Söndag, yeey!

Så var det söndag igen.. Wohoo vad roligt, eller inte.. Var hemma hos Sara till fyra, där spelade vi nya buzz, kollade tv och lite sånt innan jag åkte till stallet vid fyra. Var helt ensam i hela stallet, red ut en sväng och sen hämtade mamma mig. Annars har jag inte gjort mycket alls idag. Skola imorgon igen, vi börjar 09,40 och slutar 15,20 sen bär det av till Skogstorp, samtal med Sara hela dagen, lär behövas. Ska även träffa Adde senare på kvällen hoppas jag. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.



partey!

Var fest hemma hos Fredde igår. Började med att jag kom till sara vid åtta ungefär, amanda w var där när jag kom dit och sen satte sig vi tre ner och pratade medan vi förkrökade och fixade oss. Vid nio promenerade vi till Fredde där det var runt 15 pers när vi kom. Senare på kvällen kom resten av folket och det var en sjukt lyckad kväll faktiskt. Bad i jacuzzi, dans, skratt och en massa prat. Det är aldrig fel att hitta sockerkaka på vägen hem klockan fyra på morgonen! Jag klagar då inte! (Y) Blev en massa prat hemma hos Sara sen också där även Amanda sov. 

Andreas, du betyder något enormt! Du är den bästa vän jag någonsin haft och någonsin kommer att ha. Tack för igår, det behövdes verkligen för oss båda.
Jag älskar dig!

/Becka.




the worlds greatest

All the pain in this world won't stop us now, for we have each other
All the hate in this world can't tear us apart, this love is forever










DEAD BY APRIL! ♥

GRYM kväll igår säger jag bara, så sjukt lyckad!! Kom ner på stan vid kvart i elva, ställde oss nästan längst fram och där blev det världens drag när Dead By April satte igång. Folk blev mosade, världens tryck var det, men det var då fan värt det!! Galet underbart, massa kärlek till dem! <3 Åh, går inte ens att förklara i ord, ni som inte var där missade något kan jag säga iallafall!!! Fler bilder finns på min bilddagbok; beckajohansson.





TODAY!

Sitter just nu hemma hos Fredde, det är jag, sara, adde, hillman, sven, felix, hampus, becka, simon och självklart fredde. Vi ska ta bussen in till stan sen för att kolla på Dead By April, wohooo! Längtar. Vädret är väl inte på topp, men det har inte hindrat oss förr.. Sen blir det antagligen hem.. Uppdaterar mer senare!

/Becka.



KÄRLEK!



TAGGAD TAGGAD TAGGAD!
Minnen, ryser i hela kroppen, känns som jag är där igen, underbart!
Imorgon blir det sanning igen, galet.



barn

Gick runt ett tag med Sara på stan efter skolan, sen tog vi bussen till Skogstorp. Träffade även Sven på bussen. Hemma hos Sara gick vi ut med hunden och sen åkte vi till stallet, Saras häst hade ett sår på benet så hon kunde inte rida så fick rida ut på äventyr utan henne och då kan ni tänka er hur det blev, inget äventyr alls :( Skrittade barbacka ner till sjön och sen tillbaka. Åkte med Sara hem till henne igen där hennes syster var barnvakt, lekte med henne och blev som ett barn igen, älskart! Jag blev helt inne i det också, men men, man ska vara barn så länge man kan!! Blev en massa skratt med Sara som vanligt! :) Mamma hämtade mig kvart i tio ungefär, hon väckte mig, hade precis somnat i Saras säng haha. Här hemma firade vi Pär och strax ska jag ta och krypa ner under täcket, ögonen vill verkligen inte hålla sig uppe känner jag..

Imorgon är det DEAD BY APRIL, wohooo! Taggad som få. Är dessutom ledig, kan det bli bättre? Tror knappast det. Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.



gollum

Sv. till Dennis; Du, dem kommer igen, det gör dem, vänta bara!!!

