Kvällen

Även ikväll tycker jag att det blev lyckat, inte samma drag, men jag tror dem flesta hade trevligt iallafall. Hoppas på det! Jag, Jennie & Sara var på tekalas hemma hos familjen grävling dit även mulle kom som egentligen heter Olof. Haha, ni är bara för sköna tjejer! <3 Just nu har jag precis bäddat klart till Sven, Adde & Erik som blir kvar här över natten. Sven ligger och sover i min säng, sara är i tv rummet och resten av folket är på Statiol för att äta typ. Sara är min inneboende den här helgen så hon sover självklart kvar. Tack för att ni finns! <3

/Becka.



Lööördag!

Kvällen igår blev jävligt lyckad enligt mig. Hade otroligt roligt, dansade och sjöng som vanligt! Fick ett klagomål från grannen men inget mer än så, det är väl okej, blev lite rädd där ett tag men sen tog vi det lugnare. Tack alla som kom, ni är guldvärda! <3

Idag har jag varit på stan med Karolina, gick runt i tre timmar ungefär, såg lasse berghagen och han avslutade med en kväll i juni och den dansade vi till igår, han är min nya idol<3 kärlek till han! Såg även på ett bröllop och dem gifte sig ute i vattnet, riktigt fint var det. Nu börjar det komma lite folk, party ikväll igen. Hoppas den blir lika lyckad! Uppdaterar mer senare.

Justeja, Sara och jag köpte glass på donken och då skulle hon betala med kort men hon gav fram bibliotekskortet!!! Haha, höll på att dö av skratt.

/Becka.



PARTY!

Igår var jag hemma hos Karolina. Vi kollade film och åt våran smarriga mat! Somnade runt ett ungefär.

Idag har jag varit på stan med Karolina, sen gjorde vi en sak hemma hos henne (a) Alla som vill se får se det i helgen eller sen på bdb (a) Thihi. Åkte hem ett tag innan jag snabbt tog bussen till stan, träffade Sara där och vi fixade lite och nu är vi här hemma. Väntar på att folket ska komma, PARTY! Hoppas på en great kväll och jag lovar att dem kommer bli chockade över en sak iallafall. Nu kommer pojkarna!!!! PARTY HELA KVÄLLEN, GALET!

/Becka.



vilken dag säger jag bara!

Ja.. Börjar väl med att berätta att BARCELONA vann igår!!! Yeeey! Snacka om att kvällen ute hos Erik blev lyckad förutom att vissa blev en aning ledsna.. Tycker synd om er! Men mitt humör var på topp hela kvällen iallafall. Kom hem vid elva ungefär.

Idag har det varit skola som vanligt, satt och gjorde prov hela dagen.. Suck! Jag & Sara hann precis med bussen när vi hade slutat, träffade Erik, Hampus & Gustav på stan också. Sven satt även på bussen till Skogstorp! :) Hemma hos Sara gjorde vi inbrott och jag klättrade in genom fönstret smidig som jag är! Våran matlagning alltså, gjorde nudlar och lyssnade på kebabrepubliken, ingen klår´t! Vi for till stallet och där red vi ut en sväng sen såg vi ägen på en... intressant hoppning! Haha. Det verkligen spöregnade!!! Mamma hämtade upp oss och nu är jag hos Karolina! :) Vi ska laga en god middag och ha massa mys ikväll. Ska ligga över här till imorgon. Nu ska jag ta och hjälpa Karolina med disken för att sedan börja med våran otroligt goda middag!

/Becka.



Sara Carlsson

Sv. Andreas: Näe stackarn :( men det är bättre än IG iallafall (Y) Positiva tankar! =D
Sv. Malin & Eve: Ni får ta det där själva ;) Men det var en trevlig disskution.

Sitter här hos Sara :) Vi ska fixa med deras engelska film och har precis lyssnat på en gullig amanda när hon pratar haha. Kanske något att lägga ut på youtube? ;) Jag & Sara hade en vacker disskution på bussen och vi tror att vi kommer få mynsch som öre snart.. Pga. valet som sker snart? haha. Vi såg en rolig person på bussen, eller vi blev sedda på bussen ;o läskigt. Men personen trodde fel om oss mohahaha! Sara och jag hoppade av vid konsum och köpte glass och sen vinkade vi till Svens katt :). Nej, nu ska jag avsluta. Skriver mer senare!

/Becka.



matte

Sv. Andreas: Min lägenhet är alltid het, eftersom jag befinner mig där ;) haha!

Sitter i skolan, hade precis nationella i matte, kändes riktigt bra igen! =D Hoppas på ett bra resultat och helst mvg, då blir jag sååååå glad, ni anar inte! mvg i slutbetyg skulle ju absolut inte skada. men nu ska man inte hoppas på för mycket. En liten promenad genom donken skadar ju aldrig, men tyvärr gav det inget resultat.. Det var kalhygge, inga granar... :( Slutar om en timme, då ska jag med Sara hem till henne för att fixa med deras engelska film till skolan och efter det ska jag hem snabbt innan jag ska ut till Erik och kolla Champions Leauge finalen med adde, sven, erik, hampus, gustav, amanda, julia och antagligen felix också. Heja BARCA! Uppdaterar mer senare.

/Becka.



flicksen<3

Sv. Andreas: Helt klart, tänder eld på lägenheten (Y) varför inte? ;)

Nu på kvällen har jag varit med Amanda & Julia :). Dem kom över ett tag och vi pratade om allt möjligt, alltid massa mys att träffa er! Ni betyder<3. Har inte gjort mycket alls idag, bara setat vid datan.. Ska strax in i duschen sen ska jag nog ta och lägga mig. Sovmorgon som vanligt imorgon sen skola till halv fem! Uppdaterar mer imorgon, nu är det duschen som gäller.

