29 December

Om du vill glömma allting runt omkring dig och bara må bra, åk till stallet. Var hos Aida idag, sjukt mysigt, stod och borstade i lite mer än två timmar + lilla fölet :) Mamma hämtade mig därifrån och sen har Sara varit här, eller ja, hon är här! Happyface. Vi har kollat film och lite sånt.

Imorgon är det Västerås som gäller, hoppas fan att jag hittar nyårskläder annars är jag = död. Godnatt.

/Becka.




28 December

Vaknade vid elva ungefär och började fixa mig för att åka ner på stan med mamma. Träffade även Sara och hennes mamma snabbt på stan och sen kollade vi runt en hel del, men är så sjukt trött på den här staden! Nyårskläder? Vart finns dem! Gina Tricot? Nej tack, där handlar ju varenda jäkel i stan. Hittade ingenting alls så åkte till stallet direkt från stan. När jag var klar i stallet åkte jag till Hållsta för att äta mat, sen snabbt hem igen för Addelito var här. Hoppade in i duschen snabbt och sen har jag umgåtts med skitungen hela kvällen. Han åkte hem strax efter halv elva och sen har jag inte gjort något speciellt.

Får se vad som händer imorgon, funderar på att åka en sväng ut till finaste hästen, Aida♥

/Becka.




sammanfattning av flera dagar

Vääääldigt länge sen jag skrev något nu!

Natten innan julafton var en väldigt speciell natt, en mycket fin sådan haha, mer behöver jag inte skriva här!

Julafton, börjar med att jag vaknar halv två ungefär, äter frukost och slänger mig in i duschen och sen fixar jag mig fort. Åt mat hos mormor och morfar, alla från släkten, kan man väl säga, var där. Hade riktigt trevligt och jag blev sjukt mätt! Åkte till Hållsta senare på kvällen där jag satt uppe till fyra innan jag somnade och resten satt uppe till åtta ungefär. Jag hade en riktigt mysig julafton och jag fick en mobil, smink, godis, smycken och pengar.

I Fredags vaknade jag vid halv två ungefär, åt frukost snabbt innan jag fick skjuts till stallet och sen åkte jag hem. Sara kom till mig på kvällen och vi satt här hemma ett tag, sen drog vi ner på stan i snöstormen, jag kan meddela att det inte var roligt att gå! Träffade på en hel del roligt folk på stan. Kom hem strax efter två.

Igår (lördags) åkte sara härifrån vid ett ungefär för att åka till stallet, jag fortsatte att sova och gick upp vid fem ungefär. Sara kom någon timme senare och lite senare på kvällen kom även Mange och Adam hit, vi satt och körde ölspelet, och lite andra variationer, hela natten typ. Det blev en hel del skratt! Somnade vid halv sju kanske.

Idag (söndag) drog the boys vid elva ungefär och då fortsatte jag och sara att sova, gick upp vid tre skulle jag tro. Åkte till stallet lite senare och sen har jag bara varit hemma, så har inte hänt så mycket idag faktiskt. Blir att lägga mig tidigt idag för imorgon är det stan som gäller och sen stallet!

Uppdaterar när jag orkar!

/Becka.


sara, världens bästa vän, som gör mina dagar!




god jul

GOD JUL! ♥




2 Dagar Kvar

Pappa: nja, det gick väl som det gick... vi får börja med traditionen nästa år istället! ;)

Två dagar kvar till julafton? Känns knappast så. Inga julklappar inhandlade, inte ens kollat några.. Vi får väl se hur det blir med det i år!

Igår hände ingenting alls, satt bara hemma och tog det lugnt så finns inte så mycket att skriva.

Idag har det inte hänt något speciellt heller, Sara kom precis hit :) Får se vad som dyker upp, antagligen ingenting som vanligt.. Folk, det är lov!? Uppdaterar när jag orkar.

/Becka.



golvet ramlar ner

Har inte uppdaterat sen i fredags, men har knappt haft tid alls.

