Grattis

Aida Broline, 12 år igår <3

Glömde inte hennes födelsedag men hade ingen ork att skriva och hade ingen dator senare på kvällen så tänkte skriva det idag istället! :) Igår somnade jag med 40 graders feber igen.. Har sovit lite till och från inatt men vaknade med 37 grader så nu är jag feberfri iallafall men får se hur det är till kvällen igen. Halsen är svullen och sticker ut på sidorna och ut mot nacken men även det känns lite bättre idag. Har inget planerat för dagen, blir nog bara hemma eftersom jag varit sjuk.. Suck! Ska försöka äta lite frukost om jag kan? Hoppas på det, annars blir det vatten och glass idag som levebröd som vanligt.. Skriver mer senare!

/Becka.



kort inlägg

Har inte så mycket att skriva. Kan säga att febern iallafall har sjunkit idag, känns bra! Har fruktansvärt ont i halsen bara.. Ingen ridning för min del ikväll iallafall.. :( Har pressat i mig lite mat idag annars har jag ingen större matlust alls. Idag har jag orkat ta mig ur sängen så det är ett framsteg! Ja, det var väl allt jag hade att skriva om idag.. Intressant? Nej..

/Becka.



stiger..

Klockan är kvart i tio & jag vaknade precis. Har sovit hela dagen. Febern har bara stigit och stigit och nu är den uppe i 40.3 grader :( Mår hur dåligt som helst och jag har levt på glass idag! Har studiedag imorgon men tror inte jag kommer kunna rida på kvällen :( Hoppas jag mår bättre imorgon iallafall. Nu ska jag sova igen.. Godnatt!

/Becka.



Feber...

Febern bara stiger och stiger.. Nu är jag upp på 39.2 när jag tog för en halvtimme sedan... Känns som huvudet snart kommer sprängas och jag kan inte äta någonting.. När jag försöker sova ligger jag bara och mumlar för mig själv, ingen aning om varför. När jag precis var uppe och gick kändes det som huvudet skulle ramla av och jag måste gå jättesakta för att inte tappa balansen. Tog precis en tablett till och får hoppas det hjälper! Annars ruttnar jag nog bort här i sängen..

/Becka.




Sjuk..

Jag mår dåligt, dåligt, dåligt!
Vaknade med huvudvärk imorse, tog en huvudvärkstablett och la mig sedan i sängen igen för att sova en timme till innan jag tänkte gå till skolan. När jag sedan vaknar mår jag fruktansvärt dåligt och tar tempen. Visar sig att jag vaknade med 38.4, vilket är mycket eftersom jag i vanliga fall har 36.7 ungefär.. Så nu ligger jag här i sängen, orkar inte göra någonting! =( Nej, nu ska jag försöka sova lite till.. Skriver kanske mer senare om jag mår bättre!

/Becka.




Uppdatering av dagen!

Så, nu ska jag skriva ett lite längre inlägg om dagen. Började med skola som vanligt vid halv elva, startade dagen med att kolla på outbreak innan lunchen. Den var bra faktiskt! Handlade om något virus som spred sig i landet och sånt. Sov ett tag under filmen, men sånt händer alla (a) Sara hade bandage idag i skolan, hon hade mött på en älg när hon red igår, ni skulle hört hennes berättelse, helt fantastisk! ;D  Efter lunchen fortsatte vi kolla på filmen och sen började vi med vårat nya projekt som vi fick ut. Kommer nog bli rätt lätt den här gången, känns bra! :) Sista lektionen hade vi engelska sen slutade jag vid halv fem. Fick även reda på i skolan att vi ska spela in en nyhetssändning med klassen som ska visas på Rekarne. Fem minuter lång ska den vara och det är något vi blivit utvalda till plus tre andra skolor i Eskilstuna vilket är Rinman, Rekarne och St. Eskil! Självklart blir det min ridgrupp som får åka till rekarne i Mars och presentera våran nyhetssändning, skämmigt men roligt samtidigt! Efter skolan iallafall så hämtade mamma mig och sen åkte jag hem.

Här hemma har jag inte gjort så mycket idag, tog det lungt ett tag innan v kom hit. Vi kollade på någon sjuk film? Helt knasig var den iallafall. Blindness hette den, såg inte ens klart den! V gick hem strax efter nio och nu sitter jag här, ska strax ta och krypa ner under täcket. Börjar halv nio imorgon som vanligt och slutar halv fyra, annars har jag inget planerat under dagen. Ska även göra demokrati provet efter skolan, kommer nog gå bra! :) Sängen lockar nu! Skriver mer imorgon.

/Becka.




Dagen

Svar till Amanda: Ja Karin Karin =D Länge sen man träffade henne faktiskt :) Hade en trevlig pratstund hon och jag :)<3

Svar till AmandaMan Mackan Widin: Men då :( vi som har redovisning i engelskan och allt :( Saknade dig enormt idag ju! Krya på dig baby <333

Skolan idag som vanligt, kollade film hela dagen typ och hade lite engelska bara. Varit en riktigt skön dag :) Saknade AmandaMan bara :( <3 Skriver mer om dagen senare, ska ner och möta v nu.

/Becka.



Kvällen

Vem har inte lärt sig att spela lite gitarr om inte självaste Rebecka! Stolt är ju jag!!!

