KÖRKORT!

Det första jag ska meddela kanske är att jag fått KÖRKORT! Fick det på första försöket i tisdags, känns riktigt bra. Så jag har åkt bil en hel del dem senaste dagarna, love it. I onsdags var jag & sara på Nybron, träffade mycket folk man kände, men ändå är nybron sämst, dålig musik och ingen dans över huvudtaget känns det som. Idag är det fredag och det är höstlov, sista höstlovet i ens liv... Kommer sakna loven! Ikväll är det ridning och därefter blir det en kväll i Hållsta med Sara, Martin, Adam, Mange & Fredde, kommer bli awesome.

jag somnade med ett leende på läpparna, men varför känns det ändå så omöjligt?



wild side

Var några dagar sen jag skrev, men det är helgerna som är för planerade så jag inte hinner sätta mig här för att skriva. I helgen var jag hemma hos Sara i fredags och bara tog det lugnt och i lördags var vi ute, ryggen är halvt av, men inte klagar jag för det! Annars har helgen innehållit mycket övningskörning. Idag är det måndag & jag har varit hemma från skolan, vet ni varför? För jag hade teoriprovet idag, och vet ni vad? Jag klarade det!! Wohoo. Nu är det bara körningen kvar, sen har jag det där kortet i handen! Äntligen. Jag har även varit och bokat tid för tatuering, så om en vecka blir nästa konstverk skapat. Känns som allt flyter på bra, love it.



-

Jag hatar att vara hemma, instängd i en lägenhet mer fyra väggar runt mig hela tiden, bara mig själv och mina egna tankar, jag klarar inte jämt av det. Allt jag önskar just nu är att jag skulle bo med min fru så jag slipper alla tankar jag har när jag är ensam. Jag hatar att vara själv.



traktor-/fyrhjulskörning!

Nu var man hemkommen från Norrköping, kom hem igår. Dagarna där borta har gått skapligt fort & vi har testat på att åka traktor och fyrhjuling. Var galen på fyrhjulingen sista dagen, sjukt roligt var det! På kvällarna myste vi inne i stugorna eller kollade på träningar, måste även passa på att tacka flicksen för några mysiga dagar med dem♥ Dessutom heter jag från och med nu Roberta som dem skrev på en lapp med resultatet från teoriprovet som jag förövrigt fick alla rätt på, känns bra inför teorin som snart skrivs.

Vi kom alltså hem i onsdags vid två ungefär, blev bjuden på spicy vid fyra och sen spenderade jag kvällen hemms hos Karolina. När jag väl kom hem så var det otroligt skönt att sova i sin egna säng! Annars har det väl inte hänt så mycket sen jag åkte iväg. Imorgon är det äntligen fredag igen, hoppas den här helgen går fort!

/Becka.



allt för min fru!

Den här helgen har utan tvekan varit galen! I fredags skulle vi till "harrys" och jag förkrökade hemma hos Sara för att sedan åka till "Karolina" och fortsätta där innan vi skulle ut, men när vi satte oss i bilen fick Sara en ögonbindel på sig och vi åkte till ett ställe i Skogstorp där vi hade annordnat en överraskningsfest! Kvällen innehöll mycket dans, mycket folk och allt vad som nu hände, anser att kvällen blev mer än lyckad faktiskt! Hoppas du hade roligt frugan♥

Min mobil försvann under kvällen på fredagen, men eftersom man har världens bästa vän så hittade Sara den ute dagen efter när dem städade, den låg under där man stod och jag förstår inte hur hon jämt kan hitta den, men fan vad tur att man har henne!

Igår(lördag) var jag, sara & adam här hemma hos mig innan vi drog till Epic, i början var det tomt med folk men det började efter ett tag att rulla in folk, så även den här kvällen blev lyckad! Idag är det söndag och jag skulle behöva ännu en söndag till känner jag, men snart ska jag packa för att bege mig till Norrköping imorgon med klassen där vi ska ha basmaskinskörning, kan bli spännande, haha! Kommer hem därifrån på onsdag, så blir inget mer inlägg förrän dess iallafall, nej nu måste jag packa! Heipa.



GRATTIS FRUGAN♥!

I tisdags var jag på sjukhuset på morgonen, tog blodprov och ska få en ny tid & äntligen tar dem tag i allt!! Vid fyra hade jag körning och sen senare på kvällen åkte jag hem till min fru och spenderade natten där.

Igår var det onsdag och jag var hos Sara till två och därefter gick jag på stan med Jennie & Julia, vi gick runt där till fyra ungefär och sen åkte jag med mamma till TunaPark där vi gick runt till 20, hittade ingenting som vanligt... Det var väl min onsdag, spännande dag och sådär.

Idag är det torsdag och en viss Sara Carlsson fyller 18 idag, GRATTIS FRUGAN!!! Världens bästa vän, love you♥. Så har varit hemma hos henne och moffat smörgåstårta, vanlig tårta och allt vad det nu var man stoppade i sig. Kom hem därifrån vid åtta, sen har jag bara tagit det lugnt. Imorgon, då jävlar ska vi göra staden osäker, fyfan vad vi ska röja!!!


världens sötaste fru♥




fuck this shit

ÅÅÅÅH! Hade precis skrivit klart ett inlägg och när jag skulle publicera det försvann ALLT!