/Becka.



vill ha



Ja tack! Skorna<3 Jackan<3 Klänningen<3 Ge mig!



sjukling

Sv. Andreas: Grillning i vilsta nu i helgen? ;o Lilla du, vi ska vara här hemma :) haha.

Idag är jag hemma, har knappt sovit något alls inatt och sen vaknade jag med en otrolig huvudvärk och den sitter fortfarande i.. Ska försöka äta något så kanske det blir bättre! Händer inget speciellt idag alls, blir nog bara hemma. Just nu sitter jag och kollar tv/lyssnar på mtv och sitter här, ska fixa mat nu. Uppdaterar mer senare!

ge mig helg nu tack!

/Becka.



25 Maj

Efter skolan gick jag ett tag på stan med Sara. Vi satt på donken ett tag & sen hämtade mamma oss, skjutsade Sara dit hon skulle och vi åkte & köpte ridskor vilket verkligen behövdes!!! När vi var klara med det åkte vi och handlade och sen hemåt. Här hemma åt jag mat & sen tog jag mig en promenad till laluna för att Jen skulle äta. Satt där ett tag och pratade, vi planerade att åka till vilsta efter det men jag & min mage kom inte överens och jag fick min "vardagliga" magvärk... Suck.. Så mamma fick hämta mig och nu har jag bara varit hemma, har fortfarande sjukt ont i magen.. Hoppas det blir bättre till imorgon iallafall! Praktik imorgon, sen inget planerat, får se vad som dyker upp! Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.



nationella

Sv. Anonym; till midsommar såklart!!! =D förresten, vem är du? :)

Sitter i skolan & har precis haft nationella i matte, gick riktigt bra faktiskt, hoppas på ett bra betyg iallafall! :) Var inte så svårt och jag tyckte B-delen var lättare än den utan miniräknare. Jaaa, vad finns det mer att skriva om? Ingenting.. Alla mina flickor i skolan är söta<3. Nu ska vi ha projekt arbete, spela in någon film på engelska typ eller nått. Uppdaterar mer senare! Ska försöka träffa mina flicks efter skolan, länge sen! <3

/Becka.



yeeey!

25 DAGAR KVAR!



öh.. ingen rubrik

Sv. Sara: veeeerkligen! <3

Sv. Anonym; Synd att du missade den promenaden, iallafall att höra historien hahaha! Deras ena flaska försvann :/ förresten vem är du? :)


Grillat nu på kvällen, hade grilladbanan med smält choklad i som efterrätt, supersmarrigt! Har inte gjort så mycket annat än setat här annars.. Imorgon är det skola igen med nationella.. suck! men en vecka närmare sommarlovet (Y). Uppdaterar mer imorgon.

http://www.youtube.com/watch?v=JtWVfMx7Fic

http://www.youtube.com/watch?v=jDboGs-vi3g&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=jbIZaDFgcx0




the last night

Var hemma hos Sven igår med massa folk. Folk kom och gick. På kvällen blev det grymt roligt, vi lekte mörker kurragömma & samtalade massa, som Sara sa till mig "det här är verkligen en familj känsla" och det stämmer in så jävla bra! Man kan iallafall säga att jag var snygg i en liverpool tröja<3 + en hatt. Sven & Eriks vackra promenad ska man ju inte tala om haha. Tycker synd om tanten i fönstret, först kommer erik i full fart runt hörnet, springer mot staketet och ramlar över. Sen kommer Sven med en fotbollsko på sig och springer mot staketet och ramlar över med en chipsskål dessutom haha! Vilken syn säger jag bara. Jag, Sara, Braf, Mandy & Erik sov kvar hos Sven, somnade strax efter två. Tack för en grym kväll! <3 En sak var mindre bra för pojkarna.. Tycker synd om dem! :(

Idag vaknade vi vid halv elva, Braf hade fixat gröt och allt som frukost. Riktigt smarrigt. Sen gick vi hem till Sara för att byta om till ridkläder sen hämtade mamma oss där och skjutsade oss till stallet. Har varit där hela dagen, bilder & filmer kommer ;) Haha. Nu väntar jag bara på maten, håller på att grilla grillspett<3. Uppdaterar mer senare.

Rådask, ett vackert och dyrt vin.

/Becka.



Tv

Yeeey, Mamma & Pär kom precis hem med en ny tv! =D Happyface. En 40tum med full HD, inbyggd usb, internet och allt vad det finns :). Har tydligen en massa funktioner med allt vad man kan tänka sig inbyggt. Bara 4 cm bred. Klicka här för att läsa mer om den.



smarr!

jordgubbar med smält choklad ♥




-

du ska veta att jag saknar dig,
det finns känslor som aldrig tar slut,
du ska veta att jag inte glömt,
det finns bilder som aldrig suddas ut,
jag har vaknat mitt i natten av tystnaden,
och önskat att du sov här brevid mig igen,
en del av mitt hjärta,
kommer alltid slå för dig.

jag förstod aldrig riktigt
vad som hände den där gången
förutom att allt blev fel
det fanns så mycket kvar att ge
det fanns kärlek mellan oss
varför packade du din väska istället för att slåss.




kvällen igår

Var först ut till balen och fotade Karolina där. Dem hade verkligen tur med vädret, var uppehåll precis den tiden vi var där. Tog jätte fina bilder, riktigt riktigt bra blev dem! :) Vi åkte hem därifrån vid sex ungefär och sen åkte jag till stallet, ridningen gick som den gick, inget att nämna. Kom hem, skyndade mig iväg till Brottsta, Sara & Eve åkte med och jag ber om förlåtelse för kvällen till er flickor, den var inte alls som det brukar vara.. Var tråkigt hemma hos Erik så jag, eve och sara åkte med adde och felix in till stan vid tolv ungefär. Sara åkte hem och jag & eve promenerade till Balsta för att se om det var roligt folk där men var helt dött när vi kom dit så vi fick promenera runt i 1,5 timme tills eves buss gick. Träffade Amanda Man ett tag vid statiol sen satt vi på en bänk i 40 minuter innan mamma hämtade oss vid två. Misslyckad kväll om något!

