderat dagen på Strömsholm med klassen, det var 4års kvalitéetsbedömning. Jag & Sara intervjuade en jättesöt gubbe, åh han var så söt! Riktigt trevlig och allt var han. Sen satt vi och kollade på hoppningen till 13.30 då vi slutade och tog bussen hem, när vi hade åkt från Kvicksund in till torshälla hade busschauffören åkt fel och glömt hämta upp några människor så vi fick vända och åka tillbaka, inte roligt när man nästan är framme och har redan åkt buss i en timme ungefär.... När jag kom till stan åkte jag till körskolan där jag satt i en timme ungefär och pluggade tills dem stängde, gick ner på stan ett tag och träffade Andreas lite snabbt & tog sedan bussen hem. Jag kan även meddela att hela scotts-gänget gick ungefär 1m ifrån mig innan jag gick på bussen, sen några minuter innan hade deras buss åkt förbi mig. Snart bär det av till vilsta för hoppning!

Har även glömt meddela att när jag & mami var i Stochkolm var blondinbella där och signerade sin bok, först undrade vi hur all kö i gallerian kunde ha bildats, men alla var tydligen samlade p.g.a. henne, helt sjukt det där.. Helt tillgjord såg hon ut också när hon stod där, det jobbiga var att jag var tvungen att gå förbi henne TVÅ gånger.... Inte för att klaga eller så.

Eftersom min kamera inte funkar så får det bli googlebilder till det här inlägget!






Omvårdnad av mig själv

Nej men ser man pååååå, jag skriver ett till inlägg för dagen! Nu på kvällen har jag övningskört till hållsta och sen runt där borta en massa, sen när jag kom hem tog jag ett långt bad och nu sitter jag här igen. På tal om ett långt bad, jag har verkligen tagit hand om mig själv dem senaste dagarna här hemma, tagit långa varma bad, smörjt in mig, användt ansiktsvatten efter sminkborttagningsmedlet och sen har jag även smörjt in ansiktet(gör jag iofs jämt), men det känns riktigt bra faktiskt, ett plus i kanten är väl att jag har somnat skapligt tidigt och har varit pigg varje dag, wohooo för mig!

Bara för att någon inte älskar dig på det sätt du vill
betyder inte att de inte älskar dig av hela sin kraft.



allt-man-lagt-på-hyllan dag

Idag har det varit skola som vanligt, dagen var riktigt lugn & på eftermiddagen planerade vi inför studenten & balen och det känns faktiskt ovanligt bra för att vara våran klass! Efter skolan fixade jag med saker jag länge inte "orkat" göra, men nu tog jag tummen ur röven och fixade allt, det började med att jag & amanda gick till badhuset och kollade priser för motionssimning där, sen gick vi till polishuset och hämtade ut mitt pass och därefter till bilskolan där jag skrev in mig, bokade även in en körning, riskutbildning 1 och satt ett tag och pluggade. Nu när jag sitter här hemma känns det otroligt bra att jag äntligen fixat allt, finally.



Men ser man pååååå!

Dagen har innehållit många skratt med mina söta filurer i skolan♥ I skolan har vi bara jobbat med hästämnen och allt har rullat på lagom fort tycker jag, blev klar med min uppgift precis när vi slutade, sen satt jag & sara och lyssnade på bra musik och var allmänt flum haha. Efter skolan gick jag och sara runt en sväng på stan innan vi tog bussen hem hit, senare på kvällen övningskörde jag hem Sara och sen körde jag ett litet tag till. Resten av kvällen har spenderats framför tvn och finalen på Fångarna På Fortet. Snart är det sängen som gäller, imorgon är det skola och sen ska jag fixa en del när jag slutat.

Hoppas mina planer för nästa helg går igenom, behöver verkligen komma ifrån den här staden.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!