Uppdatering!

Känns som det är dags för en ny uppdatering om vad som hänt under jul för min del. Tänkte skriva av mig igårkväll men då funkade inte sidan.. Men börjar från julafton och går framåt tänkte jag.

Julafton: Vaknade vid tio för att äta julfrukost. Efter vi hade ätit började jag fixa mig och fixade även Tim. Vid tre satt alla samlade i soffan och väntade spänt på att Kalle Anka skulle börja, såg verkligen roligt ut. Fattar inte vad det är som är speciellt med det? Hur tråkigt som hellst. Men far min satt självklart på helspänn som vanligt!! Traditioner är Traditioner haha. När Kalle Anka var slut så åt vi mat, riktigt smarrigt var det. Alla samlades återigen i soffan efter maten och väntade på tomten, pappa sprang runt som en tok och kollade överallt efter honom och till slut så kommer tomten eller ska vi säga pappa? Haha. Så söt så i mask + massa kuddar! Öppnade alla paket och fick bland annat bruna linser, hårspray, ridhjälm, pengar och lite sånt. Hade även fått massor med julklappar hemma innan jag åkt iväg till Öland. På kvällen umgicks vi alla tillsammans med spel och lite sånt, jätte mysigt hade vi det iallafall. :)

Juldagen: Farfar fyllde 70år så vi skulle fira han. Var först iväg och kollade på pappas fotboll innan jag & annika åkte hem för att fixa oss för att åka ner till Harrys. Tog taxi till Harrys när vi var klara och där åt vi mat och hade det trevligt. Det var jag, pappa, annika, alice, anneli, zeta, farmor och farfar. Riktigt mysigt! När vi hade varit där åkte vi hem till farmor & farfar och satt uppe där till 3. Pratade om allt möjligt. Hade en underbar dag iallafall. Pappa skämde ut mig på Harrys bara genom att presentera mig för alla killar ungefär, haha. Hade mina bruna linser på mig och la dem i två glas på kvällen.

Fredagen: Vaknade och skulle kolla till mina linser, då hade självklart farmor diskat alla glas så mina linser låg nu i avloppet! Smart utav mig.. Men har iallafall beställt nya och dem kom idag så nu har jag ett par iallafall :) I Fredags hände inte så mycket så skriver ingenting speciellt här.

Lördagen: Jag och My tittade på Paradise Hotel från halv två till åtta på kvällen. Haha, det gick väll min dag ut på i stortsätt! Packade även inför Söndagen då jag skulle hem.

Söndagen: Jag & Lina satt på bussen hela dagen för att komma hem. Åkte först buss till Norrköping där vi sen skulle ta tåg hem hit till Eskilstuna. På tåget satt en mycket söt pojke som flörtade massor med Lina, dem hälsade och allt, men vi tog aldrig hans nummer så Lina går och tänker på det hela tiden, stackars liten. Hon har sökt igenom hela Eskilstuna och Arboga utan att ha hittat pojken. Jennie kom och mötte oss vid stationen iallafall och vi åkte hem hit. Fikade och hade det mysigt, åkte snabbt ner till godisland och köpte godis innan vi kollade på Ciao Bella.

Måndagen: Var först ut till Rondellen och kollade skor med Jennie, mamma och Lina. Köpte ett par där som jag ska ha istället för de andra jag köpte, dem är lite lägre blir bättre så. Vi åkte ner på stan efter det och kollade runt lite, såg massa söta pojkar överallt så jag och jen hade lite roligt! :D haha. Efter stan åkte vi snabbt hem och sen åkte vi ut till Hållsta och hälsade på där ute. Åkte hem till tio för att kolla på Prison Break. Annars hände det inte så mycket.

Idag: Vaknade vid halv ett ungefär. Har inte gjort mycket alls hitills, bara setat vid datorn och tittat på tv. Får se om det händer något lite senare, annars blir det bara en hemma dag. Justeja, ska iväg till Amanda vid sju för att prata om imorgon. Har blivit lite ändrade planer så får se vart vi tar vägen. Skriver mer senare, märkte att det blev ett låååångt inlägg det här. Ber om ursäkt men var tvungen att skriva av mig! :) Antar att ni inte ens har läst hit för det var för jobbigt men iallafall. Nu ska jag fixa mig lite.

/Becka.




Hemfärd

Hej alla!
Har inte skrivit på ett tag, är på Öland och kommer hem imorgon, tänkte skriva om allt som hänt då istället. Tänkte bara rapportera det. Nu ska jag och myzan spela Yatzy... Suck! Men är man snäll så är man :) Skriver som sagt imorgon när jag kommit hem till Eskilstuna.

/Becka.



God Jul!

God Jul på er alla!!

Kom till Öland strax efter halv elva igår. Åkte hemifrån halv två för att ta tåget till Stockholm 14.05, var framme 15.10. Gick till bussen och satt där i 40 minuter ungefär innan jag gick på bussen. Det var nästan fullt på bussen men resan gick ändå fort eftersom jag hade musik. Tur det! :) När jag kom fram efter den låååånga resan umgicks jag med folket här innan vi gick och la oss strax efter tolv.

Idag började dagen med julfrukost. Risgrynsgröt, julskinka och julmust. :) Massa smarrigt! Vid tre kommer Farmor & Farfar ut hit tror jag och då ska alla kolla på Kalle Anka, men inte jag inte. Har inte sett det på flera år, fast kanske blir ändring på det idag? Då far min är en riktig "svensson" haha. Det ska vara allt med traditioner! ;) Skriver kanske mer senare.

/Becka.



Mysdag!

