Halloween!

Halloween idag? Trodde det var imorgon? Tydligen inte! haha.

Var hos Tandläkaren idag iallafall, gick upp 09,00.. Suck! Tog bussen ut till Fröslunda i stormen, snöade och jag vet inte vad. Kom knappt framåt iallafall. Min tandläkare var Karolinas granne, haha :) Snäll som bara den iallafall, för jag hade ju inga hål :D Yeeeey! Tog bussen tillbaks till stan, gick runt där 40min ensam innan jag träffade Jennie. Gick runt och kollade tights typ till jen. Hittade till slut ett par!! Tog sin lilla tid och självklart skulle det finnas i den sista affären vi gick in i. Haha! Åkte hem från stan vid två ungefär, här hemma gjorde jag inte så mycket, läste lite i min bok och somnade även ett tag innan jag skulle iväg till stallet vid halv fem. Hade Teori... Kom hem vid halv sex, duschade och lite sånt. Efter jag hade ätit gick jag och la mig och sov i 45min ungefär, jätte skönt! Det var några barn som kom och sa "Bus eller Godis" till oss, vi hade självklart inget godis hemma, dem var fyra stycken så de fick en krona var! haha. Snålt ska det va ;) Komma och tigga sådär? Det gör man då inte! Ikväll har jag kollat Idol med mamma och haft det lite mysigt hon & jag :) <3 Imorgon får jag se vad som händer, sova ut tänkte jag göra iallafall sen måste jag plugga lite snabbt. Ska hem till Hampus när han vaknat också vilket lär vara vid fyra ungefär? haha.
Nej, nu ska jag gå och mysa lite i soffan med mami <3

/Becka.



rättelse!

Ja som sagt, märks det att mobilen är mitt liv? haha! Ska självklart stå fruktansvärt långt inlägg inte stå fruktansvärt långt sms haha ja, det var lite roligt :) tack för att du sa till Jen! haha <3



30 Oktober -08

En riktigt bra dag idag faktiskt! Vinterns första snö har kommit också!!! Eller snö och snö, men det var då inte regn iallafall! Tänkte skriva lite om dagen om ni så vill läsa. Började med att jag åkte till Karolina vid ett. Fixade mig och fotade lite, blev riktigt snyggt tror jag faktiskt!! Hoppas det iallafall. Kommer ut bilder på min bilddagbok snart klicka här för att komma dit. Efter vi hade tagit lite kort så åkte jag snabbt ut till stallet med lösögonfransar och hela kittet, även ett rött band i håret! haha. Skämmigt men Karolina trodde hon skulle hinna fota mig mera efter så jag lät allt sitta kvar. Skyndade mig i stallet så mockade och fixade fodret bara. Spolade även av hans ben, suck på detta väder!! När jag var klar där åkte jag snabbt hem och bytte om innan vi åkte till mormor & morfar för att äta där. Mormor älskade självklart hur jag såg ut ;) haha. Hon är söt hon <3 Efter vi hade ätit klart och lite sånt åkte jag, Karolina, Marita och mamma ut till TunaPark för det var öppet till 22 ikväll och hade massor med rabatt. Köpte en grön skjorta :) Karolina också! haha. Gick även där med mitt vackra smink, inte liiiiite blickar man fick! haha sjukt det där. När vi var klara på TunaPark skjutsade mamma mig till Hampus och där var jag i en timme ungefär :) Tittade tv och lite sånt. Nu sitter jag här hemma och ska snart ta och lägga mig. Ska upp rätt tidigt då jag ska till Tandläkaren vid elva imorgon bitti.. Suck! Men det är bara att kravla sig upp ur sängen även fast man inte vill.. Måste plugga också! Sen har jag teori på ridningen vid halv fem istället för halv åtta, känns skönt att ha det lite tidigare för en gångs skull. Oj, trodde att jag inte skulle ha något att skriva men det blev visst ett fruktansvärt långt sms. Om du har kommit enda hit så ska du ha ett diplom, det kan du hämta ut hos närmaste ICAbutik. Haha, nej nu börjar jag skriva om helt andra saker! Godnatt.

/Becka.




5dagar...

Jahapp, så var det fem dagar sedan man skrev blogg! FY SKÄMS på mig!!! Ska försöka börja vara lite mer aktiv igen, har inte varit hemma något de senaste dagarna och sen har internet krånglat så det har inte blivit av bara. Ja iallafall, jag har looooov :D Superskönt! Har varit i stallet en hel del, varit med Karolina och sen med Hampus också. :) Skriver inte så mycket om dagarna som gått utan börjar att skriva om vad jag ska göra idag istället och förresten Halleluja att jag är vaken! Klockan är bara 10,46 och jag vaknade innan 09,30 tillochmed. *stolt* Blir väl lite pluggande nu innan jag tänkte ta bussen ut till Karolina, hon ska fota mig lite inför en fotoutställning som hon håller på med, hoppas det blir bra. Efter det blir det Rossvik och Walle igen, var där igår också för jenny är sjuk. Får se vad jag hittar på med han idag! Blir nog ett ridpass i paddocken skulle jag tro. Efter stallet ska jag snabbt hem och duscha & sen tror jag att jag ska hitta på något med Hampus :) Om han orkar och så, han börjar bli sjuk igen stackarn :/ åh, ska passa på och berätta om min smarriga frukost också! Rostade mackor med skagenröra på <3 mumma! Sjukt gott är det, verkligen något du borde testa om du inte gjort det redan. Ja, nu vet ni iallafall lite om vad som händer i mitt liv just nu! Intressant att veta vad man gör om dagarna egentligen? haha sjukt sånt där. Men varsågod, bara att läsa :)

/Becka.



dålig uppdatering!

