oj..

Oj, det var visst en vecka sedan jag skrev sist! Får väl skriva ett litet inlägg om vad som har hänt här ner på Öland då.

Vi har varit här nere nu i 1vecka och 3dagar. Blir hemfärd på Torsdag antar jag! Under midsommarhelgen har vi varit nere på campingen och umgåtts med lite folk där nere. Trevligt som tusan var det. Man saknar allt folk nu när de ha åkt hem.. Det har kommit nytt folk men vi har inte varit nere på campingen och kollat. Ska väl se om vi gör det något mer innan vi åker hem. Midsommaren i år alltså, kärlek till den! Kommer sakna hela den veckan tills nästa år då den kommer igen.. haha (a) Det var helt okej väder under midsommar, lite blandat sådär kanske. Men det var storm runt klockan 18, alla tält flög typ omkring och allt, var faktiskt lite roligt att se.. Aldrig varit med om en sån kraftig storm förut! Som sagt, alla åkte ju i söndags och sen dess har jag och jennie bara setat inne eller ja, rättare sagt legat i sängen hela dagarna. Kommer sakna den sängen alltså... :( Men jag kommer ju tillbaks hit ner snart igen! Tiden här på Öland med jennie har iallafall varit underbar, helt amazing bra alltså! <3<3 Det var väl en liten sammanfattning av tiden här på Öland, eller? :)

Idag iallafall så fyller mormor år, grattis till henne! Mamma hade skickat iväg ett kort på mig när jag har hennes klänning på mig som hon hade när hon var liten. Antar att hon kommer bli glad :) Jag & Jennie har sovit typ hela dagen idag igen, inte så ovanligt men ändå, haha. Ska väl städa upp lite i rummet ikväll innan vi lägger oss för det lär ju behövas, ser ut som ett lekrum för barn eller något sånt! Annars får vi väl se vad som sker, inget antagligen... Imorgon ska jag nog ta med mig jennie till Norra Öland och visa henne Böda tänkte jag. Får nog ta bussen upp då eller hur vi nu gör. Det får vi väl se imorgon. Antar att vi lär nörda oss med cs ikväll också, hehe, men blir ju lite beroende av det spelet alltså.. (a) Ska avrunda här tänkte jag, skriver antagligen inte mer nu när jag är här på Öland men kommer nog ett litet inlägg när jag väl är hemma igen! Kärlek till alla er, ni vet vilka.

Becka



Dag 3...

Vaknade runt 12 idag, lite tidigare idag iallafall! Åt frukost och lite sånt där sedan kom farfar och hämtade oss här hemma och vi åkte till Borgholm hem till dem och duschade där eftersom vi inte hade något varmvatten idag.. vi promenerade till stan och köpte oss en varsin glass. Hemma hos farmor och farfar sen så åt vi pannkakor och jordgubbar med mjölk och socker :) Kollade film där också.. Nu ska vi iväg och kolla när far min spelar fotboll! Seriefinal tror jag att det är? Inte riktigt säker men har för mig det. Nu ska vi iväg så hinner inte skriva mer, men skriver antagligen ett nytt inlägg imorgon! dessutom har vi fan fint väder här ;) hehe.

Sommar hälsningar Becka! + Jennie :)



Öland!

Nu sitter man här på Öland med jennie :) Underbart mysigt har vi det iallafall!
Kom igår runt klockan tre och åt då mat, senare på kvällen var vi ute på campingen till 23 ungefär. Träffade lite folk och sådär. Visade runt jennie lite här på Öland också, kollade även på solnedgången på stranden, det kan man kalla mysigt :) När vi kom hem så gick vi väl och la oss i Tims dubbelsäng där vi har bestämt att vi ska sova hela tiden även fast han inte vill så ska vi fan göra det haha. Somnade väl någon gång efter ett tror jag, sen fick man som vanligt ett sms vid åtta ungefär och blev då väckt men somnade om till klockan 13 hehe (a) Idag har vi ätit frukost och typ legat i sängen och sovit? får se vad som händer lite senare. Ska väl fixa oss och lite sånt där snart så. Hoppas alla har det bra där ni är, skriver något inlägg senare under tiden vi är här. :)

Kram Becka.



