Dem tre vännerna & Rebecka.

Den senaste tiden har väl sett rätt likadan ut, jag vaknar, tränar några timmar och sen tar jag det lugnt här hemma. Daniel har även varit på besök och sen har jag varit ute hos Aidabus igår. Ikväll har jag umgåtts med Amanda, Evelina & Sara, vi var på Bamboo City och åt. Riktigt mysigt var det och kändes superbra att träffas allihopa igen! 

Imorgon ska jag på arbetsintervju & på kvällen har jag ridning. Därefter hämtar Daniel mig för att åka till Stockholm. Så blir nog inte så mycket bloggande på ett tag, men det är ni nog vana vid. Nehe, nu är det dags för det viktigaste i veckan, Revenge!

/R.



16 April, 2012.

En ny vecka. Pappa & Annika har alltså varit här och hälsat på, Lizzie fick en ny bästa vän och blev lite ledsen när dem åkte hem i lördags. I lördags var jag ute med Sara, Mange & Martin, Jennie var även här på förpärla men följde inte med ut sen. Hur mycket folk som helst var det ute, riktigt roligt!

Nu är det som skrivet en ny vecka, jag & Jennie har varit och tränat tidigare idag, ett litet tag på gymmet och därefter körde vi ett medelpass. Jag har även lagat mat, diskat och tvättat duktig som jag är! Daniel är även påväg hit, eftersom det var allt för länge sedan vi sågs.

Jag har nog även glömt att berätta, jag fick jobbet på McDonalds!

/R.




12 April, 2012.

Igår skjutsade jag mamma till bussen, så nu är man ensam hemma i 10 dagar igen. Efter jag hade lämnat av henne så åkte jag iväg till friskis&svettis, tränade först på gymmet och sedan ett steppass, hade hur svårt som helst att hänga med, skyller på att det var första gången! När jag hade tränat klart åkte jag till Karolina, vi gjorde iordning tacos och hade en myskväll framför tvn.

Idag ska jag fixa med lite grejer här hemma. Försökte ringa vårdcentralen nyss, men telefonkön var full? Så jag blev tilltalad att ringa imorgon eller någon annan dag istället, telefonköer hit och dit. Senare ska jag till friskis & idag får jag sällskap av Jennie. Ikväll kommer pappa och Annika hit, då slipper jag sova helt ensam i lägenheten iallafall, eller, har ju katterna iofs.

/R.



Im back on track.

Pappa: Det är tur att vi är sådana snälla människor som ställer upp & tänker på dem andras bästa! ;)

Det har inte blivit någon uppdatering på ett tag då jag inte haft tid då jag haft "semester". Nu är jag iallafall tillbaka och idag påbörjade jag min träning! Blev ett 4 månaderskort på friskis&svettis för alla aktiviteter. Idag körde jag en powerwalk som uppvärmning och sen ett puls/medel-pass direkt efter, riktigt skönt! Kvällen har spenderats framför tvn med mamma, Karolina och Kaj. Nu ska jag krypa ner under täcket med en bok och förhoppningsvis vaknar jag med träningsvärk imorgon, godnatt.

/R.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!