Har varit hemma hos v hela kvällen. Kollade film och lite sånt bara, han lärde mig även spela lite gitarr faktiskt, även ta en del ackord! Alltid velat kunna det så nu fick man iallafall en liten del "i kryssat" av ett mål i livet, nu gäller det att bara kunna lära sig spela ordentligt också, men det ska nog gå det med! Annars har jag inte gjort så mycket mer ikväll. Kom hem strax innan tio och ska strax krypa ner under täcket fast först är det träning som gäller. Imorgon börjar jag halv elva och slutar halv fem.. Sen dag men skönt med sovmorgon! Annars har jag ingenting planerat, får se vad som dyker upp. Förstår bara inte hur jag ska klara mig utan AmandaMan imorgon :( KRYA! <3 Nej, nu ska jag stänga ner här tror jag. Skriver mer imorgon!

/Becka.




Igår + Idag

Dålig uppdatering igen.. Men har inte varit hemma så skyller på det!

Igår när jag kom hem från skolan gjorde jag inte så mycket, efter ett tag gick jag över till v och kollade film. Kom hem till tio och kollade på Prison Break like always on Mondays.

Idag var jag med smurf ute i Lundby som vanligt! Gick förbi Karolina & Martin för att säga hejdå till Karolina, Marita erbjöd oss skjuts upp till stallet så vi behövde inte gå dit idag :) Skönt! En underbar dag som vanligt med eve<3 Mycket skratt, verkligen! Haha, love you babe <3 Fick skjuts hem vid ett ungefär. När jag kom hem duschade jag snabbt sen var mami och jag och kollade på en lägenhet. Ska strax äta och sen bär det av till v idag igen. Skriver antagligen inte mer ikväll.

Måste även säga att jag träffade Karin när jag gick för att kolla på lägenheten, stod och pratade ett tag. Var länge sen! Trevlans var det! <3

/Becka.



school

Hej!

Sitter här i skolan, har rast just nu. Idag är SaraBanana sjuk :( Så det är bara Gollum, Smurf och AmandaMan här idag, men alltid mys med er! <3 Efter lunchen ska vi tydligen vara ute resten av skoldagen, ska ha någon slags final på stan? Ingen aning om vad vi ska göra faktiskt..

Träffade Amanda på bussen, ska antagligen fika med hon och jen idag efter skolan, måste samtala lite om allt möjligt. Hoppas det löser sig med tider och allt! :) Annars har jag ingenting planerat idag, måste försöka plugga lite då några uppgifter ska in idag.. :( Får se vad som dyker upp annars!

Igår var jag hos v iallafall, kom hem strax efter tio. Vi kollade på två filmer och sen ett tag på fotbollen. :) Filmerna vi såg var iallafall April's Fools Day och Pojken i Randig Pyamas (The Boy in the Striped Pyjamas), två riktigt bra filmer!! Den första var mer en skräck och pojken i randig pyamas handlade om en liten pojke under hitlers tid, otroligt bra faktiskt, rekommenderar båda!! :) Skriver mer senare!

/Becka.




Kvällen + Idag

Hej!
Det första jag tänker skriva idag är, vem är det som skrivit den här kommentaren till mig?
Anonym: Hej beckafis! 
Mamma kommer o hämtar oss hos dig imorn runt halv 8 , så gå ut då :) Puss o kraam <3
Har ingen aning om vem det kan vara faktiskt..?

Svar till Johanna: Nej verkligen inte, Markus & Brolle kan ALDRIG bli fel. Mums på dem båda! <3


Igår hade jag det riktigt roligt faktiskt! :) Umgicks med det vanliga folket och hade det trevligt som bara den, dansade, pratade och hade allmänt roligt. Kom till Amanda strax efter halv sju, skulle vara där halv men fick vända när jag nästan var framme för jag hade glömt lite saker hemma.. Klantig som vanligt! Kom hem strax efter halv två iallafall. :) Tack för en underbar kväll allihopa! <3 Bilder finns på min bilddagbok, för att komma dit klicka här.

Blev väckt klockan tolv idag så jag ska kunna somna ikväll, har inte gjort så mycket hittills bara setat här vid datorn och tagit det lugnt. Sitter just nu och dricker Forest Fruit Thé, det godaste! :) Länge sen man drack te faktiskt, måste bli ändring på det! Ska strax duscha tror jag, sen blir det att plugga lite matte, enhetsomvanligar... Suck! Lite senare ikväll ska jag iväg till v också. :) Skriver mer senare!

/Becka.




24 Januari

24 Januari, en månad sen julafton. Känns som det var längre sen...

Har precis fixat klart mig, ska iväg till Amanda strax med the gang! Jennie, Julia, Erik, Hampus, Sven, Amanda & Gustav. Kommer nog bli en riktigt great kväll, hoppas på det iallafall! Skriver mer senare inatt eller om jag skriver ett inlägg imorgon istället, ber om ursäkt för dålig uppdatering idag!

/Becka.



Vill ha!



Vill ha, NU NU NU!



Tindra

Tindra är söt, hon sitter här brevid mig i sängen när jag sitter vid datorn och följer muspekaren på datorn! Haha, jättegullig är hon iallafal! :)



Markus Fagervall, Brolle och Magnus Bäcklund.