Var till sjukhuset på morgonen idag, hämtade inläggen till skorna, känns lite ovant, men jag vänjer mig. Kom till skolan vid nio ungefär och sen har vi jobbat med vårt herbarium hela dagen. Lunchrasten var lite rolig, speciellt när vi kom tillbaka till skolan, jagade Evelina i trappen och blev återigen "gollum" mohaha. Hon var jätterädd iallafall :) Haha. Efter skolan blir det skogstorp och sen till stallet med Sara. Ska rida ut, skriver om våra äventyr sen.

/En pluggande Becka.



-

Blir ett kort inlägg nu, har bara varit hemma idag efter skolan, somnade direkt när jag kom hem. Kan även meddela att mitt busskort är funnet! Busschaufören hade hittat det så mamma åkte och hämtade det efter jobbet. Just nu håller jag på att överföra bilder till Amandas usb, det är sammanlagt 972 bilder :) Inte många alls, nejnej. Sista dagen imorgon i skolan den här veckan, skönt! Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.



Skolan

Sitter i skolan och har precis tränat på pjäsen vi ska göra. Evelina är sjuk så det blir inte samma utan henne :( Krya! <3 Saknar min lilla flicka här i skolan, helt tomt ju.. Vädret ute ska vi inte ens prata om, regn, regn och återigen regn. Till helgen ska det bli fint väder iallafall, wohoo! Man kan ju hoppas att vädergudarna är på vår sida den här helgen, på fredag åtminstonde. Aja, vad händer idag då? Ingenting faktiskt.. Får se vad som dyker upp! Uppdaterar mer senare.

/Becka.




the day

Började med att jag gick upp vid sju, var sjukt trött när jag vaknade imorse men var bara att ta sig upp ur den varma sängen.. Åkte ner på stan med åtta bussen och sen åkte hela klassen ut till Kjula där vi blev hämtade med bilar för att åka ut till Asphults Islandshästar där vi började dagen med att fotografera blommor i en hage, efter det var det lunch och sen turridning i ca 2 timmar. Dagen var rätt mysig faktiskt eftersom man har sina flickor med sig hela tiden, love you! <3 Kom in till stan vid tre och sen var det bussen hem direkt. Annars har jag inte gjort mycket alls idag, blir att lägga sig tidigt ikväll eller om jag ska ta och sova någon timma snart, får se hur det blir. Uppdaterar kanske mer ikväll.

/Becka.





skogstorp


LYSSNA MED KÄRLEK!

Ikväll har jag befunnit mig ute i Skogstorp hemma hos Sara. Vi pratade & skrattade som vanligt, alltid lika mys. <3 Gick ut och träffade Adde & Sven ett tag och sen snabbt Niklas också. Hade en rolig kväll och tog bussen hem kvart över nio. Har dock tappat mitt busskort... Suck! Alltid jag.. :( Här hemma kollade jag på fotbollen och den förstörde min kväll.. 3-1 till Villa, Liverpool hade enormt med chanser i andra halvlek men nej, inte hade vi turen med oss idag :( Nej, nu ska jag krypa ner under täcket, imorgon är det islänningar som gäller!

/Becka.

bild från i lördags hos evelina
(fler bilder kommer, ska bara lägga in dem, detta är Malins bild)




 



strumpor

"Jag får orgasm av mina strumpor."
Citat av Rebecka Johansson.



helgen!

Tänkte att jag skulle försöka berätta kortfattad om Lördagen... Jag var som sagt ute i St. Sundby hemma hos Smurf. Det var runt 30 pers skulle jag tro om inte fler.. Träffade en massa barndomsvänner som vanligt och sen lite nytt folk. Hade en sjukt grym kväll, den var verkligen lyckad! Dansade på bordet, badade i poolen med två nakna pojkar haha, umgicks och var på glatt humör hela kvällen. Tack alla som var där! Bilder kommer senare. Tog nattbussen hem till Skogstorp och sen sov jag hos Sara.

