Helgen!

Har haft en fyrdagarshelg och jag klagar verkligen inte!

I fredags vaknade jag vid tio ungefär och tog tåget till stockholm vid tolv. Träffade Farmor, Alice, Zeta och Anneli på centralen och sen promenerade vi till hotellet, Johannes Brost stod bakom mig inne på hotellet haha. Det var riktigt fint på hotellet och vi kollade spat/poolen uppe på taket som dessutom var utomhus!! Vi satt på hotellet ett tag sen gick vi på Kina och åt. Åkte till Globen efter det och gick runt där ett tag innan showen började, det var som vanligt oförglömligt, stod upp och sjöng nationalsången två gånger dessutom. Kom hem till strax efter tolv. Hade en riktigt trevlig kväll!

I Lördags åt jag en ordentlig frukost, hotellfrukost = kärlek! Klarade mig hela dagen på den. Gick runt ett tag i Stockhom och köpte kläder, köpte en tshirt och en väst från Cubus. Satt på stationen i 1,5 timme innan tåget gick vid fem och när vi kom till Eskilstuna mötte jag på rätt mycket folk som jag kände. Köpte Spicy och tog bussen hem, resten av folket stannade på stan och åt på resturang. Fixade mig här hemma sen åkte jag till Sara för att sedan åka till Martin på fest. Kvällen blev lyckad och jag hade det riktigt roligt, jag hade dem viktigaste där och då kan det inte bli annat än lyckat. Dem flesta tog halv tre bussen hem men jag och Sara sov över i Hållsta. Vi träffade Erki på kvällen, en kille jag och martin träffade på Kreta i sommras, sjukt underbar människa!! Satt uppe till fem och sov knappt något alls på hela natten.

I söndags (igår) blev vi hämtade från Martin vid elva och sen fortsatte vi sova hemma hos Sara. Åkte till stallet senare på dagen, sen hem till Sara igen, sen träffa Adde och gå till honom för att sedan gå tillbaka till sara och vara där ett tag för att sedan gå tillbaka till Adde, haha! Var hemma hos Adde ett tag, riktigt mysigt! Skulle tagit bussen hem till mig kvart över nio med Sara men missade bussen så fick skjuts av Addes pappa, riktigt snällt. Jag och Sara satt vid datan ett tag igår och sen somnade vi rätt tidigt ändå.

Idag är det Måndag och vi är lediga!! Otroligt skönt. Vaknade vid halv två ungefär så har sovit i ungefär tolv timmar, behövdes! Vi har ätit frukost och kollat tv, sara blev precis hämtad så nu sitter jag här hemma själv. Funderar på att hoppa in i duschen strax. Får se om det blir någon mer uppdatering idag, blev ett långt inlägg. Bilder från helgen kommer!

/Becka.




the rest of the night

Kom iväg till stallet strax efter sex, mamma hade haft en massa möten och brandövning därför hon inte var kontaktbar och jag satt här hemma och undrade vart min söta mamma hade tagit vägen, men jag kom ju till slut iväg iallafall. I stallet så red jag ut en sväng, red några gånger på rakbanan fram och tillbaka, skyndade mig hem och kollade på mammas pojkar och sen har jag suttit här hela kvällen och fixat med Felix blogg. Nu är det sängen som gäller för imorgon bär det av till Stockholm! Kommer antagligen inte bli något inlägg imorgon eftersom jag åker iväg tidigt och sover på hotell över natten.
Ska kolla på Stockholm International Horse Show!
 Nu kommer jag få den där julkänslan!!
Ha en mysig fredag alla, för det ska jag ha!

