MING PALACE!

Wieeeeee :D Idag öppnar Ming Palace igen!! Gick snabbare än vad jag trodde :)
Kina mat igen :D Äntligen :D <3333



Äntligen!

Äntligen funkar det för mig att skriva blogg igen :D Skriver lite om dagarna jag inte kunnat skriva om :)

Tisdag:
Jag hade ont i huvudet på Måndags kvällen sen när jag vaknade hade jag fortfarande ont och kändes som jag hade feber så jag stannade hemma från skolan. Satt vid datorn och sov. haha. På kvällen var det Mexikanskafton på hotellet så jag, Karolina och Marita åkte dit och åt. Mamma jobbade under kvällen så. Sen när vi hade ätit Tacos, efterrätt m.m så gick jag och Karro till Eskil för Martin hade varit på någon frisörgrej så de skulle visa upp sig där. Det blev jätte bra :) Sen åkte jag hem bara och gjorde ingenting.

Onsdag:
Skola idag. Först kom jag och Jennie tidigt, en kvart innan ungefär, för vi skulle hinna ordna till idrotten som vi trodde att vi skulle ha. Sen säger TK att det är Fredrik och Björn som skulle ha. Då vart jag och jennie helt besvikna och allt, det skulle ju fan bli bäst våran lektion! Jag bytte om till mina vanliga kläder igen eftersom jag inte skulle vara med för skolsköterskan, då undrade han varför jag inte skulle vara med och allt. Dagen var iallafall jobbig och tråkig. =/ Aja, det var lite kul på slutet av dagen iallafall. Efter skolan åkte jag hem och  bytte om till ridkläder innan jag satte mig på moppen och åkte ut till Aida. Hon fyllde 11 år :) <3 Var där ute i 4 timmar ungefär. Mys. Tömkörde och lite sånt :) Gick bara bra. Hon var samlad och fin <3 Åkte hem och där hände ingenting.

Idag:
Först skolan. Förlåt Frida <3 :( Det var inte meningen, lovar <3<3 Vi bakade bullar på hemkunskapen. De blev super goda!!! :D Super Smarrigt! Det var vanlig bulldeg med vaniljkräm i. Ska göra det någon gång hemma också :) Hände annars inte så mycket i skolan. Kom precis hem från elevensval (stallet). Det var en som ramlade av, vi hade hoppning, och då fick jag byta häst med henne. Först hoppade jag Oscar och fick byta till Korall. Hann typ ingenting för de andra fattade typ ingenting. haha, sämst grupp! Hoppas ingen i den gruppen läser det här bara haha (a) Får se vad som händer ikväll. Kom gärna med förslag :) Finns alltid på mobilen! <3

Love Becka.



28 Januari.

Im Back!! :)

Orkar inte skriva om helgen, blir bara jobbigt för er att läsa haha ;) Nej, men har varit med Karolina hela helgen + Jennie i lördags. <3 Nu orkar jag inte skriva mer om helgen! haha.

Today:
Vaknade vid klockan sju och ser Karolina ligga kvar i sängen och får fortsätta sova. Då ville man verkligen krypa ner under täcket igen och somna om, men det var skola och skulle haft en idrottslektion idag i skolan så var typ tvungen att gå.. Men självklart var TK borta så vi fick vikarie, fast vi hade jätte roligt på idrotten och hittade på ramsor, eller jag lyssnade bara men haha, jag och jennie sov typ <3. Jag var inte med på Idrotten för jag var med knäna hos skolsyster och hon sa att jag inte ska anstränga mitt knä och inte vara med på idrotten den här veckan. Har jätte ont i knäna fortfarande =/ Undra vad det kan vara... Det är säkert inget men ändå! Annars var det typ inga lektioner alls idag i skolan, hade ingen Sv/So för Tessan var borta, så vi hade ca 2 timmar lunch rast, super skönt!! :) Var borta oftare tessan ;D haha.