Igår (söndag) var jag hemma hos Sara, vi kollade på Mulan 2 och sen åkte vi till stallet dit Adde och Erik I kom. Vi fixade och sånt i stallet och sen red vi i paddocken, pojkarna var rädda och vågade inte rida, haha. Men det tar vi nästa gång! ;) Efter stallet käkade jag & sara pizza, adde och erik kom dit och sen träffade vi även Braf, Sven och Niklas. Mamma hämtade mig från Sara sen.

Idag var det att kliva upp ur sängen 05,30 som gällde. Bussen härifrån gick 06,35 och sen åkte klassen iväg till kvicksund där vi gick en rundtur i skogen och sen genom två kohagar med en massa kor i.. Dem var inte små kan jag säga!!! Alla sprang helt livrädda haha. Gick runt i några timmar och sen åt vi lunch på St. Ekeby och efter det slutade vi. Helt onödig dag.. Var hemma vid ett ungefär. Får se vad som händer idag, blir nog bara en hemmakväll.

Imorgon är det turridning på islandshästar som gäller, hoppas det blir en rolig dag. Uppdaterar mer senare eller imorgon!

/Becka.



PARTY!

Sitter hemma hos Sara, vi håller på att göra oss klara. Ska ta bussen som går 22.17 från stan ut till St. Sundby för att gå på fest hemma hos Smurf, wohooo! Taggad som satan. Hoppas det blir en lyckad kväll.

Har varit i stallet idag med Sara, hoppade Figge, gick finfint :) Han är så söt den saken. Kom hem från stallet vid sju ungefär och sen har vi bara varit här hemma. Min träningsvärk från igår ska vi inte prata om.. Men, träningsvärk = resultat! Nu ska jag platta håret, skriver imorgon.

/Becka.




stallet

Har varit i stallet HELA dagen idag. Började halv nio ute i Torshälla på Nyby, hade genomgång om transportering och om longering och sen gjorde vi det praktiskt. Var mycket väntan idag, så dagen blev seg.. Körde snurra flaskan på lunchen, var väl dagens höjdpunkt under skoltiden. Slutade vid halv tre ungefär. Efter skolan åkte jag hem och tog det lugnt ett tag innan jag begav mig till Vilsta för att rida lektion mellan 19-20. Hade Legolas, en stooooor häst som dessutom är unghäst och otroligt stark!! Är nöjd över hur det gick för att vara första gången och när jag ridit klart darrade jag i hela kroppen och mådde illa för jag hade arbetat så pass mycket med magen, benen, armarna och allt vad det nu är. Jag kommer inte kunna resa mig ur sängen imorgon iallafall, det lovar jag! Nu bär det av till parken för att träffa massa folk. Vädret är ju verkligen toppen också.. Varit fint hela dagen förutom nu, yeey! Men inte låter vi regnet stoppa oss! Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.



torsdagskvällen

Efter skolan gick jag på stan med mamma ett tag, gick först till banken och sen gick vi och köpte en gitarr till mig, wohoo! Äntligen säger jag bara. Inte för jag kan spela, men man kan inte lära sig utan att träna! Så sant, så sant. Åkte hem strax efter jag köpt den och sen satt jag bara här. Just nu är Addelito här, han kom vid sju ungefär. Han sitter och spelar gitarr och kollar på American Pie som går på tv, underbar film! Ska väl ta och vara lite social nu.

Imorgon är det Nyby som gäller, ska longera och lasta hästar (Y) Great.. Som man inte kan det sen tidigare.. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.



händelserikt

Var en väldigt händelserik lunch.  Träffade en massa folk på stan träffade Ella, Joppa, Dennis, Gurr, Arringer, Hampus J, Erik I, Elin W, Johanna M, Karolina, Natalie, Adde, Sven och sen en massa fler som jag inte minns! Var folk överallt som man kände, helt sjukt. Gick runt med Adde & Sven ett tag, eller, stod still snarare. Annars har det inte hänt så mycket mer sen jag skrev sist.. Slutar 15.50, yeeey... Kill me.