/Becka.




fyfan!



det är ju fyfan vidrigt! kolla 2,58, ska man skratta eller gråta?




utan knorr

Igår var det onsdag, som vanligt i skolan, fick sluta tidagre från specialidrotten och då följde Sara med mig hem, vi kollade på "säg att du älskar mig" och på "Ace Ventura" när vi kom hem, poppade popcorn till också. Vid fem åkte vi till Parken Zoo för att vaccinera oss mot svininfluensan, världens längsta kö så vi stod där i 40 minuter ungefär. Vi tog sprutan och sen skyndade vi oss till Stålfors där vi kollade när Sven och Adde spelade en låt och sen var det massa annat. Så duktiga så! Efter det fick vi skjuts hem och här hemma spelade vi bowling hela kvällen, vi må vara mästare!! Haha. Som ni kanske förstår så sov Sara över här.

Idag är det Torsdag, känns som man har världens träningsvärk i armen. Mådde bra imorse men vid lunch mådde jag illa och hade jätte ont i huvudet så nu sitter jag här hemma och gör inte så mycket alls, har ätit glass och lite sånt, så det börjar bli bättre. Sara har feber och allt, usch. Men dem som blir sjuka av vaccinet är dem som är mest mottagliga för svininfluensan och man skulle då ha blivit dubbelt så sjuk. Ska iväg till stallet om en timme ungefär, blir en uteritt bara. Uppdaterar kanske inte mer ikväll, men jag kan säga att det är skönt med helg!! 4 dagars helg dessutom, love it! ♥

/Becka.
 
                                                                                         When I Die I'll Go To Heaven
                                                                                     'Cause I've Done My Time In Hell




liverpool

godnatt liverpool, ni är fortfarande mina hjältar,
jag hatar straffar, jag hatar Rafa, döööö!




Måndag/Tisdag

Lovandet av att jag skulle uppdatera igår.. Jadu, det gick ju som det gick!

Exakt en månad kvar till julafton och jag måste erkänna att jag älskar Sveriges vinter, plusgrader och ingen snö!

Igår var det en ny måndag, en ny vecka närmare sommarlovet!! På idrotten hade vi en naprapat som berättade om kroppen och alla muskler, riktigt intressant. Han berättade att jag har benhinneinflamation, sen något vid knät och sen är mina muskler jättestela i bäckenbenet vilket kommer resultera att jag kommer ha svårt att föda barn, roligt att veta.. Så nu blir det stretching för hela slanten!! Annars var dagen riktigt lugn, vi hade massage och körsång resten av dagen. Fick även se magnus carlsson på skoltid!! Haha. Slutade vid fem, träffade Addelito på stan ett tag sen följde jag med Sara hem. Vi åt tacos och sen låg vi och pratade ett tag innan Adde kom till Sara, vi tre låg i sängen och pratade om allt möjligt, tog bussen hem kvart över nio. När jag kom hem kollade jag Paradise Hotel och sen somnade jag.

Idag är det Tisdag, har haft praktik med amanda till elva och blev hämtade därifrån vid tolv. När jag kom hem satt jag vid datan och gjorde inte så mycket. Har sovit någon timme nu och om en kvart börjar Debrecen mot Liverpool, nu jävlar.

/Becka.



HELGEN!

Satt här och tänkte efter vad man kunde göra, kom på att jag inte skrivit blogg sen i torsdags, skärpning! Kan meddela att helgerna rullar på som vanligt, LIVET LEKER!!

Var i skolan när jag skrev senast, fick tillbaka vårat matteprov i Torsdags, fick MVG :D Wohooo. Var bara i stallet sen på kvällen.

I Fredags var det Nyby som gällde, skrev gröntkortprov och sen var det en rätt lugn dag där borta. Red Whisper, gick helt okej. Slutade vid tre, åkte ner på stan och gick runt där ett tag med Linda innan vi mötte upp Sara. Linda åkte hem och sen gick jag och Sara runt i några timmar, hittade sjukt mycket jag vill ha.. Tog bussen hem till mig efter stan och sen började vi fixa oss, vid åtta kom Evelina, Malin, Amanda och Christina hit, sen kom även Adde och Erik I. Vi kollade på idol och sen begav vi oss till Nidas i Nyfors, träffade på rätt roligt folk på vägen dit haha. Hos Nidas var det sjukt mycket folk och kvällen? Ja den var grym! Hade sjukt roligt, finns sååå mycket att skriva egentligen, men ni som var där vet vad jag pratar om, resten, ni får nöja er med att jag säger att den var GRYM!!! Vid halv två gick jag, adde och sara till stan och käkade kebab innan mamma plockade upp oss. Somnade direkt.

