minnen från resan

Justeja, jag har glömt att berätta om vad som hände när vi var påväg till flyget när vi skulle till Kreta. Vi stannade i Nyköping och skulle äta på McDonalds. När vi står uppe på parkeringen och ska försöka ta oss ner, då kommer den här konversationen:

Mamma: "är det här något man kan åka i?"
Martin: "det kallas hiss"


Haha, klockrent!

/Becka.



-

Har inte så mycket att skriva. Har inte gjort någonting alls idag, sov till halv ett och sen dess har jag bara setat här. Får se om vi ska iväg till Byxelkrok idag och bli kvar där över natten eller om vi åker dit imorgon över dagen bara. På lördag bär det av hemåt iallafall. Saknar flicksen<3 Länge sedan nu. RAJ² föralltid<3

/Becka.



Grillning

Idag har jag inte gjort så mycket alls. Först hemma hos pappa har jag bara legat i soffan hela dagen och degat. Kollade på film och lite sånt. Just nu sitter jag hemma hos Farmor & Farfar. Det är jag, pappa, annika, mamma & pär här, sen farmor och farfar då. Vi har grillat, spelat kubb och ska fika strax. Riktigt mysigt. Det är otroligt mycket folk nere på campingen, mer i år än det brukar vara tydligen! Dock inte bara alkoliserade ungdomar bara som på midsommar tyvärr.. Nej, nu är det fika! Ni får ha det så bra.

/Becka.



Öland

Blev ingen uppdatering igår innan jag åkte till Jönköping. Vi kom fram till Jönköping vid halv sex ungefär, satte oss på hotellrummen ett tag innan vi gick ner för att äta. Vid åtta gick jag iväg till stationen och mötte upp David. Vi satte oss på hotellrummet innan vi gick för att äta kebab<3. Vi låg vakna hela natten och somnade strax efter 6tiden skulle jag tro.. Gick upp vid halv tio för att äta frukost och sen gick vi och la oss igen innan vi åkte runt tolv.

Idag kom vi fram till Öland runt fyra. Sov hela vägen och vaknade när vi var mitt på bron. Åkte direkt till farmor och farfar och fikade där innan jag fick skjuts till pappa där jag är just nu. Just nu är det bara jag, pappa & tim hemma för dem andra är på slottet och kollar på scotts och vilka mer det nu va. Nu ska jag sjunga allsång med far min!

/Becka.



the day

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig från början. Det började med att vi inte skulle åka till Öland idag utan att vi ska åka imorgon istället så jag satt vid datan ett tag och tog det lugnt innan jag begav mig till Karolina där Andrea också befann sig. Vi lagade mat och sen gick vi en promenad till Mikael för att kolla till Ragnar(katten). Träffade Jennie på vägen också så jag lämnade hennes glasögon som hon glömde igår. Hos Mikael tänkte vi spela rockband men tvn funkade inte så vi gick till Karolina igen där vi kollade på Ice Age 3 och hade det mysigt. Tack för en mysig kväll! Kom hem till tio ungefär.

Imorgon bär det av till Jönköping alltså för att sova där en natt innan vi åker vidare till Öland. Kommer uppdatera mer imorgon innan vi åker! Nu har jag bloggtorka, heipa.

/Becka.



från igår



KLOCKRENT!



last night

Kvällen igår var riktigt trevligt enligt mig. Började med att vi satt i rothoffsparken från halv nio till halv tolv ungefär. Det var jag, adde, sven, gustav, erik, sara, jennie, evelina, cim, hampus och sen två av addes kompisar. Vi lyssnade på musik och bara umgicks där. Vid tolv ungefär så begav vi oss mot skiftinge där det var "fest" vilket det inte visade sig vara när vi kom dit.. Haha. Vi träffade victor på vägen dit och sen gick jag, evelina, amanda och victor i spöregnet eftersom dem andra hade cyklat i förväg. DYNGSUR när man kom fram så var tvungen att föna håret och allt där borta. Mamma hämtade oss kvart i två ungefär. Somnade direkt när jag kom hem.

Idag vaknade jag vid halv tolv ungefär, har inte gjort mycket alls än. Bara kollat prison break. Får se om det blir en tur mot Jönköping idag för att sedan åka vidare till Öland eller om vi åker imorgon.. Får vänta och se. Uppdaterar mer senare!

/Becka.



lyckat!

