lördag

Sitter här i morgonrock och äter mackor med skagenröra och dricker varm choklad. Jag älskar lukten av varm mjölk när man precis tagit ur muggen ur micron, underbar lukt! Haha. Luktar typ välling eller något, kan inte beskriva det. :) Vaknade vid tre idag, skönt att sova ut. Hade planerat in att gå på kattutställning med Tindra idag vid elva men ingen var hemma som kunde skjutsa mig och jag orkade inte promenera dit då jag har så fruktansvärt ont i fötterna så jag hoppade över det. Hon har ju redan två rosetter så hon klarar sig väl. :) Ikväll blir det ut till Niklas (Hillman) med allt folk, hoppas på åter en underbar kväll, men brukar aldrig gå fel med er! Får se om jag stannar kvar över natten eller om jag åker hem. Inte så mycket mer att skriva just nu, missar dessutom melodifestivalen ikväll vilket är synd om mig.. Haha! Uppdaterar mer senare kanske.

/Becka.



dålig uppdatering

Hej!
Var länge sen jag skrev.. Ska väl försöka sammanfatta allt så bra jag kan! :)

Igår åkte jag och Julia ut till Skogstorp iallafall och hälsade på hos Hillman med allt folk, hade det trevlans! Får väl duga att skriva om det, vill inte att det blir ett för långt inlägg.. Haha!

Idag var det först ut till Torshälla, Nyby. Hade turen att vi fick skjuts till stallet från busshållsplatsen då vi mötte en annan som går i klassen, mycket skönt! Tack. Annars är det en låååång tur att vandra. Jag & Smurf var grottmänniskor som vanligt och kröp in i vårat lilla "hål". På förmiddagen hade vi teori och gick igenom kommande prov som vi ska ha på Torsdag. På eftermiddagen hade vi ridning som vanligt och det gick helt okej. Vi slutade vid halv tre och promenerade till bussen, när jag kom till stan träffade jag Julia som åkte samma buss som mig hem, massa mys<3. När jag kom hem satt jag ett tag vid datorn innan jag följde med v till baxer och sen cyklade vi till laluna och åt lite mat. :) Begav mig hemåt efter det. Här hemma hann jag snabbt byta om innan jag åkte iväg till stallet, hade PG, älskade häst! <3 Efter stallet åkte jag snabbt hem och duschade + åt mat innan jag åkte och hämtade Julia & Jennie.

Jag, Jennie & Julia åkte hem till Erik och överraskade människorna där, alla blev helt happy! :) Där ute umgicks vi, pratade, spelade GuitarHero & FIFA och hade det allmänt trevligt helt enkelt. Helt underbar kväll, tack alla fantastiska människor! JAG ÄLSKAR ER<3   

I've had the time of my life!




prov

Hade precis matteprov, gick superbra!! När jag räknade ihop poängen kom jag precis upp till mvg så hoppas på det. :) Har inte hänt så mycket i skolan idag faktiskt, Sarabanana är fortfarande borta men smurfen är tillbaks iallafall. Fick stå och vänta på bussen imorse, undra om jag börjar bli sjuk? Haha. Ikväll blir det att åka hem till hillman och se film med julia, sven, erik och jennie, hoppas på en riktigt bra kväll. Har inte så mycket mer att skriva just nu, skriver ett inlägg senare.

/Becka.



koooort

Börjar matten om två minuter så blir ett kort och snabbt inlägg det här.
okej, det var blogginlägget, nu ropar lärarna haha!

/Becka.



happy

GLAD GLAD GLAD!
  



dagen

Svar till Jen: Jag trodde du visste att dem skulle med :) Men det ska dem iallafall, nu vet du! haha

Slutade vid halv fem, åkte direkt hem till Julia efter skolan där Amanda också va. :) Vi samtalade och hade det massa mys. Amanda åkte hem strax efter fem tror jag klockan var och jag stannade till halv sju. Hade det riktigt mys med min flickvän, älskar dig! <3 Vi har pratat igenom allt så allt har i stortsätt löst sig också så det känns bra. Här hemma har jag inte gjort så mycket faktiskt, ätit och tagit det lugnt bara. Sitter och sjunger för fullt på gamla låtar här hemma! (Y)

Har glömt att skriva att när jag var hos Aida igår så la jag huvudet mot hennes mage plus en hand och kände då världens spark, då hon är dräktig. Var verkligen supermysigt! Längtar tills den lilla krabaten kommer till världen i April <3 Hoppas på en liten busig hingst, fux och med en stor stjärn i pannan! :') Kan ju alltid drömma hehe.

Ska kolla på Efterlyst ikväll på tv3, 21,00. Handlar om statt, polisen har hittat en gärningsman som dem tror att det kan vara, mer om det på efterlyst ikväll alltså. Nej, nu ska jag läsa mitt horoskop!

/Becka.



svar

Svar till Jen: Nej, Julia ska antagligen också med :) Hillman frågade mig och sa att jag skulle kolla med henne också, sven kommer antagligen efter åtta också! :)

Yeeey, slutar om en timme!



tips

Ska börja med att rekommendera en sjukt seriös blogg som Hampus, Erik, Sven och Gustav driver http://arbananenenvaxtellerenort.blogg.se/.  Gillar den faktiskt, mucho gusto bra! (Y)

Måste även rätta mig sen senaste inlägget, ska inte träffa alla imorgon utan det är jag, hillman, jennie, erik och julia som ska ses imorgon och ha en filmkväll. Får se om Sven kommer förbi en sväng också! :) Blir nog riktigt bra.

Sitter fortfarande i skolan, har precis sett nyhetssändningen som är klar. Blev riktigt riktigt bra faktiskt! :) Blir att visa upp den på rekarne nästa vecka på fredagen. Inte mycket mer att skriva nu, bara jag och amandaman i skolan idag av alla flickor, krya på dig sarabanana och hoppas din häst blir bättre snart smurf <3

/Becka.



allt möjligt

Igår var det en 24 Februari, två månader sen julafton alltså och bara tio månader kvar tills det är julafton igen! Jag åkte ut till Aida igår och därför blev det inget mer inlägg, dessutom satt pappa vid datorn när jag kom hem för han skulle kolla någon fotboll. Hos Aida red jag ut barbacka, hade det supermysigt som vanligt. :) Sen läste jag lite när jag kom och somnade vid elva ungefär.