Igår/Idag

Igår blev jag väckt av Annika runt klockan tolv. Satte mig ett tag vid datorn innan jag mötte Amanda och vi cyklade till Elin. Det var jag, amanda, jennie, frida & elin där och vi satt och myste och pratade lite om kvällen innan. Jätte mysigt! <3 Älskar er tjejer! Efter det åkte jag hem och gjorde inte så mycket, satt vid datorn och lite sånt där.

Idag vaknade jag halv tolv för pappa ringde och väckte mig.. alla ringer och väcker mig :( haha. Jag satte mig vid datorn i ca en timme innan jag, jennie & amanda drog iväg och solade. Idag solade jag 20 min istället för 15 min som sist. Fick lite färg faktiskt! :) När vi hade solat åkte vi förbi Caroline och hämtade mammas klänning som hon hade lånat sen avslutningsfotot. Fick den snabbt och sen åkte jag hem ett tag och käkade/fixade mig innan jag återigen mötte amanda och vi cyklade ner till stan och träffade Gurra ett tag innan han skulle iväg och köpa något presentkort till sin fiollärare och då gick amanda och jag snabbt in på Mc.Donalds och köpte en Cheeseburgare. Gick runt ett litet tag på stan efter det sen tog vi cyklarna hem och när jag var hos Amanda så började det ösregna så då blev det att cykla hem fort!! Nu sitter jag här och funderar på om man ska hitta på något ikväll eller bara vara hemma.. Får se! Om jag hittar på något kanske det kommer ett senare inlägg annars kommer det antagligen ett imorgon. Far min kommer ikväll också! :) 2 days left <3

Beckiboe.



Kvällen alltså..

Fyfan vilken kväll det har varit.. Orkar inte ens skriva om det!! Den var underbar förutom en liten små sak.. Eller småsak och småsak men ändå...

Skolavslutningen. Började med att jag gick till skolan, där borta fixade vi mickarna och lite sånt där. Sen började skolavslutningen och Julia var först ut att sjunga! Så duktig så, vilken röst hon har! <3 Sen var det lite imellan & sen var det vi tjejor i 9b som skulle sjunga. Vi sjöng utan dina andetag med Kent. Gick jätte bra tycker jag! Fick betygen efter och lite sånt där, helt nöjd med dem faktiskt. Samlades i klassrummet ett tag och fick glass och sånt där. Pratade lite där också innan jag, jennie, elin, linn, cilla & carro bröt ut i gråt. Kändes verkligen hemskt att lämna klassrummet och ingen ville gå därifrån, men nu är det slut på den underbara sagan jag haft tillsammans med er... Tack för den här tiden klass 9b, ni har varit underbara!! Kommer sakna er som tusan men jag vet att vi kommer ses, jag vet verkligen det! Ni är allt min kära klass <3<3 Drog hem ett tag innan vi drog iväg till Cilla och sen hem till Martin.. Ja, det var väl allt jag orkar skriva. Kvällen var underbar på ett sätt ändå, tack <3

Rebecka Johansson, en del av 9b som alltid kommer finnas kvar i mitt hjärta! Ni har den största platsen! <3



Avslutningsmiddag!