Slutade 13.40 och jag åkte hem hit och var med Karolina ett tag, vi åt mat och så, sen åkte hon hem vid klockan fyra. Nu på kvällen har jag typ bara pluggat och gjort Sv/So saken. Skriver om Mordet på Abraham Lincoln... Suck! Men man är ju tvungen =/ Bara en termin kvar nu så. Och föresten, ska göra lite reklam! Amanda har börjat skriva blogg igen! Amandaaman.blogg.se läs! Så, nu har jag sagt det också. FAN ! Klockan är kvart över åtta!!!! FAN FAN FAN! Andra Avenyn har börjat! Helvete också! =( Får väl se det på datorn. Ska kolla nu direkt tror jag så jag inte glömmer bort!! Ha det bäst!

Becka.



en sak bara haha.

Ska bara tillägga en sak! Har sökt till Gymnasiet nu! :) Wieee! Bara en sak kvar, se om jag kommer in!!! Men det tror jag nog! Nu är det strax Let's Dance. Ridningen gick helt okej :) Hade hoppning och red Brandy! Sista gången gick bra, då använde jag skänklarna haha! (a) Ingen ridning nästa vecka, teori, men vi har inte det så det är ingenting. Får se vad man hittar på :) Ha det bäst!

Becka.



25 Januari!

Mandarinkrig!!!!!
Dagens höjdpunkt! Hade rast och vi kastade mandarinklyftor på varandra!! haha, jag jagade frida med en och hon bara sprang till andra korridoren och ställde sig i fönstet och vinkade? wtf liksom? Hon är rolig hon :) Sen jagade jag Amanda också och fan vad hon skrek! haha. Det var skit kul <3 Men sen sa lärarna till oss och då var vi tvungna att sluta :( fan. Men det var kul så länge det varade!!! :D

Hade engelskaprov idag, det gick faktiskt bra :) Får se hur det väl gick sen när jag får tillbaka provet men just nu känns det helt okej faktiskt. På No:n på morgonen slog jag i knät i bordet och fan vad ont det gjorde :( Har bandage på benet nu för att få stöd. Ska tillbaka till skolsyster på måndag för att se om det blivit bättre, för det gör ont även fast man knappt nuddar.. Sen inatt så strålade det ut från knät och gjorde jätte ont :/ Hoppas det blir bättre! På b-språket hade jag och jennie roligt som vanligt :) <3 Alltid vi hjärtat!!

Ikväll händer inte så mycket, ridning först och sen blir det väl bara hemma kväll. Skönt efter veckan att bara ta det lugnt... Skriver kanske lite senare!

Heipa. <3



24 Januari.

Torsdag! En dag kvar till helg :) Skönt. Veckorna går såååå fort! Roligt, men samtidigt inte. Vi kommer närmare och närmare slutet av 9b. Aldrig mer våran klass tillsammans på klassresor eller någonting. Jag kommer jämföra allt med er och ingen kommer någonsin kunna slå oss tillsammans <3 På klassresor kommer jag tänka att det är med er jag är med och sedan kommer jag vakna upp till verkligheten och se en helt annan klass. :( <3 Finns inga ord som beskriver hur mycket jag kommer sakna er!! Alla minnen vi har skapat under 10 års tid ska plötsligt få ett slut... 9b <3 Kommer aldrig glömma er klassen <333