Idag är det skola och haft sovmorgon som vanligt. Det enda vi gjort hittills är att filma in våran nyhetssändning, ser hemsk ut!! Haha. Men det läggs ju på 5 kilo i tv och liknande så vi håller med om det! Har snart lunch, konsig mat idag :/ vet inte alls vad jag ska äta faktiskt, får se vad det blir. Idag har jag ingenting planerat, tror jag? Eller kanske glömt något men det tror jag inte. Slutar halv fem som vanligt på onsdagar. Imorgon blir det att träffa allt folk, filmkväll hos Hillman.

Har förresten brunnit på statt inatt, det luktar rök på stan och det är massa brandbilar + att det ryker massa fortfarande. Antar att den är anlagd för att förstöra eftersom dem skulle ha invigning på den delen som blev fuktskadad förut nu på Lördag och nu händer det här..! Alla som bodde där är iallafall på mammas jobb och äter frukost, duschar och allt sånt där. Mycket som händer i Eskilstuna nu för tiden!!!

Inte mycket mer att skriva just nu, skriver mer senare.

/Becka.




ingenrubrikhärinte

Satt precis och lyssnade på Tears In Heaven med Eric Clapton, började helt plötsligt gråta och tänka tillbaks på när alla tjejer sjöng den på musiken hela tiden.. Jag saknar verkligen klassen något enormt! Just nu känns det som jag behöver er mer än någonsin... Nu blev det Utan Dina Andetag med Kent som vi sjöng som sista låt på skolavslutnigen i nian.. :'( Tårarna rinner för fullt.. Saknar er!! JAG ÄLSKAR ER 9B, MIN BÄSTA FAMILJ <3

Varit på praktiken hela dagen, fick skjuts av pappsen dit ut, tack! :) Red och allt det där vanliga, gick superbra!! :) Fick skjuts av Nadja in till stan där jag tog bussen hem, Julia klev även på bussen få fick sällskap. Ska iväg till Aida om en timme ungefär hade jag tänkt, så pass fint väder så blir nog mys! Annars händer det nog inget mer idag. Skriver mer senare!

/Becka.




brum!

Har precis varit ute och brummat lite bil, gick super! (Y) Lär mig mer och mer för varje gång, när jag ska växla och allt sånt där utan att behöva bli påmind! :) Pappa erbjöd sig att skjutsa ut mig och smurf till praktiken imorgon, så får sova lite längre, skönt! Behöver inte heller gå hela den där vägen i kylan på morgonen, även fast vi alltid har roligt då hehe. Blir nog inget mer inlägg ikväll, uppdaterar mer imorgon. Sov gott!

/Becka.



haha!

Blondinen går in i tygaffären och säger: -Jag vill ha gardiner till min dator.
Affärsbiträdet: - Man har inte gardiner på datorn.
Blondinen himlandes med ögonen: - But hellooooooooo liksom, jag har windows.

Har glömt att berättade att jag träffade Ellinor på Gina idag när vi gick runt på lunchen, var ett tag sen!! Riktigt trevligt med en liten pratstund. Sitter här hemma och väntar på att pappsen ska komma, han kommer runt halv tio ungefär, då hoppas jag på att det blir ut och brumma lite! Var ett tag sen. :)

/Becka.



resten av dagen.

Blev ingen inspelning i skolan, våran grupp var den enda som inte hann filma in så tar det på onsdag istället, skönt! Då kan man vara lite fin iallafall, eller försöka kanske det heter! Haha. Hände inte så mycket mer i skolan, var med i lite inspelningar i bakgrunden typ, riktigt lugn och skön dag faktiskt. Träffade Amanda efter skolan en snabbis, sen var det folksamling på ung, träffade allt folk man umgåtts med på heeela lovet! Haha, just där också, lite roligt faktiskt. Gick vidare till Waynes där Sarabanana & Amandaman satt och fikade när jag kom. Tog bussen hem 16,35 och seriöst, jag såg fan Lasse Lindh på bussen, haha! Såg exakt ut som han ju ;o Blir ingen Aida idag då det blir så sent, tar det imorgon tror jag. Just nu har jag inte så mycket mer att skriva förutom att gänget ska samlas och ha filmkväll på lördag igen, yeey! (Y) Längtar som vanligt :) <3 Skriver mer sen.

/Becka.



Måndag.. Skola!

Fick lite konstiga tankar imorse när jag åt frukost, satt och tittade på bordsunderlägget som är gjort i tyg typ och fick sjukaste tanken och började fundera på hur man gjorde såna. Satt ett bra tag och tittade på den bara, haha. Måste sett sjukt ut!

Sen på bussen påväg till skolan (som jag hann med!!!) så trodde jag det skulle finnas massor med plats eftersom alla dessa söta barn som går på Rekarne är lediga idag,  men nej, det var massor med folk ändå. Träffade även kusinen Simon på bussen, var ett tag sen man såg pojken.

Just nu sitter jag i skolan, då kan man tänka över lovet. Tycker ändå lovet har varit bra, har umgåtts med mina närmaste vänner och det har varit helt underbart. Har även lärt känna massor med nya människor vilket aldrig är fel! :) Så jag tackar alla som har gjort mitt lov fantastiskt! Ni är guldvärda! <3

Idag är det inspelning som gäller i skolan och jag är ju sååå vacker idag :) Haha. Sen ska jag antagligen sitta kvar ett tag efter skolan och sen får jag se om jag åker till aida eller vad som händer. Nu börjar lektionen igen, så ska stänga ner här. Skriver mer senare!

/Becka.




söndag..