Började dagen att gå på stan med Julia, Jen & Amanda. Hittade ett par skor från H&M för 298:- iallafall. Vi fikade på Cafe Smak och pratade massa där, riktigt mys. Mamma hämtade oss från stan och skjutsade hem alla. När jag kommit hem från stan packade jag inför imorgon då jag åker till Öland. Åkte till Mormor & Morfar och åt lite julmat där, smarrigt var det! Älskar det verkligen, finsk julmat <3 Fick även 500kr i julklapp. TackTack! Mamma skjutsade mig direkt till Julia där Amanda & Jen var för vi skulle ha filmkväll, kollade på The Ruins, den var väl helt okej. Har sett en del från den förut då Karolina visat mig vissa scener utav den. Satt även och pratade massa strunt och hade det supermysigt, tack för en underbar kväll flicks <3 Mamma hämtade upp mig vid elva efter Prison Break, när jag kom hem fixade jag musiken till imorgon så jag har något att lyssna på bussen, annars hade tiden gått vääääldigt sakta skulle jag tro. Nu är det sängen som gäller. Skriver kanske mer imorgon innan tåget går, får se om jag hinner!

/Becka.




Julklapp

Vaknade imorse att mamma satt på sängen och höll en julklapp i handen. Fick en tidig julklapp igen! :) Tindra var självklart med och öppnade paketet, som vanligt! Hon sitter alltid på mig typ och är i vägen men hon är ju för söt! Det var iallafall en mobil!! Verkligen behövande. Tack <3 Det var en Sony Ericsson W302, en Walkman alltså. Jag använder min mobil mest till sms & musik så jag tyckte musiken var det viktigaste. Så den ligger på laddning just nu och sen ska jag lägga in lite musik och sånt. Måste även skriva ner alla kontakter jag har på min tegelmobil så jag har några iallafall. Nu har jag fått en mobil, en extern hårddisk, shorts, skjorta, hatt, pengar, väst m.m som tidigare julklappar! Haha. Det blir alltid så :) Men det gör mig ingenting.

Ska snart ta och fixa mig för att åka ner på stan med Julia. Amanda & Jen ska gå med oss också, riktigt mys. Nu ska jag skriva över alla mobilnummer.

/Becka.




Dagen

Blev ju som sagt hämtad från Karolina. Åkte direkt ut till Aida där jag red ut, det var för hårt i paddocken så blev en liten skogsrunda istället. :) Hon har blivit riktigt tjock nu, fölisen växer i magen! Hoppas det blir en liten galen krabat det där! :) Kattungarna är ju bara för söta där ute, eller kattungar? Dem har blivit stora faktiskt förutom en som inte växer ett dugg. Den minsta av dem la sig innanför min jacka och sov vid min krage när jag borstade Aida. Riktigt sött! :') Kom hem från Aida vid fem ungefär, hoppade in i duschen och somnade i badkaret som vanligt, det är verkligen så himla skönt, avslappnande och allt. Fick även en förtidig julklapp igen, en extern hårddisk! :) Behövdes verkligen! Så nu håller jag på och överför massor med bilder, musik & filmer till den så jag kan tömma lite på datorn. Sen blir det att ta med allt till Öland så jag kan lyssna på my music over there, great!

Imorgon blir det stan med Julia för att kolla skor IGEN! Även lite julklappar blir det. Måste även packa inför Tisdag då jag far iväg till Öland. Blir att åka tåg till Stockholm, ta buss därifrån och sitta på den i 6,5 timmar innan jag är framme på Öland. Jääätteroligt att åka ensam? Nej! Men får iallafall sällskap tillbaka. :) Ska nog ta och kolla Twilight en gång till nu :) helt beroende haha! Skriver kanske mer senare!

/Becka.



21 December

today is my day, today is the 21th.
<3



Helgen

Sitter här hemma hos Karolina. Sovit över här inatt. Igår gick vi på stan först, köpte lite kläder till nyår så nu är det bara skorna som fattas.. Måste gå och kolla imorgon! Köpte även en julklapp till mor min. Vi åkte hem hit vid sex och kollade på Dansbandskampen, Scotts vann inte och jag fattar det inte!!! Fast det var fusk och allt eftersom man bara hade 40sekunder att rösta på dem. Men men.. Inget som går att ändra på! Efter dansbandskampen kollade vi på Twilight, ruskigt bra!!! Har bestämt mig för att se den minst tre gånger i veckan :) Haha! Snygg är ju han också, rawr. Rekommenderas verkligen, böckerna dessutom!!! Gick lite för fort fram i filmen skulle jag tycka men grymt bra var den iallafall. Sen började vi kolla på Lars And The Realgirl, med Ryan Gossling, riktigt bra film det också! Det var väl i stortsätt min dag igår..

Nu sitter jag här och väntar på att bli hämtad för att åka ut till Aida. Lyssnar på Run med Snow Patrol. Älskar låten verkligen <3 Finns även med Leona Lewis. Lägger ut låten i slutet på det här inlägget tänkte jag. Nej, nu blir jag nog hämtad snart så ska avsluta här.

/Becka.





20 December

4 dagar kvar till julafton, ingen julklapp köpt.. Ska iväg till stan med Karolina idag, hoppas på att hitta något. Blir antagligen att träffa Viktor på Tisdag istället om han orkar ta sig in till stan i stockholm för att träffa mig fort bara eftersom jag förmodligen åker till Öland då med bussen. Får se hur det blir med det.

Exakt 6 månader kvar till midsommar, längtar som tusan! Exakt lika lång tid kvar som det har gått. Tycker tiden har gått fort nu så hoppas dessa 6 månader går lika fort! :) Tänk, det har redan gått ett halvår! Shit :O Tiden bara rusar iväg!! Har även hunnit gått ett halvår i skolan ungefär, lite mindre men en hel termin. Sjukt det där. Nej, nu ska jag kolla lite busstider för att ta mig in till stan sen ska jag fixa mig. Skriver mer senare!

/Becka.




Snorungar!

HAHAHA Kolla in detta videoklipp!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/kult/snorungar/article3914743.ab 
Fortsätt kolla & kolla in avsnittet efter. Riktigt bra!! Grymt säger jag bara! HAHA



Koop Arponen

Koop Arponen vann Idol i Finland i år. Gillar verkligen hans röst och finallåten så lägger ut den här. Lyssna och njut! :)




Dagen (Fredagen)

Haha, tänkte börja inlägget med en rolig sak som mamma berättade idag att en tant på hennes jobb hade sagt.
Det finns som en julkalender fast från bingolotto där man skrapar fram luckorna. Hon hade sagt till mamma på jobbet att hon hade klagat på bingolotto och allting för hon inte kunde få upp rutorna! Hon hade försökt öppna dem men de satt fastklistrade och allt så hon ringde in och klagade. Mamma berättade att man ska skrapa fram rutorna och tanten svarade ahaaaa. HAHAHA! Skrattade hur länge som helst åt det där, gullig tant!

