I Love It Loud

Praktiken är slut & man är tillbaka in i det normala igen, eller nästan. Igår var vanlig skoldag och idag hade vi friluftsdag, så jag & sara spenderade morgonen i badhuset där vi simmade några längder, bubblade & bastade, efter det körde jag ett spinningpass. Det känns att vi kommer närmare studenten, balen planeras och många inlämningsuppgifter är inlämnade, känns bra! Imorgon bär det av på kryssning med Jennie & Julia, kommer bli awesome, uppdaterar efter det.


bilder från helgen




Onödigt Inlägg

Det är inget nytt som hänt direkt, men tänkte bara uppdatera lite snabbt så ni fortfarande vet att jag lever.
På dagarna har jag praktik som vanligt & därefter tränar jag. Jahapp, här var det mycket att skriva, eller inte.



Catch The Night

Så har ännu en helg gått. Den här helgen spenderades i Stockholm med Jennie, från lördagen till söndagen. Hon & jag åkte upp med tåget vid tolv, sen gick vi snabbt till Åhléns där jag köpte ett par jeans och sen hämtade Jocke & Viktor oss från stationen. Kvällen var riktigt rolig & det var kul att träffa allt folk igen, var mer än tre år sen sist!

Nu är det en ny måndag och en vecka kvar till åter en helg. Ska äntligen träna idag igen efter x-antal veckor, ska bli otroligt skönt!

Nu är kryssningen den 30e nästa sak man ser fram emot.



Grattis Pappa!

Idag fyller pappsen år, grattis!!

Dagen har jag spenderat ute på praktiken & efter praktiken åkte jag till SJ med Jen och därefter gick vi på stan i några timmar, vilket resulterade i ett klädesköp samt cheeseburgare + glass, mumsigt! Jag skjutsade hem Jennie och jag & sara åkte ut till Tunapark där vi kollade runt lite. Just nu sitter jag här hemma och kollar bigbrother.

Gårdagen (onsdag) spenderades på praktiken & på kvällen träffade jag Jennie & Julia, vi kollade kryssning och lite sånt, Julia skulle ut och gå så jag & jen gick till Kaj där vi fikade en massa, vi planerade även in en stockholmsresa till helgen! Så nu blir det Stockholm i helgen för att träffa gamla vänner & även en utgång, sen den 30e blir det kryssning, lovely.




Shut Up And Dance

Helgen var blandad med både lugnt och galet, var hemma hos frugan på fredagen & i lördags var det först melodifestivalen & därefter utgång. Söndagen spenderades framför tvn + sovandes till fem.

Idag är det återigen måndag & det har varit praktik för min del, efter praktiken åkte jag, mamma och Sara till Lager 157 där jag hittade ett linne och en tshirt. Just nu är det Världens Bästa Hotell på tv, så otroligt bra! Hoppas ni tittar. Resten av veckan är det praktik som gäller, annars har jag ingenting alls planerat för en gångs skull. Har inte mycket alls att skriva, så slutar här.



Världens Bästa Hotell!

Idag har jag haft praktik hos Lotta & dagen där har spenderats i vilsta ridhus, vi åkte bara fram och tillbaka några gånger för att hämta nya hästar.

Ikväll har jag, Karolina, Mamma och Marita varit på smygpremiären av Världens Bästa Hotell som börjar 21.00 på Måndag på tv3. Först var det mingel & därefter var det tal samt sång innan vi fick se första avsnittet på teatern, riktigt bra var det, så jag rekommenderar alla att boka tvn varje måndag i 8 veckor framöver!




Freddie Prinze Jr

Just nu är det She's All That på kanal 5, huvudrollen har Freddie Prinze Jr vilket påminner mig om min & jennies högstadietid. Jag minns hur vi var helt galna i han, jag hade han som visningsbild på msn & liknande, vi skrev även hans namn överallt, det är sjukt hur man kan bli "förälskad" i en skådespelare och liknande egentligen. Mycket minnen som dyker upp! Haha. Men visst, han är snygg.






Fear Of The Dark

Ikväll har jag varit & fikat med Jennie på 1st Class, det blev kladdkaka med grädde, länge sen! Vi satt och pratade i två timmar om allt möjligt, riktigt mysigt var det. Jag har nyligen lagat mat & nu ska jag ta det lugnt innan det är sängen som gäller.

