Återigen en måndag.

I fredags var det jobb först som vanligt, sen stressade jag hem för att hinna ta ett tåg hem till Eskilstuna. Väl i Eskilstuna så träffade jag Sara och vi gick ut på kvällen. På lördagen var jag bara hemma och hade myskväll med mami & på söndagen så åkte jag tillbaka hit till Stockholm.

Just nu sitter jag på jobbet, har precis ätit lite och om tio minuter öppnar vi. Idag händer väl annars inget speciellt skulle jag tro, Danirl har jouren dessutom.

Ha en bra dag i det fina höstvädret!
/R.



Kanelbullens dag.

Igår på morgonen var det en stressig dag, då våran ordinarie kock inte jobbade, så jag jobbade i köket och höll på en massa. Efter jobbet gick jag och fixade ett par nya byxor då dem jag hade gick sönder efter andra gången.. Jag och Daniel firade 10 månader igår, så vi köpte med oss grekisk mat hem och myste.

Idag är det kanelbullens dag & det är torsdag. Imorgon är det redan fredag igen, galet vad fort det går!

/R.






Helgens firande.

Helgen spenderades hemma i Eskilstuna. I fredags var det ridning och på lördagen var vi 25 personer ute och åt tillsammans, då släkten firade mig. Sen åkte vi hem till oss och fikade, sen på kvällen gick jag, Daniel, Kari, Kaj och Mikael ut.

Igår var det bara jobb och sen gick jag på stan ett tag efter och nu är jag återigen på jobbet, har precis ätit supergod kycklinggryta i currysås med klyftpotatis och sen raggmunk med fläsk och rårörda lingon, supersmarrigt!

Dags att öppna upp lunchen, ha en bra dag!
/R.





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!