/Becka.



skolpjäs

Sitter i skolan och har rast. Har skrivit om antiken, rätt intressant faktiskt och sen har vi arbetat i grupp och då ska vi träna in en pjäs, jag & evelina är grymma! Jag ska allt ta den flickan ;) Sexscener, varför inte liksom? Haha. Ska helt klart hem och träna framför spegeln, loves it! Har ingen aning om när vi slutar idag, hoppas det inte blir allt för sent. Efter skolan ska jag till banken med mamma och sen får vi se vad som händer. Uppdaterar mer senare!

/Becka.



grymt avslut

Sjukt underbart slut på kvällen!
4-0 för Liverpool mot Stoke City.
Älska sista målet som N'Gog gjorde inom dem sista sekunderna på tillägg!
WOHOOO! UNDERBART!




one month

1 MÅNAD TILL DET SMÄLLER!!
Wohooo.



rubriklös

Ja.. vart ska man börja? Från scratch kanske. Vaknade halv sju imorse och sen begav jag mig till skolan för vi började halv nio. Var en massa nytt folk i skolan, förstår inte hur vi ska få plats på skolan. Tycker synd om killen som är ensam i klassen.. Men har för mig att det ska komma en till iallafall. Vi fick skriva en uppsats om oss själva och efter lunch började vi med projektet, kollade film, åt tårta som ettorna bakat och pratade. Höll på att somna i slutet på dagen! Helt slut. Kom hem.. vi börjar om igen.. Haha. Aja, när jag kom hem somnade jag direkt, sov i två timmar, riktigt skönt och behövde det verkligen. Nu är jag helt seg i kroppen istället så blir bara en hemmakväll och sen att lägga sig tidigt! Det var väl lite vad som hänt idag..

Imorgon är det skola igen, projektarbete hela dagen.. Aja, bara att jobba på! Skola för resten av folket i staden imorgon också, känns skönt! Mohaha. Uppdaterar mer idag eller imorgon.

/Becka.



ändrade planer

Blev att jag tog bussen ner på stan som planerat, köpte ett par svarta jeans på gina. Äntligen säger jag bara! Velat haft ett par jätte länge nu faktiskt. Fick ont i magen så åkte hem nästan direkt efter och här hemma satt jag vid datan. Var tänkt att jag skulle åka ut till Skogstorp senare på kvällen men det blev inget så träffade Amanda & Julia hemma hos Julia. Vi kollade på American Pie och hade det mysigt. Love you girls! <3 Gick hem runt halv elva, sjukt kallt var det ute, galet! ;o Nu gör jag inte mycket alls, ska strax krypa ner under täcket, upp vid halv sju imorgon.. Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.



första dagen

Så har den första skoldagen gått.. Sjukt pepp kom jag in på skolan, gick runt och var glad. När jag kom in i klassrummet försvann den positiva Becka och jag fick smått panik när jag såg alla igen. Det var mycket som var ändrat och sen träffade vi våra nya lärare som vi ska ha. Slutade efter 1,5 timme och då var jag redan trött på skolan igen kändes det som.. Lyckat! När vi hade slutat gick jag, sara & eve till Sax & Kam där vi pratade lite med Frida och sen fixade Eve sin ena nagel. Adde kom dit också och när vi var klara där följde vi med Evelina till bussen, sen gick vi tre och åt kebab<3 Haha, Becka goes moff! Men gott äre! När vi hade ätit klart tog jag bussen hem och nu sitter jag här. Ska ta bussen ner på stan om 10 minuter igen, tänkte gå en sväng med mamma snabbt och sen ikväll bär det av till Skogstorp för att hälsa på Sara ett tag.