Igår var jag på rekryteringsmässa med Karolina, Martin & Olle, därefter åt jag tacos med Karolina & sen skulle vi ut och fota, men när vi väl kom ut var det för mörkt, så det blev knappt några bilder, så vi kollade på Titanic 2 istället. Var även fettisdagen, men blev ingen semla för min del då semlor inte alls är någon hitt, mandelmassan är det enda som är gott.





Halsfluss

Kom nyligen hem från vårdcentralet med följande svar, jag har halsfluss. Skulle egentligen varit hos Lotta idag på praktik, men har inte sovit något inatt och har gråtit hela natten pga smärtan. Har dock ingen feber & sen var jag och kollade om jag hade halsfluss för två veckor sen, men det visade ingenting. Hoppas skiten försvinner nu så jag kan komma igång med träningen igen!

Snart ska jag in i duschen för att sedan bege mig till rekryteringsmässan med Karolina.

/Becka.




Dance of the Dead

I söndags tog jag det bara lugnt, åkte en sväng till Aida på dagen (och för er som tydligen inte vet, läs adam, hon är en häst) och det var helt underbart väder!

Idag har jag varit hemma och pluggat + fixat praktikplats hos Lotta dem här 3 veckorna. Nu på kvällen har jag varit med Adam & jag har precis skjutsat hem honom, det blev även en cheeseburgare + milkshake på vägen, mumsigt! Får tvinga mig att försöka somna snart, ska upp 06,30 imorgon... Imorgon är det även en jobbmässa jag ska på + att jag ska fota med Karolina. Nehepp, sängen nudå, godnatt darlings.



Jönköping!

Jönköping är en jättefin stad som ligger precis vid Vättern. I Jönköping kan man göra allt från att shoppa, till att äta nygjorda polkagrisar från Gränna, man får välja helt efter sitt eget intresse och vad som lockar mest! Det finns även ett välkänt äventyrsbad om man är badsugen efter en lång dag med shopping.

Jag själv har varit i Jönköping och jag tycker staden är riktigt mysig! Tågstationen ligger nära till hands om man inte tar sig till staden med bil, eller liknande. Det finns många fina hotell & för att få hjälp att hitta ett hotell som passar dig, klicka här. 




Det blir vad man gör det till!

Svar till anonym: Helt plötsligt frisk? Febern försvann under onsdagsnatten, halsen fick jag leva med.

I fredags var det alltså 100dagarsfesten. Det var en liten förpärla här hemma med Adam, Mange, Fredde, Simon, Martin & Sara, vid elva promenerade jag och sara ner på stan för att ta oss till Nybron, men självklart var det fullt när man kommer dit. Vi bestämmer oss för att gå till Harrys istället där vi spenderade kvällen med Johan & Klas, strax innan ett bestämde vi oss för att gå till Nybron för att åtminstonde få vara i rockbaren något under kvällen. Vid 2 gick jag, sara, simon, klas & johan hem till Klas där vi bastade och satt uppe ett tag. Kvällen blev lyckad, men när man fick höra orden "det är fullt" trodde jag aldrig att den skulle bli bra igen, men tänk så fel man kan ha!

Idag (lördag) har jag kollat hopptävlingar i vilsta med Sara & hennes familj och senare under kvällen har jag och mamma varit ute i Hållsta, där vi kollade melodifestivalen och spelade buzz. Nu är det sängen som gäller, galet vad jag kommer sova underbart inatt.



100-dagars-festen!

Ikväll är det äntligen dags för 100dagarsfesten! Tyvärr är det på nybron, så man lär varken kunna ta sig framåt eller bakåt pga allt folk. Tackar dock för att rockbaren har öppet ikväll, då blir det till att träffa underbara människor! Det blir förpärla här hemma hos mig med pojkarna, jag, sara & simon och sen ska vi träffa resten av folket ute, kvällen kommer bli awesome!




100 dagar kvar!

Nu är vi helt plötsligt inne i mars månad & det är bara 100 dagar kvar till studenten! (2a mars)

Idag är det onsdag och jag skulle egentligen åkt ner till Flyinge i Skåne med klassen, men jag har legat hemma med 39 graders feber sen i måndags. Känns som jag alltid har feber nu förtiden, dessutom känns det som jag är nyopererad i halsen. Så nu knarkar jag tabletter så jag åtminstonde kan gå på 100dagarsfesten på fredag, nu när jag ändå är hemma.

Den här bjuder jag & frugan på!
Roligaste funktionen på kameran, haha!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!