klipp klipp!




underbar helg!

Mitt tangentbord är sönder, så det kommer vara segt på bilder ett tag, men ni får klara er!

Helgen har varit helt underbar! I fredags var jag hos älsklingen, vi satt och åt mat med familjen i två timmar och sen myste vi hela kvällen, helt underbart! Jag älskar dig Andreas ♥

I lördags var jag i stallet på dagen, sen åkte jag hem ett tag innan jag åkte tillbaka till Skogstorp och hem till Sara där det var fest. Kvällen var riktigt lyckad och jag hade sjukt roligt, det var även trevligt folk där, så jag tackar alla för kvällen ♥ Jag & älskling sov över där också.

Igår (söndag) mådde jag ... dåligt. Kebabpizzan räddade mig! Onyttigt sista helgen i månaden är det som gäller, och jag är såååå glad att den dagen var i söndags! Mådde bättre senare under dagen och åkte till älskling vid fyra ungefär, vi åt glass & fruktsallad ♥ sen hämtade mami mig senare på kvällen.

Idag (måndag) har det varit skola som vanligt, hände väl inget speciellt där, en otroligt lugn dag iallafall med föreläsningar och liknande. Träffade älskling ett tag efter skolan, alltid mys. Sen har jag bara varit hemma, har skrivit klart min hälsodagbok och skickat in, tror nog jag kommer få sluta tidigare på torsdag faktiskt, wieee!

/Becka.



Grattis Evelina! ♥

Mitt tangentbord har slutat fungera.. sjukt irriterande! Tur mammas dator finns, igår fick jag sitta och använda tangentbordet som finns på datorn, gick inte speciellt fort att skriva haha.

Igår (torsdag) var det en jätteskön dag i skolan, vi hade som en nobelmiddag i skolan. Vi hade skrivit egna tacktal till oss själva, vi var 30 år framåt i tiden och sen hade vi långbord med mat och allt, riktigt mysigt faktiskt. Talet gick helt okej. På kvällen umgicks jag med Sara som även sov här! (bilder kommer senare när jag sitter vid min dator)

Idag (fredag) har det varit friluftsdag, skön fredag! Slutade halv två och nu sitter jag här hemma och gör inte speciellt mycket. Dessutom fyller världens bästa Evelina år idag!! 18 ååååår! Wohoooo ♥ tyvärr finns inga bilder på henne på den här datan.. Men det får komma upp sen! Ikväll är det ridning som gäller, sen hem till älskling och sova där♥

/Becka.




Onsdag!

Idag är det onsdag, har väl inte gjort något speciellt, skolan & stallet bara.

Här hemma har jag gjort klart mitt tacktal till imorgon, ska ha som en "gala" eller hur man ska förklara det imorgon i skolan, vi ska tacka oss själva och låtsas vara 47 år när vi läser upp det, sen ska vi bli serverade med mat och allt också + vara finklädda! Men eftersom jag är gitarrist i ett rockband (eraze) ska jag vara rocker! \m/ Tror dagen kommer bli riktigt rolig faktiskt, ska dessutom ha kameran med mig, så kanske kommer upp några bilder sen! Har dessutom kollat True Blood♥ Sängen nu! Skriver mer imorgon.

/Becka.


sötaste pojkvännen har ritat oss på stranden




don't stop believin'


Var som sagt och åt potatismos och fläsk hos mormor&morfar i söndags, det var riktigt trevligt och mysstunden i soffan med älsklingen gjorde hela kvällen♥

Igår (måndag) var det skola först, träffade även älskling ett tag på stan innan jag tog bussen hem till Sara. Var där hemma själv ett tag innan hon kom hem från stallet. Vi pluggade ett tag & sen låg vi i sängen och pratade strunt, alltid lika mysigt att göra med sin bästa vän♥ Tog bussen hem vid nio ungefär.

Idag (tisdag) har det varit hovvård hela dagen, hade praktisktprov och teoriprov idag, fick mvg i båda! Slutade vid fyra, tog bussen ner på stan, träffade älsklingen snabbt & sen gick jag och sara för att sola. När vi solat klart åkte jag hem, sen här hemma har jag inte gjort något speciellt. Ska in i duschen nu!

/Becka.



helgens tokigheter

Fredag: Var och solade efter skolan med Sara, riktigt skönt! Därefter tog vi bussen hem till mig, här hemma började vi fixa oss inför kvällen, var fest hemma hos Nidas. Kvällen blev lyckad, sjuuukt mycket folk, dessutom mycket nytt folk vilket alltid är trevligt. Blev hämtade vid halv två ungefär.