Kan ju börja med att säga att jag åkte på mitt busskort idag :D Tappade bort mitt förra busskort för en vecka sedan så har fått betala nu i en vecka men fick ett nytt busskort från skolan igår, gratis! :) Mycket snällt. Har inte berättat heller att jag hade matteprov i Onsdags som gick hur bra som helst, supernöjd! Har nog aldrig gått så bra på ett matteprov, jag som inte ens hade tränat. Hoppas på minst ett VG iallafall! :) Sen kom jag och tänka på igår innan jag somnade att när jag tänker att jag bara ska skriva ett kort inlägg blir det jäääätte långt, som igår tillexempel. Lär bli långt idag också märker jag!

Dagen då, vaknade vid två och märkte att jag hade sovit i 14 timmar! Riktigt skönt var det, behövdes nog :) Åkte ner med Amanda på stan och hittade äntligen en skjorta till nyår! Blir ingen slips till, blev helt enkelt för mycket så ska nog ha en liten väst till bara. Kom hem från stan vid fem och åt mat innan jag åkte iväg till ridningen. Hade Oscar och det gick väl helt okej, har jätte stora blåsor på fingrarna men men så blir det. Nu sitter jag här med mormors magiska dryck igen då jag är sjuk.. Suck! Jätte förkyld är jag. Hoppas det hjälper. Ska snart ta och lägga mig för det blir antagligen stockholm med Jen imorgon :) Massa mys <3 Skriver mer imorgon!

/Becka.



Skolan/Stan

Igår var verkligen underbart, hade hur kul som helst, ni är underbar flickor! <33 Tack för en fantastisk kväll! <3 Somnade runt fyra inatt, hade inte tänkt att sova någonting men så blev det inte. Amandaman, sarabanana, Eeeevelina(smurf) och jag sov inne i ett pyttelitet rum, vi fick precis plats, jag och Amanda fick dela madrass och allt, men mysigt var det! Ni skulle nog inte orka läsa om jag skrev om kvällen så hoppar över det, blev inga bilder heller, orkade inte ta kort.

Imorse vaknade vi vid åtta och åt frukost lite snabbt innan vi packade ihop allting. Vid halv nio samlades vi i klassrummet där vi gjorde julklappsrim och gjorde chockladbollar, smarrigt! Jag & Smurfen fick även våra julklappar från Sara och Amanda. Stod såhär på paketet: Till Rebecka! Detta du får är stort och det tar all din lort. Med detta kan du para och det kommer från Amanda och lilla Sara. Paketet innehöll en ansiktsmask och stoooora mammatrosor! Då menar jag verkligen stora! Var storlek 46 tror jag tillochmed, tack så jätte mycket flickor, jätte fint! :) Haha <3 Jag & Eve ska köpa något också, hm får se vad det blir för skoj ;).

Slutade skolan vid tio, åkte hem och somnade till klockan tre då jen ringde och väckte mig. Duschade snabbt och åkte ner till stan med henne, kollade lite kläder till nyår och lite julklappar. Jen fick rätt mycket köpt faktiskt! Sprang runt överallt och åt även på donken. Riktigt mysigt hade vi det iallafall :) Skulle egentligen träffat henne ikväll men blev inget. Skönt med lov iallafall, behövs verkligen känner jag! Nu är det bara ALLA julklappar kvar då.. Suck!

Har glömt att meddela att skolkatalogen har kommit också, har säkert kollat igenom den 4gånger på exakt alla personer, gått igenom varje person för sig, tar sin lilla tid men är man galen som Rebecka så är man! Hehe. Nu ska jag ta och lägga mig och läsa "när jag hör din röst" skriven utav Stephenie Meyer. Rekommenderar verkligen att läsa hennes böcker, helt fantastiska! Det är den andra boken ur serien och fortsättningen på "om jag kunde drömma" som även finns på film men heter då Twilight! Alla säger att filmen är enormt bra, men boken lär vara bättre, sjuuuukt bra bok verkligen!! Läsning för mig nu då hela natten höhö. Imorgon blir det stan igen och kolla nyårskläder och lite julklappar!

Godnatt
/Becka.



Nyhetssändningen!

Nyhetssändningen!
HAHAHA!





övernattning

Sitter i skolan och klockan är elva snart. Har övernattning :) Riktigt mysigt har vi det. Ska sova i köket såklart, vårat place! Vi har haft lite lekar och massa roligt, kollat på våra nyhetssändningar som alla gjort. Jag & Amanda vann en lek, mucho gusto bra är vi! :) Våran nyhetssändning var helt klart bäst! Åt spicy tidigare idag och nu moffar vi godis för fullt! =D Händer nog massa roligt ikväll skulle jag kunna tänka mig. Singstar och lite sånt ska det bli också. Nu ska jag vara lite social! Ska lägga in slutet på våran nyhetssändning strax! :) Skriver antagligen mer imorgon. Eller ikväll/inatt.

/Becka



julklapp

Klockan som väcker dig pigg varje gång

Axbo Sleep Phaser Alarm Clock


GÄSP. Varför är det tyngre att gå upp vissa morgnar än andra trots att klockan ringer exakt samma tid? Jo, det beror på i vilken sömnfas man är i när man blir väckt. Under en natt pendlar man mellan fem sömnfaser. Bäst är det att vakna direkt efter det tunga drömtillståndet som kallas REM-sömn(Rapid Eye Movement).


Sleep Phaser Alarm Clock från Axbo tar först och främst hänsyn till i vilken sömfas du är i innan den väcker dig! Via en sensor som placeras i ett "svettband" runt handleden skickas data om sömnrörelser till klockan. En halvtimme innan den utsatta väckningen påbörjar klockan registreringen av din sömn. När du når det perfekta sömntillståndet går klocklarmet igång. Resultatet blir att man vaknar utan att behöva känna sig bedövande trött - även om man råkar blir väckt en kvart före utsatt tid.