Skolan idag var rätt tråkig faktiskt. Kanske för att en viss jennie inte var i skolan? :( Det var inget flum alls idag. Men man kan ju inte ha roligt varje dag som det heter, men det har vi nästan! :D Soffan fick vi inte idag heller på lunchen, fick sitta vid skåpen?! Vad fan är det här, det är vi som är nior!! Imorgon blir det stryk om de inte flyttar sig så vi får den! haha. Fick förresten VG på matteprovet! *stolt* :) Alla rätt på G delen och sen på VG delen så fick jag 12 poäng av 16 :) Wieee! Kanske kan höja mig i matte ändå!!! "Efter" skolan åkte jag till stallet och hade elevensval. Fick rida Oscar ;) Missuppfatta mig inte! haha. Alltså, min grupp suger. haha, men ärligt! Först skrittade vi ut runt hagarna och sen gick vi in i ridhuset och red lite där. Vi skulle rida skänkelvikningar och eftersom stina hatar mig, nej då, så fick jag visa hur man gjorde. Man är ju bäst så ;) Oscar var jätte fin, lite spänd i skänkelvikningarna bara men annars så var han rätt avslappnad faktiskt! :D Stina sa att jag red han jätte bra och så :) Nu sitter jag här hemma och har precis pluggat lite engelska =/ Har prov imorgon. Tränat in 63 glosor i hjärnan, inte illa inte!! Ska väl läsa igenom texterna lite och sen träna lite verb m.m! Önska mig lycka till tomorrow!!

Love Becka.



Läskigt =O

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1687950.ab

Läskigt som fan!? Kolla!! Liv på Mars?! =O

Jag och Jennie tänkte ta och åka upp med raketerna på Valborg och se om det verkligen stämmer!! Någon mer som Joinar? :)



http://www.illvid.dk/polopoly.jsp?a=1218&id=9848

Jorden kommer gå under! Vi kommer få leva i 29 år till!! Jag, Karolina och Martin har pratat om det där jätte länge, de pratade om den där saken för några år sedan på tv:n och radion.



21-23 Januari.

Dags att skriva lite blogg igen! :)

Börjar med Måndag:
Kom till skolan och upptäckte att inte Jennie var där. :( Ringde och väckte henne men hon kom ändå inte till skolan. Hände inte så mycket men den var rolig :) Roligt på rasterna som vanligt <3 9b, ni är underbara!!! Åkte hem och satte mig vid datorn som vanligt, sen vid sex åkte jag och mamma ut till Nyby Torshälla för att lyssna på information om hästgymnasiet. :) Det låter fortfarande super bra och ska söka det :D Vi var där ute i ca 2,5 timmar. Träffade Sara, Emmy, Jossan, Sabina och Ella där ute :) Längtar tills gymnasiet börjar nu!!!

Tisdag:
Hade ont i huvudet på Måndagskvällen och på morgonen när jag vaknade så jag var hemma från skolan. Ställde klockan på kl. 10:00 för att se om jag mådde bättre, vilket jag gjorde! Gick upp och fixade mig och drog till skolan. Nu var jennie tillbaka :) Samma flum som vanligt på raster och allt <3 När skolan var slut gick jag hem, sen hämtade mamma mig vid kvart över fyra ungefär och vi åkte till stan. Gick där i ca 2 timmar om inte mer, suck! Hatar verkligen att testa jeans, så jobbigt :( Och såklart så hittade jag absolut ingenting. Förstår inte... Sen åkte vi hem och gjorde ingenting alls. Tiden går så jävla fort på kvällarna, =/

Onsdag:
Skolan idag :D Hade super kul!!! Alla var helt glada och allt :) <3 Idrotten var rolig också haha, Viktor och Simon hade den, spelade bandy med en handboll! Låter kanske lite konstigt, det var det ju förstås, lite annorlunda och så :) TK gav dem IG ?! Jag förstår inte, och på måndag ska jag och jennie hålla lektion, får se hur det går!! Men vi är ju bäst så det kommer såklart funka ;) Syslöjden var ju bäst today <3 Jag och Frida hade roligt vi ;) Någon som ska med till stan om två timmar då klockan är 18.00 ? HAHA!  Undra vem det var..? Snart är det väl dags att plugga lite Engelska sen får vi se om jag ska iväg och kolla lägenhet med mamma :) Skriver kanske lite ikväll, får se!

Heipa.



