sista september

Idag är det sista September.. Månaderna bara flyger iväg, snart är det snö ute och halva tiden på gymnasiet har gått.

Idag har det varit skola som vanligt, minns inte att det hände något speciellt direkt.. Hade specialidrott efter lunch ute på Nyby, hade sitsträning och longerade varandra. Gick bra. Slutade fyra och fick skjuts hem av Pär. Känns som jag är väldigt kortfattad idag men orkar inte skriva och snart börjar True Blood så måste hinna skriva klart. Har setat här hela dagen och sen har det även varit idol, shit vad grym erik är! Annars har dagen varit allmänt seg, känner att jag även börjar få huvudvärk..

Imorgon är det skola som vanligt och efter det blir det att följa med Sarabanana hem och sen stallet. Uppdaterar mer imorgon!

/Bex.



t-shirt

Har beställt en tshirt idag från nätet, LOVE IT säger jag bara!
Om 2 veckor är den min!
Ni ska bara se hur den ser ut!
Bilder kommer när jag fått den, spänningen stiger...




igår/idag

Igår var det skola som vanligt. Lunchen var riktigt lyckad enligt vissa och jag kan hålla med faktiskt haha. Lämnade pengar till Eve för Taste Of Chaos, nu jävlar blir det av brudar!! \m/ Slutade vid fem som vanligt på måndagar.. Följde med Sara hem efter skolan, vi sjöng lips och kollade på Idol. Tog bussen hem kvart över nio, sprang från bussen in och blev dyngsur, haglade som bara den! När jag kom hem gick jag och la mig och sen kollade jag vilka som gick vidare i idol, jon och calle ♥ somnade gott efter det.

Idag gick jag upp 06.10 eftersom det är tisdag och praktik. Satt och halvsov på bussen till skogstorp och sen väntade jag på Amanda där, satan vad kallt det var! Praktiken var lugn som vanligt och jag fick mig ett gott skratt när jag skulle tömma skottkärran ute på dyngstacken, det var halt och sen helt plötsligt ligger jag i skiten och skrattar haha. När jag skulle resa mig upp slog jag dessutom i huvudet i skottkärran, lyckat! Slutade kvart i tolv och kom hem runt ett, kollade på true blood från förra veckan och sen sov jag i någon timme. Vaknade att mamma kom hem med kinamat ♥ mumsigt! Har inte gjort mycket alls idag, kollat idol och så bara. Blir att lägga sig tidigt idag. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.



lördagskvällen!

Åkte till Skogstorp halv åtta ungefär. När jag kom dit bestämde sig jag och Sara för att åka på fest med Adde. Vi tog kvart över nio bussen in till Nyfors där vi först gick till en fest där det var rätt segt, så vi vandrade vidare till nästa fest där man kände en hel del folk. Det var riktigt trevligt där och jag hade en grym kväll! Blev hämtade vid ett ungefär.

Idag vaknade vi halv tio, aldrig varit piggare!! Sanning faktiskt. Klädde på oss och fixade oss, sen begav vi oss till TunaPark där vi kollade runt lite. När vi var klara där åkte vi till stallet och sen hem till Sara igen där vi satt och kollade på film innan mamma hämtade mig. Har även varit och kollat på hus i Skogstorp idag. Det var riktigt fint faktiskt! Nu blir det plugg som gäller.. Uppdaterar mer imorgon!

Tack Sara för allt vi gör tillsammans. Du är som en syster för mig, du och jag genom allt! Du är en sjukt underbar vän som ställer upp i alla lägen, jag hoppas att du vet att jag gör detsamma för dig! ♥ Så fort vi skiljs från varandra saknar jag dig på en gång, jag mår så himla bra när jag är med dig. Vi var väldigt nära vänner förut och sen gled vi ifrån varandra ett tag men nu jävlar är vi på topp igen! Nu vet vi allt om varandra, du är världens bästa vän Sara! Hoppas du vet det! Jag älskar dig!





bli medlem!!




supergratis!

Jag har blivit medlem i en ny sida.
Man själv får välja vad man vill samla poäng till!
Själv har jag valt ett playstation 3, det verkar lätt att samla poäng och man samlar poäng varje gång man loggar in och liknande.

Klicka HÄR för att komma till supergratis!




Uppdatering om allt möjligt

Har varit dålig uppdatering IGEN! Ska bli bättre på det, men har inte kunnat skriva..

