Hemma

Då var man hemma från stockholm. Kom hem igår men har inte haft tid att sitta vid datorn förän nu, har inte tid att skriva blogg nu.. Jobbar med ett skolarbete & sen måste jag läsa dessa 109 gulliga blogginlägg :) haha! Skriver mer om stockholmsresan senare!

/Becka.



uppdatering

Snälla rara alla gulliga bloggskrivare, uppdatera inte så ofta? haha
Har 57inlägg som jag måste läsa nu för jag inte varit inne på 6 timmar.. Suck!
Men det är bara att läsa på, fast lär ju inte hinna läsa allt eftersom det är stockholm imorgon :)
Blir en övernattning på hotell och globen imorgon, riktigt mysigt med släkten som dessutom är här nu!
Kommer åka tidigt imorgon med 10,05 tåget så vi är i stockholm en skaplig tid sen börjar showen 19,00-23,00.
Ska gå runt lite i stockholm på dagen och även snabbt till hotellet, blir en mysigt och rolig helg det här tror jag.
Nu ska jag läsa lite bloggar snabbt innan jag lägger mig, finns på mobilen hela helgen!

/Becka.



Kamel

http://se.youtube.com/watch?v=CnsWQ4kNG-w
sjuuuukt att man kan lära en kamel det där!
Tydligen kan man lära en kamel lite galoppombyten m.m.
Fantastiskt :D



rolig historia

"Jag hade precis satt mig ner på den offentliga  toaletten när jag
hörde en röst från toaletten bredvid som  sa:
   - Hej hur mår  du? 

Jag är inte precis den  typen som brukar konversera med främlingar
 när jag sitter på  toaletten men jag vet inte vad som flög i mig för
Jag svarade:
   - Jo då, jag mår väl  bra.. 

Och den andra killen  svarade:
   - Vad gör  du för någonting då? Vad var det  där för någon dum fråga tänkte jag men svarade:
   - Jo jag är ute och åker med bilen  lite.   

Det enda jag har i tankarna just nu är att bli  klar så fort som möjligt   

så att jag kan gå därifrån när jag hör att  mannen i båset bredvid ställer en ny fråga.
   - Kan jag komma över till dig  sen?   


Hmm, tänkte jag det där var också en  konstig fråga. Hövlig som jag är så
svarar jag ändå:  

    - Nej det ska komma förbi några från jobbet senare så det går  nog
    inte så bra idag  


Då hör jag killen bredvid irriterat  säga:  

   - Du, kan jag ringa upp dig senare?  Det är  någon idiot i toabåset
       bredvid som sitter  och svarar på allt jag säger till dig"

HAHAHAHA! Läste den precis på mammabeckas.blogg.se riktigt bra faktiskt. Den kanske är gammal, men fy så bra!




Gårdagen

Hej!
Igår var jag först i skolan, vi åt på Ming på lunchen, supersmarrigt!!! Annars hände väl inget speciellt. Efter skolan träffade jag Karolina & vi gick till Hallberts där Martin klippte sig, blev bra :) Sen åkte vi hem med Marita. När hon skulle köra in på gården så körde hon in och olle säger: Braaaa Marita!! Som svar tillbaks får han: och? HAHA, lät skit drygt så vi fick oss ett gott skratt! Sen när vi satt och åt så pratade vi om lite konstigheter Marita brukar göra. Alla satt och grät vid bordet pga att vi skrattade så mycket. Hon hade tillexempel sagt när det kom en stor fågel: vad är det där för fisk?! Haha. Efter maten fixade vi mig och tog lite kort men inga av bilderna ska användas till fotoutställningen för det blev skuggor så vi ska ta om bilderna på måndag efter min klippning. Åkte hem från Karolina ungefär kvart i elva. Sen har jag inte gjort så mycket mer igår. Var inte hemma så blev inget inlägg igår, ledsen! Haha.

Nu sitter jag i skolan och vi börjar precis, skriver mer senare! Mamma åker till Finland idag och farmor, alice, zeta & anneli kommer senare ikväll. Ska bli roligt att träffa dem igen. Nej, nu börjar vi! Måste avsluta, ska ha föreläsning om Demokrati.

/Becka.



Bloggläsning!

Jag skrev mitt förra inlägg för tre timmar sen och då hade jag 24bloggar att läsa igenom, eller ja, inlägg. Jag läste igenom dem och nu när jag kollar två timmar senare så har alla uppdaterat med 33 olästa inlägg? Haha, bloggläsningen tar ju upp hela mitt liv! Men det är rätt rolig läsning så gör inget :) Har inte ens hunnit kolla på oth idag! Får kolla imorgon istället. Imorgon är det skla vid halv elva och sen efter skolan ska jag hem till Karolina och fotografera, behövs nu känns det som när hon har studion hemma och allt. Har precis kollat klart på Desperate Housewives och ska ta och lägga mig strax. Måste bara läsa igenom lite bloggar.. Dags att göra det nu så jag kommer i säng!