Undertecknad, som är grymt morgontrött och har dåligt morgonhumör genomgick en positiv personlighetförändring under testperioden av klockan. Den håller vad den lovar!



Kanske en julklapp till mig? :) Kostar endast 2000:- haha




hemma?

Sitter i köket och skriver just nu i skolan. Är ensam här på skolan just nu då lärarna är och äter, känns verkligen som jag är hemma och går runt i min lägenhet eftersom jag lagar mat nu också. Våran skola är ju som en lägenhet kan nog vara därför, riktigt skönt faktiskt och hur mysigt som helst. Någon som vill komma över på en kopp kaffe? haha. Nu var min mat klar så nu ska jag äta. Skriver sen!

/Becka.



dags att byta tandborste?



HAHA!



Tuesday and my luck is still gone

Sitter här i skolan på en tisdag? Ja, hur kan det komma sig? Jo det ska jag berätta för er..

Började med att jag gick upp 05.50 som vanligt för att åka till Västerås med 06.50 tåget. Alexandra hade försovit sig och inte ringt och beställt att vi skulle åka taxin idag. Så jag försökte ringa men det var en robot som lyssnar av vad man säger och hon "uppfattade" inte vad jag sa! Men jag tänkte att jag skulle åka iväg till Västerås ändå. Skulle köpa biljett på stationen och då har dem höjt priset på biljetterna också så jag hade för lite pengar med mig. Men hon var iallafall snäll och sa att jag fick komma in med mer pengar senare. Så jag kom iväg på tåget iallafall och när jag väl är framme i Västerås så står det ingen taxi där.. Så det var bara att sätta sig på tåget hem igen. Tessan (läraren) satt på samma tåg som mig så vi gick hit tillsammans till skolan så nu sitter jag här och jobbar. Har precis ätit frukost och lyssnar på bandit. Skriver på en svenska uppgift, ganska skönt att vara i skolan ändå, så jag får lite gjort! Fick sluta till tolv idag för jag ska med Sara hem till henne och redigera lite på vårt arbete, hoppas det går bättre iallafall. Lär säkert radera allting eller så funkar det inte alls.. Skulle verkligen inte förvåna mig!! Nej, nu ska jag fortsätta jobba lite. Skriver mer senare!

/Becka.

 



my luck?

Igår var det stallet igen. Red i paddocken och allt, gick verkligen jättebra och walle var superfin! Var helt chockad och var superglad. Testade att rida med martingal, gick iallafall bra igår, får se om det är lika bra på torsdag. När vi kom upp till stallet sa jag til Sara "idag blev det inget äventyr" som det alltid blir annars när vi rider. Men självklart var det tvunget att bli ett äventyr eftersom jag hade tappat min mobil när jag red!!! Jag fick panik och vi sprang ner till paddocken och letade runt där och till slut hittade vi den, fuktskadad och allt :( Skärmen var helt vit och gick inte att se någonting, rip min mobil <3 Uppe i stallet filmade vi Sara inför våran nyhetssändning också haha, skratt blev det där! Min mobil la jag på elementet så fort jag kom hem och senare på kvällen fungerade faktiskt skärmen nu är det bara några knappar som inte fungerar, ska kolla det idag.

Idag har jag varit i skolan först. Blev mycket skratt som vanligt :) Har varit helt galen idag på att arbeta, förde verkligen arbetet framåt och gjorde hur mycket som helst! *stolt* Vi hann inte filma något i skolan och jag fick panik, hoppas verkligen att det löser sig!! Efter skolan gick jag med mamma på stan, köpte nyårskläder. Det kommer bli svarta shorts med högmidja, antingen skjorta eller tshirt, slips om det blir skjorta annars väst, hatt och pumps. Köpte hatten och shortsen idag, ska kolla lite mer på onsdag på lunchen. Tror det blir mucho bra! :) Åkte förbi Sara och hämtade videokameran efter stan och skulle koppla in den här hemma för att redigera lite men då visar det sig att det inte funkar?! Finns inget uttag i datorn som passar, får verkligen panik här hemma! Vart tog min lycka vägen?! Hoppas verkligen att det löser sig! Måste ringa Sara och kolla. Skriver mer senare!

/Becka




Helgen

Inte skrivit på ett tag nu igen. Har inte setat vid datorn eller haft tid.

Fredag: Skolan först, har jag redan skrivit om. Hade ridning på kvällen, red Regent och hade hoppning. Gick bra :) Efter stallet åkte jag snabbt hem, duschade och fixade mig innan Amanda hämtade mig och vi åkte ut till Erik och var där med Gustav, Erik, Sven, Hampus och sen jag & Amanda såklart. Var mycket trevligt där ute och ni är jättehärliga att umgås med :) me likes! Träffade Eve senare och följde med henne till St. Sundby. Sov över där :) Haha, när vi satt på bussen påväg ut till St.Sundby stannade bussen helt plötsligt och chauffören sa att det var rökpaus? haha helt sjukt så vi stod där typ fem minuter och väntade. Knasigt det där! Somnade väl runt halv fyra iallafall.

Lördag: Lucia & Alice fyller år + har namnsdag, Grattis till henne! Vaknade upp vid halv elva och skulle ta bussen in till stan 12,10. Vi åt frukost och lite sånt :) När vi var påväg till bussen upptäcker jag att jag inte har något busskort så jag har alltså tappat bort det.. Så om ni hittar ett busskort säg gärna till! Amanda klev också på bussen och hon hade en hel väska full med kläder eftersom vi skulle iväg till Sara och filma till våran nyhetssändning. Mina peruker var även hos Sara. Vi behövde ballonger till väderprognosen så vi skulle promenera iväg till konsum tänkte vi och då fick vi sjukaste ideén. Alla hade varsin peruk och sen världens fulaste kläder!! HAHA! Folk glodde som fan. Man fick sig ett gott skratt iallafall, ni är så sjukt underbara! <3<3 Älskar er! Vi spelade även in till våran sändning och jag lovar er, det kommer vara den bästa ever! Har nog inte skrattat såhär mycket på hur länge som helst. Bilder och lite sånt kommer!! Skriver inte om vad vi gjorde till nyheterna, skriver det när allt är klart istället så ingen tar något utav det. Hehe.