Så var sista dagen på lovet slut.. Har inte skrivit något alls idag då jag inte varit hemma. Vaknade vid ett ungefär och åkte ner på stan och träffade amanda, jen & julia. Fikade på Café Smak som vanligt, dock blev det ingen fika för mig bara vatten! :) Pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt, riktigt mysigt och behövdes verkligen. Träffade även Hillman & Erik snabbt på stan innan vi åkte hem för att äta. Julia följde med mig hit. :) Runt sju begav sig jag, jen och julia ut till bråttsta för att träffa Hillman och Erik ute i eriks lovely stuga. Åkte på en liten upptäcksfärd där ute då mamma skjutsade ut oss. Gjorde inte mycket alls där ute och åkte hem runt tio. Fick skjuts till stan av Emma och sen gick vi till Jennies trapp för att värma oss innan bussen gick. Sovdags för mig snart iallafall eftersom det är skola imorgon :( suck, orkar verkligen inte.. Får se annars vad som händer imorgon, ska försöka ta mig ut till Aida hade jag tänkt. Skriver mer imorgon!

/Becka.



lördag

Har känts som det varit söndag hela dagen eftersom jag sov till fem idag.. Har inte gjort mycket alls idag, bara tagit det lugnt och kollat melodifestivalen och lite sånt där. Har inte så mycket att skriva egentligen, imorgon blir det att fika med flickorna innan jag åker ut till Aida tänkte jag. Måste prata om allt som hänt den här helgen.. Im going insane! Gosh. Psyk nästa, haha nej men iallafall.. Sitter här och lyssnar på musik, pratar med lite folk från helgen och tar det lugnt bara. Skriver mer imorgon..

/Becka.



gosh vilken kväll

Jahapp, vart ska man börja? Ridningen kanske.. Hade musse, aldrig ridit hästen förut och det gick sådär. Hade hoppning. Väldigt kortfattat men sak samma! :) Fixade mig snabbt efter ridningen och hämtade sedan upp Amanda innan vi begav oss ut till Erik där det vara kalabalik när vi kom. De som spenderade kvällen tillsammans var jag, jennie, julia, erik, sven, hillman & flink. Hos Erik var vi till halv två ungefär och sen beställde vi taxi ut till Hillman, Skogstorp. Där ute var det mest lugnt tyckte jag och hände lite saker som inte bör nämnas. Själv tycker jag kvällen var helt okej faktiskt, alla gjorde dock sina missar! Somnade strax efter sju typ och vaknade vid tio.. Julias mamma kom och hämtade oss och när jag väl var hemma gick jag och la mig. Vaknade för ett tag sen runt fem, riktigt skönt att sova ut! Blev inga bilder igår.. Tyvärr! Men men, man klarar sig, minnena sitter i huvudet, om alla nu är saker man vill minnas hehe. Snart är det mat, guuud vad gott, verkligen hungrig. Skriver mer sen!

/Becka.



the evening

Kom hem från stan för ett tag sen, köpte foundation och sen gick vi runt lite på stan. Hittade ingen tröja på carlings :( finns inga längre! Gick till donken och satt där ett tag också. Annars gjorde vi inte mycket nödvändigt haha. Hittade en tavla jag vill ha på Gallerix <3 Träffade även Marita och Hillman på stan. :) Snart är det ridning och sen bär det av ut till Erik och därefter till Hillman! Nu ska jag ta och byta om till ridkläder, rawr! Pluggandet detta lov har gått... Eh, behövs inte nämnas!



det är en liknande tavla men den är uppdelad i tre tavlor typ.




Vet inte alls vilken jag vill ha.. dock är dem två sista såååå små. Vill ha en stor tavla ovanför sängen så den första passar in bäst! Dock kostar den lite mer än de andra.. Aja :)



fredag

Så var det fredag igen, sista dagen på lovet.. Suck! :(

Hade ställt klockan på ett idag så jag skulle komma ner på stan rätt tidigt, runt tre hade vi planerat. Sov till halv två istället men jag är färdig nu iallafall, har morgonfrisyr och allt, hett (Y) Bussen går om 5 minuter så ska väl snart ta och traska iväg till busshållsplatsen som ligger precis här utanför. Blir att gå snabbt till Makeupstore och köpa foundation och sen får vi se om vi går in på carlings en snabbis också! Hoppas på det. :) Nej, nu går bussen strax! Skriver mer sen.

/Becka.



kvällen med "the gang"

Hej!

Kom nyligen hem från Hillman. Ska väl börja med att berätta om hur det var hos Karolina så det blir i rätt ordning. Kom till Karolina runt halv sex, fikade och sånt där. Han inte med så mycket mer då jag gick till Svea Plan runt halv åtta för att träffa Jen & Julia där då vi skulle ta bussen ut till skogstorp. Amanda och Hampus kom också. När vi väl kom ut till skogstorp gick vi till Hillman där Flink, Erik och Hillman befann sig, sven kom även efter ett tag. Vi kollade(?) film och tog det mest lugnt. Hade det riktigt trevligt faktiskt, tack för en underbar kväll och ett stort tack till hillman för tröjorna!!! :) Bilder från kvällen finns på min bilddagbok, klicka här för att komma dit. Oj vad tiden rusar iväg när man sitter vid datorn! Sängdags snart, sköööönt!

Imorgon/Idag är det fredag vilket betyder ridning igen! :D Awie, hoppning! Innan stallet ska jag ner på stan med Julia & Jen sen efter ridningen ska jag ta mig ut till Erik för att träffa allt folk igen, lite senare på kvällen ska vi ta en taxi ut till hillman och sova över där. Kommer nog bli great! Skriver mer imorgon!

/Becka.



torsdag

Redan torsdag.. Snart är lovet slut... Vill inte! :(

Vaknade kvart i två ungefär idag, riktigt skönt att sova ut. Har sovit hur bra som helst inatt! Har inte hunnit med att göra så mycket ännu, ska strax hoppa in i duschen tänkte jag och sen fixa mig lite eftersom vi ska till Karolina och fira henne eftersom hon fyller 19 idag, grattis till henne! <3 När vi varit där ett tag ska jag promenera till stan för att ta bussen ut till Erik med Jennie, blir filmkväll med hela gänget. Hoppas det blir en bra kväll! Skriver nog mer när jag kommer hem därifrån eller om jag gör det innan, får se. Fick förresten sjukaste samtalet igår, det var någon tjej som ringde och sa att mina fingeravtryck fanns överallt och massa sånt, vet inte riktigt vad hon pratade om faktiskt. Helt sjukt var det iallafall! Haha.