Började dagen med att jag vaknade vid halv två ungefär och mådde jättedåligt. Vid kvart i fyra hade jag fixat mig lite snabbt och åkte ner på stan med Jen för vi skulle gå runt lite tänkte vi men då hade dem stängt så vi var där kanske en kvart och sen promenerade jag hemåt igen. Lyckat! Just nu sitter jag och väntar på maten och sen blir det party ikväll, hoppas det blir en lyckad kväll iallafall! :) Blir party ute i parken igen och sen får vi se vart vi tar vägen. Uppdaterar säkert mer när jag kommer hem, eller, beror på hur sent det blir! Vad ska ni alla läsare göra? Hoppas ni får en underbar lördag ni också!

/Becka.



Kvällen

Sv. Pappa; Aaa exakt, Öland är ju sååå mycket bättre än Kreta.. Eller inte! :)

Kvällen blev ungefär så som jag hade tänkt mig. Var upp till Kaj snabbt vid sex för att hälsa på Tindrisen och sen åkte jag till eskilsparken för att träffa Jen. Vi satt där ett tag och pratade om allt som hade hänt sen begav vi oss till stan för att käka på donken och vänta på Evelina. Evelina kom vid halv nio och då började hon & jag våran promenad till Brottsta. Sjukt underbart att träffa folket igen, galet! I stugan var det sven, adde och erik. Vi var ute mest hela kvällen och sen kom även gustav ett tag i slutet. Hade en mysig kväll och kom hem strax efter halv ett. Just nu laddar jag upp några "få" bilder på bdb, så bara att kolla bilder från kreta där! :) Sängen lockar så ska ta och krypa ner när bilderna är uppladdade och klara.

Imorgon blir det en repris av parkkvällen, hoppas det blir grymt! Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.



Hemma!

Då var man hemma igen efter två veckor på Kreta. Jag har haft det ooootroligt bra där borta och kvällarna den sista veckan var verkligen grymma! Vädret har varit kanon hela tiden och vi har badat, solat och vandrat hela dagarna. Jag & Martin lärde känna en massa nya människor där borta, kommer sakna dem otroligt mycket. Får hoppas att vi fortsätter hålla kontakten bara. Sista kvällen var vi hemma halv sju på morgonen och sen skulle vi upp vid halv elva för att packa och sånt innan vi skulle hem, den dagen var sjukt jobbig och man mådde knappast på topp haha. Skönt att vara hemma samtidigt som jag längtar otroligt mycket tillbaka! Landningen när vi kom hem var inte lyckad precis, vi skulle precis landa och var nära marken när piloten var tvungen att flyga rakt upp igen med världens fart för han såg inte landningsbanan, det blev kaos på planet men sen fick vi landa åt ett annat håll och då gick det bra. Man blev lite orolig där ett tag faktiskt. Kom hem till tolv inatt och gick och la mig strax efter, sovit som en kung inatt! Blev 1033 bilder från Kreta, haha, bildbomb på bdb sen då!

Får se vad som händer idag, är tänkt att jag ska träffa Jen och sen ska jag försöka träffa adde ikväll iallafall. Uppdaterar mer senare!

RAKI, CONNECTING PEOPLE! De' vet du!

/Becka.




4 days left

Sitter har pa ett internetcafe pa kreta. Har 13 minuter kvar att sitta sa far skriva snabbt. Jag och martin ska pa disco idag igen for tredje gangen, blir en gang till innan vi aker hem tror jag. Det ar grymt! Folk dansar pa barerna och ja, ni anar inte! Under dagarna steker vi pa sa mycket vi kan och vi har aven gjort en utflykt ner till Elafonnisi dar det var ooootroligt fint, galet! Vi akte genom bergen och jag var radd hela vagen, langt upp var vi iallafall. Var aven inne i en grotta i berget och aven vid falassarna. Vet inte om jag stavat ratt pa stallerna, men ni forstar nog. I forregar kom jag och martin hem halv sex pa morgonen sa man ar en aning trott om dagarna, men da kan man sova pa badmadrassen eller i solstolen. Underbart! Det ar verkligen fantastiskt har, men saknar alla hemma enormt! Hoppas ni har det bast. Bara fyra dagar kvar tills jag sitter pa flyget, inte lange alls. Nej nu ska jag ivag och kopa ol for att sedan parta hela natten! WOHOOO!

/Becka.



KRETA!