Har inte skrivit på jätte länge, ber om ursäkt men har inte varit hemma och sen har internet krånglat!

Orkar inte skriva om dagarna som varit utan skriver bara om dagen som var idag :)
Var först ute på St. Ekeby och hade ridning och lite sånt där med skolan, gick super bra faktiskt, riktigt nöjd!! Efter det åkte jag ner till stan och träffade julia, länge sen! <3 Var på donken lite snabbt och dit kom Amanda, gick mot Café Smak för att möta upp jennie och sedan fika alla fyra där. Var riktigt mysigt faktiskt, mycket att prata om! Måste ses oftare!!! Alla tjejer, vi måste se till så det blir av. Ge inte upp tjejer! På kvällen var det ridning i Vilsta och jag fick Regent. Gick super där också faktiskt, hel nöjd!! :) När jag kom hem därifrån så strök jag mina nya gardiner och satte upp dem, riktigt snyggt blev det. Lite mer färg och så i rummet. Sen blev det faktiskt riktigt mysigt!!

Imorgon ska jag & mamma iväg till Västerås över dagen. Ska kolla vinterjacka, jeans och sen ska vi in på IKEA för att kolla lite saker till mitt rum och så. Sen vid sex ungefär ska jag träffa Sara & Anna, får se vad vi hittar på för något. :) Men nu ska jag ta och lägga mig i sängen så jag orkar upp imorgon. Finns på mobilen imorgon! Like Always!

LOV!!! ÄNTLIGEN!

/Becka.




uppdatering

Varit dålig uppdatering på senaste, ber om ursäkt!

Igår: Skola först som vanligt, arbete med projekt i stortsätt hela dagen och sen hade vi matte sista lektionen. Tog bussen snabbt hem och hade sällskap med frida en bit. När jag kom hem så väntade jag på amanda tills hon kom och sen satt vi bara här hemma och snackade skit :) älskar dig gumman! <3 Du betyder! Amanda hade träning vid sex så hon åkte härifrån vid fem. Jag käkade mat & lite sånt innan jag drog iväg till Hampus. Var där från halv sju till halv tio, spelade fifa <3 och kollade tv :) Åkte hem och kollade på Prison Break, säsongs premiär, äntligen!! Efter det gick jag till sängs.

Idag: Gick upp sex för att åka iväg till västerås eftersom det är tisdag, som vanligt praktik hos Lousie Haaga. :)  var massa med hästarna idag och fixade. riktigt roligt faktiskt! har inte gjort så mycket annat idag, bara varit hemma och så. Har tittat på Andra Avenyn och just nu är det Desperate Housewives på tv, mycket bra! :)


Imorgon börjar jag 13.30 och slutar 19.00, skönt med sovmorgon iallafall. Har ändrat tiden för det ska vara öppet hus i skolan och då ska vi vara där när allt folk kommer. Blir nog riktigt bra, efter det ska jag förmodligen till Hampus. :) Nej, nu kommer jag inte på något mer att skriva. Skriver antagligen mer imorgon!


 /Becka




helgen

Har inte haft tid att skriva något i helgen, har haft fullt upp!


 Fredag: Var feberfri hela dagen så jag fick rida på kvällen, var två timmars hoppning på Trevor. Gick jätte bra faktiskt! Hoppade en liten bana och jag är supernöjd! Känns som jag hittat knapparna på han nu :) känns jätte skönt, men tror det är byte nästa gång :( suck! Nu när jag inte vill byta.. haha, men så kan det vara. Kom hem vid kvart i tio och kollade väl lite tv innan jag gick och la mig. Hann inte så mycket mer.