3 dagars blogg :)

Börjar med fredag då:
OTURSDAG!!!!
Alltså seriöst? Fan vilken otur jag haft idag, först så åkte jag till skolan och då ramlade jag med moppen på grus så mina byxor gick sönder och moppen blev helt repig och så. Då var jag tvungen att åka hem och byta om, då kom jag försent till skolan. I skolan så har jag för mig att jag gjorde illa mig eller något men annars var den rätt lung. Sen kom jag hem, satte mig vid datorn och skulle snurra ett varv på stolen och då håller jag på att ramla av? haha. Efter det kom Karolina och då hände ingenting. Jag åkte till stallet och red Brandy. Vi hade markarbete och det gick super!!! :) Verkligen super bra. Karolina sov över här och vi satt vid datorn och kollade på film. Filmen hette: This Is England. Den var faktiskt bra. Se den :)

Lördag:
Vaknade ca kl 12.30 för att Karolina skulle iväg till Laxå och hälsa på sin farmor och farfar. Vi åt frukost och fixade oss och allt sånt där. När Karro hade åkt iväg så drog jag, mamma och pär till Västerås. Vi skulle på Megamarkt och Hööks, men vi kom iväg så sent så det blev bara Megamarkt. Hittade världens skönaste massagestol där!! Åååh, vill ha den nu :( rip asså. Den masserade på punkterna där jag hade ont. Super skönt!! Sen åkte jag hem och hämtade Jennie och Amanda och vi drog till Martin. Niklas kom dit lite senare också. Vi sjöng SingStar och spelade GuitarHero! Fan vad jag ägde på båda två. Ska fan köpa Playstation och guitarhero. Så jävla kul alltså!!!! <3<3<3 Sen låg vi och snackade lite och så + att jennie gjorde ett stort jävla sugmärke på mig!!! haha. :) Amanda drog hem vid tolv för hon hade match, men jennie, niklas och jag sov över där. Vi bastade på natten och allt haha. Mysigt :) Somnade väl runt 4-5 där i mellan.

Söndag:
Vaknade hos Martin vid halv elva för jag hade ställt klockan då. Men stängde av den och somnade om till kl. 11 eller något sånt. Alla var helt sega. Inte så konstigt kanske men ändå. Vi plockade undan lite och drog oss hemåt. När jag kom hem så åt jag lite frukost innan jag drog ut till Aida. Var hos henne i ca 3,5 timmar och red ut i ca 1,5 timme :) Galopperade i skogen och gick upp och ner i backar. Hon var superbäst <3 Mys var det ! <3 Red typ runt hela Vallby/Grundy. haha. Sen åkte Wanda också, en häst mindre där ute :( Men Men. Jag har ju mitt hjärta kvar så jag ska vara glad :) <3 Snart är det tv som gäller och sen blir det duschen. Not so much more to write..

Love Becka.



17 Januari

Folket, här är jag! :D

Lite om igår:
vafan.. Vad gör jag om dagarna egentligen.. hm juste :) Först skola då. Sen kom Karolina till skolan och hon och jag åkte till Mormor och Morfar för hon skulle fixa sig och så, hon skulle bli fotograferad :) Sen åkte jag hem och pluggade i ca 2 timmar! *stolt.* Efter det följde jag med Amanda och Jennie och kollade på basket. 92:or mot 93:or haha. 92:or killarna vann såklart :) Jag åkte hem och pluggade återigen i ca 1,5 timmar eller något sånt. Jag är så duktig jag. Skulle nämligen träna till matteprovet jag hade idag. Mer om det sen. På kvällen var det tankar om avslutningen :'( <3 Ni är bäst 9b <3

Idag:
Hade hemkunskap på morgonen och vi lagade fyra olika sorters rätter. Det var från olika slags länder, Super smarrigt var det iallafall :) Åt massor haha. Sen var det matteprov och det gick helt okej faktiskt. Gjorde allt iallafall, men sen vet man ju aldrig om jag räknade rätt, men jag försökte!! Jag åkte till stallet sen på Elevensval och hade teori och det var om foder igen som vi läst om i tre år nu på elevensval haha. Då kan jag det sen iallafall. Jag åkte hem och bytte om och drog till Friskis och Svettis med Jossan och Karolina. Det är så skönt att bli svettig, då känner man att man gjort något nyttigt och bra iallafall! Vi ska köpa kort nästa vecka, snacka om vem som kommer vara stammis där? haha :D Ikväll blir det väl inget speciellt, datorn och så bara. Och såklart Tetris ikväll!!! ALLTID! <3 Beroende av spelet. Man blir faktiskt det, jag lovar. Nej, nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen, Ha det bäst!