Da befinner man sig pa kreta. Ni far vanja er vid att jag inte kan skriva vissa bokstaver haha. Vi har det grymt har borta, badar i havet varje dag och sen beger vi oss upp till poolen nar vi inte orkar vara kvar dar langre. Martin och jag har ett eget rum och mamma och par ett. Pa kvallarna gar vi runt langs gatorna och inne i platanias. Det ar otroligt varmt och jag hoppas man fatt lite farg iallafall. Just nu sitter vi pa ett cafe och har atit glass, riktigt smarrigt. Far se om vi ska bege oss mot ett disco har i narheten strax. Imorgon ska vi ligga vid poolen och steka och sen ta bussen in till Chania for att kolla hur det ser ut dar. Nu ska jag ta och ga vidare! Ni far ha det grymt, saknar er alla!

/Becka.



and off we go!

Vaknade vid två idag, har precis duschat och ätit frukost. Här hemma är det full fart med packning! Jag ska strax ta och fixa mig så jag är klar tills vi ska åka, just nu sitter jag i morgonrock och en turban på huvudet, haha. Ska bli otroligt skönt att komma iväg, speciellt nu i det här vädret, samtidigt som det kommer vara tomt utan mina vänner där borta.. Jag hoppas jag har fått med mig allt, men det viktigaste är väl att jag kommer med! Nej, nu måste jag avsluta för att hinna. Åker om 1,5 timme. Kanske uppdaterar något därifrån annars ses vi om två veckor! Ni alla får ha det grymt här hemma i Sverige!

/Becka.

lite bilder från kreta -07







stugmys

Åkte som sagt ut till stugan ikväll. Det var jag, adde, erik, braf & veronica. Vi kollade på tv och bara myste i soffan. Var där i ungefär två timmar och sen hämtade mamma mig, sa hejdå till alla. :( miss you guys already! <3 För er som inte vet vad jag menar med "stugan" så är det en stuga som erik har på sin tomt där han bor. Så det är vårat place. Lovely! Allt är fixat inför imorgon så nu är det bara att sova och sen träffa Jennie imorgon innan vi far iväg. Får se om jag hinner med lite annat också. Ska krypa ner skapligt idag iallafall. Uppdaterar imorgon innan jag åker!

/Becka.



the day

Har varit runt överallt idag känns det som. Började med att vi åkte ner på stan och gick runt där, sen åkte vi till lidl, efter det sveaplan och sen till statiol. Så jag är helt slut i fötterna och kroppen. Har precis packat alla kläder jag ska ha med mig på resan så det är skönt. Ska strax ta och bege mig till stugan för att träffa folket igen, måste säga hejdå to the people. Gonna miss them alot! :( Men ska se till att ha det grymt på Kreta! Uppdaterar när jag kommit hem ikväll.

21 hours left, then we are in the car
26 hours left untill we fly away

/Becka.




Onsdag 8 Juli

Vaknade vid halvtvå ungefär. Försökte att lägga mig skapligt igår men när jag precis la mig i sängen började en film på tvn som jag fastnade i så somnade efter fyra någongång. Filmen var faktiskt rätt bra och hette passionada. Har precis ätit frukost och ska ta och fixa mig strax för att åka ner på stan för att köpa allt som behövs med till imorgon. När jag är klar på stan ska jag snabbt hem och packa allting så det är klart och ikväll bär det av till stugan igen! Måste fixa mig nu ska jag blir klar någongång. Uppdaterar mer senare.

datumet...
one day left.

/Becka.



try it




tisdagsmys

Sv. Sabina; Nej man tröttnar verkligen aldrig, sjukt underbar!

Ikväll har jag varit ute i stugan, det var jag, adde, hampus, gustav och erik. Vi kollade på film och gick till max. Blev hämtade från max för det spöregnade och hampus fick ligga raklång över alla i baksätet haha. Mamma hämtade mig kvart i elva ungefär. Just nu sitter jag här vid datan och har tvn igång för att se allt som sänds om Michael Jackson just nu. Man kan inget annat än att säga att han verkligen var grym! Ska försöka lägga mig i tid idag, packning som gäller imorgon och sen att träffa folket igen!

/Becka.



Tisdag 7 Juli

Då var klockan halv fem på dagen och jag säger godmorgon! Vaknade för fem minuter sen, har sovit riktigt skönt plus att jag haft en söt liten katt bredvid mig också. Just nu sitter jag och äter frukost, rostade mackor med skagenröra, mums! Jag måste ta och tacka sven för det vackra vykortet jag fått idag, riktigt snällt! :) Vi saknar dig här hemma också. Mamma sprang runt här hemma och var helt lyrisk över vilka vänner jag har och sa att hon var kär i alla, haha. Har man sjukt underbara vänner så har man!<3 Uppdaterar mer senare.