Imorgon ska vi leka med ettorna & sen börja direkt med ett nytt projekt, ingen lugn start här inte!! Yeeey..

/Becka.



skolstart

4 timmar med sömn, en timme kvar till skolan börjar och jag är sjukt pepp!
Nu tar vi skolan med storm! Here I Come. Wohooo!





Helgen

Har inte blivit av att jag skrivit så mycket nu i helgen, har haft fullt upp helt enkelt...

I Lördags körde vi en parkkväll igen, det var inte lika mycket folk som i Fredags men det var riktigt trevligt. Det småregnade lite men parkbänkarna var torra så vi hade någonstans att sitta. Kollade på fyrverkerierna vid kvart i elva och sen gick vi vidare mot strömsholmen där Niklas spelade. Vi stod på andra sidan ån och hade en egen hejarklack! Det var grymt spelat och sen gick vi till donken och återigen till Rothoffsparken, vi var inte många kvar alls i slutet men jag hade en otroligt mysig kväll. Vid tre promenerade jag & sara till Skogstorp, benen ville inte riktigt bära oss kändes det som.. Tack alla för återigen en grym kväll! <3

Igår (Söndag) var jag hemma hos Sara först ett tag, sen vid tre åkte vi och kollade på hus, det var riktigt fint! Sen åkte jag hem, duschade och lite sånt och vid halv nio kom Sara, Evelina, Adde & Erik. Vi hade filmkväll här hemma, kollade på Shutter & jag lovar att en viss Evelina Gustavsson var riktigt rädd där i soffan! :) Haha. Evelina & Sara sov över här och vi somnade vid fem inatt ungefär.

Idag har det inte hänt mycket alls, har varit med Sara hela dagen & vi åt kebab<3 till frukost, underbart! Annars har jag bara varit hemma. Får se om jag tar mig ut något ikväll eller om jag bara ska vara hemma, imorgon börjar skolan igen.. Suck! Aja, man kommer in i det vanliga igen vilket kan bli rätt skönt också.. Uppdaterar inte mer ikväll, skriver nog imorgon efter skolan!

/Becka.

bild från i fredags



parkkväll

Kvällen igår blev LYCKAD! Hade underbart roligt och vi var runt 40 pers kanske om inte fler? Kom enormt med folk, sjukt underbart! Åkte karusell med Karolina & Andrea i början på kvällen, tappade rösten men den kom tillbaka senare. Haha. Satt i Rothoffsparken hela kvällen och det verkade som alla hade det riktigt trevligt, Sara & Jag var på topp i slutet på kvällen och jag måste erkänna att stjärnorna är riktigt fina att titta på, speciellt med en söt Sara bredvid en. Haha! Vid två gick jag, adde & sara till slottskolan och träffade Elin och sen gick vi vidare till statiol innan vi gick hemåt. Kom hem vid halv fyra ungefär.

TACK ALLA FÖR EN SJUKT GRYM KVÄLL!
Vi är eliten och ikväll kör vi igen, wohooo! Loves it.


/Becka.




filmkväll

Regnet höll i sig hela kvällen igår så blev aldrig någon park. Blev här hemma och Sara, Erik I & Adde kom över och kollade skräckfilm. Såg på Walled In med Mischa Barton som huvudperson. Den var lite speciell.. Tack för en mysig kväll!

Idag vaknade jag och sara vid två ungefär. Satt uppe och tittade på mtv till fem inatt haha. Sara åkte hem vid tre ungefär och nu sitter jag här och peppar med musik! Vädergudarna verkar vara på rätt humör idag så man får hoppas att det håller i sig. Ikväll blir det en parkkväll igen, hoppas den blir lika grym som alltid! Uppdaterar säkert mer senare.

/Becka.




regn regn regn...