I Fredags var det klassfest hemma hos Sara, det kom sjuuuuukt mycket folk och jag hade galet roligt!! Bland årets bästa fester, helt klart. Det blev några små katastrofer men annars tycker jag kvällen blev grymt lyckad. Tack alla som var där! Somnade efter tre någongång. Bilder kommer senare, glömde kameran hos Sara.

I Lördags vaknade man upp och mådde som man förtjänade, åt en macka till frukost och sen drog vi till stallet. "golvet ramlar ner" var även ett citat från mig när jag vaknade haha. Jag red ut en sväng barbacka men hästen var sjuk i huvudet så jag fick slänga mig av för att överleva. Följde med Sara hem ett tag och sen åkte jag hem. Adde kom hit vid sju ungefär och var här till elva då Sara kom hit. Sara sov även över här, vi gjorde ingenting speciellt alls i lördags.

Igår (söndag) vaknade vi vid halv tre ungefär, låg i sängen hela dagen. Mamma drog iväg på personalfest så jag och Sara gjorde en romantiskmiddag med tända ljus och allt sånt, riktigt mysigt och smarrigt! Vi hade en galet rolig kväll här hemma och sen tog vi oss en nattpromenad också.

Idag vaknade vi halv tolv ungefär, har legat och segat hela dagen i sängen. Sara åkte vid fyra och då la jag mig i sängen igen och halvsov ett tag. Annars har det inte hänt något speciellt alls idag faktiskt, skulle egentligen åkt till Öland idag, men det blev ändrade planer. Får se vad som händer ikväll, hittar kanske på något med Sara, det brukar ju bli så. Uppdaterar när jag orkar/får tid.

/Becka.



sista dagarna i skolan

Igår hade jag som sagt sovmorgon till halv ett, riktigt skönt var det! Dagen i skolan var riktigt slapp och vi gjorde ingenting alls typ. Efter skolan satte sig jag och sara på donkan där vi satt i ungefär två timmar och pratade om allt möjligt, såg även en hel del roligt folk ;) Haha. Tog bussen hem hit och här åt vi glass och hade VÄLDIGT roligt! Skrattade så jag grät och magen värkte. När mamma kom hem skjutsade vi hem Sara och jag åkte till stallet. Sen gjorde jag inget mer speciellt.

Idag började vi halv nio och då hade vi någon uppgift typ, vi skulle svara på en massa frågor och springa runt och leta svar på stan och lite sånt, sen skulle vi ändra om texten till en låt. Ettorna vann på frågorna men vi vann såklart med låten! ;) Lärarna hade något spex också, det var väl sådär. Sen lottade vi fram fyra stycken från sammanlagt ettan och tvåan som skulle få rida för Svante Johansson och jag blev en av dem fyra!!!! Min turdag idag? Hoppas på det! För dem som inte vet är Svante Johansson en elitryttare inom hoppning. Slutade tolv och nu sitter jag här hemma och ska strax in i duschen, ikväll blir det party hemma hos Sara, kommer bli så jävla grymt! Uppdaterar kanske mer imorgon om jag får tid.

/Becka.



2 hektiska dagar!

Igår gick jag upp 05,50 för att åka hemifrån halv sju till stora ekeby. Dagen där ute spenderades först att rida dressyrprogram och på eftermiddagen träna inför vår show. Det var sjukt kallt och jag har nog aldrig frysit så mycket sammanlagt under en hel dag skulle jag tro. På eftermiddagen hade jag jätte roligt med sjukt mycket skratt! Slutade vid tre och åkte direkt till motorklubben där vi skulle gå lucia vid sju, satt i ett garage där i några timmar och tränade, sen var det lucia, det gick faktiskt helt skapligt bra. Kom hem halv nio igår och sen fixade jag allting jag skulle ha med mig idag + all musik till idag.