Nu ikväll har jag varit med Jen och Martin. Vi var hemma hos han i hans källare och hade det lite mys. Kollade på Arn 2, riktigt bra faktiskt! Ska strax lägga mig, är trött som bara den. Imorgon blir det stallet sen får vi se. Nej, ska göra lite annat nu. Skriver antagligen imorgon!

/Becka.




Gossip Girl spin-off



Rykten har länge gått kring en spin-off på serien Gossip Girl och tidigare har det talats om att den skulle handla om Chuck, Blair eller Dorotha.. Nu verkar det äntligen stå klart att sidoserien ska handla karaktärerna Rufus och Lily, spelade av Matthew Settle och Kelly Rutherford.

Karaktärerna som i serien spelar Dans pappa respektive Serenas mamma har en långt tillbaka gående kärlekshistoria som trots att de aldrig får varandra, aldrig heller verkar sluta vara kära. Tanken är att den kommande GG spin-offen ska handla om kärleken mellan Rufus och Lily som unga.

Den kommer att börja när de träffas första gången, på den tiden då Rufus och hans band, Lincoln Hawk, var på toppen av sin karriär. Det är tänkt att serien ska handla om deras societetsliv och rock n' roll lifestyle i New York, säger en Gossip Girl insider till Starmagazine.Tanken är att helt andra skådisar ska spela dem som unga.



svar

Svar till Lisa: Åh, tack så jätte mycket! Alltid roligt att få fina kommentarer när jag gjort allt själv på min blogg! :) TACK

Förresten, min mat blev också baxad :(



butcruck

Butcruck hahahahahahahahah! Bara jag och smurf som fattar. ;)
Hon bara baxa min mat?! :O Shit alltså, synd om dig söta smurf!
Jag diggar iallafall våra danser :) Mucho Gusto Bra <3



Spicy

Mätt som bara den! Har precis käkat spicy, supersmarrigt! Älska verkligen. <3 Självklart blev det nummer 14 och att käka med pinnar :) Försökte även lära smurfen att äta med pinnar men hon förstod sig inte riktigt på det där haha. Sitter här i skolan och lyssnar på bandit och har det allmänt mys :) underbart. Borde vara såhär varje dag :) Hihi. Slutar om ett tag, vet faktiskt inte när vi slutar, men någongång hoppas jag på iallafall höhö. Nej, nu ska jag vara lite social på msn med folk och lite annat. Hade även 132 blogg inlägg att läsa men det har jag redan gjort på förmiddagen. Ska hämta lite mer cider också från köket. Känns som jag sitter hemma när jag skriver allt det där men nej, jag är i skolan.

Till Amanda: Blir det något ikväll eller har du inte hört någonting? Skulle vara bra om du hörde av dig när du köpt laddare eller vad det va du skulle köpa efter skolan.

/Becka



Denna vecka alltså!

Igår var jag i stallet, kom hem vid halv tio och då duschade jag snabbt innan jag la mig därför det inte blev något kvällsinlägg. Kollade på gg innan jag la mig också, helt underbart bra! Älska <3

Sitter i skolan nu, är fredag och egentligen ska jag vara ute på St. Ekeby. Jag, Eve (smurfen), J.A och Emelie satt på bussen som vanligt ut till Kvicksund vid klockan sju. Den var försenad tio minuter och vi ska byta buss ute i Kvicksund sen. Tydligen visste inte chauffören vart han skulle så alla barn började skrika att han hade kört fel så han åkte över kvicksundsbron och vände där, han fastnade tillochmed i snön! När han vände såg vi våran buss åka förbi.. Så vi missade den! Chauffören åkte ner till skolan dit alla skulle och vi åkte med in till stan igen för det gick inga andra bussar så om vi hade gått av hade vi blivit kvar där ute hela dagen. Vi promenerade till skolan och nu sitter vi här, vi fyra, och jobbar. Lyssnar på musik och har det lite mys sådär :) Smurfen & Jag <3<3<3

Ikväll är det ridning och sen ska jag nog träffa Amanda och vi ska ut till Erik tror jag..? Har inte hört något från henne idag, måste höra av mig till henne sen. Nu ska jag plugga vidare!

/Becka





Onsdag/Idag

Har inte skrivit på ett tag.. Har inte haft någon tid att skriva.

Igår var det skola först. Var flum som vanligt och helt dampiga! Sen när vi åkte hiss ner från Åhléns råkade jag trycka på alarmknappen så larmet gick igång! Skämmigt!! Haha. Sen lekte vi lite med mina peruker, kort på det kommer! Minns inte så mycket från skoldagen faktiskt, men det går ju senilhet i min släkt och neråt i åldern går det det också. :( Mamma kom ner till stan när jag hade slutat och vi gick runt lite och jag köpte mig faktiskt en ny bh :) en vanlig svart men iallafall. Kollade även lite nyårskläder och jag har ändrat mig, ska inte ha klänning. Vad jag ska ha får ni allt vänta och se! :) På kvällen åkte vi ut till Hållsta och firade Olle som fyllde år. Åt chokladtårta som var supersmarrig och sen fick jag och Karolina MASSOR med smink, en hel kasse! Vi satt och delade upp det och bild kommer senare. Fanns massor som vi inte har här i Sverige eftersom det kommer från Finland. Allt var iallafall Lumene. Sminket kom från Marianne tror jag, hon vann miss miljona i finland :) Hon har antagligen gjort reklam för Lumene och nu fick hon allt och då fick vi det utav henne. Jättesnällt isåfall :) Allt var verkligen mucho fint! <3 Kom hem från Hållsta vid elva igår ungefär.

Idag har det inte hänt så mycket ännu, sitter i skolan och har rast. Snöat som fan under hela dagen men nu ser det ut som det har slutat, skönt! :) Idag har vi, eller ja rättare sagt Evelina Smurfen, konstaterat att jag är lik Gollum i Sagan om Ringen! HAHA! Tack, jätte snällt. Hem till sara efter skolan och sen till stallet i detta snöväder.. Suck! Ska träna lite på dressyrprogramet tror jag. Ska nog filma Sara också haha! Nej, nu ska jag in på lektion igen. Skriver senare!

