helg uppdatering!

I fredags var jag i stallet under dagen, red båda hästarna och det gick finfint. Kom hem vid sex ungefär och sen kom älsklingen vid åtta, underbart att ses igen, hade saknat han något otroligt! ♥ Vi var ensamma hemma så vi låg på madrassen i tvrummet och kollade film hela kvällen/natten. Hade massage + varandras närhet, kan inte bli bättre! ♥ Somnade sent den morgonen? Runt halv sex kanske.

I lördags åkte Andreas hem vid fyra ungefär, då kom Sara hit och vi gjorde inte så mycket direkt, kollade melodifestivalen och så, baby kom tillbaka vid åtta och då fixade vi oss för att dra på fest på slottskolan. Vi gick dit vid halv tio ungefär, var kaos där borta och verkade inte speciellt roligt inne i lokalen så vi stod ute i några timmar och pratade med dem vi ville prata med, kvällen blev ändå lyckad, vi gjorde den lyckad. Underbart med alla minnen som finns att prata om, älskart! Kom hem halv två ungefär.

Idag (söndag) har jag umgåtts med Sara & Andreas hela dagen, har legat i sängen exakt hela tiden. Just nu sitter jag och kollar på hockeyfinalen, sen blir det sängen som doftar världens bästa pojkvän♥ Sista dagen vi ätit kebab idag också på två månader! Onyttigheter = borta, träning = tillbaka! Fit for fight sommaren 2010 är det som gäller. Och jag lovar, jag kommer klara det!

/Becka.




känslor...

Hur kan alla känslor komma på en och samma kväll?
Varför blev allt så himla förändrat, vad var det som ändrades?
Ni som alltid har haft en speciell plats i mitt hjärta, där försvann den.
Tack för allt den här tiden, den var lång och underbar, men tog slut.
Jag orkar inte gråta mer.



-

Kvällen igår (onsdags) var rätt fail.. Den slutade iallafall bra hemma hos Gurr där jag, Sara och Jennie var till två ungefär, vi pratade om minnen och allt, haha, skrattar åt allt fortfarande när jag tänker på det! Tack, det behövdes! ♥ Kom hem vid halv tre inatt ungefär.

Idag (torsdag) har jag varit i stallet hela dagen ungefär, annars har det typ inte hänt något speciellt alls. Imorgon blir det stallet igen och att äntligen träffa älskling igen! Längtar ♥

/Becka.




praktikplats

Jag tänkte även berätta att praktikplatsen är fixad v15 och v16.
Det blir praktik för mig och Sara på Aledals Ridcenter på Öland båda veckorna.
Var där 2007 och jag kan säga att det är en av dem bästa praktikplatserna jag varit på!
2 ridhus, 63 hästar, ridning varje dag, vattenfontäner inomhus, "småhus" som sadelkammare, galet fint är det!
Hoppas det blir riktigt bra, längtar redan!






Lill-lördag!

Hallo partypeople!

Idag är det onsdag, alltså lill-lördag, vad händer? För min del blir det O'learys med Sara, Linda, hennes kompisar och hoppas även på Jennie och om hon tar med sig några. Tror kvällen kan bli riktigt lyckad faktiskt!

Än har jag inte gjort så mycket idag, har sovit 12 timmar inatt, skönt! Sen datan vid tvn hela dagen, nu sitter jag och dunkar musik på högvolym = ensam hemma! Sara kommer hit snart och sen är det väl dags att fixa sig för ikväll. Inatt kommer äntligen Andreas hem och sen kommer pappa hit ikväll också.

See you out there!
/Bex.


Nikki Sixx, spelas just nu för fullt ur högtalarna!




5 dagars uppdatering

Har inte blivit av att jag skrivit. Har inte varit hemma så har inte tagit mig tiden att skriva, men tänkte göra en liten snabb uppdatering om vad som har hänt.

I fredags var det erotikfest hos Nidas, hade ett lite finare nattlinne på mig. Kvällen var riktigt rolig och det var mycket roligt folk på festen. Kvällen slutade med lite missförstånd och liknande, men det är sånt som händer. Annars var fredagen riktigt bra.

I lördags umgicks jag med Andreas större delen av dagen, han åkte hem senare på kvällen. Sara kom hit under melodifestivalen så vi kollade klart på det och sen hade vi en myskväll bara.