Lördag: Var med några utav tjejerna från klassen idag, helt underbart! Tack för en underbar kväll säger jag bara! <333 Ni är bäst! Var hemma hos Christina och sjöng lite singstar, åt godis och lite sånt mysigt :) På bussen på väg in till stan så var det några äldre gubbar som var stört sköna!! Haha. Han stod och dansade och ja allt vad han gjorde. Höll på att skratta ihjäl mig. Han sa "Jag hänger med i sväääängarna" sen gjorde han världens rörelse och allt. haha, sköna snubbar det där. Så vi kom fram till att äldre människor som fått i sig lite alkohol är värre än oss ungdommar! Sara sov över hos mig iallafall, vi åt massa smarrigt när vi kom hem hit också! Myskväll! <3

Söndag/Idag: Vaknade vid halv tolv, åt frukost och lite sånt innan vi åkte iväg till Rossvik. Jag hade Walle idag & Sara red Winnie. Red i paddocken och jag kan då säga att denna häst har massa överenergi!!!! Han reste sig och sprang runt som en galning. Men men, vad ska man göra? Bara att rida vidare! :) Annars var han jätte fin, ska se om jag kan få några bilder utav Linda, hon fotade lite smått :) Var jätte fint väder så jag var kvar där ute rätt länge. Ska tillbaka dit på Torsdag igen, får se vad jag gör då.. Man kan ju inte trötta ut hästen, annars hade jag fått galoppera slingan några varv! haha. Men om ni har några bra övningar i paddocken som man kan göra för att få hästen mer psykiskt trött så vore det jätte snällt om ni kunde dela med er!! Annars har jag inte gjort något speciellt idag.

Imorgon är det skola igen, sen kommer Amanda över hit :) Ska prata lite och umgås! Alltid mys <3 Nej, nu måste jag börja läsa min bok från skolan, måste hinna läsa ut den.. Suck!

/Becka




parfym

Jag måste verkligen tipsa om en underbar parfym från makeupstore, har ingen aning om pris eller så men jag lovar dig, har nog aldrig känt en så god doft den är verkligen underbar!!! Den är lagom stark i lukten och håller hela dagen, räcker länge då man inte alls behöver spreja mycket, räcker med en gång! Rekommenderas starkt!! Man ska inte klaga på flaskan heller. Är dock inte helt säker på att det är rätt parfym, ska forska vidare...




Operation Nothing <3

It's late at night it's 5 AM and   
people stopped to dance.
It's cold outside you try to hide behind   
that false romance. The smile that   
you revealed before was nothing   
but a lie. I don't want to know   
what happened I just want to 
cry, but then when the party is   
over, I watch the stars through my   
sunken eyes, and my mouth is dry   
as if i never spoken, And you   
smile as you're kissing someone else.

The dress you wear, your   
fixed up hair, makes me feel like a 
mess. Everything you said to me   
was just like my caress. Dying   
stars are falling as you slowly   
take my hand. My face turns to a   
smile as my heart turns into sand.

But then when the party is   
over, I watch the stars through my   
sunken eyes, And my mouth is dry   
as if i never spoken, And you   
smile as you're kissing someone else.



skolfoto





någorlunda nöjd iallafall! :)



frisyrer







tänkte att jag skulle ta och testa en ny frisyr? varför inte som Danny? haha! För att kolla in flera bilder klicka här!



godmorgon!

Vaknade för ett tag sen, har ingen feber och nacken är väl en aning bättre! Jätte skönt :) Har hunnit med rätt mycket även fast klockan bara är 12. Har kollat på Nyhetsmorgon, mamma ringde och väckte mig 08,15 för att jag skulle titta så jag kravlade mig upp ur sängen och tassade in i tv-rummet. Sen har jag även fått ett litet brev på posten med en teckning :) mycket vackert! Bild kommer i slutet på inlägget. Inatt har jag iallafall kunnat sova. Hämtade precis mitt "te", varmt vatten med mormors magiska pulver. Funkar ju super & sen är det gott också! :) Så nu ska jag dricka lite varmt "te" och kanske kolla någon film? Får se!

/Becka




mormors magiska dryck

mormors magiska dryck, underbart säger jag bara! Har redan börjat verka, har släppt lite på nackspärren! tack mormor <3




mormor kan!

Sitter här med en varmkopp med svartvinbärspulver i framför mig. Har fått något av mormor som ska vara lindrande till förkylning, feber, huvudvärk, halsont och muskelsmärtor, kommer från Finland så nog fan ska det funka. Haha. Hoppas det hjälper! Mormor brukar kunna hon!! Mikael får tydligen jämt sånt utav henne när han är sjuk och det hjälper tydligen, hoppas hoppas hoppas!

 



feber..

ååh, blir tokig! Febern går upp och ner hela tiden. Nu ligger den på 38,1 och sen går den ner till 37,8 ungefär, sen går den upp igen.. Varför ska jag vara sjuk just nu? Vill inte vara hemma, har massa planerat just nu och då är det självklart att man ska bli sjuk när man knappt annars är det.. Suck! :( hatar att vara sjuk! Missar ridningen i skolan imorgon & sen på kvällen missar jag min ridlektion, hoppning i två timmar.. vill verkligen inte missa ju!! :(
massa synd om mig



svar

svar till jen; Vi ska fan allt våga! Vad kan hända? haha. Jag har läst om det och ingen, nej ingen säger att det gör ont att ta, så varför inte lita på det? Det gör bara ont sen efter när den svullnar upp, men vafan, sånt klarar vi! Vi har ju klarat så mycket annat :) Jag vill ha, jag vill!!




