Öland

Nu sitter man här på ön. Pappa håller på och grillar och det är Lundell som spelas ute på altanen, allt är som det ska vara.

Jag har varit här i nästan en vecka, jag har spenderat några nätter hemma hos farmor & sen har vi varit hos min kusin i Byxelkrok. I byxelkrok har vi gått runt lite överallt, ätit god mat, haft vattenkrig, 7kamp, spelat wii och umgåtts en hel del. Igår kom vi hem från kroken och då blev det en spontan utgång med Tim, Lina och deras vänner, riktigt trevligt var det och det slutade med att jag sjöng karaoke inför ett fullsatt Robinsson Crusoe... Mamma åkte hem idag, jag blir kvar ett tag till, men antar att det blir en hemfärd till helgen.






Back To Paradise

Nu har nästan hela den här veckan gått och det är återigen helg.

I onsdags blev det en utgång, först var jag & Sara på förpärla hemma hos Martin, från gamla klassen, med Jennie, Linn, Kim och några fler. Vid halv elva ungefär begav vi oss ner på stan där vi träffade otroligt mycket folk som var ute, hade en riktigt lyckad utgång! Först var vi på brasses och därefter ett tag på Royal. Det blev efterfest med Stoffe, Sara, Kim, Jennie, Linn och Martin hemma hos Martin där vi bastade och hade det allmänt trevligt.

Idag är det fredag och jag har hunnit med att gå på stan med mamma, Karolina & Andreas, vi käkade på Pepperoni och kollade runt lite, därefter kollade jag & mamma på ett tag när Laydown spelade på Å-bryggan. Kvällen har spenderats i Hållsta då Marita fyller idag. Grattis till henne & även till My som fyller idag! Om ca 45 minuter ska jag och mamma iväg & hämta Kaj och Lotta från Arlanda. Jag har precis slängt ihop en hög med kläder som ska packas ner till imorgon då det bär av till Öland för obestämd tid just nu. Så nästa gång ni hör från mig är jag på den bästa ön av dem alla, Öland.



Mörkhårig!

I fredags visste jag inte riktigt vad som skulle hända på kvällen, men det blev en utgång för mig och Sara.

I lördags var jag i västerås med Karolina & mamma, vilket resulterade i att jag impuls köpte hårfärg och är därför mörkhårig just nu. Senare på kvällen blev det blev en tripp till Sara där vi var ett tag, sen åkte vi vidare till Ruddes där hennes föräldrar befann sig & sen åkte vi ner till Royal för att vara bland folk.

Igår (söndag) åkte jag, mamma & Karolina till Stockholm, vi gick runt på stan under dagen och sen var vi på hotellet och tog det lugnt. Kom hem därifrån idag och kvällen har jag spenderat i Hållsta. Snart är det sovdags, hoppas det är något bra på tv innan. Heipa.




Onödigt Inlägg

Dem senaste dagarna har jag varit ute i Hållsta, varit ute i Sundbyholm och ätit glass vid hamnen, haft en utgång och umgåtts mycket med frugan. Det är väl i stortsätt vad jag gjort den senaste tiden, känns som det här blev ett onödigt inlägg men jag måste ju uppdatera er söta människor.

Ikväll är det fredag, men känns som det är mitt i veckan. Får se hur den här kvällen bestämmer sig för att bli, kanske blir en utgång eller hemmafest, inte bestämt mig än. Uppdaterar mer när jag känner fört. Heipa.



Getaway Rock Festival 2011

Nu har jag landat igen. Getaway Rock Festival är slut för i år och jag har haft det otroligt bra där borta! Tältet var på vandring en natt, vi sov i bilen alla nätter förutom första, vi har gått, gått och återigen gått, haft läskiga snubbar efter oss som pussat på fönsterrutan och en besatt människa av mig, vi har druckit öl, lyssnat på bra musik och träffat underbara människor! Jag kan verkligen inte klaga på festivalen! Så nu är det bara att se fram emot nästa år och sen blir det förhoppningsvis en reunion på Close-Up kryssningen i September.

Här hemma har jag inte hunnit med så mycket, har mest tagit det lugnt förutom att vara i Hållsta igår och sen idag har jag varit på stan ett tag med Sara & därefter varit hemma hos Lotta och fikat. Ikväll blir det en myskväll hemma hos Karolina & Andreas.

Mer bilder finns på facebook!




Imorgon bär det av!

Packat & Klart! Imorgon bär det av till Getaway Rock Festival i Gävle. Bilen kommer vara fullpackad, jag & frugan kommer vara taggade och det kommer bli en awesome tid där borta. Hoppas vädret håller i sig och att inte ölen tar slut, haha. Det blir första festivalen för mig och jag är galet förväntansfull! Ska försöka somna tidigt ikväll, uppgång 7 imorgon bitti. Goooodnatt, och hörrni, ni kommer inte höra från mig på ett tag eftersom jag kommer ha en grym tid i Gävle & jag vet att ni är avundsjuka! \m/




Poolparty & The Big Four

I fredags var jag på bröllop med Sara och hennes familj, det var riktigt trevligt och trubaduren var galet duktig! Dem gifte sig hemma på tomten och fick bland annat en gris i present haha. Vi var kvar där till ungefär halv elva och då promenerade jag och Sara hem hit och därefter ner på stan för en utgång, kom hem efter fyra någongång.

Igår (lördag) var det poolvolleybolls-premiär hemma hos Kari. Den största delen av släkten var där och det var supertrevligt! Mot morgontimmarna var det bara jag, Karolina, Andreas, Mikael och Kari kvar och då började galenskaperna med den elektriska flugsmällaren, tror Mikael har en stor chans att komma med i jackass faktiskt haha. Kom hem halv fem inatt.

Idag (söndag) vaknade jag strax efter fyra och sen dess har jag inte gjort något speciellt alls, just nu sitter jag och kollar på The Big Four live på svt, så kvällen lär spenderas framför tvn. Nu ska jag fortsätta kolla, puss.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!