/Becka.



städning

Idag har jag varit duktig!! Jag har städat mitt rum i ca 3timmar! Inte illa alls. Började med att rensa garderoben och fixa iordning där, efter det dammade jag hela rummet, sen har jag dammsugit & sist moppade jag golvet :) Nu luktar det citron och jättefräscht där inne! Har även städat och rensat bort lite onödiga saker jag hade i mitt rum. *stolt* Men det gick rätt bra faktiskt när man har musik, allt funkar med musik! Älska musik <3 Annars har jag inte gjort så mycket, har läst om demokrati som vi fick igår som vi ska läsa till imorgon då vi ska ha en föreläsning. Jag är verkligen riktigt bra på det där alltså ;) Hehe. Ska ta och avsluta det här inlägget nu, måste kolla på oth & gg och sen läsa alla 24 inlägg som jag inte läst från alla bloggar jag bevakar så har verkligen inte tid att skriva nu! Skriver senare maybe.

/Becka




Måndag och en ny vecka..

Måndag återigen, tillochmed den 24 November!
Bara en månad kvar till julafton, inte länge alls!!!

Skola idag, hände inte så mycket där förutom att vi är flumm som vanligt. :) Älskar er flickor, ni gör verkligen mina dagar i skolan! <3 Efter skolan gick jag med Eve och Sara till Hemköp och sen promenerade jag med Sara upp till stationen där våra föräldrar hämtade oss. Mamma och jag åkte ut till Coop och gick där ett tag och sen har jag bara varit här hemma ett tag. Skulle egentligen åkt ut till Karolina och fotat idag men så blev ju inte fallet, ska ta det på Onsdag tror jag.. Om jag nu orkar! Karolina verkar ju inte vilja göra det här heller så.. *arg* Idag händer inte så mycket, Prison Break ikväll bara. Har inget att skriva direkt, skriver kanske mer senare om jag kommer på något intressant..

/Becka.



Söndag

Ja... Vad har då hänt idag? Jag vaknade vid tolv, åkte till stallet vid två, red ut med Sara :) För det första är Walle en aning dum i huvudet? Haha, nej det är han väl inte men iallafall och för det andra är Sara helt enkelt för rolig! Våra ridturer är alltid något speciellt, vi borde egentligen filma in allt vi gör!! Vi sjöng iallafall jullåtar & sara är rädd för mig och walle så hon gjorde lite utrop här och var. Det var sjuuuuukt kallt så mina fingrar var helt bortdomnade och mitt ansikte ska vi inte tala om! Usch och fy för denna kyla :( När jag var klar i stallet så åkte jag snabbt till Karolina och hälsade på där och sen åkte jag och mamma hem. Här hemma har jag inte gjort så mycket, läst alla dessa bloggar och duschat, ungefär det jag hunnit med idag.

Imorgon är det skola igen = hissåkning<3 Sen får man ju träffa girlsen<3 Ni gör min dag verkligen! Efter skolan blir det att träffa Karolina och ta bussen ut till henne för att fota lite. Blev inget idag för det var så sent och vi båda orkade inte. Har inte så mycket mer att skriva just nu. Kanske kommer något litet inlägg innan jag lägger mig. Får se! Hur har eran helg varit?

/Becka.



Stjärnor på is!

Har precis kollat på stjärnor på is. Började gråta efter Markus Fagervalls första åk.. Han ramlade flera gånger och jag tyckte sååå synd om honom! Usch och fy. Han låg även sist med poängen och jag blev så ledsen att jag började gråta. Trög är ju jag (a) men ingen nyhet kanske! Efter andra åket så blev jag glad igen!!! Han fick den första 6:an i programmet! Det är det högsta man kan få. Riktigt riktigt bra :) Så han slutade på andra plats utav poängerna sammanlagt! Så nu kan jag sova gott inatt, om han nu går vidare, men det är såklart han gör! När han fick poängen sista gången blev jag så glad att jag hoppade upp ur soffan och började dansa balett här hemma. Haha! Sen när jag satte mig i soffan så la jag foten i glassen som stod på bordet, klant! Mamma tyckte det var jätte roligt och höll på att dö utav skratt och ville ta kort och allting. Elak! Men det var lite roligt iofs. Nej, nu ska jag gå och titta på tv igen tänkte jag! Skriver mer senare kanske.

/Becka






stan

Hej! Kom precis hem från stan, köpte skjortan jag hängde undan igår som man kan ha till leggins och sen en annan svart skjorta som jag ska ha till jeans. Blir antagligen tillbaks till Gina på Måndag och köpa ett bälte som jag ska ha till den svarta skjortan. Tack mami <3 Träffade även Karolina & Andreas snabbt på stan, blir att fota imorgon istället antagligen. Nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik, väntar på att maten ska bli klar. Sen kanske jag ska hitta på något med jen, hoppas! :) Annars blir det en myskväll hemma med mamma, har köpt lite gott till ikväll så blir nog mys det också. Skriver antagligen senare, har inte så mycket mer att skriva just nu. Tänkte lägga upp en bild på skjortan jag köpte idag från
Gina Tricot, kostar 199kr, bältet ingår.
 