Kom precis hem från avslutningmiddagen. Var jätte mysigt och underbart! <3 När vi kom dit gick vi runt och minglade ett tag innan vi fick komma in i aulan där det var två långbord med bordsplacering. Hamnade brevid Linn Liber & Annete eller vad hon nu heter ^^ Jennie satt mitt imot mig <3 Fick förätt som var lite olika sorters meloner + små mackor. Efter det var det lite utdelning av priser under åren som gått och då vann jag ett pris för den som hörs mest! ;) hehe *stolt* Var lite flera utdelningar också.. Maten serverades och det var potatisgrattäng, kött och sallad. Var super smarrigt!! Lärarna hade även en "dokumentär" om Odlarskolan. Som efterätt fick vi chokladpudding med grädde och jordgubbar. Sista måltiden med er klassen, tack för allt ni gett mig!!! Började gråta när allt var slut för Amanda kom springandes till mig gråtandes och kramade mig jätte länge, älskar dig otroligt Amanda! <3 Jennie och jag kramade varandra också och grät massor <3 Kärlek till er tjejer! Bilder från middagen kommer på min bilddagbok beckajohansson.bilddagboken.se.

Innan middagen var jag även och solade med Jennie & Amanda. Man fick lite färg iallafall :)
Imorgon.. Då kommer dagen... Fan, hur ska det gå? Det får vi se imorgon... Skriver när jag kommit hem...

Becka.




Fotbollsturnering!

Idag var det fotbollsturnering i skolan. Satt väl mest i solen och sen i slutet satte vi oss i skuggan pga värmen.. 8C vann och 8A kom tvåa tror jag? Ingen aning om vilken plats vi kom på men ändå ^^ haha. Det var mysigt att umgås med alla i klassen, älskar er så! <3 I slutet la jag och jennie oss vid tennisplanerna, hehe mums säger jag bara ;) Kom precis hem därifrån och tänkte gå ut med Tindra en sväng innan jag antagligen ska fixa mig för ikväll då det är avslutningsmiddag i skolan. Kommer nog bli fun, hoppas det iallafall! :) Skriver senare kanske, kommer hem någon gång runt halv tio tror jag.. Ha det så bra så länge i denna värme!

Becka



Fortsättning av dagen..

Kom precis hem efter att ha träffat Amanda & Jennie ett tag. Satt och snackade om allting, det känns underbart att umgås med er tjejer, ni gör min dag! <3 Hittade ett jätte mysigt ställe som vi satt ett tag sen gick vi vidare till jennies trappa Bara jennie och amanda som fattar ^^ haha. Efter det promenerade jag och amanda hem, spelade in en video och tog lite kort hehe. Nu sitter jag här och ska skicka lite låtar till Amanda och sen ska jag försöka lägga mig rätt skapligt idag tänkte jag... Fast jag heter Rebecka och kommer antagligen inte göra det... Alltid jag & Karolina att sitta kvar sent när vi säger att vi ska gå tidigt, (a). Nej, nu ska jag skicka låtarna till Amanda! Sen är det fotbollsturnering imorgon med hela skolan, sola som gäller för mig! Skriver imorgon igen!

Becka.




Söndag...

Igår kväll tittade vi bara på en film som heter Wind Chill, den var lite komplicerad men helt okej ändå.. Vi var även på stan och köpte godis och träffade Jennie ett litet tag i hennes trapp där vi satt och samtalade i en halvtimme kanske, mys. Efter filmen somnade typ Karolina och klockan var väl runt ett och jag somnade någon gång runt tre.

Idag vaknade vi halv tio och då bakade vi scones till frukost innan jag duschade och fixade mig för vi skulle dra till stan. Väl på stan gjorde vi inte så mycket, gick runt och kollade lite och köpte oss en varsin Cheeseburgare och jag köpte även en McFlurry med Ahlgrens bilar som var helt okej faktiskt. Vågade knappt testa den men tänkte att jag ändå måste göra det någon gång! När vi hade "fikat" klart så tog vi bussen hem och här hemma har vi bara ätit och setat vid datorerna som vanligt.. Roligt va? haha. Hon ska snart hem och jag ska träffa Amanda och jennie ett tag, Amanda hade en stor nyhet att berätta så! =D Undra vad det kan vara... hm.. Nej, nu får jag kramp i ena handen och sen fick jag ett mess också! Skriver kanske senare ikväll... 

Mindre än en vecka kvar!

Becka.