Lördag: Igår skjutsade vi Andreas till Hillman vid halv tolv, då åkte även jag och Sara till stallet, var där till fyra ungefär. När jag kom tog jag det skapligt lugnt innan jag började fixa mig för att åka till Ölkultur för att kolla när Hillmans band + älskling spelade. Mycket folk, tänka sig att dem äldre är värre än oss ungdommar när dem får i sig lite alkohol ;) Haha. Jag och Jennie fick en hel del skratt! Det var riktigt bra spelat iallafall. Vi åkte hem vid halv ett ungefär.

Söndag:
Idag vaknade jag och älskling vid elva kanske. Han hade väl varit vaken ett tag innan, som vanligt. Vi kollade tv och lite sånt, sen strax innan ett skjutsade vi han till puben för han skulle fixa lite där från igår. Nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik, vid fem ska alla kusiner till mormor & morfar för att äta potatismos och fläsk♥ underbart gott! Länge sen. Får se om det blir någon mer uppdatering idag, annars skriver jag säkert imorgon!

/Becka.




Over My Head

Svar till pappa: Ja.. Sängen är skön på morgonen... Ändå säger jag varje sommar att jag ska bli rekordbrun och sola hela dagarna.. :)

Igår (onsdag) var det skola först, efter skolan kom Sara hit, vi pluggade ca 2,5 timme matte på kvällen! Har nog aldrig pluggat så mycket i hela mitt liv, knappt sammanlagt heller haha. Sara sov även över här inatt. Hände väl inget speciellt annars.

Idag (torsdag) har det varit skola, hade matteprov, gick helt okej. Efter skolan träffade jag älskling snabbt innan sara & jag tog bussen till skogstorp, kvällen har jag spenderat i stallet. Kom hem strax efter åtta, innan nio för engångsskull! Skönt det. Tog ett långt bad och nu sitter jag och pratar med älsklingen i telefon. Ska strax sova. Imorgon är det hovvård som gäller igen och sen blir det solning, ansiktsmask + laga mat med sara. Därefter blir det paaarty. Uppdaterar mer imorgon.

/Becka. 




födelsedag!

GRATTIS PAPPA! ♥
jag älskar dig




fotografering


ett litet smakprov..




händelserik dag!

Har varit på hovvårdsutbildning hela dagen med skolan, först hade vi teori på förmiddagen och sen åt vi på världens godaste lunchställe, var exakt som spicy, love it! På eftermiddagen var det skoning som gällde, döda hästben (y) i början var det väl inte det mysigaste, men man vande sig. Efter skolan träffade jag & sara andreas ett tag på stan, sen promenerade jag & andreas hem till Karolina och Andreas. Där fixade Karolina mig och sen var det dags för fotografering i badkar! Jäääävlar vilka bilder det blev! Det kommer ut bilder från fotograferingen i nästa inlägg. Kom hem halv tio ungefär och snart är det sängen som gäller. Godnatt!

/Becka.




a new week

Idag har det varit skola som vanligt, hade cirkulationspass på idrotten imorse, sjuuukt jobbigt, kommer vara död i kroppen imorgon, har redan träningsvärk! Haha. Annars har dagen varit som vanligt, rätt lugn faktiskt. Hade ingen Historia så slutade 1timme och 40min tidigare, vilket var skönt. Väntade på älskling på stan och umgicks med han ett tag innan jag åkte hem. Här hemma har jag inte gjort mycket alls, bara tagit det lugnt.

Imorgon är det tappskoutbildning som gäller med skolan, sen fotografering hos Karolina, resultat får ni se senare! Nu är det sängen, natti.

/Becka.




Fredag, Lördag, Söndag!

Har inte skrivit på ett tag, men har helt enkelt inte haft någon tid.

I torsdags träffade jag älskling snabbt efter skolan och sen följde jag med Sara hem, vi bakade bullar till försäljningen på fredagen. Våra bullar var klara halv ett på natten så jag sov över hos Sara.

I fredags var vi på Nyby hela dagen, hade dressyrtävling på eftermiddagen, och gissa vem som vann... JAG! Wohoo. Efter Nyby stod jag ett tag med Amanda, Eve och Sara utanför systembolaget i Torshälla för att sälja fika för skolan, fick oss en hel del skratt. Tog bussen in till stan och träffade Andreas & Martin. Vi gick runt ett tag på stan och träffade på sjukt mycket människor som man kände. Tog bussen hem lite senare och sen direkt till ridningen. Sara kom till ridningen och sen sov hon här, vi gjorde inte speciellt mycket på kvällen.