Snö

Snöar massa ute och det har redan hunnit lagt sig ännu mer på den snön som redan fanns. Mysigt faktiskt även fast det blir fruktansvärt kallt ute.. *burr* Känner redan hur kallt det kommer vara imorgon när man vaknar och ska kliva upp ur sängen. Det är bra med snö ändå för det ljusar upp så det inte är lika mörkt ute om dagarna och sen är det självklart massa mysigt att rida ut i djupsnö, även bra träning för hästarna :)

/Becka.




dagen till ära

Dålig uppdatering..
Vad har hänt idag? Inte speciellt mycket, var med jennie ett tag på stan vid fem och gick runt lite. La undan en skjorta till imorgon. Efter stan åkte Jen hem till sig och åt och jag åkte hem till mig, bytte om till ridkläder och åkte till stallet. Gick bra på ridningen, nöjd med Regent, han var duktig :) Efter stallet hämtade vi upp jennie och vi åkte hem hit till mig. Här tittade vi på idol, pratade och hade det massa roligt! Fick ont i magen av allt skrattande och jennie började tillochmed gråta. Haha <3 Skönt att prata om allting, underbart <3 Har nyligen skjutsat hem Jennie och nu sitter jag här vid datorn med chips, dipp och läsk. tjock? haha, men gott är det!! Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer och sker, var meningen att jag skulle sola med Karolina och sen fotograferas men får se hur det blir.. Nej, nu ska jag skicka lite bilder till Jennie.

/Becka.




Öppethus Rekarne

Kom precis hem från Rekarne, har varit öppethus där så jag var och tittade runt lite på folk :) Riktigt roligt var det faktiskt! Några killar som gjorde volter och hoppade på väggarna och lite sånt också, var med Erica mest hela kvällen. Träffade även Julia, Elin, Ellinor, Karin och några till. Var ju där med Amanda egentligen så var med henne en hel del också :) Byta skola? Nästan så man vill det faktiskt. Haha. Blev inte stallet för min del idag iallafall, så det har inte hänt så mycket mer än rekarne idag faktiskt. Imorgon är det ut till St. Ekeby som gäller. Upp vid 05,50 alltså.. Suck :( Men sen är det helg igen! Veckorna verkligen försvinner!!! Helgen går ju tyvärr lika fort. Nej, nu ska jag lägga ut lite bilder på bdb tänkte jag.

/Becka.




Ögon

Amandas ögon är ju lite speciella! Hahaha. När hon koncentrerar och ännu mer när hon dampar så kan ett öga bara flyga iväg åt ett håll och sen det andra åt andra hållet, haha, men vi älskar ju henne och hennes ögon ändå <3 Hihi. Hade redovisning tidigare på dagen, gick bra det också :) Sen Sara & Amanda hade ju med sin mask såklart! Söta är ju dem! :) Du är söt/Sara. Hämtade precis laddaren och då hade sara skrivit det där! Snällt, men jag förstår att hon älskar mig, hur kan man inte? hahaha. Nej, nu ska jag läsa min engelska bok.

/Becka.



Gårdagen/Idag

Onsdag: Blev inget inlägg igår så tar och skriver det nu. Igår var det skola först, hann med bussen hemifrån mig och jag fick tillochmed vänta på den!! *stolt* Har nog inte hänt sen jag började gymnasiet! Haha. Vi hade demokrati i skolan och jag var socialdemokraterna, jag krigade verkligen mot Sara och jag var bäst! Shit vad bra jag var ;) Hehe. Sara var arg på mig hela dagen pga av det, för att jag vann över henne. Var helt inne i det där alltså, blev helt varm i kroppen, haha sjukt det där :) På lunchen så åkte vi som vanligt hiss eftersom vi är hissåkare <3 vi hade även med oss ett besök in på hissen och hissen stannade? :o hahaha! Besökaren började nästan gråta och allting, var sjukt roligt!!! HAHAHA. Det var ju ingen som gjorde så att den stannade, nej verkligen inte! *oskyldig* Efter skolan åkte jag hem och åt mat innan pappa skjutsade mig och Amanda till stålfors där vi träffade Karolina, Martin och Mormor. Vi satt näst längst fram och kollade på Gurra och Simon. Var abba tema, haha gurra är skön han! Publiken var ju intressantare än showen, hur kan det komma sig? (a) hihi. När jag kom hem vid halv tio pluggade jag lite till No provet som jag hade idag. Annars gjorde jag inte så mycket.

Torsdag/Idag: Sitter här i soffan i skolan med Amanda bredvid mig :) <3 Har rast, och sen har vi muntlig engelska redovisning. Har haft två prov precis, gick bra det också! Ikväll ska jag till rekarne på öppet hus, hehe blir riktigt roligt det. Har dock ingen att gå med men kan ju vara med Amanda iallafall! :) Sen får jag se om jag åker till stallet innan eller om jag hoppar över det, Jenny ringde precis och sa att hon kunde fixa det idag om jag inte ville åka ut för hon skulle ändå ut och brodda han ikväll. Så får se hur det blir med det. Nej, nu börjar vi så måste ta och avsluta här. Skriver mer senare!

/Becka.




Kvällen

Har precis varit ute och brummat lite bil. Gick superbra!! :) Körde helt klockrent, stolt är ju jag! Nu sitter jag här och lyssnar på Markus när han sjunger The Scientist som Coldplay egentligen framför. La ju ut videon här på bloggen igår kväll så det är bara att kolla på inlägget nedanför! Imorgon är det skola, sovmorgon till halv elva som vanligt på onsdagar och slutar halv fem. Efter skolan ska jag iväg till mormor & morfar och äta innan vi ska iväg till Stålfors och kolla när Simon spelar med sitt band och lite sånt där. Gurra skulle också spela hörde jag! :) Amanda & Jennie kanske kommer dit sen också, får se. Blir nog riktigt mys! Nu ska jag ta och bädda åt pappsen :) Skriver mer imorgon!