Idag vaknade jag vid tolv ungefär, har inte gjort mycket alls ännu. Ska bara ta det lungt idag under dagen och ikväll bär det av till Sven! Hoppas på en sjukt mycket bättre kväll idag! Uppdaterar mer senare.

/Becka.




22 Maj, Fredag!

Sv. Andreas: Min tvångstanke är att jag måste "slå" på min lampa jag har ovanför sängen, det plingar liksom till. Haha! En spak typ som man styr lampan med, den jag slår på. :) Äsch, ni var duktiga ändå! :)

Jaha, då har man varit vaken ett tag nu då.. Vaknade vid 08,15 och fixade mig snabbt. Åkte iväg dit Karolina fixade sina naglar och fotade henne lite där, när hon var klar där begav vi oss till Hallberts där hon fixade sin håruppsättning, blev grymt snyggt! Galet. Satt och gapade hela tiden typ, haha. När vi var klara där var klockan tolv och vi åkte hem snabbt till Karolina för att fixa sminket och klänningen. Vid ett skulle Andreas & Karolina iväg till fotografen så jag åkte hem. Har hittills tagit 90 bilder, men blir mer om ett tag då vi ska ut till Sundbyholm. Ska fixa mig lite snabbt nu bara, sen ska vi iväg. Efter vi varit där ute ska jag till stallet och sen ska jag bege mig ut till brottsta. Hoppas på en massa trevlig kväll!

/Becka.



tvångstanke

Då har man alltså fått en ny tvångstanke precis innan man somnar,
tack så mycket för det! :)



21 Maj

Sv. Jen; Det är Addes citat (inlägget innan). Verkligen ett underbart citat! Haha.

Jaha.. Då ska man tänka igenom vad man har gjort idag då.. Började med att åka ut till Walle, hann inte rida men lät han beta ett tag och sen fixade jag i stallet. När jag kom hem åt jag först och sen snabbt in i duschen för att sedan fixa mig snabbt. Mamma skjutsade mig till Balsta där jag var med Adde när han repade. Det var bara Adde, Erik & Filip där, så blev ingen direkt seriös spelning, men tycker dem är grymt duktiga ändå! :) Tog en promenad hem från Balsta, gick till stan först med Adde sen gick jag resten av vägen själv. Gick även förbi Statiol där jag köpte 1 Cola & Glass, massa smarrigt. Fick även en cola till gratis (Y) Snällt. När jag kom hem fick jag besök av en viss filur, så nu har jag återigen ont i mina revben :( Dum! Haha. Filuren åkte iväg med bussen för en halvtimme sen. Ikväll händer det inget speciellt, ska bara vara hemma och ta det lungt.

Imorgon är det bal som gäller. Ska kolla på Karolina och även fotografera henne under hela dagen. Hade tänkt göra ett kollage av allt sen, blir nog riktigt bra. Uppdaterar mer senare eller imorgon!

/Becka.



party

Kom runt nio till Gurr igår, var en hel del folk där redan då. Vi satte oss och pratade med allt folk och umgicks. Lite senare ramlade det in lite mer folk och vi var väl 30-35 pers ungefär. Dansade & hade hur roligt som helst, verkligen en grym kväll! Det läskigaste som hände under kvällen var när vi satt ute, satt och pratade med en kille jag aldrig träffat förut, han frågade vilken skola jag gick på och jag sa "Realgymnasiet" & sen skulle han gissa mitt namn, han kanske funderade i två minuter och sen sa han "Rebecka?" Blev helt chockad, han hade inte hört det under kvällen heller sa han, men borde han ha gjort... Fortfarande i chocktillstånd här hemma! Haha. Kvällen resulterade i ett ont finger & rivsår längs benet, ser ut som någon har dragit med en kniv längs benet på mig.. Aja. LYCKAD KVÄLL OM NÅGOT! Tack alla<3.

Idag vaknade jag vid nio ungefär.. Inte sovit värst mycket då mamma hämtade mig strax innan två igår. Ska strax ta och fixa mig för att åka till stallet, sen ska jag med Adde när han ska repa :). Uppdaterar mer senare!

"har du någonsin känt den där känslan när du är kär? prova då jäger, samma varma känsla i magen" - Andreas Schultz.

/Becka.




HELG!

Så var det äntligen helg igen, eller ja helg och helg, men man är leeedig iallafall! Skönt.

Idag var det skola som vanligt, hade någon labb i slutet så nu har jag lärt mig hur man installerar och kopplar ihop skarvsladdar ;). Gick även igenom vad som kommer på nationella i matte som vi ska göra på måndag. Slutade vid halv fem som vanligt, åkte med mamma ut till TunaPark, köpte ett par byxor :) Sen åkte vi vidare och handlade. När jag kom hem duschade jag snabbt och nu fixar jag mig. Ska iväg och rocka hos Gurr ikväll, hörde precis att det kommer bli över 30 pers! Hoppas på en grym kväll, jag och adde ska rocka sönder \m/. Uppdaterar säkert mer inatt eller så tar vi det imorgon!

ROCK ON! \m/



fortsättning

Fortsättning på dagen...