Nu ska jag in i duschen och leka med mina barbien och "djur" som jag jämt lekte med när jag var liten och badade, haha.

/Becka.



lugn hemmakväll

Har bara varit hemma ikväll, har inte orkat göra någonting och det är knappt någon som gör något idag heller så.. Sitter här och lyssnar på musik och rensar bort lite onödiga låtar som jag inte ens lyssnar på som bara följt med när jag laddat ner något album eller så. Glömde tidigare berätta om en klantig sak jag gjorde igår när Sara var här. Jag satt vid datorn och lutade mig liiiite bakåt och sen helt plötsligt ramlar stolen baklänges i slowmotion och jag känner hur mina ben är i luften och flyger haha! Sara sitter på madrassen brevid och reagerar saaaakta. Hon säger: Neeeeeej. Haha! Det var sjukt roligt iallafall när det väl hände. Låg kvar på golvet länge och skrattade efter också. Har inte så mycket mer att skriva just nu. Blir nog inget mer inlägg ikväll tror jag, skriver mer imorgon.

/Bex Kex.




yesterday

Igår åkte jag ner till stan vid sex, mamma skjutsade mig. Träffade Sarabanana & Amandaman där. Vi gick till ming och åt, självklart tre små rätter som vanligt! :) Vi satt där i en timme ungefär innan vi tog bussen hem till mig snabbt innan vi återigen tog bussen till Sveaplan där vi väntade på Jennie ett tag. Sedan bar det av en liten promenad till Matilda där det var massa med folk, kände nästan alla skulle man kunna säga. Var rätt dött där egentligen, hände inte så mycket men men. Följde med Amanda till bussen vid halv tio ungefär och sen gick jag & sara tillbaka till festen. Fast den var typ död när vi kom dit så vi stod ute ett tag innan vi gick till niclas och satt där ett tag. Var sjukt kallt när vi skulle hem och hade blåsor på fötterna så vi gick med jen hem och sen hämtade mamma oss där runt tolv. När jag och Sara kom hem kollade vi på vampyrer hel konstig film, inge bra alls! Åt godis och massa sånt, sen fick jag torka golvet för sara spillde ut en hel kanna med vatten, haha! Somnade strax efter två..

Vaknade innan tolv idag, Sara blev hämtad vid tolv så jag har inte gjort så mycket ännu, ätit frukost och så bara. Blir att plugga strax tror jag.. Måste verkligen göra klart lite uppsatser!! Orkar inte, men måste göras! :( Har varit dålig på att skriva blogg på ett tag men har inte haft någon tid att sätta mig ner och skriva faktiskt. Sen har jag inte varit hemma! Skriver mer senare tror jag.

/Becka.



gårdagen/idag

Hej!

Igår var vi hemma hos Willy igen, spelade guitarhero och allt sånt, tog det mest lugnt, eller ja vissa iallafall! Sara var grym och blev glad och niclas blev ledsen! Haha. Gick hem lite senare på kvällen och somnade runt tre ungefär efter vi smaskat lite godis.

Just nu sitter vi och lyssnar på lite gammal musik och sjuuuunger med! Borde starta ett band eller något tycker jag!!! :) Haha eller inte.. Inte jag ialllafall hehe. Sara ska snart hem och sen ska jag fixa mig snabbt innan jag ska ner på stan och träffa Sara igen och Amanda såklart :) Smurf är sjuk och har feber :( krya! <3 Blir att äta på ming, massa smarrigt kommer det bli! Sen får vi se vad som händer ikväll, hoppas det blir en bra kväll iallafall :) Skriver mer senare!

SARA HÄLSAR!

/Becka.



monday

Hej!

Idag har jag inte gjort så mycket ännu, sitter här och lyssnar på musik och tar det lungt bara. Ska göra klart min uppsats om IT tänkte jag så jag är klar med något iallafall. Sen snabbt in i duschen. Ska träffa Sarabanana ikväll, får se om vi ska ut till henne eller vara här. Vi ska iallafall träffas på stan sen :) Antagligen till godisland and buy us some candy =D smarrigt! Nej, nu ska jag börja skriva på min uppsats :( tyck synd om mig! Vad ska ni göra ikväll?

/Becka.




kvällen

Blev inte ut till Aida, mamma skulle iväg på bröllop och allt så skulle inte hunnit ut dit. Så blev hemma under dagen bara.

Vid åtta gick jag till Cilla med Erica. Där var Jen, Alex, Jossan & Cilla redan. Var där en timme kanske, eller lite mer. Gick sen vidare till willy där det var massa folk. Hade en riktigt trevlig kväll faktiskt, satt och samtalade med massa folk och lärde även känna lite nytt. :) Gick hem strax innan tolv och nu sitter jag här och försöker se en direktlänk från Thailand men den håller på och hackar och är bara en svart bild så är lite ledsen här hemma :( haha. Tack allt folk för en rolig kväll förresten! :) Blev inga bilder med min kamera, men ska be jossan skicka över lite sen. Ska väl strax ta och sova eftersom livesändningen inte funkar.. Skriver mer imorgon!

Grattis Julia på namnsdagen, jag älskar dig! <3

/Becka.



forget

Glömde helt bort bloggen igår!! Vet inte varför det blev något inlägg faktiskt. Men skriver om gårdagen idag istället.

Var hemma hela dagen till klockan sex då jag promenerade iväg till Martin där även Jen & Julia var. Vi lagade middag, tacos, och hade det jättemysigt. Pratade om gamla minnen och lite sånt, kollade även på Melodifestivalen. Vid tio ungefär gick vi och mötte victor och tänkte äta kebab men inget var öppet så vi gick till statiol och tillbaks till Martin bara. Där tog vi det lungt och bastade lite snabbt. Sen vid ett cyklade jag & v hem till mig. Var en aning kallt sådär och hade mina nyårskläder så frös lite om benen när jag kom in sen men klarade mig! Vi hade iallafall ett äventyr på vägen hem kan man säga! Haha. Sen åkte victor hem härifrån vid tre ungefär.