piercing



jag vill, jag vill, jag vill
impulsgrej jen? sånt är vi bra på!




natten/morgonen

sömnlös natt... Min nacke värker något enormt! Kan inte ens lägga mig ner, sätta mig upp, sträcka ut armen, nej, jag kan ingenting!! Så kanske ska kontakta en naprapat som kan knäcka till nacken.. Det gör tillochmed ont när jag sväljer?! Suck.. Så har inte sovit någonting inatt knappt, hade även feber igårkväll innan jag somnade så blev hemma idag också. Blir inget stall för mig ikväll heller, skulle knappast kunna göra någonting där.. :/ När jag vaknade imorse iallafall kände jag på mig att skolfotot kanske hade kommit så efter 5min med försök att komma upp kom jag iallafall till dörren där skolfotot faktiskt hade kommit!! :D Blev faktiskt nöjd med skolfotot  för en gångs skull :) Undra när skolkatalogen kommer bara, lääängtar! Gosh, jag klarar snart inte av min nacke.. :( Nej, nu ska jag fixa lite frukost. Skriver kanske lite senare!

/Becka



sjuklingen..

Ja.. Vad har man gjort idag? Ingenting... Så är det när man är sjuk!
Börjar bli bättre med min "sjukdom" så ska förmodligen till skolan imorgon :) Annars har jag ju fått nackspärr på köpet idag, aldrig haft så ont i hela mitt liv tror jag! Det knäckte till och jag kunde inte röra mig, började nästintill gråta. Tryckte på en punkt i nacken och det knackade till så nu kan jag iallafall röra på mig.. Måste ha hjälp att resa mig upp och lite sånt, men det funkar.. Synd om mig! Får se hur det går i stallet imorgon.. :/ kanske bara blir en skrittrunda på Walle. Inget roligt att skriva då det inte hänt något speciellt, skriver mer imorgon.

/Becka.



julafton

redan 15 oktober?! om 9 dagar och 2 månader är det julafton!? tiden bara rusar iväg, vart försvinner allt? GALET





sjuk...

Hej!

Idag har jag inte gjort mycket alls.. Sjuk! :(
Har jätte ont i huvudet, ont i ögonen och feber... Det som var stallet idag och allt, suck.
Var iallafall hos mormor & morfar med en del av släkten, åt mat där. Roligt som vanligt, jag verkligen älskar min släkt, helt otroligt vad underbara alla är!!! haha.Jag säger då att ett gott skratt förlänger livet, tillsammans med er lär jag ju blir gammal :)Annars har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, blir hemma imorgon också, då skulle jag egentligen varit i västerås på "införgymnasiet-mässa" från 11,00 - 20,00 men nu blir det tyvärr inte så för min del :( vore roligt! Nej, nu ska jag kolla på Gossip Girl, har redan kollat på oth och desperate housewives, det är ju Tisdag! wie :D Grattis Sara 16 år! <33

/Becka.



the day

Var och åt på ming, var super smarrigt & underbart roligt!! Sen var det skola återigen. Efter skolan träffade jag jen lite snabbt och vi fixade några saker. Var med Karolina när hon klippte sig också :) Sen gick vi snabbt in på Åhléns och där köpte jag en "ögonskuggsborste" och lösnaglar. Har haft jätte ont i huvudet hela dagen och mina ögon har värkt något enormt! :( När jag kom hem för ett tag sen hade jag även 38graders feber.. :/ Hoppas jag frisknar till imorgon så jag kan åka iväg till Lousie Haaga (min APU-plats). Nu ska jag ta och vila lite, ska nog försöka läsa lite på min bok från skolan också.. Skriver kanske lite senare.

/Becka






lennart

mitt avfall heter lennart






ming palace

snart är det lunch, då blir det Ming Palace! Smarrigt :D längtar



Sthlm/Footloose

GRYM DAG SÄGER JAG BARA! GRYM DAG!

