snabb sammanfattning

Haha, komiskt att mitt förra inlägg heter "skärpning" och jag har inte skärpt mig alls med bloggen!

Kan sammafatta den vecka som gått och förra helgen, det har varit två 18årsfester helgen som var. Båda var galet roligt och dem kom med ganska måna överraskningar om jag säger så. Sov med älskling hela den helgen. I veckan har det varit skola som vanligt och sen har jag umgåtts en hel del med Andreas. Har även bokat tid för tatuering vilket blir av den 11e februari! ÄNTLIGEN! Annars har allt varit ungefär som vanligt.

Nu är det iallafall lördag och det är återigen en 18årsfest ikväll. Älskling och jag hade fredagsmys igår med en massa gott + film, riktigt mysigt! ♥ Han åkte precis iväg till gymmet och jag ska plugga och sen in i duschen innan det kommer lite människor hit för förkrök och sedan bär det av till festen. Sen sover älskling och Sara här.

Hoppas på en riktigt bra kväll!

/Becka.




skärpning!

Har inte skrivit på ett tag, men har inte blivit av att jag suttit vid datorn.

I Måndags var det idrottsgalan samt paradise hotel. Jag ska säga att jag är såååå glad att inte Zlatan vann Jerringpriset! Tack Sverige.

I tisdags var det praktik, red Ida, gick helt okej förutom i galoppen, damphäst. Åkte till Sara direkt efter, vi kollade på Dead Silence. Träffade älsklingen också ♥ Mamma hämtade mig vid nio ungefär. När jag om hem kollade jag på Paradise Hotel sen somnade jag snabbt direkt efter det.

Igår (onsdags) gick jag runt ett tag med sara på stan och sen efter det åkte jag hem till Andreas där vi kollade på American History X, riktigt bra film! Tog kvart över nio bussen hem. Juste, när jag och Sara var på stan hände världens sjukaste sak, vi satt inne på Gallerian och väntade på bussen, då kom den en kille i vår ålder och satte sig bredvid oss, han började ställa massa frågor och allting, sen kom hans kompis och då presenterade han Sara och kompisen för varandra (liknande matchmaking) och sen satt han där och sa massa saker om mig, att jag var snygg och liknande, till sin kompis. Sen frågade han vad jag hade för märke på mina leggins? Vem frågar något sånt haha. Sjukaste jag varit med om på länge!!!

Idag (torsdag) har det varit skola som vanligt, slutade ungefär vid två, då åkte jag och sara ut till Tunapark där vi äntligen hittade vad vi ska ha på oss i helgen eftersom det är två 18årsfester inplanerade. Just nu sitter jag här hemma med musik och väntar på älsklingen.

/Becka.



uppdatering från helgen!

I fredags var det fest hemma hos Nidas. Galet vad grym fest det var!! Sjukt mycket folk, alla var på bra humör och ja, den var bara lyckad helt enkelt! Lärde känna en massa nytt folk dessutom. Vi var bland dem sista som drog därifrån, vi blev hämtade av mamma vid tre tror jag klockan var. När vi kom hem somnade vi skapligt fort.

I lördags gjorde jag inte mycket alls på dagen, umgicks med älsklingen ett tag innan han åkte iväg och gymmade. Senare på kvällen kom Sara hit och det var återigen fest hos Nidas så vi drog dit. Det var inte alls lika lyckat som på fredagen, men det är alltid lika trevligt att vara där! Vi gick hem vid halv två ungefär.

Igår (söndags) gick jag upp vid två ungefär, sen vid halv fem hämtade jag & mamma upp älsklingen från Balsta där han hade repat med sitt band och sen åkte vi vidare hem till mormor och morfar där vi åt mat med Karolina, Andreas & Kaj. Vi var där till sju ungefär och sedan åkte vi vidare till Karolina & Andreas där vi fikade och pratade om allt möjligt, skjutsade hem älski vid halv tio ungefär. Hade en underbar söndag! ♥

Idag har det varit skola som vanligt. Efter skolan gick jag runt ett tag på stan medan Andreas gymmade och sen träffade jag han när han var klar. Vi gick runt ett tag på stan och sen åkte jag hem och han gick till Stålfors. Ikväll är det idrottsgalan, bland dem bästa galorna som visas på tv enligt mig själv. Något som är väldigt plus är att Magnus Carlsson ska vara med ikväll! Tjohooo.

/Becka.



helg helg helg

Träffade älski igår ett tag på stan, vi gick runt lite överallt, sen åkte vi hem för oss själva och här hemma satt jag och pluggade i tre timmar ungefär, blev klar med en uppsats(som jag började med igår) och min riddagbok.