Även idag gick jag upp 05,50 för att åka till ekeby igen. När vi kom till kvicksund och skulle byta buss hade bussen vi skulle med åkt fast någonstans så vi fick vänta på skolan där borta ett tag. Väl på stora ekeby fixade vi allt inför showen på förmiddagen och sen efter lunch var det dags att visa den! Jag kan säga att det var sjukt hektiskt, har sprungit fram och tillbaka överallt hela dagen känns det som, men jag tycker showen blev grymt lyckad! Jag är supernöjd med min insats iallafall och jag tycker alla skötte sig bra! Skulle vilja göra om allt, så sjukt roligt var det. Jag var utklädd till musse och hade öron på hjälmen och allt, såååå söt var jag, haha. Slutade vid två och fick skjuts hem av Eve. Det kändes i mina ben att jag hade sprungit hela dagen kan jag säga. Här hemma somnade jag innan halv fyra och sen vaknade jag vid sju igen, behövdes verkligen. Paradise Hotel vid nio ikväll också.

Imorgon är det sovmorgon till halv ett, underbart! Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.



sista veckan innan lovet!!

Idag är det Måndag. Det har varit skola som vanligt, vi hade lucia efter lunch, tycker faktiskt det gick helt okej! Annars har dagen varit sig lik, efter skolan gick jag och sara ett tag med christina på stan sen åkte hon hem, då satte vi oss på donkan dit även adde kom ett tag. Tog bussen hem halv sex. Det har väl inte hänt något nämnvärt idag... Ska packa ridkläderna inför imorgon då vi ska till stora ekeby med sjubussen från stan och sen direkt efter har vi lucia så är inte hemma förrän halv nio imorgon ungefär.. Paradise Hotel ikväll!

/Becka.



RYSNINGAR!


Varje gång jag hör låten higher när calle sjunger gråter jag
och får rysningar i hela kroppen.
Han gör det med en sådan känsla och inlevelse.
Det känns som han är mitt barn och jag hans mamma,
jag känner mig så sjukt stolt över honom.
Calle, du kommer alltid vara kungen i mitt hjärta!




Torsdag - Söndag

Märkte att jag inte skrivit något sen i onsdags. Kan skriva lite kortfattat om torsdagen, började skolan halv ett och sen gick jag till åtta ungefär, kom inte så värst mycket folk, men tiden gick skapligt fort. Gjorde inte mycket alls den kvällen annars.

I fredags var jag på nyby till tolv. Vi hade hand om hela stallet och sen åt vi pepparkakor, kladdkaksmuffins och tårta :D Var hemma till ett, sov ett tag innan jag hoppade in i duschen och sen fixade jag mig snabbt innan eve, amanda och sara hämtade upp mig och färden mot hovet började! Det var kaos att hitta parkering, men det var en spännande upplevelse ;) Taste Of Chaos var sååå sjukt bra, ett minne för livet! In Flames, Dead By April, Killswitch Engage, Every Time I Die och Maylene and the Sons of Disaster. Träffade en hel del roligt folk! Går inte att förklara kvällen i ord när alla lös med sina mobiler, alla stod upp, ja allt som nu hände, såååå otroligt mycket. Kom hem strax efter två.

Igår (lördags) var jag i stallet på dagen och red ut när det snöade som mest, sjukt mysigt. På kvällen drog vi på fest hos Bella där det var rätt mycket folk, det var iallafall trevligt folk. Vid halv ett drog jag och sara till Olearys och träffade Christina där inne. När det stängde vid två frågade några om jag ville med på efterfest och det var en som spelade i Robin Bengtssons band som kom trea i idol 2008, så vi drog med hela robins band +robin till deras hotellrum på efterfest! Det var helt sjuuuuuukt. Kom hem halv sex inatt.

Idag (söndag) har jag sovit bort halva dagen och bara legat i sängen och glott på tv. Adde var här ett tag också :) Annars har det inte hänt så mycket. Ska ta och fixa lite inför imorgon då det är lucia i skolan!