I söndags åkte jag till Sara för att sova där, vi gjorde inte så mycket utan tog det mest lugnt på kvällen.

I måndags (igår) var jag med till sjukhuset när Linda skulle dit, vi lekte lite i lekrummet innan vi åkte ner på stan där vi gick runt ett tag, det hände sjukaste saken där, snacka om bra balans man har, stod inne på Vera Moda och pratade med Cim, helt plötsligt ramlar jag baklänges in i några skyltdockor i affären, jag ligger där bland dockorna och sprattlar medan Sara & alla i affären står och asgarvar haha. Ena skyltdockans huvud spracksönder och jag kunde verkligen inte sluta skratta, synd att man inte fick med det på bild! Ja... Sen tog vi bussen hem till Sara. Vid fyra åkte vi till stallet där jag hade både FA och Walle, red båda i paddocken. Sov hos Sara igen.

Idag (tisdag) har jag varit på vårdcentralen IGEN, men idag för att kolla magen. Fick akutont igår hemma hos Sara så fick tid halv två, fick ta blodprov i armen igen.. Suck! Får se vad det kan vara för något, har haft så rätt länge.. Jobbigt eftersom jag skakar i hela kroppen när jag väl får sådär ont i magen.. Åkte tillbaka till Sara igen efter det och sen stallet, hade båda hästarna idag igen, red ut med Sara och sen i paddocken. Var helt död efter det, kom hem efter nio. Nu ligger jag i sängen med bärbara och smsar med älsklingen som är och åker skidor. Saknar han!♥

/Becka.



sista dagen i "skolan"

Idag har det varit sista dagen i själva skolan, skönt!

Igårkväll gjorde jag inte mycket, låg i badet i 1,5 timme och pratade med Sara i telefon, hade mycket, men samtidigt ingenting att prata om haha. Annars gjorde jag inte mycket som sagt.

Idag har det varit skola som vanligt, började med ett nytt projekt så har mest suttit och skissat på en isbjörn hela dagen, hade även matte ett tag. Efter stan gick jag, Amanda och Sara runt på stan och sen kom även älsklingen ner. Vi sprang runt överallt och letade kläder till imorgon och jag hoppas att det löste sig för alla även fast det bara var sara som köpte något idag. Satt på Donken ett tag innan Andreas skulle gymma, sen gick jag och Sara runt på Åhléns ett tag innan vi tog bussen hem. Här hemma har jag inte gjort mycket, mest kollat kläder inför imorgon, blev inte alls så som jag hade tänkt mig, men det får fan duga.

Ridskola imorgon, sen när jag kommer hem är redan älskling här (han har min nyckel), sen erotikfest och på lördag blir det en färd till Öland.

/Becka.



vårdcentralen

Har precis kommit hem från vårdcentralen, fick tid där idag 11.15 så var i skolan först och sen åkte jag dit. Anledningen till varför jag åkte dit var för jag har liknande ett sugmärke på halsen som jag haft sen i söndagsmorgon, ingen aning om vad det kan vara. Dem kände på halsen och sen tog dem halsprov och sänkan, alltså blodprov i armvecket.. Stolt över mig själv att jag klarade av det utan att få panik som jag hela tiden fått tidigare, sitter i sen jag var liten och dem misslyckades med stickningen, men idag gick det bra! Dem tror det är något virus bara, sen vill dem antagligen operera bort mina halsmandlar. Ska tillbaka om 3 veckor iallafall.

Har kommit på varför man inte borde vara utomhus på dagarna, man blir ju blind av att vara ute! Det är så himla ljust överallt så man skulle behöva ännu starkare solglasögon än på sommaren! Hatar det.

