26 - 27 Mars

Hej!

Igår tävlade jag! Egentligen var det tänkt att jag skulle ha Faramir men han behövdes till någon Ekebysak de skulle ha på vilsta så jag fick välja bland de hästar som redan var tagna till tävlingen. Jag valde såklart Dollar och då bytte Lisa till Junior så då blev det bara jag som hade Dollar! :) Vi började rida fram och då kändes han jätte fin och så, en aning trött. Sen väl inne på banan började han galoppera lite här och var och så, men det är ju Dollar så (a) haha. Men är nöjd med han och jag slutade på 4:de plats av 6 stycken tävlande. Emma vann på Boromir och Sabina kom tvåa på Champ! De hade samma slut summa men Emma hade bättre poäng där nere på protokollet och då vann hon. Grattis!! :) Senare på kvällen tänkte jag åka ut till Sara men hon orkade inte så jag blev hemma.

Idag vaknade jag 16.05 (a) hehe. Är man trött så är man.. Nu är klockan 18.47 och det känns som klockan är ett halv två typ! Lär inte göra så mycket idag, tänkte åka ut till Aida men sov ju bort halva dagen så det blev inget, får ta det i helgen istället! Ska försöka göra något imorgon med Martin. Får se vad vi hittar på! :) 

Becka.



23 - 24 Mars

Hellu! :)

Igår:
Var hos mormor & morfar och åt mat. Martins familj var där, Kaj och sedan vi. Trevligt Trevligt!! Sen på kvällen gjorde jag ingenting, man kan väl säga att det var en rätt tråkig dag förutom hos mormor då :)

Idag:
Vaknade klockan 14 idag. Skönt att sova!! :) Var egentligen tänkt att jag skulle åka till Öland idag men så blev det inte för att Lotta skulle inte åka från Dalarna förrän imorgon och då tycker jag det var onödigt att åka iväg för bara tre nätter så detta lov spenderar jag hemma!! Så hör av er om ni vill hitta på något nu när jag väl är hemma. :) Har inte gjort något alls idag, bara varit hemma och tagit det lugnt. Hoppas alla har haft en underbar påskhelg!

Peace.



21 - 22 Mars.

Får väl ta och sätta mig ner och skriva lite igen.. Har ingen lust att skriva egentligen men men.. ^^

Igår:
Var och kollade på Magnus på Sundbyholms travbana!! Han var försenad för han satt i en bilkö för det hade varit någon trafikolycka och då fick Suzzie Tapper sjunga sin låt från melodifestivalen först istället. Sedan var det Magnus tur! Han sjöng några barbados låtar och sedan en medley med alla schlager låtar! :) Så bra så!! Sen fick jag autografer och tog kort, det vanliga. Jag och mamma åkte till stan och hämtade min jacka som jag hade lagt undan. Ridning på kvällen och det gick bra sen åkte jag ut till Hållsta och sov hos Karolina & Martin. Karl-Petter åkte ut ur let's dance, men det visste man typ innan. Fast som sagt, det är ett underhållningsprogram och juryn var fett elaka mot stackarn! Han är faktiskt bra :) <3

Idag:
Vaknade av att Marita står över mig och säger Glad Påsk, hon har solglasögon, halsduk och typ en mössa? haha! Såg ut som en höna gjorde hon iallafall, rolig syn att vakna till!! HAHA. Hon är för rolig hon, sen igår så var hon helt flummig och allt, hon åt godis och sa att kaningodisen var tjock och sen var den ihålig och då stoppade hon in fingret där och sa "fan" och var helt ledsen! Älska moster alltså :D <3
Jag och Martin satt och spelade lite Frets On Fire, sen åkte jag hem och nu har jag inte gjort så mycket, får se vad som händer ikväll. Ska antagligen bara vara hemma och äta påskmat. GLAD PÅSK på er <3

Glada påsk hälsningar Becka <3




orka..

Orka skriva. Skriver bara: http://beckajohansson.bilddagboken.se !

Sen att Amanda var här idag. Vi kissade i skogen :)¨
Skriver kanske mer imorgon. Får se...



Fredag - Lördag!

Fredag:
Inte gjort så mycket idag. Var ridning på kvällen sen åkte jag ut till Sara. Satt vid datorn, spelade billjard och hade det allmänt roligt!! Det är alltid roligt där ute!! Vi = Flumm :D hehe. Vi somnade väl inte förrän klockan 4 eller något sånt bara för att jag och Linda var pigga (a). På ridningen så vann jag :D Grattis till mig!! Det var en dressyrtävling vi hade inom ridgruppen och Stina bedömde och jag vann med 182 poäng : 64% tror jag det blev!! Wieee. Ska antagligen vara med i Midsommarcupen sen också den 16-18 Juni! Det är ponny men iallfall. Kom gärna och hejja. Fast det är ju ett tag kvar men ändå ^^ Skriver det nu så jag inte glömmer bort det!!

