Kryssning & Norrtälje.

Just nu befinner jag & Daniel oss i Norrtälje på hans sommarställe. Vi har varit här hela helgen och ätit en massa god mat och haft det riktigt mysigt och trevligt. Om ett litet tag ska vi röra oss hem till Eskilstuna, eftersom jag jobbar ikväll.

I onsdags var jag iväg på kryssning med Jennie och några fler, då Jennie fyllde 20 i torsdags. Vi firade med champange på däck vid tolvalaget och höll igång till halv sex på morgonen innan jag och Jennie gick och la oss i vår dubbelsäng. En riktigt rolig kryssning!

Imorgon åker jag och Daniel ner till Öland för att hälsa på i lite mer än en vecka, så jag ska väl försöka uppdatera lite därifrån också. Sen tycker jag faktiskt att sommarvärmen kan komma nu.

/R.



Mobiluppdatering.

Första gången som jag skriver ett blogginlägg genom mobilen, tänkte att det kanske kan göra så att jag börjar uppdatera mer. Vi får väl se!

Sen sist har jag varit nere på Öland och firat midsommar med Sara. Det var riktigt roligt att träffa alla igen, dem vänner som man bara träffar en gång per år haha. Busschauffören behöver vi inte ens nämna, han var bara en idiot rent ut sagt. Men jag hade verkligen en superbra midsommar!

Sen har jag även befunnit mig en hel del i Stockholm den senaste veckan, blir att åka upp dit i helgen igen, men då med Sara för en utgång. Det är väl lite vad som har hänt den senaste tiden, ska försöka att hålla er mer uppdaterade nu när det verkar funka genom mobilen som sagt. Ha det bra i sommarvärmen!

/R.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!