Heipa.




15 Januari.

Hello Out There! :)
Tänkte skriva lite blogg nu! Blir väl inte så intressant då det inte hänt så mycket men ändå!!
börjar med det som hände igår.

Igår:
Igår.. Hm, vad hände? Skola som vanligt. Gjorde inte så mycket så var en rätt så slapp dag! Kul att träffa alla som vanligt :) <3 Det hände nog inget speciellt i skolan, eller? Sen efter skolan åkte jag till Stan. Klippte mig och så :) Blev helt okej faktiskt :D För en gångs skull blev jag inte besviken och ledsen iallafall haha! Sen gick jag till mammas jobb och var där ett tag innan vi åkte hem. Jag gjorde klart mitt tal och satt här vid datorn på kvällen. Hände inte mycket alls igår. Rätt skönt ändå. :)

Idag:
Skola igen. Rätt seg dag. Men ändå gjorde vi ingenting. Egentligen.. Vad gör vi på lektionerna? Vi kan ju inte bara sitta..? Men jag tycker inte vi gör något haha! Vi höll tal och så på Sv/So:n. Ja, det gick ju som det gick! :( Kunde talet utantill och allt, men ändå gick det åt helvete :( Åååh. Men jag fick iallafall G++++++++++ som tessan sa haha. Men om jag inte skulle varit tvungen att kolla lite på pappret jag hade med mig då och då så skulle jag fått VG, hon tyckte innehållet och så var jätte bra iallafall. Hade ont i magen hela dagen i skolan, var lite jobbigt :( Men stannade såklart kvar för mina älsklingars skull :) <3 Ni är Allt ska ni veta! <3 Måste plugga lite matte idag också, har prov på Torsdag! Suck! Men det kommer nog gå rätt bra :D För vi gick igenom allt man skulle kunna idag på lektionen och jag kunde allt och Marie sa att jag inte behöver vara orolig eftersom jag hade rätt på allt jag sa och så :) Äntligen kanske jag kan få ett VG :D Men vi får väl se, ska inte säga för mycket nu! haha. Orka skriva mer..

Love Becka.




13 Januari.

Åkte aldrig till Karolina i Fredags. Var trött efter veckan och behövde bara vara hemma och ta det lungt. Så det hände inte så mycket, satt vid datorn hela kvällen typ :)

Lördag:
Sov till klockan ett och vaknade av att det ringde har jag för mig. När jag hade vaknat gick jag upp, hoppade in i duschen och åt frukost. Sen efter jag var klar med det kom Karolina nästan på en gång. :) Vi satte oss vid datorn som vanligt haha och satt här ett tag. Sen fixade jag Karro och hon fixade mig. Eller? Fixade hon verkligen mig haha! <3 Nej, det var typ jag som fick göra det på mig själv. Karro fixade bara med kajalen. Sen satt vi vid varsin dator och var vakna till klockan halv sju - sju någon gång där. Vi var inte ett dugg trötta heller liksom? Tog massor av kort som kommer ut på bilddagboken. Idag :D Wieee! Det var lite om igår.

