HAPPY!

WOHOOOO! HAPPYFACE. SARA CARLSSON FÅR FÖLJA MED TILL ÖLAND UNDER MIDSOMMAR!!! När hon ringde och berättade började jag gråta och springa runt i lägenheten! Dem senaste dagarna har vi pratat om det och nu blir det äntligen verklighet, vi kommer göra den veckan till en av dem bästa i våra liv, believe me.

Igårkväll bestämde jag mig för att kolla när killarna spelade fotboll borta vid ekängen. Det var en riktigt mysig kväll & jag hade faktiskt riktigt roligt där borta med dem. Jag kom hem vid halv elva ungefär och sen somnade jag fort.

Idag(måndag) har det varit skola. Dagen har varit riktigt lugn och vi har fått reda på olika betyg och liknande. Efter skolan gick jag & sara på stan och sen kom även älskling och gick med oss. Köpte lite olika saker till mamma eftersom hon fyller på torsdag. Vi gick runt till halv sju och sen har jag bara varit hemma sen dess, har pluggat lite och sen har jag samtalat med sara ett bra tag också! Pepp.

/Becka.



morsdag

Grattis på morsdag mamma!
Jag älskar dig♥





chacha bloggen

Har inte skrivit sen i måndags, så ska väl ta igen allt jag missat lite kortfattat.

I tisdags var det studiedag igen, vid fem fikade jag med Sara, Alejandro, Katarina och älskling. På kvällen var det delfinal 1 i eurovision, sen hände ingenting speciellt.

I onsdags var det nationella i matte b på morgonen, på eftermiddagen var det specialidrott som vanligt. Mamma hämtade mig från Nyby och sen åkte jag till hennes jobb där jag hjälpte Olle inne på innergården där. Vi klippte buskar och fixade träden, fick ihop en hel majbrasa! Men blev världens skillnad där inne. Slutade vid åtta och åkte då hem. Senare på kvällen gjorde jag ingenting alls.

I torsdags var det nationella i svenska b, det muntliga, gick helt okej faktiskt. På eftermiddagen var det avelsprov. Älskling spelade på stan och sen spelade han även med gardet, så jag, sara, karolina och martin kollade på det och sen gick jag, karolina och martin till Spicy och åt där, riktigt smarrigt!! Följde med hem till Karolina ett tag och sen hem och kolla delfinal 2 i eurovision.

I fredags var det tävling med skolan, vi tävlade i hoppning mot Uppsala och Stockholm. Eskilstuna vann stilhoppningen och jag kom tvåa utav alla. Blev dock lite besviken då det endast skillde ett halvt poäng från mig och hon som vann... På kvällen var det ridning och sen vidare till Sven där det var fest. Massa folk och alla var på topp! Dansade verkligen hela kvällen. Hade det sjukt roligt! Kom hem till älskling vid halv tre.

Igår(lördags) var jag hemma hos älskling till sex ungefär, myste hela dagen♥ På kvällen var det eurovision song contest, kollade med Sara och mamma, andreas satt inne i mitt rum istället. Vi dippade morötter och gurka, smarrigt. Sara åkte hem efter eurovision och vi somnade fort.

Idag(söndag) har jag bara gått runt här hemma i tshirt. Får se vad som händer ikväll, kanske åker till Balsta och kollar när pojkarna ska spela fotboll. 

Kortfattat? Nja.. långt inlägg = måste uppdatera oftare.

/Becka.



ibland älskar jag skolan

Idag är det måndag, så ska väl egentligen skriva att det är skola som vanligt, men icke. Har studiedagar idag och imorgon, sjukt skönt och välbehövligt efter helgen. Jag vaknade vid ett idag, gjorde iordning kroketter & kykling i sås, otroligt gott var det! Satte mig sedan och gjorde klart en historiauppsats och skickade in den duktig som jag är. Vid åtta åkte jag hem till älskling där jag sitter just nu och äter rester från hans grapefrukt. Han sitter och spelar bas och är allmänt söt♥ Mamma ska hämta mig härifrån sen & pappa är hemma hos mig nu också, han kom idag och stannar till onsdag.

Imorgon är det studiedag igen och sen vid 17.00 ska jag och fika med Alejandro, Katarina, älskling & Sara.