/Becka





Svar

Svar till Camilla: Ja jag har ridit för honom en gång, det var när han hade clinic för oss i skolan. Jag tyckte han var väldigt bra för han förklarade bra saker och kom med mycket tips för hur jag skulle få en bättre sits. Att man inte ska tänka så mycket på att sitta helt perfekt utan att det ska skumpa men bara att man ska följa med hästen, det som räknas. Det skumpar i början men man lär sig känna hästens takt. Han hjälpte mig mycket med att stärka mig själv och hitta en bra sits och följsamhet. För mig fungerade han riktigt bra iallafall! :)

Svar till Jen: Jag vet, det har varit dåligt med uppdatering på senaste och det ber jag om ursäkt för men har inte varit hemma och inte setat vid någon dator på ett tag så det har helt enkelt inte blivit av. Ska skriva lite ikväll tänkte jag om vad som har hänt på senaste. Nu har jag lektion iallafall!

/Becka



mail från karin

Har fått ett mail precis från karin våran mentor. Haha! Det här innehöll brevet:

DATASUPPORTENS VARDAG
 
Supporten: Vad kan jag hjälpa till med?
 Kunden: Jag håller på att skriva mitt första mail och jag har skrivit
 bokstaven a men hur skall jag göra för att få till den lilla cirkeln
 runtomkring?
 Supporten: Är markören fortfarande där?
 Kunden: Nej, jag är ensam här.
 
 
Supporten: Är du säker på att du använt rätt lösenord?
 Kunden: Ja jag såg när min arbetskamrat skrev in det.
 Supporten: Kan du säga mig vad lösenordet var?
 Kunden: Det var fem små stjärnor.
 
 
Supporten: Nu skall vi se hur ditt system ser ut, klicka på "den här
 datorn".
 Kunden: Men hur skall jag kunna göra det härifrån?
 
 
Kunden till Hewlett Packardsupporten: Min laserskrivare är trasig.
 Supporten: Vilken modell har du?
 Kunden: Det är en Hewlett Packard.
 Supporten: Jo, jag förstår det. Är det en svartvit skrivare?
 Kunden: Nej, den är beige.
 
 
Kunden till Tele2supporten: Jag har köpt internet och vill ha hjälp.
 Supporten: Ok, hur långt har du kommit i installationen?
 Kunden: Jag har packat upp lådan med internet i.
 Supporten: Ok, har du anslutit alla sladdar och slagit på datorn?
 Kunden: Slagit på datorn? Jag har ingen dator, jag har köpt internet.
 
 
Kunden: Datorn hänger sig hela tiden.
 Supporten: Har du många fönster öppna?
 Kunden: Nej, men dörren står på lite på glänt...



No Pain

No Pain No Game,

En i stallet som har tattuerat in det på armen, undersidan. Riktigt snyggt faktiskt!



Otur?

GRATTIS ALEX!!! 18 år today, big boy right! :) <3

Var i Västerås idag på praktiken. Gjorde det vanliga, sopade, in/ut med hästar, smörjde, tvättade lite saker m.m. När jag skulle med taxin hem sen vid tre för att komma till stationen så kommer självklart inte taxin!? Måste verkligen ha otur den här veckan eller något, glömde skriva igår att Sarabanana slog mig rakt i ögat igår med hennes finger. Kunde inte titta på 20 min ungefär och det bara rann tårar, gjorde jätte ont! :( Elak! haha. Har kliat i ögat hela dagen idag dessutom. Mamma fick komma och hämta mig iallafall och jag var inte hemma förän sex istället för fyra.. Suck! Skulle vara med i luciatåget egentligen men hann inte eftersom jag kom hem så pass sent. Så jag har inte gjort så mycket annat idag faktiskt. Skriver mer senare kanske.

/Becka.



Igår/Idag

Blev inget inlägg igår eftersom jag inte satt något vid datorn alls faktiskt, bara när jag pluggade.
Igår var jag iallafall först i stallet där jag & sara hade det roligt i hagen! Haha! Alltid vi <3 Red där och lite sånt, han var lite lugnare idag men fortfarande lite galen sådär. Efter stallet åkte jag hem och pluggade.. Suck! Det var väl i stortsätt min dag igår..

Idag var det skola först, var där i 9,5 timmar!! Galet. Var där kvart över åtta på morgonen och åkte hem kvart i sex ungefär! Det var bara jag & amanda kvar och städarna. Alla lärare hade åkt hem och allt också, hehe. Men fick iallafall klart mitt arbete :) Skönt. Mysdag i skolan, fick kladdkaka på morgonen så det fick bli min frukost återigen haha. Tessan som bjöd oss på sina egna kladdkakor eftersom vi hade varit där i lördags och varit så duktiga :) Smarrigt! Efter skolan, vid sex då, åkte jag och mamma ut till TunaPark för att kolla nyårsklänning till mig men den jag ville ha fanns inte kvar :( så blir att leta vidare! Man får skynda sig, allt tar slut direkt nu. Annars har jag inte gjort så mycket idag, sitter här och dricker min kaffelatte som jag gjort iordning själv :) Först fixar man iordning kaffe sen vispar man upp mjölk så det blir skum sen häller man i det. Super Smarrigt! Man kan variera kaffemängden för vad man känner själv. Snart kommer pappa också :) Nu ska jag fixa lite inför imorgon med ridkläderna och allt. Skriver mer senare kanske.

/Becka.




Kvällen

Har varit en riktigt mysig kväll faktiskt :) Kollade på Sjärnor på Is först, var helt darrig i hela kroppen när man väntade på resultaten, skakade hela jag. Haha! Markus vann som ni kanske märkte ;) Efter programmet fixade jag, jennie och amanda oss. Vi skulle ta lite kort och sånt. :) Tog kort och hade det lite mys <3 Tack för en underbar kväll flickor, ni är guldvärda och jag är så stolt att ha er! <333 Ska strax lägga mig, skönt. Imorgon är det stallet igen, ska filma Sara tänkte jag och sen måste jag plugga när jag kommer hem... Suck! Godnatt.