Kärlek till Markus & Brolle, mums! <3



Gårdagen

Skolan som vanligt först, hade massa roligt like always! Smurfen berättade om en tjej som var tvungen att byta buss för att han som körde var full, haha, vilket skämt! Måste varit en rolig resa det. Sen kom jag och tänka på när jag & smurfen gick till biblioteket att duvor borde ha nackproblem eftersom de "nickar" med huvudet fram och tillbaka hela tiden, sen tycker jag att de även borde bli åksjuka eller något..? Konstiga tankar, jo tack jag vet! 

Satt kvar ett tag efter skolan och väntade på mamma som skulle komma ner på stan då jag hade lagt undan ett par jeans på gina. Jag köpte dem iallafall :) Äntligen fick jag tag i ett par slitna jeans som jag letat efter i ett år ungefär? Så nu har jag ett par jeans som jag kommer använda också! De andra bara ligger i skåpet och tar plats. :)  Åkte hem efter stan och fixade lite här hemma, var borta ett tag sen och kom hem strax efter tio.

Idag är jag hemma från skolan, har ont i magen och lite sånt :( Har sovit en timme ungefär nu på morgonen och nu ligger jag här i sängen bara. Får se om jag kan rida ikväll, hoppas på det iallafall. Annars blir det bara en hemma dag. Skriver mer senare!

Rebecka Gollum Sovmorgon Johansson <3 Evelina Smurf Emotrappan Gustavsson <3 AmandaMan Mackan Widin <3 SaraBanana Grupptrycket Carlsson <3




SANT!

det är inte lätt att vara blyg när man vet att man är bäst




Igår/Idag

Hej!

Blev inget mer inlägg igår, var inte hemma så hade ingen tid att skriva. Kom hem rätt sent så gick bara och la mig :) en mysig dag hade jag iallafall!

Just nu sitter jag i skolan, har projektarbete tror jag? Haha! Sitter självklart i köket och jobbar som vanligt med AmandaMan och SaraBanana <3 Idag skulle jag först egentligen till IKEA med mamma och Jen, men Jen skulle iväg på dansen istället så jag vet inte hur det blir riktigt, annars har jag lite andra planer på gång också. Slutar halv fyra iallafall! :) Skriver mer senare om jag har någonting roligt att skriva om. Som vanligt är det Torsdag och Pancakes i skolan, smarrigt!

/Becka.




Utmanad

Jag blev utmanad av Amanda :)

Regler:

1.Länka till den som taggat dig
2.Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3.Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4.Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.

SANNINGAR:

1. Jag måste ligga åt båda "hållen" innan jag kan somna på kvällarna.
2. Är otroligt envis!
3. Bland det bästa som finns är att sova i en nybäddad säng med nyrakade ben.
4. Älskar att "gnida"  mina fötterna mot varandra innan jag somnar.
5. Ärlig och vågar säga vad jag tycker.
6. Gråter till ungefär alla filmer, även till serier. 
7. Jag är expert på att förutse skräckfilmer, är även synsk!
Jag utmanar ingen. Haha!



Skolan

Sitter här i skolan, har varit en rätt så lung dag hittills. Har bara spelat Jeopardy och lite sånt, fick 2300 poäng och kom sist :( Ska ha matte nu efter lunchen och sen är det projekt. Slutar halv fem. Jag & Sara var iallafall och hämtade coco på lunchrasten som vanligt :) haha! Nej, nu är det matte som gäller, skriver mer senare!

/Becka.



Svar

Svar till mademoiselles: Ja det är den verkligen! Kan se den flera gånger om faktiskt :) Riktigt bra!



klantig?

Heter man klantig i andranamn så gör man!
Stod precis och smörjde in ansiktet med ansiktskräm som jag alltid gör innan jag lägger mig och sen höll jag unden håret med handen jag höll salvan med, salvan ligger i en burk eller vad man ska säga. Sen vips, så har jag hälften av salvan som finns kvar i burken i HÅRET! Självklart hade håret precis hunnit torka men det var bara att skölja av det direkt igen. Klantigt är bara ordet!



SNYGG!

 <3



Luffare i Hållsta

Började dagen med en promenad till stallet i Hållsta, Lundby. Jag & Eve ansåg oss själva som luffare, såg verkligen ut så med väskorna på ryggen och allt! Hade en mysig dag där ute iallafall, hoppade en jättestor häst som var 180(?) i mankhöjd, alltså upp till ryggen, tänk då plus huvudet! Musklig var han då också, stoooor!

Fick skjuts hem när vi slutade runt ett och sen åkte jag ner på stan lite senare för att träna med Karolina. Märks att man inte varit på badhuset på ett tag, vi hade precis bytit om och skulle till simhallen och då öppnar vi en dörr och går in utan att kolla och då är det ett förråd? Haha! Sen höll vi på att gå in i killarnas omklädningsrum för vi trodde det var den rätta dörren, ja ett gott skratt fick vi oss iallafall! När vi började simma var det knappt något folk alls men efter ett tag kom det ca 30 killar, vältränade och fina hehe, in och började träningssimma, de hade även Ricky som tränare! Min gamla simtränare <3 Jag & Karolina var mycket duktiga iallafall, simmade faktiskt en hel timme utan att ta pauser! =) Man känner att träningen tog faktiskt, det är skönt att veta. Vi bastade lite snabbt och sen gick vi till Solcity för att sola! Fick en hel del färg i ansiktet kan man säga, haha! Sen tog vi bussen hem och här har jag inte gjort mycket, följt min "checklista" som vanligt bara :) Funkar riktigt bra faktiskt!!