Igår var det iallafall 10/10/10 och jag ställde klockan på 10:10 för att snabbt kolla på mobilen och sedan somna om igen. Gårdagen spenderades mest i soffan & sängen, men jag hann även med att besöka kusinen i hållsta där vi spelade guitar hero & när några fler från släkten kom fikade vi.

Idag har jag haft dubbellektion på körskolan och sen suttit där och pluggat tills jag började min ridlektion i vilsta. Ikväll har jag och mamma varit & kollat på en grej, annars har jag väl inte gjort något speciellt direkt. Snart blir det sängen för att försöka få några timmars sömn innan jag ska till sjukhuset imorgon.

Hoppas allas vecka har börjat bra, för det har verkligen inte min gjort.




jag överlevde!

Jag överlevde halkbanan i torsdags, det var gaaaalet roligt! Fick vara med om en "krock" i 7km/h, hänga upp och ner i en bil och sen köra i några timmar. Efter halkbanan begav jag mig till skolan ett tag och sen på kvällen hade jag landsvägskörning, gick super.

Igår var det fredag, på kvällen hade jag ridning och sen spenderades resten av kvällen först ute i Hällby med Sara, Mange, Adam, Martin och Fredde, vi hade sjukt roligt och var crazy i en lekpark haha. Vid halv två tog jag och sara bussen in till stan för att träffa Jockiboi & Nemo, vi drog på efterfest med dem och kom hem sex imorse... Har varit vaken sen tolv, så är lite halvseg idag sådär, därför blir det en hemmakväll för mig själv vilket är otroligt länge sen jag hade. Dessutom känns det som det är måndag imorgon, skönt att det bara är söndag.

Nej, nu ska jag nog lägga mig ett tag för att orka vara vaken ikväll, godnatt!



days goes by

Gårdagen spenderades i stallet, diskutionerna på lunchen gav många skratt kan jag meddela! När vi hade slutat gick jag runt med Sara ett tag på stan & sen skjutsade vi henne till stallet och sen åkte jag och mamma iväg till Biderman för att köpa sporrar. Kvällen spenderade jag i skogstorp, jag somnade galet fort på kvällen.

Idag har jag varit med Sara hela dagen, vi har varit i stallet & sen har vi flummat, sånt som vi gör bäst helt enkelt. Jag blev hämtad av mamma strax efter 20 och just nu sitter jag och kollar på Kungarna Av Tylösand♥, och önskar galet mycket att min fruga skulle vara 18 så vi kunde parta loss med dem på fredag här i stan... Nej, nu börjar det igen, uppdaterar mer imorgon om jag överlever halkbanan!



Dagarna rullar på som vanligt!

Inatt har det inte blivit mycket sömn alls, vaknade till och från hela natten, så har sovit max 2 timmar känns det som. Dessutom vaknade jag av min hosta + att jag blödde näsblod. Dagen har spenderats på körskolan där jag hade körlektion plus satt och pluggade, sen cyklade jag hem och bytte om fort för att åka till vilsta för att ha en ridlektion, hade Marwin och det kunde knappt gått bättre! Resten av kvällen har jag spenderat här hemma med att titta på tv och sen Kungarna av Tylösand, eftersom jag missade det i onsdags. Känner att jag kommer somna fort och tidigt ikväll, vilket är bra eftersom jag ska upp 06.15... Suck!



Underbar helg!

I fredags begav sig jag & frugan till Karolina och Andreas där vi satt och smådrack samt samtalade om allt möjligt, vi gick hem därifrån strax efter 02 och vi var inte här hemma förrän 03.30 ungefär, så det blev några omvägar + att vi hamnade på statiol som alltid på något konstigt sätt. Det var sjukt skönt att krypa ner i sängen när vi kom hem.

Igår var jag hemma på dagen, fixade mig rätt tidigt och åkte ner på stan för att köpa Spicy och sedan bege sig till Karolina & Andreas igen, men idag med Sara och Martin. Vi satt där och förkrökade innan jag och martin gick ut till Club Epic som hade invigning igår, kvällen var sjukt lyckad och det var en massa folk man kände + lärde känna, den kunde knappt blivit bättre, förutom att man kunde haft kvar pengarna man gjorde av med... Vid 2 begav jag mig till Skogstorp där jag spenderade natten.

Idag har jag tagit det lugnt och mest sovit bort hela dagen, har i stortsätt legat i sängen fram till 19. Nu ikväll har jag kollat på The Guardian♥, så har fällt några tårar. Nu är det sängen som gäller, har egentligen sovmorgon till 13.30, men har en körlektion 10.10... Godnatt partypeople!



1 oktober

Har inte skrivit sen i måndags, men har varit upptagen och inte haft tiden.

Veckan har jag spenderat med Lina som varit här och hälsat på♥ Sen har även pappa varit här. I onsdags var jag ute på onsdagsfesten med Jennie & Lina. Kvällen var riktigt rolig och innehöll mycket skratt, tack tjejer♥! Jag har spenderat mycket av min tid på körskolan också, känns riktigt bra med allt.

Igår åkte pappa & lina hem till Öland igen, så nu är det tomt hus här hemma. Idag är det fredag & jag har ridning ikväll, sen kommer frugan hit och kvällen får vi se hur den planerar sig! Hoppas alla får en underbar helg, för det tänker jag ha.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!