Var som sagt på sjukhuset imorse, riktigt onödigt för att gå upp så pass tidigt.. Kom in där tre minuter i tio och var klar tre minuter över tio. Cyklade hemåt igen och somnade direkt när jag kom hem och vaknade vid två igen. Har varit pepp hela dagen på kvällen men nu vet jag inte längre.. Åskar, blixtrar och spöregnar ute och det verkar inte vilja försvinna till kvällen heller. Lyckat! Fan.

/Becka.



sammanfattning

Okej, ska försöka minnas allt sen igår.. Var på stan med en hel del folk. Var kvar till halv ett med Erik I & Sara sen promenerade Sara & jag till Skogstorp från stan, tog 1 timme och 20 minuter, riktigt duktigt av oss!!! Kvällen var riktigt mysig och träffade en massa med folk på stan. Somnade direkt när vi kom hem till Sara.

Idag var jag hemma hos Sara till fyra, vi sjöng lips och lite sånt. Kvart över fyra träffade jag jen, julia och amanda på stan för att fika på Café Smak<3. Blev kladdkaka. Satt där ett bra tag och pratade om allt möjligt, gick runt snabbt på stan och sen åkte jag hemåt. Åt mat här hemma innan jag åkte till TunaPark med mamma, hittade ingenting alls. Halv nio cyklade jag till stan för att träffa Sara. Hon och jag gick runt på stan, träffade lite speciella människor och sen var vi med Elin & Frida, Adde kom även ett tag på slutet. Åkte hem strax innan tolv med Adde, han följde med mig till porten så ingen dum liten sak kommer fram och tar mig ;o haha. Snällt iallafall! Tack :). Nu sitter jag här och lyssnar på musik, snart sängen, ska upp tidigt imorgon för att åka till sjukhuset igen.. Suck! Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.



gårdagen

Igår var jag bara hemma under dagen, senare på kvällen åkte jag ut till Skogstorp och hem till Sara. Vi gick ut och träffade adde, satt och pratade och umgicks ett tag. Först vid konsum och sen promenerade vi vidare till skolan. Kom hem till sara efter elva skulle jag tro.. Hemma hos sara la vi oss i sängen och pratade, haha. Sjukt mycket skratt inatt blev det, underbart! Smsen och allt, haha, kan inte sluta skratta när jag tänker på det! Somnade runt två.

Idag vaknade vi vid halv tio för mamma ringde och väckte oss, hade tydligen stängt av väckarklockan. Tog 10,15 bussen in till stan för jag skulle till sjukhuset. Mamma hämtade mig på stan och sen hade jag tid vid elva. Han kollade mina fötter och sen pratade vi mest, ska få en ny tid igen för att hämta inlägg och sånt grejs. När jag kom hem vid tolv somnade jag direkt sen vaknade jag vid tre igen för adde ringde och väckte mig! Elak. Haha. Sen har jag inte gjort mycket alls idag, ska snart äta och sen bär det av till stan igen. Kommer antagligen sova i Skogstorp inatt igen. Uppdaterar mer senare eller imorgon.

/Becka.



snurra flaskan

Igårkväll träffades jag, sara, erik inge, adde & felix nere på stan. Vi träffade även Oskar ett tag. Letade efter min plånbok som är borta och sen satt vi och pratade bara. Jag, Sara, Erik & Adde åkte till statiol lite senare på kvällen och sen satte vi oss i en park där borta och pratade i flera timmar. Vi körde även "snurra flaskan" och ställde en massa frågor, känns som det mest var riktat till mig igår.. hm, hur kan det komma sig.. Vi satt där till kvart över två ungefär, då cyklade adde & erik hem medan jag och sara promenerade hemåt. När vi kom in på gården springer det ut en kille och följer efter mig och sara, han försöker även följa med oss in och allt men jag puttade ut han och drog igen dörren snabbt efter mig, man blev lite rädd faktiskt. Tur Sara var med iallafall.. Det var min kväll igår!

