Lugn helg och jobbsökande.

Det blev en lugn helg. På fredagen hade jag ridning och sen blev det en myskväll hemma och på lördagen var vi iväg och åt middag hos mormor & morfar och därefter åkte vi till Karolina och Andreas för att kolla melodifestivalen. På söndagen skjutsade jag mamma till bussen och senare på kvällen tog Daniel & jag en varsin bil och åkte hem till Daniel.

Så nu befinner jag mig i Stockholm, kommer åka hem på torsdag. Jag har fixat lite med mitt personliga brev som Daniel ska skriva ut så jag kan gå runt och söka lite jobb och sen har jag även sökt lite över internet. Börjar bli enformigt att bara vara hemma hela tiden. 1 timme kvar tills Daniel kommer hem, så ska väl fixa lite här hemma och sen får vi se vad vi hittar på.

/R.



Tillökning i släkten, Kryssning och Stockholm.

Har inte skrivit på länge. Jag har inte suttit vid datorn helt enkelt.

Den senaste tiden har jag spenderat med Daniel då han var hos mig hela förra veckan, vi firade alla hjärtans dag med en god middag & bara umgicks, sen var vi en hel del hos Karolina och Andreas den veckan. I helgen var jag ute med Sara och på lördagen var jag och Daniel ute hos Aida då jag hade hästarna den kvällen. I söndags firade vi Karolina och fick reda på att vi kommer få en tillökning i släkten då Karolina väntar bäbis som beräknas komma i början på September! På kvällen åkte jag och Daniel till Stockholm.

I måndags åkte jag in till centralen och sen bar det av på kryssning med mamma, Tiina & Nicole från Australien. Vi åt en massa god mat och hade det jättetrevligt, på tisdagen gick vi runt i Helsinfors och sen åkte jag och mamma hemåt igen. Jag åkte direkt till Daniel efter kryssningen och befinner mig här just nu, har varit ute och gått 1 timme idag i det fina vädret och nu väntar jag på att han ska komma hem. Imorgon blir det hemfärd och på kvällen har jag ridning och sen blir det en sväng förbi Royal då dem har något speciellt där imorgon.

Hoppas alla har det bra i det fina vädret!

/R.



En superhelg!

Den här helgen har bestått av firande, i fredags med en fest här hemma hos mig med vännerna för att fira Martin och ikväll har jag varit ute i Hållsta med släkten och firat han.

Jag hade ridning först i fredags, sen kom dem första hit strax efter åtta och sen droppade alla in under kvällen. Kvällen blev riktigt lyckad enligt mig själv, alla var på glatt humör & det var riktigt roligt att träffa alla igen! Det enda som var ett minus var att bärbara datorn gick sönder pga att den ramlade ner och jag försökte fånga den, och tro att jag skulle rädda den, men då gick skärmen sönder istället pga att jag fångade den, aldrig tur. Somnade någon gång efter fyra. Bilder kommer!

Idag har jag som sagt varit ute i Hållsta. Städade först imorse med Sara & åt kebab, vid tretiden hämtade Karolina och Andreas upp mig och sen har jag ätit en massa god mat, fikat och haft det supertrevligt hela kvällen. Den här helgen kan jag absolut inte klaga på, och vet ni vad? Den blir ännu bättre, för Daniel är påväg hit eftersom han inte kunde vänta tills imorgon och dessutom behöver jag inte sova själv. Glad tjej!


/R.



9e Februari, GRATTIS MOEY!

I tisdags var jag ute och gick 1 timme på dagen & vid femtiden kom Daniel hit och stannade över natten. Igår så hämtade jag upp Sara för att åka iväg och rida hennes häst då Sara är sjuk, vi var där ute ett tag och sen följde hon med mig hem. Vid sextiden åkte vi ner på stan och hade en mysig date på Ming Palace, vi träffade även Martin ett litet tag och sen sov Sara här.

Idag har jag och Sara inte gjort speciellt mycket, hon åkte för ungefär en timme sen. Sen är det inte vilken dag som helst idag, utan Martin fyller 20!! Så imorgon blir det att fira han här hemma med lite folk, ska bli riktigt roligt att vara samlade alla igen.

/R.





Trevlig helg med bra sällskap.

Jag var som sagt på arbetsintervju i torsdag, gick riktigt bra, iallafall helt okej då jag är nöjd. I fredags kom Daniel hit & på kvällen hade jag ridning, annars tog vi det bara lugnt med godis från godisland och mat från Spicy Hot. Lördagen spenderades först här hemma och på kvällen i Hållsta med melodifestivalstittande och kortspelande. Igår åkte Daniel hem och jag gjorde inget speciellt.

Idag är det måndag & jag ska snart skjutsa mamma till bussterminalen, då hon börjar jobba på båten (Galazy) ikväll. Blir att ta hand om kissemissarna & mig själv 10 dagar i sträck nu för tiden alltså, men det ska jag nog klara av, eller?

/R.



Sweden Rock!

Eftersom det endast finns 10% av 4dagars biljetterna kvar, så tog jag mig i kragen och köpte mig en biljett, så nu jävlar blir det att se Mötley Crue och alla underbara band i sommar!!
Har ingen att åka med än så länge, men vafan, det löser sig!
2012, denna underbara sommar.





Utgång, mys & arbetsintervju.

Jag har inte skrivit på ett tag på grund av att jag har varit ute & sen varit i Stockholm till idag.

Så, under den senaste veckan som gått har jag hunnit vara ute i lördags, var och kollade på Laydown först & sen var vi på brasses, var mycket folk och jag var ute med dem jag bryr mig mest om, så det blev riktigt lyckat. I söndags åkte jag & Daniel till stockholm, där jag har varit till idag (onsdag). Var tvungen att åka hem idag, för ska på arbetsintervju imorgon klockan 13, önska mig lycka till.

/R.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!