Fredag/Lördag

Var ute i hållsta igår som sagt. Vi grillade och lite sånt där mysigt. När vi var ute och gick senare på kvällen kom massor med raggarbilar med massor av pojkar i ;) hehe. Annars gjorde vi inte så mycket vilket inte är så ovanligt men ändå. (a)

Idag vaknade jag vid tolv ungefär och sen har det väl inte hänt så mycket idag.. Åkte hem vid fyra ungefär och ska snart äta mat. Här hemma har jag setat och rensat klart samma mapp som jag hållit på med nu i några dagar, det blev 326 låtar kvar av 1000! Känns skönt att bli av med all skit som man inte lyssnar på. Karolina skulle ta 19.15 bussen hit till mig så jag väntar på henne också. :) Vi kan inte vara utan varandra på minde än 4 timmar, hur ska det nu gå i sommar då?! haha <3 Senare ikväll ska vi iväg och köpa lite godis på godisland, det var ett tag sen känns det som, sen ska vi väl kolla film eller något sånt. Nej, nu ska jag fortsätta rensa mina mappar med musik. Skriver kanske senare ikväll eller imorgon!

Becka.




?

Känner mig som ett enda stort frågetecken just nu...



Fredag

Vaknade vid halv nio ungefär för jag skulle iväg på Tävling. Åt frukost och lite sånt där innan jag bytte om och tog på mig tävlingskläderna. Mamma skjutsade iväg mig till stallet och där började jag borsta och lite sånt där, knoppade även manen. Sen började vi med att värma upp och han kändes jätte fin :') han är så otrolig den där hästen alltså, vem kan inte älska Hilton? Den som någon gång setat på han kommer alltid vilja vara kvar! Sen började de som skulle hoppa 50cm och sedan 70cm och efter det fick vi som skulle hoppa 90cm komma in på banan och värma upp hästarna lite igen. Jag startade sist så det var bra! :) När det väl var min tur gick det jättebra faktiskt. Höll hela tiden om och han hoppade bra förutom på några enstaka hinder.. Jag kom ihåg banan också! Grattis till mig haha. Men jag höll på att glömma den när jag red men det löste sig. Prisutdelning och Sabina vann på Delicat. Jag tror jag kom tvåa om jag inte har helt fel? Så jag är supernöjd!! Efter ridningen så åkte jag hem och duschade vilket var superskönt eftersom svetten rann på mig och jag överdriver inte.

Nu sitter jag här och väntar på att Karolina ska ringa mig, blir att åka ut tid ikväll igen, men det skadar inte mig ett dugg! :)
Hon tog även bilder på mig under tävlingen som senare kommer komma ut på min bilddagbok, kolla gärna! Skriver senare kanske, men jag kan ingenting lova.

Becka.



Onsdag/Torsdag

Onsdag:
Det var först städning i skolan och träning inför avslutningen. Efter maten åkte vi ner till Ekängen och hade Brännboll&fotbolls match mot 9a. Vi vann brännbollen och de vann fotbollen. Efter dagen där tog jag bussen ut till Borsökna och var där i ca en halvtimme med Karolina + 50 pers till. Blev röd om armarna och fått äkta fulaste linjen efter bara en halvtimme? aja. Jag & Karolina tog bussen hem till mig och här packade jag lite snabbt innan vi åkte ut till henne där jag stannade över natten. Vi kollade lite på film och sånt där, inget speciellt.. Var Martin sjuk på kvällen men aja (a) hehe. Han var ju Becka sjuk imorse så! haha.