Idag vaknade jag & sara vid två ungefär, har kollat tv och tagit det lugnt idag bara. Sara åkte hem vid fyra. Ska strax hoppa in i duschen ifall det händer något ikväll.. Bilder från senaste dagarna kommer snart också! Håll er uppdaterade.

/Becka.



livet leker!

Det blev lite ändrade planer igår, vi blev ute i Rothoffsparken istället för här hemma. Kvällen blev grymt lyckad! Dem här parkkvällarna som varit nu på senaste har verkligen varit det bästa, livet leker verkligen. Vi var runt 25 pers & det var mycket nytt folk med vilket alltid är trevligt! Vi körde under-hökens-vingar-kom och hade det mysigt. Som Thompa sa "det enda som saknas är en brasa". Amanda Åman & Rebecka Johansson har sina roliga äventyr när dem är tillsammans! Helt underbart, gud vad jag älskar dig! <3 Buskar, bilar, dans, sång, åh allt <3 Jennie och mitt misslyckande av att dansa på bordet också (Y) Haha. Kom hem vid tre ungefär, mamma hämtade oss.

Idag vaknade vi runt 12, har knappt sovit ett dugg inatt men det var bara att ta sig upp med en otrolig baksmälla. Fixade mig snabbt och sen vid två åkte pojkarna hem och jag & lina åkte med tåget till Stockholm för Lina skulle hem. Lämnade henne vid bussterminalen kvart i fyra & sen fick jag vänta 1 timme på stationen innan mitt tåg hem gick. En snabb visit i Stockholm alltså! Var hemma till sex och nu har jag inte gjort mycket alls. Ska strax ner på stan med lite folk. Uppdaterar mer senare!

/Becka.



we go together

Kvällen igår kan beskrivas med ett ord, GRYM! Hade verkligen sjukt roligt igår. Vi var runt 20 pers i Rothoffsparken. Satt där i några timmar innan vi begav oss mot stan för att se om det fanns något folk kvar ute. Träffade en hel del & sen satte vi oss utanför skolan ett tag. Jag & Adde var även inne i öltältet där dem vuxna befann sig, stolt! Haha. Tack alla för en sjukt underbar kväll, ni/vi gör det bäst!

Idag är det Lördag och det blir att umgås med massa folk idag igen för att sedan bege sig mot åfesten senare ikväll. Hoppas kvällen blir lika lyckad!

/Becka.




torsdagskvällen

Igår hände inte mycket alls under dagen, var bara hemma och tog det lugnt. Vid halv nio åkte jag och träffade amanda och jennie. Vi cyklade ner på stan och satte oss på strömsholmen. Vi satt där ett tag och pratade, sen cyklade jennie hem och jag & amanda åkte till max för att äta. Precis när vi skulle gå därifrån mötte vi adde, flink och erik. Dem skulle käka så jag & amanda cyklade till erik och fick låna nycklarna till stugan från hans mamma. Vi gömde oss under täcken och kuddar, vi låg där i 40 minuter ungefär innan killarna kom tillbaka. Då reste vi oss upp och skrämde dem haha. Vi var kvar i stugan till halv ett ungefär. När vi cyklade hem var det en bil som slirade runt i en rondell och sen började dem prata med oss och sen kom det fyra bilar till haha. Det var en äventyrlig kväll med mycket skratt! Tack för kvällen<3.

Idag har det inte hänt mycket alls. Just nu sitter jag och tittar på the notebook, damn he's hot! <3 Haha. Ikväll blir det att umgås med en massa folk & sen åfesten på det. Hoppas det blir en grym kväll som alltid med folket. Uppdaterar mer ikväll eller imorgon. Hoppas ni får en great fredag!

Grattis till mig på min namnsdag! Rebecka Denise Johansson.