Idag är det söndag, men eftersom det är lov så blir det nog en bra dag ändå (Y) Får hoppas på det. Hoppas även på att Jen kommer hit ikväll och sussar här. :) Vaknade nyligen och ska strax äta frulle sen får vi se vad som händer, undra om man kanske ska iväg till Aida en sväng eller så. Skriver mer senare!

/Becka.




Alla Hjärtans Dag!

Alla Hjärtans Dag, grattis alla eller vad man säger?
Grattis även till Annika som fyller idag!! <3




fakta

  • När du nyser stoppas alla aktiviter i kroppen, även hjärtat! Om man även nyser för kraftigt kan man skada ett revben. Om man försöker undertrycka en nysning kan en blodådra brista i huvudet eller nacken, då finns risken att du dör. 
  • Man kan inte ta livet av sig genom att bara hålla andan!
  • Inget krig har utkämpats mellan två länder som bägge har McDonalds.
  • Man drömmer i snitt 1460 drömmar per år.
  • 90% av alla kvinnor som går in i en affär vänder omedelbart till höger, ingen vet varför.
  • Människor och delfiner är de enda arterna som har sex för nöjes skull.
  • Kvinnor blinkar nästan dubbelt så ofta som män.
  • Inget papper kan vikas på mitten mer än 7 gånger.
  • En ankas kvackande ekar inte, ingen vet varför.
  • Det finns minst två personer i världen du skulle kunna dö för.
  • Minst 15 personer i världen älskar dig på något sätt.
  • Varje kväll finns det någon här i världen som tänker på dig innan han eller hon somnar.
  • Någon, som du inte ens vet existerar, gillar dig.
  • De flesta knäpper skjortan nerifrån och upp.
  • Ett rusin som läggs i ett glas champagne kommer oavbrutet studsa upp och ner mellan botten av glaset och ytan.
  • Man använder bara en tredjedel av hjärnan som mest.
  • Vissa grodor kan frysas ner och sedan tinas upp och då börja leva igen.



Fredag den 13:e!

Idag är det fredag den 13:e! Brukar faktiskt inte ha någon otur då och det har jag ännu inte haft idag heller. Var ute på Nyby idag som vanligt. Jag & Smurf var grottmänniskor när vi skulle fixa med torven då man kryper in i ett litet hål typ haha. Hade teori och lite sånt på förmiddagen och sen när jag & eeevelina hämtat maten och nästan gått vilse så red vi. Hade nya hästar idag, gick helt okej faktiskt. Har längtat till ridningen ikväll hela dagen (a) Helt kär i hästen jag har! <3 Haha. Slutade strax innan tre och tog sedan bussen hem. Nu har man äntligen LOV! Yeeey, behövs kan jag säga. Blir dock hemskt att klara sig utan mina babes, men ska ju ses i början på nästa vecka så blir nog bra. :) Ska ta och lägga mig i sängen ett tag och sova, är helt slut efter ridningen. Gjorde massa övningar för att träna magmusklerna lite extra och sen benmusklerna i slutet då vi hade en tävling. Jobbigt säger jag! Känner redan av träningsvärken.

/Becka.



shopping med resultat

Försöker igen! Denna gång blir det ett kortfattat inlägg, tänker då inte skriva om allt precis!

Var ju på ekuriren med klassen, var mys där. Kollade film bara. Fick panik för bussen gick inom en minut när vi slutade och var ju tvungen att säga hejdå till mina babes<3 Sen fick jag inte upp dörren, försökte jätte länge och hade panik men sen plingade det till i hjärnan att man skulle öppna den utåt! Smart Rebecka, smart! Träffade Amanda vid bussen också så fick sällskap med henne en bit och en liten pratstund blev det också. Mamma hämtade upp mig här hemma och vi åkte för att kolla ridbyxor och hittade faktiskt ett par, i första butiken dessutom (Y) Sen åkte vi ut till TunaPark där jag köpte panties på H&M. :) Sen hem direkt efter det.

Sitter här och gör inte mycket alls, duschade precis. Imorgon är det Nyby som gäller sen får vi se om jag hinner träffa Amanda en stund också, skulle vara bra. Skriver mer imorgon!

/Becka.



arg!

Gaaaah, blir sååååååå arg! Hade skrivit ett inlägg precis och var verkligen jättebra skrivet sen när jag skulle publicera det så blir sidan helt wierd och allt försvann!!! ARG är jag!!



svar

Svar till Jen: Men jag är osäker om jag ska köpa dem eller inte, därför jag tänkte ta lite förslag och se vad ni tycker! :) Jo hon var verkligen jättebra, blev super på kort och allt! Var kreaktiv framför kameran och allt. Helt klart bäst!

Sitter här i skolan och skriver lite om hur strålning påverkar oss då vi ska skriva en artikel tillsammans med gruppen.. Ska efter den här lektionen ha engelska sen är det lunch, pancakes som vanligt på torsdagar =D awie! Måste gå till biblioteket på rasten också och låna en bok.. Vi ska ha matte efter lunchen ett tag innan vi går iväg till ekuriren och är där tills vi slutar. Rätt skön dag känns det som det kommer bli! Efter skolan ska jag snabbt hem innan mamma kommer och hämtar upp mig så vi kan åka iväg och kolla ridbyxor idag igen eftersom jag inte hittade några igår. Hoppas på större lycka idag! Får se om vi går en sväng på TunaPark också.. Är osäker på skorna, vad tycker ni?

/Becka.



skor




 Alla dessa skor kommer från Scorett. Me likes!