Åkte till mormor & morfar en sväng runt sju, precis innan höll jag på att somna här i datastolen, kände hur jag började "nicka" med huvudet.. Haha! Hos mormor & morfar stod jag mest på balkongen och kollade på allt folk som finns i Nyfors och sen åkte vi typ hem. Har även sett en bil som hade en registreringskylt där det stod BEX och självklart vill jag ha den bilen nu (a) Thihi. Ska strax kolla på ett oth avsnitt och sen blir det sängen, är sjuuuukt trött. Imorgon har jag en hel del planerat efter skolan, får se om det blir av bara :). Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.



19 Maj

Exakt 4 månader tills en viss Rebecka fyller år, läääängtar!

Idag har det varit praktik som vanligt, Nadja var tillbaka så fick pengar för vi jobbar när hon varit borta, skönt att få lite extra pengar igen, dem andra är ju snart slut :( haha. Vi red även ut en sväng på förmiddagen. Hade en massa mysig dag med Smurfi som vanligt!<3 Kom hem till halvtvå och duschade snabbt för att ta kvart över tre bussen ner på stan för att träffa Jen. Gick runt ett tag på stan, träffade Sara snabbt och sen hämtade mamma upp mig. Vi skjutsade även Karolina till Vilsta. Just nu gör jag inte mycket alls, tar det lungt bara, är trött, ingen bra sömn inatt alls.. Har gjort rätt mycket idag ändå känns det som, ska strax äta. Hade tänkt åka till Stålfors för att hålla Adde sällskap men kommer inte hinna åka dit :( Uppdaterar mer senare eller imorgon.

/Bex' The One And Only.



jobbig dag

Sv. Andreas; Tro mig, det har varit en sjukt jobbig dag!!! Förstår inte att jag klarade mig genom den.

Titta, jag skriver, vilket betyder att jag måste ha överlevt dagen!!! Grattis till mig. Har haft matte hela dagen och jag är helt slut i hjärnan, tro mig. Hände inte så mycket mer i skolan idag.. Jag & Amanda fikade på Café Smak efter skolan, pratade om allt möjligt, riktigt mysigt. När vi hade fikat klart hämtade mamma upp oss och vi åkte och handlade, såg en riktigt nice pojke till Eve där ;). Skjutsade hem Amanda & sen åkte vi hem, när jag kom hem bytte jag snabbt om för att ut och springa i regnet. Sprang 5 km och när jag kom hem var maten klar så har nyligen ätit. Ska strax hoppa in i duschen, sen ska jag nog bara ta det lungt. Imorgon är det praktik som gäller igen! :) Får se om jag uppdaterar något mer ikväll.

/Becka.



17 Maj

Sv. Amanda; Aaa verkligen bra att norge vann, men kunde inte förstå att finland kom sist, tyckte iofs att topp tre var bland dem bästa låtarna om man måste välja, så får väl vara något nöjd iallafall.

Sv. Andreas: Taaaack! Såklart allt händer på min dag =D

Vaknade imorse av att Pär kom in med en klocka & glass till mig eftersom jag har namnsdag. Orkade inte äta eller något så somnade om på typ två sekunder haha. Vid ett åkte jag iväg till stallet, jag & sara red ut en sväng i skogen sen red jag även slingan. Jätteskönt väder har det varit idag, verkligen. När jag var klar i stallet åkte jag snabbt hem och fixade mig & allt sånt innan jag åkte iväg strax efter sex har varit borta hela kvällen och kom hem runt tio ungefär. Har precis ätit bakelse för att fira min dag & även mammas och pärs dag då dem träffades första gången den 17 Maj för typ 14 år sedan eller något haha. Värt att minnas! Sängen som gäller strax, ska bara skriva klart det här.

Imorgon är det skola, fast inte som vanligt utan vi ska ha matte en heldag, förstå matte en HEL jävla dag, hur tror dem att jag ska orka?! Aja, bäst att sova nu kanske. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.



-

my dreams are killing me



Lördag

Jennie kom över hit ett tag runt fem så vi satt och samtalade om allt mellan himmel och jord kändes det som. Vi åt mat och sen drog Jennie hem för att fixa sig lite och jag skulle fixa mig också. Hoppade in i duschen & sen var plötsligt klockan 19,55 och bussen från stan gick 20,15 så hade 20 minuter på mig att springa till stan, men eftersom jag är snabb och bra så hann jag ju! :) Jag, Jen & Gurr tog bussen hem till Erik där Adde & pappaniklas befann sig. Jag & Jennie hoppade studsmatta och sen kollade vi melodifestivalen. Adde drog rätt tidigt och jen & gurr tog taxi hem vid elva typ. Jag stannade kvar med niklas & erik för var tvungen att se klart melodifestivalen (a). Norge vann (Y), Finland kom sist, vilket jag verkligen INTE förstår. Mamma hämtade upp mig direkt när det var slut. Strax är det sängdags, skönt att sova! Uppdaterar mer imorgon.

Norges nationaldag, Norge vinner melodifestivalen & Rebecka har namnsdag den 17 Maj! :)

/Becka.




Fredagkväll

Hade ridning på kvällen, red Brandy, gick bra. Stressade hem och fixade mig otroligt snabbt för att komma ut till Skogstorp där allt folk redan var. Vi var hemma hos Fredde och dansade, pratade, badade i badtunna där vattnet låg på 37grader, riktigt skönt var det! Tycker kvällen blev lyckad, tack alla! <3 Vi var väl runt 20 pers i slutet, så orkar inte skriva alla namn haha. Mamma hämtade oss vid två, när jag kom hem somnade jag direkt.

Idag vaknade jag första gången vid halv tio men gick upp strax efter tolv. Har inte gjort så mycket ännu, får se vad dagen har att bjuda på. Just nu sitter jag och kollar på Babe den lilla grisen, sååå söt! Reklamen är slut så ska kolla igen. Uppdaterar mer senare!