Lördag:
Vaknade vid elva ungefär. Åt frukost och drog till stallet där Sara har sin häst. Hon red ut en sväng med Emmy och då var jag kvar i stallet och höll Anna sällskap. Saras nya häst är super söt! :) Åkte direkt från stallet hem och tittade på teve. Åt mat och sen var ett tag vid datorn och sedan tv:n igen. Melodifestivalen!!! Helt okej att Charlotte gick vidare, kommer nog gå rätt bra till i stora finalen tror jag men jag tyckte att Nordman skulle få mer poäng.. Suck! Dessutom så ville svenska folket att Sanna Nielsen skulle gå vidare men sen är det den där juryn som förstör allt för om inte Malmö skulle röstat på typ Sibel som är dålig så skulle Sanna vunnit.. Men Charlotte var bra som sagt, så ska inte klaga för det var ju inte Kanvråla som vann & hon var ju inte ens med i finalen så då hade BWO lånat fläkten.. vafan liksom? aja. Det var väl min dag :)

Peace Becka.




11 - 13 Mars

vad har jag gjort sedan senast.. Ska försöka minnas!! :)

Tisdag:
Först var det skola och vi hade inte sista Sv/So Lekitonen för vi var på teater dagen innan och gick då över skoltiden vi skulle gå så vi fick komp! Skönt. Dessutom fick vi tillbaka vårat matteprov och man skulle ha 12poäng för att få VG och gissa vad jag fick?! 11,5.. Fan! Det blev bara ett G till mig :( Trodde iallafall att jag skulle få ett VG.. Aja, efter skolan åkte jag till stan och träffade Karolina. Vi åt på Eriksson sedan gick vi  runt och kollade lite på stan där jag hittade ett par snygga skor faktiskt! Får se om jag köper dem. Sedan en jacka också på H&M. Ska kolla på den också! :) Klockan 16.00 Skulle Karolina klippa sig så jag satt och höll henne sällskap. Det blev bra, inte så mycket skillnad men det syntes lite iallafall! :)

Onsdag:
Idag gjorde jag inte så mycket.. Var mest hemma. Pappa kom sedan på kvällen :) Skriver inte så mycket om dagen eftersom jag antagligen inte gjorde något. Skulle åka till Karolina men orkade inte.

Torsdag/idag:
Skola först. Sovmorgon till 10.15 idag igen!! :) Vi gjorde ingenting speciellt i skolan.. På elevensval har jag ridning och jag red Oscar. Gick bara bra!! Han är rolig faktiskt. När jag kom hem tänkte jag byta om snabbt och åka till Karolina men jag orkade inte idag heller... Jag hade faktiskt ridit och precis kommit in och allt och då orkade jag inte åka iväg igen, dessutom är mitt busskort borta.. Ingen aning om vart det är, kanske ska ta och leta reda på det! Ikväll så blir det en till hemmakväll. Det är skönt det också. :) Skriver mer imorgon eller någon gång under helgen!

Love Becka.



9 - 10 Mars.

Hello Everybody out there! :)

Igår var jag först på clinic på vilsta. Den var bra och en häst där var otrolig <3 Världens utstrålning!! Vill ha (a) Ge mig snälla..? Efter Clinicen kom Karolina till stan och vi gick på bio. Kollade på Ps. I Love you, den var jätte bra, rekommenderar den om ni ska gå på bio!!! :) Efter det åkte vi hem hit och Karolina sov över, kollade på filmen Juno innan vi somnade men den var inte så jätte bra men den dög att titta på iallfall.

Idag var det teater på skolan. Bolibompa henrik!!! Den var bra faktiskt. Spelade bra gjorde han också ;) hehe. Så det hände inget speciellt i skolan. Sen när jag kommer hem från skolan är jag med Karolina ett tag och sedan åker hon hem och då börjar jag med Sv/So uppgiften! Ska skriva ett repotage om Franska Revolutionen.. Ska fortsätta med den imorgon! Annars har det inte hänt så mycket idag, bara varit hemma. :)

Love.



Kvinnodagen till ära!

Idag är jag bäst, Idag är det min dag + några till! För idag är det kvinnodagen!!! :)

Var först hos mormor & morfar idag som sakt och de fick tavlan på oss. Vi åt smörgåstårta och jag & simon kollade på freestyle på tven. Roligt faktiskt :) Efter ett tag så kom Karolina med biljetter till mig och ante. Hon hade bara på sig ett linne och sen tights!! Alla hade kollat som fan på henne och trodde hon var kändis eller något haha. Vi följde med henne till Eskil och kollade på back to the future. Det var kläder och musik från 50-talet till framtiden. Karolina dansade en framtidsdans, så duktig så! :) Bilder kommer finnas på min bdb sen. http://Beckajohansson.bilddagboken.se När vi var klara på Eskil drog jag till Frida där Niklas, Amanda, Jennie & Martin var. Vi kollade på skräckfilm och lite på Melodifestivalen. Melodifestivalen var bäst för Nordman gick vidare och slog Carola, hatar henne usch! Blev verkligen glad och sprang runt och hoppade på Amanda och allt! Började till och med blöda näsblod pga det (a) hehe jag är inte störd alls... Filmerna var spännande men lite overkliga så de var inte så läskigt. Det har varit min dag! Hoppas alla haft en bra lördag!!!