/Becka.




gulligt barn

barnet: "sofie? vad blir 3+3?"
alla: "6"
barnet: "uh, äcklig"


Hahaha! Världens sötaste unge på Nyby idag under skoltiden. Lite senare sa läraren att ungen sa "ses" istället för sex och då frågade hon varför. Då svarade ungen "för det är äckligt" Haha. Helt klart dagens bästa!



gulligt barn

barnet: "sofie? vad blir 3+3?"
alla: "6"
barnet: "uh, äcklig"


Hahaha! Världens sötaste unge på Nyby idag under skoltiden. Lite senare sa läraren att ungen sa ses istället för sex och då frågade hon varför. Då svarade ungen "för det är äckligt" Haha. Helt klart dagens bästa!



Onsdag 9 Dec

Inatt har jag sovit jätte dåligt, vaknat en massa gånger till och från. Gick upp imorse strax innan sju och sen har det varit skolan hela dagen. Den gick riktigt fort faktiskt och specialidrotten var det roligaste på länge, körde Viking och sen lekte vi lekar i några timmar, lovar att jag kommer ha träningsvärk i skrattmuskeln imorgon!! Vi sprang runt och lät som grisar, hästar, hundar, katter, you name it! Slutade vid tre och åkte sedan till mammas jobb. Vi åkte ut till Rusta och Willys och sen kom vi hem vid sex ungefär. Har fixat med mitt rum också, har möblerat om totalt! Har fixat dubbelsäng mitt i rummet, datorn står där sängen stod och lite sånt, är inte riktigt klar än, men blir nog riktigt bra! Vid halv tio kom pappa hit, jag brummade lite bil också. Har inte hänt något annat speciellt annars.

Imorgon börjar jag 12,30 riktigt skönt ska det bli, dock slutar jag 20,00... Mindre roligt! Har öppethus på skolan. Så det lär inte hända något speciellt imorgon förutom själva skolan, men sen kan man ju önska att det händer något roligt på själva rasten ;) Haha.

Förresten, glömde skriva, JAG HAR FÅTT ANNIKAS KÖTTFÄRSSÅS IDAG!!! Det får inte glömmas bort att nämnas. Vääääärldens godaste. Blir det till lunch imorgon innan skolan.

/Becka.



Måndag/Tisdag

I söndags kväll åkte jag först hem till Adde och var hos han ett tag innan jag promenerade hem till Sara där jag även sov över.

Igår (måndags) vaknade jag upp hemma hos Sara och sen tog vi bussen till skolan. Blev en hel del prat angående helgen med flickorna, kan säga att det var en hel del! Hade idrott som första lektion och på eftermiddagen hade vi kör, riktigt roligt faktiskt och man blir riktigt pepp av hon vi har som lärare. Hade historia sista lektionen till fem, kändes som dagen aldrig skulle ta slut. Efter skolan gick jag, christina och sara till donken och sen promenerade jag till Nyfors och hem till mormor & morfar. Åt mat där med mamma och pratade en hel del innan vi åkte hem vid åtta, kollade tv och sånt här hemma, annars gjorde jag nog inget mer direkt.

Idag vaknade jag 06,10 som vanligt. Stressade till bussen och fick springa till en annan busshållplats för missade den från min. När jag kommer till stan skickar Amanda ett sms att hon inte kommer idag, så jag hade inget annat val än att åka hem igen. Hade missat Hållsta bussen och att gå från Skogstorp till Hållsta? Nej tack. Så åkte hem igen och sov några timmar. Har suttit här vid datan den största delen av dagen, har varit nere i källaren och hämtat min extra säng, ska nämligen göra dubbelsängen igen. Har en oooootrolig träningsvärk idag i vaderna och bröstet, men det är bra, då vet man att man gjort något nyttigt/bra. Nej, uppdaterar mer imorgon!

/Becka.

                                                                                      If you want my future forget my past



helgens tokigheter!

Märks att jag har svårt att uppdatera på helgerna, men sitter inte mycket alls vid datan då så ni får vänja er! :) haha.

I Fredags var det Nyby som vanligt, var hemma därifrån halv fem ungefär, när jag kom hem sov jag till sex och sen åkte jag till stallet igen. Sara kom till vilsta och när jag hade ridit klart åkte vi hem hit och kollade på Idol. När Erik hängde löst slängde sig jag och sara upp ur soffan och skrek oss hesa, sen när Calle satt säkert skrek vi totalt bort våra röstar, tror hela Skogsängen hörde oss! Gjorde inte mycket alls på kvällen, gick och la oss skapligt med ett leende på läpparna.