 




Shopping utan resultat

Kom hem för en timme sen ungefär, så kom inte hem från skolan förrän efter halv nio idag! Mamma kom och hämtade mig efter skolan sen åkte vi runt och kollade ridbyxor men hittade inga alls faktiskt :/ Får se om vi åker runt imorgon och kollar lite till kanske. Var även inne på TunaPark för att kolla på ett par skor mamma sett där, bild kommer i slutet på inlägget. Vet inte om jag ska köpa eller inte, vad tycker ni? :) Ser mer ut som Converse på iallafall, gillar dem också så! När vi gått runt ett tag åkte vi förbi Karolina ett tag, dem hade fått riktigt fint! Kollade även på topmodell finalen, rätt person vann! Yeey. Har nog inte hänt så mycket annat idag faktiskt. Imorgon ska vi till kuriren med klassen, skönt att komma från allt skolarbete ett tag! :) Nej, nu ska jag avsluta här. Skriver mer imorgon.

/Becka.




Morgonen

Lyckad morgon kan man ju säga! Haha. Hann med bussen från mig iallafall och sen hade vi nästan kommit till stan, en busshållplats innan. Då när chauffören stannar för att plocka upp folk så kommer han inte därifrån? Vi blir ståendes där i sju minuter sen ger han upp och säger att alla måste gå av.. Så det var bara att promenera till skolan. Tur att det var nära så jag kom i tid. Fast det snöade så var inte direkt trevligt. Annars har dagen varit rätt skön faktiskt, åt tacos förut. Super smarrigt var det!!! :) Just nu sitter jag & amandaman inne i soffrummet, fast vet inte vart hon tog vägen nu? Hon bara försvann helt plötsligt :( haha! Nej, nu ska jag arbeta. Skriver mer senare!

/Becka.




Kvällen

Kom precis hem, har varit ute i Hållsta och firat Martin. Var riktigt trevligt faktiskt! Tittade på tv, fikade och hade det allmänt mysigt :) Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, har inte hunnit det eftersom jag var där i stortsätt hela tiden haha! Imorgon är det sovmorgon och sen blir det att kolla ridbyxor med mami! :) Jobbigt men måste göras! Får se vad som dyker upp annars, tror inte det är något speciellt. Kanske åker förbi Karolina en sväng också. :) Har inte så mycket mer att skriva just nu. Skriver antagligen ett inlägg imorgon i skolan!

/Becka.



Tisdag

Hej!

Kom hem från praktiken för en timme sen ungefär. Fick skjuts hem idag igen! Riktigt skönt. :)
Idag var det någon annan i stallet, inte Nadja. Hon hade gjort nästan allt vi skulle göra så vi hade nästan ingenting att göra men vi red och lite sånt. :) Hade det mys med smurf som vanligt <3 Ska väl ta och hoppa in i duschen strax och sen blir det att plugga ett tag innan vi åker ut till Hållsta för att fira Martin som fyllde igår. Annars har jag inget direkt planerat idag och även inte något mer att skriva just nu. Skriver mer senare antar jag.

/Becka.



Dagen

Hm... Det var något som hände i skolan som jag skulle skriva om men nu minns jag inte vad det va :/ Kanske kommer på det senare! Iallafall idag när jag stod och väntade på bussen med Amanda så stod jag och lutade mig mot väggen och hade fötterna framför mig eller hur man ska säga. Sen så glider fötterna framåt och jag ramlar rakt ner på golvet inne på gallerian. Helt plötsligt låg jag bara där och skrattade! Man kan ju iallafall säga att jag & Amanda fick oss ett gott skratt! Haha.

Kom hem från skolan vid halv sex ungefär. Har ätit och så bara.. Nu sitter jag här. Har inte pluggat något alls idag :/ måste nog göra lite nu innan Prison Break börjar! Så ska ta och avsluta det här inlägget nu. Kommer nog inget mer ikväll. Skriver mer imorgon!

/Becka.



the school

Hej!

Grattis Martin, 17 år today!!! :D <3
Blev inte ut till Hållsta igår, åker dit imorgon istället.
Annars hände ingenting speciellt igår, pluggade faktiskt massor. Skrev hur mycket som helst *stolt*. Just nu sitter jag i skolan och läääängtar till maten. Det är köttbullar & stuvade makaroner, smarrigt! Sitter här och skriver på min uppsats som ska vara inne idag.. Blir nog att jag sitter kvar efter skolan och jobbar också. Annars har jag ingenting planerat för kvällen, får se vad som dyker upp. Skriver mer senare!

/Becka.




fika

Kom precis hem från stan. Var och fikade på Café Smak som vanligt :) Blev kladdkaka med vatten<3 Det bästa! Satt där i en timme ungefär och pratade om allt möjligt. När vi gick därifrån gick vi förbi Spicy för Jen skulle ha mat, man blev ju inte lite sugen när man var där, älska! Mami kom och hämtade oss och sen skjutsade vi hem alla. Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Väntar även på maten. Ska försöka göra lite uppgifter ikväll iallafall..
Ett måste!! :( Ska ta och kolla runt lite här på nätet.. Skriver mer senare antar jag!

/Becka.




-

Igår var det först melodifestivalen. Alcazar gick direkt till final och likaså Emilia, till andra chansen gick Caroline af Ugglas & Scotts. Tycker både Alcazar och Scotts skulle gått direkt till finalen och att Nina åtminstonde skulle gått till andra chansen! Men det var något nytt röstsätt dem hade i år, inte bra alls.

Idag har jag inte gjort så mycket hittills, ska strax ta bussen ner på stan för att fika med a.j :) alltid mysigt med våra r.a.j fikningar<3 Blir nog mycket prat idag skulle jag tro! När vi fikat klart ska jag snabbt hem sen blir det antagligen ut till Hållsta för att fira Martin som fyller 17 imorgon. Måste även plugga lite, försöka iallafall! Nej, nu måste jag fixa mig. Sitter här i morgonrock och nyduschad & bussen går om en halvtimme ungefär. Skriver mer sen!

/Becka.



Lördag

Hej!