Jag och Karolina åkte med bussen till sthlm, gud vad flumm vi var på bussen! haha, skratt och återigen skratt! När vi kom fram till stockholm gick vi en liten omväg och tänkte hur ska vi klara det här? Trodde det skulle bli omöjligt verkligen men eftersom vi faktiskt kan bli smarta bara vi slår ihop våra hjärnor så fixade vi allt jätte snabbt faktiskt! Vi drog till Donken och käkade, gick även in snabbt på Åhléns där jag blev sminkad gratis utav makeupstore, Johanna sminkade mig, hon har ridit i min ridgrupp förut så vi pratade lite samtidgt :) trevligt. När vi gick runt i stockholm såg man massor som skulle iväg till Sverige - Portugal och vi blev en aning peppade! Shit alltså, ville verkligen dit! Men vi ångrar absolut inte att vi såg på Footloose! Kommer mer om det snart. Vi tog iallafall tunnelbanan till Odenplan. Där var det inte lite stort heller och vi tänkte vad har vi gett oss in på egentligen? Vi skulle till Odengatan 81 och vi såg husnummer 10 framför oss, så vi började promenera uppåt på höger sida om en stor kyrka. Sen såg vi att vi gick på fel gata och då frågade vi några gubbar om de visste vart odengatan låg och då hade vi gått diagonalt med den gatan, det var alltså till Vänster om kyrkan, bara en kyrka mellan vägarna alltså! Klantiga ungar :) men det är ju mig och karolina vi pratar om. haha. Sen såg vi teatern direkt. Musikalen var iallafall bäst! Så jävla grym, har inte varit på något bättre!! Brolle var grym och het som satan! haha. Han kom in på en motorcykel och allting, sen peter johansson var verkligen jätte duktig han också! Rekommenderar verkligen att kolla på Footloose, världens upplevelse kan jag säga er! När killarna stod halvnakna på ett par ställningar blev ju verkligen inte jag och karolina galna. nej nej inte alls! :) När vi lämnade teatern gick både jag och karolina ut med ett stort leende på läpparna. Vi väntade på stationen i en timme ungefär, där skrattade vi och hade lite roligt. Stackars pojkar som gick förbi, deras pappa pekade på oss och sa hej, han försökte hitta några till sina söner antar jag! haha. När vi satt på tåget så kom dem och tog biljetten, hon frågade hur gammal jag var och sa att jag var född 92. Hon bara; då är du alldeles för gammal för att åka på barnbiljett. Jag & Karolina fattade ingenting och hon skrattade massor. Sen hon bara; Jag frågade hur gammal du var inte vilket årtal och du säger 92. Sen gick hon vidare och skrattade massor. Knasig! Sen när vi kom fram till Södertälje säger karolina: jaha är vi bara där! och jag säger: är vi redan här! Det säger vi exakt samtidigt!! Sen började vi skratta återigen, alltid när vi är tillsammans, underbart! <3 Karolina sov även över här inatt! mys

Söndag:
Varit i stallet idag, Walle hade en lös sko så jag red slingan. Försökte få den att "flyga" av men det funkade inte, den satte sig bara ännu hårdare.. suck! Var jätte fint väder iallafall så det var lite mysigt :) Sen har vi äntligen sålt våran bil idag! Hejdå med den, hoppas den får ett underbart liv borta i Jönköping! haha. Nej, ska inte skriva något mer om den här dagen faktiskt. Blir för långt inlägg då kan jag tänka mig!!

Imorgon ska jag antagligen äta på ming med Sara, Eve och Amanda på lunchen eftersom Sara fyller år på Tisdag :) Smarrigt!! Nu är det sängen som gäller. Hoppas ni har haft en underbar helg, det har iallafall jag! Bäst på länge <3



Lördag

Blir inget långt inlägg nu då jag har rätt bråttom. Ska iväg till stockholm snart med Karolina. Blir Swebuss ditt, sen ska vi käka där innan vi ska iväg med tunnelbanan till Odengatan, kommer vi hitta? haha. Ska kolla footloose ikväll, börjar 19,30 och håller på till 22,45 ungefär. Sen blir det tåget hem. Igår var jag först med jennie och några, sen drog jag hem till Karolina och sov där. Vi lagade iordning mat vid 2 på natten, haha, är man hungrig så är man!! Gräddstuvad pyttipanna med ägg blev det :) Smarrigt! Nej, nu kan jag inte skriva mer. Men finns på mobilen like always! Ha en bra Lördag, det ska iallafall jag ha! Muppbilder från dagen lär ju komma haha.

/Becka.




dagen

Har varit i skolan först, slutade halv fyra. Missade precis bussen så jag och sara gick in på Hemköp och köpte oss ett varsitt wienerbröd, en chokladboll var och sen en punchrulle också! haha, tjocka eller vad? Men jag hade pengar över och vi hade inget att göra så varför inte? hahahahaha. När bussen kom åkte jag iallafall hem snabbt och bytte om innan mamma skjutsade mig till stallet. Red ut på Walle en sväng, var supermysigt och han är helt underbar den hästen alltså!! <3 Mamma kom upp mig när jag var klar och vi åkte hem. Här hemma började jag med min uppgift till imorgon, ska skriva om två&trepunktsits som jag även ska hålla ett litet tal om imorgon inför min ridgrupp i skolan. Blir nog riktigt bra faktiskt!! :) Annars har jag inte gjort så mycket, kollat på Andra Avenyn och lite sånt.

Imorgon är det Fredag, ska nog försöka hinna sola snabbt med Amanda efter skolan eftersom det inte blev något i Tisdags och sen ska jag vara med tjejerna på kvällen eftersom jag inte har någon ridning för min ridlärare ska på Björn Rosenström! haha. Är nog dags för mig att stänga ner här snart, ska upp 05,45 eftersom det är Stora Ekeby med skolan imorgon.. tidiga mornar, men det är så det är med hästar! Skriver kanske något litet inlägg imorgon om jag hinner! Annars får ni ha en bra fredag, det ska jag ha iallafall! :)

/Becka



skolan

Sitter i skolan, har rast :) Vi hade precis massage och sen massa lekar! Skönt med lite varierat.