Igår (lördags) vaknade vi vid ett ungefär, sov i ca tolv timmar, välbehövligt! Åkte till stallet och red i regnet... Var hemma till sex ungefär sen kom Adam, Mange, Evelina och Amanda hit, vid nio promenerade vi alla sex till Nyfors där det var fest hos Nidas, var rätt segt där i början men det blev bättre i slutet. Vid halv tolv bestämde sig jag och sara att följa med andra Sara till Olearys så vi traskade dit och var där till två när det stänger. Kvällen var riktigt lyckad och jag lärde känna en massa nytt folk! Vid halv tre ungefär promenerade jag och sara hemåt, somnade direkt när vi kom hem.

Idag(söndag) har det inte hänt så mycket än. Klockan är halv fem och jag ska in i duschen strax, sen bär det av till mitt andra hem skogstorp! Blir nog ingen mer uppdatering idag, fast vem vet.

/Becka.

"haha erik är sååååå överskattad!!! VAD SKA HAN SJUNGA FÖR LÅTAR EFTER IDOL? han lever ju bara på redan kända rocklåtar....han slaktade ju heaven...falskt och totalt kasst! tove var lika sur hon med i första låten! hörde westlife gillade calle när han sjöng walking to memphis!! han förtjänade att vara bäst igår! och onekligen tyckte svenska folket det också!! så varför klaga, var inte bitter för eran idol inte var tillräckligt bra! när såg laila sig i spegeln sist? mår illa"

kan säga att jag verkligen håller med den här kommentaren angående idol, erik kan gärna få sjunga något annat än rock i finalen..! Som jag läste i en tidigare kommentar, calle är en oslipad diamant som fortfarande kan utvecklas, är inte det vad idol går ut på?




2:a och 3:e December!

Igår var det skola som vanligt, hade specialidrott på eftermiddagen som vanligt, den gick riktigt fort faktiskt, red en ny liten polle vid namn Nike, gick helt okej faktiskt. Mamma plockade upp mig, Amanda, Eve och Sara när vi hade slutat och skjutsade oss till stan, jag tog bussen med Sara hem till henne och var där till nio ungefär. Vi spelade Wii och pratade en massa. Vid nio promenerade jag och träffade adde i minus 10 grader, känner hur jag börjar svettas när jag bara tänker på det! Var hemma hos Adde i 20 minuter ungefär innan mamma kom och plockade upp mig. När jag kom hem kröp jag ner under täcket direkt.

Idag är det torsdag och det har varit en vanlig skoldag. Vi hade bild i skolan idag och sen gjorde jag ett matteprov som jag hade missat också. Det enda vi gjorde i skolan var att planera våran show vi ska göra med klassen, kommer bli liknande horseshow, tror faktiskt det kommer bli grymt bra! Slutade halv fyra, tog bussen hem till Sara och sen åkte vi till stallet. Jag red ut en sväng och Sara promenerade med mig så vi pratade en hel del. Mamma hämtade oss i stallet och här hemma har jag kollat på mammas pojkar och paradise hotel. Finns inte så mycket mer att skriva, uppdaterar antagligen mer imorgon!

 

/Becka.




1:a December!

Igår gjorde jag inget mer speciellt så blev aldrig något nytt inlägg.

Idag har det varit praktik som vanligt. Hade kommit en ny häst som hette Ida, en svart supersöt nordis!! ♥ Kärlek vid första ögonkastet säger jag bara. Red henne senare under dagen också :) Slutade vid tolv och kom hem vid halv två ungefär. Tog ett varmt bad när jag kom hem och sen väntade jag på Addelito som kom hit när han slutade skolan. Veckorna blir alltid räddade när jag träffar pojken, så då var även denna vecka lyckad! :) Adde åkte precis hem och jag ska strax ta och krypa ner. Imorgon är det skola som vanligt, annars händer inget speciellt. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!