Idag gick jag upp vid halv två ungefär, åt frukost lite snabbt innan jag åkte iväg till aida. Tömkörde där ute och tog massa med kort på älsklingshästen :) Kanske kommer upp någon bild här senare. Hade det mysigt där ute och blev hämtad strax efter fem. Kom hem och hoppade in i duschen, tog ett långt bad. Riktigt skönt! Snart är det melodifestivalen också! Börjar 20.00 på ettan. Artisterna som ska vara med idag är:

Nina Söderquist - Tick Tock
Jonathan Fagerlund - Welcome To My Life
Shirley Clamp - Med Hjärtat Fyllt Av Ljus
Scotts - Jag Tror På Oss
Emilia - You're My World
Alcazar - Stay The Night
Caroline af Ugglas - Snälla Snälla
Marie Serneholt - Disconnect Me

Två minuter kvar så ska avsluta här. Skriver mer ikväll eller imorgon!

/Becka. 




Metro Station

Metro Station - Shake it
Verkligen en låt som sätter sig på hjärnan och bara blir bättre och bättre!
Håll på pilen under videon och välj att kolla i högkvalitét istället.





Kärlek

Åh jag är kär! Älskade underbar häst, fick PG. En ganska ny häst i stallet. Första personen i ridgruppen som fick ha han! Helt gaaaalet underbar, vill ha, vill pussa! Im in loooove <3




dagen hittills

Dagen började inte direkt bra.. Först gå i snörstorm från bussen till stallet och sen fick vi ett oförberettprov! Dock var det sånt i redan gått igenom förut och det handlade ju om ridning så var lätt :) Annars så var det riktigt trevligt ute i stallet idag faktiskt, även fast smurf saknades<3 Hade pricken och det var hoppning, gick mucho gusto bra! :D Fick skjuts av Emmys morfar till bussen sen när vi slutat så vi slapp gå i snöstormen tillbaks iallafall. Här hemma har jag inte gjort mycket alls, är verkligen helt slut! Ska senare iväg till stallet igen och sen bara hem och sova antar jag. Inget planerat för kvällen. Skriver mer sen!
 
HATAR DENNA SNÖ!

/Becka.



Fredag

Känner att denna dag inte kommer bli lyckad... Evelina kommer inte ut till Nyby och jag kommer sakna henne enormt där ute! Hur ska jag klara mig..? Kommer få promenera själv från bussen till stallet, minns inte riktigt vart man ska gå av heller? Yeeey, lyckad dag? Tror inte det.. Men får väl se vad den har att bjuda på. Skriver mer när jag kommer hem från stallet sen!

/Becka.



<3

the world's greatest, oh yes you are



Sjuk?

Börjar man bli sjuk igen tro..? Har jätteont i halsen igen, kan knappt svälja.
Hoppas på mormos magiska dryck! Go Mormor!




The Day

Ja.. Skrev tidigare idag om skolan så skriver inte mer om det, gick iallafall bra på matten! :) Slutade vid halv fyra, satt kvar ett tag efter skolan och tog det lugnt. När jag sedan skulle ta bussen fick jag verkligen springa ikapp den och jag hann! Sprang som en tok brevid bussen och kände hur mina ben flög fram! Förstår inte hur jag kunde springa så fort haha. Fast bestämd på att komma hem kanske! Direkt när jag kom hem gick jag och la mig, mådde dåligt.. Somnade tills mamma och pär kom hem. Annars har jag inte gjort mycket alls idag, har bakat rulltårta som jag ska äta strax. Precis klar förresten, så skriver mer senare antar jag! Annars är det ut till Nyby som gäller imorgon som vanligt.

/Becka.




Snö

Förresten, glömde skriva att det har snöat inatt :( Fast det är inte så jätte mycket men det syns lite iallafall.. Vitt på backen! Nu har vi rast märkte jag visst :D awie!



Gårdagen

Hej!

Blev inget blogginlägg igår, kom hem rätt sent från Karolina. Jag gick dit efter skolan iallafall, lägenheten var verkligen jättefin! :) Vi kollade på The Grudge 3 & sen började vi kolla på någon action också. The Grudge 3 var inte så jättebra faktiskt och det kommer komma hur många filmer som helst, tar aldrig slut! Action filmen vi började kolla på var riktigt bra faktiskt, nu minns jag inte vad den heter men ska ta reda på det. Jag & Karolina lagade även mat till mig, henne, martin och andreas, blev pasta och köttbullar, riktigt lyckat blev det som vanligt! ;D Hehe. Kom hem strax efter tio och sen gjorde jag inte så mycket hemma. Fixade lite och så.

Idag har det inte hänt så mycket ännu, sitter här i skolan och har projektarbete just nu. Självklart sitter vi i köket som vanligt! :D Imorse hade jag jätte mycket tid över när jag fixat mig så jag gick typ runt hemma och dansade & sjöng :) Älskar det verkligen! Helt underbart att vara hemma själv, me likes! <3 Nej, nu ska jag fortsätta skriva lite på uppsatsen, skriver mer senare!

/Becka.



Skolan + Skottlossning

Hej!

Sitter här i skolan, har precis varit på lunch och ätit. Just nu är det hot mot st. eskil, skottlossning hotas det om och bombning tror jag? Skulle bli som i Finland var det tänkt har det stått och allt sånt. Synd att man går i en liten skola, vill ju vara med om lite tragedi! Bara roligt när sånt här händer, eller iallafall nu när det inte är något allvarligt. Skillnad vore det ju om det stämde och människor förlorade sina liv där. Men nu har alla börjat släppas ut en och en. Mer om det här står det på aftonbladet, expressen, folket, ekuriren och ja lite överallt faktiskt. Klicka här för att läsa lite om det.

Jag börjar snart igen, har matte. Annars har jag inte så mycket planerat idag faktiskt, får se vad som dyker upp. Hade planerat Aida men vet inte om jag får någon skjuts dit. Skriver mer sen!

/Becka.



3 Februri 2009

Hej!

