Midsommarsfirande och allt det där andra

Nehe, man kanske ska ta tag i det här igen, som jag alltid skriver...

Som tidigare sagt, jag har tagit studenten och vad har hänt därefter? Jag har varit nere på Öland och firat midsommar med världens bästa fru och träffat underbart folk! Den här veckan skulle det egentligen varit p&l för min del, men eftersom vi blev lurade på biljetter sitter jag istället här hemma och hoppas på att kunna åka iväg till Getaway Rock som är nästa vecka. Ja, det är väl lite kortfattat vad som har hänt, idag har jag solat med Karolina och ätit spicy, mumsigt värre! Ikväll blir det utgång och sen är resten av veckan planerad. Peace out.




Roulettespel

Jag själv har ingen direkt erfarenhet av casinon på internet, förutom att jag spelat gratispoker några enstaka gånger. Däremot har jag börjat känna ett litet sug att börja spela, många gånger. Jag tror definitvt att det är många runt om i världen som nästan smått blir lite beroende av det, eftersom det är ett enkelt sätt att tjäna pengar på, dessutom finns det bland annat black jack och roulette som man kan spela.

Fördelen med att spela genom internet är att man inte behöver ha några vänner att umgås med, utan man kan bara koppla upp sig direkt och spela när man känner för det! En sida jag kan rekommendera är en sida med många hasardspel och speciellt roulette, klicka på ordet roulette för att komma dit! Jag hoppas genom det här att jag kan ge er en ny erfarenhet, eller varför inte ta upp ditt gamla intresse?




För jag har tagit studenten!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

2 dagar sen studenten, känns fortfarande inte som jag har tagit den, inte riktigt sjunkit in än tror jag. Känslan på flaket går verkligen inte att beskriva, så jävla underbart!

Jag har även hunnit skriva in mig på arbetsförmedlingen igår, så nu är man arbetslös officiellt också. Men jag känner mig lite duktig, har hunnit söka 3 jobb sen igår så det går framåt!

Snart är det även midsommar och sen får vi se om det blir någon festival i sommar eller om man kanske beger sig utomlands istället, det visar sig. Sommaren ska jag iallafall göra till den bästa någonsin!


My är fotograf till bilden


Linda Carlsson är fotograf till bilderna över







Ja Tack!




Sveriges Nationaldag

Jaha, då har man snart varit hemma själv i 2 veckor, har gått riktigt fort! Sen mitt senaste inlägg så har jag hunnit vara på bal, fixat studentklänning och utgångar. Balen var riktigt roligt, maten var jättegod och sällskapet var bra. Jag ska försöka lägga upp lite bilder här sen! Sveriges nationaldag idag också. Aja, har inte mycket mer att skriva just nu, puss.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!