/Becka.



låt om mig



Känner mig otroligt uppskattad faktiskt! ;) EN SÅNG MIG!!!



Fredag!!

Ääääntligen fredag säger jag!!! Idag efter stallet åkte jag ner på stan och träffade flicksen, Amanda & Julia satt redan på Café Smak så jag & jen kom dit. Satt där i en halvtimme ungefär, pratade om kvällen och lite sånt. När vi hade fikat klart var vi ett tag på stan och träffade lite folk. Jag & Julia blev upphämtade av Pär och sen hoppade vi av i farten när vi skulle till mamma. Sen åkte vi vidare till Ica Maxi där jag & julia gungade på en gungleksak och lekte även med en fotboll haha. Julia blev hämtad av sin mamma och sen åkte jag hem. Ska strax äta sen blir det ridning, efter ridningen ska jag fixa mig snabbt för att åka ut till Fredde där allt folk är! :) Hoppas på en great kväll. Uppdaterar mer inatt eller imorgon.

/Becka.



Torsdag 14 Maj

Sitter i skolan, nästan helt ensam i klassrummet för mina flicks sitter och gör muntliga nationella just nu, hoppas det går bra för dem iallafall även fast inte jag är med mohaha. Musikskolan har massa grejs på torget den här veckan och idag var det stråkinstrument, gurramurra spelade så hälsade på han, riktigt duktig är han. Både jag & smurfi såg roligt folk på stan också, hehe. Efter skolan blir det snabbt hem och byta om sen till stallet för att jobba. Kommer komma hem efter halv nio någongång och sen är det Melodifestivalen, så blir nog ett sent inlägg idag om det ens blir något mer. Kan även lägga till att jag är ledsen på united som vann med 2-1 igår :( men glad på Barca som vann cupfinalen! =D

Karolina ska vara med och tävla med bilden på mig idag också på Eskil. Kommer vara massa fotografer & tidningar som är där och bedömmer bilderna, roligt att allt folk ska se mig på en storbildskärm i aulan, hoppas hon vinner iallafall! :)

Läääängtar till helgen! <3

/Becka.



Onsdag 13 Maj

Sv. Amanda; Jaa visst det skulle vi kunna göra! :) Alltid trevligt med sällskap!!! :)<3

Skola som vanligt idag, hade muntlig redovisning om exteriörbedömning, gick bra även fast jag stod utan papper(bara jag som inte hade något), och det är ju alltid ett + haha. Gjorde inte så mycket annat i skolan idag faktiskt.. Efter skolan hämtade mamma upp mig och vi åkte förbi mormor&morfar en sväng där martin, marita och olle också var, när vi var klara där åkte vi snabbt hem och åt innan vi for iväg för att kolla på ett hus i skogstorp, det var riktigt riktigt fint. Åkte runt lite i Skogstorp och förbi martin för att hämta våran extra nyckel. När vi var klara i skogstorp åkte vi till TunaPark för att kolla parfym till mig men kunde inte bestämma mig vad jag ville ha så det blev inget köp. Blev skjutsad till Amanda där Julia också var, vi pratade, hade massage och kollade på tv. Kom hem strax efter tio, tack för en mysig kväll<3.

Sängen som gäller strax, sen imorgon är det skola som gäller sen snabbt hem och byta om för att bege mig till stallet där jag har praktik för att jobba, ska ha lektioner för småbarn igen och sen ska jag även rida en häst där ute. Kommer säkert ett inlägg imorgon i skolan. Godnatt!

Ska bara berätta att Manchester United just nu möter Wigan och att Wigan leder med 1-0!!! GREAT!

/Becka.



praktik/jobb

Sv. Andreas: Ska du säga, måste varit fruktansvärt jobbigt att vara "sjuk" igår haha.

Sovit jättedåligt inatt, vaknat varje timma ungefär och hade även svårt att somna. Gick upp vid halv sju iallafall, fixade mig och tog bussen kvart över sju till stan där jag bytte buss till skogstorp där Eve & hennes mamma hämtade upp mig. Åkte till praktiken och hade som en vanlig praktikdag i början, red Pavel, mycket fin! <3 Sen var vi lediga från tolv till fyra ungefär och då satt vi och moffade mat, drack te & allt vad vi gjorde. Vid halv fem kom det småbarn som vi hade lektion för, gick bra och dem lydde mig *stolt*. Vi hade två lektioner och när den sista var klar så var det en unge som stannade kvar ute i bilen tills vi kom och då sa hon "ni är dem bästa ridlärarna jag haft" så otroligt söt var hon! Man kan ju inget annat än att bli smickrad! Jag kom hem till halv åtta och bytte snabbt om för att bege mig ut och springa, var riktigt skönt, man kan säga att svetten rann iallafall. Ska strax ta och äta och sen är det Melodifestivalen! Haha.

Man kan ju säga att jag kommer somna gott inatt, först jobbat 11 timmar sen ute och sprungit direkt efter det! Bra kämpat Rebecka!!! =D Imorgon är det skola och sen att träffa flicksen hemma hos någon för att fika/prata, behövligt. Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.




11 Maj

Har inte blivit något inlägg idag även fast jag haft studiedag, konstigt faktiskt. Vaknade runt ett ungefär sen satt jag här vid datan till fyra då jag & mamma åkte iväg till biderman och kollade på ridskor. Runt sju ungefär åkte jag iväg till Karolina för hon skulle fota mig och jag skulle passa på att fota henne samtidigt. Vi kom ut halv nio ungefär, tog en hel del kort och dem blev riktigt grymma faktiskt! Kom precis hem och nu har jag packat inför imorgon då det är praktik, ska även fortsätta att jobba när min praktik är slut så ska vara i stallet från 8 på morgonen till sju på kvällen ungefär, men man tjänar ju pengar dem sista timmarna, så jag klagar inte! :) Nu är det sängen som gäller, blir ett sent inlägg imorgon, men ni får gärna skicka sms under dagen! :)

/Becka.