Torsdag:
Vaknade upp ute hos Karolina runt nio för vi skulle med 10.15 bussen in till stan. Hon fixade sig och så medans jag tittade lite på tv. Hon hade avslutning idag så då tog vi bussen in så hon skulle vara inne till klockan 11. Jag åkte hem och satt vid datorn innan jag åkte iväg till Stallet för det var elevensval om man ville. Och eftersom jag kan klockan så bra så var jag ju där halv ett istället för halv två som jag trodde klockan va.. Hm, måste nog träna på klockan lite mer!! Så jag hjälpte till att borsta alla hästar i stallet oc jag kom precis hem därifrån och vi red ut, hade Dollar. Nu sitter jag här och lyssnar igenom samma mapp som jag lyssnade igenom förra gången jag skrev ett inlägg.. Det är 1000 låtar jag lyssnar igenom, onödigt att ha sånt man ändå inte lyssnar på.. Fast jag är endast på låt nr 150 så det är en hel del kvar. Undra vad man ska hitta på ikväll då? Någon som vill hitta på något kanske? Det är bara att ringa på mobilen! 

Bex.



Grattis!

Grattis Mamma & Grattis Julia och Victor på ett års dagen! <3

Skolan först idag. Vi gjorde absolut ingenting, gick igenom betyg bara på Sv/So:n och de som inte pratade fick bara sitta så ja, det är väl det jag gjort idag, setat på en stol eller ute på en bänk! haha. Somnade även ett tag ute på bänken och när jag vaknade kunde jag inte röra min arm, kunde inte ens lyfta den så amanda fick lyfta upp den så det kom blod tillbaks till armen och då gjorde det skit ont.. Men nog om det, inte ens intressant! Sista dagen med lektioner med klassen, om man nu kan kalla det lektioner men iallfall.. Tömde även mitt skåp så det står helt tomt just nu i skolan, det kändes tråkigt att lämna mitt söta underbar fina skåp ^^ haha! Man har ju ändå haft det där skåpet ett tag nu.. Nog om dagen i skolan!

Ikväll så kommer Mikael, Nathalie, Marita, Olle, Martin och Karolina hit och ska äta budapest tårta som jag och mamma bakade igår kväll. Smarrigt!! Bland det godaste som finns ska jag faktiskt säga! Väntar på att Karolina ska ringa mig för hon ska kanske komma tidigare än alla andra. Sitter även och lyssnar på gamla goingar, det är faktiskt många bra låtar man glömt bort men som man fortfarande kan hela texterna till! Nej, nu ska jag ta och avrunda det här inlägget & fortsätta sjunga med i låtarna. Skriver kanske senare ikväll när alla har åkt hem.

Kram från en sjungande Rebecka.



.

There's only hate
There's only tears
There's only pain
There is no love here
There's only lies
There's only fears
There's only pain
There is no love here



Helgen + idag.

Skriver inte så mycket om helgen, var i Hållsta och satt uppe till halv åtta på morgonen även denna helg. Spelade kort och sånt med Martin, Mikael och Lollo, vann faktiskt en gång av två! *stolt* På Söndagen sov jag väl mest hela dagen, var helt seg. På kvällen åkte jag hem igen.. Ja, det var väl min helg, hände såklart mer men inget viktigt för er att veta ;) hehe.

Idag så var det skola som vanligt. Hade på mig RAJ tröjan, amanda och jennie också men de tog av sig den efter första lektionen och då blev jag sur ett tag. Eller spelade väl mest men ändå hehe. (a). Gjorde inte ett skit i skolan som vanligt, känns nästan onödigt att gå dessa dagar, kan man inte bara sluta nu? Fast det är såklart underbart att gå med alla i klassen.. Men jobbigt att gå upp på morgonen hela tiden.. Efter vi hade slutat så stannade jag & jennie kvar i ca en timme, låg i soffan och sov typ, mys var det! <3 Väntade även med henne tills bussen kom och sedan åkte jag hem. Skulle träffa Karolina idag egentligen men hon åkte iväg och badade, elak eller vad? :( Men hon skulle ringa när hon var inne i stan igen så får se vad klockan hinner bli eller om man kanske hinner ses en snabbis! Annars tror jag inte att det händer något speciellt idag, och om det nu sker något så skriver jag väl det senare ikväll eller imorgon.. Kan säga en sak: det är fruktansvärt varmt ute!! Nästan för varmt (a) hehe. Nej, nu ska jag inte skriva mer så ni orkar läsa klart allt.

Beckis.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!