I lördags (igår) var jag i stallet på dagen sen åkte jag hem hit och tog det lugnt, Sara kom hit senare på kvällen och våran lördagskväll spenderades med att spela sällskapsspel, men jag har hört att det är sånt man ska göra på lördagskvällar? Vi var ju tvungna att testa på det!! Satt uppe till tre ungefär. Kvällen innehöll mycket skratt som vanligt!

Idag (söndag) har jag varit hos Aida i två timmar ungefär, annars har jag inte gjort mycket alls, har tagit mig tid att ladda upp bilder från alla fester på senaste tiden! Så checka min bdb så får ni se mycket roligt. Ska in i duschen nu, blir nog ingen mer uppdatering idag, tror inte ni skulle orka med det faktiskt.. Men, uppdaterar imorgon! (och jag ska lova det!!)

/Becka.



19 november

Blev ingen uppdatering igår. Var tydligen inte Paradise Hotel i tisdags heller..

Aja, igår var det Onsdag och vanlig skoldag som gällde, hände inget speciellt i skolan och på eftermiddagen var det Nyby som gällde. Hade specialidrott som kändes jätteonödig.. Satt på läktaren och bedömde hästar vid löshoppning i ca två timmar, kan säga att det blev kallt! Slutade vid fyra och åkte då hem där jag tog ett varmt bad för att få tillbaka kroppsvärmen, vid sex tog jag bussen ut till Skogstorp hem till Addelito. Var kvar där ute till 22.15 då jag tog bussen till stan. Gick ingen buss till mig från stan förrän efter en halvtimme så bestämde mig för att vandra hem istället. Det var riktigt skönt faktiskt och jag var riktigt träningssugen, skulle kunnat gått/sprungit hur långt som helst. Gick och la mig direkt när jag kom hem.

Idag är det Torsdag och vanlig skoldag som gäller, sitter här i skolan och slutar om en timme, skolkatalogen har kommit till skolan så vi har kollat igenom den en hel del och sen träffade jag och sara adde ett tag på stan också. Om en timme bär det av till Skogstorp och sen stallet. Uppdaterar kanske mer ikväll!

/Becka.




västeråstur

Idag var det praktik som vanligt. Var jättemycket folk i stallet så vi blev klara tidigt, vid elva ungefär. Blev upphämtade strax innan tolv och sen tog jag bussen hem. Här hemma hoppade jag in i duschen, eller snarare badet, där jag somnade tre gånger. Hade 40 minuter att fixa mig på och sen kom Andreas, Karolina och Micke och plockade upp mig vid två. Vi begav oss till Västerås där vi gick på IKEA, käkade på PizzaHut och gick runt en svägn på stan. Det blev en hel del skratt på vägen, sen är ju micke såååå bra på att göra usvängar! Hahaha. Blev lite övertrötta där ett tag. Kom hem vid sex ungefär, här hemma har jag inte gjort mycket alls, bara tagit det lugnt, är sjuuukt trött! Nu är klockan 22,00 vilket menar att det är Paradise Hotel på tvn! Dags för sängen + tv. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.



16 November

Lätt att somna inatt? Knappast. Somnade halv fyra kanske.. Men kom upp imorse, jag är sååå duktig!! Började på konstmuséet vid halv elva, vi kollade på tavlor/bilder och sen limmade vi på olika bilder, rätt skön lektion faktiskt. Hade lunch och sen hade jag tandläkaren 13,20 inga hål hade jag inte!! Wohoo, riktigt skönt. Min tandläkare är dessutom störtskön! Haha. Hade matte på eftermiddagen, efter varje mattelektion blir jag helt flumm, eller vi alla fyra flicks blir det haha, skrattar jämt så jag har ont i magen efter. Sista lektionen var det historia, hade någon pjäs, skrattade en hel del där också! Slutade vid fem och då gick jag och Sara ner på Café Smak för att fika, blev kladdkaka♥ Läääänge sen jag fikade faktiskt. Tog bussen hem vid sex och sen har jag inte gjort så mycket mer. Blir att lägga sig tidigt idag.