Snart har vi matte och sen ska vi ha klassråd i slutet på dagen. Slutar 15.30, alltså om två timmar. Ska snabbt hem och byta om innan jag ska iväg till stallet. Har inte så mycket att skriva om, har nog glömt det mesta (a) blir lätt så om man inte skriver ner det på en gång! Skriver lite mer senare.

/Becka




sminktips

Här kommer ett litet sminktips!

Om du har problem att täcka en finne, kyl då ner den med en isbit och täck sedan med concealer. Isbiten gör så svullnaden går ner och den blir då lättare att dölja!

 




favorit

Kan bara inte sluta lyssna! Kolla in det här. Helt underbart!!! <33



svar

svar till amanda: Ja visst har dem! Konstigt att man inte hittar något när man väl är där? haha. Det är alltid så! Vet du vad jag gör? Jag saknar karusellaffären! haha =D Weekday :)



kläder



Tycker den här klänningen är jätte söt! Finns på TopShop för ca 550kr.



klar

KLAR! Äntligen är jag klar med allt som ska vara inne imorgon. Känns jätte skönt! :) Nu ska jag ta och sätta mig i soffan här i skolan och bara läsa i 40 min innan jag slutar. ÄNTLIGEN säger jag bara!!



skolan

Har panik, eller rättare sagt, hade panik!! Hur mycket som helst jag måste hinna med till imorgon.. Hade tre inlämningsuppgifter kvar men nu är jag iallafall klar med 2 av 3. Känns skönt! :) Är nog klar snart med min tredje också. *lättnad*. På lunchrasten gick jag och köpte lite godis så jag kan tröstäta när jag pluggar! haha. Smart tanke ;D Mamma kommer och hämtar mig efter skolan (16.30) sen ska vi iväg och handla och efter det ska jag faktiskt ut och springa med jennie! :) Ska bli skönt att röra på sig lite och inte bara sitta inne, fast det gör jag inte så mycket längre faktiskt nu när jag har stallet så mycket. Annars ikväll blir det väl att plugga lite om jag orkar så att säga annars har jag inte så mycket planerat, inget på tv direkt heller.. Ska försöka skriva något någorlunda intressant inlägg ikväll så ni har något roligt att läsa iallafall och inte bara mina vanliga dagsinlägg. :) Nu ska jag ta och fortsätta med mitt arbete så jag blir klar någon gång! :)

/Becka.



sometimes I wonder if it's all the same

jag heter på msn på mitt pm: sometimes I wonder if it's all the same.
det var precis en som skrev till mig: it allways stays the same until you do something about it.

Det är så himla sant! Verkligen bra skrivet. Bara man gör något åt det så ändrar det sig, man
kan ändra saker och ting bara man vill och gör det! Mycket bra skrivet!!!




tisdag

Brukar vara oth och gg idag, men nej, självklart inte idag! :( Det är iallafall Desperate Housewifes ikväll och även andra avenyn. Idag har jag inte gjort så mycket, skulle sola med Amanda men det blev inte av, får ta det imorgon eller på Fredag, vet inte riktigt ännu. Har gjort lite skolarbeten idag också, usch vad det är mycket! Känns så iallafall.. Ska snart in i duschen också. Har faktiskt ingenting att skriva om idag... Får se om det kommer in något inlägg om ett tag, ska försöka hitta något roligt att slänga in! :) Annars får ni ha det så bra där ute!!

/Becka.



nörd

nörd-dag för min del :) Spelat Zoo Tycoon 2, var ju sååå länge sen, var bara tvungen (a) haha.



 




Klantigt!

Igår var jag i stallet hos Walle. Var storm så jag red inte. Mockade, fixade maten, tvättade vattenkoppen, krubban & boxväggarna istället :) Tyckte det behövdes. Åkte till kusinerna ett tag efter stallet, var där ett tag innan vi åkte hem. Väl hemma fixade vi oss snabbt (jag & mamma) innan vi åkte till mormor och morfar. Självklart är vi båda så klantiga att vi glömmer nycklarna hemma! utelåsta.. Suck! Vi ringde så dem kom och öppnade upp åt oss. haha, smart familj :) Men så blir det ibland när man har stressigt.. Hemma hos mormor & morfar åt vi mat, Kaj och Najibe var där också. Kaj är ju lite rolig han! hahahaha, sjuk släkt har vi iallafall. Han började dansa lite bögdans och så. Man får sig alltid ett gott skratt när man är med någon i släkten! :) På kvällen gjorde jag inte så mycket, kollade tv och lite sånt. Var trött och la mig tidigt, därav inget blogginlägg igår. Skriver kanske lite mer senare!

/Rebecka.



Får kanske börja göra såhär? haha



tvklipp

Aftonbladet intervjuade Markus Fagervall efter premiären.
Han berättade även att han är favorit bland läsarna. För att kolla på klippet tryck här. 