10 Maj

Märker att mina rubriker är väldigt "påhittiga", eller inte haha...

Idag vaknade jag vid halv elva ungefär, satte mig vid datan och vid ett åkte jag ut till stallet. Red i paddocken och lite sånt, gick riktigt bra faktiskt, han var superfin när han väl fått ur sig lite energi så man nästan flög av haha. Var kvar ute i stallet till efter fyra då mamma hämtade upp mig. Har inte gjort något annat alls idag faktiskt, bara varit hemma. Skönt det också, men man känner hur det kittlar i fingrarna för man vill hitta på något.. Imorgon är det iallafall studiedag så det är sköööönt! :) Hm, inget mer att skriva just nu. United tycker jag ska börja förlora och Sverige fick brons, lite sportfakta (Y) haha. Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.



kvällen

Jag kom ner på stan runt åtta ungefär, fick promenera ner eftersom jag missade bussen. Träffade Amanda, Eve, Sara & Malin på donken sen gick vi till Strömsholmen men då började det regna så vi satte oss utanför biblioteket, vi satt där ett tag innan Amanda, Eve & Malin åkte ut till Fröslunda och jag & Sara åkte hem till mig. Här hemma var vi i en timme ungefär innan vi tog bussen till stan för att bege oss ut till Skogstorp och hem till Sven. Hemma hos Sven var vi jag, sara, braf, veronika, johanna, erik & adde, vi satt och pratade om vad vi kommer bli i framtiden och massa sånt, trevligt att bara ses även fast det inte var så länge, mamma hämtade mig strax efter tolv hos Sara. Nu sitter jag här och ska strax sooova. Kommer ett nytt inlägg imorgon. Godnatt!

/Becka.



9 Maj

Började dagen med att vakna strax efter nio. Gick upp runt tio någongång, fixade mig och åkte ner på stan strax efter tolv för att kolla på när Sven & Adde spelade på torget, såg även Mandy och Erik Inge. Träffade Hampus & Erik ett tag på stan också. Mamma och jag stod och kollade på uppträdandet från 12,20 till strax efter tre. Magnus Carlsson (a) Var såklart tvungen att se han! Han är helt klart bäst, han är verkligen det! Haha. FULLT MED FOLK PÅ STAN! Såg även pridetåget ett litet tag innan vi åkte vidare till TunaPark, jag köpte en bikini och sen tittade vi runt lite. När vi var klara där åkte vi och handlade sen åkte vi hem. Nu sitter jag här och väntar på maten, tacos, smarrigt! Sen ska jag iväg och träffa Sara, Amanda, Eve och Malin, blir nog en rolig kväll på stan, akta er folk, vi är lösa! Hade tänkt se liverpool matchen men det verkar inte bli så :( Skulle även vilja se handbollen men verkar inte bli så heller haha. Uppdaterar mer senare ikväll när jag kommer hem antar jag.

/Becka.



8 Maj (igår)

Ska försöka skriva ett lite kortare inlägg om hela dagen igår haha.

För att inte göra inlägget så pass långt börjar jag med vad som hände efter skolan.. Jag åkte till TunaPark med mamma för att köpa present till Niklas som fyllde 17 igår, grattis till han<3.  Jag köpte även en randig tröja från MQ innan vi åkte därifrån, vi gick snabbt in på coop och när vi var klara där sprang vi till bilen för det ösregnade verkligen. Mamma skjutsade ner mig och Julia på stan där vi fixade lite inför kvällen och jag köpte även ett linne från MQ haha. Det ösregnade och vi hade lite problem som löste sig till slut. Mamma hämtade upp oss och sen åkte jag hem för att käka innan jag begav mig till Skogstorp och hem till Sven där allt folk var. Niklas kom lite senare och då blev det paketöppning och sång. Från mig fick han en hårmassagegrej typ, hoppas det var uppskattat iallafall :) Senare på kvällen åkte vissa hem vid halv tolv & Sara kom också förbi och var med oss. Vi gick på en promenad vilket resulterade i blåmärken över hela kroppen och även lite blodsår haha. Sprang in i en postlåda och en stubbe, lyckat rebecka lyckat! Men jag säger bara, tack alla för en grym kväll som vanligt, ni är bäst! <3 Mamma hämtade mig vid halv ett och då åkte jag bara hem, somnade på en gång.

/Becka.



7 Maj

Sista nationella gick bra i skolan faktiskt! :) Efter skolan åkte jag hem till Sara där vi bytte om till stallet, träffade även Sven på bussen! När vi var klara hemma hos Sara tog vi moppen till stallet. Red ut en sväng och det var storm så hästen stod på bakbenen, trodde vi skulle slå runt men det gjorde vi inte som tur är. När jag kom hem tände jag ljus i badrummet och tog ett långt skönt bad, tände ljus för lampan slutat funka haha. Annars har det inte hänt så mycket, pappa har även åkt hem idag. Imorgon är det Nyby som gäller och på kvällen är det familjen som gäller och fira Niklas! Blir nog en great kväll, uppdaterar mer imorgon!

/Becka.




en vacker saga

Jag vände mig om, tyckte att jag såg något glimma till bakom mig, men sedan blev det kolsvart igen. Gruset knastrade under mina bara fötter när jag gick över den ödelagda gårdsplanen.  Jag hittade en lada längre bort på gården. Jag tänkte att där kan jag nog övernatta. Jag steg in och där såg jag Rebecka Johansson i full gång med att mjölka en ko. Det fanns en stor chans att kon och Rebecka hade en kärleks affär på gång. Jag stannade ett tag och frågade om det fanns några andra som bodde här i närheten. Rebecka sa att dem har jag redan gjort så dem har avlidit utan smärta. Jag sa AAHHH och sprang i väg en Rebecka ridandes på en ko kom galopperandes efter mig. Sen föll jag, Rebecka och kon åt upp mig. THE END




nationella

Sv. Smurf; Japp, det hade du (a) haha. Men var lite osocial kände jag.