/Becka.




Dessa tisdagar..

Vaknade vid sex imorse, gick upp och fixade mig innan jag åkte iväg med mamma till tågstationen. Träffade Alexandra där och vi tog tåget till Västerås som var försenad massor. När vi kom fram till Västerås så ser vi precis när vi är "där uppe" att taxin åker iväg.. Så vi missade taxin! Vi kollade när nästa buss gick och den skulle gå 11,35 och då var det lite onödigt, kan ju inte vänta där så länge! Så vi satt och väntade på stationen en timme till nästa tåg hem gick. På tåget var det fullt med folk! Alla fick stå upp typ och vi stod precis vid dörren vid någon rullstolssak som någon råkade trycka upp och jag stod i mitten så jag kom jätte långt upp! Alla skrattade på tåget, haha. Var verkligen dagens roliga!! Sen när vi nästan var framme så ramlade Alexandra mot mig så jag höll också på att ramla baklänges, var roligt det också! Haha. När jag kom hem så läste jag lite i min engelska bok (inte den vanliga engelska boken för de som tror det.) Sen somnade jag vid tio ungefär och vaknade vid halv tre för att hemtelefonen ringer? Måste vara något trött!!  Idag ska jag inte göra så mycket, pappa kommer ikväll :) Sen blir det väl att kolla på oth och gg eftersom det är tisdag återigen, veckorna bara försvinner!! Galet. Nej, nu ska jag ta och kolla på oth. Skriver mer senare kanske.

/Becka.



Markus Fagervall - The Scientist

Jag bara älskar den här låten, the scientist. Har alltid gjort och den är bara ännu mer fantastisk när Markus sjunger den. Verkligen en text som berör och mannen i sig är ju bara helt underbar. Kan det bli mer än bra? Massa kärlek! <3




I will never forget

So youre leaving
In the morning
On the early train
But I could say everythings alright
And I could pretend and say goodbye

Got your ticket
Got your suitcase
Got your leaving smile
Oh, I could say thats the way it goes
And I could pretend and you wont know
That I was lying

Because I cant stop loving you
No, I cant stop loving you
No, I wont stop loving you
Why should i

We took a taxi
To the station
Not a word was said
And I saw you walk across the road
For maybe the last time, I dont know

Feeling humble
Heard a rumble
On the railway track
And when I hear the whistle blow
I walk away and you wont know
That ill be crying




Dagen

Svar till Jen: Jag vet inte riktigt vad det beror på om jag ska vara ärlig.. Kan ha göra med att det är varmt och torrt där just nu, det är mycket bränder i Kalifornien mellan Juni och November tyckte jag det stod. Läskigt ändå!

Svar till Amanda: Haha, hyllan ja, men det skrev jag i inlägget tidigare! Så jag nämnde det inte igen, men dagen är verkligen att minnas! Tittade på salsa videon idag och de andra två videona, underbart!

Skola idag, det var någon som kom och pratade om våran mattebok, hon hade tydligen varit med och gjort den. Hon var lite speciell sådär! ;) Hehe. Sen sista timmen hade vi Häst & Stallkunskaps prov, gick riktigt bra faktiskt. Man skulle kunna hästens delar och lite rutiner i stallet m.m, var ett rätt så stort prov faktiskt men skrev på allting iallafall. :) Man kan ju nästan allt det där sen tidigare så det var rätt lätt ändå. Efter skolan träffade jag Karolina, vi gick först till donken och åt en cheeseburgare var, smarrigt är det! När vi hade ätit klart promenerade vi till Make Up Store där jag köpte foundation och rouge, när vi väl hade fixat det gick vi till Solfuxen och solade. Riktigt skönt! Brände verkligen i ansiktet och Karolina fick verkligen färg!!! Hoppas jag också fick lite :) Tog bussen hem när vi solat klart och nu har jag inte gjort så mycket, prison break ikväll annars har jag väl inget direkt planerat. Ska läsa lite i mina böcker som jag har hemma också tänkte jag. Skriver kanske ett inlägg senare!

/Becka.



tömmer mina tankar

Har glömt skriva lite saker i de senaste inläggen så skriver ner dem nu!

I Lördags när vi var hemma hos erik med massa folk så körde vi även armbrytning och jag vann! *stolt* Eller, iallafall mot Erik :) haha. Inte mot Gustav men han går ju på boxning så inte så konstigt kanske... Sen körde vi även armhävningar och Hampus tror jag det var gjorde 11st sen gjorde jag också 11st och Niklas skulle självklart bevisa att han kunde göra flera så han gjorde ca 15st. Men erkänn, riktigt bra för att vara tjej att ligga på samma nivå? ;) Är man hästtjej så är man! Sen när jag & amanda skulle hem så följde Niklas och Gustav med oss. När bussen kom så var det jätte högt upp till kanten och bussen brukar ju sänkas ner när man ska gå på, eller? haha. Så jag tog ett vanligt steg och fastnade självklart med foten under bussen så jag ramlar rakt fram och slår i smalbenet i kanten. Har största bulan på benet idag.. Surr! Ont gjorde det också! Sen när jag väl var på bussen skulle jag stoppa i busskortet i automaten men då hade jag självklart sj-tabellen uppe så höll på att ta fel kort och allt sånt, klantig är ju jag! Ingen nyhet direkt kanske..? Haha.
Nej, nu ska jag krypa ner under täcket. Skriver antagligen mer imorgon :)

/Becka.



