Söndag!

Har varit ute hos Aida idag. <3 det var mer än två månader sen man var där ute och oj vad det hade förändrats!! Eller, kanske inte så jätte mycket men det var verkligen fint där nu. De hade fixat nyss staket till paddocken och målat rött, jätte fint. Hämtade tottohästen i sommarhagen och vad fin hon är <3 Vinterpälsen borta och hennes huvud & hals har blivit som vanligt igen. :) tjock var hon också!! haha. Gräs.. Myste lite i stallet gjorde vi sen blev det en ridtur längs sörmlandsleden faktiskt. Hästen är underbar! <3 Nog talat om det, inte det intressantaste att läsa om kanske..? haha. Duschade snabbt när jag kom hem och ska väl snart ta och fixa mig lite, ska iväg på bio med Karolina & Martin. Ska kolla på Jiddra inte med Zohan! Har sett en del av den och den verkar rätt bra faktiskt. Nej, nu måste jag fixa mig så jag hinner med bion sen.. hehe.

- Vet du varför brandmännen har röda hängslen?
- För att matcha brandbilen kanske?
- Nej, för att hålla byxorna uppe!




Finland&Sverige

Resan i Finland behöver vi inte ens prata om.. Vad hände där? Nej, inget alls faktiskt. Var väl kul att träffa folket från Australien igen iallafall. :) Kom hem igår och träffade Karolina & Anthony vid stationen och gick ett tag med dem på stan för att sedan ta bussen ut till Hållsta. Vi bastade lite & kollade på film, hade det allmänt mys helt enkelt. Vaknade runt elva idag och åt frukost annars har jag bara setat här och ska väl fixa mig lite snabbt. Ikväll blir det grillning här ute och sen får vi se om jag åker hem eller stannar kvar en natt till.

Becka.




grattis!

Grattis Jennie & Linn <3 Hoppas ni får en underbar dag även fast jag inte är hemma och kan fira er. Amanda och jag tänkte fira Jennie när hon kommit hem från Värmland istället, hoppas det blir bra så. :) Ni betyder massor Flickor! <3

Igår kväll sov jag hos Sara. Vi gjorde inte så mycket, spelade biljard och lite sånt där bara :) Somnade runt halv fyra och vaknade lite innan tio för att Linda väckte oss =/ suck! inte vaknat så tidigt på flera veckor!! Fick skjuts hem vid elva och nu sitter jag här & lyssnar på thinking drinking parade :) Sök på Myspace och lyssna vettja! Blir väl till att packa snart för att dra till huvudstaden en natt för att imorgon ta båten över till Finland där vi ska hälsa på våra vänner från Australien som är på besök hos Tiinas familj. Stannar där tills Onsdag och tar då båten hem och är inte hemma förrän på Torsdag. Ska höra med Karolina om hon kommer följa med eller inte, om hon inte kan ska jag försöka dra med mig Martin om det nu funkar.. Inte roligt alls att åka iväg själv med mamma & pär bara.. Får se hur det blir! Hoppas jag inte blir missnöjd bara.. Då hade jag lika gärna kunnat åkt till Öland och sett Brolle på Viktoria dagen på Måndag. Nej, nu måste jag packa så vi hinner med tåget senare. Ha det så underbart här hemma så hörs vi på Torsdag säkert.

Becka.



Reklamstjärna!

Både jag & mor min är reklamstjärnor! Inför travet på Sundbyholm så visar de bilder från förra året och närbild på mig och en närbild på mamma! Se till att kolla, slänger med håret och allt, det vill du inte missa! ;)




Scary!

Karolina och jag satt & tittade på ett program som handlade om andar. Programmet var precis slut och då börjar lampan i taket att blinka ett antal gånger!! Läskigt som fan! Så vi stängde av tvn och gick ut ur rummet.. Får se om det händer något mer spooky inatt då ;) Sett ett antal skräckfilmer de här dagarna också. Alla har varit bra faktiskt, rekommenderar alla! Dark Water, The Happening, Dark of  the Horror, 30 Days of Night och sen Ace Ventura också! :) Ska väl kolla på en till film nu ikväll & sen blir det sova för jag ska upp kvart över sju imorgon, ska ta sista fästingsprutan så.. Sen åker jag antagligen med Karolina ut till Hållsta. Kan inte skillja oss från varandra (a) hehe. Karolina blir damp, måste hämta bärbara datorn till henne. Men skriver kanske ett nytt inlägg imorgon eller så.