Övernattningen.. Ska ta den kortfattat! Det var ca 15 tvåor där och det var bara två ettor som vågade sig dit, tjejen åkte hem senare på kvällen så killen blev ensam med oss tjejer, mysigt för han ;) haha. Jag och Sara fick oss en rundvandring i Torshälla av Erik och sen blev det pizza. Gick en "spökrunda" i skogen, tur erik var med, annars hade nog inte jag och sara klarat det där haha. Alexandra tappade bort sig i skogen så vi fick springa runt och leta efter henne i mörkret, inte det roligaste precis. På kvällen körde vi flaggan, höjdhopp, jag-har-aldrig och flaskan. Trevlans! Hade en riktigt mysig kväll.

I Torsdags åkte jag direkt hem till Sara efter Nyby. Vi kollade film och slöade i stortsett hela dagen innan vi åkte till stallet. Kollade på Idol och sen träffade jag Adde senare på kvällen, vi gick en promenad och det var svinkallt ute.. Var tillbaka hos Sara till tio, då gick vi och la oss i sängen och bara pratade.

Igår(Fredag) följde jag med Sara till tandläkaern och sen käkade vi på corner efter. Gick snabbt till biblioteket innan jag åkte hem. Hade ridning på kvällen, hoppade legolas, gick super! Sara kom till stallet och sen åkte vi snabbt hem för att kolla klart på Idol och sen fixade vi oss och åkte hem till Karolina och Andreas där även Mange, Martin och Micke befann sig. Vi spelade Guitar Hero och kollade på två filmer. Gick hemåt runt halv två skulle jag tro. Somnade direkt när vi kom hem.

Idag sov jag till halv två och sen har jag bara suttit här hela dagen.. Ikväll bär det av till Skogstorp skulle jag tro, verkar inte som det blir Strängnäs ändå. Har några fester att välja mellan där, men vill inte åka ensam haha. Får se hur kvällen slutar! Uppdaterar mer senare.

/Becka.



övernattning

Träffade en massa underbart folk på lunchen, dem gjorde min dag idag kan man säga! <3 sista lektionen var lååång.. slutade fyra iallafall.

Blir övernattning ikväll iallafall, har märkt att vår klass är bra på övertalning! Sara kommer och plockar upp mig om fem minuter sen blir det övernattning i ridhuset på nyby med ettorna och sen vår klass. Hoppas det kommer bli en riktigt rolig natt, men det är nästan självklart eftersom jag har min sarabanana med mig! Hoppas att smurfi kommer också. Det kan inte bli annat än skratt med vår klass, anledningen varför? Det får ni gissa själva. Nej, nu ska jag ta och packa ihop allt och bege mig ner mot parkeringen! Finns på mobilen hela kvällen/natten och ni får mer än gärna störa! Uppdaterar mer imorgon.

/Becka.




myskväll och planer förstörda

Åkte hem till Karolina igårkväll runt sju ungefär. Vi kollade på idol och hade det mysigt, kollade även på en film som hette the haunting of molly hartley den var riktigt bra faktiskt!

Idag är det skola som vanligt, skulle egentligen till nyby efter lunch men vi ska tydligen ha specialidrotten i skolan istället. Ikväll var det också planerat att vi skulle övernatta på nyby men brandgrejsen säger nej till att vi ska få sova där för brandrisken, så det blir inte heller av.. Jag som var pepp inför kvällen, fan! Får se vad som händer ikväll istället.. Uppdaterar mer senare!

då var töjningen påbörjad

/Becka.




ointressant inlägg

Blev ingen mer uppdatering igår.. Gjorde ingenting alls, satt mest här. Pluggade en hel del och fick klart två riddagböcker som jag skickade in. På kvällen pratade jag med sara i 2 timmar och 25 minuter, pratade väl om allt möjligt, alltid lika trevligt! :) Sen somnade jag.

Idag är jag hemma igen, hade ont i huvudet när jag vaknade och känner av det lite fortfarande. Tabletter och grejs är inte min grej, hur sjuk jag än är.. Är man speciell så är man! Haha. Har frysit inatt, Tindra tog upp halva sängen så jag fick inget täcke och var tvungen att ligga längst upp på halva delen... Vaknade halv tolv och sen har det blivit datan hela dagen och sen har jag pratat med Sara i ca 2 timmar, pratar med filuren fortfarande! Ska försöka plugga lite också och sen får vi se om jag åker hem till Karolina för att kolla idol där och sedan sussa över, men det märker vi och ser. Märker att det här inte blev något intressant inlägg så slutar här. Uppdaterar säkert mer senare!