/Becka.



yesterday

Igår under dagen sov jag och lina länge för vi satt uppe och kollade på film till fem på natten. När vi hade vaknat gav jag Lina en helkroppsmassage, masserade rygg, armar, händer, ben och fötter med olja, snällt av mig! På kvällen vid nio ungefär åkte vi ut till stugan. Kvällen spenderasdes med adde, sven, gustav, niklas, erik, erik inge, jennie & felix. Kvällen var sjukt grym med nakenbad halv två på natten, dans, en massa prat och skratt. Var kvar där till fem innan vi började gå hemåt. Kom hem sex när mamma gick upp och somnade direkt.
Tack för en världsgrym kväll, länge sen! <3

Idag vaknade jag vid två ungefär. Har kollat på två filmer under dagen, första filmen vi såg hette The Signal, verkligen en hel skum film, rekommenderar den inte om man inte gillar konstiga filmer. Annars har vi inte gjort mycket alls, bara legat hemma och slappat. Ska ta och ladda upp bilderna från igår också.. Får se om det blir någon mer uppdatering.

/Becka.



STUGAN!

Woohoooo. FEST I STUGAN! Galet underbart!
Alla är samlade, kan inte bli bättre! loves it! <3



stugkväll

Igår (söndag) åkte jag, lina, jennie & amanda till stugan där erik, felix och adde befann sig. Vi kom dit efter halv tio ungefär & satt där ett tag innan vi cyklade till Max. Åkte tillbaka till stugan där vi mest satt och pratade & kollade på tv tills klockan var kvart i tolv och då cyklade vi hemåt. En mysig kväll som vanligt. <3

Idag har det inte hänt så mycket än. Har tittat på My Best Friends Girl som är sevärd och ska strax kolla på Creep som sägs vara bra! :) Får se om man kan sova sen inatt då ;) Haha. Nej, ska sätta mig framför tvn igen. Uppdaterar mer senare!

/Becka.



gårdagen

Igår gjorde vi inget speciellt under dagen, på kvällen bestämmde vi oss för att åka ut till Skogstorp och vara lite sociala där iallafall. Det blev jag, adde, jennie, lina & sara. Vi satt på skogstorpskolan och nördade med musik & försökte ta oss därifrån på något sätt. Det blev att adde cyklade till Hållsta hem till martin medan vi tjejer åkte moppe, jag åkte fram och tillbaka för att alla skulle komma fram. Satt hemma hos Martin där Ante också var och skrattade, hade en rolig kväll även fast det inte hände så mycket. Tack! <3 Tog nattbussen hem 02,40 och den åkte världens omvägar men till slut kom vi till stan. Mamma hämtade oss och sen somnade vi direkt när vi kom hem.

Idag vaknade jag runt två. Vi har bara kollat på film hittills idag. Kollade först på Under Ytan & sen på The Hangover (Baksmällan). Grymt bra filmer, men baksmällan är helt klart bäst av dem. Måste bara ses!! Nu ska vi strax bege oss ut till stugan för att vara där ikväll. Vet inte vilka som är där men alltid mysigt där ute. Uppdaterar mer ikväll eller imorgon!

/Becka.




Sammanfattning

Ska göra en sammanfattning på dem senaste dagarna eftersom det inte blivit av att jag skrivit.

I Torsdags åkte jag till Byxelkrok för att sova en natt hemma hos min kusin Alice. Vi kollade tv och lite sånt, såg Shrek 3 också, dem filmerna alltså!<3 Haha. Det var roligt att träffa alla igen!

Fredagen tog vi avfärd hemåt igen. Lina följde med oss hem och vi kom fram hit till Eskilstuna runt halv åtta igår. Vi gjorde ingenting speciellt utan träffade bara jennie och pratade om allt. Massa mys<3. När vi kom hem var klockan efter tolv så jag & lina satt mest och pratade innan vi somnade runt två någongång.

Idag är det Lördag ingenting planerat för dagen, blir nog en tripp till godisland och sen hem och moffa godis till film! Ska ta och fixa mig nu, uppdaterar säkert mer senare!

/Becka.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!