Oth och gg har kommit ut idag men har inte hunnit kolla på det så får bli att se det imorgon istället! :) Är helt slut så funderar på att lägga mig tidigt idag och sova ut eftersom jag har sovmorgon till halv elva imorgon. Ska ta och avsluta här nu, måste bara tillägga att Markus var OTROLIGT snygg igår på Idrottsgalan!! Sen även att självaste Rolf-Göran Bengtsson är bättre en Zlatan och fotbollen, känns bra, RIKTIGT bra!

/Becka.



Kvällen

Kom hem (vi börjar om igen, vi glömmer allt där ute är det såå kallt) för ett tag sen, var och besökte Odlarn med Jen. Träffade lite gamla lärare och allt, var lite mys att träffa dem faktiskt. Kan även säga att jag såg Erika på stan med sin lilla bebis, så söt! Har precis gjort klart en liten checklista som jag ska följa varje dag hade jag tänkt:


Ta kattsandlådan [ ]
Plugga mellan 18-20 [ ]
Ta bort sminket [ ]
Borsta tänderna [ ]
Packa väskan måndagar/torsdagar [ ]
20 situps [ ]
10 armhävningar [ ]
15 upphopp [ ]
Träning Tisdagar/Torsdagar/Lördagar [ ]
Aida Söndagar [ ]
Walle Torsdagar&Söndagar (dock inte just nu) [ ]


Om ni kommer på något mer jag kan lägga till så säg gärna till! :) Hade tänkt åka ut till Aida en sväng nu men blev så sent och sen snöar det massa ute och är redan vitt på marken, usch och fy! :( Blir att titta på Idrottsgalan ikväll 20.00svt1. Då kvällens artister är Tommy Körberg, Magnus Bäcklund, Brolle och Markus Fagervall. Världsartisten och mezzosopranen Malena Ernman framträder i en duett med musikalstjärnan Peter Johansson. Awie! Verkligen super artister =D Missa inte!!! Nu ska jag läsa alla andras bloggar, skriver kanske senare ikväll.

/Becka.





härlig dag

Sitter här i skolan, har rast. Varit en härlig dag idag kan man säga! Vi har bara haft en enda lektion och det är matte, annars har vi kollat på film hela dagen, pretty woman =) Ska kolla på slutet nu när vi börjar igen. Slutar om ungefär en timme, skönt =) Får se om Jen orkar följa med till Odlarn efter skolan annars får jag väl åka dit själv :( Nej, nu ska jag kolla runt lite på nätet innan jag börjar igen. Skriver mer senare ikväll när jag kommit hem från Aida.

/Becka.




rättning!

Det var visst ingen P3 Guldgala idag.. Det var tydligen igår så missade det =( suck! Kanske går repris någon dag, ska kolla upp det. Om någon vet något så säg gärna till. Kollade på Trollkarlens Hemligheter istället på Kanal 5, går varje söndag. Riktigt bra faktiskt eftersom jag älskar Chris Angel<3 så är det riktigt intressant faktiskt! Skriver ett inlägg i skolan imorgon tror jag, nu är det bedtime. Godnatt!

/Becka.




Lördagen & Idag

Igår hade jag & jen en trevlig stund när vi gick till Max och satt där ett tag och tillbaka. Vi målade i målarböcker och hade det jätteroligt med mycket skratt och många minnen togs upp! Tack för en underbar kväll Jennie, jag älskar dig! <3

Idag har jag varit och solat med Karolina i Nyfors, man fick en hel del färg faktiskt! =) Vi hade tänkt börjat simma idag också men det var tydligen stängt. Efter vi solat gick vi runt ett tag på stan, träffade Elin också. Länge sen! <3 Karolina tog bussen hem 16,43 och då åkte jag med mamma & pär till mormor och morfar där vi åt mat. Kom nyligen hem och har precis ätit vaniljglass med chokladsås, smarrigt! Ska strax hoppa in i duschen och ikväll är det P3 Guld på tvn klockan 21,00 på svt1, missa inte!! Musikgalor är mucho gusto bra tycker jag allt.

Imorgon är det skola igen. Ska åka förbi Odlaren efter skolan med Jen. Hälsa på lite och sen sätta upp lite planscher angående gymnasiet. Sen ska jag åka ut till Aida tänkte jag, blev ingenting idag så tar det imorgon. Skriver kanske mer senare!

/Becka.




saturday

Sitter hemma hos Karolina & Martin, ska snart ta bussen in till stan för att sedan snabbt åka hem. Hemma ska jag börja fixa mig lite smått innan jag åker iväg med a.j till brottsta som vanligt på Lördagar! :) Ska iväg dit strax innan sex tänkte vi. Blir nog en rolig kväll, vi får se till att det blir kul iallafall! =) Blev lite ändrade planer för dagen eftersom jag inte tänkte på att det var lördag och att bussarna går annorlunda. Får ta det som var planerat egentligen under dagen imorgon istället! Nu ska jag hjälpa Karolina med lite kläder här. Skriver mer senare ikväll eller om jag skriver ett inlägg innan.

/Becka.




älskade mobil

IM HAPPY!!! Gissa vem som fått igång sin underbara älskade mobil?! Jo, JAG! Har nu alla gamla nummer igen och bilderna ska jag överföra till datorn imorgon tänkte jag! Åh, jag är glad =D awie!