Idag:
Vaknade klockan ett av att telefonen ringde idag igen!!! Sen gick jag upp och gjorde det vanliga. :) Jag och Karro satt vid datorn ett tag och sen tittade vi på tv och så. Sen blev klockan halv fyra och vi åkte ut till Ekeby för att hämta Andrea som hade ridit där ute sen åkte vi till Aida och var där. Vi hann inte vara där så länge för jag skulle hem till klockan sju för att se tv. Hann precis hem. Aida är så jävla smutsig nu för tiden... Sitter som sten och jag får fan damp på henne. :) Sen är hon ful på vintern haha, men hon är det! Nu sitter jag här och har precis duschat och ska väl snart ta och stänga ner datorn och lägga mig i sängen.. Imorgon är det klippning btw :) Hoppas det blir bra!

Ha det bäst! Heipa.



11 Januari.

Hej alla blogglovers! Jag kom precis ut ur duschen och där hittade jag lite ludd i min navel, igen! Haha skojja bara!! Hörde det på radion idag och då skrev jag det här haha.

Idag var jag trött i början i skolan men sen de sista lektionerna blev jag och Jennie lite flummiga haha. (a) <3 Blev utslängda från lektionen och så. Sen så pekade jag åt ett håll när vi satt i soffan och då råkade Jennie knuffa till mig och då råkade jag peta Stana i rumpan!! Hui haha. Skoldagen var helt okej faktiskt, skönt med helg nu iallafall :) Ikväll så blir det ridning men bara en lektion i veckan den här terminen för ska ta privat lektioner sen istället. Sen efter ridningen ska jag nog ut till Hållsta och sova över där ute! :) Får se vad som händer där ute ikväll, det kommer i bloggen iallafall imorgon, eller kanske redan ikväll, vem vet? haha.

Fan asså vet inte vad jag ska skriva om på Sv/So:n.. Nästan alla har kommit långt och jag har inte änns börjat skriva.. Ska hålla tal om det på måndag. Men asså det är såå svårt att komma på något att skriva om ju!!!! Får se vad det blir.. Säkert en fördom eller något sånt som alla skrivit om, det kanske är lättast.. Får försöka komma på något! Nu ska jag sluta skriva. Ha det bäst <3

Love Becka.




Kameran

Måste bara göra ett nytt inlägg.. Jag har ju lovat alla att det ska komma bilder på bilddagboken snart! Men nu är det såhär.. Jag glömde min kamera på Öland :( ååååh. Fick typ hets. Men nu vet ni iallafall..



10 Januari.

Fyfan vilket jävla väder!!! Snöstorm typ! Men ändå inte snö.. Det är blandat. Bara jobbigt med sånt! Usch och fy!!! Kallt är det också. När jag kom in nyss så var händerna isbitar, gjorde skit ont så jag tog på mig ett par vantar här hemma och gick runt ett tag i dem. :) Nu sitter jag här vid datorn och har precis ätit en varm bulle och druckit varmchoklad! Smarrigt ;D

Idag i skolan var det rätt chill. Började 10.15 så fick sovmorgon och sen så var det lunch typ direkt och sen bara en lektion till sen var det slut. Slutade vid ett ungefär! Skönt :) Måste bara säga en sak.. Tycker synd om Elin faktiskt <3 Hon liksom? Nej.. :(

Igår så var jag först i skolan, hände inte så mycket.. Eller jo förresten! Jag tappade bort mina nycklar, klant som jag är! Jag letade och letade och fick typ panik :( Men sen hade Tessan fått in dem av någon. Tack den som hittade nycklarna <3 Sen åkte jag till stan och träffade Karolina. Bokade tid för klippning så ska klippa mig på måndag, ska inte färga håret då, men kommentera gärna vad jag ska göra för något, antingen ska jag slinga ljusare eller ska jag färga det mörkare..? Sen tog vi bussen hem till Karro och där lagade jag mat till Martin och Karolina. Karolina vart helt imponerad över hur jag kunde få äggen hela haha. Sen satt vi vid datorn och lagade kladdkaka innan jag åkte hem. Det var smaskens. <3
När jag kom hem kollade jag på GrammisGalan och satt vid datorn som vanligt haha.  Idag blir det att bara vara hemma och ta det lungt. :) Hörs Imorgon!

Love.