Imorgon är det praktik som gäller, får se om jag åker iväg till Västerås med Karolina, Andreas och Micke efter skolan, inte bestämt än. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.




Fredag/Lördag/Söndag

Var hos Gurr i fredags som jag nämnde i det tidigare inlägget, var en hel del folk där och man kände dem flesta. Var riktigt trevligt faktiskt och sjukt länge sen jag träffade Jennie! Vi hade mysigt och satt och pratade om en massa, miss it! ♥ Stannade hos Gurr till två då jag, sara och adde tog bussen till Skogstorp, det var snöstorm ute och sjukt mycket snö på marken. Somnade inte förrän halv sju på morgonen kanske.

I Lördags vaknade vi tidigt, utan knappt någon sömn, tro mig att jag var seg! Låg och pratade i flera timmar innan jag åkte till stallet vid halv två ungefär. Kunde somnat stående i stallet! Åkte hem till Sara direkt efter stallet där vi sjöng Lips och spelade Wii innan mamma kom för att lämna kläder jag skulle ha till kvällen. Vid sju kom Amanda och jag hoppade in i duschen och började sedan fixa mig, kom till Sven vid nio ungefär, väntade in lite folk och sen drog partyt igång! Kom en hel del folk och alla verkade vara på bra humör så kvällen blev riktigt lyckad enligt mig, förutom att det finns idioter till allt som tar folks saker, irriterande som bara den, så den som tog pengar från Sven, idiot är det enda du är. Men tack alla andra för en grym kväll med bastu, dans och ett grymt umgänge! ♥ 

Idag (Söndag) mår man väl som man förtjänar, gick upp hos Sara halv ett ungefär och mamma hämtade mig halv två. När jag kom hem somnade jag direkt och vaknade inte förän 18,30, kan säga att det verkligen behövdes efter den här helgen! Har inte gjort mycket alls ikväll, kollat tv och lite sånt bara och nu mår jag bra igen, tack. Helgen har varit en av dem bästa på länge faktiskt! ♥ 

Imorgon är det skola som vanligt, får se hur det går att somna inatt.. Bilder från helgen kommer!

/Becka.
 




Fredagen Den 13:e

Orkade aldrig uppdatera igår. Men var i skolan och hade en muntlig redovisning och sen ett matteprov, gick super på båda! Dagen var annars riktigt slapp i skolan, slutade vid fyra, stannade kvar en stund med Amanda och körde hängagubbe och målade på tavlan haha. Efter skolan träffade jag Adde, vi mötte upp Amanda och sen gick vi runt på stan i två timmar ungefär. Tog bussen till Skogstorp och åkte hem till Sara där vi spelade Wii och bara låg och pratade, riktigt mysigt. Träffade Adde snabbt innan jag tog bussen hem också. När jag kom hem gjorde jag inte mycket alls, la mig i sängen och läste nikki sixx boken nästan direkt.

Idag är det fredagen den 13:e men än så länge har det inte hänt något speciellt faktiskt, brukar ha mina turdagar varje fredag den 13:e, men jag är ju som sagt lite speciell. Efter stallet träffade jag Sara och hennes mamma på stan och sen åkte vi till Hällby och till Rille för Sara skulle tatuera sig. Hon gjorde sitt stjärntecken och sen med hennes födelsedatum i, blev riktigt bra faktiskt! Fick skjuts hem och nu sitter jag här, ska iväg till stallet om 20 minuter. Sen kommer Sara hit och sen bär det av till Gurr med lite folk! Kommer inte sova hemma inatt så uppdaterar mer imorgon.