För att följa vilka som åker ut har jag börjat stryka paret på listan jag har gjort i ett tidigare inlägg. Så det är bara att kika där om ni är nyfikna och inte har hängt med. :)



Stjärnor på is

Ikväll har jag varit med raj ett tag, pratade skit :) haha. Alltid lika roligt att träffa er tjejer! <3 Vi åtta kollade jag även på Stjärnor på is, var premiär idag! Gillade programmet faktiskt. Så om ni missade, kolla reprisen som är 11.30 den 11/10, på Lördag alltså. Markus Fagervall var iallafall en klar favorit bland juryn och även folket då man kan rösta på både aftonbladet.se & expressen.se och där leder han med 46% av rösterna!! MYCKET BRA! :D Måste vara hemskt trött efter veckan.. Höll på att somna i soffan vid halv nio och jag vaknade vid två idag? :/ måste vara något fel. haha. Kommer inte på något mer att skriva. Får se om det kommer något mer inlägg ikväll eller inte! Kom gärna med förslag om ni vill ha reda på något eller om ni har någon idé om vad jag kan skriva! :)

/Becka.




trött!

vaknade precis och klockan är 14? Sovit i 12-13 timmar inatt. Måste ha varit helt slut igår kväll, märkte även att jag hade somnat med mobilen när jag höll på att skriva ett sms och sen låg mobilen bakom sängen när jag vaknade. Då måste jag verkligen varit trött! haha. Igår kväll gjorde jag inte så mycket, satt här vid datorn bara. Idag har jag ingen aning om vad som händer.. Bullens dag iallafall! :) haha, fick en bulle på sängen imorse av Pär. Snällt! haha. Kanske träffa Jennie? Får se hur det blir. Amanda verkar inte heller göra något speciellt så det kanske blir r.a.j? Annars är det Stjärnor på is ikväll 20.00 på Tv4, missa inte!! Verkar super bra :) Ska hoppa in i duschen nu, skriver lite senare.

/En nyvaken Rebecka.



slut

heeeelt slut! Kom hem från ridningen för ett tag sen, tredje gången jag red idag. En aning trött sådär kanske? haha. Men gick bra iallafall :) Börjar hitta de rätta knapparna med Trevor. (Red alltså på Vilsta Ridskola). Skulle iväg till Linn ett tag ikväll tänkte jag, jennie och erica var där tror jag men blev inte så, orkar inte och sen blir det så sent på fredagar, får ta det någon annan gång. Nej, orkar inte skriva mer just nu! Ni får ha det så bra där ute!

/Becka



Pirates of the Caribbean

Nu står det klart att det blir en fjärde film om kapten Jack Sparrow och hans sjörövarkumpaner. Och Depp-fans kan skatta sig lyckliga, skådisen har nämligen tackat ja till att återigen ta på sig sjörrövarhatten och lösskägget. Dock är det ännu inte säkert att Keira Knightley kommer medverka i den nya Pirates of the Caribbean filmen. Hon säger i en intervju att hennes dagar som pirat förmodligen är över.




Tips!

Eftersom jag använder min ögonfransböjare dagligen
tänkte jag nu ge er ett tips så böjen på fransarna håller längre!

 

Tips: Värm tågen med hårfönen några sekunder så håller böjen extra länge. Finns inte fönen i närheten kan du värma den med varmvatten. Glöm inte att torka av den med handduken bara.




Stjärnor på is

Imorgon börjar äntligen det efterlängtade programmet Stjärnor på is!
Dans på is, alltså konståkning. Det är utformat likadant som Let's Dance men dock på skridskor.
Paren är:

  •  Programledaren Josefine Sundström + Johan Lundqvist.
  •  Löparen Malin Ewerlöf Krepp + Filip Stiller.
  •  Artisten Marie Serneholt + Niklas Hogner.
  •  Programledaren Josefin Crafoord + Alekander Iversen.
  •  "Äntligen hemmas" Lulu Carter + Lukasz Rozycki.
  •  Längdåkaren Torgny Mogren + Lotta Falkenbäck.
  •  Poodlestrummisen "Kicken" Lundqvist + Åsa Persson.
  •  "Idol"-vinnaren Markus Fagervall + Johanna Götesson.
  •  "Let's dance"-domaren Tony Irving + Malin Hållberg-Leuf.
  •  Fotbollsproffset Jesper Blomqvist + Alexandra Schauman.
  •  Elitsimmaren Lars Frölander + Gabrielle Sobin.
  •  Skådespelaren Rafael Edholm + Cecilia Bierich.

GO MARKUS FAGERVALL!




minnet tillbaks!

Har glömt att skriva att jag träffade lite folk igår på stan som jag inte sett på länge, bland annat träffade jag Eliana med sin dotter och hennes bäbis som tydligen heter Amanda! :) Hon var verkligen jätte söt!! Var bara det jag ville skriva! haha, inget intressant kanske men iallafall.

Emelie: Tack!



svar!

till Paula: Javisst det kan jag göra! Du får gärna komma med nya frågor här på bloggen & fortsätt gärna att läsa!!