Skolan + lite annat.

Skolan idag! Den var helt soft faktiskt. Fast jag var trött hela dagen! Fast inte så konstigt eftersom vi gick från kl. 8 till 15.00... Men roligt att träffa alla igen :) <3

Efter skolan så fick jag skjuts av Julias mamma ner till stan och träffade Karolina <3 Vi gick till American Pizza och åt. Jag skulle beställa och då frågade hon i kassan vad vi skulle ha för storlek på drickan då sa jag; Jag tar en medium. Sen tittade jag på Karro och då sa hon tyst: jag också. Då sa jag till hon i kassan: Karro också! haha liksom ofta hon känner karro? Men nu vet hon iallafall att hon heter så ! :D Smarta Jag! (Y) Eller inte.. Skämmigt var det iallafall. Men vi fick något att skratta åt. Sen så kom David och beställde fel pizza haha. Han skulle ha en Taco men han beställde tydligen en Kebab. Han fick bearnaisesås till och vi tyckte det lät lite konstigt med det till en tacopizza liksom? Sen så kom pizzan och jag och karro bara: Det där är ju inte Taco. Han bara: Är det inte Taco? Vi bara: nej. Han bara: det var ju det jag skulle ha hela tiden! haha. Jaja det var lite om turen på American.

Sen gick jag och Karolina till pappas jobb. Jag har fått en ny dataskärm eftersom min var sååååå mörk!!! Men nu är den jag har större + ljusare :D Nu sitter jag och Karolina här framför datorn och latar oss. Hon ska hem vid ca halv tio då Marita slutar. Förresten, Karolina älskar doften av tegel !!! HAHA nu vet ni det.. Och sen så älskade hon grus när hon var liten och hon bara: gjorde du också det? och sen helt glad. Men knappast? Ofta man älskar grus liksom? Hon är konstig :) <3 Och nu sitter hon och äter Hockeypulver som hon säger är som sand..? Och sen säger hon gott lite då och då för sig själv! haha trögnöten <3 Nu ska jag också smaka lite sand och gå och lukta på tegelväggen i trapphuset.

Heipa.



7 Januari.

Hejsan Svejsan :)

Idag blir det hemfärd!! Imorgon börjar skolan igen. Suck asså :( Men det är bara en termin kvar nu sen slipper man skiten.. Då får man iallafall välja en linjen man är intresserad av! :) Fast en sak är negativt med det.. 9B :( <3 Fan asså :( Men Men skriver inte om det nu, då blir jag bara ledsen... 

Igår:
Sov över hos farmor och farfar och på dagen åkte vi och bowlade som jag skrivit att vi skulle. Först så kändes det helt konstigt men det gick helt okej faktiskt :) Vann över My iallafall :D haha. Men det var hon och jag som spelade på en bana och sen var det Pappa, Farmor och Annika på en. Farmor fick några strike:ar ändå, fast hon inte spelat på över fem år :) du är duktig du farmor haha :D Sen åkte vi hem hit till Pappa och åt mat som vi köpt från borggrillen. Smarrigt Smarrigt! Sen tittade vi på Andra Avenyn <3, sen Bortspolad<3 och sen Brokeback Mountain :) Sen var det att sova. Men som vanligt låg jag och läste i tre timmar (a) haha.

Nu orkar jag inte skriva mer. Kommer mer imorgon efter skolan tror jag.

Love Becka.