/Becka.


saras tatuering, men hon har annat typsnitt på siffrorna!




18 December, längta!

Klassfest hemma hos Sara, tagga!

Hade precis klassråd med klassen och bestämde oss för att ha klassfest hemma hos Sara den 18 December. Ringde och berättade det för Sara, eftersom inte hon är här ;) Även om hon inte vill så kommer vi och våldgästar henne ändå! Den lilla söta flickan har ingenting att säga till om, nu jävlar!

/Becka.





1 månad kvar!!

1 Månad kvar till Taste Of Chaos, tagga tagga tagga! Nedräkning påbörjad.

Idag var det skola som vanligt till lunch, hade historia första lektionen och jag kan meddela att min och saras pjäs som vi ska spela in i helgen kommer vara sjukt grym! Jobbade på riktigt bra i skolan idag faktiskt. Efter lunch var det Nyby som gällde, hade teori när vi kom dit och sen hoppning, gick riktigt bra faktiskt. Slutade vid fyra och fick skjuts hem av Pär. Somnade ett tag när jag kom hem, annars har jag inte gjort mycket, låg i badet en timme och pratade med Sara i telefon bara. Imorgon är det torsdag vilket är lika med snart HELG! Nej, nu har True Blood börjat, uppdaterar mer imorgon! Imorgon är det förresten muntlig redovisning inom projektet som vi haft 1,5 lektion att samla fakta om och sen är det matteprov, matte som vi har en underbart bra lärare i... Mer om det imorgon!

/Becka.



10 November


vilken skillnad det kan göra när man läser en bok och sen lyssnar på låten med samma namn som staden personen bodde i.. man förstår verkligen låten såååå mycket bättre!
Ingen nyhet att han är snygg, men hans röst, ryser i hela kroppen!


Kollade klart liverpoolmatchen igår och sen somnade jag direkt efter det. Idag vaknade jag 06,10 och tog bussen till stan 06,55 och sen har jag varit på praktiken till tolv ungefär. Åkte till Sara direkt efter praktiken, vi pratade och tog det lugnt innan vi åkte till stallet. Jag red ut en sväng, hästen var lika fin idag :'). Åkte hem till Sara igen efter stallet och kollade tv ett tag innan mamma hämtade mig. Här hemma har jag ätit och duschat, ska snart kolla Andra Avenyn som har blivit sämst och sen blir det sängen! Har världens träningsvärk i armarna idag från volleybollen igår... Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.




9 November

Har varit skola som vanligt idag. Hade volleyboll på idrotten, har nog inte skrattat så mycket på länge! Alla tjejer i klassen skriker och springer runt som galningar. Alla tar i och skjuter upp i taket när man ska serva och allt, haha. Jadu, riktigt roligt var det iallafall! Dagen har annars rullat på som vanligt. Slutade vid fem, träffade Adde utanför skolan och sen var det gym på friskis som gällde. Jag, Sara och Adde tränade i två timmar ungefär och det var roligt folk som befann sig där kan jag säga ;) Haha. Efter friskis gick vi och käkade kebab, nyttigt? Ohja! Smakade lite från Sara. Tog kvart över åtta bussen hem och sen har jag bara kollat på fotbollsgalan, känns som det inte är någon idé att kolla liverpoolmatchen... 1-2 till Birmingham, ovanligt att vi ligger under.. eller inte.. Snart sängen som gäller, nikki sixx boken innan man somnar och sen ringer klockan 06.10 imorgon för en dag ute i Hållsta på praktiken. Har även Walle imorgon. Uppdaterar mer imorgon! Byeeeee.

/Becka.



farsdag!

Grattis pappa på farsdag!!! ♥ Världens bästa pappa!

Igårkväll blev det fest till slut. Jag, Sara, Mange och Martin drog iväg till Jeremias & Tobias. Vi kom dit strax innan tio ungefär, det var sjuuuukt mycket folk när vi kom dit och det var riktigt roligt att träffa alla man kände där faktiskt. Under kvällens gång minskade det på folk, vi sjöng singstar, spelade guitarhero och hade roligt. Drog därifrån vid två ungefär, kvällen var riktigt lyckad enligt mig!

