sjukhusbesök

Var som jag nämde i tidigare inlägg på sjukhuset vid halv två. Först började dem att undersöka min hals på utsidan och sen kollade dem min hals med hjälp av någon pinne och en pincett. När dem hade kollat klart i halsen gick dem upp med en kamera i näsan på mig som gick ända ner till halsen. Sara, jag & mamma satt och kollade på en tvskärm medan läkaren berättade om allt vi såg, såg inte direkt fräscht ut. När vi hade kollat klart uppe hos läkaren tog jag blodprov i armvecket igen sen gick vi till en annan läkare som skulle ta cellprov på min hals (då jag har liknande en lymfkörtel på halsen) så dem stack två gånger i den och "grävde" med nålen i körteln, tro mig att det var obehagligt... Nu kan jag knappt röra på huvudet för det gör så ont.

Sjukhusbesöket resulterade iallafall i att jag ska operera bort halva mina mandlar, jag har kronisk bihåleinflamation, det som "dinglar" i halsen på mig har inte växt ihop ordentligt, min näsa är inte som den ska och jag kommer därför ha svårt att få luft/andas om några år om jag inte fixar allt. Mycket fel på lilla mig!

Gick på stan med Sara & älskling i 4,5 timme efter sjukhuset, hittade ingenting. Godnatt.

/Becka.



i really miss you guys

Det är viss skillnad på den här valborg mot förra årets... Förra året var det en självklarhet att vi i "gänget" skulle samlas och göra någonting tillsammans, inga andra planer fanns.... Vad är det i år? Jag har inte ens en aning om vad pojkarna ska göra.... Att allting kan förändras så pass plötsligt? Det är helt ofattbart. Det verkar som det bara är jag som har mina "depp" perioder och bara tänker tillbaka på hur allt var förut, saknar ni det inte ens? I've had the time of my life som jag alltid sa. Jag är ledsen att det blev såhär, och saken är den, jag vet inte ens varför det är som det är... Jag saknar oss




nationella prov

I tisdags åkte jag ut till Aida när mamma hade slutat, var sjukt mysigt där ute! Red ut en sväng ner till sjön och sen myste jag en massa med fölet och Aida♥

Igår var det onsdag, skola som vanligt. Mamma hämtade mig från Nyby och sen åkte vi en sväng, därefter till mormor & morfar där vi hämtade Sima, en slags dryck. På kvällen var det tv som gällde.

Idag är det torsdag, har haft nationella prov hela dagen. Jag blev precis klar med min uppsats om nätdejting, som dem flesta skriver om i klassen. Jag sitter här bredvid gullungen amanda som skriver förfullt. Om en kvart slutar dem som är klara, då ska jag till sjukhuset och undersöka mina halsmandlar och lite saker. Skönt att sluta vid ett för en gångs skull. När jag är klar på sjukhuset ska jag & sarabanana gå runt på stan och försöka hitta kläder till imorgon då det äntligen är valborg! Wohooo.

/Becka.



glädjetårar

Igår var det skola som vanligt, på förmiddagen gick vi igenom Nationella Svenska B provet och sen slutade alla efter det (12.30) medan jag hade håltimme efter det innan historian. Kommer ha en 3timmars håltimme varje måndag... Suck! Tur skolan ligger på stan, så jag & sara gick runt ett tag på stan, träffade otroligt mycket folk och efter skolan umgicks jag med sara & jennie, riktigt mysigt var det. Träffade även älskling ett tag. Mamma hämtade mig halv fem och sen åkte vi ut till Aida för att hälsa på henne snabbt, otroligt länge sen jag var där, glädjetårarna fanns där när jag kramade om henne. Obeskrivligt vilken känsla/kärlek den hästen ger mig ♥ Vid åtta gick jag & mamma till Kaj där Karolina, Andreas & Martin var, vi fikade och umgicks, blev även några tårar för mig och Karolina, speciella som vi är! Haha.

Idag var det skola, gjorde inte speciellt mycket & kom precis hem. Älskling kommer hit ett tag efter skolan och sen ska jag åka till Aida en sväng hade jag tänkt, ska rida ut en sväng på henne för första gången på över ett år! Kommer bli sjukt mysigt♥ Uppdaterar kanske mer ikväll.

/Becka.






back in my hometown

Var ett tag sen man skrev, men har inte haft tiden att sitta vid datorn.