Love Becka.



ojojoj!

Oj då.. Har visst inte skrivit på snart 7 dagar!!! Dags att börja skriva igen kanske? Om någon vill det det förstås...
Skriver om idag bara, orkar inte skriva om sju dagar, minns inte änns allt jag gjort... haha. Senil jag vet!!!! (a)

Idag:
Skolan var bäst idag <3 Jag, Frida & Elin hade kuligt på lunchrasten och var flummiga. Sen var jag och Frida helt galna resten av dagen! Men kul var det!!! På Sv/So Lektionen hade vi tysta leken sa Frida för att läraren sa att vi skulle vara tysta och då blev det liksom tysta leken för alla ^^ Du är rolig du :) <3 Alla tyckte att vi var helt störda men det måste man ju få vara någon gång sådär ibland (a) men bara ibland haha! Efter skolan så stannade jag & jennie och väntade på hennes pappa. Vi satte oss vid våra gamla skåp och mitt kära skåp var öppet så jag såg mina gamla tejpbitar där inne... Snyft saknar mitt skåp :( haha! Jag tänkte skriva en berättelse om det skåpet till det vi har idag men ingen skulle nog orka läsa det så jag får väl stå över! Säg till på msn eller något om ni vill ha berättelsen ;) Ikväll händer väl inte så mycket, ridning först och sen hem & kolla på Let's Dance :) Imorgon ska jag till mormor och morfar för de firar 50 år som gifta och sen ska jag och kolla på Karolinas dansuppvisning tror jag. Sen efter det ska jag hem till Frida där förmodligen alla kommer vara. Ska kolla på film och sånt. MysMys <3 Älskar er <3 Undra vad som händer med i helgen... Hör av er om ni vill hitta på något! Min mobil funkar nu dessutom!!! Samma nummer som förut. :) Ha det bäst!

Peace Becka.



28-29 Februari och 1 Mars.

Inte hunnit skriva, då jag inte haft någon dator... Eller internet rättare sagt!

Torsdag:
Var först i skolan och det var väl som vanligt.. Inget speciellt att skriva om där. Efter skolan åkte jag ut till Aida en sväng för det var så fint väder. Jag tömkörde ute i skogen. Gick super bra och hon gick verkligen fint!! Så duktig så <3 Sen när jag skulle låta henne skritta av inne i paddocken så visade det sig att hon hade blivit halt.. :( Hoppas hon är bättre snart :) Sen åkte jag hem och pluggade lite eftersom jag skulle göra prov på Fredagen. Mer om det snart.

Fredag:
Skola som vanligt. Den var helt okej förutom att vi hade prov i No.. Jag kunde ingenting, typ en fråga av 10!! Men det var faktiskt jätte svårt och sen var frågorna helt konstiga. Jag vet ju vad svaren är men det är så jäkla svårt att förklara.. Men får väl se hur det går på nästa prov, för vi har typ fyra stycken. På rasten så gjorde vi tjejer en låt ;) Den var/är bäst!! Julia sjöng eller ja, gjorde ljud kan man väll kalla det, och jag, amanda och jennie satt och klappade händerna medans elin slog "trummor" mot bordet och höll takten. Afrikansk musik!! haha så bäst <3 Sen på kvällen hade jag ridning och hade Faramir. Det gick bara bra. Sen hem och gjorde ingenting.

1 Mars, Idag:
Mamma ringer och väcker mig vid halv elva för jag ska upp och fixa mig och sedan iväg på kattutställning med Tindra!! Det gick jätte bra och jag är så stolt över min lilla svisse. <3 Hon gick runt lite där i sele och var helt lugn och fin. :) Hon fick bedömningen: Härlig jämn färg, utmärkt kondition, härligt uttryck, fin harmoni och sen att hon var en bestämd dam, Vilket hon är!!! Vi fick iallafall en gul/blå rosett! :) Sen fick man leksaker, godis, mat m.m.
Ikväll blir det Melodifestivalen och Karolina kommer hit snart, ska iväg och köpa lite godis tror jag. :) Smarr Smarr!
Sen åker hon hem ikväll när Marita slutat jobbet. Skriver väl mer imorgon hoppas jag eller så hinner/orkar jag inte hehe.

Love Becka.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!