/Becka.

Ps. Nu är jag lite busig och hackar bloggar och grejer, men ville bara säga att jag älskar dig Rebecka♥ //Pakka



hårinpackning

När jag badade tidigare idag tänkte jag att jag skulle använda hårinpackning, vilket sker alldeles för sällan! Jag använde mig utav Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Treatment, använde det i hela håret och just nu är det helt underbart lent och mjukt! 5 av 5 toasters från mig.






Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Treatment

Djupverkande vår för stressat hår. Idealiskt för hår
som behöver återuppbyggas efter kemisk eller
mekanisk behandling. Skölj ur.

pH 3,0 - 4,0

Vårdeffekt: 4

Hårtyp: Håret är synbart stressat, det har utsatts
för upprepade kemiska och mekaniska behandlingar.
Håret har inre skador, och är både livlöst och
benäget att gå sönder.

Fördelar: Tack vare en hög koncentration av aktiva
ämnen får poröst och försvagat hår omedelbar vård
av dessa inre skador. Ny, innovativ sammansättning
med rikt krämig konsistens ger intensiv lyster och
förbättrad elasticitet. Upp till 30% mer vårdeffekt än
traditionellt balsam och passar därför för intensiv
djupverkande vård.

Ingredienser:
Cura+ Protein Complex: verkar aktivt återuppbyggande
och stärkande.
Pantenol: verkar fuktgivande.
QCA Care Complex: slätar ut håret och jämnar ut
oregelbundenheter i hårstrukturen.

Användning: schamponera med BC Repiar Rescue
Shampoo. Applicera i fuktigt hår och massera in i
längder och toppar. Låt verka 5-10 minuter.
Skölj ur.

Tips: I extremt ömtåligt hår kan denna rika behandling
användas regelbundet. Efter att önskad resultat
uppnåtts, använd produkten en till två gånger i
veckan.




mygg♥

Roligt, hade precis skrivit ett jättelångt inlägg och sen slutar internet att fungera så allt försvinner! Brukar vara nogrann med att kopiera allt innan jag trycker på "publicera" men visst, när man glömmer, det är då det händer.

Sammanfattar allt kort istället. Sen i onsdags har jag hunnit med att sova hos Karolina, köpt bikini, sovit med älskling hela helgen♥, vart och grillat med 30 pers i vilsta, varit på fest hos happa med massa roligt folk + bra musik = dans hela natten + sjukt mycket skratt, jag har även sprungit i hagel iförd endast linne och shorts, varit och kollat på springpride här i stan och jag har även fått 39 underbara myggbett

Bilderna från helgen är inte att leka med.

/Becka.




så blev vi tre

Vem är anonym som har kommenterat i förra inlägget?

Jaha... Vad har hänt sen senast? Jag, mamma och älskling har varit i stockholm, gick runt på stan i sex timmar och kom hem med: ingenting. Ovanligt? Nej. Hälsade även på Christine, Emelie, Janis & Erik. Har festat i helgen hos gurr på fredagen och fredde på lördagen, varit i skolan, haft namnsdag, varit med i radion två gånger under en dag, varit hos aida och igår var jag och kollade fotboll.

Där hade ni en sammanfattning av mina dagar sen i torsdags. Idag är det onsdag och jag ska strax ta bussen ner på stan för att snabbt träffa älskling och sen bär det av till mammas jobb för att äta mat, smarrigt! Ikväll är det TrueBlood♥

/Becka.



visst är vi lite söta som föräldrar?




en söt minderårig flicka

Onsdag (igår): Sista dagen i skolan innan helgen, riktigt skönt med kort skolvecka och längre helg. På kvällen skulle självklart alla ut på Nybron eller Harrys, men eftersom jag är liten och fortfarande söt så fick jag strunta i det. Kvällen spenderades först hemma hos Karolina & Andreas där Martin, Mange och Oskar förkrökade innan dem skulle ut, så jag, sara & älskling umgicks med dem ett tag och sen promenerade vi med dem till stan. Därefter gick vi till rothoffsparken och satt där ett tag innan vi bestämde oss för att gå till nybron och samtala med allt folk som var där... Gick hem sen.