Fredag, äntligen!
Ikväll är det party som gäller hemma hos Nidas. Kommer nog bli grymt! Sen kommer älskling och Sara sova över här! Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.




tisdag, onsdag, torsdag

Slutet på måndagen gjorde jag inte så mycket, gick till mc donalds efter skolan med sara och träffade älski också. Sara och Adde tog bussen till Skogstorp och jag åkte hem, sen tog jag det lugnt bara.

I tisdags var det praktik, var sjukt kallt. Efter praktiken åkte jag hem till Sara, vi gick ner till konsum och köpte godis och sen satt vi bara och pratade, mysigt. Åkte hem vid sex ungefär, hemma fixade jag min mobil som jag fick i julklapp men började använda den i tisdags haha. Har bytt den från vit till svart.

I onsdags var det skola som vanligt, var på nyby efter lunch. Red Melodie och det gick helt okej faktiskt :) Hon var söt. Precis när vi slutade hade vi rätt roligt om jag säger så, haha, många skratt blev det! Sen har ju vissa flickor en viss vadslagning nu också ;) Sara följde med mig hem efter skolan och vi satt vid datan och sen kollade vi på sjukaste skräckfilmen på kvällen, helt störd var den. Sara sov även över på kvällen!

Idag (torsdag) är det skola like always nu för tiden.. Fast det är rätt skönt i skolan just nu faktiskt, för projektet vi håller på med är rätt lugnt, äntligen! Ska träffa älsklingen efter skolan också. Uppdaterar kanske mer senare!

/Becka.



7 - 11 Januari

Torsdags: Jag sov halva dagen, sen kom Sara hem till mig senare på kvällen och vi hade en mysig kväll med filmer hela natten + att vi sjöng karaoke halv tre på morgonen, sånt gillas! Sara hade panik ett tag på kvällen, men det löste sig, eller, löser sig. Mohaha!

Fredags: Sara åkte hem vid halv ett ungefär och jag låg kvar i sängen och sov till fyra. På kvällen hade jag första ridningen för året, hade Brutus och det gick finfint. Efter stallet åkte jag direkt hem till älskling där jag hoppade in i duschen och sen kollade vi på film, new moon. Den var riktigt bra faktiskt. Älski var trött på kvällen och somnade vid ett ungefär medan jag låg vaken till typ tre.

Lördags: Vi vaknade rätt tidigt, vi satte igång Face Off men jag somnade om och sov tills filmen var slut. Gick upp och åt frukost och sen fixade vi oss för att ta bussen in till stan, andreas gick och gymmade och jag & sara åkte till TunaPark där vi gick runt ett tag. Tog bussen hem till mig sen, köpte med oss pizza hem. På kvällen drog jag & sara ut till Gillberga där det var fest, Amanda & Eve kom dit också, kvällen var helt okej, vi blev hämtade vid ett då åkte vi in till stan för att träffa Tobbe, åkte taxi hem till honom där vi tittade på Paradise Hotel medan han badade, haha! Satt och pratade med han till halv fem, sen gick vi hem, vilket ledde till köldskador på benen, lyckat. Sov inte på hela natten.

Söndags(igår): Vaknade halv tio för jag skulle rida ute på Nyby, åkte dit, men hade världens konstigaste känsel i benen så red aldrig. Satt där ute till två sen åkte jag hem. Hemma kollade jag & sara på new moon sen åkte hon hem, tog det bara lugnt på kvällen. När jag duschade kände jag ingen skillnad på varmt eller kallt vatten på låren, så jag hade på det varmaste, kanske inte så smart, hade ont i låren hela kvällen.

Måndag(idag): Idag började skolan, sitter där just nu, låren är helt okej, men det svider i dem lite fortfarande, men känseln är tillbaka. Har lektion nu, uppdaterar mer senare!

/Becka.



5 & 6 Januari

Igår var det tänkt att jag skulle fotograferas av Cim och Andreas skulle även varit med på några bilder, men jag vaknade upp med huvudvärk och kände att jag inte alls orkade med det så det blev aldrig av. Andreas kom hit när han slutade jobbet och kom med frukost till sängen åt mig och Sara. Vi låg kvar i sängen i stortsätt hela dagen, Sara åkte hem ett tag och kom senare tillbaka, då hade jag & älsk varit och handlat maten till kvällen och lite sånt eftersom mamma inte var hemma och skulle inte komma hem under kvällen heller. Vi lagade tacos och sen fixade vi oss för att gå till bella där det var fest. Hade en helt okej kväll, fick somna med den bästa och då kan det inte bli bättre.