Idag har jag varit ute på praktiken i Hållsta som vanligt. Fruktansvärt kallt har det varit och var skönt att man fick skjuts hem iallafall! :) Under dagen blev det många skratt som vanligt med Evelina Smurf Emotrappan Gustavsson<3 Red Excalibur (x-et) idag igen. Riktigt mysig är han, vill ha pollen (a)! Thihi. Han är såååå stor! Annars gjorde vi inte något annat speciellt att ta upp här. :) Ja.. Vad mer har jag att skriva om? Ingenting faktiskt. Ska kolla lite serier idag också eftersom det är tisdag! Sen blir det nog bara att ta det lungt idag. Skriver mer senare antar jag? Haha.

/Becka.




Bio

Hallå!
Kom precis hem från bion. Kollade på I Taket Lyser Stjärnorna, den var bra faktiskt. Men hade förväntat mig mer! Blev lite tårar här och var och en hel del skratt. Tack för en mysig kväll Jen, Erica & Linn<3

Ska strax ta och lägga mig och har precis fyllt upp ett stort ölglas med vatten och ställt vid bordet och det första man hör är någon som lapar i sig vattnet.. Kollar dit och ser Tindra stå och dricka för fullt, verkligen jättegulligt! Men varför inte bara dricka ur sin egen vattenskål? Haha, hon är söt hon! <3 Imorgon ska jag upp 06,15 eftersom det är praktik, massa roligt! :) Skriver mer imorgon! Godnatt.

/Becka. 



kärlek

KEBAB <3 Im happy!



motion!

När skolan var slut så tog jag & sara oss en promenad till mammas jobb för att hälsa på där och sedan åka med henne hem. Men när vi kommer dit så har hon slutat.. Hon brukar aldrig sluta tidigare annars, men det var något med bilen och hon skulle till verkstaden eller vad det nu va! Så vi hade gått dit i onödan! Fast vi hade det trevligt på våran lilla tur och sen hade vi lite mysigt där också. Fick skjuts hem av Saras pappa sen iallafall. :) Nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik, väntar på att mor min & Pär ska komma hem, föreslog precis min mat och hoppas på det! Hade planerat in att åka till Aida idag men eftersom jag inte fått någon skjuts ut ännu så får vi ta det på onsdag(?) istället :)

Ikväll blir det att se I Taket Lyser Stjärnorna på bio med Jen, Erica och Linn. Trevlans! Tror den är riktigt bra faktiskt, läste boken förut i skolan även fast jag knappt minns den men iallafall, blir nog great! :) Skriver mer senare.

/Becka.




Monday

Hej!

Sitter här i skolan och har rast just nu. När jag vaknade imorse hade jag knappt sovit någonting då jag hostat mig igenom hela natten som vanligt de senaste dagarna.. Så fortsatte sova till elva då jag gick upp för att ta mig till skolan så jag inte skulle missa allt för mycket i skolan. Skulle ta 11.15 bussen men missade den från mig och sen från den andra busshållsplatsen missade jag den också! Så fick ta mig en promenad till stan. Var rätt skönt faktiskt :) Har inte hunnit med så mycket idag så har inte så mycket att skriva just nu. Är sjukt sugen på kebab idag med massa vitsås, smarrigt!!! Hoppas det blir jag som får önska mat idag (a) Då vet ni iallafall vad jag önskar. Hehe. Får se vadjag hittar på efter skolan om jag ska till Aida eller hur det blir :) Jättefint väder ute iallafall! Nu ska jag avsluta här. Skriver mer senare!

/Becka.



The Day

Precis när man höll på att somna igår så hör man någon tassa upp på bordet och smyga sig fram till mitt glas med vatten och dricka ur det. På morgonen vaknar man av att man hör någon mumsa på blommorna i fönstret.. Hm.. Vem kan detta vara? Spökar det? Nej, det är Tindra såklart! Och helt oskyldig ser hon ut, man kan inte annat än att älska henne<3



Har inte sovit så mycket inatt, har haft hosta och eftersom jag sovit tre dagar i rad så är jag utvilad. Har inte gjort så mycket idag, tog det mest lungt på morgonen med ett långt bad med musik och lite sånt för att sen åka till mormor & morfar för att äta. När vi kom hem därifrån gick jag över till v och kollade film. Kom hem därifrån nyligen och nu kollar jag på tv. Ska väl snart ta och krypa ner under täcket för imorgon är det skola igen. Roligt att träffa alla igen, verkligen! <3 Har inte så mycket mer att skriva. Skriver mer imorgon!

/Becka.



Gitarr

Bara för att jag är så snäll & rar så tänkte jag att jag en helt vanlig vacker dag skulle kunna få en sådan här fin present för att någon, vem som helst skulle kunna visa hur mycket jag är värd något sådant vackert. Jag är ju allt en duktig liten flicka med lagom stora drömmar och mål så vad skulle vara fel med ett paketet till någon så underbar? :)




Svar!

Svar till TESS: Det var Team Hanna som vann Körslaget. Alltså Bollnäskören! För er som kanske inte vet så stod det mellan Team Erik och Team Hanna i finalen.




1 Februari

Så var det första februari! Har gått en månad på det här året och snart är det sommar igen, längtar!

Idag har jag bara varit hemma, har haft runt 37 grader idag och kännt mig pigg, haft ont i halsen dock. Men känns bra att det är bättre iallafall! Fick hålla mig inne för kvällen även fast alla är iväg på fest och allt vad det nu är.. Suck! Allting händer just nu när jag har varit sjuk, kanske är meningen..? Usch blir så arg på mig själv! :( Vill verkligen också ju! Fast har haft det mysigt här hemma och kollat på Körslaget samt Finska Melodifestivalen som hade final redan nu, det var en helt okej låt som vann faktiskt, hoppas ni antecknar! Jätte intressant, erkänn? Haha! Idag har jag ätit och haft massa matlust :D Awie, Becka börjar bli frisk! Får se hur jag mår imorgon, åker antagligen ut till Aida en sväng om jag mår bra, måste ju fira födelsedagsbarnet som fyllde år i Fredags! :) Har för mig att jag skulle skriva något här i bloggen... men minns inte vad det va!! Irriterande! Men skriver väl om jag kommer på vad det kan ha varit. Nej, nu avslutar jag här! Skriver kanske senare.

/Becka.





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!