Bilder från helgen finns på min bilddagbok, beckajohanson!

/Bex.




misslyckat?

Var skolfoto halv nio idag.. Misslyckat? Tror det. Kändes inte bra och "provbilden" såg inte speciellt bra ut.. Suck!! Men får hoppas det blir någorlunda godkänt iallafall. Kallt var det dessutom.. Enskilda fotot hoppas vi mer på! Fint med växter i bakgrunden ;) Mådde dåligt efter skolfotot så tog mig hemåt och åt lite daimtårta som smakade daim, wierd! ;o HAHA! Aja, uppdaterar säkert mer sen.

Allt som var kvar efter festen har nu funnit sina ägare även fast dem fortfarande är inom mina väggar.

/Becka.




GRYM FÖDELSEDAG!

Tänkte skriva lite om min födelsedag som var igår. Dagen började med att jag duschade och fixade mig lite snabbt innan jag åkte till Parken Zoo där Niklas skulle spela vid fyra. Kom dit till två ungefär och Alcazar började spela tre. Gick runt själv i en timme ungefär innan Adde kom, det var inte det roligaste precis haha, kollade på tigrarna och irrade runt där helt ensam.. Men sen blev det bättre när Adde kom, vi satte oss i gräset och jag satt och sjöng med i alla alcazar låtar! Strax innan halv fem träffade vi Sven, Felix och Mandy och placerade oss längst fram vid scenen. Halv fem började dem spela, grymt som vanligt. När spelningen var klar åkte jag hem och fixade en massa. Sara kom också.

Vid åtta tiden började folk rulla in här hemma och alla var väl här till elva skulle jag tro.. Kvällen var sjukt jävla lyckad! Jag klagar absolut inte att ha ca 35 pers sjungandes runt mig. :) Det var musik, dans, trevligt sällskap, glatt humör och sen kom det ju lite småsaker där också men det är sånt som hör till, eller hur? ;) Haha. Dem flesta drog vid två ungefär och sen var det jag, erik I, sara, adde, amanda w, martin, mange och evelina som sov kvar här. Sov och sov.. vi somnade väl runt sju skulle jag tro och sen vaknade man varje minut typ. Tack för skivan och slingorna också<3! TACK ALLA SOM VAR HÄR!! DET VAR GRYMT, NI ÄR BÄST! <3

Idag mådde man väl som man förtjänade när man vaknade. Sovit ca 1,5 timme MAX inatt.. Blev kebab till frukost och det tackar vi då aldrig nej till. Diskbänken ska vi inte prata om hur det såg ut på när undan plockningen var klar haha. Strax efter tre åkte jag till stallet och sen när jag kom hem därifrån kom släkten hit. Fick kläder och smink, tack! Sen har jag inte gjort något mer... Låångt inlägg, men äsch, bara att läsa på! ;) BILDER KOMMER!

Imorgon är det skolfoto som gäller, yeeey, är verkligen pepp!

"det smakar daim!"

/Becka.



födelsedag

GRATTIS TILL MIG!! WOHOO!
17 ÅR! Im a big girl now!





snabbvisit

Kom precis hem från stallet igen, åkte dit för en kvart sen haha. Det var tydligen ingen ridning, var någon clinic typ. Så satte mig i bilen igen och åkte hem. Blir en väääligt lugn kväll alltså! Missar dessutom inget från idol, wohoo. Hoppas mamma har det bra i Västerås på Ladies Night! Uppdaterar kanske mer senare.

/Becka.



händelserikt!

Sv. Anonym; Jaså? Synd isåfall.

Igår var det en väldigt händelserik dag ska jag säga!! Haha. Hade världens roligaste mattelektion med smurfi, en massa skratt var det! Gick och lånade böcker efter skolan sen träffade jag Adde & Martin på stan också, alltid lika trevligt. Mamma hämtade mig på stan sen åkte jag hem för att hämta ridkläderna för att sedan åka till Ica Maxi. På Ica hade dem äkta buffén med en MASSA mat, det var inte lite ska jag säga er. Men gott var det! Gratis är gott. Sen var jag och mamma på väg till rossvik (stallet) och sen helt plötsligt börjar bilen sakta in och vi fick bensinstopp (Y) Wohoo. Stod still en halvtimme mitt ute på en äng typ innan Pär kom och allt löste sig, en massa pinsamt var det! Men resten av dagen gick bra, behövde inte mocka i stallet, skönt. Kollade idol och sen fixade jag massa här hemma.