Brand

Det brinner för fullt i Kalifornien, många får fly från sina hus, det är verkligen panik! Det är över 50,000 som är på flykt undan lågorna står det på Aftonbladet.se. Oprah Winfrey har bland annat blivit drabbad och det är många lyxvillor som brunnit ner. Tycker det är spännande att följa just det här eftersom vi flickor, jag, amanda och jennie ska dit efter studenten. Det är hemskt vad som händer där nu tycker jag, lite läskigt sådär.. Hoppas det ordnar sig snart! Läs mer här: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/nyheter/article3782333.ab.




Söndag

Hej Bloggen!
Idag har jag inte gjort så mycket, sov i ungefär 12 timmar inatt, riktigt skönt! Behövdes verkligen. Vid halv två ungefär åkte jag ut till Aida, var länge sen sist. Borstade och myste med henne i 3 timmar ungefär, hon var halt så kunde inte rida. Walle är också halt så jag var ledig från Rossvik idag, Jenny fixade allt åt mig. Kattungarna ute hos aida är ju lite söta, hade en av dem i famnen sen började han klättra baklänges upp till min axel sen satte han sig där ett tag och myste och sen backade han upp på mitt huvud och la sig där? Knasig katt det där, men otroligt söt! :) Kom hem från Aida runt fem och sen har jag inte gjort så mycket, bara setat här. Imorgon är det skola igen, har inget planerat efter skolan, får se vad som händer.

/Becka.



Lördag

Underbara lördag <3
Var först till TunaPark med Amanda som planerat. Fikade och lite sånt där, riktigt mysigt. När vi hade varit där ett tag tog vi bussen till stan, promenerade till mammas jobb och bubblade där :) Hade läsk och godis i poolen och det var riktigt mys det också, skönt att prata lite! När vi hade bubblat klart gick vi till sporthallen och kollade på handboll, roligt faktiskt. Mamma hämtade upp oss därifrån och jag var hemma ett tag innan jag åkte för att träffa Amanda igen och vi åkte ut till Hällby. Var med Hampus, Erik, Gustav och Niklas. Riktigt trevligt var det där! :) Underbar kväll med er <3 Något underbart att umgås med killar, mycket bättre än bara flickor, me likes <3 Haha, mitt citat var ju bra också. "det är roligt att vara trög när man är nykter, då känner man sig full" haha, bästa på länge! Sen när Hampus slog igen dörren så hyllan ramlade ner, ett gott skratt förlänger livet sägs det! Salsa, ja vi älskar då salsa! hahahaha <3 Nej, nu ska jag snart ta och lägga mig, är trött faktiskt, varit uppe länge idag. Skriver mer imorgon!

/Becka.



träning!

Vad har hänt idag då? Inget speciellt direkt.. Har inte sovit något inatt knappt då jag inte får någon luft när jag ska sova. Det är typ tjockt i halsen och jätte svårt att få igenom luften, vet inte riktigt vad det kan vara.. Så jag var hemma från skolan idag. På kvällen fick jag cykla till stallet och det visade sig att det var punka på cykeln både fram OCH bak. Var fruktansvärt jobbigt, det kallas träning det där! Verkligen träning! haha. Sen red jag, hade Regent, gick superbra!! Verkligen jätte nöjd. Stina sa att jag är den Rebecka jag brukar vara och att jag har hittat tillbaka till min topp igen, känns skönt :) Sen cyklade jag hem på den jobbiga cykeln igen.. Suck! Var helt slut när jag kom hem. Haha. Kollade på idol med mamma och åt ostkaka, sylt och grädde, Smarrigt!! Annars har jag inte gjort så mycket mer. Ska snart lägga mig så jag kommer upp imorgon. Ska till TunaPark med Amanda till klockan tolv :) Har inte så mycket mer att skriva så avslutar mitt inlägg nu tänkte jag. Så nu vet ni det, så ni är förberedda! Haha.

/Becka.




rubrik?

How many miles, how many steps must I take?
How many tears, how many times can I break?
Show me the meaning now
Show me the reasons why
Does it make sense somehow?

All that I am is what I was and who I'll be
Here where I stand is all I have
And what you see
Take theses empty hands
This is all I am
I am

I'm letting go
Don't wanna fight anymore
I need to show every side of my heart
Now I can face the night
Daring to dream again
Suddenly I'm alive

All that I am is what I was and who I'll be
Here where I stand is all I have
And what you see
Take theses empty hands
This is all I am
I am
This is all I am



Stallet

Kom hem från stallet för ett tag sen, har duschat och lite sånt. Haha, Alltså jag och sara <3 Det är oslagbart! Våra videon och allt, det slår verkligen allt!!! Ska nog satsa på att bli kända genom Youtube ;) Det måste ju bara funka!!! HAHA! Älskar dig din tok! <3 Åkte rutchkana ner för halmen och sara filmade, sen kastade jag halm på henne och hon slängde iväg min mobil så den hamnade under halmen där jag satt typ och den fortsatte att filma in och vi hittade den inte så man ser ner den täcks med halm och när vi letar, haha hur sjukt som helst, alltid vi <3

Här hemma har jag inte gjort så mycket, ätit och duschat som sagt. Ska väl läsa igenom snabbt innan jag lägger mig om visitering då jag har visitationsprov imorgon i skolan (stallet), teoretiskt är det imorgon. Lär vara lätt då man redan kan sånt där! Nej, orkar inte skriva mer just nu. Skriver kanske senare eller imorgon när jag kommit hem från stallet.