5 Januari.

Hello Everybody! :)

Igår:
Pappa väckte mig för jag skulle iväg till Kalmar med My, Zeta, Anneli och Alice. Vi kom fram till Kalmar runt halv tolv tiden och började gå i lite affärer. My hittade massor av saker och likaså Alice... Herregud vad de köpte saker!!! I varje affär nästan tror jag till och  med haha! :D Ska jag berätta en sak!!! Bli inte förvånade! Jag hittade.........  INGENTING! haha, ovanligt va? (a) Men då sparade jag lite pengar iallafall! :) Efter Kalmar följde jag och My med till Byxelkrok hem till Alice och sov över där. Det var roligt :)

Idag:
Fick sova till 11 idag :D Wieeee,  Tur att My var med annars skulle Alice väckt mig tidigare. Jag gick upp och åt frukost och tog sedan på mig termobyxor och sånt där varmt.. Usch för sånt haha. Sen åkte vi till skogen och hittade en backe och åkte pulka :D Det var ett tag sen! Roligt var det ska jag säga er haha! Och kall blev jag då inte. Sprang som dårar hela tiden. Hade tävlingar! Och jag och Anneli vann första gången men sen andra gången så ramlade jag över Skorpan (deras hund) och låg kvar där i snön och skrattade, sen såg jag inget heller för mössan vara för mina ögon! :D Det kommer kort från dagen på min bilddagbok som vanligt sedan! Nu sitter jag hemma hos farmor och farfar, har precis ätit mat och är mätt och belåten. :) Ska väl gå och vara lite social nu. Nytt inlägg imorgon eller på måndag!

Love.



2-3 Januari.

Hello! Skriver lite om gårdagen först och sen om idag! :)

Igår:
Somnade inte förrän kl. 05.30 ungefär och gick upp kl. 10.00 för att My skulle till tandläkaren och borra. Stackaren, men egentligen är det inte så farligt nästan roligt faktiskt haha! Sen så åkte vi till badhuset direkt och var där mellan 11 - 16 ungefär. Alice, Zeta, Pappa, My och jag! :) Efter det åkte vi hem och sen tror jag inte vi gjorde så mycket igår... hm, spelade spel gjorde vi nog :) Sen var jag skit trött och gick och la mig kl. 21.30 men låg vaken i ca två timmar och läste haha, alltid jag :D Det var lite om igår...

Idag:
Idag vaknade jag av att Lotta kom. Hon hade med sig Spana och Soja, två hundar, och annika väckte mig med dem. Men jag var typ vaken innan men ändå! Sen så satt jag hemma och tittade på filmen systrar i jeans och efter det var jag tvungen att fixa mig då vi skulle på bowling. Annika tävlade. Det var någon slags cup. Det började kl. 14.00 och höll på till kl. 20.45!!!! Det var lite tråkigt ibland men finalen var spännande! :D Annika åkte dock ut efter andra matchen... Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag här vid datorn och ska snart lägga ut lite nya bilder på bilddagboken! Min bdb finns i tidigare inlägg. Det var lite för idag! Hörs kanske imorgon då jag är i Byxelkrok hos Alice. Ska först till Kalmar och shoppa lite! :D

Heipa.



1 Januari 2008!!!

Wieeee :D Nu är det år 2008!!! Ett nytt år! :)

Igår så åt vi jätte mycket gott!!! Det var förrätt, varmrätt och efterrätt! Förrätt var rostade mackor med räckor, majonäs och lite till på. Annika hade gjort iordning det superfint! Till varmrätt var det hasselbackspotatis och filé. Super smarrigt!! Och efterrätten var chokladpudding. Man blev mätt ska jag säga dig haha. Vi hade paketöppning också då jag inte firade jul här. Fick lite små saker :) Tack! Efter maten satt vi och spelade spel hela familjen och så :) Mysigt. Sen så gick vi ut och sköt raketer klockan 00.00 och jag sköt iväg en raket, stolt!! :D haha. Sen gick vi in och då spelade vi spel än en gång. Vi gick väl och la oss runt två någon gång. Bilder från dagen kommer senare på min bilddagbok. Beckajohansson.bilddagboken.se för de som inte vet :) Det var väl lite vad som hände igår!! Hoppas alla hade det bäst igår <3

1 Januari:
Idag händer väl inte så mycket, ska vara hemma och bara ta det lungt tror jag.. Får se! Kanske skriver något inlägg senare ikväll om det händer något annars kommer det ett nytt imorgon!

Love Becka.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!