Idag har jag varit i stallet hela dagen. Började halv nio och mockade en massa. Hade en mysig dag med Amanda, gjorde inte speciellt mycket men den var mysig tycker jag! Slutade strax innan tre och då åkte jag hem och nu har jag suttit här vid datan, ska ta och byta om för att åka till stallet om tio minuter, ridlektion som vanligt. Mycket stall på fredagar, men inte klagar jag! Dock är det lite jobbigt med ridlektionen om man ska göra något efter, men idag blir det en lugn kväll. Uppdaterar mer senare!

IMORGON IMORGON IMORGON

/Becka.



hjärnsläpp

Slutade som sagt halv tolv idag, riktigt skönt!! Jag, Amanda & Sara gick till ming och åt lunch där. Satt och pratade om allt möjligt, trevlans! Maten ska vi inte klaga över och heller inte över efterrätten, underbart säger jag! Efter ming gick vi runt på stan i 1,5 timme ungefär, testade en hel del. Köpte inget, men man har väl önskemål inför lördag (a) Haha. Tog bussen hem och sen har jag setat här, om en kvart ska jag ta bussen till mitt andra hem, skogstorp. Ska hem till Sara och sen blir det att träffa Adde också hoppas jag.  Fotboll ikväll också, en efterlängtad match faktiskt, Inter mot Barca. Heja Barca! Uppdaterar kanske mer när jag kommer hem, annars så blir det ett nytt inlägg imorgon.

/Becka.

if you never try you'll never know




parning på hög nivå!!

Blev inget bloggande igår, satt aldrig vid datan. Var praktik först, red ut och dagen var riktigt lugn. Slutade halv ett ungefär och tog bussen hem, direkt när jag kom hem gick jag och la mig, riktigt skönt. Sov till halv sex och fick då reda på att vi skulle och fira min kusins tjej som har fyllt år. Kom dit till halv sju ungefär och sen åkte vi hem första reklamen på Idol. Var riktigt trevligt att träffa ”alla” igen. När idol var slut satt jag och pluggade i en timme ungefär och sen gick jag och la mig. Somnade efter ett tag, var helt slut igår helt enkelt haha.

Idag är det skola som vanligt, eller, vi slutar innan lunch, wohoo! Har haft prov, det gick väl helt okej med tanke på hur lite jag orkat plugga.. Hoppas att jag blir godkänd iallafall eftersom det bara var ett G-prov. Halv tolv blir det lunch på Ming med flicksen, love it. Sen ska jag gå på stan ett tag med Sara också :) Får se om jag hittar något.. Bara 40 minuter kvar av skolan, uppdaterar mer senare!

Glömde att skriva om en viss sak jag, eve, sara och amanda gjorde på rasten, haha! Eller, kanske inte ska ta upp det förresten, det märker ni i helgen om det blir som vi tänkt! ;)

/Becka.




försvunnen mamma!

Sv. Anonym; Helst vill dem ju inte att jag ska det.. Men så kan det va!

Kom hem från stan för ett tag sen, hade skola till klockan fem.. Suck! Sista timmarna var riktigt sega faktiskt. Men idrotten på morgonen var trevlig, gick runt i kronskogen och pratade en massa. Efter skolan träffade jag Amanda, Jennie och Julia. Vi satt på Café Smak i en timme ungefär, pratade om lite allt möjligt, länge sen nu, måste bli bättre på det där! Kom hem för en halvtimme sedan ungefär. När jag kommer hem är mammas bil hemma, ugnen på och det är tänt överallt, men ingen mamma.. Jag går runt och kollar men hon är helt försvunnen.. Ringde henne precis, hon var tydligen och handlade? Hm, aja. Smart att glömma spisen och allt (Y) Idag blir det bara en lugn hemma kväll och imorgon är det praktik igen. Får se om det blir någon mer uppdatering!

"jag börjar nog bakifrån och rider mig framåt" citat av Evelina Gustavsson

/Becka.



helgen helgen helgen!