/Becka.



Markus

JAAAAA!!! MARKUS FAGERVALL VANN STJÄRNOR PÅ IS!! :D:D:D GLAD GLAD GLAD
Han fick 30poäng på sin ena dans och det är det högsta man kan få, han var den enda i HELA programmet som fick det! :D:D MASSA BRA!





Stjärnor på is final

Sitter här och lyssnar på Markus senaste skiva Steal My Melody på högsta volym.
När vi kom hem från stallet bad mamma mig sätta på den så vi laddar upp lite inför ikväll då det är final i Stjärnor på Is! Heja Markus!!! GO GO GO! Både jag & mamma har ont i magen inför finalen att han ska ramla och allting men vi får hoppas det går vägen. Han ska köra sitt bästa nummer enligt oss då han hade med en stol i programmet så det blir nog riktigt bra. Blir att ringa och rösta ikväll. Gör det du också!!





Skola/Basket/Stallet

Hej!

Tänkte åka till stallet tidigt idag men orkade inte gå upp 08,15 så jag fortsatte att sova till elva då jag var tvungen att gå upp för jag skulle till skolan. Vi hade öppet hus mellan 13-15 som sagt. Var riktigt mys faktiskt :) Fick en hel del planerat och våra planer är helt fantastiska ;) Haha! Vi ska göra en nyhetssändning och våran kommer helt klart vara roligast. Vi slutade klockan tre och jag mötte då Amanda på stan och vi åkte ut till bollhuset för att kolla på basket. Mycket skratt blev det där! <3 "vad rädd du är! jag är rädd för stora och hårda saker!!" HAHAHAHA! Alltid lika roligt med dig Amanda Åman <3 Amanda konstaterade alltså där att jag var rädd för basketbollen. Hehe. Mamma hämtade upp oss och jag åkte direkt ut till stallet där jag var en timme ungefär, mockade, fixade fodret och sköljde Walles ben. Det är väl lite vad jag gjort idag, snart kommer Amanda & Jennie hit :) Vi ska ha en myskväll med film och lite sånt :) Ska baka tror jag också! Smarrigt. Skriver mer senare!

/Becka



Idol 2008

Fast besluten att inte se finalen utav Idol 2008!
Alice & Kevin i finalen, det står ju redan klart vem som vinner!!!
Robin skulle gått vidare ikväll.. Suck!




the day

Var först ut till St.Ekeby. Åkte bussen ut som vanligt, hade det massa mys på bussen sen när vi väntade borta i Kvicksund hade vi snöbollskrig! :) Riktigt roligt faktiskt :) Jag är verkligen sämst på att träffa, Eve stod en halvmeter ifrån mig med ryggen vänd mot mig och jag kastar rakt ner i backen utan att träffa henne? HAHA! Men men, är man fortfarande barn så är man! Fick tillbaka provet vi gjort för ett tag sen om visitation, fick VG :) Det högsta man kunde få. Hade ridning på eftermiddagen, gick helt okej.

Efter skolan träffade jag Amanda & Jennie så vi tog en raj-fika på Café Smak. Kladdkaka fick det bli :) Satt och pratade lite och hade det allmänt mys <3 Underbara flickor, ni är fantastiska! Gick även runt lite på stan efter vi hade setat ett tag på fiket. Mamma hämtade upp mig på stan sen skjutsade vi hem alla.

Kom hem för ett tag sen från ridningen i Vilsta. Hade Regent, hoppning. Vi hoppade inte speciellt högt men Regent har ju sin stil på hoppning.. Haha! Så Stina sa att han hoppade ungefär 140 haha! Det är ungefär det dem hoppar på tv, så tror nog inte det. Fast det kändes verkligen som han gjorde det!! Gick helt okej där också faktiskt. Nu sitter jag här hemma och har kollat på idol, börjar om 5min igen och då får man se vilka två som går vidare till finalen nästa vecka. Hoppas på Kevin & Robin. Vem tycker ni ska vinna? Nej, nu ska jag krypa upp i soffan igen och mysa lite med Tindra & Mamma. Skriver kanske senare om jag orkar.

Ska upp till stallet tidigt imorgon, tänkte vara där redan klockan 9 eftersom vi har öppet hus mellan 13-15, kom gärna dit! Efter skolan ska jag med Amanda ut till Årby och kolla på basket. Tiden rinner iväg! Nu börjar det!

/Becka.



insmörjning

Haha! Glömde bort att skriva att jag efter duschen smörjde in mig med någon kräm som stod i hyllan. Sen frågade mamma om jag hade gjorde det och sen kom hon in med flaskan och då har jag smörjt in mig med rengöringsmjölk! Hahahaha! Så jag har smörjt in mig med det i en vecka typ! Haha smart är ju jag!

Sitter i skolan och har Engelska, har ätit pancakes :D smarrigt, som varje torsdag haha :) Har utvecklingssamtal efter skolan och sen blir det nog stan med mamma. Ska leka med Amanda efter hennes träning. Har inte Walle idag för Jenny ville ha honom så ska ha han på Lördag istället. Det har kommit jätte mycket snö inatt men det är snart borta igen, skönt att den försvinner snabbt även fast det blir massa plask och skit! Skriver mer senare.

/Becka



Dagen

Började med skola halv elva, hade demokratiprov, gick helt okej! Skrev på allt iallafall :) Hade lunch och kollade självklart på julkalendern med flickorna. Haha, fast vi hann inte se hela eftersom vi började :( Får kolla imorgon istället. Fick även reda på Datakunskapsprovet, VG var det högsta man kunde få och jag fick VG+++ haha :D Jag hade gjort allt helt rätt och min text var den som var bäst utav alla sa hon! *stolt* eller, ska man vara stolt? Datanörd! Haha. Hände väl inte något "extra" idag i skolan så skriver inget mer om det. Efter skolan hämtade mamma upp mig och jag åkte hem snabbt hem och bytte om innan jag åkte iväg till Aida :) Var verkligen jätte mys där ute idag <3 Vill ta med mig kattungarna hem! Så otroligt söta, verkligen! Aida fick även testa sitt nya ländtäcke och det var mucho bra (Y) Red lite också, världens finaste häst <3 Hon är verkligen jätte fin nu :) Hon hade även blivit skodd igen och hade skor fram och till och med broddar!!! :D Mucho bra även det! Kom hem från henne vid halv nio ungefär, sen har jag bara ätit mat & duschat. Ska strax ta och lägga mig, trött som vanligt, skönt faktiskt att vara i stallet om dagarna, man blir trött :) Skriver mer imorgon!