/Becka.




förändringar

Annika: Nu är det faktiskt så att jag inte fick träningsvärk från dammsugningen, även fast det kan verka så! :)

Idag har det skett en del förändringar, blandannat här på bloggen (ska fortsätta ändra bakgrunden, men den får bli svart så länge) och sen har jag färgat håret på Karolina! Tog bussen till stan kvart över sex, träffade Karolina på stan och sen tog vi en rask promenad hem till henne då hon hade glömt sitt bankomatkort hemma, sen snabbt ner på stan igen. Träffade Andreas & sen gick vi och köpte hårfärg till Karolina. Därefter blev det kvällsmat på donken och sen sa jag hejdå till älsklingen och jag & karolina promenerade hem till henne, där färgade vi håret på henne och åt lite godis. Blev ingen stor förändring, men vi ska ta och fixa det mer någon annan gång tror jag, får se. Kom hem kvart över tio och kollade lite OS och nu ska jag strax lägga mig. Uppdaterar mer imorgon! Godnatt på er.

/Becka.


fint med godis i munnen..




hurtigbulle

Igår hade jag min redovisning på historian, berättade om Madonnas adoptioner från Malawi och hur man kan se tillbaka på allt, lite annorlunda, men det gick riktigt bra, fick beröm från Tessan innan jag gick också. När alla hade redovisat började vi kolla på Avatar, den verkar bra faktiskt, hade mycket emot den från början, men jag får väl ta och ändra uppfattning haha. Träffade älskling efter skolan och vi gick runt på stan i två timmar, Sara kom även ner ett tag med oss, sen åkte jag hem. Kände mig riktigt hurtig igår, det första jag gjorde när jag kom hem var att dammsuga mitt rum, vilket jag aldrig brukar göra (a) haha. Annars tog jag det lugnt igår bara.

Idag har jag världens träningsvärk i bland annat vaderna!! Hade medelpass på friskis igår på idrotten, vilket verkar ge resultat haha. Sista praktikdagen idag dessutom. Får se om jag ska till vårdcentralen senare också, meddelar mer om det senare när jag varit där!

/Becka.



klagomål

Fick precis klagomål på min blogg här i skolan, flickorna saknar mina otroligt fina inlägg, jag förstår dem!

Den senaste tiden har jag gjort det vanliga, skolan, umgåtts med Andreas samt Sara en hel del. Min morfar har även fyllt 80år så vi hade en överraskningsfest för han med lokal, släkt från finland och sverige. Kvällen blev riktigt lyckad! Haha, en minnesvärd kväll iallafall, eller, minnesvärd för dem flesta som har minnet kvar ;) Jag har även tagit tillfället i akt och äntligen tatuerat mig! Det blev en g-klav med noter upp på magen. Ja, det var väl kortfattat vad som har hänt. Nu ska jag iallafall fortsätta vara duktig att uppdatera den här bloggen, eftersom ni älskar den! :)

/Becka.



Helgen + Måndag/Tisdag

I lördags var det 18års fest, vi var några hemma och förkrökade hos mig först det var Sara, Andreas, Sven, Felix, Jennie, Gustaf, Gustav, Erik och Hampus. Det var grymt roligt hemma hos mig, helt underbar stämning och allt, love it! ♥ Drog till festen vid tio ungefär. Där vär det helt okej, jag hade det roligt, det blir ofta som man själv gör det. Lärde känna nytt folk dessutom! Jag, Sara och Andreas gick hem till mig vid två ungefär tror jag? Haha. Somnade direkt.

I söndags blev det kebab till frukost, underbart. Sen åkte Sara hem, jag och älskling myste ett tag och sen åkte han till Balsta och jag åkte ut till Aida, var där en kvart sen fick mamma hämta mig igen, har nog aldrig haft så ont i magen, fruktansvärt. Söndagen blev en hemmakväll utan något speciellt att nämna.

Igår (måndag) var det skola som vanligt, gjorde ett uppsatsprov sista lektionen och sen gick jag och Sara till donken och sen träffade vi älsklingen och därefter gick vi runt ett tag på stan innan Sara åkte hem och jag & andreas gick till Karolina och Andreas för att fika. Stannade kvar där till 22 då vi fick skjuts hem av Andreas pappa. Mysig kväll!

Idag (tisdag) har jag varit vikarie för en lärare i skolan, skulle ha datakunskap med ettorna men datorerna i skolan är ju så underbart roliga och inte vill funka när man behöver dem som mest, så det blev inget med det. Sitter fortfarande kvar i skolan, tänkte sluta om ett tag, ska fortsätta att plugga inför imorgon här ett tag innan, sen träffa älskling. Ikväll är det Paradise Hotel-finalen, grattis Jackie.

/Becka.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!