Jag och Karolina solade även idag, fick lite färg faktiskt. Måste bara fortsätta sola lite oftare så man inte tappar all färg nu, sen har vi även bestämt oss för att börja simma! Bra träning faktiskt och sen behöver jag stretcha mina muskler så simning funkar jättebra, blir nog great! =) Åt på Spicy och det blev nummer 14 som vanligt, mucho gusto gott är det! Efter stan åkte vi hem till mig innan jag drog iväg till ridningen. Nu är jag ute i Hållsta igen och ska sova här en natt till. Ska hem imorgon med bussen iallafall, sen har jag lite planer för dagen och på kvällen ska jag umgås med mina underbara vänner som vanligt på lördagar nu för tiden. Känns bra! Karolina är i duschen och sen ska vi antagligen sätta igång någon film, får se vilken det blir ikväll. Kanske skriver något mer inlägg ikväll annars skriver jag när jag har någonting att skriva imorgon.

/Becka.




make it stop

5 days... Cant it stop now? Please.. One week and im already broken inside.
My dreams are killing me, really.



ingen rubrik

Hallå alla!

Blev inget mer inlägg igår, var plugg hela kvällen för mig! Blev klar 23,50 och det skulle vara inskickat senast 23,59 så några minuter tillgodo hade jag ändå! Skönt att vara av med det iallafall, kändes som en lättnad och jag blev stolt över mig själv faktiskt. :) Sitter nu ute hos Karolina, vi ska ta en buss in till stan om ett tag för att sola och äta på spicy efter det. Är ledig idag så det är härligt :D Helgen kommer kännas enormt bra tror jag med en extra dag, skadar aldrig! Igår kollade vi lite på film också innan vi somnade, den hette the girl nextdoor och jag rekommenderar den verkligen! Verklighetsbaserad var den också, sånt gillas! Fast man blev irriterad på folket, usch säger jag bara. Men ska inte avslöja för mycket nu. Tydligen bara en timme kvar tills vi ska gå till bussen så ska fixa mig lite snabbt. Skriver senare ikväll.

/Becka.



Skolan

Sitter här i skolan och har lunchrast. Åt panncakes idag igen som vanligt :D smarrigt!

Blev inget inlägg igår för jag hade inte tid att skriva helt enkelt, fixade med Annikas blogg och sen kom jag hem rätt sent då jag slutade halv fem. Annars gjorde jag inte mycket alls igår, satt vid datorn och kollade på tv.

Idag slutar jag halv fyra, kommer nog sitta kvar efter skolan och arbeta med min uppsats som ska in idag. Har engelska prov snart också, är tydligen inte betygsättande utan bara ett läxförhör, känns skönt det iallafall! Efter skolan hade jag tänkt att jag skulle fika med Amanda men hon kunde tydligen bara halv tre så det verkar inte bli något. Ska se om jag åker ut till Karolina senare ikväll för att sova över där eftersom båda är lediga imorgon. Kanske tar lite kort ikväll isåfall, har inte gjort det på ett tag nu sen skulle vi kolla på lite filmer. Imorgon har vi planerat att sola och sen äta på Spicy :) smarrigt! Nej, nu ska jag avsluta här så jag är klar till lektionen börjar. Skriver mer senare!

/Becka.




ingen rubrik

Har varit dålig på att blogga idag. Skriver ett inlägg imorgon i skolan! Godnatt



magont

Sitter här hemma och har ont i magen.. Började halv elva egentligen och nu är klockan halv tolv istället, ska försöka gå till skolan efter lunch iallafall. Hade någon genomgång sista lektionen så kanske är bäst att vara där. Skrev iallafall rätt mycket på min uppsats igår så känns riktigt bra, hinner nog klart faktiskt! :) Har glömt att skriva om vårat nya system vi har i skolan när man kollar sina betyg, det är mer som "high school" att man går ut i korridoren och kollar vilket betyg man fick. Fungerar riktigt bra faktiskt! Nu ska jag fixa mig och äta lite tänkte jag innan jag åker iväg med bussen till skolan. Skriver mer ikväll! my dreams are killing me

/Becka.



dålig uppdatering igen!

Emelie: Tack så jättemycket! Värmer alltid med snälla kommentarer. Det är bra med mig, hur är det med dig? :)

Mickan: TackTack! :) Det värmer!

Toby: Ja, man känner sig lite dum ibland faktiskt, sen tar man i massor när man sjunger och dansar helt galet! Som man är största kändisen eller något sånt! Haha.

Sara Cederberg: Nej, det finns knappt något bättre faktiskt, livet leker just då! :)

Ferhat: Testa det du också om du inte gjort det redan! :) Jodå, det är bra. Själv? :)

Sådär.. Svarade på lite kommentarer först tänkte jag! Nu ska jag skriva om vad som hänt idag!
Började med att jag och Evelina åkte ut till Hållsta, tog oss en liten promenad till stallet där ute, gick förbi Karolina & Martin och hälsade på där. När vi kom till stallet visade Nadja oss runt och presenterade hästarna, det är sjukt att shettisarna som jag lärde mig rida på fortfarande finns kvar!! Jag började rida där när jag var fyra ungefär och nu är jag 16. Dessutom fanns dem ju där innan jag började eftersom dem gick att rida på! Otroligt söta är dem iallafall. Vi fick rida lite och jag hade en häst som heter Montana, riktigt söt var hon. Fixade i stallet och lite sånt och slutade vid ett. Fick skjuts hem, duschade snabbt innan jag åkte ner på stan för att fika med Amanda, självklart på Café Smak! Gick även runt ett tag på stan då jag tänkte köpa ett par skor och jeans från EGO men blev ingenting. Ska åka till Stockholm med mami snart istället. :) Har även kollat på oth & gg idag, såklart! Bäst är ju det. Annars har jag inte gjort mycket, försökt göra lite skolarbete, går framåt iallafall, skönt det. Ska forstätta med det nu! Skriver mer imorgon, ska försöka lägga mig tidigt idag då jag är heeelt slut, börjar iallafall 10,30 som vanligt imorgon så det är skönt. Hoppas alla haft en underbar dag!