Har precis haft nationella prov, vi hade läsningsdelen nu, gick helt okej faktiskt! :) Det var ganska lätt, inte så intressant men jaja. Nu har vi lunch och efter det har vi lyssna delen, hoppas det går lika bra. Brukar alltid gå så jävla fort så man inte hinner skriva klart på den första frågan innan nästa svar kommer. Efter skolan ska jag följa med Sara hem och sen till stallet, annars inget planerat. Imorgon är det äntligen fredag och familjen<3 me loves. Uppdaterar mer senare!

/Becka.



resten av dagen

På lunchen träffade jag massa trevligt folk, simon & gurramurra var på torget och hade spelning med folk från stålfors och sen träffade jag även snabbt Niklas som skulle till intersport och lägga undan en liverpool tröja, vill också ha!! I slutet på dagen i skolan hade vi en föreläsning med några som pratade om jobb och liknande sen träffade jag Jen och gick runt med henne på stan ett tag innan jag tog bussen till SveaPlan där mamma befann sig. Efter det åkte vi hem, har inte gjort mycket alls annars. Ikväll är det fotboll som gäller igen, Chelsea mot Barcelona! Inget mer att skriva just nu, kanske kommer ett senare inlägg.

/Becka.



6 Maj

Sv. Amanda & Julia: Först bussen till stan som gick 06,35 sen gick bussen till kvicksund från stan vid sju ungefär och sen fick vi byta buss i kvicksund där vi fick vänta i en kvart ungefär också, det tar sin tid det där med bussar!

Sv. Andreas: nejdu, det är inte världens roligaste precis, man är sjukt trött varje tisdag och fredag känns det som!

Igårkväll var det då Arsenal mot Manchester United, United vann och går nu till final. Man får tänka så att dem kanske blir trötta av att spela så många matcher att dem blir sämre i ligan och det blir då bättre för liverpool (Y) men inte så troligt, men man måste alltid hoppas!!! :) Internet slutade funka igår och även vissa tvkanaler så blev inget mer inlägg igår, men imorse verkade det funka iallafall med tvn.

Just nu sitter jag i skolan, har sovit jättelänge inatt känns det som eftersom jag somnade direkt efter fotbollen och vaknade vid nio, skönt att sova ut också. Slutar halv fem idag, sen har jag inget annat planerat, får se vad som händer! Inte så mycket mer att skriva just nu. Uppdaterar senare!

/Becka.



5 Maj

Idag har hela klassen varit ute på Strömsholm och dagen började med en 1,5 timmes lång busstur och när vi kom fram hade vi en föreläsning innan vi kollade på några hästar och bedömde dem. Den sista tiden där borta kollade vi på träningar och lite sånt, dagen var rolig men kall, något otroligt vad kallt det faktiskt har varit, regnat har det också gjort, men bättre att regnet kommer nu än i helgen! :) Kom hem från Strömsholm strax efter fyra så mamma hämtade upp mig på stan. Nu har jag inte gjort så mycket alls, är sjukt trött så tar det bara lungt. Gick upp 05,45 imorse och sen har jag varit ute hela dagen så inte konstigt att jag är trött egentligen. Händer väl inget speciellt idag förutom att det är fotboll ikväll, Arsenal - Manchester United, bara att hoppas att Arsenal vinner! Men vi får väl se hur det går. Nu ska jag äta, uppdaterar kanske senare ikväll.

/Becka.



flicksen

Åkte ner på stan och träffade Jen strax efter sex, amanda kom några minuter senare. Vi satte oss på Ming och åt, riktigt smarrigt! Pratade om allt mellan himmel och jord, var länge sen det bara var vi som umgicks så det var skönt att träffas igen. RAJ<3 Satt där i ungefär två timmar sen kom pappa & hämtade upp mig och Amanda som vi skjutsade hem, Jen cyklade hem också. Här hemma har jag inte gjort så mycket, ska strax packa inför imorgon då jag ska till Strömsholm med klassen, så ska upp 05,45 imorgon.. Suck! :( Blir en heldag där borta, så kommer ett inlägg imorgon kväll bara. Finns på mobilen hela dagen, ni får mer än gärna terra mig med sms! :)

/Becka.




4 Maj

Tänkte skriva 4 mars som rubrik till detta inlägg, men tack för att det inte är mars utan maj!

Kom nyligen hem från skolan, skönt att komma hem, var riktigt trött i slutet på dagen. Hände inget speciellt i skolan som sagt. Träffade Frida på bussen hem och vi pratade om att vi alla som umgicks från 9b måste ta och ses snart typ hemma hos martin eller något, det måste verkligen bli av! Just nu sitter jag här hemma och väntar på att tiden ska gå, ska ut och äta med Jen & Amanda ikväll, girltalk, we need it! Julia är sjuk så hon kan inte följa med :(. Vädret är väldigt varierande från sol till regn, hoppas till tusen att det är fint väder till helgen, då blir min helg lyckad ska jag säga er! ;) haha. Vi ska inte ens tala om min nacke från den här helgen, gör sjukt ont.. :( Men så kan det gå! Haha. Skriver mer ikväll.