Torsdag (idag): Idag har jag fickat med Amanda, Jennie & Julia på Café Smak. Otroligt länge sen vi fyra umgicks, var riktigt mysigt! Måste göras oftare♥ Senare på kvällen har jag varit i stallet och nu sitter jag hemma med älsklingen, vi ska strax kolla film och dippa morötter och gurka! Supermys♥!

Imorgon är det Stockholm som gäller, målet är att hitta bikini, converse och helst något att ha på sig senare på kvällen. Vi ska även hälsa på hos Christine med familj. Uppdaterar nog inte imorgon.

/Becka.



söta flickor...


öhm... vad ska man säga?




veckorna rusar fram...

Måndag: Skolan var rätt lugn, vi har flyttat fram historian så jag slipper håltimmen och slutar därför en timme tidigare på måndagar, skönt. Historian var faktiskt intressant, vi pratar om förintelsen och allt sånt där just nu. Efter skolan åkte jag hem, var hemma en timme ungefär innan jag promenerade till vilsta för att kolla när BK Pontiak spelade. Dem förlorade med 12-0, men matchen var faktiskt lite rolig att titta på ändå! Blev hämtad av mamma när matchen var slut. På kvällen hände inget speciellt.

Tisdag (idag): Idag gick jag upp 05.45, vi skulle iväg på studiebesök på en bondgård... Dagen bestod av att kolla när några kossor mjölkades med maskiner och sen gå i en lång gång där korna åt och ha ungefär 200 kor runt omkring sig. Därefter åt vi och sen slutade vi halv tolv, en skön dag så att säga. När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen då jag stank ko! Nu under kvällen har jag & mamma varit hemma hos Karolina och Andreas, åt pizza och kollade fotboll. Kom nyligen hem och snart är det sängen som gäller. Imorgon är det sista dagen innan "lov".

/Becka.




my show goes on

Nu är det söndag och jag har inte skrivit sen onsdag kväll, dags att ta igen allting.

I torsdags red jag för Arnold med skolan, red Melodie och det gick faktiskt helt okej. Efter skolan åkte jag hem & duschade lite snabbt för att sedan åka till Karolina & Andreas för att fika med älskling och mamma följde även med. Vi var kvar där till runt åtta och sen åkte vi hem. Andreas kom hit lite senare på kvällen då han var och repade, sen sov världens finaste pojkvän här♥

I fredags var det skola som vanligt, fast vi var på skolan inne i stan och sen slutade vi halv tre. När vi hade slutat gick jag runt lite på stan innan älskling kom ner och vi gick runt tillsammans. Han åkte hem till sig och jag hem till mig för att senare ses på kvällen. Jag hade ridning på Vilsta och sen när jag kom hem var han här och väntade. Jag & älskling åkte till Karolina och Andreas för att umgås lite med dem på kvällen, vi kollade skräckfilm i 3D och hade det trevligt, vi gick hem halv två ungefär.

Igår (lördag) åkte Andreas hem rätt tidigt och jag var kvar här hemma, vid tre åkte jag hem till honom för att fira hans systers konfimation, vi åt trerättersmiddag och var sociala med hans släkt. Vi satt och åt från tre till kvart i sju, så jag var ganska mätt när jag gick därifrån kan jag säga! Vid sju tog jag & sara bussen hem till mig, här hemma hade vi sjukt roligt, spelade in en massa videon och allt vad vi hade för oss! Senare på kvällen kom andreas hit och vi tre + jennie åkte till en lokalfest i nyfors vid elva, vi stannade där en timme för att sedan bege oss till stugan där vi inte har varit på hur länge som helst! När vi kom dit var en viss pojke skapligt onykter, men det var ju hans födelsedag, grattis till niklas hillman! Runt två började dem i stugan somna(?) och vi gick mot stan. Träffade en massa trevligt folk och sen bestämde vi oss för att gå till Mikael och Nathalie där även Karolina, Andreas och Martin befann sig. Vi stannade kvar där till fyra och var hemma halv fem inatt, adde åkte hem men jag & sara promenerade hem i ljuset. Somnade direkt när vi kom hem.

Idag är det söndag, har varit allmänt seg hela dagen. Älskling kom hit strax innan sex och vi har kollat på Just Like Heaven och bara haft det mysigt♥ Han åkte precis hem (22.00) och nu sitter jag här, ska strax ta och krypa ner under täcket och ladda upp för en skolvecka med bara tre skoldagar! Underbart.