Nu är jag hemma från Öland, kom hem därifrån i torsdagskväll. Sista veckan på Öland innehöll lokalfest, lära känna nytt folk, strandpromenader, julafton, praktik och en hel del annat, hade det riktigt mysigt på Öland och jag saknar sängen & kvällarna med Sara!♥

I torsdags kom vi hem, åkte med grannarna och Lina följde även med tillbaka hit. Helgen här hemma har spenderats med älskling, sara och lina. Det var helt underbart att träffa Andreas igen, galet vad man kan ha saknat någons närhet så mycket ♥

I fredags var det fest hemma hos Sven, en hel del folk där faktiskt & det var en trevlig kväll. Kom hem vid halv tre ungefär och somnade direkt. Igår skulle vi på fest hos Nidas, men han drog till krogen när vi kom dit så vi satte oss ett tag på stan med Alejandro och Katarina innan vi blev hämtade.

Idag (söndag) åkte Lina hem och jag har umgåtts med min pojk under förmiddagen, snart ska jag tappa upp vatten i badkaret och sjunka ner där i mina egna tankar ett tag. Skola imorgon igen, skönt att komma in i dem gamla rutinerna även fast man helst skulle vilja ha det som på helgerna.

/Becka.



Fortfarande på Öland

Dagarna ser ungefär likadana ut, vaknar halv sju och sen praktik hela dagen. Kommer hem halv fyra, in i duschen direkt och sen mat. Efter maten brukar vi ta det lugnt ett tag, senare på kvällen blir det ofta en promenad ner till stranden där vi är som småbarn, fast försöker leka gangsters men inte lyckas haha. Nu är det fredag och det är exakt en vecka sen vi åkte hemifrån, en vecka till sen är vi hemma igen, då ska det bli fart i Eskilstuna igen! Imorgon blir det lokalfest, sen får vi se vad helgen bjuder på! Hoppas alla överlever utan oss.

/Becka.



Aledals Ridcenter och strandpromenad

Idag var det att gå upp klockan halv sju, strax efter sju åkte vi iväg till Aledals Ridcenter. Där borta mockade vi två boxar, sopade en hel del, borstade, tog in/ut hästar, fodrade och vi fick även rida. Dagen gick ändå rätt snabbt och vi slutade halv fyra.

Vid halv sju bestämde sig jag & sara för att gå en promenad + köpa glass, så vi köpte oss en varsin glass och sen gick vi en långpromenad nere på stranden. Det var solnedgång och jättefint, tänkte på min Andreas♥ Vi lekte även WipeOut Öland, gungade gungbräda, lekte i lekparker och lite sånt haha! Vi gick runt i ungefär två timmar och nu har vi kollat tv och snart blir det sängen, kommer somna direkt!

/Becka.



Uppdatering från ön

Just nu sitter jag på Öland i soffan. Jag & Sara kom hit vid halv nio i fredagskväll, vi hann ta det lugnt i någon timme och sen flydde vi huset direkt. Följde med Lina och träffade lite folk under kvällen, sen gick vi hem från Borgholm, vilket är några kilometer, vi är sååå duktiga! Kom hem vid ett ungefär.

Igår (lördag) vaknade vi runt tolv och sen fikade vi här hemma, farmor & farfar kom hit också. Efter fikan tog jag och sara en promenad runt campingen och jag visade henne allt hur det är på midsommar, minnen dök upp! På kvällen var vi iväg på ett lite mindre krök, det var riktigt trevligt folk och kvällen var rolig. Tog taxi hem vid ett ungefär och sen somnade vi väl inte förrän tre här hemma. Jag var död utan min Andreas på kvällen♥

Idag (söndag) vaknade vi runt tolv igen, åt frukost och sen har vi bara tagit det lugnt, kollat lite film och sånt. Just nu sitter pappa laddad i soffan för en AIK-match och Annika sitter nervös i sin Leksandtröja inför en Leksandmatch, den här kvällen kan bli spännande!!

Imorgon är det praktik. Börjar halv åtta... Ska försöka uppdatera lite oftare! Hoppas alla har det bra där hemma. Jag saknar min älsklingspojke♥

/Becka.




last night at home

Torsdag: I torsdags spenderade jag dagen med älskling, vid fyra åkte jag till stallet där jag red ut en sväng på Walle. Pappa kom och hämtade mig från stallet och sen plockade vi upp Andreas på vägen hem. På kvällen kollade vi på Liverpool och sen somnade vi strax efter elva (trötta människor..)