/Becka.




hahaha

Hahahahaha denna dag alltså!!

Sitter i skolan, slutar om en timme och 45 minuter. Bussen sen alltså, haha! Sara och jag, akta er för oss!!! ;) Dans eller inte? Det får vi väl se! hahahaha. Den här dagen, ett stort skämt helt enkelt :) rätt roligt ändå, me likes! <3

/Becka.



repris

För er som missade Insider ikväll, kolla på det nu på Söndag kl. 22.00 på Kanal 8.
Det var verkligen värt att se, hur hemskt det verkligen är sånt här! Jag rekommenderar
verkligen er att kolla på det!




Insider

Sitter och tittar på Insider på tvn. Idag handlar det om sadister som skadar eller dödar hästar runt om i Sverige, det är ett snabbt och ökande problem. På morgonen den 17e november 2007 fann Catrine Doverholt i Hede, Dalarna, sin dotters ponnysto Silver svårt skuren. Någon hade under natten varit inne i stallet och stoppat in ett vasst föremål i ändtarm och vagina som skurit sönder henne inuti. Det är verkligen hemst att höra allt det här, flera fall tas även upp. Stackars hästar och alla andra djur, förstår mig inte på vissa människor!! Usch, att man ens kan njuta av sådana saker? Sjukt! Tror att reklamen är slut så ska sätta mig framför tvn igen.

/Becka.



datakunskapsprov/solning

Hade ju som sagt datakunskapsprov tidigare idag, gick superbra! För min del var det jätte lätt och jag fixade allting, tror jag var den enda som gjorde som man skulle exakt, iallafall vad jag vet när jag frågade alla eller alla sa det till mig eller ja vad som helst. Läraren visste inte ens heller hur man fixade alla saker som stod med på provet så hon sa att det var okej att inte göra exakt som det stod eftersom inte hon visste hur man gjorde men eftersom jag är bra så fixade jag allt helt glasklart! :) Kändes riktigt bra, en stolt datanörd har vi här! Efter skolan så kom Karolina ner till stan, vi gick till donken där vi åt varsin dubbelcheeseburgare, riktigt smarrigt! När vi hade ätit klart där promenerade vi till Nyfors och solade där. Riktigt skönt med lite värme och jag tror faktiskt man fick lite färg. :) Karolina tog bussen hem och mamma kom och hämtade mig på stan, här hemma har jag bara setat vid datorn. Lär ju inte göra så mycket mer ikväll..

Imorgon ska jag till stallet efter skolan iallafall, roligt :) Ska rida ut med Sara tror jag. Men det skriver jag mer om imorgon. Skriver kanske mer ikväll om jag kommer på något att skriva.

/Becka.




skolan

Sitter i skolan och har lunch. Blev inget inlägg igår, hade inget att skriva så struntade i det. Kanske skönt för er att slippa läsa min blogg på en dag? haha. Idag har jag iallafall bara varit i skolan och nu när vi börjar vid halv två ska vi ha prov, datakunskapsprov, kommer nog gå jätte bra eftersom sånt där är hur enkelt som helst! MVG till mig alltså ;) haha nej nu ska vi inte säga för mycket. Oj, nu var klockan halv redan, måste logga ut! Efter skolan vid halv fem ska jag iallafall iväg med Karolina och sola, skönt. Känns att det behövs lite värme nu faktiskt. :)

/Becka.



matteprov

Juste ja! Fick tillbaka matteprovet idag, fick tre poäng ifrån VG! *stolt* Jag hade typ det bästa resultatet i min grupp så jag är jätte stolt, de flesta fick runt 18-21 poäng och jag fick 27 :) wie! De flesta fick tyvärr göra omprov men jag klarade mig gott och väl. Känns riktigt skönt faktiskt, men det är alltid så för mig att jag hamnar nästan precis på gränsen till vg.. Suck!
Ge mig ett VG bara så blir jag glad :) hihi.

/Becka



sömnproblem

Fick precis reda på att när man "små sover", alltså sover en timme här och var, ger sömnproblem? Vet dock inte om det stämmer! Ska kolla upp det där mera om varför det är så och lite mer information kring det hela. Men tänkte bara att jag skulle ta och skriva ner det. Så nu vet ni det! Har tagit reda på att det är pga att man ändrar dygnsrytmen en aning och man kanske inte är lika trött när man ska sova på kvällen. Fast iofs var det ett ganska självklart fall! haha.



brandstationen

Kom precis hem från brandstationen, var roligt där! Sen blev man ju kär på köpet, haha, Sara är ju för rolig hon!! Vi fick fika och lite sånt och sen snackade vi om brandrisker och lite sånt där innan vi gick på en rundvandring, fick åka stång! Haha, wie! Läskigt var det, högt som satan och bara luta sig ut sådär och krama runt med armarna och sedan benen, läskigt säger jag, men roligt :) Annars hade vi ju lite roligt vi flickor, jag, sara, amanda och eve <3 Mycket söta flickor det där! <3 När vi skulle sluta så informerade våran lärare oss om att engelskan blev uppskjuten till nästa torsdag istället för på torsdag och jag var lite trögfattad så jag frågade om det var till nästa torsdag alltså? Alla skrattade åt mig :( haha. Sen så glömde jag väskan och då retade brandmännen mig och sa: men kom ihåg nu, engelskan till nästa torsdag. Det sa dem flera gånger om och skrattade. Haha sen frågade dem om jag hittade hem också :( elaka! Det bara regnar och regnar på tal om ingenting.. Suck! Är verkligen trött på detta väder, vill utomlands NU! Idag ska jag väl inte göra någonting speciellt, blir bara en hemma kväll i think, Prison Break på tv ikväll och sen upp tidigt imorgon.. Nej, nu ska jag ta och avsluta det här inlägget. Ni får ha det så bra i ruskvädret!!