/Becka.



Ännu en Gossip-romans!



Ytterligare en Gossip Girl-romans! Jessica Szohr (Vanessa), 23, och Ed Westwick (Chuck), 21, sågs både flörta och kyssas på flygplatsen i Dallas. - Definitivt på läpparna, det var en riktig kyss. De var väldigt flörtiga när de trodde att ingen såg på, säger källan till W.



Tydligen verkar Gossip Girl vara en bra plats för spirande romantik. Huvudrollsinnehavaren Blake Lively (Serena) och Penn Badgley (Dan) har varit ett par sedan serien startade. Leighton Meester (Blair) dejtar Sebastian Stan (Carter), som medverkat i serien. Vilka blir nästa Gossip-par? Taylor Momsen (Jenny) och Chase Crawford (Nate), kanske?





Helvetes regn!

Svar till Julia: Haha, jadu.. Jag läser ett antal bloggar iallafall :) Fast det är ungefär ca 8st som är flitiga på att skriva alla dessa inlägg. :)


Igår klippte jag mig, får se om det kommer någon bild på det sen. Saknar mitt långa gamla hår :( rip mitt hår <3 Men behövdes verkligen, var hur slitet som helst! Höll ju på att tappa det också så det var nog i rätt tid jag klippte mig. Annars gjorde jag inte mycket alls igår, var bara hemma. Karolina kunde inte fotografera igår heller så.. Var ju självklart Prison Break på kvällen! Mucho bra!

Idag har jag varit i Västerås, regnet hela dagen!!! Jag var mest ute idag också så mitt hår var äkta korkskruvar när jag slutade.. Suck! Mätte även hela stallet & gården *stolt* Vi har det i projektet för att få in matten så ska vi rita en skalenlig ritning över vårat APU-stall. Kommer nog bli rätt så lätt. På tåget hem hade jag & alexandra hur roligt som helst, vi satt och grät på tåget pga allt skratt!!! Haha <3 Tack för en underbar dag :) Här hemma har jag inte gjort så mycket, ska strax hoppa in i duschen och sen kolla på Andra Avenyn för att därefter se på Desperate Housewives :) Sovmorgon imorgon och sen får vi se om jag åker till Aida eller om jag ska iväg någon annanstans. Får se vad som sker som sagt! Blir även att se på Julkalendern i skolan, dagens avsnitt och imorgondagens avsnitt. Haha, underbart <3 Nu ska Becka in i duschen, skriver kanske senare!

/Becka.



Kinapojke

"du låter som en sån där liten kinapojke som tror att han är jättebra på att sjunga"
Tack Amanda, Tack! Jag älskar dig också <3

"Nej, du låter mer som en ryskgumma som står på torget och sjunger"
Tack Sara, Jag älskar dig med <3

hahahahahaha!



Spänningen stiger!

Sara & Amanda har skrivit en spännande berättelse, jag tänkte att ni skulle få ta del utav den!

Jag vände mig om, tyckte att jag såg något glimma till bakom mig, men sedan blev det kolsvart igen. Gruset knastrade under mina bara fötter när jag gick över den ödelagda gårdsplanen.  Jag hittade en lada längre bort på gården. Jag tänkte att där kan jag nog övernatta. Jag steg in och där såg jag Rebecka Johansson i full gång med att mjölka en ko. Det fanns en stor chans att kon och Rebecka hade en kärleks affär på gång. Jag stannade ett tag och frågade om det fanns några andra som bodde här i närheten. Rebecka sa att dem har jag redan gjort så dem har avlidit utan smärta. Jag sa AAHHH och sprang i väg en Rebecka ridandes på en ko kom galopperandes efter mig. Sen föll jag, Rebecka och kon åt upp mig.


THE END




Dålig Uppdatering

Har inte skrivit på ett tag nu, har inte setat vid datorn något och sen har jag inte haft tid att skriva, ska bli ändring på det!
Idag är det 1december, snart julafton, skönt! Har sett lite från julkalendern i skolan med flickorna, haha skratt var det där! Alltid med er :) <3 jag ska flytta iiiiiiiiiiiin. Jag & Amanda gömde även Saras mobil och låsades att läraren hade tagit den och vilken panik Sara hade, hahahaha sjukt roligt! :)

Ska man berätta lite kort om stockholm kanske..? Tar det jätte kort isåfall för orkar inte skriva allt och ni orkar nog inte läsa. Vi åkte till Stockholm tidigt i fredags, åkte först till hotellet och lämnade väskorna sen gick vi runt lite borta vid globen i några timmar innan showen började. Träffade även alla från klassen :) Jag köpte ett ländtäcke till Aida och ett par ridstrumpor till mig. Showen var helt underbar, sjukt bra!!! En upplevelse verkligen :) Blir att åka dit varje år nudå ;) På kvällen åkte vi taxi till hotellet och somnade direkt efter en heldag i Stockholm. På lördagen åt vi frukost och sen tog på pendeltåget in till stan och gick runt där till fem då vi åkte med tåget hem hit till Eskilstuna. När vi kom hem åt vi på Ming och där var det mycket skratt, hahahaha. Hemma sen spelade vi lite spel och hade det mysigt :)

Igår var jag med stallet. Fick skjuts ut med släkten för de skulle hem. Vi hoppade lite och min häst är GALEN! Gosh säger jag bara. Bockningar och lite hopp hit och dit, yeey. Men hoppa kunde han iallafall, inte stopp här inte när man väl fick över han en gång. Det var lite om helgen. Skriver mer senare :)

/Becka



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!