/Becka.




lever livet

hög musik, dansar, sjunger och lagar mat, kan det bli bättre?



Skolan

Sitter här i skolan och arbetar.. Började halv nio som vanligt, träffade Frida och Amanda på bussen. :) Trevlans! Såg även Julia åka förbi när jag stod och väntade på bussen. Sara Banana är sjuk :( Hon kanske skulle komma till sista lektionen då vi har genomgång.. Om det är någon som vill skriva min uppsats om skapelse & myter så säg gärna till, skadar absolut inte! :) Har iallafall påbörjat min skrivning så det går framåt hehe. Ringde även till min praktikplats för ett tag sen, blir att ta 07.17 bussen från stan ut till Hållsta för att sedan promenera en bit till stallet, fast slutar strax innan halvtvå så det är rätt skönt, sen kanske vi får vara ledig någon tisdag för att jobba en helg eller så. Blir nog bra! :) Trodde inte jag skulle ha något att skriva om så antog att det skulle bli ett kort inlägg men blev faktiskt en hel del! Skriver mer senare kanske. Nu ska jag fortsätta jobba!

/Becka.




söndag

Så har den här helgen gått.. Helgerna bara försvinner!

Idag har jag iallafall varit ute hos Aida, red ut på en långtritt med henne. Var mys! :) Kom hem för ett tag sen och nu väntar jag på maten. Ska försöka plugga lite efter maten tänkte jag, måste även fixa mina ridskor till imorgon då min ridgrupp i skolan ska rida för Lotta Björe efter skoltid för att presentera våran skola. Så kommer sluta runt halv nio-nio imorgon, fast är ju i stallet så kommer nog funka bra ändå. Blir lediga på Fredag också så det är skönt. Har inte så mycker mer att skriva.. Skriver kanske senare ikväll eller imorgon efter nio eftersom jag inte är hemma på hela dagen, tror jag, får se hur det blir, kanske skriver i skolan också.

/Becka.



härlig kväll

"sven är min vän innan glen kom sen"

Har varit en helt underbar kväll med mycket skratt! :) Tack allt folk, ni är verkligen fantastiska!
Kollade körslaget och sen tittade vi även början på några filmer men såg aldrig riktigt klart någon. Pratade massor och alla är störtsköna, me likes.

När vi släppte av Jen så brann det i en container där så vi försökte ta kort för att hamna i tidningen men det blev inte bra alls.. Någon som hade tänt på antagligen. Just nu sitter jag här och dricker Oboy och äter julskinksmackor, smarrigt!Imorgon ska jag försöka ta mig upp rätt tidigt för att åka ut till Aida i skaplig tid iallafall. Annars händer inte så mycket tror jag. Skriver mer imorgon/idag om jag inte skriver något nytt inlägg innan jag lägger mig.

/Becka.



det är jag som är rebecka






träningsvärk

Vad var det jag sa igår? Träningsvärken finns då allt, i rumpan, låren, jumsken, axlarna, revbenen, magen, ryggen, ja ni märker, i stortsätt överallt! Kan knappt andas utan att det gör ont och inte sitta för den delen heller haha. Men då vet man iallafall att man gjort något bra! :)


Har försökt bloggat tidigare idag men har inte funkat så blir att skriva lite kort om dagen nu bara tänkte jag. Hade ställt klockan på 09,10 imorse för att skicka iväg ett hejdå sms till v & j som åkte till Thailand idag, hoppas ni får det bäst killar! :) Kommer bli tomt utan er ett halvår.. Jag somnade snabbt om och vaknade vid halv ett ungefär. Har inte gjort mycket alls hittills, sitter och lyssnar igenom ett album jag laddade ner igår, absolut nyår 2008, blir lite partysugen sådär! Haha. Har blivit lite ändrade planer för idag, blev inte det första jag hade tänkt mig utan har bara varit hemma. Men ikväll iallafall ska vi ut till Erik där hela nyårsgänget kommer vara, nästan. Blir nog riktigt mys! :) Hade tänkt hoppa in i duschen nu, skriver mer senare!

/Becka.




romme

Fick precis reda utav Amanda att vi kanske ska iväg med klassen till Romme i år =D awie, åka skidor med flickorna, lära Sara åka och allt! Kommer verkligen bli great om vi åker :) Annika våran rektor/mattelärare skulle kolla upp det där iallafall, hoppas




vill ha!



Härligt stickad cardigan från Line Of Oslo. Ordinarie pris: 1 750 kr. Nu 1 050 kr.
Någon som vill köpa den till mig? (a) hehe.



dålig uppdatering

Varit dålig på att uppdatera på senaste känner jag, skärpning Rebecka!