Idag drog Sara från mig vid tolv ungefär och jag fortsatte att sova till halv tre då sara och hennes familj plockade upp mig för att åka till stallet. Vi åkte först hem till Sara och bytte om där, fick oss en vacker syn när vi satt i köket och pratade, haha. Kom till stallet och red ut en sväng, red fram och tillbaka på rakbanan, var så mörkt mot sjön så vågade inte rida dit (a) haha. Efter stallet åkte jag till Martin där Karolina och Andreas även var, vi fikade och kollade på Chris Angel, man blir verkligen hjärntvättad av den mannen alltså!! Kom hem hit vid åtta och kollade då på sista avsnittet av ensam mamma söker. Har precis duschat och nu är det sängen som gäller.

Imorgon skulle jag egentligen börja 09.40 men vi ska ha luciaträning halv nio istället, roligt, enda sovmorgonen på hela veckan försvinner några veckor framöver.. Efter skolan är det gymmet som gäller för mig och Sara. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.







uppdates

Inte skrivit sen i torsdags. Var i stallet efter skolan, red ut i ett kolsvart mörker med reflexer och pannlampa! Läskigt. Men jag kan säga att hästen var sjuuukt fin!!! :') Kom hem på kvällen och gjorde inte så mycket, skrev klart min uppsats om växt- och djurliv, ÄNTLIGEN!!

Igår (fredag) var det först nyby på dagen och sen åkte jag till Sara direkt efter och färgade hennes hår igen, det blev samma färg som förra gången. Tog bussen hem och bytte om till stallkläder för att åka till Vilsta vid halv sju. Hade lektion och sen kom Sara dit, vi åkte hem hit och kollade på Idol efter det duschade jag snabbt och sen begav vi oss till Isabelle där Sven, Adde, Martin, Mange och två tjejer till va. Vi kollade klart idol och umgicks. Kom hem därifrån vid halv två ungefär och då kollade vi lite tv innan vi somnade.

Idag (lördag) har jag varit i skolan!!! Började 10 idag för vi hade öppet hus och slutade två, kändes som vi var där i flera timmar.. Jag & Sara träffade Adde och Niklas efter skolan, följde med dem till donkan och sen tog åkte jag hem. Nu sitter jag här vid datan och försöker hitta något roligt att göra ikväll... Känns verkligen inte som lördag!! Nej, nu ska jag försöka kolla runt lite till, uppdaterar mer senare!

Jag säger bara, NIKKI SIXX ♥

/Becka.




5 November

Idag på morgonen har jag varit på gymnasiummässa på munktellarenan. Alla 94or var där och kollade runt. Jag, Eve och Sara stod utanför ingången och visade folket vart dem skulle. Det blev rätt långtråkigt och segt men vi hade våra stunder med skratt som vanligt. Sen lärde man känna lite nytt folk som gjorde stunderna bättre också. Jag blev förälskad i en söt pojke som hade ca 10 snoddar upp till knäna, riktigt söt.. eller inte! Fyfan så jävla fult. Hate it! Vid halv tolv hade vi lunch och sen har vi varit i skolan. Har sjukt ont i magen men det är som vanligt med mig, så ingen nyhet. Ska till stallet efter skolan, Jenny har mockat åt mig så slipper det, yeeey! Uppdaterar mer ikväll skulle jag tro.

/Becka.



4 November!

Grattis Erik!!!

Idag var det skolan som gällde till halv tolv. Efter det gick jag och sara runt ett tag på stan och sen var det träning på friskis! Vi gymmade i ungefär 1,5 timme, blev mest rygg- och magmuskler idag. Var hemma till halv sex ungefär och åt direkt när jag kom hem. Nu på kvällen har jag pluggat och kollat Lyon - Liverpool, jag kan säga att lyckan kan försvinna på två sekunder.. 1-0 till Liverpool och på tilläggstiden blev det 1-1 och det blev även slutresultatet. Helt tom. Nu är det True Blood sen sängen.