Igår (lördags) var det stallet som gällde på morgonen, stressade mig igenom det och sen snabbt hem för att städa + duscha + fixa mig. För på kvällen var det fest hemma hos mig som stod på schemat. Folket började ramla in efter åtta, kvällen blev lyckad med några småsaker, men det var underbart att se alla samlade igen! Dem sista åkte härifrån strax innan tre skulle jag tro, sen festade jag, andreas, sara och adam ett tag till innan vi gick och la oss. Tack alla som kom hit! ♥

Idag (söndag) ska ta dagen kortfattat så det inte blir ett superlångt inlägg. Vi vaknade vid tio/elva(?) något sånt, fixade iordning glass med varma hallon till frukost och sen låg vi och degade i min säng rätt länge, man mådde som man förtjänade haha. Vid halv fyra åkte jag, Karolina, mamma och älskling till mormor & morfar för att äta, sen skjutsade vi hem Karolina och därefter Andreas till bussen. Här hemma har jag tagit ett långt bad med sara i telefonen, vi pratade i lite mer än en timme. Imorgon är det skola igen, är pepp inför det faktiskt. Uppdaterar mer imorgon!

bilder från helgen kommer.

/Becka.



Onsdag & Torsdag

Igår var det skola som vanligt, var på vårdcentralen vid 10, helt onödigt, fick bara en ny tid, suck. På eftermiddagen var det Nyby med skolan, det var helt okej där faktiskt. Mamma hämtade mig och Sara när vi hade slutat, sen fick vi skjuts till Sara där vi var ett tag innan vi åkte vidare till Rossvik. Var i stallet till nio och sen kollade jag tv, dusch och därefter direkt till sängen.

Inatt vaknade jag av att jag blödde näsblod, det var till och från hela morgonen... Är i skolan just nu, har haft en liten redovisning av våra djur som vi har ställt ut i hela skolan, till utställningen åt vi snittsar, popcorn och drack cider. Har varit en riktigt skön dag i skolan faktiskt. Efter skolan ska jag följa med Sara när hon klipper/slingar sitt hår och sen blir det att följa med henne hem och hjälpa henne att baka (eftersom hon suger) haha. Ska träffa baby lite senare också. Uppdaterar kanske mer ikväll, annars så hörs vi imorgon!

PUSS!



Måndag & Tisdag

Efter skolan i måndags gick jag runt med Sara på stan. Vi tog även en fika på Café Smak, beställde en Chai Latte, fast vet inte alls vad jag fick, för äckligt var det! Vi satt där ett tag och sen väntade vi på Andreas som kom till stan runt halv sju ungefär, träffade han i ca 5 minuter och sen tog jag bussen hem. Gjorde inget speciellt på kvällen.

Idag (tisdag) stod klockan på 05.50... En heldag ute på St. Ekeby i kvicksund. Dagen har varit helt okej faktiskt, älska vädret som är ute! Vi slutade halv tre och fick sedan skjuts in till stan. Jag & Sara träffade älsklingen och sen gick vi tre runt på stan ett tag. Det jag tänker skriva nu kan komma som en chock... men jag köpte ett linne på stan idag, ovanlig att Rebecka hittar något, så grattis till mig! Vid fem tog jag bussen hem och här hemma har jag kollat på dating in the dark och tagit ett lite längre bad. Snart är det sängen som gäller och imorgon ska jag till vårdcentralen 10.00 så får lite sovmorgon, skönt. Sen skola, nyby och därefter direkt till stallet. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.



underbar helg

I lördags var jag i stallet under dagen, red ut en sväng med Sara, äventyren is back! När jag kom hem började jag fixa mig inför kvällen, lite senare kom Andreas & Sara till mig, sen även Christina, Amanda och Janina. Vi promenerade till Nidas vid halv tio ungefär, kvällen blev lyckad! Jag hade otroligt roligt iallafall, tack alla. ♥

Igår (söndag) umgicks jag med älskling hela dagen, vi hade sjukt mysigt! ♥ Vid halv sex åkte Andreas hem och jag åkte till Karolina, har sovit där inatt. Vi kollade en hel del filmer och åt världens godaste mat, det blev potatisklyftor, schnitzel, wokade grönsaker, vitlöksbröd och berneasesås, smarrigt!!

Idag (måndag) är det skola, suck. Vi har haft någon föreläsning om inviduella val i skolan och sånt. Ska fortsätta med det snart igen tror jag. Får inte träffa Andreas idag, jag kommer dö.

i hate this day

/Becka.



äntligen helg!