Igår kväll var a.j här :) Hade det massa mys och pratade om allt möjligt som vanligt. Ni betyder något enormt flickor! Jag älskar er <3

Idag gick jag upp vid halv sju, mamma hade dukat fram frukost till mig :) snällt. Fixade mig snabbt och åkte ner på stan, skulle iväg till Nyby Torshälla Ridklubb där jag nu kommer spendera mina fredagar under skoltid. Eve var även en grottmänniska haha. Hon klättrade in i Sahara Öknen, såg bara ett par fötter, gulligt! Egentligen skulle vi ätit på Ektorpsgården men det var stängt så vi fick kebabtallrik istället, mycket smarrigt! Efter lunchen red vi, fick Pricken :) Gick helt okej faktiskt, fick beröm iallafall.

Tog bussen till stan och köpte ett par skor till med mami, tack! Åkte hem efter det, satt ett tag vid datorn innan jag åkte vidare till Vilsta och hade lektion. Fick Oskar, gick jättebra, super nöjd! :) Blev att åka hem snabbt efter ridningen för att kolla på Let's Dance. Usch på blondinbella, hoppas flickan åker ut nästa vecka! Nu sitter jag här återigen, lyssnar på musik och tråkar helt enkelt.. Ska nog lägga mig tidigt idag, är helt slut!! Känner redan att träningsvärken kommer krypandes. Wie, träningvärk är underbart!

Imorgon får vi se vad som händer under dagen, om det blir som jag planerat eller inte, det märker vi och ser! :) Hoppas på att det blir att träffa allt folk senare på kvällen iallafall, hope so!

10h46m




snö...

Ska bara berätta att det snöar :( Suck.. Har kommit en hel del idag faktiskt.. Fast ska iallafall bli varmt till helgen så får hoppas att det försvinner då!! :) Eget arbete just nu, blir att jobba med engelskan. Lyssnar på bandit och har trevliga samtal med flickorna i klassen, hehe. missyou






8 Januari 2009

Hej!

Sitter här i skolan och har rast. Åt panncakes för ett tag sen, smarrigt! :) Som vanligt varje torsdag men iallafall (a) hehe. Har inte hänt mycket alls i skolan idag faktiskt, alla har varit helt sega och typ sovit på lektionerna. Slutar halv fyra och sen ska jag hem och sova ett tag tror jag, sen efter sex ska jag vara med a.j. vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar antagligen på någonting :) kanske blir film? Nej, ska vara lite social med flickorna nu! Skriver senare.

/Becka.



uppdatering

Blev inte att träffa Amanda idag. Båda var helt slut och orkade verkligen inte, så vi tar det imorgon istället med jen också! :) raj for always <3 Snart är det grammisgalan på tv också :) Annars är det inte så mycket annat som händer ikväll. Ska lägga mig tidigt ikväll, är helt slut verkligen! Skönt att det snart är helg igen iallafall. :)

/Becka.



7 Januari 2009

Det märks att man inte riktigt kommit in i att det är 2009 nu. Höll på att skriva 2008 i rubriken till detta inlägg. Haha!

Så har första skoldagen passerat detta år, var faktiskt en riktigt skön dag. Började halv elva och slutade halv tre, så var bara tre timmars pluggande idag, skönt! :) Saken är den att jag måste vara synsk, drömde för någon natt sen att vi skulle få sluta halv tre för att emmy skulle iväg någonstans? Sen stämmer det in! Blev precis som i drömmen, läskigt! Det var iallafall riktigt roligt att träffa alla igen!! Vi blev indelade i nya projektgrupper och sen började vi arbeta. Fick massor gjort faktiskt! Haha, hände en rolig sak också. Hade skrivit levande organismer på datorn och sen skulle jag läsa upp för alla i gruppen vad jag hade skrivit och då råkade jag säga levande orgasmer hahahaha, så alla fick sig ett gott skratt iallafall! Måste även berätta att jag fick VG på matteprovet!! :D Happy är ju jag! Första gången jag får VG på ett matteprov :) Efter skolan gick jag, sara, amanda och eve och fikade på Café Smak. Blev kladdkaka med mjukglass och vatten till, som vanligt. Smarrigt!! Kom hem för ett tag sen, gör inte mycket alls just nu, musik och så bara. Ska träffa Amanda ikväll tror jag :) Hon har träning just nu så blir väll efter sju ungefär. Annars är det Top Model och Grammisgalan samtidigt idag =/ Blir att titta på Grammisgalan tror jag, Top Model går ju så ofta ändå. Sen är det även bra artister/band som ska uppträda på grammisgalan. Nu ska jag läsa lite bloggar innan det blir mat här hemma. Skriver senare!

/Becka.



the last day

Så har den sista dagen på lovet gått..

Började med att jag vaknade runt ett, åt frukost och åkte sedan ut till Aida. Red ut i snön och det var hur mysigt som helst, de som inte rider förstår verkligen inte vilken känsla det är! Helt underbart. Pulsa fram i snön och allting, perfekta julkänslan iallafall, det enda som är bra med snö och jul! :) Myste ett tag med Aida när jag hade ridit och självklart med kattungarna, mina älsklingar. <3

När jag kom hem badade jag och sen har jag tittat på oth & gg, grät som bara den till båda två. Bästa ever! Har även kollat på TopModel 11 som började idag. :) Imorgon är det skola igen som vanligt.. Suck! Skriver mer imorgon.