Idag (fredag): Vaknade vid tio idag, hade tid på vårdcentralen 11.15. Var på vårdcentralen till tolv ungefär, dem tog lite blodprov och kollade halsen, blev återigen vidare skickad och ska få en ny tid. Inatt var även sista natten jag spenderade med älskling på tre helger... Åker till Öland om två timmar, ska ha praktik där i två veckor med Sara Caaaarlsson♥ hihihi. Kommer nog inte bli så mycket uppdatering på Öland, men vi får väl se! Ha det bra här hemma allihopa, sakna mig inte för mycket bara!

/Becka.



mitt händelserika liv

Okej, vad har hänt sen sist jag skrev...

I söndags var vi som sagt på grillkväll ute i Hällby, vid skolan. Kvällen innehöll mycket skratt & det var en kväll med trevligt folk. Jag, Sara & älskling blev hämtade av mamma vid elva ungefär.

I måndags var jag, mamma och andreas hemma hos Mikael och Nathalie för att fira Mikael som fyllde år. Karolina och alla var där, så det var riktigt trevligt. Efter det åkte vi hem och tog det lugnt hela kvällen.

I tisdags (igår) var jag & sara nere på stan under dagen, vi solade och satt på emotrappan för att kolla på folk. Under kvällen var jag i stallet. Var ute och sprang med walle i 35 minuter, känner mig riktigt stolt faktiskt! När jag åkte hem från stallet hämtade vi upp älskling & sara som sedan sov här.

Idag (onsdag) har jag spenderat dagen med Sara, vi kollade film och sen slog hon mig i ögat.. Vid fyra åkte Sara till stallet och sen har jag tagit det lugnt hela kvällen. Älskling kom hit strax efter tio och just nu ligger han i sängen och kollar på South Park medan jag sitter här. Snart ska vi kolla film, får se vilken det blir, sen somnar jag i världens underbaraste famn inatt ♥ Måste även tillägga att min såkallade pojkvän är tönt, han typ gråter för han har stukat foten...

/Becka.


jag & sara är töntar...




fullspäckad helg

1 April (torsdag) var en sjukt skön dag, typ inga alls i skolan och jag, evelina, sara och amanda satt i klassrummet hela dagen med musik och sånt, jobbade på riktigt bra! Efter skolan hade jag hästarna, dem förstod att det var första april och var sjukt busiga, eller snarare, cp. På kvällen sov älskling här♥ dessutom är det ingen skola på tre veckor, otroligt skönt!

I fredags var det fest hemma hos Evelina, vi var där vid halv åtta ungefär. Kvällen blev riktigt lyckad och jag hade det jätteroligt, kvällen innehöll dans, trevligt folk, blandad musik, ja allt en fest ska innehålla. Mamma hämtade mig och Andreas senare på kvällen, vi sov här hemma.

I lördags vaknade vi ganska sent, sen åkte vi hem till älskling och firade påsk där. En del av hans släkt var där så fick träffa dem, riktigt mysigt. Senare på kvällen träffade jag Sara ett tag och sen sov jag hos älskling♥

Idag är det söndag, har varit i stallet under dagen. Vädret har varit helt underbart idag, så red ut en sväng. Sen hämtade vi upp Andreas, så nu sitter jag, sara och andreas här hemma hos mig, vi ska snart iväg på årets första grillkväll!!! Det känns att sommaren är nära! Just nu kollar jag & sara på våran vän Robin Bengtsson som är med på Wipe-Out! Hejja!

/Becka.



mysdag♥

Idag (onsdag) har det varit skola, när jag kom hem var jag hemma ett tag själv & sen kom älskling hit. Vi lagade mat (vilket han inte var så duktig på) och sen kollade vi film, riktigt mys ♥ Andreas åkte hem strax efter tio, då var det true blood som gällde för min del. Sen när jag skulle krypa ner kände jag mig extra motiverad till att.. plugga?! SÅ, jag satte mig i sängen med datorn i knät och skrev klart en uppgift och har även skickat in den, riktigt stolt faktiskt!

Klockan är över 00 så det är 1 April, och jag tänker inte låta mig luras något idag!
Har redan lyckats lura lite folk, hihihi.

/Becka.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!