Återigen Helg.

Då var det återigen fredag & helg.

Dem senaste dagarna har jag spenderat i Stockholm, har haft det riktigt bra där borta. Kom hem igår runt 20tiden och sen dess har jag inte gjort speciellt mycket. Ikväll är det ridning som gäller och därefter en utgång med frugan, sen får vi se om det blir förpärla med Martin, Mange & Kaj, det visar sig. Hoppas på en superkväll, sen har ju lönen och allt kommit, så hoppas även på mycket folk.

På måndag är det dags att gå tillbaka till den normala dygnet, då är det dags för jobb igen!



50årsfest & en ny vecka.

I lördags var det 50årsfest som stod på schemat! Vi var där runt 18 ungefär, då var det först buffé och därefter mingel. Under kvällens gång var det rockmusik, tävlingar och mycket dans! Det var riktigt trevligt! Bilder dyker antagligen upp senare.

Idag är det återigen måndag & jag har varit ute hos Aida. Snart ska jag in i duschen och lite senare bär det av hem till frugan för att ha en myskväll, inte träffat henne på över 2 veckor, så är på tiden!

Imorgon ska jag ta mig till huvudstaden och befinna mig där till på torsdag, får se om det blir någon mer uppdatering innan dess.



Kusindag!

Dagen har spenderats hemma hos min kusin Karolina. Jag tog en promenad dit när jag vaknade, vi gick ut på en promenad med Sascha, hunden. Därefter gick vi till stan och satte oss på Spicy Hot, självklart blev det en nummer 14. Vi gick lite snabbt på stan & sen färgade Karolina mitt hår. Martin kom dit lite senare, vi kollade tv och tog det lugnt. Dagen har varit riktigt bra, och jag klagar absolut inte på vädret vi har! Strålande sol, ingen snö och man kan fortfarande gå i skinnjacka, love it.



Fikamys & det vanliga schemat.

Gårdagen innehöll först en springtur och därefter blev det en tur ner på stan för en fika med Jennie och Amanda. Vi satt på Café Smak i ungefär tre timmar och pratade om allt möjligt, riktigt mysigt!

Den här dagen har det inte hänt något speciellt, varit ute i det fina vädret & sen har jag suttit här hemma resten av dagen. Ikväll är det sista avsnittet för säsongen av True Blood. Kommer säkert ta lika lång tid innan nästa säsong visas, suck!




Nystart!

Nehe, man kanske ska ta tag i bloggandet nu när jag är arbetslös igen. Jag kan ju börja med att informera lite kort vad som har hänt sen senast. Vi har fått en ny familjemedlem, Lizzie, en röd liten lurvig kissemiss! Sen har jag varit till Stockholm, börjat motionera dagligen och i helgen har jag varit i Dalarna.

Helgen har alltså spenderats i Dalarna, åkte upp dit med pappa, Annika och My, sen var Lina där sedan tidigare. Janne, Annikas pappa hade 60årsfest i lördags & det var riktigt trevligt med "lekar" och allt möjligt. Tack alla för en bra helg!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!