/Becka.



skolan

Sitter i skolan och har lunch, åt precis tårta :) Eskilstuna fyller 350 år om 350 dagar så då delade dem ut tårta. Var super smarrigt!! Kuriren tog även kort på oss bakifrån, haha. Får se om man kommer med i tidningen imorgon då. Om 40 min ska vi till brandstation och ha brandövningar och lite sånt ska gå om en kvart ungefär. Så vi ska vara där mellan 13-15 och sen slutar vi, skönt. Har inget annat planerat idag så blir väl bara hem tror jag. Nej. nu ska jag vara lite social och dansa till musiken, haha! Skriver senare ikväll.

/Becka.



helgen

Har inte skrivit på tre dagar nu, men har inte varit hemma och har inte haft tid. Sen när jag skulle skriva tidigare idag så funkade inte sidan så jag skriver en sammanfattning om helgen nu istället tänkte jag! :)

Fredag: Var i skolan till fem! Till klockan fem?! Förstå.. Började vid kvart över åtta också eller ja, gick till och med upp 05.50 eftersom bussen från stan till stallet går 07.00.. Suck! Fast iofs så var det i stallet så det var rätt lugnt och vi hade ridning för Mads, känd dressyrryttare för de som inte vet. Men dagen började med att det sprang en mammut på åkern!? haha. Sjukt var det, tänk så skulle den attackerat oss när vi gick där? Läskigt! haha. Sen var vi i stallet och höll på sen när vi hade ätit lunch så var det ridning för Mads. Gick riktigt bra faktiskt, supernöjd, fick massa beröm utav alla så det är ju alltid extra roligt. När vi slutade vid halv fem ungefär så åkte jag med Annika (rektorn + mattelärare) in till stan där mamma hämtade upp mig och vi åkte till mormor & morfar för att äta mat. Andrea var även med dit och sen följde hon med mig till stallet när jag hade ridning på kvällen som även det gick bra! Direkt efter ridningen åkte jag ut till Karolina och sov där så jag var inte hemma på hela dagen förutom på morgonen då..

Lördag:
Igår.. Vaknade hos Karolina vid halv tio ungefär för Karolina skulle in till skolan för att det var öppet hus och jag skulle iväg till stallet. På tal om öppet hus på Eskil så visade dem bilder på en stor skärm och självklart var det typ bara bilder på mig som rullade där hela tiden om och om igen eftersom det är mig Karolina brukar fota. Både roligt och skämmigt :) I stallet så red jag ut och fixade lite i stallet, walle var ovanligt lugn och för en gångs skull lyssnade han på mig! haha. Senare vid sju på kvällen träffade jag Amanda och Jennie. Tack för en underbar kväll tjejer <3 Ni är underbar, ni är allt, fan ni är bäst! <333 Jag älskar er så det gör ont! <3 Vi hade sjukt roligt iallafall hemma hos Amanda och sen sov Amanda över här. Mys!

Söndag/Idag:
Idag.. Ja vad har jag gjort idag? Ingenting faktiskt. Jag och Amanda vaknade vid halv elva och var sjukt trötta så vi låg i sängen till halv två ungefär? Sen åkte amanda hem för hon skulle äta med sin familj vid tre så jag satte mig vid datorn och här har jag väl setat i stort sätt hela dagen. Grattis på farsdag pappa och alla andra pappor i världen! Ska strax hoppa in i duschen och sen blir det Andra Avenyn innan det är sängdags, trött! Det regnar och regnar.. Kan det inte ta slut någon gång? Man blir trött i både kropp och själ utav detta väder.. Fast det har iallafall varit någorlunda varmt de senaste dagarna, det är skönt. Nu har jag inget mer att skriva. Skriver kanske mer senare om jag orkar.

/Becka.



skolan

Sitter i skolan och har rast.
Har jobbat Engelska jätte länge nu.. Sitter och skriver ett manus till en häst vi ska köpa in från Irland. Haha, jag och Eve har ju lite skojj ;) Börjar om 7 minuter igen.. Suck! Sen slutar jag halv fyra, ska åka direkt med Sara hem till henne och sen till stallet. Blir nog att rida i paddocken skulle jag tro :) Nej, har inte så mycket att skriva just nu, skriver lite senare ikväll tror jag!

/Becka.



Matteprov!

Hej!

