We Own The Night

Grattis mamma på Morsdag!

Då har jag varit ensam hemma sen i onsdags då mamma är i Australien och hittills har jag överlevt! Under helgen har jag varit ute både fredag & lördag, dock har det varit rätt lugna utgångar. Ikväll blir nog första natten ensam, får se om det blir någon sömn eller inte haha. Jag ska snart iväg till mormor & morfar för att äta smörgåstårta. Studenten, börjar få lite smått panik, ingen studentklänning! Fan.




Studenten närmar sig!

Vad hände med att vara duktig på att uppdatera? Det gick dåligt som vanligt.

Nu närmar sig studenten otroligt mycket, under helgen som nyss har passerat var det studentkryssning som gällde, kvällen blev riktigt lyckad & även dagen efter, tack alla som var där♥! Annars har jag hunnit med att i torsdags inviga rockbaren som nu flyttat till Royal Oak istället, i fredags var jag och såg när Laydown spelade på O'learys och resten av min helg vet ni ju redan.
Så, ge mig studenten nu!





Helt Sinnes!




FINLAND!!!

VM-Finalen är avslutad, 6-1 till finland, WOHOOOOO! Lycklig tjej.




Om Tiden Vill Ifatt

Det förra inlägget publicerades aldrig, så jag uppdaterade det en gång, därför stämmer inte allt som står riktigt.

Igår var det Eurovisionfinalen och det borde från och med nu vara förbjudet att rösta på sina grannländer i finalen. Sverige kom iallafall 3:a. Direkt efter finalen åkte jag & sara ner till stan där det blev en allra sista utgång på nybron, eftersom rockbaren hade sin sista kväll där innan dem byter lokaler. Det var en himla massa folk & jag hade riktigt roligt!

Idag har jag jobbat i vilsta, började 13 och slutade 16. Därefter har jag pluggat inför tisdag, då är det hästskötarexamen som står på schemat. Nu är klockan 20 och hockeymatchen börjar snart, finland vs sverige, hejja finland!! VM-guldet är vad dem spelar om, kan bli en riktigt bra match. Nehepp, nu ska jag slänga mig in i duschen, heipa.






im back in business

Har inte uppdaterat här på över 2 veckor, men har inte tagit mig tid att skriva.

Det jag gjort senaste tiden är att ha varit i skolan, solat en massa, tränat, umgåtts med mina vänner, utgångar, firat valborg och en massa mer. Den senaste tiden har varit riktigt bra, allt flyter på och snart är det bal & student!! Nästa helg är det studentkryssning och betygen sätts om en vecka ungefär, så snart är man helt fri från alla bekymmer, känns riktigt skönt. Eurovision har även börjat och finalen är imorgon, plus att det är VM i hockey. Så, nu vet ni lite vad jag gjort senaste tiden, ska försöka uppdatera mer så ni inte saknar mig allt för mycket, puss!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!