I Fredags var det först ridning. Gick bra. Sen åkte jag snabbt hem till Sara där jag hoppade in i duschen för att sedan fixa mig snabbt. När jag var klar gick jag & sara hem till Sven där alla pojkar var. Det var en rolig syn när man kom dit, alla gick runt i klänningar och hattar, riktigt fint (Y) Haha. Det var även roligt att lyssna på "jag-har-aldrig" leken när pojkarna körde, kolla på "pojkbastning" och leka kurragömma som vanligt haha. Ni är bara för underbara pojkar! <3 Kvällen blev riktigt lyckad, förutom en stukad fot som fortfarande värker som satan..

Sen var det Lördag. Gjorde inte mycket alls på dagen, tog det bara lugnt och myste hemma hos Sara. Vid nio ungefär begav vi oss till ett garage i Skogstorp där det var raggarfest. Var lite stelt i början men sen kom man igång, blev bättre när kusinen kom med sina vänner, dem var väl runt åtta pers. Jag, Sara, Martin, Linda och Martins kompis åkte raggarbil med två killar, jäääävlar vad underbart det var!! Hög raggarmusik i bilen och fullt ös, UNDERBART! <3 Adde kom förbi en sväng senare på kvällen och sen begav vi oss hem till Sara igen. Riktigt lyckad kväll även där! Sängen var grymt på kvällen iallafall, riktigt skönt att blunda och känna det snurra i skallen haha.

Sen blev det Söndag, idag alltså. Vaknade hemma hos Sara vid tio, var tänkt att jag skulle vara i stallet och rida ut vid tolv.. Sara och jag var sega och jag mådde väl som jag förtjänade. Blev bättre efter frukosten dock! Fick sms precis när vi skulle åka att det inte blev något så vi gick och la oss igen, riktigt skönt. Degade hela dagen till tre, sen åkte vi till stallet och när jag var klar där åkte hämtade mamma mig och nu är jag hemma. När jag kom hem fick jag två presenter, fyller som sagt på Lördag! Wohooo. Fick en ny dataskärm på 23tum med HD och allt vad den nu har, till det fick jag nya högtalare och ny bas. Taaack! Välbehövligt.

Imorgon är det skola som vanligt, nu börjar vi äntligen följa schemat på riktigt. Börjar med idrott 09,40 i skogen vid Rekarne. Aja, uppdaterar mer imorgon, märker att det här blev ett långt inlägg!

Sara: Jag ser ut som en skunk.
Rebecka: Men jag då, jag ser ut som en munk.

/Becka.




yesterday/today

Håret var det ja! Det blev riktigt, riktigt, bra! Supernöjd faktiskt, trivs otroligt i det. Blev mörkt om någon undrar! :)

Igår var det praktik först, åkte till Sara direkt efter. Vi kollade på The Guardian<3 och sen åkte vi till stallet, longerade lite först sen red jag barbacka i paddocken. Kom hem till sex, kollade fotbollen som verkligen var sämst.. efter det blev det sängen!

Idag var det praktik igen, idag var vi alla fyra där ute, yeey! Hade det massa roligt, plockade äpplen på "hemlig" tomt ;) ni anar inte, mohaha! Efter praktiken åkte jag med Sara hem där jag bytte om för att sedan ta bussen hem. Duschade snabbt och fixade mig innan jag åkte ner på stan där jag träffade Adde & Erik I. Adde gick med oss ett tag sen gick han till gymmet. Jag & Erik satte oss på strömsholmen och jag ska säga att vi fick se en hel del!!! Först en människa som var otroligt elak mot sin hund.. stackarn! Sen hörde vi ett plums och kollade mot ån, då var det en gubbe(?) som hade hoppat i!! Det kom två polisbilar, fyra brandbilar och en ambulans, ingen aning om varför allt detta kom men.. Han sattes i polisbilen sen åkte dem iväg. Några minuter senare kommer det en hel flock med högstadiemänniskor(?) med hattar och allt och slänger sig i ån, haha. Trodde polisen eller något skulle komma igen men det gjorde dem inte. Gick även runt på stan ett tag. Kom hem halv nio ungefär. Nu är det sängen som gäller snart, har riktigt ont i magen.. ingen aning om varför.. Praktik imorgon igen, sen är det HELG! Wohooo. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.

"Badmannen" blev med i tidningen, tänka sig! Klicka HÄR för att komma dit.




otursdrabbad dag

Har varit dåligt med uppdatering igen.. Ska ta igen det!

Träffade Erik nere på stan i Söndags, gick runt på stan och satt utanför munktell, var riktigt trevligt! Kom hem strax efter nio ungefär, var tvungen att gå hem eftersom jag missade bussen med några minuter.. Sen hände inte mycket alls.