Imorgon är det gymnasiummässa på munktellarenan så ska vara där från halv nio till lunch. Jag, Eve & Sara, kan det bli bättre? Ljuga för små söta barn, varför inte! Efter skolan är det stallet som gäller. Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.



prova produkter?

Vill du få gratis produkter och liknande hemskickat till dig?
Bli då medlem på Buzzador där du får prover hemskickat och sedan skriver du enkelt ner vad du tyckte om produkten och liknande.
Vem vill inte få hem gratis saker helt utan kostnad?
Bli medlem du också, klicka
HÄR!

Om du vill ta reda på mer om Buzzador innan du registrerar dig,
klicka HÄR!




Måndag & Tisdag

Igår var det skola som vanligt, den var seg och hände inte så mycket där. Slutade vid fem och hämtade ut mina glasögon som hade kommit. Träffade Adde snabbt innan det var Nyby som gällde där vi var på mentalträning från 18-20 och sen hämtade mamma upp mig. Sara skulle åka buss från stan så jag väntade med henne och tog sen bussen hem kvart över nio. Var hemma till halv tio och sen var det sängen som gällde.

Idag hade jag ont i huvudet när jag vaknade och hade sovit dåligt inatt så stannade hemma. Var snabbt till skolan för att knipsa upp mitt lås och hämta min väska som jag låste in igår. Annars har jag inte gjort mycket alls idag. Just nu mår jag sjukt illa och har ont i huvudet, känns som jag har feber också.. Blir att ta en snabb dusch och sen krypa ner under täcket. Imorgon är det skola till halv tolv och efter det ska jag och Sara till Friskis för att gymma som vi börjat med, nu jävlar, fit for fight sommaren 2010!

/Becka.

 




höstlovet

Har inte skrivit sen i onsdags, så tänker bara skriva allting kort.

Lina har varit här under lovet och åkte hem i Torsdags, alltid lika mysigt att ha henne här! ♥ Hade ännu en otursdagsdag i torsdags, bussar med fel nummer och tröga busschaufförer är mina grejer det. Sov hos Sara på torsdagen.

I Fredags gick jag runt med Adde på stan och sen på kvällen var det fest ute i St. Sundby. Musiken sög + att folket var sega eller något = en mindre lyckad fest. Men var trevligt att träffa alla människor där ute iallafall! ♥ Jag och Sara tog ett bussen in till stan där jag höll på att frysa ihjäl. Har nog aldrig frysit så mycket. Jag & Sara drog på "efterfest" hos Jerre & Tobbe där vi även stannade över natten.

Igår(Lördag) blev vi upplockade vid halv elva av mamma. Åkte hem till Sara och bytte om och sen vidare till stallet. Var klara efter en timme och då åkte jag hem. Sov några timmar här hemma innan det var dags att börja fixa sig igen. Sara kom hit och vi drog till Årby halv nio ungefär. Var Halloweenfest hemma hos Cim, riktigt roligt att se hur alla var utklädda, fick mig allt ett gott skratt där! Haha. Kvällen blev sjukt lyckad med mycket skratt och dans. Folket kändes som dem var på topp och det skadar ju aldrig med lite grease och the old gang samlat igen. Tack för kvällen alla och speciellt tack till Cim! ♥ Mamma hämtade upp oss vid två ungefär. Togs över 500 bilder, så dem kommer lite senare när jag fått dem från Cim.

Idag(Söndag) har jag inte gjort så mycket. Jag, Sara och Adde kollade på Orphan på morgonen och sen gick vi och la oss igen och låg och drog oss i sängen till fyra. Riktigt skönt att bara ta det lugnt faktiskt. Har pluggat lite nu på kvällen och känner mig opepp inför skolan imorgon.. Men jag ska inte klaga på lovet, tycker det blev lyckat faktiskt!

/Becka.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!