Peace Becka.




Dagen/Kvällen

Mina ögon är fortfarande fucked up och jag blir så jävla irriterad på dem! Kliar som vet inte vad & helt röda... Ska kolla upp det imorgon om det inte har blivit bättre. Idag var jag på stan med Karolina, åt på donken och fick en leksak! skit stolt över den alltså, Karolina & Jag kommer bli kända en vacker dag alltså! haha. Sen gick vi till mammas jobb och drack Capuccino och såg en as snygg kille som gick förbi ;) hehe. Sen tog vi en promenad hem med mamma när hon slutat jobbet. Satt ett tag vid datorn och senare på kvällen gick vi för att köpa godis till filmen. Gick på 69 spänn ;) Man kan iallafall säga att det kommer räcka!!! Nej, nu ska vi börja kolla på filmen annars lär vi inte orka göra det som vanligt. Det blir först The Happening & sen Dark Water om vi orkar. Ha det bäst!

Becka




idiot mobil!

Hej!

50årsfest igår, var riktigt trevligt faktiskt! Simons band spelade och lite sånt där. Grillade och myste! Det var volleyboll turnering i poolen också. Gick inte så bra men roligt var det iallafall. :) Det var jag, Martin & Olle i ett lag, bra teamwork hade vi iallafall ;) Sen på kvällen så började min mobil tjuta så jag testade med att stänga av den och då funkade den inte efter det så nu funkar inte den mobilen så alla kontakter och allt är borta så skicka gärna ett sms till min mobil och skriv vem det är ifrån så jag får era nummer, tack! Har även hunnit träffa jennie idag ett tag också, snart är det mat och efter det ska jag antagligen träffa jennie igen om vi kommer på något att göra. Glöm inte att skicka iväg ett sms eller något sånt nu.

puss becka



50års fest

Sitter just nu och äter frukost här vid datorn samtidigt som jag lyssnar på musik. Vaknade halv tre idag vilket var jätte skönt, inte sovit ut på flera veckor känns det som.. Ska fixa mig såklart jag ätit klart, ingen aning om när vi ska iväg på 50års festen! Längtar massor faktiskt, kommer bli kul att träffa en del av släkten igen. Blir inte ett så långt inlägg nu eftersom jag inte gjort något speciellt ännu, men har mobilen med mig till festen fast dock inte på ljud. Men det är bara att höra av er!




Hemma..

Har inte skrivit på ett tag men har inte varit hemma. Kom hem från Öland i Lördags och efter det har jag varit i Hållsta tills i förregår då jag sov hemma en natt och igår åkte jag & karolina till Sala. Var jätte trevligt där borta med underbara människor. Stannade där över natten och kom hem till Eskilstuna runt klockan två idag. Hade inte ätit frukost så vi käkade på Eriksson, super smarrigt! Sen åkte karolina hem och jag träffade Jennie & Amanda så vi satte oss och fikade på Waynés och snackade massor med skit, underbart att träffa er <3 raj for life alltså <3<3<3 Just nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik. Ska väl strax duscha tror jag.. Ikväll händer inget speciellt ska bara vara hemma och ta det lugnt för en gångs skull, har inte gjort det på mer än 3 veckor så man kan ju säga att man ligger efter med sömnen iallafall.. (a) hehe. Och imorgon ska vi fira Kari för han har fyllt 50 år igår och då blir vi väl runt 60pers med poolparty och allt, kommer nog bli en lyckad kväll tror jag!! Nu ska jag ta och avsluta det här inlägget men en sak som jag ska försöka hålla är att jag ska skriva lite oftare nu när jag väl är hemma igen. Skriver kanske imorgon annars på Söndag, vet inte riktigt hur sent det blir imorgon.

Love Becka.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!