Idag (fredag) var det nyby under dagen. Riktigt skönt väder har det varit idag! När jag kom hem kom Andreas ungefär samtidigt till mig. Nu under kvällen har jag varit på ridning och sen har jag umgåtts med älsklingen hela kvällen, vi har kollat olika filmer och myst♥ Han åkte hem strax innan tolv och nu sitter jag här och kollar på Sverige Pussas & Kramas på tvn, älskar det!  

Imorgon är det stallet som gäller, har båda hästarna som vanligt och sen på kvällen är det fest hos Nidas, sen sover baby och Sara här. Uppdaterar mer imorgon skulle jag tro!

/Becka.




"allt för min syster"

Var på nyby igår innan vi slutade, bussen när vi skulle åka hem var en kvart försenad och sen är den för varm så den stannar på väg in till stan så vi måste sitta på bussen och vänta på nästa buss som kommer.. Lyckat! Hann även träffa Andreas lite snabbt också, eftersom det var våran dag♥ Sen var det stallet hela kvällen, var hemma strax efter nio. Här hemma kollade jag tv hela kvällen innan jag somnade, trueblood började äntligen igår igen!

Idag har det varit skola, hade bild i stortsätt hela dagen, gjorde figurer i lera och sen ritade vi av olika föremål, blev faktiskt stolt över min bild haha. Jag & Sara träffade Andreas efter skolan, vi gick runt lite på stan och sen gick han och gymmade, jag och sara gick runt ett tag till sen tog vi bussen hem. Här hemma har jag suttit här och har precis kollat på allt för min syster med mamma, var inte alls som boken, helt annat slut, men tårarna rann från oss båda, riktigt bra film + bok! Snart är det sängen som gäller, imorgon är det Nyby och sen får vi se vad som händer på kvällen efter ridningen.

/Becka.




3/3 ♥

Annika: Jo jag märker det.. Tänker aldrig göra det igen!!

Sitter i klassrummet i soffan, skolan har nu kommit på att blockera facebook och liknande på datorerna, underbart.. Alla är glada och lyckliga pga det här! Snart ska vi på lunch och efter det blir det Nyby för tömkörning, den vägen dit är också underbar, mycket som är underbart idag.. Sen kanske jag åker till Sara för att åka med henne till stallet, har båda hästarna idag så kommer komma hem strax efter nio ikväll ungefär skulle jag tro. Vill hinna träffa Andreas också, men det ska jag nog fixa på något sätt. Nu är det lunch! Blir nog ingen mer uppdatering.

2 månader

/Becka.



updates

Igår (måndags) var jag riktigt duktig, tränade 50 minuter här hemma och sen hjälpte jag till hemma, väldigt ovanligt! Var sjukt trött igår, somnade åtta i soffan och sen vaknade jag till vid nio och förflyttade mig då till sängen, somnade direkt när jag lagt mig ner, aldrig hänt förut!

Idag (tisdag) har jag varit i skolan på förmiddagen, på lunchrasten höll jag Karolina sällskap när hon åt och sen promenerade jag till dykcenter där vi hade lung&hjärträddning hela eftermiddagen, riktigt roligt var det faktiskt. Slutade strax innan halv fyra och då träffade jag älskling på stan! Kan även meddela att jag sett sjukt många man känner på stan idag, alltid lika roligt. Jag och älskling gick runt i några timmar på stan, jag testade enormt mycket kläder och Andreas testade ett par byxor, det resulterade i att han köpte dem och jag ingenting, som vanligt alltså, suck! När jag kom hem åt jag och sen har jag även tränat. Kollade på Dating In The Dark som började idag, riktigt roligt, man fick sig ett gott skratt! Snart är det sängen som gäller.

 2 månader imorgon

/Becka.



1 Mars

Första Mars? Det syns knappast ute... Visst, det kanske ska vara snö fortfarande, men inte såhär mycket! Det ska inte fortsätta att vara snöstorm, nu är det dags för våren att komma, alla blommor, grönt gräs och värmen!!! Skulle inte sitta fel någonstans.

Imorse var vi på badhuset med skolan, hade livräddning på idrotten, jag och Sara var dem bästa räddarna, förutom när vi dränkte varandra. Förresten, dagen började inte bra, missade precis bussen från mig och sen gick jag till en annan busshållsplats för att vänta där, jag ser bussen komma och blir lycklig, sen står den still?! Då har den fastnat i backen.. Så jag fick allt ta mig en promenad till stan i snöstormen, håret + ögonbryn + ögonfransar var helt fyllda av frost när jag kom fram, det hade tillochmed blivit is i mitt hår.. Suck! Efter skolan blir det att träffa Andreas snabbt, sen hem och trääääna!

/Becka.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!