nakenchock?

I förregår spenderade jag kvällen hos min fru, vi kollade film och samtalade om livet like always. Igår var jag hemma hos Sara till fem ungefär, senare på kvällen var jag duktig och rensade i mitt rum och slängde påsar med onödiga papper man sparat!

Idag har jag befunnit mig i Västerås hela dagen för att leta efter något att ha på sig till nyår, vilket ledde till att jag får gå naken. Jag hittade iallafall en finare skjorta och en speciell kortlek jag länge velat ha, jag & mamma var även med om att en hel Galleria fick utrymmas.

Imorgon ska fläsket stekas, 12.10 är det dags för ett friskispass! Eftersom jag nu ska gå naken måste jag ju träna.



the show goes on

Nu har man haft jullov i 5 dagar och det har även hunnit vara julafton.

Julafton firade vi först hemma hos mormor och morfar där vi åt mat, senare åkte jag snabbt förbi Sara och därefter spenderade jag kvällen i Hållsta. Jag är supernöjd med mina julklappar som bland annat var ett friskiskort som jag önskat mig länge! Så nu blir det att bränna bort lite fett.

Annars har lovet innehållit tårar, skratt, glädje, vänner och även två utgångar. Finns egentligen hur mycket som helst att skriva. Ikväll blir det en kväll hos frugan!

/Becka.



Julen närmar sig!

Imorgon är sista dagen innan det efterlängtade lovet!

Igår(måndag) var det specialidrott i skolan, sista gången jag red för Stina någonsin... Känns riktigt tråkigt faktiskt. Efter skolan hämtade jag mamma från jobbet och därefter hämtade vi ett paket från posten som jag inte ens visste att jag skulle få, spännande! Var tydligen någon premie. Jag var även en otroligt snäll person igår, jag räddade Peters(en på mammas jobb) dag för han var sen och jag skjutsade honom och sen åkte jag till Andreas på kvällen.

Idag har det varit en heldag ute på St. Ekeby, galet kallt och en mindre lyckad "dressyrtävling" bestod dagen av + lite löshoppning och fika. Senare ikväll har jag varit till Tunapark och kollat på finalen av Ung & Bortskämd.




Helgens blandas med lugnt och galet!

Igår blev det krogen för min och Saras del, det var mest äldre människor, men vad gör det? Hade en rolig kväll och sen skjutsade Andreas hem oss. Idag vaknade jag med världens träningsvärk i mage, rygg och rumpa, kan säga att det inte är världens roligaste men samtidigt känns det skönt med träningsvärk, då har man iallafall gjort någon nytta! Andreas kom hit vid sex ungefär och nu ikväll har jag spenderat tiden med pojken och mamma, snart ska vi krypa ner♥

/Becka.



livet leker

Den senaste tiden har varit helt underbar! Här om dagen var jag hemma själv, vilket resulterade i ett långt bad med badsalt, skum + hårinpackning och därefter hade jag ansiktsmask, galet skönt att ta hand om sig själv lite extra mitt i veckan. I skolan har vi fikat, målat på väggar och inte haft mycket att göra alls. Jag har sovit hos Sara två nätter i rad och nu är det äntligen fredag igen. Ikväll blir det en kväll med Sara och vi får se vad kvällen har att erbjuda oss.

/Bex.



kort uppdatering

Mer än en vecka sen jag skrev sist, fy skäms på mig!

Under den veckan som gått har jag hunnit varit på 50årsfest, kollat när bästa Jay vann idol 2010, umgåtts med dem närmsta vännerna, umgåtts med Andreas, varit i skolan och sen allt det vanliga. Idag är det måndag och det är lucia, förra veckan gick galet snabbt, vi hoppas på detsamma den här veckan!

/Bex.



en helg man vill göra om!

Då var man hemma från kryssningen välbehållen. Har faktiskt kommit hem för två dagar sen.

Kryssningen var helt galen, men samtidigt helt underbar! Hade galet roligt och känner att vi alla måste göra om det snart igen. Vissa saker under resan kan vi ha onämnda och vissa kan man skriva om hur mycket som helst! Efter kryssningen var jag sjukt trött och Andreas hämtade mig från bussen i fredags, sen var det bara en myskväll här hemma.

Igår var det lördag och på dagen var jag hemma hos Karolina och lagade tacos + åt glass samt kollade film. På kvällen blev det utgång för mig och Sara, vi befann oss på lokomotivet som ungefär halva eskilstuna gjorde, en massa folk överallt och kvällen blev lyckad. Nu är det återigen söndag och jag har fixat i rummet hela kvällen och äntligen börjar det likna ett rum igen! Imorgon blir det att knäcka ryggen hos naprapaten igen innan det är ridning som gäller.

/Becka.



GALET!

BÅTEN GUNGAR!!!!!!
världens bästa människor, nu fortsätter vi att göra båten osäker!




mår helt underbart!

Nästan en vecka sen jag skrev och jag har egentligen inte gjort så mycket som jag inte brukar göra. Däremot var jag och knäckte ryggen igår, hade tydligen gått med låsningar längst ner i ryggen hur länge som helst vilket har gjort att jag inte kan sträcka på ryggen helt och att jag är svagare i ena sidan av hela kroppen, sen var det något i handleden också som han fixade till, hade tydligen inte full rörelse i ena handen, ska tillbaka dit på måndag och kolla om allt blivit bättre.

Annars har jag spenderat tiden med Andreas, haft praktik och varit i skolan. Idag är det torsdag och för min del är det kryssning som gäller!! Fanns inga biljetter kvar, men hittade en hytt på blocket så nu jävlar blir det av. Killarna vi ska åka med har ingen aning om att vi ska dit, så blir en överraskning för dem när vi dyker upp, det ska helt klart spelas in. Nej, nu ska jag fortsätta tagga!!! Wohooooo.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!