Sömn, jobb & en mysig date med frugan!

Den här veckan har innehållit sömn, för den mesta delen av dygnet, men den har även innehållit jobbsökanden & jag har även träffat Sara på stan idag för att sitta på donken i två timmar & prata om allt mellan himmel och jord, riktigt mysigt!

Imorgon är det fredag och det är återigen helg, går otroligt fort! Daniel kommer hit, så vi får se hur vi spenderar kvällen imorgon och på lördag blir det utgång. Har egentligen inte så mycket att uppdatera om, så nu ska jag fortsätta vara social i telefonen med Daniel.

/R.



Helgerna bara flyger förbi.

I fredags åkte vi aldrig till hemmafesten, jag & sara gick direkt ut istället. Vi var överallt kändes det som och jag träffade många man inte sett på länge, så var trevligt. Daniel skjutsade ner oss på stan & sen var han hemma tills jag kom hem.

I lördags gjorde vi inte speciellt mycket, var bara hemma och tog det lugnt. Igår så åkte Daniel hem & jag åkte ut till Hållsta för att umgås med alla som var där. Kom hem runt 21, vid tolvtiden fick jag något ryck och tränade en timme. Idag har jag fixat mitt personliga brev och sökt några jobb, tränat, lagat mat och snart ska jag sätta mig framför tvn tänkte jag. Mamma är i Stockholm på vinterkonferans med jobbet, hon åkte igår och kommer hem imorgon. Det är dessutom en massa snö ute, gillas inte.

/R.



Effektivitet!

Då befinner jag mig på hemmaplan igen. Jag kom hem i onsdags och har hunnit med en hel del sen dess.

Igår hade jag en turdag och allt rullade på. Hela dagen började med att jag hittade en tia på bussen, sen kunde ingenting gå fel. Jag fixade en del på stan, träffade en del av släkten på stan & sen spenderade jag några timmar hemma hos Karolina och Andreas. Jag fick även reda på att Daniel inte kommer ha jouren nästa vecka, vilket betyder att vi inte behöver vänta lika länge på att träffa varandra.

Klockan är bara 15.15 just nu och jag har hunnit med en massa redan. Jag var hos tandläkaren 7.45 imorse, hade inga hål och allt var frid och fröjd, visade sig dock att mina visdomständer ligger fel och att dem kommer skapa besvär senare. Jag kom hem, sov några timmar & sen åkte jag ner på stan för ett möte angående ett jobb, därefter har jag hunnit vara till arbetsförmedlingen, fixat nya lotter & nu är jag hemma igen. Ikväll är det ridning som gäller, efter det blir det hemmafest & kanske en utgång, sen kommer Daniel hit också. En bra fredag, en bra helg!

/R.




Tillbaka på fastlandet.

Då har man lämnat ön och befinner sig just nu i Stockholm.

Daniel kom ner i fredags och vi tillbringade helgen på Öland och åkte hem igår, söndag. Jag har haft en riktigt mysig vecka, även lite mer än en vecka, på Öland, även fast dagarna mest har innehållit sömn. Nu sitter jag & väntar på att Daniel ska sluta jobbet och ikväll blir det att kolla på idrottsgalan. Hemfärd härifrån blir det någongång på onsdag. Det blir nog ingen mer uppdatering förrän jag är hemma.

/R.




Strandpromenad i solskenet!

Det blev aldrig någon promenad med Lina, vi får ta det någon annan dag helt enkelt. Idag vaknade jag och såg det fina vädret, solsken, blå himmel och 8 plusgrader, så jag bestämde mig för att ta en promenad. Det var riktigt skönt att få friskluft! Lite senare idag kommer Zeta, min farbror, förbi och hämtar upp mig för att åka och kolla på när min kusin Alice har ridlektion, ska bli roligt. Kvällen blir nog en lugn kväll i soffan. Dags för duschen!

/R.






Öland

Just nu befinner jag mig på Öland. Jag & Daniel åkte hit i torsdags efter han hade slutat jobbet och igår, söndag, så åkte pojken hem och lämnade kvar mig här. Vi har hunnit med att kolla JVM, kollat bowlingmatcher, umgåtts och haft det riktigt mysigt.

Nu är jag alltså här ensam och åker hem om ungefär en vecka. Ikväll kommer Lina hit och vi ska ta en promenad & antagligen prata om allt mellan himmel och jord. Ha det bra i kylan!

/R.




2012, nytt år & nya möjligheter!

Jag får väl börja med att säga, Gott Nytt År!!

Sen det senaste inlägget har det hunnit vara julafton & dessutom nyårsafton. Jag har haft en superbra jul med bra vänner och familj! Jag har även jobbat min sista dag på H&M-lagret, iallafall för den här gången.

Julafton firades med familj/släkt och var riktigt mysig, igår var det sista dagen på året och den firades med underbara vänner, först med middag och därefter en utgång. Idag har jag tagit det mest lugnt och imorgon far jag till Stockholm.

Hoppas alla har haft en helt fantastisk jul & ett fantastiskt 2011!

/R.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!