2 days left.

/Becka.



kvällen i stugan

Har spenderat kvällen ute i stugan. Fick skjuts av mamma dit och var där strax innan nio. När jag kom dit var Veronica, Adde, Erik och Gustav där. Vi tittade på tv och bara umgicks, vi var sjukt barnsliga med mycket skratt. Vid tio åkte adde hem och jag kollade klart på Prison Break där ute, vilket äntligen har börjat igen!! Mamma hämtade mig efter det var slut så kom hem ungefär halv tolv. Här hemma har jag tittat på tv, sjungit bäbiskaraoke och allt knasigt jag gjort. Imorgon blir det stan med mamma för att köpa allt inför resan. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.



Måndag 6 Juli

Idag har jag varit i Västerås med mamma & Karolina. Vi åkte iväg strax innan två och kom hem runt sju. Först stannade vi på donken snabbt och efter det gick vi runt lite på stan. Köpte ingenting alls, som vanligt. När vi var klara på stan åkte vi förbi IKEA där vi köpte lite småsaker bara. Så dagen har jag spenderat i västerås, har inte hunnit med så mycket mer. Ska strax äta och sen ska jag ut till stugan och hålla pojkarna sällskap! Uppdaterar när jag kommit hem.

/Becka.



Uppdatering

Såg precis travet på tv, mamma såg oss tydligen snabbt men jag såg oss inte alls. Tennisfinalen drog över på tiden så travet var 10 minuter istället för en timme, lite synd med tanke på att dem filmade oss så pass mycket. Verkar som det inte blir stugan för min del ikväll, är helt slut. Blir bara en hemmakväll skulle jag tro.. Får se om det kommer något mer inlägg. Glömde förresten skriva att dead by april var på tv igår, på sommarkrysset, fick rysningar! Galet.

"jag kör ju inte för fort när det kommer poliser"  dagens citat!

/Becka.



Yesterday/Today

Igår var det alltså fest ute i st. sundby hemma hos Malin. Åkte bussen dit vid tio med Jen, Amanda W & Sara. Kvällen var grymt lyckad och jag lärde känna massa nytt folk! Underbart. Vissa fick lagom mycket alkohol i kroppen så dem badade i poolen med mobiler och allt, smarta människor.. (Y) Själv så höll jag mig torr och åkte bussen hem vid ett med Jen. Bussresan var ju speciell den också, höll på att bli avsläppta ute i ingenstans. När vi väl kom in till stan gick vi hem till Gurr där vi var sex pers, mamma hämtade mig vid tre. En grymt lyckad kväll!

Inatt har jag knappt sovit alls, har frysit som bara den och samtidigt var det varmt.. Gick upp vid halv två iallafall och fixade mig snabbt innan jag, mamma och pär åkte ut till Sundbyholm för att kolla på travet. Aidas föl Reina De Caballos startade i första loppet och hon kom tvåa, riktigt fin är hon. Man känner sig stolt att man var den första som såg när hon ställde sig upp. Bilder från travet kommer senare! Var ute på travet i tre timmar och sen åkte vi och skrev ut kretabiljetterna på pärs jobb. Kom hem vid halv sju ungefär. Nu kollar vi tv för snart är det från travet och dem spelade in oss så man kan ju hoppas att man är med en liten stund! :) Sen blir det att äta mat och sen får vi se om jag tar och beger mig till stugan. Blev ett rätt långt inlägg, uppdaterar mer senare!

/Becka.



Lördag!

Vaknade halv två idag, somnade vid halv fem inatt ungefär, olika anledningar varför. Ikväll blir det party för hela slanten, ska iväg till Malin dit det kommer massa folk. Hoppas på en grymkväll med bra musik, dans och trevligt folk! Ska dit ut runt tio ikväll, får se vart man tar vägen sen. Under dagen har jag ingenting planerat, blir väl att vara hemma för att fixa sig för ikväll haha. Nej, nu är det frulle som gäller!