Igår var det praktik först, bussen åkte fel väg så den fick vända för att hämta upp mig, otur nr1, kom till praktiken där allt gick jättebra, fick rida en jättesöt häst, favvis hette den! :) Slutade runt tolv och fick skjuts till Skogstorp. Somnade direkt när jag kom hem och sen åkte jag ner till skolan vid halv fem för att vi skulle iväg till Uppsala med skolan. När vi var i närheten av enköping var det världens lääängsta bilkö, det var tydligen en seriekrock längre fram, var helikoptrar, ambulanser, poliser m.m, dem hade tydligen varit tvungen att såga upp bilen för att få ut personerna, stod helt still i 40 minuter, otur nr2, hade dock väldigt roligt i bilen då vi hade väldigt många fantasier i hjärnan haha! När vi rörde oss framåt åkte vi förbi bilen och en massa, massa, blod.. Fick stressa en massa på donken då vi var försenade till clinicen. Kom ungefär en halvtime, 40 minuter sent så missade en hel del, otur nr3. Det var riktigt intressant faktiskt. Åkte hemåt strax efter nio och kom till stan vid halv elva. Somnade direkt när jag kom hem.

Idag är jag sjuk.. Mådde jättedåligt igår, kändes som jag hade feber och allt.. Har inte sovit mycket alls inatt och har ont i huvudet + halsen. Men det börjar bli bättre! Ska strax ner på stan för att klippa mig + färga håret! :) Sen bär det nog av till Karolina för att kolla Idol där som börjar idag kl. 20,00. Uppdaterar mer senare!

/Becka.



dålig uppdatering

Har varit dålig uppdatering under helgen... Jag har inte haft tillgång till någon data så det har helt enkelt inte blivit av.

Fredag: Var först i stallet med skolan, gjorde en massa sammarbetsövningar och sen red vi på eftermiddagen. Slutade vid tre och blev hämtad, så behövde inte gå den långa vägen på morgonen eller efter skolan, otroligt skönt! När jag kom hem skrev jag min riddagbok och sen på kvällen var det ridning igen. Gick super! Åkte hem till Sara efter vilsta, började kolla på Dead Silence, såg 5 minuter sen vågade vi inte se mer haha. Kollade igenom bilderna från förra helgen och fick oss en hel del skratt haha. Sen gjorde vi inte så mycket mer.

Lördag(igår): Gick upp klockan åtta för att följa med Saras lillasyster Linda till vilsta för hon hade ridlektion vid nio. Satt och tittade på deras lektion sen åkte vi hem till sara igen, kollade tv och lite sånt. Åkte till stallet vid tolv, kändes som tre, och jag red ut en sväng på walle, riktigt fin var han. Åkte hem till Sara igen, där låg vi och pratade hela dagen, hade kuddkrig, målade naglarna och en massa mys. Adde var förbi ett tag också. Klockan tolv tog vi cyklarna och åkte till Karin där det var fest. Det var väl helt okej, men jag var absolut inte på den nivån jag brukar vara. Men det var roligt att göra något ändå. Kom hem vid tre ungefär.

Idag: Har varit hemma hos Sara till ett då mamma hämtade mig. Nu har jag duschat och fixat mig, ska strax ner på stan. Ikväll blir det att försöka plugga lite och imorgon är det upp tidigt som gäller! 05.45, underbart... visst! Det har varit en väldigt "hästig" helg som det antagligen kommer bli varje helg framöver. Uppdaterar mer senare!

/Becka.

She is so lucky, but why does she cry?
If there is nothing missing in her life,
Why do tears come at night?




myskväll♥

Kom hem från julia för ett tag sen, vi låg i hennes säng med täcke, kuddar och godis! Kollade på tv och pratade en massa, riktigt mys. Har saknat det, länge sen senast faktiskt! När jag gick hem spöregnade och var inte speciellt varmt.. Nu är det sängen som kallar, upp tidigt imorgon för att vara i stallet hela dagen. Behöver inte vandra den långa biten på morgonen iallafall, ska åka med Amanda istället. Kommer vara massa mys att höra regnet slå på fönstret när man kryper ner under täcket för sig själv... Godnatt gott folk, skriver mer imorgon!

