Thunderstruck

Har blivit ett litet uppehåll med bloggen som vanligt! Jag har iallafall hunnit med att komma hem från Öland, haft några utgångar, umgåtts med mycket folk & varit i skolan igen.

Igår var det en heldag ute på St. Ekeby och därefter var jag och tränade, sen hämtade Adam upp mig här hemma och vi åkte hem till hans pappa & fikade, vi var där ett tag och sen åkte vi hem till han och kollade film, kom hem strax efter halv tolv och somnade så fort jag la huvudet på kudden.

Idag har det varit en riktigt lugn dag i skolan med mycket skratt, som vanligt. Har en massa att göra ikväll, får se vad som händer och sker!

/Becka.



Top Of The Line

Har precis kommit in från en springtur längs havet, riktigt skönt var det! Solen stekte på ordentligt. Jag har även hunnit skicka in en religionsuppgift som jag började med idag, känns bra. Senare idag blir det spagetti&köttfärsås♥!

Igår åkte jag aldrig hem till farmor&farfar, hjälpte Annika med maten istället samt bakade en jordgubbstårta som var mucho gusto god! På kvällen följde jag med till Harrys när pappa, annika & my skulle spela bowling, sen träffade jag även Lina och hennes vänner där. Vi kom hem vid 22 och då kollade jag bigbrother sen gick jag och la mig & somnade direkt.

Idag är jag avundsjuk på pojkarna där hemma, Mange är en mästare på att få mig avundsjuk. Nehepp, duschen nästa.

saknar min fru, därför bjuder jag på en gammal bild!




Öland!

Nu sitter jag i tvrummet hos pappa på Öland. Igår packade jag väskorna och körde hit, ensam i bilen i 4,5 timmar med hög musik och tankarna i högsta hugg, skriver man så? Haha. Bilresan gick bra, var orolig att köra fel men allt satt inklistrat i hjärnan så det var bara att köra på, får hoppas det går lika smidigt hem sen.

Idag fyller Lina 18 & Tim 19, grattis!! Dem kommer hit senare, jag ska innan det åka hem till farmor och farfar ett tag. Vädret här nere är jättefint, men inte så jättevarmt idag.

Jag har även glömt att berätta att jag & sara var på bio i fredags, såg Water Of Elephants, riktigt bra var den, så jag rekommenderar den starkt! I lördags var jag & sara ute, träffade en hel del folk & var med om några roliga händelser haha. Uppdaterar mer senare!

Jag saknar min fru där hemma!



14 April

Annika: Vi har planerat in Metaltown, Midsommar och p&l i sommar, får se om det blir som vi tänkt eller om vi måste ändra något.

Det var visst inte cirkelfys idag på idrotten, vi hade cirkelgym istället. Efter skolan gick jag med Sara & kollade balklänningar till henne och hon hittade en superfin! Därefter gick vi till pepperoni där Karolina och Martin befann sig, när vi var klara där fixade jag skor till balen, så nu är det bara bil som saknas! Ikväll har jag städat undan lite i rummet samt suttit och sytt i över 2 timmar. Nu är det sängen som gäller, sista dagen imorgon och sen är det lov!



Life Of My Own

Sitter här och tar det lugnt, gick upp 1 timme för tidigt då jag hade tänkt fel på tiden. Ska snart ta bussen ner på stan & ha cirkelfys på friskis på idrotten, hoppas jag överlever haha. Efter skolan ska jag boka sminkning till balen & sen följa med Sara när hon provar balklänningar.

Igår var jag som sagt med Jennie och planerade sommaren, jag kommer vara galet fattig när sommaren är slut... Det enda som inte har löst sig än är bil, så om det är någon som möjligen skulle kunna tänka sig att låna ut sin bil från 16 juni till 4 juli, så hör gärna av er!



All The Same

Har inte blivit något bloggande på över 10 dagar, har haft fullt upp och har väl inte tagit mig tid att uppdatera här.

Igår var klassen i Nyköping och gjorde mini hästskötarexamen, hade inte världens bästa inställning men det gick helt okej. Var där hela dagen, åkte hemifrån halv 7 & kom hem strax efter 17, så igår kväll var man inte världens piggaste.

Idag har jag haft praktik, snart ska jag iväg till friskis&svettis och därefter träffa Jennie för att planera sommaren, eller iallafall försöka få fram lite planer och kostnader.

Ska försöka att bli bättre på att uppdatera, puss.



No Matter What

Nu har den efterlängtade kryssningen varit, den blev riktigt lyckad & jag hade det jätteroligt med flickorna! Det var mycket folk och det var mysigt att umgås vi 3 som vanligt igen, för er som inte vet åkte jag med Jennie och Julia.

Igår(fredag) fick det bli en 3dagars, jag och sara umgicks med pojkarna, vi sjöng singstar, spelade kort och umgicks i allmänhet. Vid 2 gick jag & sara ner på stan där vi träffade Klas, Johan & Simon, så vi följde med Klas och Simon till Jerre där vi var i en timme ungefär, var hemma till fyra.

Idag är det lördag & det blir en lugn kväll, funderar på bio, men får se vad man planerar med folket. Jag har även glömt att berätta en sak som hände när jag och sara var inne på stadium, jag skulle visa dem nya provhytterna och småsprang dit och ropade till sara "kom och kolla här, skynda dig" och sen öppnar jag en provhytt utan att tänka mig för och där inne stod det en man som blev helt chockad, pinsamt. Jag & Sara fick oss ett skratt iallafall, haha.

/Bex.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!