Hade matteprov idag i skolan, gick riktigt bra faktiskt. Bättre än jag trodde det skulle gå :) Så riktigt skönt faktiskt! Skönt att ha det avklarat också. Annars hände väl inte så mycket i skolan idag, hade hjärt och lungräddning, övade på en docka. Han var ju mycket söt! haha. Efter skolan missade jag och sara precis bussen så vi gick runt ett tag på stan tills nästa buss gick. Tog bussen hem och sen har jag väl bara setat här vid datorn. Ska strax titta klart oth från igår och även gossip girl tänkte jag, vill egentligen ut och gå med jen men hon orkar inte. Haha ovanligt? ;) Nej. Fast klockan är iofs är klockan redan åtta så det kanske är lite sent.. Imorgon är det skola igen och sen ska jag direkt ut till stallet med Sara. Annars händer det väl inte så mycket imorgon heller tror jag. Det var lite om vad som har hänt på senaste, inget viktigt men tänkte skriva ner det iallafall. Hihi (a) Nej, nu är det oth som gäller!

/Becka.



Lyckad morgon!

Träffade Amanda & Jennie igår kväll, shit vad brun Amanda hade blivit!!! Hon har varit på Malta i en vecka och ja, sådär blir inte ens jag under två veckor? haha. Vi gick på en promenad, gick runt halva stan nästan, så motion fick vi också, var skönt faktiskt :) Pratade om allt möjligt som vanligt, tack för att ni finns tjejer <3

Ja, dagen idag då? Verkligen lyckad! haha. Gick upp 05.50 för mitt tåg går 06.50 och sen när vi skulle åka iväg så startade inte våran bil så vi var tvugna att ringa och beställa taxi och den var sjukt seg så precis när jag kommer till stationen och springer upp för den sista trappan åker självklart mitt tåg.. Så var bara att promenera till torget och ta bussen hem. Gick och la mig ett tag när jag kom hem och vaknade vid halv ett ungefär, har gjort lite matte och ska snart fortsätta med det.. Matteprov imorgon som sagt, önska mig lycka till! Tror jag kan det mesta faktiskt, känns rätt bra! :) Annars händer väl inget speciellt idag, blir mycket pluggande skulle jag tro om jag orkar.. Nej, nu ropar matteboken på mig där ute att han känner sig ensam, måste springa!

/Becka.




A new life she has found

Cover up with makeup in the mirror
tell yourself, it's never gonna happen again
You cry alone and then he swears he loves you.

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
as your lies crumble down, a new life she has found.



Skolstart..

Så var det skola igen.. Lovet är slut och man var tvungen att ta sig upp ur sängen när det fortfarande är mörkt och kallt ute.. Burr! Skolan idag var rätt skön ändå, vi hade massage & stretching i två timmar på eftermiddagen, superskönt!! Sen hade vi en föreläsning på morgonen vilket var rätt intressant faktiskt, handlade om stall och lite sånt. Så dagen i sig har varit rätt lugn. Efter skolan träffade jag Karolina & Andreas ett tag på stan sen fick jag skjuts hem utav dem. Har inte gjort så mycket här hemma ännu, inte varit hemma så länge så, men ska väl börja med matten snart tänkte jag, har prov på Onsdag. Suck! :( Sen ikväll vid åtta ska jag träffa a.j så det blir en r.a.j kväll med mycket gossip! Love it <3 Ni är underbara flickor! Har även saknat 9b idag... När man kom tillbaks från loven och allt. Miss it alot <3 Ta mig tillbaka, please? Saknar det något enormt :( Känner hur en tår sakta rinner ner för min kind.. Ni var min familj, nu har jag en ny? Går det så lätt.. Jag sa det till Amanda idag i skolan; Ni är min familj.. Dem är min familj, men ni var den bästa! 9b, miss you guys <3 

/Becka.



Fotografering.



Ett smakprov på fotograferingen Karolina gjorde på mig i Torsdags.
Blev riktigt bra faktiskt! Hon ska ha det till en utställning i skolan.



Lördag/Söndag

Igår, Lördag, var jag i stallet först på dagen. Jag & Sara red ut, haha alltid vi och våra äventyr!! Skulle rida förbi/genom vatten som det var is på. Hästarna vägrade och allt och Walle ställde sig på bakbenen och laddade allt han kunde, haha ja, ett gott skratt får man alltid när vi rider ut iallafall! Till slut fick vi över dem iallafall :) När jag hade varit i stallet så åkte jag snabbt hem, duschade och fixade mig för Sara och jag skulle på bio. Innan bion käkade vi på kebabhuset, riktigt smarrigt! Efter det gick vi till godisland och köpte oss godis. Bion började kvart över nio och vi såg Patrik 1,5 :) Den var bra faktiskt. Ja det var väl lite av min Lördag iallafall.

Idag, Söndag, har jag varit i stallet igen. Walle var crazy like always! Skulle rida ut och han börjar dumma sig som vanligt, han backar och går skänkelvikning hur långt som helst.. Suck! Och när man blir arg på han så reser han sig bara. Så jag fick hoppa av och sen gick jag en promenad med han istället men inte fick han tro att han inte skulle få jobba, för det fick han! Jag höll tyglarna som om jag red och arbetade han i form i både skritt och trav så jag fick mig lite motion jag också! När jag kom hem så har jag inte gjort så mycket, började läsa min bok och somnade.. (a) haha. Men jag har iallafall gjort uppgiften till den.. Hoppas det duger! Lär vi få reda på imorgon. Haha. Nej, tiden bara rinner iväg och det är skola imorgon så nu blir det sängen! Godnatt.

/Becka.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!