The day and more

svar till Paula: Oj, det kommer nog bli jobbigt för alla andra att läsa om jag ska skriva om de olika stallen här på bloggen. Det kanske vi kan ta på msn eller något? :) Annars är det bara att komma med flera frågor!! Jätte roligt.

Dagen: Vaknade tidigt och åkte ut till Stora Ekeby, en ridskola där jag är en gång i veckan med min ridgrupp inom klassen. Där börjdade vi med att bli longerade en och en för sitsträning :) Efter det hade vi lunch, jag och emmy blev crazy! haha, helt flum! <3 Ni skulle hört våra berättelser ;) Riktigt spännande faktiskt!! haha. Lite flygande hästar och sådär! Men svanspropeller är ju aldrig fel!!! Sen kom vi tillbaks till stallet och det var då ridning som gällde. Under lektionen hade vi även där lite sitsträning. Gick bra! Känns som jag utvecklats mycket på kort tid, känns bra! Sen åkte vi taxi tillbaks till stan och där gick jag runt ett tag med Eve & Lina. Märks att lina bor ensam, hon köpte godis för 52spänn och betalde även med kort! haha, stockholmare!! (a) Mina planer för kvällen sprack som vanligt.. suck! Men det blir ridning ikväll iallafall :) Annars är det väl inte så mycket mer, skriver kanske senare!

/Becka.



Klantigt!

Svar till Paula återigen: Bara att komma med fler frågor! Älskar sånt, då har man alltid något att skriva iallafall. Det vore ju självklart lättast om allt var på samma ställe men det funkar bra när det är såhär också faktiskt, bara det att man hinner inte vara hos alla hästar lika mycket kanske..

Skolan först idag, hade prov. Gick helt okej faktiskt! Fick även sluta en halvtimme tidigare idag, alla applåderade! haha störd klass <3 Idag var jag även hos Walle igen. Jenny var sjuk idag igen så jag red lite dressyr i paddocken och han var verkligen superfin!! Red även ut en bit och galopperade på rakbanan :) Roligt! Sen fixade jag i stallet lite snabbt, mockade m.m. Sen kom mamma och hämtade upp mig, satte mig i bilen och åkte hem. När jag kommer hem och precis kliver ur bilen kommer jag på att jag glömt min väska i stallet! Klantigt! Så det var bara att sätta sig i bilen med mamma och åka en mil dit och en mil hem.. Suck! Men älskar att åka bil, dock inte när jag är hungrig. Missade även Idol pga det :( Har inte hunnit med så mycket annat idag faktiskt. Imorgon är det skola sen får vi se vad som händer, har lite planer men dem kanske ändras efterhand.

/Becka



svar till kommentar

Svar till Paula: Förstår att det är krångligt att förstå om alla hästar jag skriver om! Men ska försöka göra det lite klarare :) Även en presentation med bilder kommer senare tänkte jag! Men jag kan säga att alla hästar står i olika stall. Med skolan är jag hos Lousie Haaga på praktik, sen är jag medryttare på en häst som heter Walle, han är ett varmblod men ser verkligen ut som ett halvblod, jätte fin!! Han är mörkbrun utan tecken, 168cm i mankhöjd. Då tar vi nästa häst, Aida :) Hon är ett varmblod hon också. Fux med strimbläs. Tagit hand om henne i 4 år. Får vara där hur mycket jag vill och så. Hon är verkligen underbar! <3 Sen har vi Hilton också ja! Han är en ridskolehäst, brun med en stor vit stjärn. Han är också jätte fin. Rider på ridskola en dag i veckan, tar hand om Walle två-tre dagar i veckan och är hos Aida en dag i veckan ungefär. Bbilder och lite sånt kommer senare. Hoppas det här duger så länge!

/Becka.



prov

sitter i skolan, har precis haft en föreläsning. Börjar igen nu klockan 10 med prov i Ekologi!! Önska mig lycka till.. haha, världens roligaste ämne där va ;) Ska träffa Karolina på Lunchen och samtala om imorgon då vi antagligen ska iväg på en sak, mer om det får ni höra imorgon eller på Lördag! *hemligt* hihi. Skriver mer senare!

/Becka.




Studiedag!

Har haft studiedag idag. Skönt! Vaknade runt elva, duschade och lite sånt. Tog bussen ut till Sara och sen åkte vi tillsammans ut till stallet vid halv ett ungefär. Tog hand om Walle då Jenny var sjuk. Red i spöregnet och ja, man var ju knappast torr när man hade ridit klart!! Han var helt galen också, haha. Men äsch, bara roligt! :) Kom hem vid halv sju ungefär och läste lite i NoBoken. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, kollat idol 2008 också. Även finalen på Top Model. Whitney vann, yes! :) Imorgon är det vanlig skoldag, får se vad som händer efter. Ska antagligen skriva lite labbrapporter och så.. Nej, nu kommer jag inte på något intressant att skriva, men lägger in ett nytt inlägg så fort jag kommer på något :)

/Becka.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!