/Becka.

 


mitt röda hår i solen (det varierar i solen)

men det kan även se ut såhär i vissa ljus




makeover

Hemligheten jag inte kunde berätta igår är att jag köpte ett litet A till en silverkedja som jag lånar av älsklingen, det blev jättefint och nu har jag även hans bokstav närmast hjärtat dygnet runt ♥

En sak till jag kan berätta är att jag numera är rödhårig! (bilder kommer)

Dagen har spenderats i skolan och sen direkt hem till Sara där hennes mamma färgade håret på mig, blev superbra! I love it. Därefter gick jag och träffade älskling ett tag, kollade klart på Avatar som var sjukt bra! Tog bussen hem halv sex och sen var jag hemma ett litet tag innan jag promenerade till vilsta där pojkarna hade match, jag & jennie kollade och den slutade 2-1 till motståndarna, men det var en riktigt bra match. När jag kom hem kollade jag på sista delen av andra avenyn och nu är det true blood♥

Imorgon ska jag hoppa för Arnold Assarsson och sen på kvällen hem till Karolina & Andreas för att fika och därefter sover älsklingen här! Myspys♥

/Becka.



simmande spermier

Igår hade jag och älskling 4 månader

Igår (måndag) var det en vanlig skoldag, dagen var riktigt skön även fast jag gick till fem. Under håltimmen umgicks jag med Sara & älsklingen, vi satt på torget och tittade på gulligt folk som promenerade fram och tillbaka på eskilstunas torg. Efter skolan plockade jag med mig godisremmar & polkagrisar, så är det någon som vill köpa, säg till. Gick runt med älskling ett tag på stan när jag hade slutat och sen åkte jag hem med mami.

Idag (tisdag) gick jag upp 05,45 och tänka sig, jag var trevlig och pratglad imorse!!! Det brukar nästan aldrig hända när jag precis vaknat, speciellt inte så tidigt. Halv sju åkte jag hemifrån med mamma och sen tog klassen bussen ut till St. Ekeby, där borta åkte vi vidare till Askö stuteri där vi fick se när en hingst tömde sig och se genom ett mikroskop hur spermierna simmade runt. Riktigt intressant dag! (bilder från tömningen kommer) När vi hade slutat gick jag runt med älskling & sara ett tag på stan, därefter gick jag och solade. Mamma hämtade mig på stan halv sex från stan och då åkte vi till Tunapark och köpte ny foundation till mig + en hemlig sak som jag antagligen kan berätta imorgon.

/Becka.


en söt rebecka utan smink :)




updates

Har inte skrivit sen torsdagskväll, så blir en sammanfattning i det här inlägget.

I fredags var det valborg, först var det nyby hela dagen, sen gick jag ett tag med Jennie på stan och letade kläder till kvällen som skulle spenderas ute i Västermo på lokalfest med 200 pers, men icke. Fick ett sms under dagen att den var inställd pga en massa anledningar. Alla började få panik över kvällen så jag bestämde mig för att ha en fest här hemma istället. Kvällen tyckte jag själv blev riktigt lyckad och jag hade jätteroligt! Halv två bestämde sig jag & älskling för att åka ut till Hållsta och träffa alla där ute, så vi kom dit till efter halv tre och åkte en kvart senare, men ibland gör man sina turer! En lyckad valborg i kortfattade ord.

I lördags (igår) var jag hemma hela dagen och senare åkte jag iväg till stallet, kom hem därifrån vid åtta ungefär och vid tio åkte jag till älskling där jag sov inatt. Vi kollade på Avatar och hade det jättemysigt♥

Idag (söndag) vaknade jag upp hos älskling strax efter elva och var tvungen att ta första bussen hem, Sara åkte med mig hem och här hemma fixade vi oss för att åka och kolla på fotbollsmatch mellan BK Pontiak och FC Meatspin. Älsklingen och pojkarna spelar i BK Pontiak som vann med 2-1. Åkte till stallet lite senare med Sara och nu har jag inte gjort mycket alls här hemma, ska strax krypa ner i sängen, skola igen som vanligt...

/Becka.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!