/Becka.



skolan

sitter i skolan, har precis haft föreläsning om foder. har inte hänt något speciellt idag precis så har inget att skriva direkt. idag så händer det väl inget speciellt direkt, hade tänkt träffa flicksen men det verkar som ingen kan.. blir väl att jag träffar amanda kanske. :) uppdaterar mer sen!

/Becka



igårkväll/idag

Ska börja med att skriva om igår.
Mamma skjutsade ut mig, niklas & jen till brottsta strax efter åtta. När vi kom dit var alla redan där, det var Braf, Mandy, Sven, Gustav, Erik, Fredde, Felix, Hampus & Adde. Hoppas jag inte har glömt någon (a) Haha. Vid halv tio ungefär gick jag, jen och niklas iväg ett tag och fixade lite saker. Sen när jag och Niklas befann oss på Coop såg jag lite trevligt folk hehe. Lite senare på kvällen träffade vi även Emma, Ehlin och Johanna som var på fest där ute typ. Efter ett tag gick vi vidare till Eriks stuga där vi var till kvart i två då mamma hämtade upp mig, jen & gustav. Tack alla för en sjukt grym kväll, ni är det bästa som finns, me loves you all! <3

Idag gick jag upp vid nio ungefär, var sjuuuukt trött! Alice och dem begav sig hemåt vid tio och då fixade jag mig snabbt för att åka med mamma till Stockholm. Vi har alltså varit och hälsat på Kristine, Emelie, Janis & Erik, Martin var även där. Åt massa god mat och en supergod efterrätt, riktigt trevligt. Kom hem därifrån strax innan sju och då for jag snabbt till stallet och fixade där. Just nu gör jag inte mycket alls men ska strax hoppa in i duschen, skola imorgon igen.. Suck! Men en vecka närmare sommarlovet!!! Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.



dagen

Ska försöka göra mig kort. Började dagen med att åka och fika på tingsgården med folket, jen kom även ner och hälsade på. När vi var klara där åkte vi ut till Aida & kollade på fölet, dem hade även fått hundvalpar som vi kollade på, riktigt söta! När vi hade varit där ett tag åkte vi vidare till Sundbyholm och kikade, var bröllop och allt där, riktigt fint! Efter det åkte vi hem. Nu ska jag strax in i duschen sen ut till Erik. Vi blir runt 10 pers ikväll så blir en utekväll i någon park eller något, blir nog great (Y) Uppdaterar mer imorgon eller ikväll, det märker ni väl.

/Becka.



grattis

GRATTIS DENNIS! <3



we go together

Ska väl börja med att berätta lite kort om vad som hände igår..

Vi begav oss ut till TunaPark jag, mamma, alice, zeta och anneli, där ute hittade jag en hel del faktiskt, jeansleggins, en klänning, mascara, svartnagellack, strumpor och solglasögon eftersom mina blev lite mosade under valborgskvällen haha. Vi satte oss även ner och fikade där ute. När vi skulle åka hem åkte vi förbi Vilsta där det var dressyrtävlingar, satt där ett tag och kollade innan vi begav oss hem. Här hemma började jag fixa mig & dem andra lagade mat. Senare på kvällen åkte jag & jen ut till eriks place där adde, felix och erik befann sig. Hade en sjukt rolig kväll med er även fast vi inte stannade så länge! Jag & Jen åkte rutchkana och blev som små igen, haha. Vid halv elva hämtade mamma upp mig, jen, felix och adde som vi skjutsade hem. Tack för ännu en trevlig kväll med er! <3

Idag gick jag upp vid halv elva ungefär, har inte gjort så mycket hittills. Resten av folket är på stan och sen ska vi bege oss ut till Aida för att visa Alice fölet och så. Ikväll blir det hela gänget som far ut till erik! Hoppas på en great kväll (Y) Skriver mer om den imorgon antar jag. Blir nog inget mer inlägg idag.

We go together<3

/Becka.



rebecka, pricken över i:et

Sv. Amanda: Haha jo såklart jag gjorde, trodde det skulle bli mindre än 200 ord först (a) haha.
Sv. Malin: Okej, synd isåfall :/
Sv. Andreas: Såklart man gör! =D fast det tog ju typ halva tiden haha.

Valborgsmässoafton! Vilken underbar kväll, den blev verkligen great! Efter skolan gick jag ungefär två timmar med Jen på stan innan det var släktmiddag, den var riktigt trevlig men jag åkte rätt snabbt för att fixa mig inför kvällen. Julia & Jen kom till mig och vi begav oss till vilsta vid åtta. Där träffade vi Gustav och sen kom Felix. Efter ett tag kom även Amanda, Hampus, Sven, Erik, Adde, Fredde, Filip medflera. Senare på kvällen kom även Braf & Mandy så till slut var vi runt 20-25 pers mitt ute i skogen! Fast vi hade ett hus som lös upp allt iallafall. Kvällen blev verkligen lyckad!!! Jag blev döpt till Rebecka, pricken över i:et, man tackar! Haha. Svårt att förklara kvällen i ord, men vi sjöng, lyssnade på musik, samtalade, träffade nytt folk, var vid brasan, umgicks helt enkelt! :) Kom hem vid halv två ungefär. Tack alla för en grym kväll! <3

Idag vaknade jag vid nio ungefär, fick saftiga nyheter av smurf, grym brud det där! \m/ Satte mig och åt frukost med släkten som är här. Dem kom även runt åtta igår! Sen har jag spelat lite kort med Alice och nu är dem iväg till Parken Zoo. Ska fixa mig för att sedan bege mig ut till TunaPark med allt folk och senare ikväll ska jag ut till Erik med gänget igen hoppas jag. Blev lite över sen igår, det tar vi idag (Y) Haha. Oj, märker att det här blev ett långt inlägg så förstår om ni inte orkar läsa allt haha. Uppdaterar mer senare om jag får tid.

/Becka.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!