/Becka.

miss you guys,
mer än ett år sen vi sågs senast... vart tog allt vägen?




gratis är gott

Blev aldrig något besök hos julia igår heller, men idag ska det bli av! Var bara hemma igår, tog det lugnt och så. Kollade på True Blood vid tio och sen somnade jag direkt efter det.

Idag vaknade jag vid sju ungefär, riktigt trött var jag, sen hade jag en konstig känsla i kroppen efter drömmen inatt.. Fick skjuts till skolan av pappa och sen har vi jobbat med projekt hela dagen. Min hjärna kom igång där i slutet, becka was on the top! Har precis haft lunch, var gratis sockervadd på torget, gratis är gott, såklart jag inte tackade nej! Sen gick jag och bokade tid hos Frida, så blir att fixa håret på tisdag. Just nu håller jag på och skriver en uppsats om fjärilar, wohoo.. Uppdaterar mer senare!

/Becka.




rubrikfritt

Började skolan nio idag, skönt med lite sovmorgon iallafall. Min hjärna var med i skolan idag med, chockad över mig själv! När vi hade ätit lunch fick vi skjuts av pappa ut till Nyby där vi ska ha specialidrotten som vi valt till som extra kurs. Började med att vi gick igenom målen och sen red vi ut en sväng. Var klara där ute till fyra och då hämtade Pär upp oss, skjutsade in amanda & eve till stan först. Just nu sitter jag och väntar på maten, tacos<3 riktigt hungrig faktiskt! Får se om det bär av till Julia ikväll, hon hade feber och migrän igår så blev aldrig av.. Uppdaterar mer senare!

/Becka.




uppdatering om dagen

Slutade skolan strax innan två, riktigt skönt att sluta tidigt för en gångsskull. Tog bussen hem som gick kvart över och när jag kom hem la jag mig i sängen ett tag innan adde började klaga på att jag var seg till datan. Satte mig här och skickade över alla bilder till honom, klockan blev fyra och jag bytte om för att åka till stallet eftersom mamma skulle skjutsa mig. I stallet fixade jag bara, blev ingen ridning, lät han vila. Hade roligt med Sara som vanligt! Åkte hem efter en timme ungefär. Här hemma satte jag mig här igen och sen blev klockan nio och då kom pappa, jag sprang ner och fick brumma lite, jag måste vara en naturbegåvning på det där!! Har precis duschat och nu är det sängen som gäller.

Börjar nio imorgon och sen på eftermiddagen är det Nyby som gäller, tror jag kommer sluta runt fyra. Får se vad som händer efter, om Sara och jag skulle göra något annars vandrar jag över till Julia ett tag. Uppdaterar mer imorgon!

/Becka.




tävling


Var med och tävla om detta OTROLIGT fina armband.
Du får även bestämma själv vad det ska stå, som pricken över i:et!
För att komma till tävlingen, klicka här.




1 September

Var skola som vanligt igår. Slutade 15.20 följde med Amanda till ung och sen träffade jag & evelina adde snabbt innan jag tog bussen ut till Skogstorp. Jag och Sara gick till konsum och köpte två paket kakor och en stor läsk, sedan tog vi en promenad ner till bryggan där vi satte oss för att ha picknick, massa mys. Satt där ett tag innan vi gick hem mot Sara igen. Gick förbi Addes hus och lämnade en liten överraskning på hans mur upp till huset, hoppas han blev glad! När vi kom hem till Sara spelade vi Buzz och jag vann, bäst som man är haha. Satt och spelade det i några timmar och sen träffade jag Adde nere vid Konsum runt nio tiden. Vi satte oss där och pratade innan vi gick och smakade på äckliga kakor, om det ens var kakdeg? Man kan ju nästan undra.. Mamma hämtade mig kvart i tio ungefär. När jag kom hem kröp jag ner på nästan en gång.

Idag är det första september, 19 dagar kvar, wohoo! Min födelsedag + fest, kan nog inte bli bättre!! Just nu sitter jag i skolan och håller på att skriva om min förra APU-plats och om några olika jobb.. Amanda sitter här bredvid mig och är massa söt, men hur kan någon som hon inte vara söt? Det skulle vara omöjligt.  Slutar klockan två idag, riktigt skönt faktiskt, sen vid fyra ska jag iväg till stallet men blir nog ingen ridning idag utan ska låta han vila tror jag. Sen blir det snabbt hem för att sedan bege mig mot Julia och samtala med henne lite. Pappa kommer även ikväll! Uppdaterar mer senare.

/Becka.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!