/Becka.



cykeltur i spöregn

Kom hem för lite mer än en timme sen. Har varit ute i stugan nu ikväll, det var jag, amanda, adde, hampus & erik. Vi käkade chips och kollade på film, sex drive tror jag den hette, min humor verkligen! Ännu en mysig kväll har jag haft. Cyklade hemåt strax efter halv ett i spöregn, åska och blixtrar. Då menar jag inte att det regnade lite heller! Sjukt mycket. Aldrig cyklat i så pass mycket regn skulle jag tro. Men hemresan var lyckad (Y) Happyface. Haha. Kom hem dyngsur och nu har jag hunnit torka, dock inte håret, men det är på väg det också. Ska strax krypa ner under täcket tror jag.. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.




Freeedag!

Somnade sent inatt, runt fem. Men var tvungen att kolla klart filmen, blev inte ens trött av den! Sjukt bra. Vaknade strax innan två och nu sitter jag här, har inte hänt något speciellt ännu. Ikväll hoppas jag det blir en kväll med allt folk! Ska försöka ta kontakt med alla snart tänkte jag. Men först ska jag leka kock. Uppdaterar mer senare!

/Becka.




filmtips

Såg nog en av de bästa filmerna jag någonsin sett igår! Den heter Taken och är en thriller eller hur man ska förklara den. Det handlar om en dotter som blir kidnappad och pappan ska rädda henne. Sjukt spännande och man kunde inte slita sig från den och man var tvungen att se hela på en gång. Ger den 5/5 helt klart! Ni måste bara se den!!




vill ha!

Ja tack till dessa!



TOPSHOP 500:-


SHOCK 198:-


Något för mig kanske? haha.
BLUE FOX 169:-


MYHYSTERIA 248:-




vilstamys

Ikväll har jag som sagt varit i Vilsta. Först kom jag och Sara dit, vi satte oss i skuggan, drog igång musik och spelade kort på filten. Efter ett tag kom även Adde, Karolina & Andreas. Vi spelade kort hela kvällen, mot slutet kom Fredrik och höll oss sällskap, då var det bara jag, adde & sara. Sara åkte hem strax därefter. Mot slutet kom det fullt med mygg och blev kyligt ute så vi åkte hemåt. Hade en riktigt mysig kväll även fast vi inte gjorde mycket alls, plus att jag "fick" ett halsband, tack adde ;) haha. Ni är underbara! <3

/Becka.



TunaPark

Kom nyligen hem från TunaPark. Blev en lyckad shoppingrunda idag, köpte två par linnen från H&M och ett par skor. Var där lite mer än två timmar, testade sjuuuukt mycket kläder! Finns så otroligt mycket man vill ha just nu. Blir ingen stuga ikväll, ska till vilsta istället, vet inte riktigt vilka vi blir men hoppas det blir trevligt. Får se om jag tar mig ett kvällsdopp eller inte.

/Becka.


Från H&M 98 kr

H&M 59:50 Kr



Hunden och Kattens Dagbok!

Ni måste bara lyssna på det här! Verkligen min humor, lyssna på hela. Klockrent!



Idag vaknade jag vid halv två, har precis ätit frukost och ska strax fixa mig för att åka till TunaPark med mamma. Ikväll bär det av till stugan igen :)
Inte så mycket mer att skriva just nu. Uppdaterar sen!

/Becka.



stugan

Sitter här i stugan med erik och adde. Vi äter chips, jag och erik lanar och adde kollar på dateing på tvn eller hur det stavas. Hampus var här när jag kom men blev rädd och åkte nästan direkt. Innan jag kom hit gick jag ett tag med jen på stan, hon köpte foundation och sen kollade vi runt lite, tog bussen ut hit. Mamma hämtar mig när hon fikat klart hos sin arbetskompis. Uppdaterar mer sen antar jag!

Har varit jordskalv på Kreta idag, i vattnet, läskigt. Roligt att åka dit nu ifall det blir efterskalv eller något ;o 

/Becka.



1 Juli

Så var det 1 Juli, inte länge alls kvar tills vi åker utomlands, längtar samtidigt som jag skulle vilja hinna med att göra så mycket här hemma under just dem två veckorna vi är borta! Aja, nog om det. Idag vaknade jag halv två, sovit i tolv timmar, riktigt skönt. Är helt slut i kroppen känns det som så är bara bra för mig att sova tror jag. Var tänkt att jag skulle ut till stugan för länge sen, men vet inte om någon är där? Haha. Ska ta och ta kontakt med folket. Uppdaterar mer senare!

Från och med idag så går det inte att betala med pengar på bussarna längre, det är självklart bra men det finns även negativa tankar om det. Dem har tagit bort det med tanke på alla rån som sker. Vad tycker ni om det här? Skriv gärna en kommentar angående det.

/Becka.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!