/Becka.



dagen till ära

Vaknade vid tolv ungefär, hoppade snabbt in i duschen innan jag och mami åkte ner till stan för att kolla skor och lite sånt. Hittade faktiskt ett par skor med 4cm klack tror jag det är, blir att använda dem nu när mina andra skor gått sönder.. Köpte även linsfodral till mina linser. Efter stan åkte jag till mormor&morfar där vi hade kusinträff. Köpte pizza från Lilla Tuppen, älska Albert! Han berättade en historia som hände när han kom till Sverige och inte kunde Svenska. Det var några ungar som hade spelat fotboll och då hade han sparkat på bollen. Ungen skriker idiot till han och då frågar Albert vad det betyder eftersom han inte kan svenska. Barnet säger att det betyder snäll. Albert säger då till dessa tre ungar: alla ni tre är idioter. Haha! Där fick de så de teg! Sen bjöd han självklart på massor som vanligt, jättesnäll och trevlig är han iallafall. :) Var mycket trevligt hemma hos mormor och vi pratade massor. När vi hade ätit åkte vi och hämtade upp Jen som följde med mig hem. Vi gick först till Konsum sen satt vi mest och pratade om allt möjligt, sen gjorde vi lite roliga saker! hahahaha, bästa vi någonsin gjort! Minne för livet helt klart! ;) Jag älskar dig gumman <3 Jennie åkte precis hem och nu sitter jag här.. Om en kvart är det Tisdag och bara en dag kvar tills skolan börjar.. Sista sovmorgonen imorgon då.. Suck! Ska försöka åka ut till Aida en sväng tänkte jag, annars inget planerat. Skriver kanske mer senare!

/Becka.



Helgen

Fantastisk helg säger jag bara, älskar er! <3

I Fredags gick jag upp vid elva för att fixa mig innan jag, lina och jen åkte iväg till Stockholm med 14,05 tåget. Vi käkade på Donken när vi kom fram och vid fyra lämnade vi Lina på bussen till Öland. Jag & Jen väntade länge på stationen innan vi åkte ut till Jakan för att träffa pojkarna. Var roligt att träffa dem igen, var ett tag sen nu faktiskt. Vi spelade poker, ölspelet och lite sånt. Hade även massage och pratade om allt möjligt, jättemys var det iallafall! Gick och la oss vid ett någongång? Har ingen aning om vad klockan var faktiskt. Gick upp vid halv tio på Lördagen. Började med att städa undan allt. Jag & Jen hjälpte till att diska eftersom Joakim skulle lämna sin lägenhet klockan tolv då det kom en tjej som skulle hyra hans lägenhet då Viktor och Joakim åker till Thailand den 10de. Vi tog pendeltåget till stan vid elva ungefär, fick vänta ungefär två timmar på stationen innan vårat tåg gick hem. Oförglömlig kväll som vanligt med er <3 Tack för en underbar helg! <3 Och Jen, Jag älskar dig något enormt! <3 Väl hemma somnade jag och sov i några timmar. Var helt slut.

Idag vaknade jag halv fem (a) trött eller vadå? haha. Men var riktigt skönt att sova ut! Förstår inte hur jag ska orka gå upp på Onsdag, tur man har sovmorgon till halv elva iallafall. :) Har precis ätit frukost, blev tacos :) smarrigt! Nu sitter jag här och lyssnar på Bandit. Ikväll händer inget speciellt tror jag. Bara att ta det lugnt, imorgon ska jag snabbt till stan innan alla kusiner ska till Mormor & Morfar för att äta pizza. Skriver kanske mer senare, ska fixa lite med musiken nu.

/Becka.



Idag

Hej Bloggen!

Idag har jag inte gjort mycket alls, vaknade vid tolv ungefär och satt vid datorn ett tag innan jag & lina åkte till La Luna för att träffa Jen. Vi åt pizza och pratade massor. Riktigt mys :) När vi hade ätit klart skjutsade vi hem jennie innan vi åkte hem. Här hemma gjorde vi inte så mycket efter det, överförde bilder från gårdagen och de finns nu på min bilddagbok, för att komma dit klicka här. Har även kollat på Twilight återigen, älska filmen <3 Så himla bra! Klockan är redan elva och det är snart dags att lägga sig igen.. Imorgon blir det upp tidigt för att fixa lite inför Stockholmsresan med Jen. Ska först följa med Lina till hennes buss sen ska vi på ett litet äventyr jag & jen, blir nog riktigt roligt ;) hehe. Ska ta och avsluta det här inlägget nu. Blir nog inget bloggande för min del imorgon, skriver mer på Lördag.

/Becka.



Gott Nytt År!

Gott Nytt År!!!

Fixade oss hemma innan vi gick över till Erica där vi åt tacos tillsammans med tjejerna. Det var jag, jen, amanda, lina, erica och julia. Vi var där ett tag sen fick vi låna Kajs lägenhet, jättesnällt, tack! Där vi var till ungefär halv tolv. Vi körde sanning&konka och lite sånt roligt, pratade även massor. En helt underbarkväll var det där iallafall, tack flickor, ni är great! <33 Tog bussen ner på stan och såg fyrverkerierna, riktigt fint :) Träffade Hampus, Gustav, Niklas, Sven, Erik och Fredrik på stan så umgicks med dem ett tag. Värmde oss även ett tag i jennies trapp innan mamma kom och hämtade oss. Bästa nyår någonsin, enormt bra! Jag älskar er flickor! <3<3<3 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!