Idag vaknade jag till att jag fick frukost på sängen igen♥ Sara åkte tidigt för hon skulle på släktmiddag, jag och andreas låg kvar i sängen hela dagen och kollade på en massa filmer. Baby åkte hem vid fem och jag har bara tagit det lugnt hela dagen, lagade iordning lite mat och sen har jag även diskat innan mamma kom hem. Nu sitter jag här, i älsklings tröja, och kollar runt lite på nätet. Dem flesta börjar skolan imorgon, för en gångs skull börjar vi senare än alla andra och börjar på måndag istället, skönt! Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.




4:e Januari 2010

Hallååååååååå! Idag gick jag upp vid tre, tog det lugnt ett tag och sen kom Karolina, Andreas & Mamma hem med pizza. Åkte ner på stan vid halv fem och träffade Sara & älski. Vi tog en fika inne på Café Smak och satt där i två timmar tills dem stängde. Jag & Sara tog bussen hem till mig och här hemma har vi tagit det lugnt, vi kom precis in efter att ha träffat Prodell och Matte ett tag ute. Nu blir det ostkaka med grädde och sylt, smarrigt!

 

/Becka.




3/1-10♥

JAG ÄLSKAR DIG! ♥
3/1-10
Du & Jag!





GOTT NYTT ÅR!

Jaha, då hade man inte skrivit blogg på länge igen! Det jobbiga är ju att när det går några dagar orkar man inte skriva för det är så mycket man glömt/inte orkar ta upp och då skjuter man på det längre bara. Men nu ska jag ta tag i det igen.

I onsdags var vi i Västerås som sagt, köpte en hel del faktiskt, underkläder, en mötley crüe-tröja, en skjorta och i sista sekund även en nyårsklänning. Vi gick runt där borta i ungefär 4,5 timme och tro mig att man var helt slut efter det! Käkade på McDonalds innan vi åkte hem till stan igen, sara åkte hem och adde kom hit och sov över.

I torsdags (nyår) vaknade vi halv tolv ungefär och sen låg vi i sängen ungefär hela dagen till fyra då adde åkte hem för att fixa sig för kvällen och jag började fixa här hemma, Sara kom även hit för att fixa sig och strax efter nio åkte vi till Cim där det var fest. Det var en hel del folk och kvällen innehöll mycket dans och skratt! Vid tolv promenerade vi ner till stan för att kolla på fyrverkerierna på fontänen där vi även träffade sjukt mycket folk! Klockan slog 00.00 och året kunde inte börja bättre än med dem jag älskar mest! ♥ Efter ett tag gick vi tillbaka till Cim och fortsatte till två då mamma hämtade mig, sara och adde som även sov här. TACK ALLA FÖR VÄRLDENS BÄSTA NYÅR! ♥

I fredags åkte sara tidigt till akuten eftersom hon på nyår hade klämt fingret vilket tydligen var brutet så hon har nu gips på hela armen.. Stackarn! ♥ Jag och adde låg kvar i sängen hela dagen, han gick även och köpte kebab till frukost åt oss! ♥ vi åt kebaben sen gick vi och la oss igen och kollade film hela dagen till klockan var sex och då skjutsade vi hem adde och jag åkte hem till Sara. Hos Sara åt jag mat och sen la vi oss och pratade ett tag innan det blev filmdags och sen sängen.

Igår (lördags) var det en slödag, bestämde mig för att vara inne hela dagen så sov till tre och sen gjorde vi ingenting speciellt under hea dagen faktiskt. På kvällen kom adde till Sara, vi gjorde väl inget direkt heller och sen åkte adde hem vid tolv och då kollade jag, sara och linda på gamla bilder och videon, jag skrattade så jag grät!! Bilder kommer senare, och ni gamla skogstorpare borde vara rädda just nu! Kollade film och somnade efter tre.

Idag (söndag) sov vi till halv ett sen fixade vi oss snabbt och åkte till Tunapark där vi kollade på Calle Kristiansson ♥ och Erik Grönwall. Gick runt på tp ett tag sen åkte vi och handlade och därefter åkte jag hem. Här hemma har jag inte gjort något alls, bara tagit det lugnt. Lyssnar just nu på sjukt gammal musik och har pratat med Sara i 1timme och 40minuter precis, alltid lika trevligt. Uppdaterar mer imorgon. Godnatt.

/Becka.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!